☢️سه نما از نیروگاه هسته ای بوشهر.
🔺از رشد تا توسعه صنعت هسته ای.
📸در این تصویر سه عکس از نیروگاه اتمی بوشهر تقدیم شده است.
🔺عکس اول: نمای نیروگاهی است که پیش از انقلاب، آلمان ها متولی اصلی ساخت آن شدند. با شروع انقلاب آلمان ادامه کار را رها کرد و در هنگام جنگ تحمیلی توسط رژیم بعث مورد حمله قرار گرفت و عملا غیر قابل استفاده شد. بعد از جنگ نیز غربی ها حاضر به ساخت نیروگاه هسته ای در ایران نشد و حتی در مسیر ایرانی ها در دسترسی به این صنعت مانع ایجاد کردند.
🔺عکس دوم : نیروگاهی است که مهندسان ایرانی با کمک روس ها و بدعهدی مکرر آنها بالاخره تمام کردند و هم اکنون در مدار قرار دارد.
🔺عکس سوم: فاز دوم نیروگاه بوشهر است که توسط مهندسان ایرانی شروع شده و برآورد می شود ۹۵درصد آن با استفاده از توانمندی های داخلی به اتمام برسد.
📝نکته راهبردی: قبل از انقلاب کشورهای غربی زیادی در زمینه تاسیسات هسته ای در ایران سرمایه گذاری کردند که بخش مهمی از آنها جنبه سیاسی داشت. این سرمایه گذاری ها منجر به رشد صنعت هسته ای کشور می گردید اما کشور را به توسعه این صنعت نمی رساند. چرا که کشورهای غربی حاضر به انتقال تکنولوژی و دانش هسته ای به ایران نبودند.
انقلاب و رویکردهای منبعث از آن باعث شد تا مهندسان ایرانی به خودباوری و روحیه "ما می توانیم" برسند و همین سبب گردید تا کشور در همه ابعاد دانش و تکنولوژی هسته ای به توان آباد کردن برسد؛ و این دقیقا همان توسعه صنعت هسته ای است.
و اکنون کشور به دنبال ساخت نیروگاه اتمی سیریک با پنج برابر ظرفیت نیروگاه بوشهر است.
@tahlileghtesadi
چنان زندگی کن که کسانی که تو رو می شناسند و خدا را نمی شناسند، به واسطه ی آشنایی با تو با خدا آشنا شوند...!
#شهید_مصطفی_چمران
🇮🇷🇵🇸
🖼 #اطلاع_نگاشت | نقشه راه «پیشرفت تولید ملی»
🍃🌹🍃
✅ بازخوانی #مطالبات کلیدی رهبر انقلاب اسلامی #امامخامنهای مدظلهالعالی برای تقویت تولید در سالهای اخیر
#انتخابات_مجلس | #روشنگری
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۲۷ روز مانده تا انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 آقا اصغر پاشاپور که برای حفاظت جان حاج قاسم نگران بود و نمیذاشت بره خط مقدم یادتونه؟
🍃🌹🍃
✅ حالا فیلم کامل این نگرانیهای سرباز برای فرمانده منتشر شده؛ سربازی که نبود فرمانده رو تحمل نکرد و یکماه بعد از رفتن حاج قاسم شهید شد...
🌺به مناسبت سالروز شهادت
#روشنگری | #ایران_قوی
اگر حکومت ایران به قول بعضی دیکتاتوری است، چرا اصلا انتخابات برگزار می کند؟ خوب مثل عربستان عمل کند که در آن هیچ رای گیری انجام نمی شود...
اگر حکومت ایران اهل ارائه ی آمار دروغ است پس چرا اینقدر سعی می کند مردم را به مشارکت قوی در انتخابات دعوت کند؟ مگر نمی تواند با ارائه یک آمار دروغ میزان مشارکت را بالا اعلام کند؟
اگر آنچه در ایران رخ می دهد انتصابات است، نه انتخابات، پس چرا در هر دور از انتخابات این همه افراد مختلف نامزد می شوند و این هم هزینه تبلیغات می کنند؟!!
