۲۴درصد تهرانیها در انتخابات شرکت کردند/مشارکت تهرانیها در انتخابات مشابه دوره قبل بود
🔻میزان مشارکت مردم تهران پای صندوقهای رای حدود ۲۴ درصد بوده که تقریبا مشابه دوره یازدهم انتخابات مجلس بوده است
🇮🇷🗳درصد مشارکت استانی
1 فارس ۴۵/۱۱
2 مازندران ۴۵/۶۵
3 همدان ۴۴/۸۱
4 قم ۴۳/۲
5 خوزستان ۴۲/۹۶
6 کرمانشاه۴۲/۸۵
7 آذر شرقی ۴۲/۸۳
8 قزوین ۴۲/۱۹
9 گیلان ۴۱/۹۶
10 مرکزی ۳۹/۷۱
11 اصفهان ۳۶/۳۸
12 کردستان ۳۲/۶۵
13 البرز ۲۸/۴۱
14 تهران ۲۶/۳۴
15 کهکیلویه و بویراحمد ۷۰/۶۶
16 خراسان جنوبی ۶۶/۱۲
17 ایلام ۶۰/۸۹
18 سیستان و بلوچستان ۶۰/۸۹
19 خراسان شمالی ۶۰/۶۸
20 گلستان ۵۷/۲
21 هرمزگان ۵۷/۱۵
22 چهارمحال وبختیاری ۵۲/۵۱
23 کرمان ۵۲/۳۳
24 اردبیل ۵۰/۵۶
25 زنجان ۴۸/۶۳
26 آذر غ ۴۸/۲۳
27 خراسان رضوی ۴۸/۱۷
28 یزد ۴۷/۹۰
29 لرستان ۴۷/۵۸
30 سمنان ۴۷/۴۵
31 بوشهر ۴۶/۸۱
📌 کمترین مشارکت: تهران و البرز
📌بیشترین مشارکت:کهکیلویه وخراسان جنوبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ با حجة الاسلام نبویان که در شمارش آراء تهران در صدر است بیشتر آشنا شوید...
🔻بخش هایی از سخنان او در برنامه ثریای چند سال پیش درباره شهید فخری زاده و نقش جاسوسان آژانس
🔻محمود نبویان:سال ۹۴ که برجام پذیرفته شده بود، آمانو همراه با ۱۱ مأمور به ایران آمده بود. در جلسۀ بررسی برجام، معاون وزیر اطلاعات وقت به جلسه آمد و گفت از این ۱۱ نفر، ۲ نفرشان جاسوساند! یکی مأمور CIA است یکی هم مأمور فرانسه است.
🔻امید است مجلس جدید کما فی السابق با تمام توان پای جاسوسان آژانس را از مراکز حساس ایران قطع کنند...
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 نتایج انتخابات خبرگان تهران اعلام شد
🍃🌹🍃
🔻محسن قمی
🔹علی رضا اعرافی
🔸حسینعلی سعدی
🔹موحدی
🔸محمود رجبی
🔹علی مومنپور
🔸غلامعلی صفایی
🔹سید محمد علی جزائری
🔸قربانعلی دری نجفآبادی
🔹غلامعلی نعیم آبادی
🔸محمود محمدی عراقی
🔹غلامرضا مصباحی مقدم
🔸عبدالجبار ابراهیمی فر
🔹احمد دانش مومن
🔸سعید صلح میرزایی
🔺محمد ناصری
#انتخاب_مردم | #انتخابات
🔴 یک نکته مهم در باب انتخابات ۱۱ اسفند
مهمترین دستاورد انتخابات اخیر در کشور پایان دوران حزب سالاری و شروع دوران گفتمان سالاری نخبگان است. شاهد پیروزی افرادی در این انتخابات هستیم که با دژ محکمی برای ورود به هسته های سخت قدرت مواجه بودند و از مزایای قدرت و ثروت احزاب و جریانات سیاسی هم محروم بودند و صرفا با کنشگری در یک حوزه گفتمانی و با حداقل امکانات رسانه ای توانستند رای مردم را بدست بیاورند.
پیروزی دکتر منان رئیسی در قم بدون حمایت هیچ حزب و جریانی مرهون تلاش ایشان در گفتمان سازی در حوزه معماری ایرانی اسلامی بوده است.
پیروزی افرادی مانند رسایی و امیر حسین ثابتی در تهران صرفا بخاطر کنش گری های این افراد با رسانه های خود در حوزه گفتمان های انقلاب اسلامی بوده است.
