eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6هزار ویدیو
737 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
غدیرعهدی بامهدی.pdf
1.07M
🌸عنوان ‌کتاب: غدیر عهدی با مهدی 📝مجموعه اقدامات پیشنهاداتی برای عید غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرویدن مردم اروپا به دین مبین اسلام افزایش چمشگیری داشته باشد. Downloadگرویدن مردم اروپا به دین مبین اسلام افزایش چمشگیری داشته باشد. رشد سریع اسلام در جهان نسبت به ادیان دیگر رشد سریع اسلام در جهان نسبت به ادیان دیگر
🇮🇷 🖼 برای آزادی 🍃🌹🍃 🔹پاریس که سال گذشته در واکنش به ناآرامی‌های ایران، تجزیه‌طلبان و براندازان را «انقلابی» خواند و از اپوزیسیون بدنام ایرانی در «الیزه» پذیرایی کرد، این روزهای خود را چگونه روایت می‌کند و در برخورد با جوانان معترض به تبعیض و نژادپرستی در کشورش چه می‌کند؟
🇮🇷 📝 رصد آخرین تحرکات انتخاباتی تیم علی لاریجانی درباره 🍃🌹🍃 1️⃣ جلسات لاریجانی با افراد مطرح برای کاندیداتوری با محوریت حقیقت پور، رحمانی فضلی، جهرمی و ابوترابی ادامه دارد. 2️⃣ لاریجانی جلساتی را با سلبریتی‌ها برگزار کرده است. 3️⃣ برخی اصلاح‌طلبان در حال مذاکره با جهانگیری برای کاندیداتوری در مجلس هستند. 4️⃣ طیف‌های تندرو جریان فتنه مانند حجاریان بر تحریم انتخابات اصرار دارند و این نظر آنها با مخالفت کارگزاران مواجه شده است. 5️⃣ آخرین نظرسنجی انجام شده نشان می‌دهد که جریان اصلاحات در بدترین وضعیت از حیث سرمایه اجتماعی قرار دارد.
🇮🇷 📝 مظلوم‌نمایی به سبک فوتبالیست‌ها؛ با قرارداد میلیاردی اشک تمساح می‌ریزند! 🍃🌹🍃 🔻برخی فوتبالیست‌های لیگ برتری با وجود درآمد چند ده‌میلیاردی، در روزهای اخیر اقدام به مظلوم‌نمایی کرده‌اند؛ نمایشی که چیزی نیست جز نمک‌پاشیدن روی زخم هوادارانی که تمام دلخوشی‌ آنها موفقیت تیم محبوب‌شان است. 🔹ادامه ولنگاری مالی در فوتبال و افسارگسیختگی که همچنان وجود دارد، سبب شده تدابیر مسئولان سازمان بازرسی و فدراسیون فوتبال فعلا نه تنها تاثیری در کاهش رقم قرارداده نداشته باشد بلکه به نظر می‌رسد، باشگاه‌ها با نادیده گرفتن این قوانین که ضمانت اجرایی محکمی ندارد، مانند دوره‌های گذشته به هر قیمتی به دنبال جذب بازیکنان مورد نظرشان باشند. 🔺این در حالی است که گفته می‌شود میانگین قرارداد بازیکنان استقلال در فصل گذشته ۱۲ میلیارد بوده است؛ یعنی هر کدام از بازیکنان این تیم به طور متوسط ماهانه یک میلیارد درآمد داشته‌اند! در چنین شرایطی قایدی در یک مصاحبه تلویزیونی طوری از وضعیت بازیکنان استقلال صحبت کرده که گویی دریافتی ماهانه او و سایر بازیکنان به جای یک میلیارد، ۱۰‌ میلیون تومان بوده است. 🔺همچنین مقایسه دستمزد یک کارگر با یک فوتبالیست‌ نمونه دیگری از قراردادهای چندده‌میلیاردی و بدون ضابطه فوتبالیست‌ها در لیگ ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 کلاهبرداری از داخل زندان! 