#فجهان
تایم هفتگی
مکدی واگرایی داره
باکس سبز رنگ محدوده حمایتی بعدی
حمایت تراز ۱.۶۱۸ روهنوز حفظ کرده
برامیانگین کم کردن و....بزارید روند صعودی تثبیت بشه بعد
عرضه اولیه چارت خاصی نداره تابلوهم چک بشه بهتره
✳️تصویر یکی از مهمترین بخشنامه های صادره طی چند سال اخیر
🟢تغییر ناگهانی مقررات و رویههای اقتصادی ممنوع
🔹محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال بخشنامه ای به تمامی وزارتخانه ها، موسسات، شرکتهای دولتی، استانداری ها و سایر دستگاههای اجرایی، تغییر ناگهانی و بدون اطلاع رسانی قبلی مقررات، رویه های اقتصادی را بر خلاف ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار دانست و آن را ممنوع اعلام کرد.
🔹در این بخشنامه آمده است: هرگونه تغییر سیاستها، مقررات و رویه های اقتصادی در زمان مقتضی قبل از اجرا باید به صورت شفاف از طریق رسانه های گروهی و تشکل های اقتصادی ذیربط به اطلاع عموم رسیده شود.
🔹همچنین پیش نویس آیین نامه ها، دستورالعمل یا بخشنامه باید یک هفته قبل از صدور از طریق بارگذاری در سایت خود به اطلاع عموم و فعالان اقتصادی رسیده شود تا فرصت لازم برای اعلام نظرات عموم و فعالان اقتصادی و تشکل ها وجود داشته باشد.
💢مدیرعامل ذوب آهن اصفهان :
ذوب آهن اصفهان در ۶ ماه گذشته ۱۲ محصول جدید تولید کرده است
🔻 مهندس ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان از آمادگی این مجتمع عظیم صنعتی برای تولید محصولات مورد نیاز پروژه های ساخت مسکن خبر داد.
🔻وی گفت: هم اکنون ۶۵ درصد تیر آهن مورد نیاز کشور در این شرکت تولید می شود. در عین حال درخواست های جدید ما را به سوی تولیدات جدید سوق داده ودر ۶ ماه گذشته ۱۲ محصول جدید تولید و عرضه شده است.
👇مشروح:
http://chilanonline.com/2022/08/14/43694/
#وبرق
تایم هفتگی
احتمالا الگوی سر و شانه تشکیل بشه
البته مونده تا تاییدیه🤷♂
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
مجمع
#کروی
📌 به گزارش همفکران، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معادن روی ایران با حضور بیش از 56 درصدی سهامداران در حال برگزاری است.
✅ در سال 1400 نسبت به سال مالی قبل، درآمدهای عملیاتی شرکت اصلی 39 درصد و سود عملیاتی و سود خالص نیز 40 درصد افزایش داشته است. درآمدهای عملیاتی تلفیقی 48 درصد، سود عملیاتی و سود خالص تلفیقی نیز رشد 40 درصدی داشته است.
✅ کشور ما از لحاظ منابع روی رتبه پنجم و منابع سرب رتبه نهم در دنیا را داراست.
✅ با کاهش مصرف فولاد در دنیا، مصرف فلزات غیر آهنی خصوصا مس، آلومینیوم، روی و نقره افزایش می باید و چشم انداز بلندمدت مصرف این فلزات افزایشی است.
✅ چشم انداز مصرف سرب دردنیا به دلیل جایگزینی باطری های سربی با باطری های لیتیومی کاهشی است و لازم است که نسبت به تولید سرب نیز مطالعات مجددی صورت گیرد.
✅ ارزش سبد سهام شرکت در طول سال 1400 کاهشی بوده و در این سبد فقط شرکت کالسیمین توانسته ارزش خود را حفظ کند.
✅ عمده مصرف شمش روی در گالوانیزه کردن فلزات است. 80درصد مصرف سرب نیز در ساخت باطری است.
✅34 درصد تولید روی دنیا را چین، 11 درصد پرو و 10 درصد استرالیا در اختیار دارند. همینطور در مصرف روی در دنیا، چین سهم 47 درصدی و منطقه یورو سهم 15 درصدی دارد. تولیدات روی چین و منطقه یورو کفاف نیاز مصرفی آنها را نمی دهد به همین عمده واردکنندگان روی نیز این دو هستند.
