#سود_مجامع_اردیبهشت_1403
هفته سوم
#درهآور 8700 ﷼ 70 درصد eps
#دکپسول 8000 ﷼ 70 درصد eps
#هجرت 3100 ﷼ 70 درصد eps
#ساروم 7300 ﷼ 97 درصد eps
#دبالک 760 ﷼ 75 درصد eps
#شدوص 700 ﷼ 91 درصد eps
#شتوکا 420 ﷼ 38 درصد eps
#سقاین 370 ﷼ 83 درصد eps
#کتوکا 200 ﷼ 49 درصد eps
#گشان 192 ﷼ 10 درصد eps
#حتوکا 170 ﷼ 43 درصد eps
#کفپارس 25 ﷼ 16 درصد eps
بورس در گذر زمان:
🔺از «تاثیر تغییر وزیر اقتصاد بر بورس» تا «رد تعطیلی بورس بعد از ریزش سنگین»
🔹در طول سال هایی که بورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده است اتفاقات و وقایعی را به خود دیده است که هر یک به نوعی می توانند تجربه ای برای مدیران فعلی و تجدید خاطراتی برای سهامداران باشند. این نوشتار به وقایع و اخبار بورس ایران در نوزدهمین روز اردیبهشت ماه در طی سال های مختلف خواهد پرداخت که به نوعی برای بورس ایران حائز اهمیت بوده اند.
🔹۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۴، مراسم مربوط به امضای قراردادهای بورس نفت عصر دیروز برگزار و طی آن تمام قراردهای مربوط به این بورس امضا شد.
🔹۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، طی خبری اعلام شد دامنه نوسان قیمت روزانه سهام از روز شنبه ۳ درصد خواهد شد.
🔹۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، نسخه موبایل "سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران" (کدال) موسوم به "کدال همراه" (به صورت آزمایشی) راه اندازی شد.
ادامه👇
https://nabzebourse.com/000J3m
#بورس_در_گذر_زمان
مهم
🔺۱۰ شرکت دولتی امسال وارد بورس میشوند
معاون سازمان خصوصیسازی:
🔹امسال ۱۰ شرکت دولتی از طریق بازار سرمایه واگذار میشود.
🔹پالایشگاه ستاره خلیجفارس، هواپیمایی کیش، مجتمع صنعتی اسفراین، فولاد اسفراین و آلومینای جاجرم در دستور واگذاری قرار دارد./فارس
#کاما باکس زرد مقاومت ماهانه هستش که سخته و حمایت اول 3787 میشه حد ضرر هم قرار داد که بشکنه میاد باکس آبی
🔹تامین سرمایه کیمیا موفق به اخذ دو مجوز صندوق سرمایه گذاری اونیکس و آذرین شد و مدیریت صندوق بازارگردانی اختصاصی مس را در اختیار گرفت و نیز موافقت اصولی صندوق سهامی را نیز دریافت نمود.
🔹همچنین در سال گذشته دارایی تحت مدیریت شرکت بالغ بر ۵۴،۰۰۰،۰۰۰ میلیون ریال بوده است.
🔹شرکت تامین سرمایه کیمیا در سال مالی ۱۴۰۲ اقدام به انتشار بیش از ۲۱،۵۰۰،۰۰۰ میلیون ریال انواع اوراق تامین مالی کرد.
🔹ارزش بازار سهم تا آخر سال ۴ همت بوده است
🔹 تامین سرمایه کیمیا از تاریخ پذیره نویسی تا کنون ۱۲۷ درصد بازدهی داشته است.
#تکیمیا
اتحادیه یعنی طلا
اگر معنی واقعی یک اتحادیه صنفی را می خوایید متوجه بشوید، به اتحادیه طلا نگاه کنید. البته کیفیت این اتحادیه، به دلیل اتحادی است که در این صنف وجود دارد. همین باعث می شود که متوهم ها وقتی به زمین سفت این اتحادیه می رسند، شمشیر چوبی خودشان را غلاف کنند.
