🔺عرضه اولیه سهام شرکت توسعه فنافزار توسن به روش ترکیبی در نماد معاملاتی فنافزار
نام شرکت: توسعه فنافزار توسن
نماد: فنافزار
🔹تاریخ عرضه اولیه: چهارشنبه 11 مردادماه 1402
🔹تعداد کل سهام قابل عرضه:180 میلیون سهم معادل 12 درصد از کل سهام شرکت
🔹 مشخصات مرحله اول: عرضه به سرمایهگذاران واجد شرایط (صندوقهای سرمایهگذاری سهامی و مختلط ) به روش حراج
🔹 تعداد سهام قابل عرضه: 60 میلیون سهم معادل 4 درصد از کل سهام شرکت
🔹حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی: 2 میلیون سهم
🔹قیمت ارزشگذاری: 11633 ریال
🔹مشخصات مرحله دوم: عرضه به سایر سرمایهگذاران به روش قیمت ثابت
🔹 حداقل تعداد سهام قابل عرضه: 120 میلیون سهم معادل 8 درصد
🔹حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: 300 سهم
🔹 قیمت عرضه: قیمت کشف شده در مرحله اول
تحلیل ها
سیگنال خرید یا فروش نیستند
حتما قبلش خودتون بررسی کنید
🙏🌹
🙇♀🙇♀🙇♀
4_5956149376375065556.m4a
20.32M
🔎آشنایی با مفاهیمی چون حجم نقدینگی، پایه پولی و تورم به زبان ساده
📚منبع تحلیل : محمد نوربخش
کانال آنالیز سهم ها
توضیحات کارشناس صدا و سیما درباره نرخ خوراک متانولی ها #زاگرس #شخارک #شفن
برآورد نرخ انتقال گازطبیعی عسلویه به مرز ترکیه هفت سنت دلار بر مترمکعب
در دنیا، قیمت گازطبیعی عموما در یک نقطه مشخص (سر چاه و یا تقاطع خطوط انتقال اصلی) از طریق مکانیزم عرضه-تقاضا (بورس) صورت گرفته و در ادامه، هزینه انتقال گاز از نقطه مرجع به مصرف، جداگانه محاسبه و به قبض مصرف کننده گاز اضافه می شود.|انتقال گازطبیعی هزینه زیادی دارد (از خرید زمین و احداث خط لوله و ایستگاههای تقویت فشار تا هزینه تعمیرات و انرژی کمپرسورها)،بعلاوه هزینه های انتقال تابعی از فشار کاری خط لوله، قطر لوله نیز می باشد.|طبق ترازنامه انرژی حدود 3.2% گازمصرفی کشور در سال 1399 (معادل 13 میلیون مترمکعب در روز) صرف تامین انرژی خطوط انتقال گاز شده است! |آژانس بین المللی انرژی IEA براورد کرده که با لحاظ کلیه پارامترها، هزینه امروز انتقال گازطبیعی در هر 1000 کیلومتر بین 0.5 تا 2 دلار بر میلیون بی تی یو می باشد ( 1.9 تا 7.4 سنت دلار بر مترمکعب).|فاصله خط لوله IGAT9 که عسلویه را به ترکیه وصل می کند، 1880 کیلومتر با قطر 56 اینچ بوده و هزینه انتقال بر اساس نرمهای بین المللی در محدوده پایینتر 1$ بر میلیون بی تی یو بر 1000 کیلومتر در نظر گرفته می شود لذا هزینه انتقال از مرز ترکیه به سرچاه عسلویه، حدود 7 سنت دلار بر مترمکعب براورد می شود ( 2800 تومان با دلار 40 هزار تومان).|نرخ گازطبیعی در بورس انرژی ترکیه در پایان هفته قبل 34 سنت بر مترمکعب برای هر یونیت 1000 مترمکعبی شامل هزینه انتقال است.|دولت ترکیه برای معاملات سوخت 18% VAT اعمال کرده و در کنار آن مالیات سنگین دارد که براورد هزینه کل اعمال شده بر نرخ در محدوده 30% است.|لذا نرخ گازطبیعی مرز ایران و ترکیه بطور تقریبی حدود 23.8 سنت دلاربرمترمکعب (9520 تومان بر مترمکعب) برآورد شده که با کسر هزینه انتقال به عسلویه، نرخ سرچاه گازطبیعی صادراتی ایران به ترکیه رقمی حدود 6720 تومان براورد می شود (16.8 سنت دلار بر مترمکعب) که کمتر از نرخ خوراک پتروشیمی در ناحیه عسلویه است.|انتشار آمار دقیق از نرخ گازطبیعی صادراتی ایران به ترکیه در نقطه مرزی، می تواند به دقیق شدن دادن نرخهای سرچاه صادراتی ایران کمک شایان نماید./پترونیان
🛑 اخبار منفی از چپ و راست به بازار هجوم آورده که این یعنی باید منتظر کف جدید باشیم :
◾️افزایش نرخ خوراک پتروشیمی
◾️فروش اوراق توسط دولت
◾️تخته کردن صنعت متانول
◾️و حالا توقف بورس کالا
آلارم منفی شدن بازار هست.
