#اشعار_ناب
به شیوۀ غزل، اما سپید میآید
صدای جوشش شعری جدید میآید
چه آتشی غم عشق تو زیرِ سر دارد
که باغ شعر تر از آن پدید میآید
نَفَس نفس به امید تو عمر میگذرد
امید میرود آری، امید میآید
برای درد و دل تو مفید نیست کسی
وگرنه نامه برای مفید میآید
مُردّدم که تو با عید میرسی از راه
و یا به یُمن قدوم تو عید میآید؟
کلیدداری کعبه نشانۀ حق نیست
کسیست حق که در آن بیکلید میآید
و حاجیان همه یک روز صبح میگویند:
چقدر بر تن کعبه سفید میآید!
#حسین_بیاتانی
@Seyed_Alireza_Naghibpour
#روزمره_نویسی
امروز یکی از ویژگی های ویروس منحوس کرونا برایم مکشوف شد!
با حاج آقای والد مشرف شدیم مسجد مقدس جمکران!
شبستان کربلا باز بود و نیز مسجد متصل به مسجد اصلی!
اما خود مسجد اصلی به خاطر کرونا بسته شده بود!
یعنی خود ویروس کرونا ازین رفتارهای عجیب و مدیریت های منفعلانه و مسخره متحیر است.
جالب تر آنکه جماعت را به شبستان دعوت کردند برای قرائت دعای ندبه و سخنرانی اما سخنران و مداح خودشان در مسجد اصلی و بدون حضور جمعیت مشغول هستند و صدایشان را ملت در مکان دیگری میشنوند!
اینکه مصلحت این است که اینگونه القاء کنیم که به خاطر مسائل بهداشتی مراسم تنها مجازی و بدون حضور جمعیت برگزار میشود وقتی خوب است که شائبه فریب نداشته باشد وانگهی برقراری جلسات با فاصله اجتماعی چیزی است که میتوان از آن دفاع کرد.
البته حدس میزنم که چاره فشارهای بی اساس ستاد کرونا همین تدبیرهای خاص باشد که هم مسجد تعطیل باشد و هم نباشد اما آیا این بهترین تصمیم است یا نه، سوالی است که برای پاسخ به آن باید جوانب و لوازم فرهنگی یک تصمیم را در نظر داشت.
@Seyed_Alireza_Naghibpour
اولین باری که حضرت آیت الله مصباح یزدی را زیارت کردم حدودا ده سال داشتم که ایشان یک شب در منزلمان در عباس آباد مهمان شدند .
پدرم به ایشان گفتند که شخصی است که به خاطر رنج های فراوانی که در زندگی داشته عنایتی به او شده و با داروهای گیاهی بیماری هایی را مداوا میکند.
فردایش به همراه آیت الله به منزل آن شخص رفتیم. آیت الله مصباح از او درباره ذوالقرنین پرسید و یک سوال دیگر و وقتی بر گشتیم ایشان فرمودند بله چیزهایی به ایشان عطا شده است
بعد از آن چندین مرتبه دیگر در منزل فامیل، خدمت ایشان رسیدم و گاهی هم از ایشان سؤالاتی می پرسیدم.
چیزی که در همه ی این دیدارها برایم جالب بود تواضع بی حد و اندازه ایشان در مقابل بزرگ و کوچک بود.
تواضع ایشان میوه درخت علم و دانش بود که در جان ایشان ریشه دوانده بود.
به لحاظ عملکرد سیاسی و اجتماعی آنچه بسیار قابل توجه است تلاش های ایشان در تبیین بنیاد های فکری انقلاب اسلامی و نظریه پردازی در علوم انسانی است.
آنچه درين مصیبت برایم سنگین است آن است که جایگزینی برای ایشان وجود ندارد.
