فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نواده تیمورلنگ مدعی سلطنت شد،،
🔹پیدا شدن رقیب برای رضاشاه پهلوی!
🔹@Shabaniesarouie
💢چرا با اسلام میجنگند؟!
🔹امروزه در جهان غرب و اروپا هجمههای شدیدی علیه اسلام و مسلمین شکل گرفته است؛ از حمله به مسلمانان با رفتار نژادپرستی تا آتش زدن قرآن به اسم آزادیبیان.
🔸این رفتار موهن بود که باعث واکنش جهان اسلام از جمله موضعگیری مقام معظم رهبری شد و ایشان اعلام کردند: «اهانت جنونآمیز به قرآن با شعار آزادیبیان نشان میدهد هدف حملات استکبار، اصل اسلام و قرآن است. علیرغم توطئه استکبار، قرآن روزبهروز پرفروغتر شده و آینده از آن اسلام است. همه آزادیخواهان جهان باید در کنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به مقدسات و نفرتپراکنی مقابله کنند.»
🔰گزارههای خبری:
🔻غرب برای مقابله با اسلام طرحهای مختلفی را دنبال میکند:
🔹1ـ جنگ تمدنی با اسلام: پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و فروریختن نظم دوقطبی در قالب جنگ سرد، غرب نیاز خود به دشمن و «دیگری» را با جایگزینی اسلام به جای کمونیسم جبران کرد. هانتینگتون نظریه جنگ تمدنی غرب با مسلمانان را کلید زد و نوشت: «نزاع بنیادین میان این دو تمدن و روش زندگی، روابط آنها را در آینده نیز تعریف خواهد کرد.» حجم گسترده توهین به اسلام و مسلمانان، حمله به کشورهای مسلمان، اسلامهراسی، آتش زدن قرآن و آیات شیطانی در راستای این نظریه صهیونیستی جنگ تمدنی صورت گرفته و اکنون هم ادامه دارد.
🔸2ـ استحاله مسلمانان در اروپا: یکی دیگر از روشهای مبارزه با اسلام در اروپا تلاش برای «اسلام اروپایی یا تربیت مسلمانان سکولار بوده است» که به قول هابرماس «دین اسلام باید پروسه هضم معرفتی را طی کند تا دین اسلام برای آنها منجی نباشد» که در نهایت به فروپاشی مسلمان و اسلام در اروپا بیانجامد.
🔹3ـ اسلام لیبرال: چندی پیش بنگاه پژوهشی رند یکی از مهمترین مراکز استراتژیک و سیاستگذاری آمریکا در گزارشی ۲۱۷ صفحه طرح ایجاد شبکههای مسلمان میانهرو را به عنوان راه حل نهایی جهت مهار جریانات اسلامگرا معرفی کرد، بر این اساس این مؤسسه پیشنهاد؛ شبکهسازی از مسلمانان سکولار در گروههایی همچون دانشگاهيان، روشنفکران لیبرال سکولار، محققان دینی معتدل جوان، فعالان اجتماعی، فمینیستها، روزنامهنگاران و نویسندگان معتدل را در دستور کار خود قرار دادهاند.
این اسلام یک اسلام کنترل شده است که فارغ از دغدغه شریعتگرایی عمل میکند و حتی کریسمس و... کلیسا را هم در برنامههای دینی خود میگنجاند.
🔅نکات نهایی؛ تاکنون تلاشهای غرب برای بیهویت کردن مسلمانان نه تنها به نتیجه نرسیده است بلکه دقیقا به عکس عمل کرده است. نشریه سوئدی SE 24 در گزارشی آخرین آمار مسلمانان را منتشر کرد و نوشت: تعداد مسلمانان در فرانسه ۶ میلیون و ۹ درصد جمعیت، تعداد مسلمانان در آلمان ۵ میلیون و ۶ درصد جمعیت، تعداد مسلمانان در هلند یک میلیون و ۶ درصد جمعیت بوده است. این اعداد حاکی از آن است که طرحهای غرب برای اسلامزدایی در غرب نتوانسته است از گسترش اسلام جلوگیری کند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «علیرغم توطئه استکبار، قرآن روزبهروز پرفروغتر شده و آینده از آن اسلام است.» و مسلمانان با دفاع از اسلام و قرآن باید در مقابل این توطئهها بایستند.
