فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 انتخابات خیلی وقت است تمام شده اما ارادت ما به شرافت این انسان های محترم هیچ وقت و هرگز تمام نخواهد شد
یکی از این ستاره ها در هفت آسمان برای دفاع از وطن کافی است.
دم ایرانیان خارج از کشور که این طور مردانه برای دفاع از وطن جلوی این جماعتِ خدا زده ایستادند گرم....
با پوزش از الفاظ رکیک
♨️وزارت اطلاعات در بیانیه اعلام کرد: واحد ضدّتروریسم این وزارتخانه از اول خرداد تا ۱۵ تیر سال جاری ۷۹ ضربه به تروریست ها در رویارویی مستقیم با آن ها داشته است
🔹این تروریست ها می خواستند در استان های تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر پس از حادثه پرواز اردیبهشت رئیس جمهرو شهید و همراهانش و همزمان با برگزاری دو دور انتخابات ریاست جمهوری اقدامات تروریستی انجام دهند.در رویارویی ها دهها نفر از عناصر تروریست و پشتیبانان آنها دستگیر، ۵۶۰ قبضه انواع سلاح جنگی، حدود ۴۲ هزار فشنگ جنگی و ۹ بمب آماده کشف و خنثی شده است. در این مجموعه عملیات ها، تعدادی از عناصر تروریست پیش از ورود به کشور و در نوار مرزهای شرقی در کمین گرفتار و به هلاکت رسیدندو برخی بازداشت شدند.
🔹وزارت اطلاعات اعلام کرد در این میان، گروهک های تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق هم با نیت سوء استفاده از شرایط موجود میخواستند با ارسال یک محموله نظامی نیمه سنگین از طریق مرزهای شمال غرب کشور مرتکب اقداماتی تروریستی شوند اما در کمین گرفتار و پس از درگیری مسلحانه و تبادل آتش، کل محموله به صورت سالم در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفت.
🔹 وزارت اطلاعات همچنین ۶ هسته عملیاتی متصلّ به منافقین هم مورد ضربه قرار گرفت و تمامی عناصر فعال در آن هسته ها بازداشت شدند. علاوه بر آن دو خانه ی تیمی و کارگاه های تولید پرتابگرهای دست ساز نیز کشف و ضبط گردید. طبق آنچه وزارت اطلاعات در بیانیه خود آورده از مهم ترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دست یابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود.
🔹اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئه های تکفیری ها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آن ها در منطقه، نقش بسزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره برداری است.
🔹 وزارت اطلاعات در پایان بیانه خود از مردم خواست در آستانه عاشورای حسینی با حفظ هوشیاری کامل هرگونه تحرکّات مشکوک بویژه در مجالس و مناسبت های تاسوعا و عاشورا را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ گزارش فرمایند.
🖼 #عکس_نوشت
🔰 #امام_خامنه_ای
❇️ اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را ادامه دهیم...
🔹#امام_خامنهای:
ما اگر بخواهیم امروز انقلاب اسلامی را ادامه بدهیم، یعنی آنچه به معنای واقعی کلمه انقلاب اسلامی است بایستی اسلام را همهجانبه مراعات کنیم و نمودارش نهجالبلاغه است و برگردیم به نهجالبلاغه و بازیابی کنیم نهجالبلاغه جنگ، تویش هست، سیاست تویش هست، دیپلماسی تویش هست، ارتباطات خارجی و سیاست خارجی، اخلاق هم تویش هست، عبادت هم تویش هست، زهد هم تویش هست و همه چیز در نهجالبلاغه هست و این نهجالبلاغه چند بعدی نموداری از اسلام چند بعدی است که برای دوام انقلاب اسلامی و ساختن یک انسان چند بعدی ضروری و لازم است.
.
