🔴 به نظر شما #اقتصاد_ایران با و بیحیایی دخترکان در سفارت ایتالیا و انگلیس و حضور هنرمندنمایان و اصلاحطلبان در سفارت انگلیس حل میشود یا با #اقتصاد_مستحکم، #اقتصاد_مردمی و #اقتصاد_مقاومتی؟
🔴 خشم کانال اصلاحطلبان از تجمع مردم عزتمند و دانشجویان دانشگاههای تهران مقابل سفارت انگلیس!!
پ.ن: تجمعِ پنجشنبه مردم تهران و دانشجویان در اعتراض به برگزاری جشنتولد ملکه عجوزه 93 ساله انگلیس با پول مردم ایران توسط شرکتهایی که منافعی در انگلیس داشتند، برگزار شد.
حال اینکه برگزاری چنین تجمع تحقیرکنندهای چه سودی برای مردم دارد و چه ربطی به جریانات اصلاحات داشته است خود جای سوال است؟ آیا هزینه مالی رسانههای اصلاحطلب از جانب ملکه انگلیس تامین میشود؟ یا اینکه هزینه جشن تولد ملکه انگلیس را اصلاحطلبان داده اند؟ چرا اصلاحطلبان خود را از مردم مخالف انگلیس جدا کردهاند؟ چرا اصلاحطلبان از حسن روحانی که بسیار ضعیف و بیبرنامه جلوه کرده است، حمایت کردند و امروز علیه او شدهاند؟ آیا باز هم مردم ایران فریب دوستان عملیات روانی کننده روحانی واصلاحطلبان را خواهند خورد؟ آیا اگر مردم دوباره به این اعتدالیون و اصلاحاتچیها رأی دهند، #اقتصاد_مردم_ایران بهبود مییابد یا بدتر میشود؟
مردم مطمئن باشند که هیچ راهحلی برای حل مشکلات اقتصادی ایران، جز رأی دادن به آنها که عمیقاً به #اقتصاد_مقاومتی ایمان دارند و اهل عمل اقتصادی هم هستند، وجود ندارد.
✍️ درسگفتارها،تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
🔴آمریکا، بزرگترین سانسورچی تاریخ بشریت! اجرای آزادی بیان به همین صراحت در اینترنت آمریکایی! سرنوشت #اقتصاد_رسانه ما دست کیست؟
«توئیتر اعلام کرد ۴۷۷۹ حساب کاربری همسو با سیاستهای ایران را حذف کرده است.» (فارس نیوز) اما این اولین بار نیست که شبکه صهیونیستی توئیتر به راحتی منتقدان غرب وصهیونیسم را از خود طرد میکند؛ شاید صدمین بار هم بیشتر بوده است آنها دهها هزار صفحه از مخالفین و منتقدین خود را بستهاند، در زمانهای مختلف، به زبانهای مختلف، در کشورهای مختلف!
ولی آیا اینها حق دارند با تصرف بیگدیتای ایرانیان، بر اقتصاد و #اطلاعات_اقتصادی ما مسلط باشند؟ ایران به راحتی میتواند با تحریم شبکههای اجتماعی آمریکایی،همه آنها خصوصاً توئیتر را مجبور کند که به قوانین ما تن دهند و میتوانیم با مجبور کردن آنها به تاسیس دفتر در داخل ایران، نگذاریم تمام بیگدیتای ما را بدزدند وبعد هم با پررویی کانال ها و صفحات ایرانی را فیلتر و سانسور کنند. غربیها بزرگترین سانسورچیهای تاریخ هستند و به دلیل وجود کارتلها و تراستهای بزرگ رسانهایـ اقتصادیـ امنیتی آمریکا که یک شرکت دهها شبکه تلویزیونی و اینترنتی را در اختیار دارد، لذا کنترل آنها اتفاقاً راحتتر هست. فقط کافی ما جدی باشیم و مسئولین ما از نظر کارشناسان انقلابی و بایواد استفاده کنند و کمی اعتماد به نفس داشته باشند و آنها را تحریم و ضابطهمند کنند تا ادب شوند.
✍️ درسگفتارها،تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
📸 رواج #اقتصاد_کاپیتالیستی به بهانه حقوق زن!
📸 #اشتغال_زنان به چه بهایی؟ مرور یک تجربه تاریخی در غرب:
📚 در کتاب «جنگ جهانی اول» نوشته دیوید اونز به نقش جنگجهانی اول در فاصلهگرفتن زنان از نقشهای اصلی خود در زندگی و گسترش زنازادگی که درنتیجه دوری دختران ازخانواده بود،اشاره میکند! آیا هرنوع #اشتغالی،کمک به خانواده است؟
⏪ در فصل۱۲ و صفحه۱۶۷ این کتاب میخوانیم:
🔻«اشتغال زنان در چنان ابعاد وسیعی مشکلاتی اجتماعی به بار آورد و موجب بروز نگرانیهایی درباره سلامت اخلاقی آنان شد.
🔻سازمانهایی نظیر «گشت زنان» و «انجمن شرافت زنان» توفیقی در مهار رشد سی درصدی آمار تولد کودکان نامشروع (حرامزاده) در خلال سالهای جنگ حاصل نکردند. دوری دختران از خانه و خانواده، آزادی بیشتری نصیبشان کرد که به تبع آن نگرش و رفتارشان نیز دستخوش تغییراتی شد.
