25.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند لابیرنت (هزارتو) با موضوع سقط جنین.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و بعد از جنایات بیسابقه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و لبنان، مدتی است موضوع فروش اقلام و اجناس با برندهای متعلق به رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان، از جمله مباحث بحث برانگیز رسانهها و شبکههای مجازی شده است. پیگیری این موضوع توسط کانال خبری تحلیلی فوری سراسری، بهانهای شد تا سابقه موضوع را بررسی کنم.
درباره این موضوع در مقاطع تاریخی مختلف و در سه مصوبه مجزای مجلس، مواد قانونیای پیشبینی شده است.
1️⃣ اولین بار در مجلس سوم به ریاست مهدی کروبی در تاریخ ۶۹/۲/۱۹ با تصویب "قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین" در ماده ۸ آن آمده است:
"ماده ۸: هر نوع نوع برقراری رابطه اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کمپانیها و مؤسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.
تبصره - وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال در حد امکان لیست کامل شرکتها و مؤسسات و کمپانیهای صهیونیست را در سطح جهان شناسایی و به مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت ارائه نماید."
مطابق این قانون، وزارت امور خارجه، نهادی است که باید در خصوص برندهای صهیونیستی آن هم طی یک بازه زمانی یکساله اعلام موضع و گزارش آن را به مجلس و هیأت دولت ارائه کند. آیا در طول این سالها چنین گزارشی به مجالس و دولتهای وقت ارائه شده؟ سوگمندانه سوابق حکایت از پاسخ منفی میکند.
از این که بگذریم، نکته قابل تأمل در این قانون، قید کشدار "در حد امکان" است. این قید دست مدیران این وزارتخانه را برای پاسخگویی باز میگذارد تا جایی که در صورت اهمال و کوتاهی از تهیه لیست مذکور، در برابر هر سؤالی میتوانند بگویند: دستیابی به اطلاعات بیشتر ممکن نیست! همانطور که شاید واقعا دستیابی به اطلاعات بیش از آنچه ارائه شده ممکن نباشد.
2️⃣ بیست سال بعد در مجلس هشتم به ریاست علی لاریجانی، مجددا این موضوع به مطالبه افکار عمومی تبدیل و توسط مجلس وقت پیگیری شد. مجلس هشتم در تاریخ ۸۷/۱۱/۱۱ با تصویب "قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین" برای بار دوم به این موضوع پرداخت و در ماده ۵ و ۶ آن تصویب کرد:
"ماده ۵ - دولت موظف است تمهیدات لازم در جهت جلوگیری از واردات کالاها و انعقاد قرارداد با شرکتهایی که سهامداران اصلی آنها بنگاههای صهیونیستی میباشد را فراهم نماید.
ماده ۶ - وزارت امور خارجه مکلف است گزارش اجراء این قانون را هر دو هفته یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید."
مجددا در این قانون هم وزارت امور خارجه، موظف به پیگیری این موضوع شده است منتهی بازه زمانی ارائه گزارش نه یکسال که به گزارش هر دوهفته یکبار تغییر داده شده است. تعیین بازه زمانی هر دو هفته یکبار، حکایت از تشریفاتی و تبلیغاتی بودن این مصوبه و عدم اجرایی شدن آن میکرد. در مجلس هشتم پس از مدتی پیگیر این موضوع از وزارت خارجه شدم، چندبار گزارش ارائه و بقیه موارد شامل مرور زمان و فراموشی شد.
در این قانون اما قید کشدار دیگری، دست مدیران وقت را برای ارائه گزارشهای صوری و فرمالیته یا مفتوح ماندن پرونده در پیچ و خمهای اداری، باز گذاشته بود. قید "سهامداران اصلی" بسیاری از شرکتها و برندهایی که در افکار عمومی به عنوان برند صهیونیستی شناخته میشوند را از این لیست خارج میکرد. از نظر رسانهها و افکار عمومی، کالایی صهیونیستی است ولی از نظر این نهادها سهامدار اصلی آن صهیونیستها نیستند!
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که...
