🇮🇷 ثبت بهترین عملکرد ایران در المپیکها پس از لندن / پایان کار کاروان کشورمان با ۱۲ مدال
🔹کاروان ایران متشکل از ۴۰ ورزشکار در المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت کرد که حاصل تلاش آنها کسب ۱۲ مدال شامل ۳ طلا، ۶ نقره و ۳ برنز بود.
🔹المپیک ۲۰۲۴ بهترین عملکرد کاروان ایران بعد از ۲۰۱۲ لندن از نظر تعداد مدالهای کسب شده است. از لحاظ تعداد مدال طلا نیز این دوره بعد از لندن در کنار المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، ۲۰۱۶ ریو، ۲۰۲۰ توکیو جزو برترین دورهها برای کاروان ایران محسوب میشود.
اسامی مدالآوران ایران در المپیک ۲۰۲۴:
🥇مدال طلا:
🔹آرین سلیمی - وزن ۸۰+ کیلوگرم تکواندو
🔹سعید اسماعیلی - وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹محمدهادی ساروی - وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🥈 مدال نقره:
🔹مهران برخورداری - وزن ۸۰- کیلوگرم تکواندو
🔹ناهید کیانی - وزن ۵۷- کیلوگرم تکواندو
🔹علیرضا مهمدی - وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹حسن یزدانی - وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد
🔹امیرحسین زارع - وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد
🔹رحمان عموزاد - وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد
🥉 مدال برنز:
🔹مبینا نعمتزاده - وزن ۴۹- کیلوگرم تکواندو
🔹امین میرزازاده - وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹امیرعلی آذرپیرا - وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد
#المپیک_پاریس۲۰۲۴
#ایران_قوی
#حجاب_محدودیت_نیست
«ظریف» استعفا داد
▪️به دانشگاه برمیگردم
«ظریف» معاون راهبردی رئیسجمهور:
🔹امروز جناب دکتر پزشکیان وزرای دولت چهاردهم را به مجلس معرفی فرمودند که برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
🔹از نوزده وزیری که امروز معرفی شدند، سه نفر نامزد نخست، 6 نفر نامزد دوم یا سوم و یک نفر نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند.
🔹بارها گفتهبودم که انتخاب اعضای دولت حق رئیس جمهور است و شورای راهبری و کمیتهها نهاد مشورتی هستند. از ایشان سپاسگزارم که این افتخار را به بنده دادند که در این تجربه جدید و ابتکار شجاعانه، مشارکتی داشته باشم.
🔹از دوستانم در کمیتهها و شورای راهبری نیز سپاسگزارم که چهار هفته شبانه روز کوشیدند و بیش از هزار نامزد را بررسی کردند، تا نتیجه را به رئیس جمهور محترم ارائه نماییم.
🔹البته از نتیجه کار خود رضایت ندارم و از اینکه نتوانستم به شکل شایستهای نظر کارشناسی کمیتهها و حضور بانوان، جوانان و اقوام را آنگونه که که وعده دادهبودم به نتیجه برسانم، شرمندهام.
🔹البته هنوز برخی معاونتهای رئیس جمهور باقی مانده که امید است این کاستی کمی جبران شود.
🔹به هر حال، این اولین تجربه و پر از کاستی بود و بیگمان در آینده بهبود خواهد یافت. ولی در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مردم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم.
🔹برخی بنده را زودرنج دانستهاند، گمان میکنم در دوازده سال گذشته در برابر هجمههای بیسابقه، بیش از بسیاری از مدعیان، صبر و مقاومت نشان دادهباشم، ولی نسبت به نگرش و نگرانی مردم حساسیت فراوان دارم.
شنیده ها حاکیست استعفای ظریف ، ظاهر کاره.خجالت کشیده اصل مطلب رو بگه.استعلامش منفی شده 😉😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فروش پوست هندونه در ژاپن
الان به خودتحقیرها این کلیپو نشون بدی میگن بُزهای ژاپنی تربیت شده هستن و میرن خرید میکنن، اینارو میخرن😩
جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔸آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف دقایقی قبل هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده است!
