eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
757 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
اجرای جدول جدید تخلفات رانندگی از ۲۳ تیرماه معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا: 🔹️کنترل تخلفات رانندگی و اجرای مقررات یکی از ارکان اساسی انضباط و ایمنی ترافیک در سطح جهان است، بر همین اساس در مواد ۲۱ و۲۲ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، جدول جرایم رانندگی پیش بینی گردیده. 🔹️بر مبنای مستندات قانونی، قانونگذار به منظور حفظ آثار بازدارندگی جرایم رانندگی تعدیل جرایم رانندگی را بر اساس نرخ تورم سالیانه پیش بینی کرده است. 🔹️جدول جدید جرایم رانندگی پس از به‌روزرسانی سامانه‌های هوشمند از روز شنبه ۲۳ تیرماه در سطح کشور به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
دیدار سردار قاآنی با فرماندهان مقاومت 🔸فرمانده نیروی قدس سپاه با سفر به مناطق جبهۀ مقاومت در دیدار با فرماندهان و مسئولان ارشد مقاومت اسلامی بر حمایت ایران از مقاومت ضدصهیونیستی منطقه تاکید کرد. 🔺سردار قاآنی: 🔹حمایت از مقاومت و ایستادگی مردم مقتدر غزه از سیاست‌های راهبردی، دائمی و مورد اتفاق ارکان نظام و مورد حمایت و همراهی آحاد مختلف ملت ایران است.
🔸درخواست افزایش تسهیلات مسکن کارمندان بانک ها به 24 میلیارد ریال و جعاله 9میلیارد و 600میلیون ریال دلیلش هم اینطور آورده اند که چون داوطلبان تازه استخدام تمایلی به ادامه خدمت نداشته و داوطلبان استخدام به دنبال سازمان های با مزایای ویژه هستند !! عجب!
🔻وکیل تتلو: امیر نذر کرده وقتی اومد بیرون با پای پیاده بره پا بوس آقا امام حسین 😉😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة السلام علی الحسین،وعلی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(علیه السلام)
⭕️راهبرد مواجهه با دولت چهاردهم 🔹راهبرد مواجهه نیروهای انقلابی با دولت پزشکیان باید مبتنی بر مطالبه گری، حمایت و انتقاد هوشمندانه باشد. 🔸از دولت جدید باید حمایت کرد؛ زیرا دولت موتور پیشران نظام است و موفقیت وی به معنای موفقیت نظام و گره گشایی از مشکلات مردم است. 🔹در عین حال، باید از این دولت مطالبه داشت تا در دام مطالبات خاص و کانالیزه برخی گروه ها گرفتار نشود. 🔸رویکرد انتقادی در برابر دولت جدید نیز ناظر به لزوم گوشزد نقاط ضعف احتمالی آن است. 🔹قید هوشمندانه نیز ناظر به رعایت ظرافت‌های لازم در موضع‌گیری ها است، به گونه ای که مرز انتقاد مشفقانه با تخریب خلط نشود و با کنار گذاشتن زائده های سیاسی و جریانی، کشور گرفتار حواشی مضر نشود. 🖊دکتر مصطفی قربانی
radio tolue omid 16.mp3
5.84M
🎙 قسمت شانزدهم رادیو طلوع امید 🔹با موضوع: شبهه رکورد شکنی بدهی های دولت سیزدهم به دولت 🔹با حضور جناب اقای دکتر علی کارگر کارشناس مسائل اقتصادی
🔰 کمبود برق و مساله تحریم 🔹 این روزها به خاطر اوج گرفتن گرما و افزایش مصرف برق در کل کشور، با کمبودها برق و قطعی آن مواجه هستیم. این معضل بار دیگر مباحثی را در مورد چرایی این شرایط شکل داده و پاسخ های مختلفی در حال مطرح شدن است. برخی مدعی اند: "زمان روحانی تابستان برق میرفت، زمان رییسی هم تابستان برق میرفت، زمان پزشکیان هم تابستان برق خواهد رفت! همه چیز را به گند جناح بازی سیاسی آغشته نکنید! تا تحریم‌ها هست و سرمایه گذاری خارجی وجود ندارد و نرخ تشکیل سرمایه در این کشور منفی یا در حد صفر است، این داستان ادامه دارد. تابستان ها برق نداریم و زمستان‌ها گاز نداریم." 📌در پاسخ به این سوال "علی محمدی " از کارشناسان اقتصادی می نویسد: 🔹در دولت خاتمی، ۶۰ درصد و در دولت‌ احمدی‌نژاد ‌نژاد ۶۸ درصد اما در دولت روحانی، تنها ۲۳ درصد به ظرفیت نیروگاه‌ها افزوده شد؛ آن هم در شرایطی که در برنامه ششم توسعه، مکلف بود طی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت. 