امام جمعه پردیسان.mp3
4.79M
📍مواضع روشنگرانه امام جمعه پردیسان قم
🔸حجت الاسلام و المسلمین حامدی:
▫️تذکر لسانی کار مردم است اما مسئولان چرا برخورد نمیکنند که اینقدر جری شدهاند که در قم و نزدیکی حرم چنین اتفاقی رخ دهد؟
▫️از نظر شرعی و قانونی حق آن طلبه بوده که نهی از منکر انجام دهد و کسی اجازه ندارد مانع آن شود.
🔻با تأسف بیشتر، برخی عمامه به سرها مانند فتنه سال گذشته، بدون اطلاع سخنانی گفته اند که مایه شرمندگی است.
5.01M
📢 بشنوید
🔶🔹 فتنهی حیا زدایی مبتنی بر SDG-5، از خرداد ۱۴۰۱ تا کنون و آینده
💢 محورهای موضوعی
1⃣ مروری بر گامهای پروژهی حیازدایی از سرآغاز:
🔴 خرداد ۱۴۰۱: هجمه به گشت ارشاد؛
🔴 خرداد ۱۴۰۱: ورود زنان به استادیوم فوتبال؛
2⃣ انطباق پروژهی حیازدایی با هدف پنجم سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ (SDG-5)
3⃣ ترویج و تثبیت همجنسبازی، غایت پروژهی حیازدایی؛
4⃣ داوری زنان در مسابقات مردان، در مسیر پیشبرد پروژه ؛
5⃣ نقش و تکلیف ما در خنثیسازی پروژهی حیازدایی؛
#ما_ملت_امامحسینیم
✍ تمدننگار | شکوهیانراد
🌎🌎🌎
⭕️ مهم و امنیتی/ گزارش کمیته ویژه بررسی ناآرامیهای ۱۴۰۱
▫️ بیانیه کمیته ویژه منتخب رئیس جمهور برای بررسی ناآرامی های ۱۴۰۱ حاوی نکات و فرامتنهای قابل توجهی است
1️⃣ اغتشاشات ۱۴۰۱ ایران یکی از ۴۰۰ اعتراض مردمی گسترده در ۱۲۳ کشور بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ رخ داده، بوده است. با این تفاوت که اعتراضات ۱۴۰۱ در ایران گستردگی مردمی قابل توجهی نداشته است.
2️⃣ در طول اعتراضات در ایران ۲۰۲ نفر کشته شدهاند. ۹۰ نفر از جانباختگان افرادی بودند که ضمن حمل و استفاده از سلاح (سرد یا گرم) در اقدام تروریستی، درگیری و حمله به مقرهای نظامی و انتظامی، زیرساختهای حیاتی و یا افراد مجری قانون کشته شدهاند. این آمار نشان میدهد که بخش قابل توجهی از آمار کشته شدهها در حقیقت، خود از کسانی بودند که به دنبال کشتهسازی و تولید ناامنی خطرناک در کشور بودند.
3️⃣ ۱۱۲ نفر از جانباختگان مردم عادی بودند که در وسط درگیری ها توسط اغتشاشاگران کشته شدند. بخش قابل توجهی از اینها نیز هدفمند و عامدانه کشته شدند. به این معنا که هدف از کشتن آنها ایجاد فضا سازی و یا با هدف کشته سازی بوده است. به تعبیر دقیق تر پروژه کشتهسازی و ترکیب آن با عملیات رسانه ای و روانی رویه طراحی شده در اغتشاشات سال گذشته بوده که البته با توجه به تکرار این روند در فتنههای قبلی کشور، بخش ثابت هر طراحی ضدامنیتی در ایران هست.
4️⃣ در جریان ناآرامیها، ۷۹ نفر از نیروهای مجری قانون و مردم توسط خشونت طلبان یا با اقدامات تروریستی به شهادت رسیدند.این موضوع نشان میدهد یکی از راهبردهای مرکزی طراحان ناآرامیهای ۱۴۰۱ ترکیب خشونت شدید خیابانی با اقدام تروریستی بوده است. ترویج تئوری خشونت مشروع که توسط اینترنشنال و بیبیسی فارسی در ایام اغتشاشات ترویج میشد ذیل همین راهبرد مرکزی قابل تعریف است. ترکیب خشونت شدید در میدان با اقدام تروریستی یکی از جنبه های مهم اغتشاشات سال گذشته بوده که پس از شکست خیابانی اغتشاشات در تهران در خلق حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز به خوبی مشاهده شد. یا گسترده شدن ناامنیها در جنوب شرق ایران همزمان با اوج گیری اغتشاشات در تهران از شواهد دیگر این گزاره است.
