فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢🟢🟢
🟢 سه خصوصیت مهم شب عرفه
🟢 مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی
امام صادق علیه السلام: كسی كه در ماه رمضان آمرزیده نشود، تا رمضان آینده آمرزیده نگردد مگر آن كه روز عرفه را درک کند
مَن لَم يُغفَرْ لَهُ في شهرِ رمضانَ لَم يُغفَرْ لَهُ إلى مِثلِهِ مِن قابِلٍ إلاّ أن يَشهَدَ عَرَفَةَ.
منبع: کافی، ج۴، ص۶۶
🟢 امشب و فردا رو
ساده از دست ندهید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
❌ لزوم پرهیز از منطق صفر و صدی
🔹 اگرچه به تعبیر امام خامنهای (مدظلهالعالی) انتخابات در حکم «لیلةالقدر نظام»، یعنی عرصه تعیین سرنوشت است، اما چنانچه در درک و تحلیل این پدیده، گرفتار خطای محاسباتی شویم، به نتایج نامطلوبی میرسیم.
🔸در واقع، اکنون که در آستانه برگزاری انتخابات ریاستجمهوری قرار داریم، موارد و ابهاماتی چون:
- «آیا با مشارکت در انتخابات، همه مشکلات کشور حل میشود؟»
- «اگر به فلانی رأی بدهیم همه مشکلات راحل میکند؟»
- «چرا در سالهای اخیر با وجود تغییر ریل اداره کشور از سوی دولت، مشکلات با سرعت حل نشد؟»
- «چرا باید به فلان نامزد با وجود فلان ایراد یا انتقاد رأی بدهیم؟»
و... درباره ماهیت انتخابات و بازیگران آن مطرح میشود که اساساً از مشکل جابجایی یا تداخل در سطح تحلیل رنج میبرد.
🔹این در حالی است که هر پدیدهای از جمله انتخابات و نامزدهای انتخاباتی را باید در ظرف خود دید. بر این اساس، اگرچه انتخابات عرصه تعیین سرنوشت است و رأیدهندگان باید به گزینه اصلح رأی بدهند، اما نباید انتظار داشت که فرد منتخب بتواند مشکلات را به صورت آنی حل کند.
🔸واقعیت آن است که نمیتوان مشکلاتی را که در طول سالهای متمادی شکل گرفته و عوامل متعددی در تداوم آن ها دخیل است، یک شبه حل کرد؛ حل مشکلات نیازمند کار کارشناسی دقیق و مستمر است.
🔹با وجود این، پس چرا باید در انتخابات مشارکت کرد؟ پاسخ آن است که اگرچه هر فردی رئیسجمهور شود نمیتواند در کوتاهمدت مشکلات را حل کند، اما مهم آن است که نتیجه رأی مردم، روی کار آمدن کسی باشد که هم مشکلات را خوب بشناسد و هم برای حل آنها راهحلهای مقتضی و دقیق اتخاذ کند و فراتر از اینها، با پیگیری و حضور میدانی بتواند روندهای اصلاحی برای حل طیفی از مشکلات و مسائل یافته و به نتیجه برساند.
🔸در همین زمینه، نمیتوان انتظار داشت همه نامزدها به صورت ۱۰۰درصدی و کامل دارای شرایط اصلحیت باشند؛ زیرا این موضوع نه تنها در عمل امکانپذیر نیست، فلسفه انتخاب مردم را هم زیرسؤال میبرد. انتخابات و رأی مردم وقتی معنا دارد که مردم با تشخیص خود، فرد اصلح را از میان صالحان انتخاب کنند.
🔹ضمن اینکه باید توجه داشت انتخابات، عرصه یک رقابت در دنیای واقعی و انتخاب میان امکانهای موجود است و هر فرد منتخبی، در کنار نقاط قوت و مثبتی که دارد، طبیعی است که نقاط ضعفی هم دارد و انتقاداتی بر او هم وارد است. در این شرایط، برای انتخاب اصلح باید میانگین امتیازات نامزدها را در نظر گرفت. بنابراین، با منطق صفر و صدی نمیتوان به عرصه انتخابات نگریست.