اگر وجود مشکلات در کشور باید دلیلی برای عدم مشارکت مردم در انتخابات باشد، چنانچه مشکلی در کشور وجود نداشته باشد پس افراد منتخب قرار است چه فعالیت مثبتی انجام دهند و کدام گره را از کار مردم بگشایند؟
اگر مسئولان در جهت حل مشکلات مردم فعالیت نمی کنند، پس اینهمه مراجعه حضوری مردم به مسئولان با چه امیدی است؟ اعتراض هایی که گاهی به برخی تصمیم گیری ها انجام می شود، با چه نیتی است؟!!
اگر ایران در مسیر پیشرفت حرکت نمی کند پس این همه تحریم برای چیست؟ مگر قطاری که حرکت نمی کند را کسی سنگ می زند؟!
اگر انقلاب اسلامی در مسیر فروپاشی پیش می رود، پس راه اندازی این همه کانال ماهواره ای فارسی زبان توسط تحریم کنندگان ایران و هزینه کردن برای آنها چه توجیهی دارد؟!!
اگر نخبگان از ایران فراری اند، پس این همه موشک و پهپاد فوق پیشرفته را چه کسی می سازد؟ انرژی هسته ای را چطور؟! پیشرفت های حیرت آور در سلولهای بنیادی، فناوری نانو، لیزر، هوافضا، واکسن، رباتیک، جنگ سایبری و ... توسط چه کسانی انجام شده؟!!
اما دیکتاتوری...
دیکتاتور واقعی آن است که سعی می کند خواسته خودش را به بقیه تحمیل کند، مثلا با تحریم، با تغییر دادن فرهنگ اصیل مردم از طریق کانال های ماهواره ای... با تهدید و دروغ پراکنی .
عاقل باشیم و به سخنان پوچ دشمنان و معنادین توجه نکنیم
آینده ایران با امید به خدای بزرگ روشن است.
دشمنان سعی میکنید ناامیدی را در کشور نهادینه کنند تا به اهداف شیطانی شون برسند
🔺️منابع امنیتی: حداقل 60 درصد از بمباران نقاط و اماکن توسط دشمن آمریکایی، حملات وحشیانه بوده که اماکن غیرنظامی مانند مرکز پزشکی، نانوایی و پمپ بنزین را هدف قرار داده است.
👈این نامه برای مسئولین محترم است.👇
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
👈ضرورت امیدآفرینی در جامعه؛👇
👈این روزها برخی از افراد جامعه بر اثرناآگاهی و یا تحت تأثیر سمپاشی های رسانه های معاند، در هر محفل و مجلسی که وارد می شوند، بلافاصله از مشکلاتی می گویند که بخش عمده آن سیاه نمایی و بزرگنمایی و در واقع حاصل القائات دشمنان این ملت و مملکت است.
👈البته این نکته به معنای انکار مشکلات واقعی نیست، اما بدیهی است که برای قضاوت منطقی و عادلانه در مورد مشکلات واقعی هم باید عوامل بروز داخلی و خارجی آنها (اعم از موجه و یا غیرموجه) مورد توجه قرار گیرد.
👈این در حالی است در کمتر محفل و مجلسی سخن از دستاوردهای متعدد و متنوع انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر امنیت و اقتدار کشور و یا اقتصاد جامعه و معیشت مردم سخن گفته می شود.
👈قطعاً بخش عمده این نقیصه نتیجه کم کاری و یا حداقل معرفی و تبلیغ غیرحرفه ای و سطحی دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی توسط دستگاههای ذیربط است.
👈لذا با توجه به توضیحات فوق و در شرایطی که متأسفانه برخی افراد تحت تأثیر جنگ شناختی دشمنان و کم کاری رسانه های داخلی دچار خودتحقیری شده اند، نامه ذیل برای کمک به امیدآفرینی مضاعف در جامعه تدوین شده و امید است مورد توجه مسئولین ذیربط قرار گیرد.👇
👈نامه به مسئولین فرهنگی کشور برای معرفی دستاوردهای انقلاب👇
https://rahtooshe.com/?p=11131
1402-10-17 - انتخاب امیدبخش. درحال ویراستاری. نسخۀ ششم.pdf
6.5M
#انتخاب_امید_آفرین
محتوای تبلیغی
مبلّغان سربازان خط مقدم جبهه جهاد تبیین هستند و وظیفه مراکز پشتیبانی این لشکر توحیدی، تولید محتوای تبلیغی و بهروزرسانی پیوسته روشهای نوین تبلیغی است. ازاینرو چهار مرکز محتوایی حوزوی یعنی «مرکز پژوهشهای تبلیغ حوزه»، «گروه تولید محتوای فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم»، «اداره راهبری محتوای تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی»و «مرکز مطالعات و پاسخ به شبهات حوزه» در اقدامی هماهنگ تلاش کردیم در راستای منویات رهبر معظم انقلاب امام خامنهای حفظه الله تعالی مبنی بر تأمین محتوا و روش برای مبلّغان، ویژهنامهای برای انتخابات پیش رو با عنوان «انتخاب امیدبخش» تهیه نماییم و امیدواریم این ویژهنامه که در چند شماره تولید و منتشر خواهد شد بتواند دست مبلّغان محترم را در سراسر کشور پر کند.