ذائقه مردم برای انتخاب های سیاسی و استفاده از حق رای خود عوض شده و دیگر به افرادی با تابلوی احزاب سیاسی کمتر اقبال نشان میدهند.
قبلا هم گفته بودیم اقبال مردم بسمت خرده گفتمان های انقلابی است. قطعا اگر تصمیم گیران مشارکت به این مسئله توجه جدی میکردند شاهد انتخابات باشکوه تر و مشارکت بیشتری می بودیم.
🌎🌎🌎
❎ نکته سیاسی.
🔹برخی دوستان معتقدند و نظر بنده حقیر هم این است: وقتی افرادی مثل نوبخت؛ آملی لاریجانی؛ باهنر؛ مطهری و .... با اینکه فضای سیاسی کشور به نفع تفکر آنها بوده؛ رای نمی آورند. این نشانه رشد سیاسی مردم است. یعنی مردم نسبت به دوره قبل بصیرتر شده و با عقلانیت و واقع بینی بیشتری پای صندوقهای رای آمده اند.
✍محمود قاسمی.
📌درس ها و عبرت های انتخابات۱۴۰۲
🔸انتخابات ۱۴۰۲ پس از کش و قوس های فراوان به ایستگاه پایانی رسید. با شمارش شدن آرا مردم تا حدود زیادی نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی را شناختند.
انتخابات مجلس شورای اسلامی پیام های زیادی دارد.
۱. مشارکت حدود ۴۲ درصد مردم پس از پویش های تحریم انتخابات موفقیت و پیروزی خوبی برای دست اندرکاران است.
۲. از راهبردهای دشمنان اخلال در امنیت انتخابات بود. برگزاری انتخابات در امنیت کامل، اقتدار نظام و سیستم امنیتی را به نمایش گذاشت.
۲. در این انتخابات، دولت که مجری انتخابات بود هیچ حزبی را معرفی یا طرفداری نکرد. این امر سلامت انتخابات را اطمینان بخش تر کرد.
۳. بر اساس نظر سنجی ها، سی درصد مردم(گروه سفید) در هر حال در انتخابات شرکت می کردند بنابراین همه اقدامات مجریان، مبلغان و هادیان فقط باعث افزایش ۱۲ درصد مشارکت شده است. برای انتخابات آینده، شیوه ها و رویکردها باید عوض شود.
۴. انتخاب شده ها بر اساس لیستها این پیام را دارد که در این دوره مردم از احزاب و اشخاص شناسنامه دار اصول گرا و اصلاح طلب عبور کردند. مردم به دنبال جوانان و ایده های بکر و تازه هستند. این امر نوید رویش برای انقلاب است. هر چند مخاطره حذف ریش سفیدها و تندروی جوانان را نیز دارد. بزرگان چنانچه کار را به جوانان واگذار نکنند به بد حذف خواهند شد.
۵. پیروزی برخی لیست ها با افشاگری های ثابت نشده دقیقه نودی، بد اخلاقی این دوره از انتخابات بود. این افشاگری ها، سلامت رقابت نامزدها و لیست ها را تحت الشعاع قرار داد.
#انتخابات۱۴۰۲
#شکست_کمپين_تحریم_انتخابات
✍ #موسی_سلیمانی
🔴#پوشش_زنده|آخرین نتایج شمارش آرا در تهران
🔸از 5000 شعب کل تهران 3501 شعبه شمارش شده تا این لحظه به ترتیب:
سیدمحمود نبویان ۳۴۲۵۲۶
۲ حمید رسائی ۲۸۵۸۵۱
۳ امیرحسین ثابتی منفرد ۲۷۷۸۸۵
۴ محمدباقر قالیباف ۲۵۹۹۳۰
۵ رضا تقی پورانوری ۲۳۷۴۰۲
۶ روح اله ایزدخواه ۲۳۳۶۸۵
۷ منوچهر متکی ۲۳۰۸۲۷
۸ مرتضی آقاطهرانی ۲۳۱۰۱۰
۹ اسمعیل کوثری ۲۱۴۵۶۷
۱۰ مهدی کوچک زاده ۲۱۱۹۷۰
۱۱ سیدعلی یزدی خواه ۱۹۰۷۷۲
۱۲ مالک شریعتی نیاسر ۱۸۴۵۱۰
۱۳ علی خضریان ۱۸۴۴۷۹
۱۴ کامران غضنفری ۱۸۲۵۰۳
۱۵ احمد نادری ۱۷۳۵۳۹
۱۶ ابراهیم عزیزی ۱۶۶۶۶۶
۱۷ پیمان فلسفی ۱۵۹۸۹۵
۱۸ سمیه رفیعی ۱۵۸۳۷۶
۱۹ محمد سراج ۱۵۴۱۴۲
۲۰ ابوالقاسم جراره ۱۵۳۵۷۷
۲۱ ابوالفضل ظهره وند ۱۵۱۵۸۷
۲۲ حسین نجابت ۱۴۷۴۹۷
۲۳ زینب قیصری ۱۴۵۲۶۳
۲۴ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۱۴۴۷۴۶
۲۵ ریحانه اخلاقی ۱۴۲۴۸۴
۲۶ زهره سادات لاجوردی ۱۳۹۳۸۶
۲۷ علیرضا سلیمی ۱۳۴۱۵۳
۲۸ صالح اسکندری ۱۳۲۷۸۷
۲۹ زهره طبیب زاده نوری ۱۳۱۶۴۷
۳۰ سیدمرتضی محمودی ۱۲۹۴۴۷
☑️ رئیس ستاد انتخابات تهران:
🔹 احتمالا انتخابات مجلس در تهران به دور دوم کشیده خواهد شد
🔸 رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه «در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس همچنان باید منتظر باشیم؛ چراکه هنوز شمارش آرا ادامه دارد و ممکن است تا فردا نیز به طول بیانجامد» از احتمال کشیده شدن انتخابات مجلس در این حوزه انتخابیه به دور دوم خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوری که ثابتی دهه شصتی از شاخصین با سابقه پیشی گرفت😂
برای امیرحسین ثابتی از دوستان خوبمان که توانستند در این انتخابات نظر مردم را به خود جلب کنند آرزوی توفیق داریم.
🔴آیتالله امامی کاشانی درگذشت
🔹آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران ساعتی پیش در منزل به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
🔹وی متولد ۱۰ مهر ۱۳۱۰ بود و ریاست مدرسه عالی شهید مطهری را نیز بر عهده داشت.
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 مشارکت ۴۱ درصدی و مسئله امنیت ملی
🍃🌹🍃
🔻مشارکت انتخاباتی مردم با مسئله بازدارندگی و مصون سازی کشور در حوزه داخلی و خارجی ارتباط مستقیم دارد. یک سوال مهم اینکه آیامشارکت ۴۱درصدی انتخابات اخیر توانست دشمن را ناامید و بازدارندگی لازم را برای کشور حاصل نماید؟
🔹پاسخ این سوال را باید در برآورد و پیش بینی دشمن در میزان مشارکت مردم جستجو کرد.
🔸جریان نفاق داخلی مشارکت ۱۵درصدی و دشمنان بیرونی مشارکت زیر ۲۵درصد را پیشبینی داشتند.
🔺تفاوت بسیار زیاد واقعیت ایران با برآوردها و انتظارات دشمن، و برهم خوردن محاسبات آنان، همان مسئله ای است که دشمن را در طرح ریزی برنامه هایش دچار خطا می کند و بازدارندگی کشور را افزایش می دهد.
#انتخاب_مردم | #انتخابات
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 اشتباه دوره های قبل را تکرار نکنیم
🍃🌹🍃
🔻بعد از شکست کمپین سنگین تحریم انتخابات که همه بدخواهان خارجی با همراهی نشانداران داخلی آنها متحمل شدند و ملت علی رغم هجمه فراوان برای مشارکت در انتخابات، حضور قابل تاملی داشتند و باید به مردم تبریک گفت، حال با نگاهی متفاوت به مجلس جدید در پی حل مشکلات جامعه بر آییم.
🔸در ایام تبیین اهمیت مشارکت حداکثری با این سخن از جانب مخاطبان مواجه بودیم که میگفتند: نمایندگان وقتی رای ما را میگیرند تا ۴ سال بعد ما را فراموش میکنند.
🔹این ایراد به جا و به حقی است، اما بخشی از آن ناشی از عدم مطالبهگری ما از آنها بوده است. جامعه مردم سالار ما ظرفیتهای فراوانی برای پاسخگو کردن نمایندگان و سایر مسئولان دارد، کسانی که کارنامه فلان نماینده را شب انتخابات منتشر میکنند که مثلا ۴۰٪ رای های او به طرح ها و لوایح ممتنع بوده است (یعنی به کارهای دیگری مشغول بوده)، این سودی به حال ملت ندارد، بلکه باید هر سه ماه کارنامه تک تک نمایندگان را منتشر نمود و در مجامع مختلف دلایل آنها را نسبت به رای و عملکرد آنها مورد بازخواست قرار داد، یا به محض آنکه یکی از نزدیکان آنها به منصبی در استان یا شهرستان رسید، فوراً او را مورد سوال قرار دهیم و اجازه ندهیم نمایندگان از مسیری که قانون و اسلام برای آنها مشخص کرده منحرف شوند.