#دکتر-مصطفی-قربانی
رصد راهبردی انتخابات
🔰 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران
26خرداد1403
1️⃣ اتخاذ سیاست «درجا زدن» از هر دو طرفِ ایرانی و آمریکایی در مدیریت اختلافاتِ فیمابین، بیش از همه، به شرایط سیاسی دو کشور بازمیگردد: ایران به سبب فقدان ناگهانی رئیسجمهورش، ناچار شد فرآیندی زودهنگام و خارج از برنامه را برای انتخاب رئیسجمهور جدید طی کند و در مقابل، آمریکا نیز از هم اکنون، درگیر رقابتهای انتخاباتی و آماده شدن برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری است. این شرایط ایجاب میکند تا دو طرف، تلاش برای حل پروندههای فیمابین را موقتاً متوقف کنند.
2️⃣ اگر «تندروها» که در سال 2021 [دوباره] به قدرت رسیدند، پس از انتخابات ریاستجمهوری پیشِ رو نیز تسلط خود را بر صحنۀ سیاسی ایران حفظ کنند، خصومت نهادی میان ایران و ایالات متحده تشدید خواهد شد. به انضمام آنکه عوامل بینالمللیِ دیگری هم وجود دارد که احتمال هرگونه گشایش روابط میان ایران و آمریکا را در کوتاهمدت غیرممکن میکند؛ عواملی چون: جنگ غزه، تداوم انزوای ایران در عرصۀ بینالملل، حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و...
3️⃣ در دورۀ ابراهیم رئیسی، روابط ایران با کشورهای عربی شاهد گشایشهای محسوسی بود که بارزترین نمود آن، انعقاد قرارداد تاریخی با عربستان در سال 2023 برای ازسرگیری روابط با این کشور بود که به شکاف هفتساله میان دو کشور پایان داد. علاوه بر این، تلاش برای توسعۀ روابط با برخی دیگر از کشورهای عربی مانند مصر و تونس، این کشورها را بر آن داشته تا بهبود روابط ایران با جهان عرب را به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای دولت آقای رئیسی قلمداد کنند؛ نکتهای که برای محافل اندیشگاهیِ خارجی حائز اهمیت بوده و نشان از این واقعیت دارد که آنان همین توقع را از دولت بعدی دارند.
4️⃣ شاخصهای عمومیِ سیاستگذاری در ایران نشان از این واقعیت دارد که خلأ ناگهانی رئیسجمهور، نشانگر تغییر در استراتژی ایران در حوزۀ سیاست خارجی یا سیاستهای منطقهای نیست؛ بهویژه که ایران، کشور نهادهای فرادولتیای است که آیتالله خامنهای در رأس این نهادها قرار داشته و غیاب رئیسجمهور، خللی در این استراتژیها وارد نمیکند.
5️⃣ [متأثر از گمانهزنیها دربارۀ غیبت بشار اسد در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی:] اگرچه غیبت دولت آقای ابراهیم رئیسی، پیامدهای سوءی بر روابط ایران و سوریه بر جای خواهد گذاشت، سمتوسوی سیاست خارجی ایران در قبال سوریه، اغلب ماهیتی ثابت و بدون تغییر دارد؛ به نحوی که تغییر در شاکلۀ دولت، تأثیری در این ماهیت نخواهد داشت؛ خواه دولت اصولگرا بیاید، خواه دولت اصلاحطلب.
6️⃣ در شرایط کنونی، فعلاً هیچ نشانهای وجود ندارد مبنی بر اینکه بفهمیم آیا رژیم ایران، نامزد تندروی معینی را [از میان نامزدهای تأییدشده] مدنظر داشته و راه را برای نشستن او بر کرسی ریاستجمهوری هموار خواهد کرد؟ همانند آنچه که در انتخابات ریاستجمهوری گذشته رخ داد و نظام، با تمام توانِ خود، برای پیروزی ابراهیم رئیسیِ فقید فشار آورد.