🔻آرایش و مصرف سیگار همهگیر شد، همچنان که شرب الکل به میخانهها کشیدواز حیث وضعیت پوشش نیز دامن کوتاه و سینهبند،جای دامن بلند و زیرپوش زنانه را گرفت. برخی از زنان جوان به زبانی سخن میگفتند که والدین و پدربزرگ و مادربزرگشان را متحیّر میساخت.
🔻برآوردها نشان میدهد در واپسین سال جنگ، بیش از یک میلیون و سیصد هزار زن به کار اشتغال داشتند و نیمی از آنان عهدهدار شغلهایی بودند که سابقاً در اختیار مردان بود.»
📄 شناسنامه کتاب:
کتاب «جنگ جهانی اول»
نویسنده: «دیوید اونز»
مترجم: «بابک محقق»
انتشارات: «فرهنگ جاوید»
با تشکر از کانال جنبش مردمی حلالزادهها در سروش
✍️ درسگفتارها،تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
فراخوان پژوهشی درباره حوزه و #جهاد_اقتصادی
بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم برگزار میکند:
دومین فراخوان آثار پژوهشی با محوریت:
۱_حوزه و جهاد اقتصادی
۲_حوزه و فضای مجازی
(در قالب کتاب، پایان نامه و مقاله)
نحوه ارسال اثار: پست الکترونیک: basijasatid.pajoohesh@chmail.ir
مهلت ارسال آثار: اول شهریور۹۸
شماره تماس:۰۹۱۹۱۹۵۳۴۷۸-۰۲۵۳۱۱۲۰۹۰۲
از دیگر آثار فاخر و برگزیده در زمینه های دیگر که پاسخگوی نیازهای نظام اسلامی در زمینه های مختلف علوم انسانی باشند نیز تقدیر خواهد شد.
✍️ درسگفتارها،تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
معرفی کتاب درباره #جریانشناسی_اقتصاد:
از #مکتب_اقتصاد #نیاوران تا کابینه توسعهگرا: تاملی بر مبانی و مولفه های شبه گفتمان اعتدال
مولف: محمدجواد اخوان
ناشر کتاب : دیدمان
سال: 1395
صفحات: 256
💠 مکتب نیاوران، اقتصاددانان ایرانی هستند که قائل به مکتب نئوکلاسیک لیبرال و سرمایهداری هستند و ستون فقرات دولت فعلی ایران را تشکیل میدهند و مقصران وضعیت فعلیِ بیمارِ اقتصاد ایران هستند.
🗓بمناسبت سالروز روی کار آمدن دولت اعتدال
💠امام خمینی: نگران تقابل و تعارض جناحهای مؤمن به انقلابم که مبادا منتهی به تقویت جناح رفاه طلب بیدرد و نقبزن گردد! ۶۷/۱۲/۳
💠رهبرانقلاب: شعار دولت اعتدال است؛ اعتدال، شعار بسیار خوبی است، ما هم تأیید میکنیم اعتدال را؛ افراط محکوم است و بد است. سفارشی که من میکنم این است که مراقب باشید جریانهای مؤمن را با شعار اعتدال کنار نزنند؛ بعضیها این کارها را دارند میکنند، من میبینم در صحنهی سیاسی کشور؛ با شعار اعتدال، با شعار پرهیز از افراط، سعی میکنند جریان مؤمن را که در خطرها آن جریان است که زودتر از همه سینه سپر میکند، آن جریان است که دولتها را در مشکلات واقعی به معنای حقیقی کلمه حمایت میکند، کنار بزنند؛ مراقب باشید. اسلام، مظهر اعتدال است. امر معروف و نهی منکر اعتدال است، معنای اعتدال این نیست که ما از کارهای احساس وظیفهای که فرد مؤمن، جریان مؤمن، مجموعهی مؤمن انجام میدهد، جلوگیری کنیم! ۹۳/۴/۱۶
@Jahade_tabeini
لینک خرید اینترنتی:
https://bookroom.ir/book/51929/
✍️ درسگفتارها،تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
✅ همتی: نگران نباشید؛ گرانی محدود ارز موقتی است.
✳️ روابط عمومی بانک مرکزی: همتی اظهار داشت: متأسفانه در بازار ارز همیشه افرادی به دنبال بهرهبرداری از ابزارهای سیاسی برای برهم زدن ثبات بازار و ایجاد نوسان هستند، دراینجا باید یادآور شوم هیچ یک از بنیانهای اقتصادی که تعیینکننده نرخ ارز است، تغییری نکرده و بانک مرکزی بر بازار مسلط است؛ از این رو به مردم عزیزمان اطمینان میدهم که از نظر مبانی اقتصادی مشکلی در تثبیت بازار اقتصادی نداریم.
✳️ وی افزود: امروز علیرغم تلاشهای نوسان گیران، هیچ خریدی در صرافیهای بانکی کشورمان وجود نداشت؛ از این رو تأکید میکنم این جریان گرانی موقت ارز، گذراست و باید به این نکته توجه داشت که در بازار ارز آنچه اهمیت دارد، بازار حواله است و این یکی از موفقیتهای بانک مرکزی بوده است که در حدود سه ماهی که از ابتدای سال گذشته حدود 9,5 میلیارد دلار تأمین ارز برای کالاهای وارداتی انجام شده است.