🔹بدیهی است که رفع تحریم‌ها و جذب سرمایه گذاری در توسعه صنعت برق تاثیرگذار می باشد. اما توجه به این نکته نیز ضروری است که شروع کاهش تولید برق از یک سال بعد از انعقاد برجام یعنی سال ۹۵ آغاز شده و تا ۱۴۰۰ به اوج خود رسید. سوال مهم اینکه اگر برجام باعث افزایش سرمایه گذاری شده پس چرا شروع ناترازی انرژی از همین سال ها آغاز شد؟! ضمن اینکه اساسا ۹۵٪ از صنعت برق، سد و نیروگاه سازی در داخل کشور تامین می شود( ایران در ۲۰کشور پروژه برقی آبی اجرا می‌کند). 🔹 ریشه ناترازی برق در ۵سال آخر دولت روحانی است که توسعه و تولید نیرگاه‌ها شکل نگرفت. توقف احداث نیروگاه‌‌‌های جدید فسیلی( به بهانه قرارداد پاریس) و عدم‌نوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثه ای شدیدا ناتراز به دولت ۱۳رسید. 🔹دولت سیزدهم می‌بایست هم ناترازی‌ها را برطرف می کرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران می نمود. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی ۸۵۰۰ مگاوات ( در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. در همین سال نشریه فوربس ایران را از حیث تولید برق در رتبۀ هفتم جهان، سوم آسیا و اول خاورمیانه قرار دارد. 🔹 اما این تلاشهای بی سابقه کافی نبود و جبران عقب ماندگی های دهه نود را نمی کند. و احتمالا ناترازی برق در سال جاری به ۱۹درصد برسد. درمجموع، صنعت برق طی دهه اخیر با ۴ناترازی زیر روبه‌‌‌رو بوده است: -ناترازی تولید و مصرف -ناترازی هزینه درآمد -ناترازی تامین سوخت -ناترازی تدریجی نیروی انسانی و بخش خصوصی. ✅ علی محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 فریاد «یاحسین میرحسین» در پخش زنده سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان در شبکه خبر صداوسیما ✅ این همان دوراهی بدی است که اگر دکتر پزشکیان در برابر این اعتراضات سکوت کند در داخل نظام متهم به طرفداری از فتنه و فتنه‌گران خواهد شد. اگر واکنش نشان دهد در بین هواداران منفور خواهد شد. هر انتخابی در این دوراهی منجر به باخت آقای پزشکیان خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خیلی دوست دارم آقایان رسایی، رائفی پور، ثابتی و بسیاری دیگر از نزدیکان دکتر ‎ نظرشان درباره این کلیپ را اعلام کنند و بگویند در برخورد با ‎ آیا از سبک آمریکایی پیروی کرده بودند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا مردم امام حسین ( ع) را یاری نکردند؟ حجت الاسلام پاک نهاد
پروفسور سمیعی: تأثیری که دعاکردن بر سلامت مغز دارد، باهیچ چیز قابل مقایسه نیست. در اتاق ایشان به زبان فارسی و آلمانی نوشته شده: "در طول روز دعاکنید، حتی اگرشده برای ده دقیقه...
تصویر جدیدی از دکتر قالیباف در لباس خلبانی
🔺دارند این مرد را تخریب میکنند؛ کسی که حضرت آقا در وصف عملکردش فرمودند: آقای ‎ در جایگاه سرپرست ریاست جمهوری حقا و انصافا خوب کار کردند. اصحاب حلقه ی بسته حتی مخبر را هم سزاوار ماندن در دایره انقلاب نمیدانند. کلا از نگاه این جماعت، جبهه انقلاب فقط یک رجل سیاسی شایسته دارد! پی نوشت: ی توصیه نهایی به دوستانی ک خود را پایبند به فرامین حضرت آقا می دانند. لطفا تمام کنید تخریب ها را... این رفتارها جواب عکس می دهد.
ایوب سحاب نژاد کارشناسی ارشد مطالعات منطقه ای _مطالعات اروپا _دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سخنان کم سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه: اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، (زنگنه) به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردد اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام، این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت (زنگنه) است در مناظره های انتخاباتی هم گفتم که جای متهم‌ (زنگنه) در دادگاه است نه مناظره من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است.
