📌"اکنون نه وقت غصه خوردن و نه وقت شادانه سری است. اکنون وقت عبرت و شکر و صبر است"
📌چرا زنان و دختران اروپایی و امریکایی در ابراز مخالفت با حکومتهایشان #حجاب اعتراضی نمی پوشند؟
مجموعه جوانان گام دومی تشکلهای ایرانی فعال در بین الملل خوبست آنان را به حجاب اعتراضی دعوت کنند
B2n.ir/x34554
آنها دختران و زنان ما را به #بی_حجابی اعتراضی وسوسه کردند.
ما فقط دفاع نمی کنیم. حمله می کنیم.
📉 منتخبین تهران از کدام فهرستها هستند؟
🔸 اصولگرایان بر خلاف انتخابات سال ۹۸، با ۴ فهرست اصلی در انتخابات مجلس دوازدهم حاضر شدند. این یکی از عواملی بود که باعث تقسیم آرا میان نامزدهای این جریان شد.
🔸 نکته قابل توجه آن است که تشکلهای تازه تأسیس جبهه صبح ایران و ائتلاف امنا، به تنهایی نتوانستند نامزدی را به مجلس بفرستند ولی با اشتراک زیادی که داشتند در مجموع بالاتر از ائتلاف شورای ائتلاف و پایداری(ایران سربلند) قرار گرفتند.
🔸 فهرست اصلاحطلبان و اعتدالگرایان(صدای ملت) در این انتخابات توفیقی به دست نیاورد و حتی نامزدی در دور دوم نخواهد داشت.
#انتخابات_مجلس_دوازدهم
🚨#فوری
▪️ قطع سه کابل ارتباطی
در زیر دریای سرخ
▫️۲۵ درصد از جریان تبادل اطلاعات
عبوری از زیر دریا دچار اختلال شد
ابن مسکویه (محمد باقر و غلامعلی و ... ) چگونه باید پاسخ بی ادبی ابوعلی ( علی اکبر و امیر حسین و ..) را بدهند ....
من باب در مثل مناقشه نیست ..
روزی شاگردان ابن مسکویه در کنار او نشسته بودند. ابن سینا با گردویی در دست وارد شد و آن را به سمت ابن مسکویه پرتاب کرد و گفت: "مساحت این گردو را مشخص کن و بگو که مساحت آن با چند جو برابر است."
ابن مسکویه بخشهایی از کتاب اخلاق را به ابن سینا داد و گفت: تو نخست اخلاقت را با این کتاب اصلاح کن تا ما مساحت آن گردو را مشخص کنیم که تو به اصلاح اخلاقت بیش از محاسبه این گردو نیازمندی.
راز اهمیت اخلاق و تربیت اخلاقی در این است که روح انسان مانند جسم او سلامت و بیماری دارد. به همین سبب خداوند متعال روح منافقان را بیمار دانسته و درباره آن می فرماید: "روح و قلب آنان بیمار است، پس خداوند بر بیماری آنان بیفزاید."
یکی از مهمترین بیماریهای روحی، وجود صفات رذیله اخلاقی در انسان است. وجود این بیماری آثار سوئی دارد: نخست آنکه توانایی تشخیص خوب از بد و زشت از زیبا و حق از باطل در کسی که دچار این بیماری باشد، تضعیف میشود.
🔴 انصراف قالیباف؟!
🔹 اخباری در حال پخش شدن است با این فحوا که " با توجه به نتایج دور اول انتخابات مجلس در تهران، قالیباف با استجازه از رهبر انقلاب به دنبال انصراف از مجلسِ پایتخت است"
▪️عقلانیِ قضیه اینِ که قالیباف تا آرایشِ بخش دومِ راهیافتههای تهران به مجلس صبر کرده؛ بعد تصمیم سخت را اتخاذ کند!
قلهکی
📝پروفسور سمیعی دانشمند افتخارآمیز ایرانی و یاسمین مقبلی فضانورد ايرانی تبار ناسا و خلبان ارتش جنایتکار آمریکا که دستش به خون افغانستانی ها آلوده است.
جریان غرب پرست و رسانه های آنها مقبلی را به عنوان الگوی جوان ایرانی معرفی و پروفسور سمیعی را در کنسرت ابی هو میکند و به او بی احترامی می نماید.!
علت چیست؟
@tahlileghtesadi
الگو، روند ، رفتار انتخاباتی ، تکرار تاریخ و ....