✳️ وی، ادامه داد: لذا در شرایط فعلی راههای خوبی را برای تأمین درآمد ارزی کشور تأمین کردهایم و به امید خدا این روند را ادامه میدهیم و از این بابت هیچگونه نگرانی وجود ندارد و روز شنبه بازار ارز به طور جدی با نرخ منطقی به مانند چند روز گذشته، کار خود را آغاز میکند.
✳️ همتی اضافه کرد: با روندی که برای صادرات غیرنفتی و نیز راههایی که برای بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور پیدا کردیم این مسائل را پشت سر خواهیم گذاشت. ادامه را ببینید:
http://kayhan.ir/fa/news/162498
✍️ درسگفتارها،تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
جزوه خاکریز اقتصاد- نسخه نهایی .pdf
2.52M
🌐 مطالعه #جزوه «خاکریز اقتصاد» ویژهنامه خواندنیِ دوره تخصصی #جنگ_اقتصادی و #اقتصاد_مقاومتی را از دست ندهید. در انتهای این جزوه لیست ارزشمندی از کتب جبهه انقلاب اسلامی در این زمینهها آمده است و به ترتیب سن و تخصص، ردهبندی شده است.
🌐 قبلاً نیز در همین کانال، جزوات رصد ویژهنامه جنگ اقتصادی در سه شماره آمده بود:
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/76
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/77
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/78
🌐 تهیه شده توسط: جمعی از اساتید، فعالان و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی اقتصاد مقاومتی، جنگ اقتصادی، اقتصاد اسلامی و اقتصاد سیاسی
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
🌐🔷ریچارد نفیو، طراح جنایتکار تحریمهای آمریکا علیه ایران، توییت زده که کتاب «هنر تحریم» من در ایران بدون اجازه ترجمه و منتشر شده و مردم آن را نخرند.
✴️ یعنی واقعا این بزرگوار به چند دلار حق رایت کتاب محتاج بودهاند یا اینکه مسئله چیز دیگری است؟ شاید ایشان و اربابان ایشان در سازمان اطلاعات مالی تروریسم (TFI) و سیا (CIA) خوششان نمیآید که مردم ایران این کتاب را بخرند. این هم از عجایب روزگار است که ترجمهاین کتاب در ایران، بصورت مجانی جهت آگاهیبخشی پخش شده است و منفعتی مالی برای کسی ندارد.
کانال مدرسه اقتصاد، که پیگیر جنگ اقتصادی تمام عیار علیه مردم ایران است، متن این کتاب را تقدیم میدارد: 👇👇👇
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/174
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
✅ ترجمه فارسی کتاب «هنر تحریمها، نگاهی از درون میدان» نوشته ریچارد نفیو، طراح تحریمهای ایران به درخواست رئیس مجلس و از سوی مرکز پژوهشها منتشر شد.
✅ به گزارش مهر، این کتاب که به الگوی تحریمهای ایران و ذهنیت تحریمسازان در مورد شیوه کارکرد این تحریمها پرداختهاست توسط ریچارد نفیو، مسئول تیم طراحی تحریمها علیه ایران، منجر به برجام، در دوره دوم اوباما و چهره اصلی تیم پشتیبان مذاکرهکنندگان این توافق در امور تحریمها در وین نوشته شدهاست.
✅ نفیو پیش از آن، بهمدت ده سال مسئول امور ایران در شورای امنیت ملی در کاخ سفید و قائممقام هماهنگی سیاست تحریم در وزارت خارجه ایالات متحده بودهاست. در حقیقت، نفیو را میتوان فرمانده چریکهای کت و شلواری جنگ تحریمی ایالات متحده علیه ایران خطاب کرد.
✅ نفیو در این کتاب با عنوان «هنر تحریمها، نگاهی از درون میدان» به تشریح چارچوب فکری و عملی خود در طراحی تحریمها علیه ایران با هدف افزایش حداکثری تأثیر و موفقیت آنها میپردازد. این کتاب، بهدلیل آنکه نه از بُعد نظری یا دانشگاهی، بلکه با دیدی کاملاً عملگرایانه و معطوف به مسئله تحریمگذاری میپردازد و توسط مسئول طراحی تحریمهای ایران نوشته شده، از آثار دیگر در این زمینه متمایز است. این کتاب، در آستانه سال ۱۳۹۷ شمسی در آمریکا منتشر شده و از این بابت نیز در ارتباط با تحولات مرتبط با ایران، تازگی دارد.
✅ این کتاب از زمان کوتاهی که منتشر شده تاکنون، در حد راهنمای آموزشی تحریمگذاری در سطوح بالای دستگاه سیاستگذاری آمریکا معرفی شدهاست. بهعنوان مثال:
mehrnews.com/news/4303521
🆔 @schoolofeconomics
کتاب هنر تحریمها.pdf
2.05M
📣 کتاب «هنر تحریمها؛ نگاهی از درون میدان» به قلم ریچارد نفیو به رشته تحریر درآمده است. نویسنده، مسوول تیم طراحی تحریمها علیه ایران در دوره دوم ریاستجمهوری اوباما و پیش از آن، ١٠ سال مسوول امور ایران در شورای امنیت ملی و قائممقام هماهنگی سیاست تحریم در وزارت خارجه ایالات متحده امریکا بوده است. بنابراین با نوشته یک فرد دانشگاهی و با یک اثر آکادمیک مواجه نیستیم بلکه بیشتر با گزارش یک تجربه، از نگاه نویسنده یک تجربه موفق، روبهرو هستیم.