✍🏻فرهاد مهدوی
#گزارشروز
#ایران_قوی
🔹@Shabaniesarouie
💢نرخ تورم دوازده ماهه به تفکیک استان
#ایران_قوی
🔹@Shabaniesarouie
🏁سرعت بی سابقه🏁
در ساخت نیروگاه حرارتی
🔸در ۹ ماه نخست امسال ۱۶ نیروگاه حرارتی در کشور ساخته شده و نیروی کار فعال در نیروگاهسازی از ۲ هزار و ۹۸۰ نفر به ۱۹ هزار و ۶۰۰ نفر رسید. این یعنی بهنسبت دولت قبل نیروی فعال در ساخت نیروگاه ۶ برابر شده.
🔸از ابتدای سال تا آذر نیروگاه ۱ زرند، نیروگاه ۲ زرند، نیروگاه ۳ باکری سمنان، نیروگاه ۱ زاهدان، نیروگاه ۲ زاهدان، نیروگاه ۴ ایران LNG بوشهر، نیروگاه ۵ ایران LNG بوشهر، نیروگاه ۱ بعثت پارسجنوبی، نیروگاه غرب کارون، نیروگاه ۱ آریان زنجان، نیروگاه ۲ آریان زنجان، نیروگاه ۱ راشد تربتحیدریه، نیروگاه شرکت فولاد بوتیای کرمان، نیروگاه قشم پاسارگاد، نیروگاه عسلویه بوشهر و نیروگاه فردوسی خراسانرضوی از جمله ۱۶ واحد نیروگاهی هستند که به شبکه برق کشور متصل شدهاند.
🇮🇷#دستآوردهای_انقلاب_اسلامی
🌍#انتشار_حداکثری_با_شما
#ایران_قوی
🔹@Shabaniesarouie
📛 تخریب به نام انتقاد...
👈 نگاهی به فضاسازی رسانه های ضد انقلاب و جریان خاص علیه بودجه فرهنگی کشور
🔻برجسته سازیِ سهم فرهنگ از بودجه ی کشور هر ساله توسط برخی رسانه ها در داخل و خارج مطرح می شود و در این وانمایی دروغین سعی می شود سهم بودجه فرهنگی از کل بودجه را زیاد نشان داده و با یادآوری مشکلات و نارسایی های اقتصادی، اختصاص بودجه به بخش فرهنگ را زیر سئوال ببرند!
❓اولین سئوالی که مطرح می شود این است که آیا بودجه فرهنگی کشور سهم زیادی از بودجه را به خود اختصاص داده و این درصد در مقایسه با سایر کشورها چقدر است؟
1️⃣ در پاسخ به این سئوال در ابتدا بایست گفت؛ در حالیکه بیش از 60 درصد بودجه کشور متعلق به شرکت های دولتی است اما سهم بودجه فرهنگی کشور از بودجه کل کشوراز یک سطح مشخصی فراتر نرفته و همواره میان ۱ تا ۴ درصد در نوسان بوده، بهگونهای که کمترین آن ۱.۲۶ درصد در سال ۱۳۶۰ و بیشترین آن ۳.۶ درصد در سال ۱۳۹۱ بوده و این درصد در بودجه 1402 با قدری افزایبش نسبت به سال قبل به کمتر از 3 درصد رسیده است.
2️⃣ نکته بعدی در پاسخ به سئوال فوق اینکه سهم فرهنگ از بودجه کل در کشورهایی مثل آمریکا 11 درصد است که با بودجه مخفی به 17 تا 18 درصد نیز می رسد اما در کشور ما در بهترین شرایط بودجه کمتر از 4 درصد بوده است.