7️⃣ واقعیتی که «اصولگرایان» در چند سال اخیر بر سپهر سیاسی ایران تحمیل کردهاند، نشانگر احتمال مهندسی انتخابات پیشِ رو برای پیروزی یک نامزد اصولگراست.در این چارچوب، اگر هم نظام مسیر را برای «اصلاحطلبان» هموار میکند، هدفش، رقم زدن یک نمایش انتخاباتیِ رقابتی است تا مشروعیت نظام را تقویت کند [و نه هموار کردن مسیر برای پیروزی نامزد اصلاحطلب]؛ چرا که در خلال ادوار انتخاباتی سالهای اخیر، این فضای رقابتی به میزان قابلتوجهی کاهش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 عرفه روز اعتراف به گناهان در نزد خداوند
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸اسلام اعتراف به گناه در پیش بندگان را مجاز نمی داند
بین خود و خدایمان خلوت کنیم ...
1_9950987088.mp3
14.56M
سخنان مهم مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت اول
1_9946943085.mp3
16.17M
سخنان مهم مهدی طائب در مورد قالیباف
قسمت دوم
معرفی کتاب مکتب شهدا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
«مکتب شهدا» عنوان کتابی است که رمضان شعبانی سارویی تدوین کرده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب رونمایی گردیده است.
این کتاب در 6 فصل شامل: جایگاه و اهمیت جهاد و شهادت؛ طراحی الگوی مکتب شهدا؛ مولفه ها و شاخص های اعتقادی؛ مولفه ها و شاخص های اخلاقی؛ مولفه ها و شاخص های رفتاری؛ مولفه ها و شاخص های دانشی مهارتی تنظیم شده است.
کتاب مکتب شهدا، اولین کتاب تلفیقی تحلیلی- توصیفی و روایتگری است که با طراحی الگوی مکتب شهدا ، علاوه بر تدوین ۸۰ شاخص از فرهنگ ایثار و شهادت، به روایت و نقل خاطره از سیره عقیدتی، اخلاقی، رفتاری و دانشی- مهارتی حدود 500 نفر از شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس،شهدای هسته ای، شهدای مدافع حرم، شهدای عرصه امنیت و سلامت کشور در ۴۵۹ صفحه در قطع وزیری پرداخته است.
این کتاب از سوی نشر سرو بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس با قیمت 210 هزار تومان منتشر شده است.
نظر یکی از خوانندگان کتاب:
سلام
از کتاب درس آموز
هدایتگر و راهگشا
درمکتب شهدا
اندیشه ناب،پاک، زلال،الهی
اولیاءالهی(شهدا)
بانگاه عمیق وتحلیلی
حضرتعالی استفاده کردم.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام والمسلمین سید حمید حسینی رییس اتحادیه رادیو و تلویزیون عراق: ریاست جمهوری قالیباف آرزوی حاج قاسم بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای پزشکیان لطفا
به شعور ما بی احترامی نکنید!
14030326.pdf
1.54M
بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مدال آوران ونخبگان
«فقط طی یک هفته»
فقط طی یک هفته:
روسیه رسماً عضویت ایران را در اتحادیه اقتصادی اوراسیا میپذیرد.
ایران علیرغم هشدارهای شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی هستهای ، آبشارهای جدیدی از سانتریفیوژ های IR6 را در مراکز غنی سازی هستهای خود نصب کرد.
و
امروز حمید نوری(عباسی) که با رشوه های کلان منافقین به سیستم قضایی سوئد قرار بود تا پایان عمر در این کشور زندانی باشد ، در تهران است.
آیا داشتن رئیس جمهوری به اندازه اقتدار ایران امروز حق ملت ایران نیست؟
آیا شراکت سیاسی برخی نامزدهای انتخابات با شبکه همکار غرب در ایران برای کسب رای، رئیس جمهوری مقتدر در برابر غرب برای کشورمان به ارمغان میآورد؟
عمران علیزاده
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
▪️◾️▪️
1⃣ این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
2⃣ ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
3⃣ و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید- که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است- پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک کاندیدا تغییر دهید.
✍ #حسین_شریعتمداری
#روشنگری | #انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️در انتظار رئیس جمهور...
🔻روستای خرماکلا/ مازندران
❎❎❎
💠 آگاهیهای انتخاباتی
📝📝📝احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای
🔹بدین ترتیب به نظر می رسد کاهش نامزدها و اجماع به ویژه میان آقایان جلیلی و قالیباف برای پیروزی در دور اول انتخابات، یک ضرورت است.
#محمدایمانی
💠💠💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چشمه درختی در ایران زیبا.
زاگرس - استان زیبای کهکیلویه و بویر احمد.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