۴۵ سال از انقلاب اسلامی ایران گذشته ولی هنوز رهبر انقلاب مجبور است توصیه کند که نگاهتان به دست غرب نباشد!
این نشان دهنده ی عمق غربزدگی در ایران است. فاجعه ای که روشنفکران از اواسط دوره ی قاجار رقم زدند و هنوز هم ما را گرفتار مغزهای استعمار زده ی این غرب پرستان کرده است.
تأسف وقتی بیشتر می شود که حضرت آقا ، نه به مردم عامی و به دور از عالم سیاست، که مجبور است به نامزدهای بالاترین جایگاه مدیریتی کشور، این توصیه را بکند که نگاهتان به غرب نباشد و از بکار گیری اطرافیان متمایل به غرب پرهیز کنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت سید محمد خاتمی : به پزشکیان رای می دهم
فقط آهنگ ، قاب ،لحن ، بکگراند....!!
احساسی احساسی
🟥 انتخابات ایران: یک تحلیل، یک حدس و یک پیش بینی!
محمدعلی محمدی قره قانی
🔶 یک تحلیل: هسته مرکزی اصلاح طلبان روزنه گشا و تکنوکرات های علاقمند بازگشت به قدرت، تاکنون نشان داده اند که در غیاب اصلاح طلبان تجدید نظر طلب، قدرت راه اندازی موج رسانه ای و جریان سازی عمومی را نداشته اند. چرا که به نظر می رسد تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات به نفع اصلاح طلبان به حد نصاب لازم حتی برای به دور دوم کشاندن انتخابات نرسیده است. دلایل و تحلیل ساده ای هم برای تبیین این موضوع وجود دارد.
اولاً: برخی از این شخصیت های مرکزی اصلاح طلب حول محور دکتر پزشکیان قبلاً نشان داده اند که آنچه ادعا می کنند با آنچه عمل می کنند، به شدت از نوعی دوگانگی و ریا رنج می برد. نمونه آن، انتخابات سال ۸۸ و مواضعی که پس از آن اتخاذ کردند، چنان از نظر هواداران خود مشمئز کننده بود که تاکنون واژه ای مثبت در وصف آن نیافته اند. اول با شدت و قدرت و منطق تمام و کامل ادعای تقلب در انتخابات کردند و خود واضع شعار "رای من کو" بودند اما به محض دستگیری و بعد از چند روز فقط برای استخلاص از زندان چنان بیانیه های سنگین علیه خود و جنبش سبز صادر و با چنان منطق قوی و با خطابه های آتشین و دراماتیک ادعای تقلب را نقد و نفی کردند که بسیاری از هواداران خود را در بهت فرو بردند. همان توابین مصلحتی، امروز در مرکز ستاد اصلاحات طلبی دکتر پزشکیان هستند. دوم: برخی دیگر در ستاد اصلاح طلبان اقلیت، از وزرا و جریان اصلی دولت روحانی هستند که از نظر طیف اصلی بدنه جریان اصلاح طلبی ایران، خود بانی و از مرتبطین وقایع و شورش های سال ۱۳۹۸ هستند که در آن بدنه اصلی جبهه اصلاح طلبی به وجه شدیدی سرکوب شد. بنابراین، جریان اصلاح طلبی حامی دکتر پزشکیان، یک جریان نخبگانی چه از جنبه تکنوکراتیک و چه روشنفکری، منفک از بدنه اصلی جریان اصلاحات است و تاکنون(البته اگر وقایع و یا اقدامات غیر قابل پیش بینی طی دو روز باقیمانده رخ ندهد)، نتوانسته موج مورد نیاز برای پیروزی را ایجاد کند.
🔶 یک حدس: اصولگرایان در نهایت و با توصیه ای اکید از هسته مرکزی هماهنگی، با هم ائتلاف کرده و با یک نفر در برابر جبهه اصلاح طلبان فرعی، قرار خواهند گرفت. صرف نظر از دو کاندیدای اصولگرای دیگر، در شرایط فعلی نظام بین الملل و حوادث منطقه که موقعیت ایران را در وضعیت خطیری قرار داده و هم این که در صورت طرح بحث جانشینی و ضرورت اقناع جامعه جهانی توسط دولت آینده در این خصوص، تیم دکتر جلیلی فاقد چنین ویژگی است و علی رغم اختلافات جدی با جریان دکتر قالیباف، در نهایت ناگزیر به پذیرش توصیه کناره گیری به نفع جریان قالیباف خواهد شد.