🔰 پاسخ به ادعای حضور همه جور آدم در عزاداری امام حسین ع توسط استاد حاج شیخ حسین انصاریان: 🔹مجلس عزای امام حسین(ع) پذیرای همه نوع افکار است، اما نه همه نوع ابزار 🔹 شراب‌خوار هم شاید به مجلس امام حسین بیاید اما نه با شیشه شراب، قمارباز هم می‌تواند به مجلس امام حسین بیاید اما نه با آلات قمار 🔹آن سگ‌باز و میمون‌باز هم می‌توانند به مجلس امام حسین بیایند اما نه با سگ و میمون 🔹 طبیعتا آن کسی هم که کاشف حجاب است و در خیابان‌ها تن‌نمایی می‌‌کند هم می‌تواند به مجلس امام حسین بیاید اما وقتی به مجلس امام حسین وارد شد حق ندارد با ابزار گناه و با تظاهر به گناه یعنی با سر لخت و یا تن لخت وارد شود. پس حتماً باید آداب پوشش را رعایت کند. 🔹 بله دستگاه امام حسین بزرگ است ‌و پذیرای همه افکار و ادیان است. ولی قائده و قانون دارد، احترام دارد. 🔹 همه نوع آدمی حق دارد وارد مجلس امام حسین شود،حتی آن گنهکار هم حق دارد، اما هیچ‌کس حق ندارد آداب این مجلس را به سخره گرفته و بی‌حرمتی کند. 🔹 هیچ کس حق ندارد با ابزار گناه و با تظاهر به گناه وارد این مجلس شود و حرمت این مجلس را بشکند و قبح زدایی کند. 🔹 مهمان حرمت دارد به شرط اینکه حرمت صاحب خانه را حفظ کند.
✅ بایسته های سیاست خارجی دولت جدید ایران با نگاه به اجلاس های اخیر شانگهای و بریکس 🔺دکتر محسن محمدی الموتی 🔺عضو هیات علمی دانشگاه 🔺بالاخره پس از فراز و نشیب های گوناگون، انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران با مشارکت حدود ۵۰ درصدی مردم و پیروزی دکتر مسعود پزشکیان همراه شد.مشارکتی که به رغم تلاش ها و طراحی های پیچیده دشمنان انقلاب اسلامی در جهت تحریم انتخابات اتفاق افتاد و تحسین رهبری معظم انقلاب را به همراه داشت.معظم له در پیام تبریکشان به دکتر پزشکیان، ضمن ارج نهادن به حضور با شکوه مردم، بر ادامه راه شهید رییسی به ایشان توصیه فرمودند. 🔺واقعیت این است که پایه اصلی سیاست خارجی دولت شهید رییسی و وزیر خارجه شهید آن، بازگشت به اصول سیاست خارجی نظام اسلامی و راهبردهای تنظیمی از سوی رهبر معظم انقلاب بود. مبتنی بر این نگاه، رییس جمهور و وزیرخارجه شهید دولت انقلابی در پرتو بررسی عمیق و دقیق علل و عوامل ناکارآمدی دولت قبل در سیاست خارجی، اولویت دستگاه دیپلماسی را بر «توازن‌گرایی در سیاست‌ خارجی و ارتباط با کشورها» و «سیاست همسایگی» و ارتباط با همسایگان تغییر دادند. یکی از مصادیق بارز این سیاست عضویت ایران در شانگهای و الحاق ایران به بریکس بود. 🔺سال گذشته و در بیست و سومین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای که به میزبانی هند و به شکل مجازی برگزار شد، با تلاشهای رییس جمهور و وزیرخارجه شهید،جمهوری اسلامی ایران رسماً به عنوان یکی از اعضای اصلی این سازمان معرفی شد.در دی ماه سال ۱۴۰۲ همزمان با ژانویه ۲۰۲۴ میلادی نیز جمهوری اسلامی ایران همراه با عربستان سعودی، مصر، اتیوپی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به بریکس پیوست. 🔺همزمان با انتخابات ایران و انتخاب دکتر پزشکیان، ابتدا محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری اسلامی ایران،برای نخستین بار در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در آستانه قزاقستان به عنوان کشور عضو شرکت و سخنرانی کرد و در دهمین مجمع پارلمانی بریکس که روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳) در سن‌پترزبورگ روسیه با موضوع نقش پارلمان‌ها در تقویت چندجانبه گرایی برای توسعه و امنیت جهانی عادلانه برپاشد،دکتر قالیباف رییس مجلس ایران حضور یافت و سخنرانی کرد. امری که تا قبل از روی کار آمدن دولت شهید رییسی محقق نشده بود و کشور ایران سالیان متمادی پشت در عضویت کامل در شانگهای و الحاق به بریکس منتظر مانده بود. 