ـــــــــــــــــــــــ
📚دفتر آموزش های اسلامی
🕋حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی
.
تا اوج هفته سوم دی 1402.pdf
1.97M
515_30581592251514.pdfاخبار خوب و امید آفرین دیماه
این اخبار خام است نیاز به تولید محتوا بر روی آن داریم
👈یک پیشنهاد مهم معدنی؛👇
👈لیتیوم که وجودش در دنیای امروز یکی از ملزومات تکنولوژی محسوب میشود، یک فلز قلیایی نقرهای سفید و نرم با عدد اتمی ۳ است.
👈این عنصر در شرایط استاندارد دما و فشار، سبکترین فلز و کم چگالیترین عنصر جامد است و در صنایعی مانند؛ هواپیماسازی، خودروسازی، رایانه و گوشی تلفن همراه کاربرد فراوان دارد.
👈بر اساس گزارش وزارت صمت چندی پیش اولین معدن لیتیوم ایران در غرب کشور در استان همدان شناسایی شده است.
👈ذخیره قطعی معدن کشف شده هشت و نیم میلیون تُن کانسنگ لیتیوم با عیار میانگین ۸۱.۲۳ گرم بر تُن و عیار حدود ۷۰ گرم بر تُن تایید شده است.
👈البته گفته شده که حجم ذخایر این معدن که ممکن است در نقاط دیگر استان هم وجود داشته باشد، بسیار بیشتر از این مقدار است که مقدار قطعی آن متعاقباً اعلام خوهد شد.
👈منابع خبری می گویند این حجم ماده لیتیوم (500 تا 600 تن لیتیوم خالص)، ایران را بعد از شیلی در رتبه دوم جهان قرار داده است و در صورت کشف معادن دیگر قطعاً به رتبه اول جهان دست خواهیم یافت.
👈ناگفته نماند که هر کیلو لیتیوم خالص میلیاردها تومان ارزش دارد و لذا ایران می تواند، پرچمداری ایجاد سازمان تولیدکنندگان لیتیوم را با مشارکت سایر کشورهای دارنده این ماده معدنی بر عهده بگیرد.
👈البته هر اقدامی در این زمینه اگر با تأکید بر فرآوری به جای خام فروشی باشد، کشور را به یکی از بزرگترین اقتصادهای بزرگ دنیا تبدیل خواهد نمود.
✳️ هدایتی از سایت ره توشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 قطبنما 312 / خط مقاومت؛ خط ایستادگی
🔻از زمانی که برای نخستین بار کاندولیزا رایس، وزیر وقت امور خارجه امریکا؛ اصطلاح «خاورمیانه جدید» را ژوئن ۲۰۰۶ در تلآویو مطرح کرد، ۱۸ سال میگذرد. در همان دوره غرب آسیا؛ حمله امریکا به عراق و افغانستان و جنگ 33 روزه حزبالله و رژیم صهیونیستی را تجربه میکرد منطقه در یک التهاب کمسابقه به سر میبرد؛ تا جایی که رایس، با شنیدن صدای انفجارها در جنگ ۳۳روزه، آن را درد زایمان تولد خاورمیانه جدید معرفی کرد.
گاهنامه سخن هادی610.pdf
1.09M
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۱۰ به تاریخ ۱۴۰۲،۱۱،۱۱
موضوع، ایران مقتدر، ۴۵ سال افتخار
پرسمان سیاسی ویژه پاسخ به سوالات و شبهات مرتبط با انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن
📸تمسخر انتقام سخت بایدن و حملات امشب آمریکا/فرصت یک هفته ای برای چه بود؟
جمهوریخواه ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا راجر ویکر:
🔹دولت بایدن تقریباً یک هفته را صرف ارسال پیامهای احمقانه درباره مقاصد ایالات متحده به دشمنانمان کرد و به آنها فرصت داد تا فرار کنند و پنهان شوند.