🔶 یک پیش بینی: در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، حدود ۴۸ درصد برابر با حدود ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند که سهم جریان اصولگرا حدود ۲۲ میلیون بود که آقای رئیسی با حدود ۱۸ میلیون رای انتخاب شد. سهم اصلاح طلبان ۲ میلیون بود. اکنون به نظر می رسد که با اقدامات بخش نخبگانی اصلاح طلبان تعداد آراء آنان بتواند تا حدود ۸ تا ۱۰ میلیون افزایش یابد. در نظر سنجی های مختلف که جریانهای رسانه ای اصلاح طلب در میدان هم آن را با خوشحالی پذیرفته و منتشر می کنند، سهم دکتر پزشکیان حداکثر حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد آراء است که البته به صورت تک به تک با سایر کاندیداها نفر اول است. اما پس از ائتلاف اصولگرایان باز هم به استناد همان نظر سنجی های مورد قبول اصلاح طلبان حاضر در انتخابات، سهم آقایان جلیلی و قالیباف و آن دیگران حدود ۵۰ درصد می شود. یعنی اگر تعداد کل مشارکت کنندگان حداکثر حدود ۵۰ درصد و به تعداد حدود ۳۰ میلیون باشد و از این تعداد سهم اصلاح طلبان حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون و سهم آراء باطله و کاندیدای احتمالی برجای مانده حدود ۳ تا ۴ میلیون، به احتمال زیاد آقای قالیباف در دور اول با عددی بالاتر از ۱۵ میلیون رای انتخاب خواهد شد. در خوشبینانه ترین حالت برای اصلاح طلبان تکنوکرات و روزنه گشا، انتخابات به دور دوم کشیده شود که در آن دور باز هم قالیباف با رای بالاتری انتخاب خواهد شد.
بنابراین، با یک تحلیل و یک حدس و یک پیش بینی، می توان گفت که قالیباف رئیس جمهور دولت چهاردهم ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پرویز امینی: در صورت ائتلاف کنار رفتن آقای جلیلی و باقی ماندن قالیباف از نظر تکنینکی درستتر است اما با شناختی که دارم احتمال اینکه جلیلی صحنه انتخابات را ترک کند خیلی ضعیف است
🔹اگر آقایان جلیلی و قالبیاف کنارهگیری نکنند امکان پیروزی هیچ کدام در دور اول نیست و بهتر است آقایان زاکانی و قاضیزاده هم در صحنه بمانند
🔹سه احتمال برای دور دوم وجود دارد: در صورت دور دومی شدن پزشکیان و جلیلی، این وضعیت برای پزشکیان بهتر است. در دوگانه قالیباف و پزشکیان، برای قالیباف بهتر است و بین قالیباف-جلیلی وضعیت پنجاه پنجاه است /فرهیختگان
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 استقبال مردم پرشور تبریز از محمدباقر قالیباف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 قالیباف: کنارهگیری من شایعه است؛ به عهدی که با مردم بستم، تا پایان ادامه خواهم داد | اگر قرار بود کنار بکشم، در مجلس میماندم
-#خدمت_و_پیشرفت 🇮🇷
#مرد_کار_و_کارنامه
#مدیریت_جهادی
#به_عمل_کار_برآید
از این جمع فقط یک نفرشان رایهای خاکستری را هم دارد!
بازی انتخابات ائتلاف هوشمندانه میخواهد
#اجماع_نکنیم_بازندهایم
💢لحظهی تاریخی برای جبههی انقلاب
🔹حالا که مناظرهها به پایان رسیده، لحظه تصمیم جبهه انقلاب برای اجماع رسیده است. مجموع نظرسنجیهای معتبر نشان از پیش بودن پزشکیان و تقریبا برابر بودن جلیلی و قالیباف دارد. اما هنوز 15 الی 20 درصد تصمیم خود را نگرفتهاند. برخی نظرسنجیها از این مرددین سوالاتی پرسیدهاند تا تمایل بیشتر به هرکدام را مشخص کنند. در بین آنها پزشکیان اول، قالیباف دوم و جلیلی با فاصله بیشتر سوم بوده است.
🔸اینها یعنی پزشکیان در دور اول پیروز نمیشود. اما اگر با جلیلی به دور دوم برود، پزشکیان حتما پیروز خواهد شد. چراکه سبد رای قالیباف بین او و جلیلی تقسیم خواهد شد و با پیش بودن کنونی، شکست جلیلی برای او راحت خواهد بود. اما اگر قالیباف با پزشکیان به دور دوم برود، بخش اعظم سبد رای جلیلی را جذب خود خواهد کرد و احتمال پیروزی بیشتری برای او وجود خواهد داشت. نظرسنجیها نشان میدهد که در دوگانه پزشکیان-جلیلی، پیروز پزشکیان است و در دوگانه پزشکیان-قالیباف، پیروز قالیباف خواهد بود.