📚 13/02/1359
🕊 #نهج_البلاغه
📌آخر چادر های مسکونی چطور می تواند حتی از ترکشها محافظت کند؟
جنایت امروز #غزه
📌الان در شبکه خبر میزگرد سیاسی نیست، روضه خوانی سیاسی است.
کارشناس می گوید اسرائیل از خطوط قرمز هم رد شده.
راستی؟ کی؟
کارشناس می گوید اسرائیل در ماوراء خطوط قرمز حرکت می کند.
راستی؟ بعدش چی؟
#غزه
🔰 خودتحقیری راهحل نیست
👤 #سعداالله_زارعی
🔸بارها نوشته شده که در اداره کشور دو نگاه موازی وجود دارد و این از ابتدای انقلاب اسلامی بوده است. یک نگاه این است که این کشور در درون توانایی مادی و انسانی برای اداره بهینه و تمام و کمال خود را دارد، کافی است که در بالفعل شدن امکانات و استعدادهای فراوان آن اعتقاد راسخ وجود داشته باشد و به انجام آن اهتمام لازم صورت گیرد. این البته به معنای نادیده گرفتن ظرفیتهای خارج از کشور و پیوند زدن آنها با منافع ملی نیست. وقتی از منافع ملی صحبت میکنیم، محیط خارجی بخشی از میدان تأمین منافع ملی است نه در مقابل آن و لذا صحبت کردن از منافع ملی، پیوند زدن توانمندیهای داخلی و ظرفیتهای خارجی است.
🔸یک نگاه هم این است که اداره کشور نیازمند انطباق سیاستها و اقدامات داخلی با سیاستها و اهداف طرفهای خارجی و بهطور خاص قدرتهای بینالمللی است. در این نگرش هرگونه مغایرت هدفگذاریهای داخلی با سیاستهای قدرتهای خارجی در نقطه مقابل منافع ملی دیده میشود و این در حالی است که همان قدرتهای خارجی ضمن توجه به تواناییهای مادی و انسانی داخلی خود، به محیط پیرامونی و حتی محیط دوردست بهعنوان ظرفیت نگاه میکنند و در عین حال هیچگاه برای دست یافتن به منابع خارجی از اصول و ارزشهای خود چشم نمیپوشند و به آن دست هم مییابند.
🔸نگاه اول یک نگاه فرصتساز و تهدیدزدا میباشد و انقلاب اسلامی آن را تجربه کرده است. حضرت امام خمینی به ملتها، مستضعفان، مسلمانان و کشورهایی که داعیه استکباری و استیلاطلبانه ندارند، بهعنوان فرصت نگاه میکردند و البته پیش از آن، ایران اسلامی و ملت عزیز آن را فرصت بزرگ دانست، و به قدر دانستن آنها توصیه میکردند.
🔸اما یک نگاه این است که ملت ایران نمیتواند و نباید در راه تغییر جهانی کاری کند. در این منظر قدرت تعریف شناخته شدهای دارد و همان چیزی است که در ادبیات جهانی بهعنوان هنجار قدرت پذیرفته شده است. از این منظر ایران برای آنکه مسائلش حل شود ـ که درباره «مسائل» آن هم مبالغه زیاد صورت میگیرد ـ باید با قدرتهای زورگو مسئله نداشته باشد. اگر مسئله داشت، همه چیزش نابود میشود!
🔸ما باید در پیوند با کشورهای مختلف در چهار قاره جهان بر توانمندیهای خود بیفزائیم تا فکر تضعیف ایران را از بین ببریم. نباید برای جلب همراهی قدرتهایی که قسم خوردهاند تا نابودی ما از پای ننشینند، ملت خود را تحقیر کنیم و توانایی فراوان آن در اداره عزتمندانه خود ناچیز بشماریم که البته چنین تلاشی در کشور امام حسین علیهالسلام پذیرش ندارد.
#یادداشت_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی رئیس جمهور منتخب
خودتون قضاوت کنید !