۱_ دوم خردادیها هاشمی را شخصیتی ضد آزادی و دیکتاتور و ثروتاندوز و اشرافی شناسانده بودند؛ آنها راویان روایتهای غلطی در باب هاشمی بودند؛ علیایحال هاشمی در ابتدا قبول و باور نداشت که رأی نمیآورد ولی نهایتاً استدلال مرا پذیرفت اما به سبب تکلیفمداری، کاندیدای انتخاباتِ مزبور شد. در اینجا نباید از نظر دور داشت که تخریبی که علیه هاشمی در سال ۷۶ شد، به مراتب غلیظتر و بیشتر و موسّعتر از تخریب او در سال ۸۴ بود. (عطریانفر)
۲_ از سال ۸۴ به بعد تقریباً اصلاحطلبان تحرکات علیه هاشمی را قطع کردند و حامی هاشمی شدند، ولی جریان احمدینژاد روی موج تخریب هاشمی پیش رفت. در تخریبهای هاشمی، یک عده آمدند و سینه سپر کرده و حمایت کردند، یک عده سکوت کردند و یک عده هم همراه موج تخریب شدند. ( باهنر)
۳_ حال ، چرا و چگونه دوم خردادی ها و احمدی نژادی ها با تخریب هاشمی به قدرت رسیدند:
چون افکارعمومی احساس میکردند که وی و اطرافیانش حقشان را خوردهاند.
افکار عمومی ، افکار عمومی ، افکار عمومی
داستان را چه کسی آغاز کرد:
این داستان را اصلاحطلبان تندرو شروع کردند، مثل مطالبی که اکبر گنجی، مصطفی تاجزاده و دیگران مینوشتند. روزنامه سلام، نشریه عصر ما و سازمان مجاهدین انقلاب آقای هاشمی را مورد هجمه قراردادند
هشت سال بعد چه کسی بهره برداری کرد:
احمدی نژاد
نتیجه چه شد :
اتحاد هاشمی و اصلاح طلبان
چرا ناطق و هاشمی ، اصلاحاتچی شدند:
شاید یکی از دلایلی که حجتالاسلام ناطق نوری و آیتالله هاشمی از اصولگرایان فاصله گرفتند این است که عنوان میکردند جریان اصولگرایی با توجه به هجمههایی که به آنها وارد شد با تمام توان برای دفاع به میدان نیامد و یکی از گلایهها بعد از سال ۸۸ این بود. (باهنر )
سئوال اساسی تر :
آیا عملکرد و فضای حاکم و سبک زندگی ، این بزرگان قابل دفاع بود و جریان اصولگرایی دفاع نکرد؟
خیر قابل دفاع نبود
نتیجه:
در کمان ننهند الا تیر راست
این کمان را بازگون کژ تیرهاست
تکرار تاریخ یا طراحی الگوی رفتار رٱی دهی مردم و تبلیغات جریانات سیاسی در غیاب احزاب:
۱_ افکار عمومی فکر می کنند آقای xحقشان را خورده است .
۲_ جریان سیاسی ، هجمه به آقای x را شروع می کند.
۳_ بسته به شرایط حاکم و فضای موجود ( متغیرهای ، مستقل و وابسته و مزاحم و ...) جریان سیاسی مقداری از آراء را بخود اختصاص می دهد.
۴_ این جریان در فصل انتخابات مطرح می شود، نمودی پیدا می کند و هیاهویی اما، پس از گذران انتخابات فرو می نشیند (مهاجرانی)
۵_ راهکار حل مشکل بر عهده نخبگان سیاسی
۶_ به احتمال زیاد تا چاره ای اندیشیده نشود این الگو تکرار خواهد شد
عبرتهای انتخاباتی:
یازده اسفند ۱۴۰۲ در راستای مردم سالاری دینی صحنه انتخابات مجلس شورای اسلامی برغم تبلیغات پر حجم دشمنان خارجی و سمپاتهای داخلی آنان برگزار شد و اندرزهایی به همراه داشت.
۱-دشمن را راضی نکرد و حتی عصبانی نمود ولی ولایتمداران را هم کامل خرسند ننمود.
نصاب ۵۰ درصدی در مشارکت مردم کاملا قابل دفاع و پایین تر از آن تامل برانگیز است.