🔼 خواندن تمام این کتاب، که با سرعت و البته نه با دقت، توسط مرکز پژوهشهای مجلس منتشر شده، برای دست اندرکاران مذاکرات هستهای و تیمهای حقوقی، اقتصادی و امنیتی پشتیبان مذاکرات لازم است.
⬆️ ترجمه این کتاب را میتوانید در لینک بالا دریافت کنید.⬆️
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
👇👇انتشار اختصاصی مدرسه اقتصاد 👇👇
🔊 صوت دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🎧 موضوع صوت: اقتصاد مقاومتی و تحلیل عملکرد اقتصادی دولت در سه صوت متداوم ذیل (1و2و3):
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/176
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/177
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/178
✍️ ارائه شده در اردوی تخصصی نبرد اقتصادی طلاب و پژوهشگران اقتصاد حوزه علمیه قم؛ انتهای سال 1397
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها، کلیپها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
دکترحسین صمصامی-1.mp3
5.56M
🔊 صوت دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🎧 موضوع:اقتصاد مقاومتیوتحلیل عملکرد دولت(1)
✍️ مدرسه اقتصاد، ارائه درسگفتار، کتب و جزوات اساتید اقتصاد:
🆔 @schoolofeconomics
دکترحسین صمصامی-2.mp3
8.97M
🔊 صوت دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🎧 موضوع:اقتصاد مقاومتیوتحلیل عملکرد دولت(2)
✍️ مدرسه اقتصاد، ارائه کننده درسگفتارها و جزوات اساتید اقتصاد:
🆔 @schoolofeconomics
دکترحسین صمصامی-3.mp3
6.16M
🔊 صوت دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🎧موضوع:اقتصاد مقاومتیوتحلیل عملکرد دولت(3)
✍️ مدرسه اقتصاد، ارائه کننده درسگفتارها و جزوات اساتید اقتصاد:
🆔 @schoolofeconomics
👆👆👆👆
📒🔊 خلاصه مطالب ارائه شده در صوت دکتر حسین صمصامی در اردوی پژوهشی «نبرد اقتصادی» (1)
✳️ اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که وقتی ضربهای به آن وارد میشود، خودش را بتواند سرپا نگه دارد. مثلا بوکسورهایی که در رینگ بوکس بازی میکنند، بوکسوری برنده میشود که مقاومت بیشتری داشته باشد. یک بار میخورد زمین و بعد خودش را باز میکند و همین در اقتصاد هم مطرح است.
✳️ در رابطه با مقاومت اقتصادی سوئیس در سال 2012 در رتبه اول بوده،نروژ دوم است، سوئد سوم و ایران در رتبه 72 در بین صد کشور و همه کشورها وجود دارد. خودآمریکا از سیاست های اقتصاد مقاومتی استفاده می کند و الان میبینید که بحث تولید داخلی و دیواری که از مکزیک میکشند تا مهاجرت را کم کنند و نمایشگاه تولید ملی در کاخ سفید برگزار میشود و مصرفکنندگان را ترغیب میکنند.
🔚👈 منابعی که می توانید در این باره ببینید: کتاب «چرا تحریم اقتصادی خوب نکرده است»، آسیب شناسی و بررسی مسائلی است که تحریمها را در ایران موفق نکرده است. منابع دیگر چون «اداره اقتصادی»، «معمای تحریم»، «جنگ به وسیله سایر ابزارها» و «ما چگونه میتوانیم با غیر از جنگ و تسلیحات و تفنگ با کشورها وارد جنگ شویم». کتاب «جنگ خزانه» درباره همان چیزی است که رهبر انقلاب فرمودخزانه داری آمریکا (TFI) اتاق جنگ عیله ایران است.
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
👆👆👆👆
📒🔊 خلاصه مطالب ارائه شده در صوت دکتر حسین صمصامی در اردوی پژوهشی «نبرد اقتصادی» (2)
🔥 ازدیاد نقدینگی و عدم اجرای اقتصاد مقاومتی و عدم توجه به تحول علوم انسانی، سه ضعف بزرگ دولت است.
✴️صاحبان نقدینگی پول به دنبال چه هستند؟ نباید بگوییم که همه این ها وابسته اند و عنصر آمریکا هستند. اکثر اینها به دنبال منفعت مادی خودشان هستند و لذا همین که شرایطی خاص اتفاق افتاد، نقدینگی را به سمت ارز و سکه برد.
❌⛔️ متاسفانه عامل رشد نقدینگی در کشور «بانکها» هستند و توسعه بانکداری خصوصی در ایران ضربات زیادی بر ما زده است و باید جمع و جور شود. عامل اصلی رشد نقدینگی در جامعه سیستم بانکی است. 80 تا 90 درصد نقدینگی که در جامعه ما ایجاد میشود توسط سیستم بانکی است. پول خلق میکند، بانک مرکزی سکه و اسکناس تولید میکند ولی عامل اصلی سیستم بانکی است. یکی از عوامل اصلی تورم نقدینگی است و عامل اصلی نقدینگی بانکها هستند.