🔴 کدام پزشکیان ؟
ما شاهد چهره جدیدی از پزشکیان هستیم که مداوم در هیئت های مذهبی حضور دارد ،به رهبران مقاومت پیام میدهد، پای کار جبهه مقاومت است،چین و روسیه را دوستان دوران سختی می نامد از رفتارهای اروپا و آمریکا انتقاد میکند و.....
این پزشکیان مطلوب مومنین و انقلابی ها و نهادهای انقلابی است. اما نگرانی ما از پزشکیان بعد از حکم تنفیذ و تشکیل دولت است. آیا بعد از تشکیل دولت و مواجه شدن با سختی های مدیریت جامعه ،آقای پزشکیان همین است که الان میبینیم؟ یا پزشکیان قبلی با دست فرمان ظریف و تندروهای اصلاحات رخ نمایی میکند؟
اگر پزشکیان بعد از تشکیل دولت همین باشد که الان می بینیم قطعا با جریان انقلاب نه تنها دچار چالش نخواهد شد بلکه حمایت صادقانه آنها را بدست خواهد آورد....
❇️ آیا شیعیان کوفه خائن به اهل بیت (ع) بودند؟
✍ : دکتر عباس نصیری فرد
این استدلال که امام حسین (ع) را کوفیان کشتند و کوفیان همه شیعه بودند،پس امام را شیعیان کشتند. با اندکی تأمل در تاریخ به نادرستی آن پی میبریم.
🔻این تصور که مردم کوفه همه شیعه بودند نادرست است بلکه واقعیت این است که شیعیان در کوفه حتی در اکثریت هم نبودند.(اطلس شیعه،رسول جعفریان)
🔻در زمان قیام امام حسین (ع)جامعه کوفه متشكل از مسلمانان از گروههایی مانند ؛ امویان،خوارج، عثماني ها و شیعیان بودند.همچنین جمعیت غیرمسلمان کوفه عبارت بودند از؛ مسيحيان عرب از بنى ثعلب و مسيحيان نجران و مسيحيان نبطى، يهوديان رانده شده از جزيرة العرب در زمان عمر كه به عناوين مختلف در كوفه جمع شده بودند.
🔻بعد از صلح امام حسن (ع) معاویه به مدت ۲۰ سال خلیفه بود، او اجازه نداد در کوفه، شیعه رشد کند و آنقدر شیعیان را در فشار و محدودیت قرار داد که حتی آنها عقائد خود به اهل بیت (ع) را پنهان می کردند.
🔻 اما اینکه ۱۲ هزار نفر به امام(ع) نامه نوشتند، قصه از آن قرار بود که؛ بعد از مرگ معاویه
به جهت وجود حاکم سهلگیری مثل نعمان بن بشیر، آزادی نسبی گسترش یافته بود و مردم به دنبال فرار از سیطره بنی امیه بودند.با مرگ معاویه شیعیان اولین گروه مخالف خلافت یزید بودند لذا مردم کوفه اعم از مسلمان و غیر مسلمان وقتی دیدند شیعیان وارد عرصه مبارزه شدند و از امام حسین ع دعوت کردند که به کوفه بیاید و تشکیل حکومت بدهد، چون مردم ادیان غیر مسلمان و مذاهب غیر شیعی کوفه الگو و رهبری نداشتند آنها هم به مانند شیعیان به دعوت کننده گان امام حسین (ع) پیوستند.
🔻در واقع، همه کسانی که امام (ع) را به کوفه دعوت کردند احساس و هدف مذهبی نداشتند،بلکه به دلایل سیاسی، هوادار خاندان رسول الله (ص) شده بودند.
🔻با عوض شدن حاکم کوفه و جایگزین شدن عبیدالله بن زیاد و اتخاذ اقدامات شدید سرکوبگرانه، بسیاری از دعوت کنندگان امام (ع) به هراس افتاده و تا خطر را مشاهده کردند خود را به کلی باختند و حاضرنشدند خود را به مخاطره بیاندازند.