✅ شرکت توسعه معادن روی ایران، بزرگترین هولدینگ تولیدکننده شمش سرب و روی در ایران و خاورمیانه است.
✅ کروی مالکیت شرکت های کالسیمین، ملی سرب و روی ایران، ذوب روی بافق، فرآوری مواد معدنی ایران و صنعت روی زنگان است.
✅ درآمد هلدینگ طی 3 سال گذشته، 4 برابر شده است.
✅ در سال 1400 نسبت به سال مالی قبل آن، تولید کنستانتره روی 25درصد و کنستانتره سرب 1 درصد رشد داشته است. در همین مدت تولید شمش روی 3 درصد و شمش سرب 7 درصد کاهش داشته است.
✅56 درصد از تولید شمش روی شرکت مربوط به کالسیمین، 19 درصد ذوب روی بافق و 10 درصد ذوب و احیای روی قشم بوده است.
✅ 88درصد تولید اسید سولفوریک شرکت مربوط به شرکت اسیدسازان زنجان و مابقی آن برای ذوب روی بافق است.
✅ در سال 1400 نسبت به سال 1399، فروش مقداری شمش روی 11 درصد و شمش سرب 69 درصد افزایش داشته است. فروش مبلغی شمش روی نیز 56 درصد و شمش سرب 136 درصد افزایش را تجربه کرده است.
✅ شمش روی شرکت صادراتی است. مقدار صادرات شمش روی در سال 1400 نسبت به سال مالی قبل آن 7درصد افزایش و از لحاظ مبلغی 45 درصد افزایش داشته است.
کانال آنالیز سهم ها
مجمع #کروی 📌 به گزارش همفکران، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معادن روی ایران با حضور بیش از 56
مجمع
#کروی
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه معادن روی ایران، به ازای هر سهم 3000 ریال سود تقسیمی تصویب شد.
مقرر شد براساس پیشنهاد هیئت مدیره مابقی سود صرف افزایش سرمایه از محل سود انباشته شود. درصد افزایش سرمایه حدودا 314 درصد خواهد بود.
گزارش بازارامروزیکشنبه 23 مرداد1401
دست به دست ؟!
امروز بازار روز مهمی را داشت و میخواست تا حدودی شرایط خاص ایجاد شده را حفظ کند و مهم بود که امروز حجم نسبت به روزهای قبل کمی افزایش داشته باشد که نسبت به روز قبل 8% رشد حجم را داشتیم و از 1ماهه قبل وضعیت کمی بهتر شده است ارزش کل معاملات امروز بازار 14.941 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 3518 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم و صندوق های قابل معامله سهامی بوده است. .اما همچنان ابهامات و تردیدهای بازار سرجای خود است و همه منتظر هستند . بازار معمولا در چنین روزهایی به یک انرژی مجدد و مهم نیاز دارد که به نظر چشم همه به برجام است که شاید او این انرژی خوب بازار شود ...
طبیعی بود که بازار امروز به واسطه رشد چندین روزه بازار و فرصت نوسان گیران برای شناسایی سود، عرضه های بیشتری را داشته باشد و این طبیعی بود که حجم معاملات امروز نسبت به روزهای قبل افزایش داشته باشد و شرایط شکل دیگری رقم بخورد که اتفاقاً معتقد ایم اگر قرار است بازار تغییر روند دهد به این عرضه ها و حجم ها احتیاج دارد و به زبانی دیگر بازار به شدت در این نقاط به دست به دست شدن سهم ها و افزایش حجم و افزایش جریان پول در بازار نیاز دارد .بازار به واقع باید بتواند آنقدر جذابیت های خود را افزایش داده تا پول های بیشتری را جذب خود نماید . به نظر بازار در این شرایط باید مولفه های قطعی تری از جریانی که باعث حرکت او شده است را دریافت کند که خبرهای برجامی مهمترین اتفاق است
اما در مورد برجام و رفتار بازار در مواجهه با آن دیروز صحبت هایی کردیم... یک نکته در تکمیل صحبتهای دیروز لازم است انجام شود هیچ وقت به طور قطعی نمیگویم که انجام برجام یعنی رشد بازار ! خیر برجام در یک فضای منطقی مسیر خوبی را پیش می برد و قطعاً در میان مدت و بلند مدت بهبود اقتصاد نتیجه مهم و تاثیرگذار آن خواهد بود و قطعاً باعث حرکت بازار خواهد شد اما آن چیزی که دیروز هم بیان شد این است که رفتار بازار و به طور کلی بازار ها پس از برجام وابستگی نسبی به رفتار دولت در مواجهه با مولفه های اقتصادی دارد
دیروز تفاوت های برجام قبل و برجام فعلی را با برخی مولفه ها بررسی کردیم و درست آن جایی که بازار به نقطه ضعف خود پی می برد و به نوعی تردید دارد و می ترسد همان جایی است که امروز میخواهیم بیشتر حرف بزنیم ... یعنی نرخ دلار !