🔺خلاصه آنکه باید نسبت به عملکرد آنها به جد و مدام از آنها مطالبهگری کنیم و آنها را به حال خودشان رها نکنیم که ۴ سال بعد بگوییم اینها که رای ما را گرفتند برای ما چه کردند؟
✍ قاسم حبیب زاده
#دعوت | #انتخاب_مردم | #تنها_نرو | #انتخابات
داستان چنارها و پاجوشها
این روزها تقابل چنار ها و پاجوش ها ، به ادبیات محاوره ای انتخابات دوازدهم بدل شده است. پاجوشها سرمست از قد کشیدن در برابر چنارها، جشن شادی به راه انداختهاند و این را پیروزی بزرگی برای خود قلمداد میکنند و به تحقیر چنارها مشغولند!
این مدعیان انقلابی، آن روی سکه رادیکالهای اصلاحطلبی هستند که بر طبل تنش و درگیری میکوبند و حیات سیاسی خود را در التهاب و هیجان جستجو میکنند. همانهایی که در دوران دوم خرداد بدنبال شکستن کاخ شیشهای سیاستمداران و انداختن نور چراغ بر تاریکخانه_اشباح بودند و هر روز در روزنامههای_زنجیرهای شان به فراخور مذاق و عطش خوانندگان افشاگری میکردند و شارلاتانیسم مطبوعاتی را تا آنجا به اوج بردند که دستور بر شورش علیه خدا دادند و خمینی را به موزهها سپردند!
این دو فرقه، دو تیغه قیچی رادیکالیسم هستند که به تدریج نور عقلانیت و تدبیر را در این سرزمین کم فروغ کرده و کشور را به وادی انحطاط خواهند کشاند!
پاجوش های درازقد بیریشه، سلبریتیهای_سیاسی هستند که با ادعای انقلابیگری و با سلاح افشاگری دل جمعیتی را میربایند! همچون سلبریتیهای_هنری دوزاری، که با سلاح اباحیگری دل جمعیت دیگری را برده اند! و در این میان این عقلانیت است که روز به روز به #قربانگاه نزدیکتر میشود و حکیمان منفعل و حاشیه نشین!
پاجوش ها هر چند زود قد کشیده و درازی قامتشان را به رخ چنارها خواهند کشید، اما دورانشان زود پایان خواهد یافت. چرا که بقای درخت به قد نیست به ریشه است و اینها ریشه در خاک عقلانیت ندارند و بر احساسگرایی و مردم_فریبی و پوپولیسم لانه کرده اند! و با اولین زمستان خواهند خشکید!
پاجوش ها میآیند و میروند، و #چنار های اصیل میمانند. همانطور که #احمدی_نژاد ها در طول یک دهه؛ متولد شدند، قد کشیدند، آفت زده شدند، از درون پوکیدند و در نهایت به مردابها پیوستند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸کسی که این حدیث رو بشنوه، شاید تا آخر عمر، نماز اول وقتش ترک نمیشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگوارانی که در نشر این مطلب ما رو یاری میکنند، در ثواب جهاد تبیین سیره شهدا شریک هستند.
با سلام و ادب
خدا را برای این انتخابات شکر کنیم که
۱.مردم آمدند و یک حضور قابل قبول بالای چهل درصدی داشتیم.
۲.اگر اصلاح طلبان و ضد انقلاب ها رای ندادند والا باید با یک مجلس غیر انقلابی ۴ سال خون دل بخوریم.
۳. ۲۰ درصد از واجدین شرایط که میتوانست رایشان خطرناک باشد، فهمیدند که گفتمان غیر انقلابی دردی را دوا نمی کند و یک قدم رشد بصیرتی پیدا کردند.
۴. یک فرصت ۴ ساله به انقلابیون داده شد که ان شاالله کارآمدی گفتمان انقلابی را ثابت کنند.
۵. بعد از انتخابات فتنه ای مانند سال ۸۸ و ... را نداشتیم.
سید جلال حسینی