📌رهبر فقیه اعلم، زمان شناس و شجاع ما فتوای حرمت تولید #سلاح_هسته_ای دادند. این #حکم_اولی اسلام است ما هم تابعیم. اما فقه توانمند شیعه #حکم_ثانوی و #حکم_حکومتی هم دارد. این هم بدست رهبری است.
این دنیا، وحشی و بی قاعده است و فقط زبان زور می فهمد.
اینجا صحبت از جواز تولید است نه بکارگیری.
اینجا هم قلم فتوی بدست رهبری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌درخواست فرانسه از ایران: «در روزهای مسابقه به اسرائیل حمله نکنید»
بی شرفها!
#اسماعیل_هنیه در همین روزهای #المپیک نکبتتان ترور شد. #مدرسه_تابعین در همین روزها قتل عام شد. در تمام روزها صهیونهای قاتل هر روز جنایتی کردند
کاش المپیک فریبتان را عزادار کرده و بر سرتان خراب می کردیم.
حالا هم که تمام شد.
📌در برنامه #تا_ثریا، کارشناسان منتقد به سیاستهای موجود مسکن برای حل مسئله زمین می گویند ما می توانیم اطراف کلانشهرها و دیگر شهرها زمین واگذار کنیم.
این سیاست به نظر غلط می آید چرا که موجب توسعه شهرها و پیچیده تر شده زندگی و خدمات شهری می شود. راه حل، شناسایی زمینهای مناسب در دیگر مناطق کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آیا در آخرت برای اشک و شکایت کودک #غزه ای جوابی داریم؟
استعفای ظریف در همین ابتدای کار پزشکیان موضوعی نیست که بتوان ساده از کنار آن گذشت خاصه بعد از تلاشی که او برای پیروزی پزشکیان در انتخابات داشت و نقش مهمی که ایفا کرد. از این رو است که شاهدیم استعفای او با واکنشهای بسیاری مواجه شد. برخی از استفعای او انتقاد کردند و برخی دفاع؛ برخی به بهانه این استعفا به پزشکیان و انتخابهایش تاختند و برخی هم به حمایت از رئیس جمهور ادامه دادند. در این بین علی قلهکی فعال رسانهای اصولگرا جزئیات مهمی درباره چرایی خروج ظریف از دولت را منتشر کرد. او در صفحه توییتر خود نوشت:
چرا "محمدجواد ظریف" از دولت رفت؟!
۱. وفقِ ماده۲ قانون نحوه انتصاب اشخاص درمشاغل حساس، منصوب نمودنِ اشخاص ذیل درپستهای حساس _طبیعتا معاون رییس جمهور_ ممنوع است: الف، کسانی که خود، فرزندان یا همسرشان تابعیت مضاعف دارند. محمدجواد ظریف متاسفانه برای فرزند یا فرزندانش این اتفاق صدق میکرد.
۲. جمع بندی بر استعفا بوده و توصیه هم به ظریف توسط یکی از مجموعهها همین بوده که عزل جالب نیست و استعفا صورتِ خوشتری دارد.
۳. خروجیِ نهایی برخی از وزارت خانهها مطابق میل رئیس شورای راهبری و معاون راهبردی _که هر دو ظریف بودند_ پیش نرفت؛ خصوصا در مورد وزیر کشور که نفر سوم کابینه به حساب میآید. دربارهی معرفی "سردار اسکندر مومنی" پیچیدگیهایی وجود داردکه با گذشت زمان مشخص میشود.
۴. حلقهای بسیار قوی که شاید الان نتوان بصورت دقیق گفت که "حلقهی خانوادگی" است یا "حلقهی دوستان قدیمی پزشکیان"، چندان از رفتن ظریف ناراحت نیستند!
۵. بنظر میرسید ظریف برای اخذ مجوز فراقانونی برای ماندن در معاونت، توقع داشت که "مسعود پزشکیان" از رهبر انقلاب اذن بگیرد که تعللی در این امر صورت گرفت؛ حتی گفته میشود دربارهی این موضوع نامهنگاریای هم میان ظریف و پزشکیان صورت گرفته است.