🍃🌹🍃 🔹پلیس فتای تهران می‌گوید چند نفر را شناسایی کرده که از داخل زندان به مردم زنگ می‌زدند و می‌گفتند در مسابقۀ تلویزیونی برنده شده‌اید و درنهایت هم با کمک عده‌ای در خارج از زندان حساب افراد را خالی می‌کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰ ثانیه کار تمیز بی کلام، کار یک سخنرانی یک ساعته را می کند باور کنیم با کمی خلاقیت میتوان برای نسل زومر ها هم حرفهایی باور پذیر داشت فقط کمی خلاقیت و هنر میخواهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️عاقبت فراموشی 🎞⏰ چندثانیه از آنچه پس از فراموشیِ غدیر بر اهل بیت گذشت 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نخستین ویدیو از گروگانگیری شب گذشته در شیراز 🔸فرمانده انتظامی استان فارس: دیشب شخصی با قصد اخاذی به داروخانه‌ای در شهرک صدرا شیراز مراجعه و با یک اسلحه گرم اقدام به تهدید، تیراندازی و گروگان گرفتن پنج تن از عوامل داروخانه و شهروندان کرد. 🔹با حضور عوامل انتظامی، فرد گروگانگیر اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرده و علی‌رغم هشدارهای پلیس از تسلیم شدن خودداری کرده و ضمن تهدید جانی گروگان‌ها، به درگیری با ماموران ادامه داد. 🔹در نهایت با تلاش ماموران انتظامی همه گروگان ها به صورت سالم آزاد و فرد گروگانگیر نیز در درگیری متقابل به هلاکت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 باور کنید ورق برگشته؛ وهابی ها دارن از غصه زمین رو گاز می زنن. ⭕️ مشاري العفاسی؛ قاری معروف قرآن از برادران اهل سنت عربستان که در یوتیوب ۲۲ میلیون فالوئر دارد؛ در آستانه این نماهنگ را در نعت امیرالمؤمنین علی علیه السلام منتشر کرده است.🌸🌸🌸 .
صدا ۰۰۲-۰_1.m4a
5.81M
🔹فقط خواستم بدونی که..... 🔹فایل صوتی شماره ۲۴ 🔹غربگرایان دوزیست. 🔹دست گذاشتن روی درد مردم. 🔹شاخکهائی که دوباره برای بازگشت به قدرت فعال شده اند.
🇮🇷 📝 مجلس محبت 🍃🌹🍃 🔻آیت‌الله کوهستانی رحمت الله علیه فرمود: «خدا یک علی داشت الحمدلله آن هم امام ما شد.» 🔸ما که از امیرالمومنین علیه‌السلام، بهتر نداریم. 🔹در مجالس روضه، صلوات و سفره بهتر است ذکر فضائل امیرالمومنین و اهل بیت هم داشته باشیم. 🔸مجلس فضائل اهل‌ بیت علیهم‌السلام، شاید برکاتش با هیچ مجلسی قابل مقایسه نباشد. 🔹در این مجالس، محبت نسبت به امیرالمومنین و اهل بیت علیهم‌السلام بیشتر می‌شود؛ پس چه بسا حاجت را بهتر و بیشتر برساند. 🔸در عالم، هیچ چیزی گرانبها‌تر، ارزشمند‌تر و قیمتی‌تر از محبت امیرالمومنین علیه‌السلام نداریم. 🔺آن‌چه که به درد قبر، قیامت و برزخ می‌خورد همین محبت اهل‌ بیت علیهم‌السلام است. 📌 برگرفته از جلسات «صد منقبت امیرالمؤمنین» | |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📲فضائلی: آنچه دفتر میرسلیم درباره رهبری گفت سخنی نسنجیده و ناصواب بود عضو دفتر حفظ‌ونشر آثار رهبر انقلاب: 🔸آنچه در نامه اخیر دفتر آقای مهندس میرسلیم، به صداوسیما «اهانت به رهبری» تلقی شده سخنی نسنجیده و ناصواب است. 🔹پیش‌تر دفتر میرسلیم در نامه‌ای به صداوسیما، انتقاد رشیدی کوچی از بی‌کیفیت بودن برخی خودروهای داخلی با الفاظی خاص را برابر با «توهین به رهبر انقلاب» عنوان کرده بود!