👈 ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15905
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
👈 بخش اول یادداشت رسایی را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15904
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که به این موضوع پرداخت. مجلس یازدهم در تاریخ ۹۹/۲/۳۱ با تصویب "قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت" درماده ۳ و ۹ آن با اشاره به مواد دو قانون قبلی آورده است:
"ماده ۳- در اجرای ماده (۵) قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین مصوب ۱۳۸۷/۱۰/۱۱ و ماده (۸) قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، فهرست سازمانها، سازمانهای مردم نهاد، مؤسسات اقتصادی، تجاری، مالی، علمی، فرهنگی، پژوهشی، اشخاص حقیقی و حقوقی و امثال آن، موضوع مواد مذکور قوانین فوق، به صورت سالانه از سوی کمیتهای متشکل از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزرات امور خارجه، شناسایی و به روزرسانی خواهد شد. برگزاری و دبیری جلسات این کمیته برعهده وزارت امور خارجه خواهد بود و وزارت مذکور موظف است سالانه گزارشی از عملکرد این کمیته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
ماده۹ ـ ورود و عبور هرگونه کالای شرکتهای وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی از قلمرو سرزمین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد..."
در قانون سوم، بار این مساله از روی دوش وزارت امور خارجه برداشته و مسئولیت آن متوجه کمیتهای متشکل از هفت نهاد مرتبط با این موضوع شد و البته دبیری آن را به عهده وزارت خارجه گذاشتند تا گزارش این کمیته را سالانه به کمیسیون امنیت ملی ارائه کند.
بنابراین مطابق آخرین قانون، هفت نهاد (وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) مسئولیت تعیین و بروزرسانی برندهای صهیونیستی را دارند که وزارت خارجه پاسخگوی آن است ولی همچنان پای دو قید زیر در میان است و با توجه به آنهار گزارش این لیست ارائه میشود:
۱. در حد امکان
۲. سهامداران اصلی
با توضیحات فوق حتما شما هم به این نتیجه رسیدهاید که برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، باید یقه وزارت امور خارجه را گرفت چون مطابق قانون اول و دوم، این وزارتخانه تنها نهادی است که باید پاسخگوی مستقیم این موضوع باشد و مطابق قانون سوم هم به صورت غیرمستقیم و با توجه به جایگاه مهم دبیری کمیته مذکور، مجددا این وزارتخانه مسئول اصلی است. اما اشتباه میکنید!
بر خلاف تصور شما اصلیترین نهادی که باید در موضوع تعیین کالاهای صهیونیستی و فروش آنها در ایران پاسخگو باشد، مجلس شورای اسلامی بویژه کمیسیون امنیت ملی است. اگر این کمیسیون به وظیفه نظارتی خود درست عمل میکرد و در طول سالهای گذشته در برابر ترک فعل وزرات خارجه منفعل نبود، الان این وضعیت در بازار حاکم نبود.
تا جایی که پیگیری کردم، در سالهای گذشته دبیرخانه مذکور وظیفه خود را به درستی انجام نداده. آخرین بار در سال ۱۴۰۲ کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم در این باره مکاتبه کرده ولی پاسخی نگرفته و البته بابت این ترک فعل هم هیچ اقدامی نکرده! اما اکنون این کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم است که در ابتدای راه خود، باید وظیفه نظارتی خود را به خوبی ایفا کند و از نهادهای ذیربط گزارش مذکور را مطالبه و اطلاعرسانی کند و به این سؤالات پاسخ دهد:
۱. آیا وزارت امور خارجه در سالهای گذشته، گزارش دوهفته یکبار، ماهانه و سالانه تکلیف شده را ارائه داده است یا خیر؟
۲. اگر این گزارش ارائه شده است، نتیجه آن چه بوده؟ چه کالاهایی از نظر کمیته مذکور سهامدار اصلی آن صهیونیستها بودهاند؟
۳. چه نهادهایی در این زمینه به تکلیف قانونی خود عمل کرده و چه نهادهایی ترک فعل داشتهاند؟
۴. آیا قوانین موجود نیاز به پالایش دارد؟ آیا قیدهای تعیین شده اضافه است یا باید آن را مشخصتر کرد؟
اینها مواردی است که ان شالله بنده به عنوان وظیفه نظارتیام در مجلس فعلی دنبال خواهم کرد. از رسانهها و افکار عمومی هم میخواهم تا با ارائه اطلاعات متقن و دقیق درباره وابستگی شرکتهای صهیونیستی و مطالعه قوانین و ارائه پیشنهادات تکمیلی، ما در رفع نواقص قانون کمک کنند.