۶. شنیدههای دقیق میگوید بالای ۵۰ ٪ از خروجی لیست نهایی مطابق با نظرِ کمیته ها، شورای راهبری و پنجضلعیِ تصمیمگیر نبود؛ نکتهای که در بیانیهی ظریف هم بهوضوح مشخص بود.
۷. بنظر میرسد روند استعفاها به ظریف محدود نبوده و به سایر معاونین هم سرایت کند!
🔰 قمار خطرناک
✍️ محسن صیاد قنبری
▪️بامداد سهشنبه گذشته اوکراین با بیش از ۱۰۰۰ سرباز، ۱۱ تانک و بیش از ۲۰ خودروی زرهی جنگی وارد مناطق غربی خاک روسیه تا نزدیکی شهر «سودژا» شدند.
این حمله برای اولین بار باعث شکسته شدن حفاظ خطوط مرزی روسیه از زمان جنگ جهانی دوم گردید.
▪️تا قبل از این روسیه از فضای عملیات طوفان الاقصی، جنگ غزه و به تبع آن، تمرکز جامعه جهانی نسبت به این واقعه، برای پیشروی به عمق سرزمینهای شرقی اوکراین استفاده مینمود.
▪️اما در روزهای اخیر، به دلیل حملات برونمرزی نیروهای نظامی اوکراین یکبار دیگر توجهات به این کشور معطوف شد.
▪️از آنجا که اوکراین از تسلیحات آمریکایی برای حملات خود استفاده میکند،به نظر میرسد این حمله نیز با هماهنگی و چراغ سبز آمریکا صورت گرفته است و میتواند به حمله قریب الوقوع ایران و جبهه مقاومت در آینده به اسرائیل نیز مربوط باشد.
▪️ همانطور که میدانید اخیراً روسیه و ایران بده بستانهای نظامی و تسلیحاتی با یکدیگر داشته اند.
▪️نمونه آن سفر اخیر هیات بلند پایه روسیه به ریاست «سرگئی شویگو»، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه در روز دوشنبه گذشته به ایران و دیدار وی با مقامات عالیرتبه کشوری و لشگری در راستای تقویت همکاریهای راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه بوده است و همچنین سفر اخیر هیئت بلندپایه نظامی ایران به روسیه، که قطعاً به مذاق آمریکا خوش نیامده است. بنابراین حمله اخیر اوکراین میتواند در راستای درگیر نمودن هرچه بیشتر روسیه اینبار نه در خاک اوکراین بلکه در خاک روسیه باشد تا مسکو کمتر به اهداف راهبردی خود در غرب آسیا بپردازد و اینکه آمریکا از این طریق بتواند متحد راهبردی ایران را تضعیف نماید.
▪️البته نفعی که برای زلنسکی هم خواهد داشت میتوان در درگیر نمودن روسیه در مرزهای غربی و توقف پیشروی ارتش این کشور در مناطق شرقی اوکراین خلاصه نمود.
▪️اقدام اوکراین قمار خطرناکی است که میتواند تبعات و عواقب بسیار سنگینی را برای این کشور به همراه داشته باشد و روسیه قطعاً به دنبال تشدید حملات و فشارها بر ضد اوکراین خواهد بود.
▪️آنچه که مسلم است اینکه واکنش نظامی شدید روسیه در پی این حمله باعث تیرگی روزافزون در روابط روسیه با غرب خواهد شد و بر پیچیدگی اوضاع خواهد افزود و ممکن است به رویارویی مستقیم نظامی روسیه با آمریکا و غرب نیز منجر گردد.
▪️همچنین باعث میگردد روسیه بر روابط راهبردی خود در کشورهای منطقه غرب آسیا به ویژه ایران تمرکز بیشتری داشته باشد ضمن اینکه عملیات قریب الوقوع ایران و جبهه مقاومت در آینده بر ضد اسرائیل به نفع روسیه نیز خواهد بود چرا که باعث درگیرشدن هرچه بیشتر آمریکا در منطقه به منظور حفظ موجودیت رژیم صهیونسیتی و به دنبال آن در حاشیه قرار گرفتن رویدادهای اوکراین خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تلاقیِ امواج جذر و مدی در دهانهی یک رود بزرگ چنین پدیدهی زیبایی را بوجود میآورد.
