کانال آنالیز سهم ها
✅#ورنا ارزش پرتفوی بورسی ورنا در گزارش تیره ماه 18 هزار میلیارد تومان بوده، این در حالیست آخرین قیمت #خساپا در این پرتفوی 426 میباشد، یعنی 100 تومن کمتر از قیمت بسته شدن #خساپا، که فردا شاهد بازگشایی باشکوه #خساپا خواهیم بود و #خساپا بزودی با زیر 1000 تومان خداحافظی خواهد کرد.
🔸ارزش پرتفوی بورسی #ورنا با #خساپای 520 تومانی به 21.3 هزار میلیارد تومان می رسد، با فرض هدف بالای 1000 تومان برای #خساپا (همان 1000 تومان رو در نظر میگیریم) ارزش پرتفوی بورسی #ورنا به 37.14 هزار میلیارد تومان میرسد(با فرض ثابت بودن باقی زیرمجموعه ها)
یعنی #ورنا فقط ارزش پرتفوی بورسی این سهم در حال حاضر به ازای هر سهمش:
2675 تومان می باشد.
با فرض #خساپای 1000 تومانی ارزش پرتفوی بورسی #ورنا به ازای هر سهمش:
4665 تومان خواهد بود
کانال آنالیز سهم ها
کانال آنالیز سهم ها
به این نوع تحلیل، تحلیل بنیادی میگن
تمامی شرکت های سرمایه گذاری مثل ورنا، خگسنر، وساپاريال وصنا، وخارزم ووووووو پرتفوی وسیعی دارن و شما می تونید از داخل سایت ببینید
شما می تونید سایر سهم هایی سرمایه گذاری هم ارزش گذاری کنید و مارکت سهم بسنجید
کانال آنالیز سهم ها
آقای همتی از اسکناس ۱۰۰هزار تومانی رونمایی کرد.
همانطور که در تصویر میبینید ۴صفر این اسکناس حذف شده و در پایین عدد ۱۰۰ خورده.
تا انتهای امسال حذف ۴ صفر اجرایی خواهد شد.
یکی از موانع حذف ۴صفر از پول ملی قیمتِ زیر ۱۰۰۰ تومان سهم ها در بورس بود.
چون با حذف ۴صفر سهم زیر ۱۰۰۰ تومان کمتر از ۱ تومان میشد.
حدود ۳سال پیش اکثر سهم ها زیر ۱۰۰۰ تومان بودند و تعداد محدودی بالای ۱۰۰۰ بودن.
این مشکل با افزایش قیمت سهم ها حل شد.
الان برخلاف گذشته معدود سهام شرکتهایی هستند که زیر ۱۰۰۰ تومان قیمت دارند. از نظر رفتاری توصیه میکنم اونهارو بخرید، چون تمایل دارن مثل بقیه بازار بیان بالای ۱۰۰۰ تا بعد از حذف ۴صفر زیر ۱ تومان نباشند!
این سهم ها شامل:
وسکاب
خودرو
خساپا
وپارس
وبصادر
وتجارت
و... عبداللهی
کانال آنالیز سهم ها
💢 آخرین قیمتهای #خودرو :
🔹 206 در بازار از 200 میلیون تومان گذشت .
🔹 قیمت 206 با دلار 4 هزار تومنی = 40 میلیون
قیمت 206 با دلار 22 هزار تومنی : 220 میلیون ( در این قیمت به تعادل خواهد رسید )
قمیت 206 کارخانه : 100 میلیون .
🔹 حباب منفی قیمت کارخانه تا بازار : 100 درصد !!
🔹این فاصله پر خواهد شد .
🔹 206 مثال بود . بیشتر خودرو ها کم و بیش همین شرایط رو دارند . کانال بورسی ویو
خبر خوش رییس جمهور و لرزیدن تن بورسیها!