وقتی از جریان نرخ ارز صحبت میکنیم دو نرخ را مدنظر داریم یک نرخ دلار بازار آزاد و دیگری نرخ دلار نیما . تفاوت این دو این است که از نرخ دلار بازار آزاد بازار سرمایه تاثیر نسبی می پذیرد اما مبنای اکثر عوالم او در دلار نیما است ... و درست در سایر بازارها کسی دلار نیما را به کتفش هم حساب نمیکند و مبنا دلار بازار آزاد است!! که صد البته چشم فعالان بازار به هردو نرخ است و اثرات روانی در بازار را در تغییرات نرخ دلار ازاد میبینیم ولی آنچه مبنای اکثر محاسبات قرار می گیرد دلار نیما است و اثرپذیری بازار از این نرخ بسیار بالا و با درجه قوی تری است ...
در همین نقطه که قرار داریم باید گفت که کیفیت اجرای برجام و کم و کیف و آن و سیاست های دولت می تواند سرنوشت بسیاری از بازارها را مشخص کرده و آنها را در شرایط نزول ، صعود و یا رکود مفرط قرار دهد... نکته مهم این است که نگاه دولت چگونه است ... دولت اگر بخواهد انتقام تورمی را از بازارها بگیرد به سرکوب ارز روی می آورد و ما شاهده افت نرخ ارز در بازار آزاد و به تبع آن دلار نیما خواهیم بود و این سرکوب نرخ ارز لطمه جدی به بازار سرمایه و با قدرت و شدت بیشتر به سایر بازارها خواهد زد. در مورد عملکرد سایر بازارها نظیر بازار مسکن سکه دلار خودرو و یا مواردی از این دست کیفیت برجام پیش رو می تواند عامل موثری در روشن شدن این فضا باشد به طوری که در بر جامی که درهای واردات را تا حدودی بگشاید و سیاست های دولت را بر این مبنا قرار دهد فاز ریزشی ملک و خودرو کمی قوی تراست ... که به خصوص برای خودرو ناشی از یک فاز ریزش ارز و فاز دیگر فاز واردات و افزایش واردات است که قیمت ها را به طور جدی با شکست مواجه می سازد . البته در بخش مسکن یک افت اولیه و رکود دامنگیر احتمالاً دامن این بازار را خواهد گرفت و در دلار و سکه نیز گام به گام با نرخ ارز آزاد حرکت خواهند کرد...
کانال آنالیز سهم ها
گزارش بازارامروزیکشنبه 23 مرداد1401 دست به دست ؟! امروز بازار روز مهمی را داشت و میخواست تا حدودی
اما بازار سرمایه مختصات ویژه خود را دارد سعی میکنیم سناریوهای مختلف را بیان کنیم ... در سناریوی که نرخ ارز سرکوب شود و رویای دلار زیر ۲۵ را دولت بخواهد اجرا کند به نظر هرچه از محدوده ۲۵ به سمت پایین قرار بگیریم فشار روی بازار سرمایه بیشتر هم خواهد شد البته آن روزی که دلار بازار آزاد و نیما ۲۵ باشد باز هم عرض می کنیم فشار روی بقیه بازار ها عمیق تر و جدی تر است اما در حالت نرمال و معقول دلار ۲۸ ازاد و ۲۶ و 27 نیما احتمالاً سناریو منطقی تر خواهد بود و این دقیقا همان چیزی است که اتفاقا معتقدیم نقطه قوت بازار شده و بازار سرمایه را از سایر بازارها جدا کرد و عاملی برای رشد آن می شود ...