جرمی دایموند خبرنگار سیانان: تاخیر ۵ روزه در عملیات منجر به آمادگی ایران و در نتیجه جابجایی افراد کلیدی و تسلیحات مهم از مقرها شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 برف، ماسوله گیلان را مثل یک تابلوی نقاشی کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام،اغاز اولین صبح هفته تون در پناه امام زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦 تنها تأسف رهبری اینست که...
شما می توانید آرزوی ایشان را برآورده کنید؟
🌺🍃
فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت خوبی برای مرور دستاوردهای این واقعه مهم تاریخی در حوزههای مختلف است. هر چه از بهمن 57 فاصله میگیریم، اهمیت بررسی موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت بیان پیشرفت ها در تمام حوزه بیشتر میشود. از بهدست آوردن استقلال سیاسی و آزادی، افزایش آگاهیهای مردم و مشارکت سیاسی آنها و پایداری در هشت سال دفاع مقدس که بگذریم، در عرصههای مختلف نیز قلههایی را فتح کردهایم که بیش از همه بیانگر تفکری انقلابی است چراکه جوانان ایران اسلامی توانستهاند با وجود 4دهه تحریم ظالمانه، تهدید را به فرصت تبدیل کنند تا ایران در بسیاری از عرصه های علم و فناوری در رتبه های نخست جهانی بایستد.
نبوغ ایران در کنترل پاندمی کرونا
4 سال از شیوع پاندمی کرونا در جهان میگذرد اما در مدت کوتاهی به فناوری داروهای بیماران کرونایی دست پیدا کردیم و با اتکا به توانمندی دانشمندان جوان، تجهیزات حفاظتی بیمارستانی و کمک تنفسی بیماران را ساختیم و در میان بهت جهانیان جزو 10 کشور سازنده دنیا در ساخت واکسن کرونا شدیم از این منظر باید خاطرنشان کرد که رتبه هفتم داروسازی در جهان از آن کشورماست.👇
رتبه نخست شتاب علمی جهان
شاید برای برخی که ایران را در رسیدن به تولیدات صنعتی و علمی ناکام میدانند دور از ذهن باشد که کشورمان در سکوی چهارم جهان در علم رباتیک ایستاده و در صنعت فولاد به پله دهم جهان رسیده است البته باید یادآوری کرد که در صنعت نیز ایران جزو معدود کشورهایی است که توان تولید سازه های بزرگ دریایی را به دست آورده و در صنایع دریایی نیز به رتبه سیزهم جهان رسیدهایم این در حالیست که با شتاب 11 برابری رتبه دوم رشد علم در دنیا و رتبه نخست شتاب علمی جهان را کسب کردهایم.
بازگشت به چرخه کامل تولید سوخت هستهای
در سالهای پس از پیروزی انقلابی اسلامی، توانستیم از وارد کننده بنزین به بزرگترین صادرکننده بنزین خاورمیانه تبدیل شویم و در صنعت هستهای نیز به چرخه کامل تولید سوخت هستهای دست یافتهایم و عنوان سیزدهمین قدرت نظامی و دهمین قدرت موشکی اقتدار ایران را به رخ جهان میکشاند.
همچنین رتبه نخست منطقه در تولید انرژی زمینگرمایی و رتبه اول خاور میانه و چهاردهم جهان در تولید برق هم را از آن خود کردهایم از سوی دیگر رتبه سوم جهان در سد سازی پس از چین و ترکیه به کشورما رسیده است که در نوع خود پیشرفتی بزرگ و حیاتی محسوب میشود.
تدریس 21 هزار عضو هیات علمی زن در دانشگاهها
با این همه، رتبه اول رشد شاخص توسعه انسانی جهان در 4 دهه اخیر و نیز تدریس 21 هزار عضو هیات علمی زن در دانشگاهها مختص ایران است که بیان میکند بر خلاف هجمهها و تبلیغات سو، زنان ایرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در فضای آزاد علمی به خوبی پرورش یافتهاند.
پس از انقلاب، ایران بزرگترین تولیدکننده ید در خاورمیانه شد و همچنین رتبه نخست تولید زرشک و زعفران جهان را به خود اختصاص داد. به رتبه سیزدهم خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی در جهان رسید و با همه تحریم های 4 دهه گذشته، توانست رتبه هجدهم اقتصاد بزرگ دنیا را کسب کند.