تاثیر آگهی فروش بلوکی پالایشگاهها بر نمادهای این گروه چه خواهد بود؟
محسن عباسی
✅ چند روز است که رییس جمهور وعدهی یک خبر خوش اقتصادی را داده است که نوعی گشایش اقتصادی را ایجاد خواهد کرد و حدس و گمانه زنیها را در این خصوص افزایش داده است. از احتمال فروش اوراق نفتی به مردم، تا تصویب fatf و احتمال پیوستن ایران به سوئیفت نفتی چین و کنار گذاشتن همیشگی دلار و استفاده از یوان و ریال در مبادلات ایران و چین و کشورهای عضو این سیستمِ پرداختِ مستقل.
👈 به هر حال باید منتظر ماند و دید خبر خوش چه خواهد بود و سپس ابعاد اقتصادی این موضوع تحلیل شود.
👈اما جالبتر واکنش مردم به این خبر است خصوصا در بین فعالان اقتصادی نوعی نگرانی به وجود آمده است! علی رغم اینکه رییس جمهور محترم اعلام کرده اند که خبر خوشی در راه است اما لرزه بر اندام فعالان اقتصادی و سهامداران و معامله گران اقتصادی افتاده است.
✅علت این موضوع دو نکته است که امیدوارم دولتمردان در تصمیم گیریهایشان به این دو موضوع دقت کنند:
🟠 دولت، به واسطهی اقدامات خود در چند دوره قبل در بخش اقتصادی، اعتماد عمومی مردم نسبت به تصمیمات اقتصادی را از دست داده است و مردم را نسبت به اینگونه وعده ها خوش بین نکرده است. مردم همواره ترس این موضوع را دارند که دولت تصمیماتی بگیرد که در نهایت برنامهریزیهای آنها را در بعد اقتصادی زندگیشان به هم بریزد. ضمن اینکه برخی وعده های وزیران یا محقق نشده است و یا در زمان اعلام و یا اجرا موضوعی بسیار کمرنگ و گاهی بی اهمیت برای مردم بوده است و مردم احساس کرده اند به نوعی "سرِکار" بوده اند مانند وعده وزیر محترم ارتباطات در خصوص یک سوپرایز و خبر خوش که ارسال مرسولهی پستی با پهباد از اب در آمد و یا لباس فضانوردی و ....
✅ اعتماد عمومی مردم یک سرمایهی اجتماعی بزرگ است که در حال حاضر در بازار سرمایه شکل گرفته است و امیدواریم دولت از این سرمایه اجتماعی به خوبی محافظت کند و از رفتارهای سلیقه ای در بازار خودداری کند. به هر حال خبر خوش هر چه باشد معتقدم که دولت در راستای کنترل سایر بازارهای موازیِ بورس(ارز و مسکن و سپردهبانکی) و هدایت نقدینگی به بورس برنامه ریزی کرده است و راهی را که شروع کرده است با قدرت ادامه خواهد داد.
✅موضوع دوم عرضهی بلوکی پالایشگاه های بورسی است که قرار بود در صندوقهای ETF عرضه شوند. این موضوع نیز مورد سوال بسیارس از دوستان و عزیزان بود و برخی آن را به معنای کنسل شدن فروش این صندوقها عنوان کرده اند.
👈 در این خصوص نظر بنده این است که پذیره نویسی صندوقها پابرجاست و صندوق دارادوم در موعد خودش پذیره نویسی خواهد شد. توجه کنید که اولا دولت بخشی از سهام خود در پالایشگاهها را آگهی کرده است و نه همهی آنها را. دوما ارزش صندوق دارا دوم بر اساس پیش بینیها بسیار بزرگتر از صندوق دارایکم میشود و ممکن است همهی صندوق به راحتی به فروش نرود بنابراین دولت بدش نمیآید شانس فروش بلوکی را هم امتحان کند تا هم بخشی از سهام را تعیین تکلیف کرده باشد و امکان فروش همهی ETF دولتی را هم با توجه به کوچکتر شدن صندوق فراهم کرده باشد.
👈 در واقع به نظر من دولت قصد دارد از هر دو امکان استفاده کند و شانس خود را در هر دو بخش امتحان کرده کند، ابتدا فروش بلوکی بخشی از سهام و اگر موفق نشد کل سهام را در صندوقها عرضه کند!