🔻در مقابل جمعیت کثیری که به حسین بن علی (ع) پشت کردند، گروه کوچکی از شیعیان کوفه بودند که از نهضت امام (ع)خالصانه و با احساسات عمیق مذهبی حمایت میکردند. این گروه از شیعیان به مجردی که خبر ورود امام (ع) را به کربلا شنیدند، خود را به امام رساندند و عدهای دیگری از این جمعیت شیعی به جهت دستگیر شدن و یا راه بندان و مراقبت شدید جادهها، نتوانستند در کربلا و در سپاه امام حضور یابند.البته برخی از شیعیان هم سکوت کردند و به کربلا نرفتند اما اینها هم در اقلیت بودند.
🔻دلایل متعددی میتوان اقامه کرد که امام حسین (ع)را کوفیان «غیرشیعی» به شهادت رساندند از جمله اینکه امام در روز عاشورا به لشکر مقابل خود گفت: "ویحکم یا شیعة آل ابی سفیان" (تاریخ طبری، محمد بن جریر)
سید محسن امین مینویسد: "منزه است خداوند از اين که قاتلين امام حسين عليه السلام از شيعيان باشند."(أعيان الشيعة، ج 1، ص 585.)
♦️بنابراین؛ شبهه شیعه بودن قاتلان امام حسین بی اساس و خلاف مسلمات تاریخی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهید حسن باقری: باید بدونیم در همه حال، بدهکار خدا و این انقلابیم.
🛑 مظلومیت فرهنگ در مجلس شورای اسلامی!
حجتالاسلام قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در ویراستی نوشت:
⬅️ به حد نصاب نرسیدن کمیسیون فرهنگی #مجلس مصداق بارز #مظلومیت_فرهنگ است.
اگر سازوکار تعیین کمیسیونهای تخصصی، پیش از #انتخابات وجود داشت، هم انتخاب دقیقتر بود و هم این گزاره که عضویت در کمیسیون فرهنگی جذابیت و منفعت ندارد مطرح نمیشد.
البته انشاءالله نمایندگان نشان خواهند داد که این ادعا درست نیست!
🟢 اوضاع باید #به_نفع_مردم تغییر کند.
🔵 رئیس جمهور منتخب: وقتی با من جوری برخورد می کنند که انگار کسی شده ام از خودم میترسم
🔺هیچ برتریتی در خود نسبت به شما نمی بینم؛وقتی بامن به گونه ای رفتار می شود که کسی شده ام از خود میترسم. من مثل شما هستم؛ همون آدمم؛ هیچ اتفاقی نیفتاده!
🔺اگر راه درست را رفتم و به این حرفها پایبند بودم قبولم کنید؛ اگر نه، انذارم کنید! و اشتباهاتم را بگویید .
🔺اگر بیخودی از من تعریف کنید تصور میکنم کسی شده ام؛ این شما هستید که من را تبدیل به یک آدم غیرمتعارف می کنید!
محمدرضا تاجیک: دولت پزشکیان در امتداد جریان اصلاح طلبی نیست/ پزشکیان اصلاح طلبی رادیکال و ساختاری را بر نمی تابد
محمدرضا تاجیک معتقد است که دولت پزشکیان را نمی توان در امتداد جریان اصلاحطلبی فرض کرد.
تاجیک در گفتگویی با روزنامه آرمان ملی در پاسخ به این پرسش که «آیا میتوان دولت پزشکیان را در امتداد دولت خاتمی تعریف کرد که قصد احیای اصلاحات را دارد؟»، می گوید: دولتِ پزشکیان، دولتِ پزشکیان خواهد بود . چنین دولتی آمیزهای (اگرچه نه روشن و تعریفشده) از دقایق گفتاری و رفتاری و کارکردی اصولگرایی و اصلاحطلبی و افزودهایی متفاوت از این دو، خواهد بود که به اقتضای شرایط، گاه به صورت و سیرت راست و چپ و میانه، بروز و ظهور خواهد یافت، اما تردید دارم این جریان هیبریدی (نه این و نه آن و هم این و هم آن) را بتوان امتداد جریان اصلاحطلبی فرض کرد. در هر فرض، دولت پزشکیان اگر اصلاحطلب هم باشد و اصلاحطلب هم بماند، دارای شناسهها و ویژگیهای خاصی است که آن را از جریان مرسوم اصلاحطلبی متمایز میکند.