رحمت واسعه خداوند نثار آن روح تابناک
@Seyed_Alireza_Naghibpour
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار آیت الله مصباح یزدی و حاج قاسم سلیمانی که حاج آقای والد نیز حضور داشتند
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| دیوار دم میداد، در بر سینه میزد
محراب مینالید، منبر داشت میسوخت
🏴شعرخوانی درباره شهادت حضرت زهرا (س)
سلام علیکم
در مباحث علوم حوزوی سایت زیر یک کتابخانه آنلاین عالی است:
www.ablibrary.net
هدایت شده از حامد کاشانی
✅منبر تراز در عمومی ترین تریبون تشیع در محضر رهبر معظم انقلاب؛ فاطمیه ۹۹
چندی است که بیان پاکیزه و مؤدبانهی معارف اصلی تشیع، دچار خردهگیری و حساسیت شده است و گویندگانی که سعی میکنند در چارچوب نظام و وحدت اسلامی از مبانی تشیّع دفاع کنند، یا روی منبر برای مردم عقایدشان را با استدلال تبیین نمایند، از جانب برخی منع شده و به انواع و اقسامِ اتهامات نوازش میشوند.
دردا که این رفتارها به فرمایش و عمل ولی معظم فقیه مستند میگردد، در حالی که اگر به عمل ایشان توجه میشد و منبرهای تراز اساتید فن در حضور ایشان، مانند حجت الاسلام والمسلمین استاد رفیعی بررسی میگردید چنین گفته نمیشد.
مثلاً برای یک نمونه در دو شب پایانی فاطمیهی امسال (۱۳۹۹) در محضر رهبر معظم انقلاب جناب آقای رفیعی دربارهی فاطمیه و مسئلهی دفاع از حق سخنانی فرمودند که علاوه بر انتشار آنها در صفحات رسمی رهبر انقلاب، در رسانهی ملی نیز پخش شده است.
اوّلا سخنران محترم دفاع از حق را موضوع این دو شب قرار داده و تبیین مبانی مکتب اهل بیت علیهم السلام را به صورت استدلالی و با استناد به منابع عامه و نقد ایشان مطرح کردند.
ثانیاً رویکرد ایجابی ایشان مزیّن به رویکرد سلبی و مقایسهی جبههی حق و باطل و بیان حقّانیت حضرت امیرالمؤمنین سلام الله علیه و تبیین اعتقادی بودن فاطمیه و نه صرفاً تاریخی بودن آن گردیده بود (مثلاً شب دوم حدود دقیقه ۲۰)
ثالثاً ایشان با ادب و احترام اما روشنگری، بسیاری از نکات مورد بحث در این زمینهها را به وضوح مطرح کردند.
از جمله:
ایشان در شب اول حدود دقیقه ۳۱ در مصداق حقگریزان «انس بن مالک» را مطرح کرده، ایشان را برای کتمان غدیر در حضورِ امیرالمؤمنین صلوات الله علیه "دروغگو" شمردند، مبارزهی حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها را همه جانبه و تا پایان عمر بیان کرده و (حدود دقیقه ۳۸) به دفن شبانه برای مبارزهی حضرت تا آخرین لحظه و بیان نظر مخالف خود استدلال کردند.
ایشان در شب دوم، یکی از مصادیق مواجههی حق و باطل را "جنگ جمل" معرفی نموده (حدود دقیقه ۴) و جملهی «حذیفه» که حضرت را "امیرالمؤمنینِ واقعی" خطاب کرده بود، بیان کردند (حدود دقیقه ۱۲)، و از این دست مطالب فراوان دیگری که در این دو شب مطرح گردید.