برخی ازاین افت نرخ می ترسند ولی معتقدیم افت نرخ ارز یک بعد است و بعدهای بعدی را هم باید در کنار آن دید ... برجام به ذات یک اتفاق خوب اقتصادی است که فضای بازار را بهتر میکند و در میان مدت و بلندمدت قطعاً رویداد خوشایندی برای اقتصاد ماست اما در کوتاه مدت بازی دولت با جریان نرخ ارز است که روند بازار را مشخص می کند و فضای او را روشن تر خواهد کرد که معتقدیم هر چه قوه عقلانیت دولت در این مقطع اقتصاد بیش تر و پررنگ تر باشد شرایط بازار بهتر خواهد بود
برخی در مورد نظر شخصی و تحلیل شخصی در مورد این سناریوها میپرسند... ای کاش افراد مختلف در مورد این موضوع مفصل تر صحبت کنند تا بازار نظرات مختلف را بشنود ... حقیر معتقد است در فضای پس از برجام حرکت دولت به سمت تک نرخی کردن بیش از تمایل به کاهش و سرکوب نرخ ارز است . تمایل به تک نرخی در نرخ های معقول و منطقی اتفاق محتمل تری است تا سرکوب نرخ ارز که خروج سرمایه و اتفاقات دیگر را به همراه دارد به نظر دولت در مقطع فعلی نزدیک کردن و تک نرخی کردن را دنبال خواهد کرد و کمتر به دنبال سرکوب جریان نرخ ارز می رود که حتی رفتار او در همین چند روز موید همین امر است ... از همین رو معتقدیم نزدیک شدن دلار نیما و بازار آزاد به کمتر از ۴ الی ۵ درصد و حدود هزار تومان اختلاف اتفاقی که ممکن است بعد از برجام پیش روی بازار باشد و فکر می کنیم نرخ ارز جایی بین ۲۶ و ۲۸ قرار گیرد و معتقدیم ریسک هایی که از پای بازار باز میشود بسیار قوی تر و خاص تر از ریسک افت مقطعی نرخ ارز است که می تواند ثمرات متفاوتی را برای بازار داشته باشد و قطعا اثرات آن در میان مدت و بلند مدت برای بازار بسیار چشمگیر تر خواهد بود و جمع بندی این است که از نظر شخصی معتقدیم دولت مسیر عقلانیت را انتخاب کرده و بازار سرمایه با نرخ فعلی دلار نیما و شرایط فعلی در مسیر بهتری قرار گرفته و رشد پی به ای بازار را خواهیم داشت و و کاهش چشم انداز نرخ سود و اتفاقات مثبت در حوزه صادرات رویداد های ویژهتری برای بازارخواهد بود.
برای بازار فردا روزهای آتی سناریوهای احتمالی پس از برجام و رویدادهای مختلف صنایع و اتفاقات نظیر آن را مرور خواهیم کرد ولی در کل فردا روز مهمی برای بازار می شود چرا که تقریبا مشخص می شود جریان فعلی ایجاد شده قابلیت ادامه حرکت دراین مسیر را دارد یا یک ایست موقت خواهد داشت...
#ثتظام
تایم هفتگی
محدوده مقاومت میدلاین کانال نزولی
و به کف ابر نزدیک شده
و Rsi محدوده اشباع خرید
سیو سود باشماست🤷♂
#کپارس
تایم هفتگی
باکس خاکستری رنگ محدوده حمایتی هس
مقاومت تراز های فیبوناچی
واگرایی ❌
نکته ای ک میمونه کپارس مشکوک ب الگوی سروشانه سقف هست
هرصعودی میتونه برا تشکیل شانه ی بعدی باشه
زمانی ک ب تشکیل الگویی شک کردید بهتره صبر کنید اون الگو تایید ویارد بشه بعد خرید ویافروش انجام بدید👇👇👇
✅حذف قرعه کشی خودرو
مدیرعامل سایپا: قرعهکشی خودرو برای تمام محصولات از شهریور برداشته میشود
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، محمد علی تیموری:
به دنبال افزایش تولید، فروش محصولات از فرآیند قرعهکشی خارج و از ابتدای ماه آینده تمام محدودیتهای ثبتنامی خودرو برای محصولات سایپا برداشته خواهد شد.
اگر آییننامه واردات ابلاغ شود، با توجه به اینکه با ۱۶ برند اصلی مذاکره کردیم، سایپا حتما خودروهایی را بر اساس سیاست دولت وارد خواهد کرد.
هیچ خودرویی برای قشر متوسط به پایین، به کشور وارد نشده است. در حالی که واردات هیچ خللی برای تولید داخلی ایجاد نمیکند./ایسنا