✅ نقدینگی الان اقتصاد را ویران کرده است و عاملی که باعث شد تا در سال 90 این اتفاقات بیفتد، مانند سیستم بانکداری و دستان مافیا و... الان هم در همان اوضاع است.
💦 سوال: آیا در برههای که رشد نقدینگی دو برابر بشود، نرخ سکه و ارز بالا میرود؟ خیر! شرایط فرق دارد. وقتی در تحریم هستی و جلوی تولید و واردات و فروش نفت گرفته میشود و همه از تولید ناامید میشوند، معلوم است که نقدینگی به سمت دیگری می رود.
🍅 در گزارشی میخواندم که میگویند بحث اقتصاد مقاومتی راهی است که اقتصاد کشور متلاشی نشود. در آن کتاب نوشتند که رهبر ایران استراتژی طراحی کرده است تحت عنوان اقتصاد مقاومتی و این باعث شد تا از فروپاشی جمهوری اسلامی جلوگیری شود.
🍩 دشمن و مافیای داخلی در جنگ اقتصادی توفیقاتی داشته اند؛ مثلاً پراید 7 میلیونی، 20 میلیون شد و الان هم روی سی میلیون و چهل میلیون میرود و همین یعنی این که موفق شدند وباید هوشیار باشیم و چاره ای بیندیشیم.
🚼 اجرای صوری اقتصاد مقاومتی با چه هدفی
در حوزه اقتصاد مقاومتی اگر چه ممکن است در گوشه و کنار به صورت جزئی کارهایی انجام شده باشد؛ ولی در کلان جامعه به صورت یک برنامه جامع و هماهنگ که به صورت یک برنامه منسجم توسط دولت و بخش خصوصی بخواهد اجرا شود، نبوده و ببینید چه بلایی بر سرش آوردهاند.
🏓 هجدهم و نوزدهم مردادماه سال 95 برنامههای اجرایی اقتصاد مقاومتی را مصوب میکنند، 96 هدف و 181 سیاست اجرایی و 687 برنامه عملیاتی مینویسند و در دو روز شورای اقتصاد همه را مصوب میکنند و میگویند گزارش 324 صفحه است و مجموعه برنامه سیاست شورای اقتصاد را نوشتند.
🎯 بانکها از 63 هزار میلیارد تومان وام، 60 درصد معوقات بوده و نتوانسته تسویه کند و دوباره همه را وام جدید حساب کردند، 60 درصد این ها! الباقی 40 درصد را بکشنید مشخص میشود که به چه کسانی دادند و واقعا سهمهای تولید و بخشهای اقتصادی خیلی پائین بوده است و این در مخالفت با سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
🚨 اگر از دریچه اسلام نگاه کنیم و عدم تحول جدی در علوم انسانی را در آسیب شناسی بیاوریم، یکی از دستاوردهایمان این است که باید سبک زندگی مان را درست کنیم تا اقتصاد مقاومتی به دست بیاید، اگر میخواهید اقتصاد مقاومتی را ترویج کنید، سبک زندگی اسلامی را باید ترویج کنید.
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
دکتر منوچهر محمدی - نقش شرکت نفت انگلیس در ایران.mp3
1.43M
🔊 صوت دکتر منوچهر محمدی، استاد تمام دانشگاه
🎧 نقش جاسوسی شرکت نفت انگلیس و مزدوران سیاسیـ اقتصادی آن در دزدی نفت ایران
💦کار شرکت نفت انگلیس، تنها تولید و دزدی نفت ایران نبود؛ بلکه جاسوسخانه هم بود، در شرکت نفت، خیلی ها حقوق از حق مردم ایران میگرفتند ولی جاسوسی برای اجنبی میکردند. همین شاپور بختیاری از کسانی بود که از شرکت نفت حقوق میگرفت و با همه مزایا و جاسوسی میکرد.
💎 آقای دکتر متین دفتری، داماد دکتر مصدق از شرکت نفت حقوق میگرفت و برایشان خدمت میکرد که اسنادش از خانه سدان (آخرین رئیس شرکت نفت) درآمده است.
🆔 @darseenghelab
#تاریخ_اقتصاد #اقتصاد_سیاسی #اقتصاد_ایران #نفت #اقتصاد_انرژی
آیا اکنون چنین نیست؟ آیا برخی نفوذیهای در وزارت نفت، چنین نیستند؟ واقعا قراردادهای IPC و ظلمهایی که به مردم در آن قراردادها رفت را میتوان به راحتی فراموش کرد؟
لازم است بدین وسیله با انتشار جزوهای که دو سال قبل جمعی از طلاب و اساتید اقتصادی حوزه علمیه قم و دانشگاه امام صادق علیه السلام درباره ایرادات وارد بر قراردادهای IPC نوشتند را در پست بعدی منتشر کنیم.
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/182
🆔 @schoolofeconomics
naft finalتکاثرصهیونی با کوثر انفال- بحث نفت.pdf
3.72M
**انتشار #اختصاصی مدرسه اقتصاد
✅✴️ بخشی از #جزوه: #نفت و #گاز، از منظر فقه اسلامی، از انفال محسوب میشود که اختیار آن بایستی در ید امام مسلمین باشد؛ اما درست در نقطه مقابل، اکنون اختیار بعضی اجزای این منابع عظیمِ امامت، در دست مهمترین دشمنان اسلام یعنی شرکتهای وابسته به یهودیت و صهیونیزم بینالملل مانند توتال و شل است و منافع میلیاردی از قبل قراردادهای سستی که با انها بسته شده است، دارند سود میبرند و البته بد شریکانی هستند و زود زیر قول خود می زنند.