✅ برای سهام پالایشگاهی چه اتفاقی میافتد؟
هر کدام از این سناریوها اتفاق بیفتد، چه فروش بلوکی و چه ETF، انگیزهی رشد قیمتی سهام این گروه همچنان باقی است. اگرچه معتقدم این بلوکها فروش نخواهد رفت و در نهایت در صندوق دارادوم عرضه خواهد شد اما فقط، احتمالِ وجودِ خریدار برای شبندر (با توجه به شرایط خاص سهامداریِ پارسان در این نماد) وجود دارد. ترکیب سهامداری سایر پالایشگاهها به گونه ای است که خریدار ۱۵ درصد از بلوک این شرکتها انگیزهی مدیریتی نخواهد داشت و بعید است کسی اقدام به خرید این بلوکها کند مگر اینکه با بدهیهای دولت تهاتر شود که باز هم به نظر من خیلی بعید است دولت اینکار را بکند چون در صندوق ETF میتواند فروش بهتری را رقم بزند.
✅ به نظر من روند قیمتی سهام پالایشگاهی ها چه بعد از عرضه بلوکی و (حتی خرید بلوکی توسط افراد حقوقی) و چه پس از اعلامیهی رسمیِ فروش صندوقهای ETF صعودی خواهد بود!
👈 خریدارِ بلوک، (خصوصا در نمادی که رقابت هیئت مدیره ای وجود دارد) انگیزه خواهد داشت تا سهام بیشتری از بازار جمع آوری کند. در دورهی اعلام پذیره نویسی صندوق هم معمولا تا قبل از روزهای پایانی مردم اقدام به خرید واحدها نمیکنند و اکثریت فروش واحدهای صندوق در روزهای پایانی رقم میخورد و به محض زمان اعلام پذیره نویسی(مانند دارایکم) خیلی از سرمایه گذاران ترجیح میدهند "خودِ سهام" موجود در صندوق را (ادامه در پست بعدی👇)
ادامهی پست قبلی☝️ ...خریداری کنند که منجر به افزایش تقاضا در سهام صندوقها میشود البته توجه داشته باشید که سهام عدالت هم به عنوان یک اهرم تعدیل کننده در طرف عرضه ظاهر میشود و اگر چه در مقابل تقاضای بازار عدد بزرگی محسوب نمیشود اما شکل عرضهی این سهام میتواند نوساناتی را ایجاد کند. با این وجود وضعیت تکنیکالی این گروه بسیار مناسب ارزیابی میشود که این عامل هم در تصمیم گیری معامله گران موثر است.
بورس، چند خط از محسن عباسی
در پی صحبتهای همتی که ظاهرا ناشی از پشتگرمی رییس کل بانک مرکزی به یک منبع ورودی ارز است ، دلار ۱۰۰۰ تومان کاهش یافت و به ۲۲۷۰۰ رسید. از منظر تکنیکالی امکان لمس محدودهی ۱۸-۱۹ تومان وجود دارد.( در بلند مدت ممکن است ریزش بیشتری در انتظار دلار باشد_حدود ۱ تا ۲ سال)
✅به نظرم هیچ خطری بورس را تهدید نمیکند چون دلار به صورت فرسایشی به سمت پایین حرکت خواهد کرد تا امکان ورود نوسانگیران مهیا نشود و همزمان احتمالا با رونمایی از یک بسته نظارتی بر سایر بازارهای موازی بورس، سرمایهها آرام آرام به سمت بورس هدایت خواهد شد. دلار نیمایی، ملاک شرکتهای بورسی است که کم کم فاصلهی خود را با دلار آزاد به حداقل خواهد رساند. ورود پول به بورس تشدید خواهد شد.
بورس، چند خط از محسن عباسی
این هم یه تحلیل دیگه که خیلی منطقی وارد بحث شده و به نتیجه هم رسیده
این سبک تحلیل ها خیلی خوبه و ماهم باید به سمت این نوع تحلیل ها پیش بریم
به نظر اوضاع #بورس تا پایان امسال خوبه و نگرانی خاصی نداره 😊