🔺اعلام آمادگی روسیه به عنوان رئیس دوره‌ای گروه بریکس برای میزبانی حدود ۲۵۰ رویداد در سال ۲۰۲۴ میلادی و برگزاری اجلاس آتی سران بریکس به عنوان مهمترین رویداد این گروه در کازان در ۲۲ تا ۲۴ اکتبر (اول تا سوم آبان ۱۴۰۳)از منظر تاثیرگذاری بر شکل گیری نظم آینده جهان و کنش های مرتبط با آن از اهمیت فراوانی برخوردار است و در حوزه اقتصادی به طور خاص قادر است الگوهای موفقی از حکمرانی جمعی و همکاری های نوین جنوب -جنوب و ائتلاف های اقتصاد نوظهور را ارائه دهد. 🔺بر این اساس،دولت جدید باید در نظر داشته باشد،عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان ها و نهادهای منطقه ای که با تلاش ها و پیگیری های شهید جمهور و وزیر خارجه شهید آن به دست آمد، در کنار قدرت های بزرگی مثل چین و روسیه برای ایجاد موازنه در برابر غرب ارزش افزوده جدیدی در مسیر قدرت یابی ایران ایجاد می نماید. عضویت ایران در سازمان هایی نظیر شانگهای و بریکس به عنوان یک پلتفرم کلیدی برای همکاریهای منطقه ای و جهانی و مرکز ابتکارات شبکه ژئواکونومیک آسیایی، ظرفیت ممتازی برای هویت یابی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت بزرگ ایجاد می کند. 🔺 استقبال اعضای شانگهای و بریکس از عضویت ایران در این نهادها و اذعان پوتین به نقش بی بدیل شهید رییسی در مناسبات همسایگی در اجلاس اخیر مجمع پارلمانی بریکس در روسیه، ناظر به جایگاه و نقش کانونی جمهوری اسلامی ایران در چرخش قدرت از آتلانتیک به آسیاپاسفیک و ایجاد یک بلوک قدرت مند و موازنه سازی در برابر غرب قابل ارزیابی می باشد و فرصت بی بدیلی را برای سیاست خارجی دولت آقای پزشکیان به منظور تامین منافع ملی ایرانیان فراهم می سازد.
آیا هنگام واقعۀ کربلا، حضرت ابوالفضل، همسر و فرزندان داشتند؟ اختلاف سنّ ایشان با امام حسین(ع) چقدر بود؟ امام حسن، امام حسین، حضرت زینب کبری و زینب صغری با کنیۀ ام کلثوم، فرزندان امیرالمؤمنین و حضرت فاطمة علیهما السلام بودند و در واقع تنها افرادی می‌باشند که هم پدر و هم مادرشان، اهل عصمت بودند. مدتی پس از شهادت صدیقۀ کبری علیها السلام، امیرالمؤمنین علیه السلام طبق وصیت ایشان به ازدواج، با حضرت امّ البنین علیها السلام، ازدواج نمودند که ثمرۀ این پیوند، چهار فرزند پسر به نام‌های عباس، جعفر، عثمان و عبدالله و یک دختر بود و هر چهار پسر ایشان، در کربلا به شهادت رسیدند. بنابر مشهور روایات، حضرت امام حسین ع، در سال چهارم هجری قمری متولد شدند و حضرت عباس ع، در سال 26 هجری قمری به دنیا آمدند؛ بنابراین 22 سال اختلاف سنّ داشتند و ایشان هنگام آغاز خلافت امیرالمؤمنین، ده سال داشتند و در همین سنین، در تمامی جنگ‌های تحمیلی به حضرت، شرکت می‌کرد. حضرت ابوالفضل ع، هنگام شهادت پدر بزرگوارش، 14 سال داشت و در 20 سالگی، با بانویی به نام «لبابه» دختر عبیدالله پسر عباس بن عبدالمطلب ازدواج نمودند. پدر و مادر جناب لبابه هر دو به ایمان، تقوا و فضل شهرت داشتند، لبابه نیز که در خانه والدین و سپس خانه‌ی حضرت عباس ع تربیت یافته بود، خود اهل فضیلت به شمار می‌آمد. حاصل این ازدواج دو پسر به نام‌های عبیدالله و فضل بود دو فرزند دیگر به نام‌های محمد و قاسم که اخبار حاکی از شهادت هر دو در کربلا می‌باشد، عبیدالله در کربلا، کودک بود و بعدها مردی دانشمند و فرهیخته شد.
پزشکیان در حکمی ظریف را به ریاست شورای‌ راهبری دورهٔ انتقال دولت‌ چهاردهم منصوب کرد. 😏
📌از گوشه و‌کنار رفته رفته صدا می آید که باید به آقای مهلت داد تا خرابیها را اصلاح کند. اما این حرف را زمان نمی زدند. دلم برای رییسی سوخت