5️⃣ علاوه بر شهادت ۵۴ نفر از مجریان قانون در جریان ناآرامی های سال ۱۴۰۱، تعداد قابل توجهی از نیروهای مجری قانون مجروح شده و آسیب دیدند. در این میان حدود ۵۲۰۰ نفر از نیروهای فراجا دچار مجروحیت و مصدومیت شدند. ۱۵۴۰ نفر نیز از نیروهای سپاه و بسیج به علت جراحات شدید غیرقابل جبران جسمی مانند قطع نخاع، نابینایی، شکستگی اعضا و ... دچار آسیب جدی شدند. این میزان آمار قابل توجه شهدا و مجروحان از نیروهای امنیتی نشان میدهد که آنها برای برقراری امنیت ابتدا از جان نیروهای خود گذشتند و با این ایثار غیرمرسوم که شبیه رفتار نیروهای امنیتی و ضدشورش دیگر کشورهای جهان نیست، نه تنها از شکلگیری چرخه خشونت به صورت یکطرفه و داوطلبانه جلوگیری کردند بلکه از پاسخگویی به اقدام متقابل خشونت آمیز اغتشاشاگران نیز خودداری کردند.
6️⃣ بازداشت ۵۰ نفر از عوامل منافقین، ۷۷ نفر از عوامل کومله، دمکرات، پاک، پژاک ، ۵ عامل گروههای تکفیری، ۹ تبعه بیگانه از اتباع برخی کشورهای غربی ، ۱۶۴ نفر از اراذل و اوباش داخلی و کشف چندین کارگاهِ تولید کوکتل مولوتف و تعداد قابلتوجهی کلت کمری، انواع مسلسل، فشنگهای مربوطه و تفنگهای ساچمهزنی از اغتشاشگران نشان میدهد ناآرامیهای سال گذشته یک پروژه ضدامنیتی و دارای بازیگران کاملا امنیتی بوده است.
🔹مهدی جهان تیغی
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍎🍎🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️" لیلا اوتادی" در آستانه عید نوروز با پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان بدهی، ۹ زندانی جرائم غیرعمد اهل مناطق
محروم تربت حیدریه را از زندان آزاد کرد.
همه این زندانیان آزاد شده سرپرست خانوار هستند.
کار خوب رو باید گفت🤌
🍎🍎🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه شد که خدیجه کبری (سلام الله علیها) از زنهای بزرگ تاریخ شد؟
به مناسبت رحلت #حضرت_خدیجه
📌نیاز امروز
🔸معروف است که پیشرفت و قوام اسلام رهین اخلاق پیامبر(ص)، شمشیر علی(ع) و اموال خدیجه(س) است،
ابنعباس در تفسیر آیه «وَ وَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى» فرموده: خداوند مىگوید: خداوند تو را پیش قومت، فقیر یافت بىآن كه مالى براى تو باشد، پس با مال خدیجه تو را بىنیاز كرد. پیغمبر نیز درتجلیل این فداكارى فرمود: :
«مَا قَامَ وَ لَا اسْتَقَامَ دِینِى الَّا بِشَیْئَیْنَ: مَال خَدِیجهِ وَ سَیْفِ عَلِىِّ بْنِ ابِىطَالِبٍ»
#شهید_مطهری در مجموعه آثار خود تحلیل خوبی از این روایت داده است . ایشان می فرمایند منظور از این روایت پیشبرد اسلام با زر و زور نیست بلکه منظور قدرت اقتصادی و دفاعی است.
🔺بر این اساس پیشبرد و پیشرفت هر حکومتی مرهون اخلاق (فرهنگ صحیح)، مال (قدرت اقتصادی)و شمشیر (قدرت نظامی دفاعی بازدارنده) است.
اکنون نیز نظام اسلامی ما به این سه رکن نیازمند است.
ام القرای فرهنگ مقاومت و اسلام اصیل ایران اسلامی است. قدرت نظامی و دفاعی جبهه مقاومت قدرت های جهان را شگفت زده کرده است.
نقطه ضعف ما به تعبیر مقام معظم رهبری اقتصاد ما است. راه برون رفت از این نقطه ضعف، جهش تولید با مشارکت مردم است.
#حضرت_خدیجه
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
✍ #موسی_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ لبخندستان.
عبرت آموز....
💠💠💠
☑️مقام معظم رهبری: آمریکا در وضعیت غزه کاری کرد که در همه جهان منفور شد
🔺تا جای امکان از گروه های مقاومت حمایت میکنیم اما تصمیم گیرنده خود آنها هستند
📌ای کاش در فضای اجتماعی کشور این ظرفیت بود تا اعلام شود، بخاطر مصیبت زدگان #غزه امسال عید نداریم.
یک ضرب المثل در غزه رایج شده که اگر «صدای انفجار را شنیدی زنده ای»
📌کلید گشایشهای کشور، رفع مشکلات اقتصادی است و راه رفع مشکلات اقتصادی #مشارکت_مردم است.
اما مشارکت مردم یک الگو می خواهد و با اینکه ظرفیتهای فراوان و تجربه های خوبی برای مشارکت مردم در اداره امور وجود دارد اما هنوز نتوانسته ایم این الگو را کشف ومحقق کنیم. ما نیازمند فناوری مشارکت مردم هستیم
📌بوروکراسی کهنه و ناکارآمد، مانع و دشمن اصلی #مشارکت_مردم ، سرعت حرکت پیشرفت را می گیرد، مردم را آزار می دهد و نهاد تحول خواهان را دچار عذاب و بیقراری کرده است. این مانع توسط دولت ومجلس برداشته نخواهد شد بلکه با فرمول گام دومی و رهنمودهای ۹۸/۳/۱ رهبری مرتفع خواهد شد.