✳️ مدرسه اقتصاد، حامی تفکر مقاومت در اقتصاد ایران خصوصاً در حوزه انرژی و نفت و گاز است و نمیگذارد مافیای متصل به انگلیس و امریکا، ثروت مردم را با خیال راحت تاراج کنند. جزوه بالا را لطفا با دقت بخوانید.
#تاریخ_اقتصاد #اقتصاد_سیاسی #اقتصاد_ایران #نفت #اقتصاد_انرژی #IPC #زنگنه
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
تأثیرگذاری مستعمره هند در انقلاب صنعتی انگلیس - عادل صادقی.pdf
842.7K
✅ معرفی #پایاننامه ارشد، عادل صادقی؛1391
✴️تأثیرگذاری مستعمرههنددرانقلابصنعتی انگلیس
✴️دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه تبریز
🏓 چکیده: آمد و شد اروپاییان به ویژه انگلیسیها به سرزمین هند از زمان مغولان،به تدریج باعث تهاجم، سلطه و بسط قدرت انگلیسیها در هند شد که به دنبال آن مراودههای تحمیلی یکسویه تجاری و انعقاد پیمانهای بازرگانی- تجاری را درپیداشت.
💦 این شرکتهای کوچک بعداً همه در کمپانی هند شرقی انگلیس ادغام شدند. سوء استفاده تدریجی سران #کمپانی_هند_شرقی و بعضی از دولتمردان و #اشراف انگلیس، که از سهامداران کمپانی بودند، موجبات تسلط #انگلستان را بر تجارت، بازرگانی و ثروت ملی هند فراهم آوردکه نتیجه آن خروج ثروت ومواد اولیه از کشور هند، به کشور مادر(انگلستان) شد. این امر درکنار عوامل دیگر، نهایتاً باعث دگرگونی در زیر ساختهای کشاورزی، اقتصادی، تجاری و حتی اجتماعی و فرهنگی انگلیس شد.
💦 نتایج و پیامدهای این تغیرات تدریجاً در پیشرفت و تحرک ماشین صنعتی انگلیس نمایان شد و در کنار دیگر عوامل داخلی و خارجی در پیدایش انقلاب صنعتی انگلیس (1760-1830م) موثر واقع گردید. بررسی نقش استعمار هند در انقلاب صنعتی انگلستان، مسألهای است که در پژوهش حاضر با روش توصیفی - تحلیلی وکمی و به استناد منابع و تحقیقات موجود مورد بررسی قرار میگیرد. دراین پژوهش تلاش شده است میزان تأثیرگذاری این فرآیند در ادوار انقلاب صنعتی انگلیس به لحاظ کمی و کیفی مورد بررسی قرار گیرد.
#تاریخ_اقتصاد #انگلیس #هند #کمپانی
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
✳️تأثیرگذاری مستعمره هند در انقلاب صنعتی انگلیس(1) تعریف استعمار:
✅ #انقلاب_صنعتی معلول #استعمار بود!
💧چکیده: انگليس بعد از تسلط بر منابع مالی کشور هند و بعد از اینكه نبض اقتصادي هند را به دست گرفت ثروت هندوستان را روانه انگليس نمود و به نظر میرسد که این ثروت در پيشبرد اهداف اقتصادي انگليس موثر واقع شد.
💧استعمار کلمهاي با معناي مثبت است که به مرور زمان بار معنایی منفی را به خود گرفته است. کشورهاي قدرتمند از گذشته تا به حال به بهانه آبادانی وارد سرزمينی میشوند، اما با تسلط برآن سرزمين شروع به غارت ثروت آن کشور میکنند. بدینخاطر است که استعمار بارمنفی پيدا کرده است.
💧#استعمار معرف نوعی از روابط سلطه جویانه و طولی است که ميان برخی از کشورهاي قدرتمند و توسعه طلب اروپایی، با بخش عظيمی از کشورهاي ضعيف برقرار شد. پدیدهاي که هم اینک نيز به نحوي از انحاء وجود دارد. استعمار به ویژه در عرف سياسی- اجتماعی کشورهاي مستعمره با مجموعهاي از اوصاف منفی مقارنت یافته است.
💧استعمار مانند بعضی از وقایع تاریخی – اجتماعی مهم و پرگستره، تحت تأثير علل، شرایط و زمينههاي مختلف داخلی و خارجی به وقوع پيوسته و استمرار دارد و پيامدهاي متنوعی را در سطوح مختلف فرهنگی، اجتماعی، سياسی،اقتصادي، مذهبی و ارتباطاتی براي کشورهاي مستعمره به صورت منفی و کشورهاي استعمارگر به صورت مثبت موجب شده است.
✅عواملی در ایجاد پدیده استعمار
💧درباره اینكه چه عواملی در ایجاد پدیده استعمار، ترغيب اروپایيان به استعمارگري و پذیرش استعمار نقش داشته، آراء متفاوتی وجود دارد. عدهاي از تحليلگران استعمار را بيشتر ناشی از تصادف تاریخی و قرار گرفتن در یک وضعيت غير قابل پيش بينی میدانند. یعنی: ارائه یک ارزیابی عينی از پدیده استعمار غير ممكن است، زیرا این ارزیابی به آن ملاکی وابسته است که پذیرفته میشود.