3️⃣ نکته سوم اینکه سهم اندک بودجه فرهنگی از کل منابع دولت واقعیتی تلخ است که البته توسط دشمنان معکوس نشان داده می شود. دولت ها در سالهای گذشته همواره به دلیل مشکلات اقتصادی از جمله کسری بودجه، اولویت را در حل و فصل مسائل اقتصادی و جاری کشور قرار داده اند که نتایج مخرب آن در زمینه فرهنگ را متاسفانه در بزنگاه های کشور دیده ایم. همچنین تعداد موسسات فرهنگی ایران بهخصوص موسسات فعال در بخش مذهبی و بودجه آنها، در قیاس با بسیاری از دیگر کشورهای جهان، حتی کشورهای غیرمسلمانی مانند؛ آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی، بسیار اندک و ناچیز است.
❓و اما سئوال دومی که مطرح می شود این است که رابطه فرهنگ با اقتصاد چیست؟ و آیا با صرف بودجه فرهنگی، مشکلات اقتصادی زیادتر می شود یا نه؟
👈 در این خصوص دو نکته قابل طرح است:
1️⃣ نکته اول فرهنگ اقتصادی است یعنی ایجاد و تقویت فرهنگ کار، خلاقیت، تولید، اصلاح الگوی مصرف و... که در میدان کار فرهنگی در جامعه حاصل می شود. به عنوان مثال تکیه بر تولید با کیفیت داخلی و توان ملی تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی ست اما درک عمیق این مساله در کجا باید ایجاد شود؟ کدام نهاد و ارگانی غیر از نهادهای فرهنگ سازموظف است تا حساسیت این موضوع را برای جامعه روشن کند. این موضوع را می توان از آمار بالای واردات کالای های خارجی که بعضا نمونه های داخلی با کیفتی نیز دارند متوجه شد، امری که در سایه تبلیغات گسترده رسانه های خارجی که عموما بر مبنای نظام سرمایه داری شکل می گیرد رخ می دهد.
2️⃣ نکته بعدی اقتصاد فرهنگی است به این معنا که با توجه به گنجینه های فراوان فرهنگی در ابعاد ملی، دینی و تاریخی در کشور در زمینه اماکن فرهنگی، آداب و رسوم فرهنگی، تنوع قومیتی، تقویت گردشگری، توسعه تولیدات فرهنگی در مقیاس تامین بازار جهان اسلام، پذیرش بورس آموزش دینی از کشورهای اسلامی و... ظرفیت گسترده ای در کشور برای بسط فضای کسب و کار و درآمدزایی در این عرصه وجود دارد.
🔚 نکته پایانی اینکه آیا درکشوری چون ایران اسلامی با وجود اینهمه ظرفیت فرهنگی در بخش فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی از یک سو و هجوم بیش فعالانه ی دشمنان از طریق رسانه ها و طراحی توطئه ها و فتنه های رنگارنگ از سوی دیگر؛ وجود سهم کمتر از سه درصد برای فرهنگ زیاد است؟ در حالیکه اختصاص بودجه به فرهنگ از منظر کشورهای پیشرفته، هزینه قلمداد نمی شود بلکه در حقیقت سرمایه گذاریِ زیربنایی در مسیر پیشرفت و آبادنی کشور است...
✍️ جواد خسروی
#ایران_قوی
🔹@Shabaniesarouie
👈🏻 اهمیت مداومت در کار
🔰 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها . ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🔸 قال الامام الباقر علیهالسلام: «ما مِن شَيءٍ أحَبَّ إلَى اللّهِ عَزَّ و جلَّ مِن عَمَلٍ يُداوَمُ عَلَيهِ»؛ الکافی، ج۲، ص۸۲.
🔻 امام باقر علیهالسلام: «هیچ چیزی نزد خداوند، محبوبتر از کاری نیست که بر آن مداومت شود.»
