eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰ ثانیه کار تمیز بی کلام، کار یک سخنرانی یک ساعته را می کند باور کنیم با کمی خلاقیت میتوان برای نسل زومر ها هم حرفهایی باور پذیر داشت فقط کمی خلاقیت و هنر میخواهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️عاقبت فراموشی 🎞⏰ چندثانیه از آنچه پس از فراموشیِ غدیر بر اهل بیت گذشت 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نخستین ویدیو از گروگانگیری شب گذشته در شیراز 🔸فرمانده انتظامی استان فارس: دیشب شخصی با قصد اخاذی به داروخانه‌ای در شهرک صدرا شیراز مراجعه و با یک اسلحه گرم اقدام به تهدید، تیراندازی و گروگان گرفتن پنج تن از عوامل داروخانه و شهروندان کرد. 🔹با حضور عوامل انتظامی، فرد گروگانگیر اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرده و علی‌رغم هشدارهای پلیس از تسلیم شدن خودداری کرده و ضمن تهدید جانی گروگان‌ها، به درگیری با ماموران ادامه داد. 🔹در نهایت با تلاش ماموران انتظامی همه گروگان ها به صورت سالم آزاد و فرد گروگانگیر نیز در درگیری متقابل به هلاکت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 باور کنید ورق برگشته؛ وهابی ها دارن از غصه زمین رو گاز می زنن. ⭕️ مشاري العفاسی؛ قاری معروف قرآن از برادران اهل سنت عربستان که در یوتیوب ۲۲ میلیون فالوئر دارد؛ در آستانه این نماهنگ را در نعت امیرالمؤمنین علی علیه السلام منتشر کرده است.🌸🌸🌸 .
صدا ۰۰۲-۰_1.m4a
5.81M
🔹فقط خواستم بدونی که..... 🔹فایل صوتی شماره ۲۴ 🔹غربگرایان دوزیست. 🔹دست گذاشتن روی درد مردم. 🔹شاخکهائی که دوباره برای بازگشت به قدرت فعال شده اند.
🇮🇷 📝 مجلس محبت 🍃🌹🍃 🔻آیت‌الله کوهستانی رحمت الله علیه فرمود: «خدا یک علی داشت الحمدلله آن هم امام ما شد.» 🔸ما که از امیرالمومنین علیه‌السلام، بهتر نداریم. 🔹در مجالس روضه، صلوات و سفره بهتر است ذکر فضائل امیرالمومنین و اهل بیت هم داشته باشیم. 🔸مجلس فضائل اهل‌ بیت علیهم‌السلام، شاید برکاتش با هیچ مجلسی قابل مقایسه نباشد. 🔹در این مجالس، محبت نسبت به امیرالمومنین و اهل بیت علیهم‌السلام بیشتر می‌شود؛ پس چه بسا حاجت را بهتر و بیشتر برساند. 🔸در عالم، هیچ چیزی گرانبها‌تر، ارزشمند‌تر و قیمتی‌تر از محبت امیرالمومنین علیه‌السلام نداریم. 🔺آن‌چه که به درد قبر، قیامت و برزخ می‌خورد همین محبت اهل‌ بیت علیهم‌السلام است. 📌 برگرفته از جلسات «صد منقبت امیرالمؤمنین» | |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📲فضائلی: آنچه دفتر میرسلیم درباره رهبری گفت سخنی نسنجیده و ناصواب بود عضو دفتر حفظ‌ونشر آثار رهبر انقلاب: 🔸آنچه در نامه اخیر دفتر آقای مهندس میرسلیم، به صداوسیما «اهانت به رهبری» تلقی شده سخنی نسنجیده و ناصواب است. 🔹پیش‌تر دفتر میرسلیم در نامه‌ای به صداوسیما، انتقاد رشیدی کوچی از بی‌کیفیت بودن برخی خودروهای داخلی با الفاظی خاص را برابر با «توهین به رهبر انقلاب» عنوان کرده بود!
‏قرار بود برج آزادی را فتح کنید؛ اما برج ایفل فتح شد... 😂
🟦 شبهات دشمن علیه رهبری و پاسخ رهبری 🔶 یکی از مصادیق مغالطه و وارونه¬سازی حقایق توسّط دشمن این است که ولایت فقیه و رهبری را یک مدیریت اجرایی جا بزنند، تا تمامی مشکلات ناشی شده از امور اجرایی در کشور را به گردن رهبری بیندازند. 🔶 مقام معظم رهبری در جواب این شبهه و مغالطه می فرماید: «رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوه‌ی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوه‌ی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوه‌ی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند. [نه اینکه خود یک مقام اجرایی در بالای نظام است و می تواند در تمام جزئیات امور اجرایی دخالت کند.] بیانات، 24 / 7 / 1390.