مالزی ربات جراح ایرانی را به آمریکایی ترجیح میدهد
ربات سینا رباتی که امکان جراحی از راه دور داره، رقیب آمریکاییها در کشور مالزی هست. با توجه به کارایی بالاتر و هزینه کمتر، مالزی آموزش با این ربات رو خیلی وقته شروع کرده تا اون رو به طور کامل جایگزین نمونه آمریکایی کنه
از واردات پزشک هندی و بنگلادشی زمان پهلوی رسیدیم به صادرات ربات پزشکی 😉
🔰"مهار تورم"، دستوری یا بنیادین...
✍علی محمدی
✴️برخی در تحلیل فرمایشات رهبری گمان می برند که چون رهبر انقلاب شعار سال را مهار تورم در نظر گرفتند، پس می بایست دولت با اقتدار و به حالت دستوری وارد شود و از افزایش هر گونه قیمت در بازار جلوگیری نماید.
✅اساسا آنچه در مهار تورم مد نظر قرار دارد، دخالت دستوری و خارج از ضابطه دولت در جهت ایجاد سقف قیمتی بر کالا نیست.
⚠️نمی شود که دولت، از یک سو سازوکار لازم را در تثبیت نرخ نهاده های اولیه ی تولید، عملیاتی نسازد و از سوی دیگر بنگاه را در یک سقف قیمتی فریز کند. نرخ نهاده های اولیه، مالیات، بیمه ها، دستمزد، حقوق گمرکی، نرخ بهره،... همگی از مواردی هستند که در هزینه نهایی بنگاه تاثیر دارند و چنانچه یکی از این موارد افزایش یابد و همزمان بازار جدیدی برای توسعه تولید بنگاه یافت نشود، در این صورت نمی توان شاهد ثبات قیمت نهایی باشیم.
🔸لذا تغییرات محسوس در نرخ نهاده های اولیه، بدون توسعه بازار یا افزایش قیمت نهایی، یا منجر به ورشکستگی بنگاه و در نتیجه ایجاد رکود می شود و یا اینکه دولت مجبور می شود از بودجه سالانه، به بنگاه، یارانه تخصیص دهد و تخصیص یارانه در شرایط کسری بودجه، فشار بيشتري بر اقتصاد تحمیل می کند.
🔸مهار تورم به منزله کنترل قیمت ها در حلقه آخر اقتصاد نیست بلکه منظور ایجاد شرایط، تامین لوازم و توسعه تکنولوژی برای کاهش بنیادین هزینه نهایی بنگاه است. چنانچه در گام اول چنین اقتضائاتی از سوی دولت و مردم فراهم شد، آنگاه دولت در گام دوم می تواند از اهرم نظارت و هدایت خود برای کنترل بر بازار و جلوگیری از سوء استفاده بخشهای توزیعی در اقتصاد استفاده نماید.
بخشی از این اقتضائات را رهبری در اول فروردین امسال بیان فرمودند.
دختر و حجاب _3.mp3
3.48M
چگونه دخترم را به حجاب علاقمند کنم ؟
🔸 فضایی که در آن حجاب ارزش باشد
🔸 حجاب داشتن رو برای بچه ها آسان کنید
🔸 ورزشهای هیجانی را برایش مهیا کنید
#زن_عفت_افتخار
#کانال_حجاب_و_عفاف🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم قتل رضا پهلوی صادر شد
🔻 علی جوانمردی یکی از لیدرهای اغتشاشات اخیر که با منتشر کردن ویدیویی رضا پهلوی را عامل شکست و مانع پیروزی اغتشاشات خوانده و در لفافه بارها رضا پهلوی را به مرگ تهدید کرده و به طرفدارانش تاکید کرد این مانع (رضا پهلوی) باید از بین برود تا اغتشاشات پیروز شود