وی همچنین اصلاحات پزشکیان را نه یک گام به جلو بلکه دوگام به پس ارزیابی کرده و تصریح می کند: ایشان میخواهند با فعالکردن قوانین و سیاستهای موجود، تغییر ایجاد کنند. طبیعتا، ایشان اصلاحطلبی رادیکال و ساختاری را برنمیتابد. ایشان معتقد است آنچه در قوانین بالادستی و سیاستهای کلان نظام مستقر اندیشیده شده، متضمن تغییر و اصلاح هستند، لذا کفایت میکند آنان را از بند و زنجیر اجراناشدگی رها سازیم تا همره و همراه با آن شاهد جاریشدن اصلاحات در جامعه باشیم. پس، اصلاحطلبی پزشکیانی، نه امری جدید که امری قدیم است.
تاجیک اما در ادامه با هشدار به پزشکیان نسبت به افراد و طیف هایی که در نزدیکش می باشند، تصریح می کند: اگر چارهای نیندیشی همین لمپنهای سیاسیای که اینروزها پشت درِ پاستور صف کشیدهاند، و به نام شما و بهجای شما اینجا و آنجا سخن میگویند و از شما بتی میسازند، کار دست شما و جریان اصلاحطلبی خواهند داد. نگذارید انتخاباتبازهای حرفهای که در فردای پیروزی جز به قدرت و منفعت خود نمیاندیشند، تهماندهای امید مردم را محو و نابود سازند. به یاد داشته باشید شما آخرین روزنهای هستید که بسیاری از مردم به امید فرارسیدن روزی که با آنان آشتی باشد، از آن عبور کردند. لطفا حرمت این روزنۀ ارجمند را پاس بدارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رضایت رهبری از دکتر سعید جلیلی در جلسه شنبه یک روز بعد از انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پرچم اسرائیل زیر چرخ خودروها در بحرین
✍ آقای محمدعلی ابطحی؛
اولا) آقای شریعتمداری نماینده رهبری در کیهان است پس فضولی موقوف.
ثانیا) منبع تغذیه افراطی گری شما و همپالکی های تان هستند که فتنه سال ۸۸ را ایجاد کردید.
آنجایی که خود زبان به اعتراف نمودید⤵️
🔹موسوی از سر نادانی، خاتمی از سر خیانت و هاشمی از سر انتقام از احمدی نژاد و رهبری وارد فتنه۸۸ و کودتای مخملی رنگی شد. یوم الله ۹ دی روز بزرگی است که مردم بساط این خائنان را با حضورشان جمع کردند. البته نطفه جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ در فتنه ۸۸ بسته شد.
https://www.bultannews.com/003VlO
🔹 زماني كه 11 ميليون در انتخابات فاصله ايجاد شد به عنوان كسی كه طرفدار مردمسالاری هستم اين مسئله را نپذيرفتم و با اين موضوع جلوی فضای رشد مدنی را گرفته و به فرهنگ و تاريخ ايران خيانت كردهام. ولی اگر به جای پيام به موسوی به احمدی نژاد تبريك می گفتيم بهترين وضعيت را امروز در تاريخ ايران دارا بوديم.
https://www.bultannews.com/000lxq
👈 آقای ابطحی؛
با این چند رنگی، ثابت کردی هم نان به نرخ روز خور هستی و هم چندچهره و منافق.
محمدعلی برزگر