👈 لینک قوانین مذکور را برای اطلاع شما مخاطبان محترم اینجا منتشر میکنم:
:
🔹️قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت
rc.majlis.ir/fa/law/show/1538392
🔹️قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/134862
🔹️قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/91785
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از دکتر عطاء الله رفیعی آتانی
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ ویژه ایران همدل | این صدای سید حسن نصرالله است
▫️سید حسن نصرالله: من امروز به شما میگویم که مهمترین وظیفهای که مسلمانان دارند، چه مرد، چه زن، چه کوچک و چه بزرگ، این است که به مردم فلسطین کمک کنند. و آنچه که باید به نیروهای جهادی فلسطینی ارائه دهیم، پول است. همه ما میتوانیم پول بدهیم. پولهای کم از اینجا و آنجا، مانند قطرات آبی که میتوانند سیل، دریا و اقیانوس بسازند.
🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت:
6037998200000007شماره شبا:
Ir320210000001000160000526کد دستوری: #14* پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به
3000222🔹۳- کمکهزینهٔ سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به
3000222📣 راوی همدلی باش: 👇 @iranehamdel_contact
هدایت شده از L E
چه کالاهایی صهیونیستی محسوب میشوند؟
کدام کالای اسرائیلی باید تحریم شوند؟
محمد صادق شهبازی راد - نویسنده و پژوهشگر:
🔹لایه دوم اقتصادی اسرائیل، مجموعه کالاهایی هستند که برندهای آنها از رژیم صهیونیستی حمایت میکنند یا سرمایهگذاریهای بزرگی در اراضی اشغالی انجام دادهاند یا اینکه به صندوق هولوکاست کمک مالی میکنند.
🔹بر این اساس دایره کالاهای صهیونیستی بسیار گسترده است و در همه کشورها وجود دارد که حتی در ایران هم دیده میشوند.
🔸برای تحریم کالاهای اسرائیلی، باید از کالاهای مصرفی شروع کنیم، آنهایی که جایگزین داخلی هم دارند. نه محصولاتی که فعلا به آنها نیاز داریم و مشابه داخلی هم ندارند.❗️
❌لیست پایین شامل نام شرکتها و محصولات حامی اسرائیل است:
🥤نوشیدنیها:
Coca-Cola (کوکاکولا)
Fanta (فانتا)
Sprite (اسپرایت)
Seven-Up (سون آپ)
Pepsi (پپسی)
Aquafina (آکوافینا)
Pure life (پیورلایف)
Damavand (دماوند)
Dasani (دسانی)
🎽پوشاک و فشن:
Levi's (لیوایز)
Lee (لی)
Gucci (گوچی)
GAP (گپ)
Calvin Klein (کالوین کلین)
Tommy Hilfiger (تامی هیلفیگر)
Lacoste (لاکوست)
Chanel (شنل)
D&G (دی اند جی/ دولس اند گابانا)
Penti (پنتی)
Parizyen (پاریزین)
Caterpillar (کاترپیلار)
Louis Vuitton (لویس ویتون)
Polo Ralph Lauren (پولو رالف لورن)
Timberland (تیمبرلند)
🛼کفش و لوازم ورزشی:
Reebok (ریبوک)
Nike (نایک)
All-star (آل-استار)
Puma (پوما)
Adidas (آدیداس)
Fila (فیلا)
🚗خودرو:
Chevrolet (شورولت)
Ford (فورد)
Hyundai (هیوندای)
📟تکنولوژی:
Nokia (نوکیا)
Motorola (موتورولا)
Intel (اینتل)
Microsoft (مایکروسافت)
Apple (اپل)