#بصیرباشیم_تاگمراه_نشویم.
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
نیروی دریایی .mp3
1.15M
#گزارش_خبری
گزارشی از روند تجهیز نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جدیدترین موشکهای پیشرفته
#اقتدار
🟤 ایستایى جایز نیست
آنچه من تأکید میکنم، نوآورى است؛ منتها نوآورى منضبط، نوآورى آدمهاى باسواد، نه آدمهاى بىسواد یا نیمهسواد؛ نوآورى در مسائل دین. دین قابل اتّساع است، چون براى همهى زمانها است، چون براى همهى شرایط است. آنچه من رویش زیاد تکیه میکنم، این است که اصل تحول و پیشرفت را همیشه باید مقابل چشم داشته باشیم. ایستایى جایز نیست؛ باید دائم پیش برویم و پیشرفت بکنیم، منتها در جهت اهداف انقلاب و اهداف دین. ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
اهمیت رسانه.mp3
4.15M
اهمیت رسانه، جریان صهیونیسم و سلطه رسانهای
🎧 استاد حسینعلی امیری
#دشمن_شناسی
کشورای مدالآور المپیک تو حوزه غربآسیا (خاورمیانه) و شمال آفریقا:
۲۱-ایران🇮🇷: 🥇🥇🥇🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥉🥉🥉
۳۰-آذربایجان🇦🇿: 🥇🥇🥈🥈🥉🥉🥉
۳۳-بحرین🇧🇭: 🥇🥇🥈🥉
۳۹-الجزایر🇩🇿: 🥇🥇🥉
۴۱-رژیم اسقاطیل: 🥇🥈🥈🥈🥈🥈🥉
۵۲-مصر🇪🇬:🥇🥈🥉
۵۲-تونس🇹🇳: 🥇🥈🥉
۶۰-مراکش🇲🇦: 🥇🥉
۶۲-پاکستان🇵🇰: 🥇
۶۴-ترکیه🇹🇷: 🥈🥈🥈🥉🥉🥉🥉🥉
۶۶-ارمنستان🇦🇲: 🥈🥈🥈🥉
۷۴-اردن🇯🇴: 🥈
۸۴-قطر🇶🇦: 🥉
🤡-عربستان الگوی توسعه🇸🇦: 🍌🍌🍌🍌🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یواش، یواش...
انتقام مظلوم از ظالم
🔴 اثبات حرف طیبنیا درباره آقای قهر
با جدیدترین استعفای ظریف، معلوم شد که حرف طیبنیا درباره اینکه ظریف بهدرد کار اجرا نمیخورد چقدر دقیق است. ظریف قبلا در کتاب خاطراتش هم نوشده بود که در طول هشت سال وزارتش پنج بار استعفا داده و قهر کرده است.
🔻طیب نیا در کلاس درسی خود در دانشگاه تهران گفته بود:
من ظریف را ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر!
دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای!
ایشان اصلا آدم اجرایی نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجمع حامیان حق تجاوز جنسی به اسرای فلسطینی توسط وحوش اسرائیلی
🔹جنایات وقیحانه صهیونیستها در حالی است که جمعیت اسرای فلسطینی در زندانهای این رژیم به ۱۰هزار نفر نزدیک شده و در جریان موج بیوقفه بازداشت فلسطینیان، اسرا در معرض ضربوشتم و تجاوز قرار میگیرند.
✍حق اینه با بمب اتم این اشغالگران وحشی را خاکستر کرد و ریشه آنها را از کره زمین کند
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس عرب:
📍ایرانیها فقط با یک هفته تهدید خود، کاری با اسرائیل کردند که همه ارتشهای عربی از سال 1948 تاکنون از آن ناتوان بودهاند، به دلیل ترس از حمله ایران، مصرف الکل و قرصهای آرامبخش به حد بی سابقهای رسیده، نخست وزیر به پناهگاه زیرزمینی رفته و اسرائیل، این قدرت سرکش سابق برای مقابله با حمله ایران دست به دامن رژیمهای عربی شده است...