💧بر اساس معيارهاي امروزي که بر تقدس حق تعيين سرنوشت ملتها مبتنی است، استعمار از نظر اخلاقی پدیدهاي غير قابل دفاع است؛ زیرا جامعهاي، جامعه دیگر را زیر سلطه خود درآورده است. ولی این ملاک از نظر تاریخی نا معتبر است. همه نظامهاي استعماري در اثر جبر فرآیند تاریخ و بدون طراحی پيشين به وجود آمدهاند. استعمار به عنوان یک واقعيت تاریخی را باید از دیدگاه اخلاقی به عنوان بخشی از یک نظم جهانی ارزیابی نمود؛ نظمی که هر چند قرن یک بار دگرگون میشود.
🍅پایاننامه کارشناسی ارشد نویسنده درباره همین موضوع:
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/184
#تاریخ_اقتصاد #انگلیس #هند #کمپانی_هند_شرقی #استعمار_اقتصادی
بقیه مطلب در پست بعدی: 👇👇👇👇
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
👆👆👆ادامه مطلب قبلی:
✳️تأثیرگذاری مستعمره هند در انقلاب صنعتی انگلیس (2): استعمار هند، باعث رشد انگلیس:
✅ انقلاب صنعتی معلول استعمار بود!
💧#انقلاب_صنعتی (۰۳۸۱-۰۶۷۱م.) که رخدادي بزرگ در تاریخ تحولات غرب به شمار میآید، تاحدي معلول استعمار بود. زیرا در تحولات ناشی از استعمار و از جمله برتري کشورهاي غربی بر دیگر نقاط و همچنين تغيير در نوع استعمار و گذار از استعمار کلاسيک به استعمار نو موثر بود.
💧شواهدي وجود دارد که اثبات میکند، بریتانيا با چپاول ثروتهاي سرزمينهاي مختلف و به خصوص هند، در کنار عوامل دیگر به انقلاب صنعتی دست یافت. پس این دوران تاریخی مهمی میباشد و میتوان گفت که ثروت هند در این زمان در کنار دیگر عوامل، در پيدایش انقلاب صنعتی
موثر بوده است.
💧انگليس بعد از تسلط بر منابع مالی و در کل بر کشور هندوستان و بعد از اینكه نبض اقتصادي هند را به دست گرفت ثروت هندوستان را روانه انگليس نمود و به نظر میرسد که این ثروت در پيشبرد اهداف اقتصادي انگليس موثر واقع شد.
💧از آنجایی که #هندوستان کشور غنی از نظر منابع، مواد اوليه و در کل کشوري ثروتمند بوده و هست، پس ثروت هند میتوانست در تحكيم اوضاعداخلی انگليس و تحكيم زیرساختهاي آن کشور موثر واقع شود.[۱]
✅ عادل صادقی/ پایگاه #صهیونپژوهی #خیبر https://kheybar.net/
✴️منابع:
[۱] برگرفته از پایان نامه آقای عادل صادقی، عنوان: تأثیرگذاری مستعمره هند در انقلاب صنعتی انگلیس
آبرکرامبی، نيكلاس و دیگران، (۱۳۶۷)فرهنگ جامعهشناسی، ترجمه حسن پویان، تهران، نشرچاپخش، چاپ اول.
اتوتایل، ژئاروید و دیگران، (۱۳۸۰) اندیشههاى ژئوپلیتیک در قرن بیستم، ترجمه محمّدرضا حافظ نيا و هاشم نصيرى، تهران، دفتر مطالعات سياسى و بينالمللى
ناردو، دان، ( ۱۳۸۶) عصر استعمارگری، ترجمه مهدي حقيقت خواه، تهران، انتشارات ققنوس.
قبلا در همین کانال قسمت اول این مطلب آمده بود:
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/185
#تاریخ_اقتصاد #انگلیس #هند #کمپانی_هند_شرقی #استعمار_اقتصادی
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
🔹🔵 نقد و تحلیل #سریال معمایی پلیسی #گاندو درباره #جنگ_اقتصادی
🔹🔵 یک منتقد سینما و تلویزیون معتقد است: سوژههای گاندو از منظر محتوا، ملی بوده و بدون غلتیدن در دام جدالها و تسویه حسابهای سیاسی نوشته و ساخته شدهاند. متن کامل در: 👇👇👇👇
http://fna.ir/da8vrm
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
✳️ نقد و تحلیل #سریال معمایی پلیسی #گاندو درباره #جنگ_اقتصادی
✳️سوژههای «گاندو»ملی است؛سریالی که تسویهحساب شخصی ندارد.
🔹«جبار آذین»: گرچه چندین سال است، جای سریالهای فاخر و درجه یک در تلویزیون انحصاری و اسپانسری کشور خالی است و بخشی از سریالهای آنتن پرکن زیر متوسط آن توسط کوتولههای هزار فامیل سیما تولید میشود، با این همه در میان مجموعهسازان تلویزیون، طیفی هم فعالیت دارند که تواناییها و قابلیتها و هنرهایشان، آنها را از سایرین متمایز میکند.