🔹@Shabaniesarouie
📍 گلایه تولیدکنندگان درست است
@secret_file
🔻رهبر معظم انقلاب پس از پایان گزارش مدعوین دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها خطاب به مسئولان:
🔹یک مطلب کوتاه میخواهم به مسئولین محترمی که اینجا نشستهاند بگویم. این مطالبی را که این دوستان گفتند، با دقّت به خاطر بسپارید. اینها صرفاً گزارش نبود؛ همراه گزارش، گلایه هم بود و این گلایههایی که اینجا کردند، تقریباً همهاش، درست است. همهی آنچه که گفتند، بهعنوان توقّعاتی که از دولت و از مسئولین و از شخص بنده دارند، توقّعات درستی است.
🔹برای همهی این چیزهایی که این دوستان گفتند، کارگروه تشکیل بدهید؛ در این کارگروه حتماً بایست از نیروهای مباشرِ کار استفاده بشود، همینهایی که اینجا صحبت کردند، و دیگرانی که هستند، نظرات آنها گرفته و پیگیری بشود.
🔹@Shabaniesarouie
📍در مورد تحریم آنها و تحریم ما و نظم جدید جهانی
در سال جاری رهبر انقلاب بارها به شکل گیری نظم جدید جهانی بر اساس منطق مقاومت، تضعیف غرب و انتقال قدرت به آسیا اشاره کرده اند. با توجه به اینکه ما اکنون در آستانه ی شکل گیری این نظم جدید هستیم میبایست در عرصه ی نظری و عملی به بازیگری فعال تبدیل شویم و موضوع تحریم یکی از مهمترین مسائل پیش روی ماست.
برای این هدف باید موضع خود را در مورد تحریم که تا کنون به صورت دفاعی بوده به تهاجمی تبدیل کنیم.
شاید در سالهای اخیر و وقتی بسته های تحریمی ایران در مورد نهادها و اشخاص متخاصم تصویب و رونمایی میشد، شاهد تمسخر و کمانگاری آن در محافل و رسانه های غرب زده بودیم ولی اکنون و آهسته آهسته شاهد نمایان شدن احساس درد تحریم شده های ایران در اروپا و آمریکا هستیم.
به نظر میرسد این درد و تاثیر وقتی به اوج خود خواهد رسید که این تحریم ها در بستر اتحادهای سازمانی، منطقه ای و با مشارکت کشورهای تأثیر گذار و همسوی ایران مانند چین و روسیه که خود بیشترین زخم ها را از تحریمهای یکجانبه غرب متحمل شده اند، به تصویب و اجرا گذاشته شود.
لذا باید ایجاد "نظام تحریمی متقابل بینالمللی" در دستور کار سیاست خارجی ایران قرار گیرد.
باشد که به قول حاج قاسم عزیز، فرصت بوجود آمده در این بحران، بهتر از فرصت درون فرصت ها باشد.
🔹@Shabaniesarouie
🔔افراط و تفريط مايه هلاكت
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🔴 «هَلَكَ فِيَّ رَجُلاَنِ: مُحِبٌّ غَال، وَمُبْغِضٌ قَال».
👈 دو تن به خاطر من به هلاكت رسيدند
◽️ دوست افراط كننده،
◽️و دشمن دشنام دهنده.
📘#حکمت_117
🔹@Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واقعیتی بسیار مهم در قالب طنز
😅 #فرزند_آوری و خاله ، عمه ، دایی ، عمو...