LG (ال جی)
Sony (سونی)
Huawei (هوآوی)
Samsung (سامسونگ)
Dell (دل)
HP (اچ پی)
🍽لوازم خانگی:
Philips (فیلیپس)
Bosch (بوش)
Tefal (تفال)
🍫خوراکی:
Nestlé (محصولات نستله)
Nescafé (نسکافه)
Nesquik (نسکوییک)
Oreo Biscuits (بیسکوییتهای اوریو)
KitKat (کیت کت)
Danone (دنون)
Danette (دنت)
Maggi (غذاهای آماده مگی)
Kinder (کیندر)
🧼لوازم آرایشی بهداشتی:
L'Oréal (لورئال)
M.A.C (مک)
Estēe Lauder (استی لادر)
Maybelline (میبلین)
Lancome (لنکوم)
Garnier (گارنیر)
Johnson and Johnson (جانسون اند جانسون)
Dove (داو)
Signal (سیگنال)
Vaseline (وازلین)
NIVEA (نیوآ)
Pampers (پمپرز)
Oral-B (اورال بی)
Lux (لوکس)
Rexona (رکسونا)
Gillette (ژیلت)
🧴شست و شو:
Persil (پرسیل)
Pril (پریل)
Tide (تاید)
Cif (سیف)
🍔فست فود:
KFC (کی اف سی)
McDonald's (مک دونالدز)
Starbucks (استارباکس)
Burger King (برگر کینگ)
Baskin Robbins (بسکین رابینز)
🛒سایر:
LEGO (لگو)
Barbie (باربی)
Walt Disney (والت دیزنی)
Facebook (فیسبوک)
Yahoo (یاهو)
دوستانی که از شرایط غزه و لبنان اندوهگین هستند
و مکررا قصد یاری رساندن دارند
بسم الله
از تحریم محصولات فوق شروع کنید...
#تحریم_کالاهای_اسرائیلی
‼️عزیزان اطلاع دارید که بحث تحریم خرید و فروش کالاهای حامی اسرائیل فقط قضیه انسانی نیست بلکه به حکم مراجع شرعا حرام است.
🔖 به پویش مردمی مطالبهگری تحریم رژیم صهیونیستی با برچسبهای زیر بپیوندید. 🗃
#️⃣ #تحریم_کوکاکولا ✅
#️⃣ #تحریم_اینستاگرام ✅
🔔 کانال #قرارگاه_مردمی_فلسطین 🔔
🆔 @GhararGah_Mardomi_Felestin 🔎
🔻آقای خسروپناه! دوران رهاییست!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. چند سال پیش در یکی از مدارس، چند جلسهای برای دانشآموزان، اخلاق جنسی تدریس کردم؛ اما از تدریس، پا فراتر نهادم و به دانشآموزان نزدیک شدم و از دنیای درونی آنها مطلع شدم. عجیب بود؛ نسبت به نسل و دهۀ من، انحرافهای جنسی، بسیار گسترده شده و آلودگیهای اخلاقی، ریشه دوانیده بودند. بااینحال، این نوجوانان غوطهور در معصیت، مشاور و راهنمای دلسوزی نداشتند که مسألههای درونیشان را با او در میان بگذارند. یکی از دانشآموزان میگفت مبتلا به خودارضایی است و مشاور رسمی آموزشوپرورش به او گفته هفتهای یکبار انجام این عمل اشکالی ندارد. حجم آفتها و انحرافها آنچنان بود که علاج ریشهای و ساختاری میطلبید.
[دوم]. برای گفتگو با دانشآموزان، به یکی از مدارس دخترانه رفته بودم. مشخص بود که به زور و اجبار به نشست آمده بودند. هرچه میگفتم در ذهنها جا نمیگرفت؛ گویا یک شکاف هویّتیِ بزرگ پدید آمده بود که امکان تفاهم و گفتگو را از میان برده بود. این همه فاصله و زاویه، عجیب بود. پس از برنامه، یکی از دانشآموزان کنارم آمد و گفت فقط میخواهم به شما بگویم که بسیار دیر آمدید. او درست میگفت اما مخاطبش من نبودم؛ نویسندهای که تمام توان خود را در دو دهۀ اخیر، صرف روشنگری و اعتراض و انتقاد و مناظره و تبیین کرده است.