چه جالب که دقیقا هم زمان با این داستان مقاومت اتحادیه طلا، یادداشت دکتر خواجه نصیر از مدیران با سابقه ی بورس را می بینیم که از عملکرد نهادهای مالی انتقاد کرده است. نهادهای مالی که نه مقاومت، حتی اعتراض و انتقاد را هم با اکراه و ترس انجام می دهند.
fardaname
در شرایط رکودی اقتصاد نرخ های بهره ی بالا و تصمیم سیاست گذار به کنترل تورم ابزار درامد ثابت میتونه گزینه ای مطمئن تر باشه
پس مدیریت سرمایه و تخصیص دارایی ها به گزینه های متنوع طلا مسکن درآمد ثابت صندوق های در سهام و مختلط و سهام بنیادی و سهام پر ریسک و تغییرات در درصد این دارایی ها میتونه سبد دارایی را هم کم ریسک هم اماده برای تحرکات احتمالی بکند
صندوق های طلا
صندوق های کالایی
صندوق های تضمین شده
صندوق های در سهام
صندوق های درامد ثابت
نمادهای بنیادی
نمادهایی با بتای بالاتر از بازار
نمادهایی با بتای منفی
در سبد دارایی با توجه به شرایط اقتصاد جهانی داخلی و ریسک های سیستماتیک و ... وزن هر کدام را مدیریت کنید🙏
#تحلیل_بازار
⚠️مثل هر روز
امروز هم بورس نتوانست مثبت شود و برای 8 روز پی در پی منفی خورد. انگار منفی خوردن شده برنامه ی دیفالت این بازار و اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد. ارزش معاملات خرد هم کماکان در حد تعطیلی قرار دارد و به زور به 3600 میلیارد تومان رسید.
❓جلسه جدی انجمن ها با معاون اول
در سال های اخیر بیشتر اعتراض به سیاست های اشتباه دولت توسط بورسی ها انجام گرفته است. مثلا در مورد فاصله نرخ ارز نیما و نرخ ارز در بازار آزاد همیشه بیشترین اعتراض از سوی بورسی ها بود. یا مثلا در مورد نرخ گاز بازهم بیشترین اعتراض از سمت بورسی ها بود. همین باعث شده بود تولیدکنندگان و کسب و کارها اتفاقات را اصلا پیگیر نباشد و مدیران شرکت ها در خواب خرگوشی باشند. حالا به گوش می رسد با توجه به اینکه ارزان فروشی ارز صادرکنندگان در حال به تعطیلی کشاندن آنهاست، این انجمن مختلف صادرکننده است که بیشترین اعتراض را دارند.
دیروز در جلسه مجلس با معاون اول رئیس جمهور انجمن ها بیشترین اعتراض را داشته اند و براساس واقعیت های تولیدی و صادرات نشان داده اند که اگر نرخ ارز در سامانه نیما اصلاح نشود، باید منتظر افت وحشتناک صادرات غیرنفتی باشیم. خیلی دوست داشتم جیگرهای دلارزدا هم در این جلسه بودن و می دیدن چه بلایی سر صنعت و صادرات کشور آورده اند.
💵نوسان محدود در دلار و طلا
همانگونه که انتظار می رفت با فروکش کردن تنش نظامی، دامنه نوسان روزانه طلا و دلار هم کاهش پیدا کرده است. با توجه به تنگنای شدید پولی و مالی در کشور به نظر می رسد فعلا این وضعیت نوسان در بازه ی 60 تا 63 ادامه دار باشد. تنها اهرم فشار از سمت تقاضا در بازار دلار، نرخ پایین دلار در سامانه نیماست که باعث تقاضای کاذب و رانت شده است و بازار آزاد را داغ نگه داشته. اگر نرخ نیما اصلاح شود، احتمالا دلار به کمتر از 60 هزار تومان هم افت کند.
🔴پروژه های موفق
هر موقع بازار به کف رکود میرسد، فقط سهم های پروژه ای مورد توجه قرار می گیرد. امروز هم اکثر نمادهایی که هدف پروژه ی نوسان گیرها قرار می گیرد معاملات بهتری نسبت به کلیت بازار داشتند
1403/01/19
#فردانامه
#حسن_کاظمزاده
.
🚫چرخش در صنعت فولاد!
⁉️در سال 1403 تقاضای گندله نسبت به عرضه آن افزایش پیدا میکنه و در مقابل آن عرضه آهن اسفنجی نسبت به تقاضا آن افزایش پیدا میکند .