و در دقایق پایانی شب دوم مطلب بسیار مهمی مطرح نموده روایت و دربارهی حضرت زهرا سلام الله علیها گفتند:
«آن اعلام رسمی که کرد، عدم بیعت و اعلام رسمی که بر عدم رضایت کرد، فرمود: من از این جریانها راضی نیستم، میدانید که رضایت من هم ملاک است، دیشب هم روایت آن را خواندیم، در صحاح دو نوع است، اینطور آمده است که رضایت فاطمه رضایت پیامبر است، در کتابهای دیگر مانند «مستدرک حاکم» که دیشب خواندم اینطور است: «إنَّ الله یَغضَبُ لِغَضَبِها»، خشم و غضبِ ایشان با هم تنافی ندارد، محوریت دارد، هم خشمِ خدای متعال را دارد و هم خشمِ حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم را. این عبارت امام رضا صلوات الله علیه را تکمله قرار بدهم که فرمودند: «کَانَت لَنا أمٌ صَالِحَة، مَاتَت وَ هِیَ عَلَیهِمَا سَاخِطَة»، مادر ما با عدم رضایت از جریانهای حاکم بر مدینه از دنیا رفت، افرادی که این قضایا را آفریدند، و این جالب است که امام رضا علیه السلام فرمودند که رضایت ایشان به ما نرسیده است.
امام این مطلب را میفرمایند که فرزندِ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها هستند و اهل البیت هستند، ادری بما فی البیت هستند، ممکن است یک نفر بگوید شما خبر ندارید و بعد تمام شد، نه!»
اگر سخنران، استاد رفیعی و مجلس، محضر رهبر انقلاب نبود، این سخنان (مخصوصا روایت امام رضا علیه السلام) و این مجلس را خلاف منویات رهبر معظّم انقلاب تلقّی میکردند و امیدوارم امروز نیز رهبری را ضدّ وحدت معرفی نکنند.
@kashani1395
هدایت شده از 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخش کوتاهی از سخنرانی حجت الاسلام رفیعی درحضور رهبر انقلاب- فاطمیه۹۹
#وحدت
#بیان_حقایق
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
☑️ کانال شخصی سیـ حسین ـد
@seyyedhoseiin
هدایت شده از تبلیغات اسلامی رفسنجان
شریعتی و مسئله ولایت امیرالمؤمنین(علیه السلام)
روایت #آیتالله_مصباح از چرایی و چگونگی انتقاد از #دکتر_شریعتی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔴من شخصا از مقطعی حساسیتم نسبت به ایشان [دکتر شریعتی] زیاد شد که جزوههای سخنرانیاش به نام دروس اسلامشناسی مـنتشرمیشدند و در هر جزوهای یکی دو تا از سخنرانیهای ایشان در این موضوع درج میشد. آنوقتها چاپ هم آسان نبود و این جزوات پلیکپی و از طریق خود حسینیه ارشاد به طور نیمه رسمی منتشر میشدند. انتشار آنها هم چندان علنی نبود، چون حرفهای ایشان در بعضی موارد ضد دستگاه بود.
🔵بنده بعضی از این جزوات را مطالعه کردم و دیدم در اینها اشکالات اساسی هست که اگر بماند و به رسمیت شناخته شود، خطرات بسیار بزرگی را ایجاد خواهد کرد. ایشان بر نکات سؤالبرانگیزی تأکید میکرد، از جمله این که اساساً نظر اسلام در باب حکومت، نظر دموکراسی است و لذا بعضی از وقایع تاریخی صدر اسلام، مخصوصاً بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) را به این صورت تفسیر میکند که اینها روشهای دموکراتیک بودهاند! وقتی هم مواجه میشود با اعتقاد شیعه راجع به نصب امیر المؤمنین(ع) و #وصایت و #ولایت، دست به توجیه میزند تا به نوعی با نظریه دموکراسی سازگار شود و میگوید در مورد امیر المؤمنین(ع) مسئله نصب نبود، بلکه کاندیداتوری بود! و در هر روش حکومتی دموکراتیک، هر شخصی میتواند یک نفر را کاندیدا کند، منتها اعتبارش به این کاندیداتوری نیست، بلکه اعتبارش به این است که مردم رأی بدهند! پیغمبر(ص) هم به عنوان یک شخص، علی(ع) را کاندیدا کرده، ولی مردم رأی ندادند و نشد! و صحبتهائی از این قبیل.
⚫️سبک ایشان هم به گونهای بود که حرفهایش را با طنزها و کنایههای نیشدار و در مواردی تعابیری زننده که به خطر بیان جذابش، مورد توجه شنونده قرار میگرفت، توام میکرد. مثلاً ایشان در کتاب تشیع علوی و تشیع صفوی از خـرافات رایـج در دورۀ صفویه نام میبرد، از جمله آن که مثلاً جبرئیل برای سیدالشهدا(ع) لالائی میخواند و میگفت: «ان فی الجنه نهر من لبن لعلی و حسین و حسن»، این را مسخره میکند و میگوید بسیار چندشآور است که در بهشت نهری از شیر باشد، در حالی که این نص صریح قرآن است که « أَنْهَارٌ مِن لَّبَنٍ...»(محمد، 15) یعنی نه تنها یک نـهر نـیست که نهرهاست. ایشان این را مسخره میکرد که در واقـع برمیگشت به مسخره کردن قرآن. اسمش بود که دارد تشیع صفوی را مسخره میکند، در حالی که نص صریح قرآن را مسخره میکرد! و نمونههای بسیار دیگری.
⚪️ ایشان اصل مسئله وحی، امامت و خاتمیت را تخریب میکرد.
🔻 #امروز اگر ملاحظه میکنید این مقولهها را تکذیب و تخریب میکنند، #ریشهاش را باید در آن دوران جستجو کرد. ایشان بود که این باب را فتح کرد و افتخاراتش برای ایشان، ثبت است. کسی که علناً در این عصر، مسخره کردن اسلام و نصوص اسلامی و انکار قطعیات اسلام و تشیع را فتح باب کرد، ایشان بود. کس دیگری در کسوت یک اندیشمند اسلامی، جرئت نمیکرد این حرفها را بزند. ایشان به خاطر موقعیت و محبوبیتی که در میان جوانها داشت، این کار را کرد و ما هم دربرابرش مسامحه کردیم و این مسامحه تا آن جائی ادامه پیدا کرد که حتی کسانی هم که استاد اسلامشناسی حساب میشدند و او حتی لیاقت شاگردی آنها را هم نداشت، در مقابل این جو نتوانستند حرفی بزنند و سکوت کردند و یا نهایتا گفتند اشتباهی رخ داده، اما نباید شخصیت او مخدوش شود. ریشه انحرافات امثال گروه فرقان، از همین افراد سرچشمه میگیرد که پروندههای اعترافات آنها موجود است.
🔹من به عنوان مثال، یکی از مواردی را که خودم از نزدیک مشاهده کردم، عرض میکنم. ما با یکی از شخصیتهای حوزه ارتباط نزدیک و تقریبا هر روز رفتوآمد داشـتیم. ایشان دو سه تا پسرداشت که بسیار بچههای دوستداشتنی و مؤدبی بودند. آنها دبیرستانی و سنشان نزدیک به هم بود. یادم میآید که ایشان از بچههایش بسیار تعریف میکرد و میگفت در نمازشان گریه میکنند و اهل عبادتند و چنین و چنان، و حتی من که پدرشان هستم، اینطور نیستم. چنین بچههائی در اثر خواندن کتابهای اسلامشناسی وامثالهم، مارکسیست و بالأخره در جریانی، دو تن از آنها اعدام شدند. حقیقتا بچههای بسیار مؤدب و مؤمن و نمونهای بودند که من به تقوای آنها حسرت میخوردم و اینها شدند #ضد_انقلاب! و رفتند در خانههای تیمی #مجاهدین و بالأخره هم در نوجوانی و جوانی از بین رفتند. کم نبودند کسانی که تحت تاثیر سخنان این شخص و به خاطر گیرائی بیان او، به این راه کشیده شدند و همه چیزشان را از دست دادند. اینها خطراتی بود که ما احساس میکردیم و دوستان میگفتند: «مهم نیست، حالا یک اشتباهی کرده! طوری نیست!».
(یادآور: شماره4و5، صص30 –40)
🔶حاشیه
خرده جریان #نوشریعتی_های_حوزوی را بشناسیم!
@rozaneebefarda