امیدوارم فقط کمی شفافسازی در اطلاعرسانیها داشته باشیم فقط همین...
در خرید و فروش ها دقت کنید
خبر توقف فعالیت بورس کالا تکذیب شد
🔹در دقایق پایانی معاملات امروز(یکشنبه) خبری در فضای مجازی بدون هیچ سندی و منبع معتبری، مبنی بر توقف فعالیت بورس کالا منتشر شد.
🔹در این زمینه سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: خبر منتشر شده در فضای مجازی کاملا کذب بوده و خبرهای کذب منتشر شده در این زمینه صرفا در راستای تشویش افکار عمومی و آسیب رساندن به روند بازار سرمایه است.
🔹مجید عشقی، دبیر شورای عالی بورس نیز در این رابطه گفت: به موجب قانون بازار اوراق بهادار، صدور، تعلیق و لغو مجوز فعالیت بورس ها جزو وظایف شورای عالی بورس بوده و به هیچ وجه موضوع اشاره شده در دستور کار شورای عالی بورس قرار ندارد.
🔹بورس کالا در سال های اخیر به شفافیت معاملات کالاهای پذیرفته شده کمک شایانی داشته و عملکرد این بورس در اقتصاد ملی انکارناپذیر است.
#تحلیل_بازار
شایعاتی منفی
امروز مجددا شاهد یک فروش دسته جمعی و منفی سنگین بودیم. به نظر ما نبود تقاضا و زده شدن سرمایه گذاران از بازار باعث منفی بود ولی خوب معمولا بعضی روزها بهانه ای جور می شود تا زیان سنگین را شناسایی کرده و از بازار خارج بشویم. امروز شایعه بررسی تعطیلی بورس کالا در دولت پشتوانه روانی شناسایی زیان بود. واقعیت این است که بسیاری که اتفاقا نفوذ قابل ملاحظه ای در دولت و سایر ارکان حاکمیت دارند طرفدار برچیده شدن بورس کالا هستند یاسر جبرائیلی به عنوان بلندگو به دست این جریان چند وقت پیش انحلال بورس کالا را در توییتر مطرح کرد. اما اینکه واقعا این اتفاق بیافتد بعید به نظر می رسد. البته تا زمان نگارش این گزارش، روابط عمومی سازمان بورس در این مورد تکذیبیه ای منتشر کرده است. به نظر من علی رغم اینکه در دولت طیفی فکر می کنند با تعطیلی بورس کالا می توان تورم را مهار آهنین کرد و اتفاقا پیگیر هم هستند و به انحای مختلف این موضوع را مطرح می کنند، اما دولت این کار را نمی کند. دلیل آن هم مشخص است، همین الان قیمت های بورس کالا کاملا در کنترل دولت است، از قیمت پایه گرفته تا میزان رقابت تا کسانی که اجازه ی خرید دارند. چرا باید دولت یک بازار کاملا تحت کنترل را تعطیل کند؟ آیا جایگزین می تواند از شرایط فعلی تحت کنترل تر باشد؟ قطعا نه. البته تصمیمات اشتباه در این دولت کم نبوده است ولی فکر می کنم این یک مورد را می دانند که پیش بردن سیاست های کنترلی آنها با وجود بورس کالا راحتتر است. شاید هم زیادی امیدوار هستم که این استدلال واضح را متوجه بشوند. من از یک چیز دیگر می ترسم، بورس کالا بماند و در موج بعدی رشد قیمت ها، اجازه ندهند انتفاع به جیب شرکت ها برود.