۲-سهم عدم مشارکت مورد توقع فقط کارکرد دشمن نیست بلکه مدیریت گران و پر هزینه توسط نیروهای خودی و اصولگرایان هم موثر بوده است.
اقدام دشمن با ضعفهای درونی موجب ریزش خودیها و بی تفاوتی مردم می گردد.
۳-آسیب شناسی و پاتولوژی این مشارکت متوسط به پایین نیاز به بررسی در جلسات متعدد نخبگی دارد. پدیده های اجتماعی و کنشگری جمعی در بافتی از عوامل ترکیبی شکل می گیرند و با پدیده واحد قابل تحلیل عقلی و علمی نیستند.
۴-وقتی آقای آل هاشم در تبریز نصاب بالای ۸۰۰۰۰۰ را در خبرگان می شکند ولی آقای صادق لاریجانی در منطقه و استان خانوادگی رای نمی آورد و عالم سنت گرا و بی پیرایه ای مثل آقای علی معلمی امام جمعه قائم شهر و عالم اخلاقی چون آقای توکل رای می آورند، صفحه جدیدی در کنشگری هوشمند و در عین حال اعتراضی قشر دین مدار جامعه رخ می نماید. این نوع گزینشها و عدم گزینشها با نرمهای کلیشه ای تاثیر فضای مسموم مجازی و تحت تاثیر قرار دادن مردم قابل پذیرش نیست. اینجا تعهد انقلابی و دینی وجود دارد ولی به الیگارشی آریستوکرات و اشراف مسلک اعتراض معنی داری اعلام می گردد.
۵-ادبیات تامل برانگیز و خارج از عرف چند روز اخیر نسبت به برخی افراد و جریانهای پیروز بویژه در تهران مشیر به پندار غیر عملی اتوپیای ذهنی عده ای از خودیهاست که همواره بدنبال تحقق مدینه فاضله ذهنی خود هستند ولی چیز دیگری رقم خورده است.
۶-تاریخ پر ماجرای انقلاب از ابتدا تاکنون اتوپیای آکواریومی در مدیریت کشور را با چالش مواجه کرده است.
ابتدای انقلاب جبهه انقلابیون در مقابل جریان لیبرال یک دست بود ولی بعد از حذف آنها از مدیریت کشور با انتخاب مردم و عوامل دیگر، خود روحانیت به دو شاخه منشعب شد و بعدها دچار انشعابهای درونی دیگر گردید.
در حال حاضر هم هنوز پیروزی کامل محقق نشده صداهای واگرایی و تنقیص دیگران در جبهه اصولگرا شروع شده است.
این امر مشیر به این واقعیت است که یکسانی و همسانی و یک دستی در مجموع مدیریت کشور تقریبا ممکن نیست و اینکه در واکنش به پیروزی افرادیکه برای ما مطلوب و در اولویت نیستند، اخلاق بسیار کم رنگ می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال و براندازان از زبان متخصص انقلابها؛ انقلاب ایران به دلیل بقای بیش از چهل سال شایسته تمجید است!
🔶«جک گولدستون» جامعهشناس و متخصص انقلابها در دانشگاه "جورج میسن" آمریکا:
🔺"انقلاب ایران شایسته تمجید است؛ دولت انقلابی که بر چالشهای مهمی نظیر جنگ و تغییر رهبری غلبه کرده یحتمل برای مدت زمان دیگری نیز در قدرت باقی خواهد ماند."
افزایش حجم شایعات تخریبی در ضرورت انگاری کنارهگیری آقای قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم و یا قصد وی برای اعلام انصراف که بیشتر این خط دهیها توسط صفحات مجازی جریان انحراف و جریان صبح ایران صورت می گیرد.
بیمها و امیدهای انتخابات
مصطفی قربانی
با همه دستاوردها و اهمیتی که حضور مردم در انتخابات یازدهم اسفند دارد، توجه به برخی نکات درباره این انتخابات و نتایج آن ضروری است:
1. ابراز نگرانی برخی دوستداران انقلاب و نظام بابت هزینهسازی احتمالی شیوه کنشگری سیاسی برخی منتخبان اگرچه جای توجه دارد، اما همچنین باید توجه داشت که آنها منتخب ملت و محترم میباشند و از هرگونه بیاعتنایی به رأی مردم باید پرهیز شود. نمیتوان منکر وجود ذائقههای تند سیاسی در میان برخی منتخبان بود، اما باید آنها را پذیرفت و برای رفع آسیبهای احتمالی با آنان صمیمانه گفتگو کرد. درواقع، موازین مردمسالاری دینی ایجاب میکند که رأی مردم در هر شرایطی محترم و مهم شمرده شود، اگرچه مطابق ذائقه، مطلوبیت و منافع ما هم نباشد.