ایران، هفتمین قدرت دنیا
در عرصه فناوری فوق پیشرفته فضایی، با پرواز سیمرغ ایرانی به فضای لایتناهی هشتمین کشور برتر دنیا در این عرصه نام گرفتهایم. البته باید یاد آورشد که مهمترین پیشرفت کشور که درمنطقه آشوب زده خاورمیانه امنیت را به ارمغان آورده، پیشرفتهای نظامی است و باید گفت در بخشهای بسیاری به خودکفایی رسیدهایم. از اعتبار و تاثیر نام سلیمانیها و فخریزادههاست که مجله آمریکایی «امریکن اینترست»، ایران را هفتمین قدرت دنیا در موضوعات دفاعی، موشکی و تاثیرگذاری در سایر کشورها معرفی میکند.
اما تنها صحبت از علم، اقتصاد و قدرت نظامی نیست، توجه به قومیتها و افزایش همدلی و همبستگی میان اقوام غیور و با تمدن ایران زمین، از نقاط عطف انقلاب اسلامی ایران است با توجه به همین ظرفیت هاست که مسیر انقلاب در بیانیه گام دوم رهبری بازتعریف میشود و توجه بیشتر به قدرت داخلی از نقاط عطف این بیانیه است.
و اما سیاهنمایی دشمنان
از روزهای نخست پیروزی انقلاب، دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به دنبال فروپاشی نظام و انقلاب اسلامی بوده و هستند و دریافتهاندکه از طریق جنگ سخت نمیتوانند به انقلاب و نظام ضربه بزنند لذا با جنگ نرم به دنبال مخدوش کردن ذهنیت مردم نسبت به انقلاب و نظام هستند. همواره در طول این 45 سال راهبرد دشمن این بوده که مردم را از طریق سیاه نمایی، بزرگنمایی مشکلات و کوچک جلوه دادن دستاوردهای انقلاب مایوس و ناامید کرده و انقلاب و حکومت اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد. آنها با بهرهگیری از شبکههای فارسیزبان پروژه سیاه نمایی را اجرا میکنند تا بدین وسیله نظام طاغوت را تطهیر کنند. در سالهای اخیر با کمترین بهانه ها مردم را به کف خیابان آوردند تا با هنجارشکنی و شعارهای ساختارشکنانه در کشور بحران ایجاد کنند و چون جوانان امروز اوج خفقان در دوران پهلوی را درک نکردهاند، گاها اسیر این سیاهنماییها شده و ناخواسته به بازی دشمن وارد میشوند.
جان کلام
در 22 بهمن 1357 سال پیش انقلاب اسلامی ساختار قدرت در دنیا را به هم ریخت، نظام سلطه را فروپاشید و نشان داد که می توان سلطه گر نبود و زیر بار سلطه هم نرفت. اکنون ایران، قدرتمندتر از گذشته میان 20کشور نخست دنیا قرار گرفته و این موضوع ثابت میکند که در این سالها انقلاب اسلامی کارآمد بوده است. دهه فجر امسال این انقلاب، 45 ساله میشود؛ انقلابی که همه این دستاوردها را در سایه خودباوری، اعتماد به نفس و جرات انقلابی به یک ملت هدیه کرد.
نسبتسنجی انقلاب اسلامی و مشکلات کشور
مصطفی قربانی
در تحلیل دستاوردهای انقلاب و وضعیت کشور، برخی (به طور عمده ضدانقلاب) معتقدند که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران همواره دچار مشکل بوده و در ۴۵ سال گذشته، به تعبیر عامیانه، خوشی ندیدهاند. در پاسخ به این دیدگاه و نقد آن میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
۱. ابتدا باید مفروض اصلی نهفته در این شبهه را زیرسؤال برد؛ زیرا مشکلات موجود تنها وجه سیمای کشور نیست، بلکه در کنار این مشکلات، باید به پیشرفتها و دستاوردها هم توجه کرد. در این صورت متوجه میشویم که اگرچه در برخی حوزهها مانند اقتصاد هنوز مشکلات جدی وجود دارد، اما در حوزههای دیگر مانند علم و فناوری، حوزه دفاعی، پزشکی، خدماترسانی عمومی و... پیشرفتهای قابلتوجهی انجام شده است. خطای تحلیلی است که اگر به مشکلات توجه کنیم، اما دستاوردها را نبینیم.