🔹سوال جبهه انقلاب این است که آیا مانند 92 اجماع نخواهد کرد؟ یا مثل 96 اجماعی خواهد کرد که نتیجه آن شکست خواهد بود؟ آیا حضور چند هزار نفر در برخی برنامهها، حجتی برای به شکست کشاندن جبهه انقلاب است؟ تجربه گذشته و نظرسنجیهای علمی، به وضوح این مسیر تلخ را برای ما نمایان میسازد.
📮 نواصولگرا؛ رسانهی عقلانیت و کارآمدی در بستر گفتمان انقلاب اسلامی
🗨️پوریا آسترکی کارشناس BBC:
پزشکیان امشب افتضاح بود
هیچ برنامهای به جز دوستی و خوش و بش، برای برجام ندارد
هیچ برنامهای برای ادامه کشور با تحریم ندارد، گفت نمیتوانم
اعضای ستادش مثل ظریف و آذریجهرمی… خراب کرد گفت خودشون آمدند
امشب دیدم دندانهاش هم داغون بود به دندانهاش نمیرسد چهطور به مردم میرسد؟
کلا ۲۰ سال حقوق مفت از مجلس گرفته هیچی از مصوبات مجلس هم نمیداند. حتی برنامه هفتم…
آخرشم انشا خواند یعنی دوکلمه حرف عادی را نتوانست از بر بگوید. صد رحمت به راننده تاکسیها…
🔰بصیرت افزایی سیاسی 🔰
1_12212676302.pdf
68.3K
تحلیل و سناریوها
حتما مطالعه کنید
اگر می خو اهید بدانید سرنوشت انتخابات به چه سمت می رود!
عربستان با رای دادن حدود ۵۰ هزار حاجی ایرانی مخالفت کرد
🔹بر اساس اعلام بعثه رهبری، دولت عربستان با برگزاری شرکت در انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری کشورمان برای حجاج ایرانی حاضر در مکه و مدینه مخالفت کرد.
فرمایشات رهبری معظم انقلاب در بخش معرفی اصلح دو بند داشت. بند اول که علاقه انقلاب و نظام است را هر دو کاندیدای پر طرفدار جریان انقلابی دارا هستند.
اما بند دوم ناظر بر توانمندی و کارآمدی است.
در این سه هفته اخیر ، گفتمان های رایج در جریان انقلابی شامل گفتمان برنامه محوری به نمایندگی جلیلی و هوادارانش و گفتمان توانمندی و کار محوری به نمایندگی قالیباف در بیو هوادارانش می شد که منجر به تبادل نظر و مباحثه های داغ گردیده بود.
امروز همانگونه که مشاهده فرمودید هیچ فرمایشی از رهبری راجع به برنامه محوری در برشماری خصوصیات اصلح گفته نشد اما توانمندی و پرکاری را به عنوان دومین شاخصه اصلی بیان فرمودند.
نشانه ها واضح و گویا ...
#انتخابات
1_12194334769.mp3
9.78M
ضرورت اجماع در جبهه انقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری
🎧 دکتر محمد سجاد شیرودی
#انتخابات
مقایسه ۴نظرسنجی اصلی/ پیشتازی پزشکیان و برآورد مشارکت
🔹عباس کاظمی، پژوهشگر اجتماعی، با مقایسه نتایج نظرسنجی مورخ دوم و سوم تیرماه۱۴۰۳ چهار موسسه اصلی نظرسنجی نوشت:
🔹میزان مشارکت در انتخابات
🔹صداوسیما: ۴۶.۸درصد
🔹موسسه خرد: ۴۸.۵درصد
🔹ایسپا: ۵۱.۶درصد
🔹شناخت: ۵۳ درصد
🔹رای مسعود پزشکیان
🔹صداوسیما: ۲۷درصد
🔹موسسه خرد: ۲۶.۵درصد
🔹ایسپا: ۲۴.۴درصد
🔹شناخت: ۲۸درصد
🔹رای سعید جلیلی
🔹صداوسیما: ۲۶.۵درصد
🔹موسسه خرد: ۲۳.۲درصد
🔹ایسپا: ۲۴درصد
🔹شناخت: ۲۰درصد
🔹رای قالیباف
🔹صداوسیما: ۱۷درصد
🔹موسسه خرد: ۲۰.۴درصد
🔹ایسپا: ۱۴.۷درصد
🔹شناخت: ۱۹درصد
🔹نکات کلی
🔹میزان مشارکت حدودا ۵۰درصد خواهد بود (یعنی حدود ۳۱میلیون نفر). در نتیجه، حدود ۳۱میلیون نفر نیز در این انتخابات شرکت نخواهند کرد. پیشبینی نمیشود در بهترین حالت بیشتر از ۵۴درصد مردم مشارکت کنند.