🔹@Shabaniesarouie
خورشید آزادی کتاب رنگآمیزی کودکان به همراه شعر به مناسبت دهه فجر.pdf
3.45M
📦بسته دهه فجر
🖍کتاب رنگ آمیزی
📜 عنوان: خورشید آزادی
📚 کتاب رنگآمیزی کودکان به همراه شعر به مناسبت دهه فجر
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
🔹@Shabaniesarouie
کاردستی پرچم.pdf
1.72M
🇮🇷بسته دهه فجر
✂️ایده برای طراحی و ساخت 🇮🇷 پرچم کشور 👌
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
🔹@Shabaniesarouie
از قافله جهادتبيين جا نمانيد.. .mp3
2.18M
🎙بشنوید
به حرم حمله کردن! میای کمک؟
حجت الاسلام فخریان
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
🔹@Shabaniesarouie
﷽❣️#سلام_امام_زمانم❣️﷽
🍃 بین ما فاصلہها، فاصلہ انداختہاند
ڪاش این فاصلہ با آمدنت سر مےشد
🍃شهر ما بوے خدا داشت، دوبارہ اے ڪاش
🍃با ظهورت نفس شهر معطّر مےشد
اللهم عجل لولیک الفرج🌺
🔹@Shabaniesarouie
🔺آنچه بدان نیاز داریم
🔹سرمقاله 1080
🖊مهدی سعیدی - جریان شناس
📝 این روزها جریان برانداز مأیوسانه به مرور ناتوانیهای خود مشغول است تا بیابد که چرا با وجود سرمایهگذاری و برنامهریزی تمامعیار و همهجانبه برای موفقیت ابرپروژه براندازی جمهوری اسلامی، نتوانست کار را پیش ببرد و خیلی زود استیصال آنان مشخص شد. نظام اسلامی به مدد الطاف خفیه الهی، هوشیاری و بصیرت ملت، تدبیر رهبری انقلاب و شجاعت و دلاوری حافظان امنیت کشور، توانست اوضاع را مدیریت کرده و به تدریج به سمت فروکش کردن هدایت کند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت《سنجاق شده》دریافت کنید.
🔹@Shabaniesarouie
📩 داشتن نیروی انسانی جوان متخصص یک افتخار است اما اگر شغل نداشت بیکار ماند چه؟
یک سرافکندگی است.
افتخار دیگر نیست.
ما آن وقت بنشینیم مدام به خودمان بگوییم چرا مهاجرت میکنند؟!
🔻سهمِ جوان
🔹@Shabaniesarouie
رضا پهلوی: از ایران مثل ناموسم مراقبت خواهم کرد!
مخاطبین: اوه اوه! پناه بگیرید🙈☺️
+عکسهای بسیار صمیمی خانم رضا پهلوی با یک مرد فرانسوی اینقدر افتضاحه که بهتر بود در فضای متدینین با سانسور منتشر میشد.
🔹@Shabaniesarouie
کاردستی پرچم.pdf
1.72M
🇮🇷بسته دهه فجر
✂️ایده برای طراحی و ساخت 🇮🇷 پرچم کشور 👌
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
🔹@Shabaniesarouie
چرا قطر که کشوری مسلمان است آنقدر پیشرفت کرده است و توانسته اقتصاد کشورش را بالا ببرد ولی ایران نتوانسته اقتصادش را بالا ببرد؟!
اگر دو نفر ثروتمند باشند و یکی خانهای 500 متری داشته باشد و یکی خانهای 100 هزار متری داشته باشد اگر اینها بخواهند این خانهها را آباد کنند کدام زودتر و راحتتر میتواند خانه را آباد کند؟
مسلما کسی که خانهی 500 متری داشته باشد زودتر خانه را آباد میکند و کسی که خانهی 100 هزار متری دارد مدت زیادی طول میکشد تا آن را آباد کند.
قطر کلا وسعتش 11586 کیلومتر است با حدود 3 میلیون نفر جمعیت و با منابع انرژی فروان مثل گاز و نفت به طوری که سومین ذخیرگاه گاز جهان است در حالی که ایران یک میلیون و 648 هزار و 195 کیلومتر مربع مساحتش است با حدود 85 میلیون نفر جمعیت، یعنی قطر به اندازه یک استان ایران است پس خیلی زودتر و راحتتر میشود آن را آباد کرد.