۲. اتفاقاً اگر نیک بنگریم، میان انقلاب و مشکلات کشور نسبتی وجود ندارد، بلکه میان انقلاب و دستاوردها و پیشرفتها نسبت وجود دارد؛ بدین معنا که در حوزههایی که ارزشها و روشهای انقلابی حاکم بوده، علیرغم همه موانع، پیشرفت حاصل شده، اما در حوزههایی که به ارزشهای انقلابی کمتوجهی شده، آسیب تولید شده است. براستی چرا در کشور باید میان حوزههای دفاعی و اقتصادی اینقدر تفاوت باشد؟ مگر همه این حوزهها تحریم نبودهاند؟ دلیل این امر را باید در رویکردهای حاکم بر این حوزهها دید.👇
۳. مشکلات موجود دو منشأ مهم دارد؛ فشارهای خارجی و ضعفهای داخلی که در رأس آنها، بیتوجهی به ارزشها و شیوههای انقلابی و امید بستن به دنیای خارج قرار دارد. قابلذکر است که دشمنان خارجی مایلاند مناسبات خود با دولت و ملت ایران را همچنان در قالبهای اسارتبار گذشته تعریف کنند، انقلاب اسلامی مانع این کار بوده و بنابراین، طبیعی است که آنها به انواع فشارها برای تسلیم انقلاب متوسل شوند. این در حالی است که راه مقابله با این فشارها نیز عمل به شیوههایی، چون اتکا به درون، قوی شدن و... است که انقلاب اسلامی از همان ابتدا منادی آن بوده است. بنابراین، انقلاب اسلامی به مکانیسمهای خنثیکننده فشارها هم مجهز است، اما آنچه که مسألهساز است نه اصل این فشارها، بلکه بیتوجهی به اتخاذ راهحلهای درست برای خنثیسازی آنها میباشد که اتفاقاً تمسک به ارزشهای انقلابی، راه عبور از این فشارها است.
۴. بنابراین، در حالی که هم عمل به ارزشها و شیوههای انقلاب اسلامی دستاوردآفرین بوده و هم انقلاب راه عبور از مشکلات و فشارهای خارجی را به ما نشان میدهد، منصفانه نیست که انقلاب را در معرض اتهام مشکلآفرینی برای کشور و مردم قرار دهیم. اتفاقاً از کسانی که این بحثها را مطرح میکنند باید پرسید که کجا شما به ارزشهای انقلاب عمل کردید و موفق نشدید. اتفاقاً عمل به ارزشهای انقلاب سبب شد تا تهاجم همهجانبه دشمن در طول هشت سال دفاع مقدس شکست بخورد، توان دفاعی بازدارنده ایجاد شود، پیشرفت علمی صورت گیرد، علیرغم همه فشارها در سالهای اخیر، حوادث رقتبار گذشته در ایران تکرار نشود، دروازههای قدرت، سیاست، علمآموزی، فضیلتمندی، خدمتگذاری و... به روی تودههای مردم باز شود و....
منبع: سایت بصیرت
دههی ۹۰ و دههی پیش رو.mp3
25.3M
دههی ۹۰ و دههی پیش رو
چرا رهبر انقلاب در ۴ سخنرانی در دو سال گذشته از دولتمردان دههی ۹۰ و سیاستهای این دهه انتقاد کردند؟
مفهوم بیان رهبر انقلاب که دولت کنونی آینده را فدای امروز نکرد، چیست؟ آیا چشمانداز پیش رو امیدوارکننده است؟
🎧 دکتر جواد خواجه پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•✨⃟🥀•
ھرشھیـدمثلیڪ¹فانوساست
مۍسوزدونورمۍدهد ..•
وازڪناراوبودن
توھمنورانۍمےشوۍو…
باشھداڪہرفیقشدۍ!
شھیدمےشوۍ…
بِـدآنیـدڪِهشھـٰادَتمَـرگنیسـت؛
رسـٰالَـتاسـت
رَفتـننیسـت؛
جـٰاودانهمـٰانـدَناسـت
جـٰاندادَننیسـت؛
بَلڪهجـٰانیـٰافتَـناسـت.
https://eitaa.com/Shabaniesarouie