🔹سریالسازان کاربلدی مانند جواد افشار، محمدرضا آهنج و ... از چهرههای شناخته شده گروه اخیر هستند.کارنامه متنوع و قابل دفاع تلویزیونی جواد افشار، او را هنرمندی توانا و اخلاقگرا که مسیر تکامل هنری را طی میکند، نشان میدهد. از او این روزها، سریال دیدنی و خوش ساخت پلیسی امنیتی «گاندو» در حال پخش است.
🔷 گاندو در کل، فیلمنامهای جمع وجور وسوژههایی به روز دارد و در ادامه تعلقات سلیقهای آرش قادری به آثار اکشن و حادثهای نگارش یافته است. تاکنون سریالهای پلیسی متعددی در تلویزیون ساخته شده که اغلب آثاری بد و ضعیف بوده و در فرم و محتوا حرفی جز تقلید و شعار نداشتهاند و کمتر مجموعههایی مانند «هوش سیاه» توانستهاند، نظر قشرهایی از مخاطبان سیما را جلب کنند؛
🔵 اما گاندو، افزون بر کارگردانی خوب، فضاسازیهای مناسب و بازیهای درست هدایت شده یکدست بازیگران جوان و حرفهایها، شخصیتپردازیهای باورپذیر و جذابیتهای موضوعی و تصویری، به مضامین جدید که ریشه در مسایل و رخدادهای واقعی دارند، پرداخته است.
🔵 پردازش نقش آقازادهها و مفسدان سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، پولشویان و وطن فروشان در ایجاد نابسامانی و ناامنی در کشور و کوشش نیروهای امنیتی و انتظامی برای حفظ امنیت و آرامش جامعه، از جمله موضوعهای این سریال و مسایل روز اجتماعی است. در واقع سوژههای گاندو از منظر محتوا، ملی بوده و بدون غلتیدن در دام جدالها و تسویه حسابهای سیاسی نوشته و ساخته شدهاند.
💦 هنرنماییهای افشار و همکاران هنری و فنیاش از فیلمنامه پر چالش قادری، مجموعهای سرگرم کننده، دیدنی، آگاهی بخش و هشدار دهنده ساخته است. گاندو خوب شروع شده و ادامه دارد،امیدکه به خوبی و جذابیت تداوم یابد و باپایانی مناسب و باورپذیر،مخاطب را راضی کند و امتیازی دیگر در کارنامه هنری جواد افشار نشاند. خبرگزاری فارس.
✍️ درسگفتارها، جزوات، تحلیلها و اخبار مدرسه اقتصاد را پیگیر باشید:
🆔 @schoolofeconomics
🛎سومین نشست تشکل های ملی مردم بنیاد
✅در سه عرصه علمی، فرهنگی و عملیاتی
در راستای تشکیل جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی
🔸به میزبانی بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور
⏰زمان:پنج شنبه(30 خرداد سال رونق تولید)
🏫مکان: کرج، جهانشهر، مجتمع میلاد
✍️ثبت نام اولیه: با ارسال نام و نام خانوادگی+نام تشکل به:
📱3000253350
🔹دبیرخانه جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی
🆔 @eghtesad_mardomi
🆔 @schoolofeconomics
🔵💦 پاسخ به یک #شبهه ناجوانمردانه از برخی آشنایان: مروری اجمالی بر #بودجه #حوزههای علمیه کشور در مقایسه با بودجه دانشگاهها و سایر مراکز آموزش عالی کشور / حقیقتاً #کارایی #حوزه در قیاس با این #بودجه_اندک، بسیار ستودنی است.
🔵 اکنون، حوزههای علمیه شیعه، با حدود سیصد کارویژه در حال خدماترسانی به عموم مردم ونخبگان در وجوه مختلف علمی، تمدنی، فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و خدماتی به مردم هستند. حوزههای علمیه بدلیل نگاه فعال و انتقادی به تمدن ناکارای غرب مدرن، توانستهاند حتی در عرصه هایی چون رسانه، طب، تغذیه و اقتصاد هم پاسخگوی خوبی برای مردم مسلمان و غیرمسلمان باشند. در شرایط بحران علم مدرن (به گفته اندیشمندان اروپایی مانند هوسرل و هیدگر و نیچه و...) و فهم دقیق این مطلب توسط عموم مردم، کارایی علوم حوزوی، بیشتر بر ای مردم نمایانده شده است.
💦 حوزههای علمیه شیعه، نه فقط در ایران که حداقل در صد و هشت کشور جهان، به صورت مستقیم و در بسیاری از کشورها به صورت غیرمستقیم، در حال ارائه خدمات مختلف به مردم جهان (اعم از مسلمان و غیرمسلمان) هستند.
💧 لازم است تهاجم شبکه نفاق داخلی به حوزهها پایان یابد که دیگر حنای آنها برای مردم رنگی ندارد و بودجه متناسب با مقدار خدمات و نیروهای کارای حوزه، بدان اختصاصیابد تا عمق استراتژیک ایراناسلامی در جهان توسعه یابد و شالوده قدرت و پیشرفت، بصورت مستحکمتری در ایران جدید پایهگذاری شود.
🔵 مطلب مرتبط در اندیشکده برهان
🌐 http://www.borhan.ir/3005
https://eitaa.com/SchoolofEconomics/191
✍️ مدرسه اقتصاد
🆔 @schoolofeconomics