2. آنچه در یک نگاه عمیقتر محل نگرانی است، قرار گرفتن انقلاب و نظام در یک «گذار برون نسلی» است؛ زیرا این نوع گذارها، برخلاف گذارهای درون نسلی، معمولاً به بیثباتی و اختلافهایی منجر میشود. در توضیح باید گفت که رأی نیاوردن چهرههای باسابقه و کهنهکاری از نسل اول انقلاب چون محمدرضا باهنر و در نقطه مقابل، رأی آوردن افرادی جوان و بدون هرگونه سابقه اجرایی – سیاسی و از نسل سوم انقلاب، گویای این گذار نسلی است. قطعاً در نوع نگاهها و آرمانهای نسل سوم با نسل اول انقلاب، تفاوتهایی وجود دارد. به نظر میرسد که تا کنون توجه چندانی به این موضوع نشده است. حال که در انتخابات، این موضوع از سوی افکار عمومی مورد توجه قرار گرفته، در سطح نظام باید ترتیبات لازم برای این موضوع به گونهای تعیین شود که با کمترین هزینه و بیشترین فرصت همراه باشد. قطعاً اعتماد به جوانان در عین استفاده از سرمایههای پیشکسوتان راهحل این موضوع است.
3. رأی بدنه انقلابی جامعه به نامزدهایی با مواضع انتقادی و دارای سویههای حمله به وضع موجود نشان میدهد که در تربیت سیاسی این بدنه و منابع آموزش سیاسی آن باید بازنگریهایی صورت گیرد. درواقع، تغذیه سیاسی و تحلیلی بدنه انقلابی جامعه که فارغ از هر شرایطی، بهدلیل پیوستگی ارزشی، عقیدتی و عاطفی با نظام، در انتخابات و صحنههای مختلف حمایت از نظام سینه سپر میکند، بیشتر در راستای ترجیحات یک طیف سیاسی خاص صورت میگیرد که اگرچه انقلابی است، اما خطاهایی دارد. برای رفع این نقیصه، باید در منابع و مراجع آموزش سیاسی و تحلیلی این بدنه تغییراتی ایجاد شود.
4. کاهش سطح منازعه در این انتخابات هم موضوع دیگری است که جای توجه دارد؛ بدین معنا که برخی منتخبین به جای ارائه برنامه و راهبرد مشخصی، جذابیت خود را از ناحیه تهمتزنی، حمله و تشدید انتقاد از برخی مسئولان به دست آوردند. این در حالی است که انتخابات باید منازعه میان ایدههای حکمرانی باشد نه عرصه تاخت و تاز به همدیگر. به نظر میرسد که این موضوع، بر عملکرد مجلس آینده تأثیرگذار خواهد بود.
5. تمایل جامعه ایران به ایجاد تغییر نسلی در نخبگان حاکم، اگرچه ریشه واقعی هم دارد؛ یعنی برخاسته از برخی مسائل و واقعیتهای نامطلوب موجود است، اما یک دلیل نهفته هم دارد که عبارت است از «فرهنگ و افق کوتاهمدت» سیطره یافته بر ذهن و زندگی ایرانیان است. بنا به همین متغیر، جامعه ایران هم پویایی بالایی دارد و هم پویاییطلب است. درک این نکته در کنشگری سیاسی نخبگان و تحلیل کنشهای عامیانه حائز اهمیت جدی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارشاد: دیروز سند موسیقی پس از ۴۵ سال ابلاغ شد
🔹۴۵ سال بود که در حوزه موسیقی قانون بالا دستی نداشتیم، این سند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و سند بسیار مترقی است.
هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
🔺اباصلت میگوید:
در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم.
فرمود:
ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است،
پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
۱. زیاد دعا کن.
۲. زیاد استغفار کن.
۳. زیاد قرآن تلاوت کن.
۴. از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی.
۵. هر امانتی که گردنت هست ادا کن.
۶. تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن.
۷. هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
۸. و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ...
خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز...
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱.