🔶برداشتهایی از بیانات نوروزی
🔹شعارهای سال بخشی از راهبرد اساسی سال کشور است.
🔹این شعارها را مردم مطالبه کنند و مسئولان توجه کنند.
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
🔶برداشتهایی از بیانات نوروزی
🔹جهش تولید در یکسال به نظر برخی نشدنی است اما با توجه به نقش مردم و سرمایه و ابتکار و حضور جدی مردم و در واقع با یک بسیج عمومی امکان پذیر است
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
🔶برداشتهایی از بیانات نوروزی
🔹امسال اولین سال برنامه هفتم پیشرفت است
🔹هدف کلی برنامه هفتم شکوفایی اقتصاد همراه با عدالت است
🔹اهداف برنامه هفتم: تورم تک رقمی،اصلاح ساختار بودجه،بهبود وضع مالیات، ۹۰٪تولید داخلی، افزایش بهروری آب و...
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 سری جدید انیمیشن از قضا 😍
با معرفی : «اَمّاره»😈
🔺این قسمت: «وقتی وجدان به مرخصی می رود!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه روزه ماه اطاعت از امام زمان (عج)
🔻تورم سالانه در آستانه ورود به کانال ۳۰ درصد/ تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی یکسوم شد
🔹مرکز آمار از کاهش نرخ تورم در سال ۱۴۰۲ خبر داد به طوری که شاخص تورم نقطه به نقطه و سالانه در اسفندماه با افت فاحش مواجه شد و تورم مواد غذایی هم در کمترین سطح ۴۴ ماه گذشته ایستاد.
🔹تورم نقطه به نقطه هم در اسفندماه ۱۴۰۲ به ۳۲.۲ درصد رسید که کمترین رقم در ۴۳ ماه اخیر (از مرداد ۱۳۹۹ به بعد) است. تورم نقطه به نقطه در ماههای پایانی دولت دوازدهم به حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده بود.
🔹تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در اسفندماه ۱۴۰۲ که بازار شب عید محسوب میشود، کمترین رقم از اسفند ۱۳۹۹ به بعد محسوب میشود به عبارتی شب عید امسال آرامترین بازار مواد غذایی در ۴ سال گذشته بوده است.
🔹تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ماههای پایانی دولت گذشته بالای ۶۰ درصد بود.
📣آلمان سفیر ایران را احضار کرد
🔸دولت آلمان ضمن تکرار اتهامات اثباتنشده در خصوص دستداشتن نهادهای ایرانی در حمله به کنیسهای در «بوخوم» در سال ۲۰۲۲ سفیر ایران را احضار کرد.
🔹دولت آلمان سندی برای تأیید ادعاهای خود در این حادثه ارائه نداده است. آلمان از جمله کشورهای فعال در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ایران بود.
ضایعات غذا در اتحادیه اروپا ۹ میلیون تن، در ایران ۳۵ میلیون تن!
🔹دورریز غذا یكی از نقطه های دل آزار در فرهنگ غذایی ایران است. بررسی ها نشان می دهد حجم مواد غذایی هدررفته در ایران به اندازهای است که با آن میتوان غذای ۱۵ میلیون نفر را در سال تأمین کرد.
🔹هر روز به ازای هر نفر، ۱۳۴ کیلوکالری غذا در ایران هدر میرود. ضایعات سالانه مواد غذایی در ایران معادل ۳۵ میلیون تن با ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد دلار است درحالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩ میلیون تن موادغذایی درسال راهی زبالهها میشود.
🔹از ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور ۳۵ میلیون تن در سال هدر می رود. در این زمینه میتوان به ۳۰ درصد ضایعات در نان، ۲۵ تا ۳۰ و حتی ۵۰ درصد ضایعات در میوهها و سبزیجات، ۱۰ درصد ضایعات در برنج، ۲۵ درصد ضایعات در خرما و... اشاره کرد.
🔹باوجود قیمت بالا، دورریز برنج ۱۰ درصد از دورریز مواد غذایی سفره های ایرانی را به خود اختصاص داده است؛ دورریزی كه به گفته معاون وزیر جهاد كشاورزی سالانه به یك میلیون تن می رسد که دقیقا به اندازه میزان برنج وارداتی است..
🔹برای تولید هر کیلوگرم برنج، حداقل ۲۵۰۰ لیتر آب مصرف، و حدود یك کیلوگرم گاز گلخانه ای تولید می شود . بنابراین، هر کیلوگرم برنج دور ریخته شده، معادل اتلاف منابع آبی و افزایش آلودگی هوا است.
🔹اگر در کشور روزی یکدانه برنج دور بریزیم در مجموع روزانه ۸۷ میلیون دانه برنج دور میریزیم که غذای ۲۳ هزار نفر است و اگر یک قاشق دور بریزیم غذای ۵۰۰ هزار نفر است. حالا قیاس کنید هر خانواده در روز چه مقدار برنج هدر می دهد و این دورریز روزانه در سال چقدر می شود و معادل غذای چند نفر است.