‏قرار بود برج آزادی را فتح کنید؛ اما برج ایفل فتح شد... 😂
🟦 شبهات دشمن علیه رهبری و پاسخ رهبری 🔶 یکی از مصادیق مغالطه و وارونه¬سازی حقایق توسّط دشمن این است که ولایت فقیه و رهبری را یک مدیریت اجرایی جا بزنند، تا تمامی مشکلات ناشی شده از امور اجرایی در کشور را به گردن رهبری بیندازند. 🔶 مقام معظم رهبری در جواب این شبهه و مغالطه می فرماید: «رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوه‌ی مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوه‌ی قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوه‌ی مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند. [نه اینکه خود یک مقام اجرایی در بالای نظام است و می تواند در تمام جزئیات امور اجرایی دخالت کند.] بیانات، 24 / 7 / 1390.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖇 گلایه‌های دردمندانه‌ی دیروز شهید حسن باقری، همان زخم های امروز ماست. او به فرماندهان و نیروهایش می‌خروشد که مبادا اسیر عادات و تعلقات شوند و از جنگ و مواجهه و مرگ بهراسند. اگر ممکن است که تا لبه‌ی صحنه‌ی جنگ پیش آمد اما در این نقطه از تقابل سخت، پا پس کشید، در جنگ فرهنگی نمی‌توان چنین کرد؟! آری، محافظه‌کاران و مصلحت‌اندیشان، حتی در میدان جنگ نیز گرفتار خوف و احتیاط هستند و به بازگشت می‌اندیشند. ،،،،،،،، 🖇 تعلیقه: ۱. شهید حسن باقری پس از شکست عملیات رمضان، موضع انتقادی گرفت و به آسیب‌شناسی درونی رو آورد.‌ او احساس کرد که مشکل ما، درونی است. به‌شدت تند و ناخشنود می‌شد و برمی‌آشفت. می‌خواست با یک عملیات جدید، وضع را از شکست به پیروزی تغییر دهد. خودش به شناسایی در خط مقدم رفت و در اینجا نیز شهید شد. ۲. شهید حسن باقری، پس از مدت اندکی به این نتیجه رسید که از اساس، «راهبرد جنگی» ما خطاست و به همین دلیل، چندان پیش نمی‌رویم. وی می‌خواست از طریق «تغییر راهبرد جنگ»، سرنوشت جنگ را تغییر بدهد. درک او، فراتر از روزمرگی‌ها بود. چه‌بسا امروز در «جنگ فرهنگی» نیز، محتاج «تغییر راهبرد» باشیم درحالی‌که غافلیم.