📈روند افزایش ظرفیت آهن اسفنجی نسبت به سایر محصولات زنجیره مانند شمش ، گندله و کنسانتره شیب بیشتری دارد و همین باعث جبران مازاد تقاضا اسفنجی و تبدیل آن به مازاد عرضه خواهد شد . کمبود 10 % اسفنجی در گذشته باعث افزایش نسبت قیمت آن نسبت به شمش تا سطوح 65 % شده بود !
❓در حال حاضر با توجه به افتتاح واحد های جدید اسفنجی ، انتظار میرود بهار آهن اسفنجی در سال 1403 به پایان رسد و تا سال 1404 با مازاد عرضه 2.1 میلیون تنی همراه شود . این اتفاق منجر به کاهش ضریب اسفنجی / شمش تا سطوح 50 درصد خواهد شد .
🔴گندله در گذشته با مازاد عرضه مواجه بوده اما بنظر میرسد در سال 1403 ، شرایط برای گندله بهتر شود و با توجه به روند آینده افتتاح طرح های پایین دستی و تاخیر در افتتاح طرح های بالا دستی ، این روند ادامه دار باشد و این محصول تا سال 1404 با کمبود 3 میلیون تنی همراه شود .
🟢کنسانتره نیز وضعیت مشابهی با گندله دارد . سرعت افزایش ظرفیت بخش های پایین دستی نسبت بالا دستی بیشتر بوده و مازاد عرضه کنسانتره را تا حدودی بر طرف میکند.
📉با توجه به روند افزایش ظرفیت ها در بخش های پایین دستی در سنوات آینده مخصوصا سال 1404 ، انتظار میرود بخش های بالادستی مانند کنسانتره و گندله از جذابیت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار باشند و در صورت عدم مشکل در تامین سنگ آهن عملکرد های خوبی را از خود به نمایش بگذارند.
سلام درود
یه سوال دارم
چرا الزام نمیکنید
که شرکتهای که صندوق اعطا شده به آنان ،سود حاصله از سپرده
درصدی در سهام مجددا برگردونن به چرخه خرید سهام ،برای #حمایت از بازار سرمایه ؟!
مثلاً الزامی شود،۵۰ درصد سود سپرده
حرمت مسجد را متولی باید نگهداره
این صندوقها ،در بحرانها باید به کمک بازار سرمایه بیان
بسم الله❤️
#حسین_زمانی
سرمایۀ شخصیِ طلافروشان نیاز به ثبت ندارد
🔹در روزهای اخیر و پس از ابلاغ دستورالعملی مبنیبر الزام ثبت معاملات فلزات گرانبها در سامانۀ تجارت، اعتراضات صنفی در برخی از نقاط کشور رخ داد بهگونهای که بازار اصلی طلا و جواهر تهران (سبزه میدان) چند روزی تعطیل است.
🔹در جهت حل تعدد سامانهای، سازمان مالیاتی اعلام کرد، ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت و دریافت تأییدیه صورتحساب کفایت دارد؛ در واقع طلافروشان نیاز به بارگذاری مجدد در سامانۀ مودیان ندارند.
🔹وزارت صمت هم در دستورالعمل جدیدی اعلام کرده، نیازی به ثبت موجودیِ اولیه مربوط به داراییِ شخصی یا سرمایۀ کاسبان که مورد تولید و فروش قرار نگرفته، در سامانه جامع تجارت وجود ندارد. بازرسان نیز نباید خطای ثبت اطلاعات را قاچاق در نظر بگیرند.
@Farsna - Link
۳۵ هزار میلیارد اوراق دولتی با سود ۲۸ درصد خریدار نداشت
این فقط گوشهای از آثار انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدیه
خود دولت نمیتونه اوراق بفروشه
انتظار دارید تولید کننده با سود ۳۰ درصدی چرخش بچرخه و تامین مالی کنه؟ صمدی
بسیاری از شما می پرسید که دولت چه کرده است که با ۲۹ درصد هم اخزا خریدار ندارد و این پول ها کجا می رود که سودی بیشتر کسب می کند؛ پاسخ ساده است. کسی ریال نگه نمی دارد و فقط کالا می خرد. پول به بازار رفته است؛ به بیانی عامیانه تر، اعتماد پول را به تولید و خدمات از بین ببر؛ پولی که به دولت اعتماد نکند سر از بازار در خواهد آورد.
ربا، بنزین روی آتش ریختن است و این نکته را به بازار القا می کند که دولت ورشکستهشده است و تورمی وحشتناک در راه است. پویش