ارزش معاملات خرد
ارزش معاملات خرد امروز به 5700 میلیارد تومان رسید که نسبت به روزها و هفته های اخیر عدد بهتری است. این را هم می توان مثبت تفسیر کرد و هم منفی. مثبت از این نظر که در قیمت های پایین تر تقاضا وضعیت بهتری دارد اما منفی از این جهت که بازار تنها در شرایطی دچار افزایش ارزش معاملات می شود که بازار به شدت منفی باشد. احتمالا بخشی از این افزایش معاملات نیز مربوط به بازارگردان ها و خریداران حمایتی است. تکرار مکررات می شود اما خوب در رکود قرار داریم آن هم از نوع شدید.
زراعت و رشد بالا
صنعت زراعت در تیرماه جزو بهترین رشد های درامد نسبت به میانگین 12 ماه را داشته است. میانگین رشد صنعت درآمد صنعت زراعت در تیرماه نسبت به میانگن 12 ماه گذشته 36 درصد بوده است، در حالی که رشد درآمد تیرماه کل شرکت های بورسی نسبت به میانگین 12 ماه تنها 5 درصد بوده است. این درحالی است که در ماه ها و فصول قبلی نیز رشد درآمد این صنعت با حفظ حاشیه سود خوب بوده است. بهترین رشد در این صنعت مربوط به زپارس، زشگزا و سپید به ترتیب با 166، 43 و 43 درصد بوده است. رشد تولید و فروش ذرت بذری باعث عملکرد بسیار جالب زپارس در ماه های اخیر شده است. البته نرخ فروش ذرت بذری به عنوان اصلی ترین محصول این شرکت نیز نسبت به سال گذشته 3.7 برابر شده است. اکثر زپارس را به خاطر زمین هایش خرید و فروش می کنند ولی ادامه روند رو به رشد تولید و فروش می توان این شرکت را وارد زون پی به ای بازار کند. زشگزا نیز به دلیل رشد نرخ فروش و همچنین رشد مقدار فروش در تیرماه جالب بوده است. اما داستان در سپید بیشتر به نرخ فروش بر می گردد. تقریبا بعد از یکسال سرکوب قیمت مرغ، بالاخره فنر از دست مهارکنندگان آهنین در رفت و قیمت مرغ به شدت رشد کرد. طبیعتا این وسط شرکت هایی که توانسته اند زیر فشار دوام بیاورند نیز از نرخ های جدید منتفع می شوند.
1402/05/07
منبع فردانامه
کانال آنالیز سهم ها
خبر توقف فعالیت بورس کالا تکذیب شد 🔹در دقایق پایانی معاملات امروز(یکشنبه) خبری در فضای مجازی بدون ه
خیلی راحت با شایعات
از سهامداران نوسان میگیرند
چند وقته اینجوری دارن سر مردم کلاه میزارن
بازار میخواد یه حرکتی بزنه یه خبر میدن و بعد از ریزش تکذیب میکنن
بهترین روش نوسانگیری از مردم
ناظر هم که همیشه خوابه.....
🥱🥱🥱
🚨 دستور رئیسی به وزیر اقتصاد برای ایجاد شفافیت و اطلاع رسانی اقدامات دولت در بازار بورس
خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی برای ایجاد شفافیت و اطلاعرسانی اقدامات و برنامههای دولت در راستای تقویت ثبات و رونق بورس اوراق بهادار برای مردم و بهویژه سهامداران خرد مکلف شد. | تسنیم
#فولاژ
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فسبزوار
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سخوز
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فسپا
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فخوز
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سپاها
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سفار
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای