36.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏳 { نماهنگ هم عهدی } 🏳 از گروه سرود ضحی منتشر شد.🌻
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #شبهات_انتخاباتی (۵) | شفافیت وعده انتخاباتی مجلس یازدهم بود؛ چرا تصویب نشد؟
🍃🌹🍃
🔻مجلس طرح شفافیت را در خرداد ۱۴۰۱ تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان فرستاد. شورای نگهبان نیز در ۲۶ آذر ۱۴۰۱ رسماً اعلام کرد، اشکالات شورای نگهبان بر این طرح رفع و تنها دو اشکال مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده است که باید توسط مجمع تعیین تکلیف شود.
🔸اما مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مدت ۸ ماه اعلام نظر در این خصوص را به تأخیر انداخت و درحالی که در این مدت به جز دو مورد هیچ اشکال دیگری به طرح وارد نکرده بود، ناگهان در شهریور ۱۴۰۲، مجمع با نقض نظر قبلی خود، ایرادات جدیدی بر طرح وارد کرد.
🔹این موضوع همچنان توسط مجلس در حال پیگیری است و انشاءالله قطعاً تصویب خواهد شد. با این حال، مجلس که شفافترین قوه کشور محسوب میشود، برای شفافیت بیشتر و عمل به وعده خود در شفافیت آراء، به صورت داوطلبانه این طرح را اجرا کرده و اکنون ۲۲۰ تن از نمایندگان به صورت داوطلبانه در حال اجرای قانون هستند و آراء آنها به صورت روزانه در سایت رسمی مجلس به آدرس parliran.ir منتشر میشود.
🔺پس تا تصویب نهایی مجلس شفافیت را مطابق وعده خود در حال اجرا دارد و ان شاءالله توسط مجلس نیز این مسئله تبدیل به قانون میشود.
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
1_9701764637.pdf
306.2K
#محتوایتبیینی
جملات آماده برای گفتگوی چهرهبهچهره در محورهای افزایش مشارکت و روایت پیشرفت.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
💡همایش مجازی و ویژه مسیر انتخاب
⭕️ از امشب ساعت ۲۱؛ به استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان؛
📢 مرکز نسرای کهگیلویه و بویراحمد برگزار میکند
⬅️سلسله نشست های تخصصی با حضور مهمانان کشوری
💢 چرا انتخابات مهم است؟
💢رای بدهیم یا نه؟
💢 نفع رسانههای غرب از پویش رای نمیدهم!
💢سوالات خود را مطرح کنید
👤 چهار مهمان ویژه به این سوالات پاسخ خواهند داد
♻️♻️زمان: از ۲۶ تا ۲۹ بهمن ماه
💥با حضور حسین شریعتمداری مدیرمسوول روزنامه کیهان، کامران غضنفری کارشناس مسائل غرب، قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک، شعبانی سارویی مشاور عالی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
🔵🔵با ما همراه باشید:
https://rubika.ir/nasraaa_kb
https://rubika.ir/basiratii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دایره نفوذ سید حسن؛ جوانان غیرمعتقد لبنانی هم نصرالله را دنبال میکنند
منبرکهای انتخاباتی.pdf
12.82M
کتاب«منبرکهای انتخاباتی»
این محتوا برای صحبتهای ۲ دقیقهای براساس یک آیه یا روایت و نیز داستانی کوتاه آماده شده و برای تبیین ویژگیهای نامزدهای اصلح در انتخابات مفید است.
کتاب منبرکهای انتخاباتی برشهای کوتاهی از کتاب «سنگ محک»، اثر حجةالاسلام راجی میباشد.
#انتخابات
کانون افکار پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی(کادا) که جدیدا تاسیس شده و وابسته به معاونت فرهنگی و دانشجویی است در جدیدترین اقدام خود، به بررسی نگاه دانشجویان واحدهای دانشگاه در شهر تهران در ارتباط با مسایل روزو انتخابات پرداخته است.
بخش هایی از نتایج این نظرسنجی علمی و دقیق را که به صورت تلفنی در فاصله ۱۷ تا ۲۱ بهمن انجام شده است را مرور می کنیم. طبیعی است که این نتایج باید ما را به تحلیل عمیق و اقدامات موثر سوق دهد.
🌐 ۲۹/۶ درصد صدا و سیما را معتبرترین منبع خبری خود در موضوع انتخابات دانستند.
🌐۳۵/۵ درصد گفتند قطعا در انتخابات شرکت می کنند.۱۵/۵درصد تصمیم نگرفتند اما احتمالا شرکت می کنند.
🌐۳۲/۵ درصد قطعا شرکت نمی کنند و ۱۳/۸ احتمالا شرکت نمی کنند.
🌐در رأس علل عدم شرکت در انتخابات، بی تاثیر دانستن رای در اداره کشور است.عدم رضایت از عملکرد منتخبین قبل در جایگاه دومین علت قرار گرفته است.
🌐۸۶/۸درصد گرانی و اشتغال را در رأس دغدغه های زندگی مردم دانستند.
🌐۳۳/۸درصد معتقدند کشور به طور دایمی رو به پیشرفت است و یا در آینده وضعیت بهتر خواهد شد.۱۴/۸ درصد هم معتقدند وضع تغییری نخواهد کرد.۳۱/۴ درصد معتقدند وضع بدتر خواهد شد . ۱۴ درصد نیز معتقدند وضع بهبود نخواهد یافت.
مردم و ذهن مردم مهم است و اگر مردم را به تعبیر امیر مومنان(ع)که اخیرا در بیان رهبر معظم انقلاب هم مورد استشهاد قرار گرفت، ستون دین بدانیم در رأس اهمیت در حکمرانی الهی قرار می گیرد.ناامیدی و یا احساس بی تاثیری در کشور در بخشی از جامعه چه از روی واقعیت باشد و چه از روی احساس چنین حالتی باشد باید مورد دغدغه متولیان باشد و برای آن تدبیر لازم صورت گیرد. نظام ما متکی به مردم است و همین امر، این نظام را مستحکم نگه داشته است.
تمرکز روی اولویت ها در فهم و حل مسائل توسط سیاست گذاران و متولیان و گره گشایی از زندگی از سویی و جهاد تبیین و نیز مطالبه گری عالمانه و کمک فعالان به مسئولین از سوی دیگر می تواند بسیار موثر باشد.
هیچ یک از افراد حاضر در این تصویر دیگر زنده نیستند؛ رژیم اسرائیل همه آنها را به شهادت رسانده است. این عکس برای دادگاههای آمریکایی و اروپایی نه تنها مصداق جنایت جنگی نیست بلکه هنوز موضوعیت هم پیدا نکرده است. اما برای هر انسانی با هر اعتقادی، تصویری آشکار از نسلکشی در #غزه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ در انتخابات شرکت نکنید❗️
💢 دکتر برزکار، کارشناس مسائل سیاسی
♨️ مدیر مرکز راهبری گاز کشور: خرابکاری برای حذف ۴۰ درصد توان انتقال گاز کشور رخ داد
🔹اقدامات خرابکارانه برای حذف ۴۰ درصد توان انتقال گاز کشور رخ داد که در حال حاضر شرایط عادی است.
🔹در بخش اول، عملیاتهای ترمیم انجام شده و وارد عملیات پیش راهاندازی و آزمایش میشویم که بهزودی شرایط در همه بخشهای دیگر مصرف نیز عادی میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦 با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی، چرا باید در انتخابات شرکت کرد؟!
🟧 حجتالاسلام محمد سعیدیآریا
قهر با انتخابات هرگز (1).mp3
5.93M
🟦 این صوت را بشنوید و برای هرکس که احیانا می خواهد با انتخابات قهر کند بفرستید
🔶 علی (ع) می فرمایند: حتی اگر مسئولان حکومتی بد و ظالم باشند بهتر است از این که حاکمیت تضعیف شود و جامعه به هرج و مرج کشیده شود
🔹قهر با انتخابات، قهر با خود است. کسی با خودش قهر نمی کند. کسیکه عاقلانه فکر می کند به امنیتش ضربه نمی زند و کشورش را به هرج ومرج نمی کشاند و به آینده اش پشت نمی کند.
🔶 بعضی میگویند "قبلا که درانتخابات شرکت کردیم به نتیجه دلخواه نرسیدیم و ثمری ندیدیم پس انتخابات را رها می کنیم"
🔹جواب می دهیم به هزار دلیل ثمر داشته و سؤال می کنیم آیا اگر خانه ای که تهیه کردیم مطابق با میل ما نبود آن را ترک می کنیم آیا اگر خودرو ما مطابق با میل ما نبود آن را وسط خیابان رها می کنیم،اگر در رشته تحصیلی مورد علاقه قبول نشدیم درس و تحصیل را رها کردیم آیا اگر شغل آنچنانی پیدا نکردیم بیکار در خانه نشستیم.؟!
1_9736934547.mp3
50.12M
🟦 چرا مشارکت؟ با مردم چه بگوییم؟
🟧 حجت الاسلام علی مهدیان