🔻یکه‌سالاری یا ترکیب ولایت و مردم؟! 🖋 مهدی جمشیدی ۱. هنگامی که در آغاز انقلاب، سخن از گنجاندن اصل «ولایت فقیه» در قانون اساسی گفته شد، برجسته‌ترین دلیلی که نیروهای لیبرال برای مخالفت با آن در دست داشتند، این بود که ولایت فقیه، قدرت متمرکز و انحصاری پدید می‌آورد و همۀ امور حاکمیتی را به ارادۀ یک نفر گره می‌زند و حقوق سیاسی مردم را از میان می‌برد. آنها معتقد بودند که ولایت فقیه، با وعده‌های انقلاب در دورۀ نهضت، تعارض دارد و نوعی شاه‌سالاریِ دینی به وجود می‌آورد که حاصلش تبدیل استبداد سطلنتی به استبداد دینی است. امروز پس از گذشت بیش از چهار دهه، مهدی نصیری همان منطق را - البته با بیانی ضعیف و سطحی نسبت به گذشته - مطرح می‌کند و نظام جمهوری اسلامی را از لحاظ این‌که در آن ولی فقیه حضور دارد، مبتلا به یکه‌سالاری می‌انگارد. او در یادداشت اخیرش نیز مانند گذشته، کوشیده همۀ چالش‌های واقعی و موهوم را به «یک شخص» نسبت بدهد و او را «علت‌العلل مشکلات» معرفی کند؛ این شخص، ولی فقیه است. ۲. کسانی که «تصویر استبدادی» از ولایت فقیه دارند و از این جهت، این آموزه را برنمی‌تابند، در حقیقت از عنصر جوهری و ذاتی انقلاب عبور کردند و پرچم «سکولاریسم سیاسی» را به دست گرفته‌اند. در اینجا دیگر سخن از «نقد عملکردها» در میان نیست، بلکه آشکارا، اینان در مسیر «نفی بنیان‌ها»یی قرار گرفته‌اند که سازۀ هویت‌بخش و تمایزآفرین در نظام جمهوری اسلامی را تشکیل می‌دهند. روشن است در این حال، دیگر نمی‌توان چنین اشخاصی را خودی و در زمرۀ نیروهای انقلابی انگاشت. نقادی اینان از «مرزهای هویتی» و «خطوط قرمز ارزشی» عبور کرده است و آنها به «دیگریِ انقلاب» تبدیل شده‌اند. نقدهای میدانی و عینی، چه درست و چه نادرست، یک سخن است و نقدهای معرفتی و نظری که با ماهیت نظام، سرِ ناسازگاری دارند سخن دیگری است. این دومی، حکایت از آن دارد که برخی نیروهای سیاسی از قبیل نصیری، دچار «فرسایش اعتقادی» و «زوال هویتی» شده‌اند و به اردوگاه لیبرالیسم سیاسی پیوسته‌اند. نقدهای اینان، دیگر نقد نیست، بلکه «ساختارشکنی» و «هویت‌ستیزی» است. نزاع وی از پاره‌ای مفاسد اقتصادی آغاز شد و اینک به تضاد ایدئولوژیک رسیده است؛ تا آنجا که او در یک سیر قهقرایی به ورطۀ لیبرالیسم سیاسی فرو غلتیده است. این در حالی است که حتی بخش مرکزی جبهۀ اصلاحات نیز که ماهیت لیبرال داشت، دست‌کم این‌گونه رسوا و عیان، در برابر ولایت فقیه به صف‌آرایی نپرداخت. هنگامی که او از «جمهوری اسلامی» به «جمهوری سکولار» رسیده است، طبیعی است که خواهان برچیدن نظریۀ ولایت فقیه باشد. شیب دگردیسی او، بسیار تند و ناموجّه بود. آن تب آتشین کجا و این تجدیدنظر واپسین کجا؟! ۳. معنی مطلقه‌بودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحات نیست. در عمل نیز، آیت‌الله خامنه‌ای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده است. ایشان کوشیده است حضور حداکثری و جدی‌اش در طراحی «سیاست‌های کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاست‌ها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده است و خود در نهایت، آن را ملاحظه می‌کند. ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری می‌کند و اهتمام دارد که نظام، استحاله نشود و با اصالت‌های اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریان‌هایی است که خود «مردم» در قالب مردم‌سالاری دینی، آنها را به قدرت می‌رسانند. ولایت فقیه، در برابر مردم‌سالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردم‌سالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد. این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت به‌عنوان گرانیگاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاین‌رو، همواره «نوسان‌های بزرگ» و «دگرگونی‌های فراوان» را تجربه کرده است. دهه‌های گذشته، دهه‌های تلاطم‌های سیاسی در دولت‌ها بود و کسانی در دولت‌ها حضور داشتند که نقطه‌های مقابل یکدیگر بوده‌اند. در عمل نیز هر یک از دولت‌ها، سیاست‌های خاص خودشان را به اجرا نهاده‌اند. این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، می‌تواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادله‌های غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیت‌الله خامنه‌ای تبعیت نکند.