در ضمن قطر هم اینگونه نیست که تمام مناطق آن آباد باشد بلکه خیلی از قسمتهای آن هستند که به آن نمیرسند و معمولا به آن مناطقی که در دید است رسیدگی میکنند و آن چیزی را که دوست دارند در رسانهها به دیگران نشان میدهند و مناطق خراب و محروم را نشان نمیدهند. و حتی برای اینکه در جام جهانی مناطق محروم و فقیر به چشم نیاید بین آنها و مناطق ثروتمند دیوار کشیدهاند.[1]
اگر به قطر بگویند باید پول هزینه حمله به سوریه را بدهی باید قبول کند و یا باید بپذیری که ما در کشورت پایگاه داشته باشیم و خیلی بایدهای دیگر که مجبور به پذیرش است. در حالیکه ما آقای خودمان هستیم و کسی نمیتواند به ما زور بگوید.
هر چیزی قیمتی دارد وقتی شما استقلال خود را نخواهید و نوکر غرب بشوید و ثروت خود را در اختیار آنها قرار بدهید مانند زمان شاه، آنها هم از شما به ظاهر حمایت میکنند و طوری شما را نشان میدهند که بهترین هستید ولی فقط در رسانه و تبلیغات و نه در واقعیت.
قطر هم چون برای غربیها منافع دارد و از او بهره میبرند او را در رسانهها و تبلیغات چنان نشان میدهند که به کشورهای دیگر بگویند پیشرفت قطر به خاطر کنار آمدن با آنهاست. اما همین قطر اگر خلاف منافع آنها کاری انجام دهد او را طوری در رسانهها و تبلیغات نشان میدهند که بدترین و عقبماندهترین کشور جهان باشد.
شما یک آدم پولدار را در نظر بگیرید که فقط پول دارد و هیچ چیزی خودش بلد نیست درست کند و به دیگران پول میدهد برای او بسازند اگر روزی پول او تمام شود یا دیگر کسی به او چیزی نفروشد از بین میرود اما کسی که خودش وسایل و امکانات مورد نیازش را درست میکند محتاج دیگران نیست. اگر کسی هم به او چیزی نفروشد یا پول نداشته باشد چون خودش میتواند وسایل مورد نیازش را بسازد از بین نمیرود.
پیشرفتهای قطر هم از خودش نیست بلکه همه خریداری شده است و اگر یک روزی با غربیها دشمن شود تمام امکانات او را قطع کنند نابود میشود یا اگر روزی منابع او تمام شود و ثروتی برای خرید آنها نداشته باشد به نابودی کشیده میشود.
اما تمام پیشرفتهای ایران از خودش هست و محتاج کسی نیست و اگر کسی به او امکانات نفروشد خودش آن را به دست میآورد.
علاوه بر اینها چه کسی گفته است ایران پیشرفت نداشته است در حالی که ایران در تمام زمینهها پیشرفت کرده است مثلا در پزشکی رتبه دهم جهان هستیم در اختراعات رتبه دوم جهان هستیم در نانو رتبه سوم جهانیم در نظامی رتبه ششم جهانیم در صنعت رتبه نوزدهم جهانیم در هوافضا رتبه هشتم جهانیم و ... بنابراین ما خیلی پیشرفت داشتیم اما چون رسانه و تبلیغات دست دشمنان ماست ما را بد نشان میدهند. البته مشکلاتی هم داریم امید است که برطرف شود.
منبع:
[1]ـ پایگاه خبری آفتاب، دیوار کشی محلههای فقیر قطر در آستانه جام جهانی، 11 آبان 1401.
🌐 پرسمان سیاسی
🔹@Shabaniesarouie
امام انقلاب-چاپ.pdf
3.11M
تبیین منظومه فکری رهبری
بمناسبت 12 بهمن سالروز ورود امام به میهن
برش هایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی
پیرامون شخصیت و مکتب امام خمینی(ره)
استاد حجت الاسلام اسماعیل فخریان
🔹@Shabaniesarouie