[سوم]. در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که برای اولین بار، دامنۀ کشمکشها و تضادها به مدرسهها هم کشیده شد، دخترم که در یک مدرسۀ دولتی تحصیل میکرد، بهشدت از سوی همکلاسیهایش مورد فشار و تحقیر قرار گرفت. همکلاسیهای او که همگی غیرچادری بودند و ذهنیّت منفی نسبت به انقلاب داشتند، چادریبودن او و عقاید دینی و انقلابیاش را به دستاویزی برای بایکوتکردن وی و سرزنش و ملامتش تبدیل کرده بودند. فشارها و کنایهها به دخترم در حدی بود که در مدت کوتاهی، نشانههای افسردگی در او نمایان گردید. بسیار احساس انزوا و تنهایی میکرد و میگفت در مدرسه، دوستی ندارد که سبک زندگی و تفکرش مانند او باشد. در اینجا بود که من در این اندیشه فرو رفتم که آیا من مقصرم که به دلیل قرار داشتن در طبقۀ متوسط، توان پرداخت شهریۀ مدرسۀ غیردولتی را ندارم، یا نهادهای فرهنگی و از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیخاصیّت و بیکفایت هستند؟!
[چهارم]. از کنار مدرسۀ دولتی پسرم میگذشتم. صدای بلند فحاشیهای ناموسیِ بسیار رکیک دانشآموزان را با یکدیگر شنیدم. گویا با یکدیگر درگیر شده بودند. از پسرم در این باره پرسیدم. پاسخ داد همیشه در مدرسه نزاع هست و هرچه میخواهند میگویند و یکبار هم که معاون مدرسه میخواست اینان را مهار کنند، خودش را کتک زدند. دریافتم مدرسه، رهاست و کنکور و دیوانسالاری و شبکههای اجتماعیِ غربی و بیعملی نهادهای فرهنگی، همهوهمه، هویّت را بر باد دادهاند. نه معاون پرورشی دارند و نه کمترین خبری از کار فرهنگی است و نه معلمان در جهت تربیت تلاشی میکنند و ... . به معنی واقعی کلمه، مدرسه رهاست.
[پنجم]. حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چندیست که به منتقدان کارنامۀ شورا میتازد و آنها را بیاطلاع و غیرمیدانی و بیادب میخواند و به دفاع از شورا میپردازد. دیگران را نمیدانم اما من از زندگی روزمرّۀ فرهنگی نوشتم، از عینیّتهای محسوس، از واقعیّتهای کنونی، از زیر پوست جامعه، از ذهنیّتهای فرسودهشده، از لیبرالیسم فرهنگی، از اغتشاش معنایی و زوال هویّت، از سرمایهسالاری در نظام آموزشی، از خاموشی و انحطاط شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دوگانگی فرساینده در درون نظام، از منافقان انقلاب و ... . من از آن انقلابیهایی نیستم که فرزندانم را از جامعۀ واقعی جدا کنم و به درون گلخانههای شبهمذهبی که مدرسه نام گرفتهاند ببرم. همین که انقلابیها، فرزندانشان را از مدرسههای دولتی جدا کردهاند، به معنی شکست نظام در انقلاب فرهنگی نیست؟! مگر بنا نبود توحید در ساخت اجتماعی و زندگی روزمره، مستقر شود و جامعه، به بستری برای کمالات معنوی و ایمانی تبدیل گردد؟! آنقدر از واقعیّتهای جامعه احساس خطر کردهاند که برای خود، کلونیهای آموزشی ساختهاند و فقرا و طبقۀ متوسط را در مدارس دولتی رها کردهاند. این وضع، نه عدالت است و نه اخلاق. و من در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک مرد نمیشناسم که این دردهای عمیق و مزمن را فریاد بزند و یقه چاک بدهد و از کارگزاران فرهنگیِ بیکفایت و ضعیفالنفس، پاسخ و عمل بطلبد. همه با هم تعارف دارند. سیاست، حقیقت را بلعیده و قدرتطلبی، خدایی میکند و آرمانها، در دهۀ شصت جا ماندهاند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