📚 بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 این است مردمسالاری پیشرفته دینی در ایران
🍃🌹🍃
🔻در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران (خجسته)، کاندیدای مجلس میشود ولی #رأی نمیآورد.
🔹رئیس سابق قوهقضاییه و ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان (مازندران) میشود ولی #مردم با سرانگشت خود او را کنار میزنند.
🔸در تهران فرزند شهید مطهری و در کرمان برادر شهید باهنر، توسط #مردم از رقابت حذف میشوند.
🔹در خوزستان، #مردم پای ۱۲ نماینده از هجده نماینده خود را از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند.
🔸در گیلان، #مردم به معاون رئیسجمهور سابق (نوبخت) که رئیسسابق مجلس (لاریجانی) برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
🔹#مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواختهبود (عنابستانی) را کنار میگذارند.
👈 اینجا #مردم، قدرتمندترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از ۲۴ ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را برجای میگذارند.
🔸اینجا #مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رأی خود رد میکنند.
👈 بگذار هرچه میخواهند بگویند ... من قطعاً پای جمهوریاسلامی ای که در آن انگشت #مردم سرنوشت حکمرانان را تعیین میکند، ایستادهام.
🔺و آن را یقینا بر هر نظام دیکتاتوری از پادشاهی بریتانیا گرفته تا پادشاهان عربستان و امارات تا سلطنت ربع #پهلوی ترجیح میدهم.
#روشنگری | #جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 وزیر ارتباطات: بیش از ۲۰ تلاش برای خرابکاری در شبکه ارتباطی در روز انتخابات را خنثی کردیم
🍃🌹🍃
👌 در یک مورد یک و نیم متر حفاری برای رسیدن به کابل فیبر نوری اتفاق افتاده بود ولی کشف و خنثی شد.
#ایران_قوی | #روشنگری
🌎🌎🌎
🔴 چند نکته مهم درباره حواشی انتخابات اخیر مجلس
نکته اول: برخی صاحبان تریبون و قلم و سیاسیون سعی دارند در تحلیل ها و نظرات خود سطح فکری و توانمندی نمایندگان منتخب مردم را زیر سوال ببرند. اما با اطلاع بیان میکنیم سطح نمایندگان منتخب مجلس جدید نسبت به مجلس قبلی بالاتر است و باید منتظر تحولات خوبی در آینده باشیم.
نکته دوم: درباره یکی از سخنرانان مشهور به اسم رائفی پور و میزان اثرگذاری وی در انتخاب غلو زیاد میشود. در واقع لیستی که توسط این سخنران منتشر شد توسط هر کس دیگری هم منتشر میشد همین تناسب آرا را داشت. قرار دادن چهره های مشهور در یک لیست در واقع برای کسب اعتبار خود آن شخص است نه اعتبار دادن به افراد لیست. به زبان ساده تر آقای رائفی بدنبال کسب اعتبار برای خود با قرار دادن افراد مشهور در یک لیست بود.
چند کاندیدای اختصاصی آقای رائفی پور که اسمشان در کنار افراد مشهور قرارگرفته بود هیچکدام رای قابلی نیاورند و حتی به دور دوم هم راه پیدا نکردند.
تخریب های رائفی پور علیه قالیباف اثر چندانی بر نتایج انتخابات نداشت و صرفا باعث بدبینی بخشی از مردم به نظام و کاهش مشارکت شد.
شکست لیست قالیباف دلایل دیگری داشت که بیشتر به ضعف خود قالیباف در مدیریت حواشی اطرافیانش و ضعف فاحش تیم رسانه ای مجلس و قرار دادن عناصر گمنام و یا بدسابقه در لیست مرتبط میشود.
سید محمد خاتمی:
این بار تصمیم گرفتم اگر نمی توانم کاری برای مردم بکنم همراه با خیل ناراضیانی باشم که در عمق وجودشان بر این باورند که اگر راه نجاتی باشد راه اصلاح امور است. آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچکس دروغ نگفته باشم.
رأی ندادن را در شرایط نامطلوب کنونی وجه دیگری از رأی دادن در وضعیت حتی نسبتاً مطلوب انتخابات می دانم، به این امید که با رأی ندادن در این شرایط اعتماد آسیب دیده مردم از حکومت و جریانهای سیاسی از جمله اصلاح طلبی تا حدی ترمیم شود.