🔹در انتخابات ریاستجمهوری۱۴۰۰ میزان مشارکت ۴۸.۸درصد بود که ۱۳درصد آن آرای باطله بوده است. این درحالیاست که در انتخابات ریاستجمهوری سال۱۳۸۸ میزان مشارکت ۸۵درصد بودهاست.
🔹بر اساس نظرسنجیها تا این لحظه رای پزشکیان از همه بالاتر است؛ اما با انصراف نامزدهای پوششی و ائتلاف احتمالی برخی دیگر، نتایج آرا تغییر خواهد کرد. احتمالا از امروز چهارشنبه عصر، انصرافها شروع خواهد شد.
#زنگ_خطر
🔰میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ چقدر است؟
✅معتبرترین و آخرین نظر سنجی انتخاباتی | مؤسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
📅 منتشر شده در ۶ تیرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰ صبح
───┅┄𑁍┄┅───
🔺میزان مشارکت در انتخابات:
▪︎میزان مشارکت قطعی: ۴۵/۷ درصد
▪︎مردد برای شرکت در انتخابات: ۳۱/۶ درصد
▪︎قطعا شرکت نمیکنند: ۲۲/۶ درصد
🔺سبد رأی کاندیداها از بین کسانی که قطعا یا احتمالا شرکت میکنند:
▪︎پزشکیان: ۲۳/۵ درصد
▪︎قالیباف: ۱۶/۹ درصد
▪︎جلیلی: ۱۶/۳ درصد
▪︎مردد: ۲۸/۵ درصد
🔺سبد رأی کاندیداها از بین کسانی که برای شرکت در انتخابات مردد هستند:
▪︎پزشکیان: ۳۰/۴ درصد
▪︎قالیباف: ۱۲/۱ درصد
▪︎جلیلی: ۸/۶ درصد
▪︎مردد بودن در انتخاب کاندیدا: ۲۶ درصد
───┅┄𑁍┄┅───
♻️وضعیت سبد رأی کاندیداها درصورت انصراف یا ائتلاف
🔺میزان انتقال سبد رأی آقای قالیباف به کاندیداها در صورت انصراف:
▪︎جلیلی ۲۷/۱ درصد
▪︎پزشکیان ۲۱/۵ درصد
▪︎قاضی زاده هاشمی: ۱۲/۱ درصد
▪︎زاکانی: ۸/۴ درصد
🔺میزان انتقال سبد رأی آقای جلیلی به کاندیداها در صورت انصراف:
▪︎قالیباف ۵۱ درصد
▪︎زاکانی ۱۳ درصد
▪︎قاضی زاده هاشمی ۱۲ درصد
▪︎پزشکیان ۸ درصد
───┅┄𑁍┄┅───
⛔️از بین کسانی که قطعا یا احتمالا در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شد درصورت به دور دوم کشیده شدن انتخابات به چه کسی رأی میدهند.
⭕️درصورت رقابت بین قالیباف و جلیلی
▪︎قالیباف ۴۴/۹ درصد
▪︎جلیلی ۴۰/۳ درصد
⭕️درصورت رقابت بین پزشکیان و جلیلی
▪︎پزشکیان ۴۹ درصد
▪︎جلیلی ۴۴/۱ درصد
⭕️درصورت رقابت بین قالیباف و پزشکیان
▪︎قالیباف ۴۷ درصد
▪︎پزشکیان ۴۴/۸ درصد
📌منبع و لینک:
https://www.mizanonline.ir/00K3Xd
انتخابات
1_12226450175.mp3
6.76M
صوت آموزشی
پیرامون انتخابات
راهبرد انتخاباتی ما چگونه باشد؟
🎧 حجةالاسلام فخریان
۱۴۰۳٫۰۴٫۰۶
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤫 بخشی از فیلم افشا شده | تلاش سیف، زنگنه و جهانگیری در سال 92 برای عدم بازگشت پولهای بابک زنجانی به کشور به دلیل توافق با آمریکا
🚫دولت حسن روحانی پول های بازگردانده شده را عودت داد!
وقتی خاتمی دوباره تَکرار میکنه!
پاسخ ایران ☝️
#طنز_سیاسی
#پوستر
#نه_به_دولت_سوم_خاتمی
#باغی_انقلاب
#به_عقب_برنمیگردیم
#نه_به_منافق
#نه_به_دروغگو
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#منفور_انقلاب