شبکه سلامت: برنامه هميشه با هم
https://telewebion.com/program/0x1b2bb30/archive
شبکه سه: مستند دومینو، قسمت پنجم
https://telewebion.com/episode/0xd2c41c5
شبکه سه: گفتگو با مشاوران سريال طنز محرمانه برای نوجوانان
https://telewebion.com/episode/0x1b6731e
رادیو گفتگو: برنامه سلبريتی شدن به مدد تيغ جراحی
https://radiogoftogoo.ir/VideoDetails/?m=175102&n=449187
ناآگاهی نسبت به تحول علم در غرب و مناقشات اساسی در آن موجب شده است تا بسياری از دانش آموختگان و حتی برخی از استادان در ايران به ويژه در حوزه علوم انسانی در ذهن خود تصويری عنقريب قدسی از علم و دانشگاه ها در غرب ساخته اند. بر اساس اين تصویر، نظريه های علمی کاملاً عينی، عاری از سوگيری و جهان شمول و فضاهای دانشگاه ها در غرب کاملاً عاری از جبهه بندی های اعتقادی و ايدئولوژيک است و دانشجويان و دانشمندان در فضایی باز و آزاد برای تفکر و تحقيق مشغول فعاليت های علمی هستند.
مستند اخراجی ها که به دست قربانيان ديکتاتوری علمی در فضاهای دانشگاهی در ايالات متحده ساخته شده است، يکی از شواهد عينی از سرنوشت استادان دانشگاه های برجسته در ايالات متحده است که به دليل انتقادات علمی و مستند نسبت به نظريه نئوداروينيسم و غلط بودن برخی گزاره های آن از دانشگاه ها اخراج شده اند. ديدن اين فيلم را به همه دانشجويانی که در برابر معبد علم غرب، خودباخته و دلداده سر بر سجده تعظيم و تکريم بندگی گذاشته اند و هر نقد در اين باره در وجودشان اضطراب، در رفتارشان مقاومت و در قلبشان نفرت انتقام و دفاع ايجاد می کند، اساساً پيشنهاد نمی کنم.
https://www.aparat.com/v/IgF2s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دکتر زرشناس در باره حاکمیت فضای اختناق و استبداد لیبرال ها و اساتید علوم انسانی غربی در دانشگاه های کشور و با این حال گلایه بی اساس که تریبونی در اختیار نداریم.
مستند " از شما سوال دارم"
انعکاس صریح و بی واسطه نظرات مردم درباره حجاب
مهمترین مستند در موضوع حجاب تاکنون
اولین اکران در جشنوارهی عمار
یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳
ساعت ۱۵ تا ۱۷
سینما بهمن (میدان انقلاب)تهیهکننده و کارگردان: محمدرضا عبدالحمیدی
در اين مستند همکاران مشاور و روان درمانگر مرکز سلام نقش کليدی ايفا کرده اند.
لینک ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/3aPj4fdl
با اعطای گواهی معتبر و امتیاز بازآموزی از سازمان نظام روانشناسی و انجمن علمی مشاوره ایران
ارتباط با مسئول ثبت نام
۰۹۹۶۱۴۷۶۱۲۰
🆔@Shamim_workshop
«معاونت امور خانواده سپاه، اداره مشاوره و مددکاری»
هدایت شده از حسن
📌الکساندر دوگین فیلسوف و مشاور پوتین: «جهان اسلام به شدت دچار دودستگی شده است دیگر محور شیعه و سنی نیست؛ بلکه مسلمانان واقعی در مقابل مسلمانان باطل، مسلمانانی که تصمیم به همکاری با دموکرات ها، سوروس، اسرائیل و موساد گرفتهاند، است. مسلمان واقعی فقط مقاومت است».
https://eitaa.com/westanews