eitaa logo
کانال آنالیز سهم ها
5.1هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
124 ویدیو
85 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺مهم برای خودروسازان 🔺 وزیر صمت امروز به شورای رقابت می‌رود بهرامی ارض اقدس، عضو شورای رقابت: امروز بعدازظهر وزیر صمت به شورای رقابت خواهند آمد. قصد داریم سیاست های کلی بحث رقابت و انحصار را با ایشان مطرح کنیم و یک هم‌افزایی و همسویی پیدا کنیم که تصمیمات شورای رقابت توسط دولت نقض نشود و متقابلا شورای رقابت ضمن این که به وظایف خود مانند ترویج رقابت و مقابله با انحصارعمل می کند تصمیمی نگیرد که مخالف سیاست های دولت باشد./ اقتصادآنلاین
مهم از مجمع در پاسخ به پرسش سهامداران مطرح شد: ✅مدیرعامل پالایشگاه تبریز: به فرمول قیمت‌گذاری فرآروده‌های پالایشگاه‌ها که نابه‌هنگام و ناعادلانه بود، اعتراض کردیم. معاون اول رئیس جمهور دستور اصلاح داده و از طریق انجمن و هلدینگ پارسیان در حال پیگیری هستیم.
سردرگم بورس در سه سال گذشته در حال عادی اش سردرگم بود حالا که ریسک جنگ هم به آن اضافه شده، سردرگمی قطعا بیشتر شده است. در سومین روز دامنه نوسان محدود، ارزش معاملات به 1800 میلیارد تومان رسید و سهم ها از نظر صف خرید و صف فروش از هم تفکیک شد بودند. پیگیری اخبار یا ترسیم راه حل در روزهای آتی ما با چند سناریو مواجه هستیم. ممکن است شاهد پاسخی از سوی اسرائیل باشیم که طبیعتا در این شرایط گزینه هایی مثل طلا بازده خواهند داد و سهام افت تجربه خواهد کرد. اگر این پاسخ شدید نباشد و به گونه ای نشان از عدم افزایش تنش، آن موقع طلا منفی و سهام مثبت خواهد بود. اگر فضای ابهام ادامه پیدا کند، شاهد فرسایش در دارایی ها خواهیم بود لذا نقد بهتر از این دو دارایی خواهند بود. اگر خیلی اوضاع خوب شود، سهام می تواند رشد سریعی تجربه کند. به نظر می رسد به جای پیگیری مداوم اخبار یا در کنار آن باید برای هر یک از حالات از الان برنامه داشت. پاسخ سریع ولی ملایم در شرایط پاسخ سریع و شدید گزینه مطلوب مشخص است، خرید طلا یا نگهداری و افزایش آن. حالا اگر پاسخ سریع و ملایم باشد یعنی مثلا به هم پیمان های ایران در خارج از مرزهای ایران باشد، آن موقع سهام می تواند رشد محدود کند و طلا افت محدود. در این شرایط گزینه های نقد شونده انتخاب بهتری هستند تا نوسان سریع گرفته شود. از همین رو است که مثلا امروز با کاهش ترس در نیمه دوم بازار امثال فولاد و فملی یا صندوق ها متعادل و مثبت شدند در حالی که نمادهای کوچک کم تراکنش کماکان صف فروش ماندند. بهبود شرایط اگر فرسایش و انتظار تداوم داشته باشد، نقد بودن یا در درآمد ثابت بودن انتخاب خوبی است. اما اگر شرایط خوب شود بورس می تواند رشد قابل توجه داشته باشد. برای این شرایط انتخاب نمادهای کم عرضه (دقیق برعکس حالت رشد محدود که سراغ گزینه های پرتراکنش رفته بودیم) می توانند انتخاب خوبی باشند. یا حتی گزینه های اهرمی و اپشن ها برای شرایط آنچنان می توانند گزینه ی خوبی باشند. 1403/01/28 https://eitaa.com/Share_analysis
بازار امروز با حمایت از و شروع شد و در نیم ساعت آخر باذتعدیل، جمع شدن صف فروش‌ها و یا به صف خرید رسیدن در تعدادی نمادهای بزرگ مثل و یا بنیادی همانند و سهم های کوچک اما دارای حمایت کننده همانند به انتها رسید. از دیدگاه من بازار مصنوعیست و اگر کسی نقد باشد برایش سیگنال خریدی صادر نکرده ولی مسیر صعودی آرامی که به مدد بزرگان چند ماهه شروع کرده هنوز از بین نرفته و با توجه به اخبار منطقه و میزان تنش و درگیری ادامه خواهد داد. شایعه شده که قرار دلار نیما به محدوده ۴۸۰۰۰ تومان برسه و حتی اگر واقعیت داشته باشه در مقابل ریسک های منطقه هیچ خواهد بود. قطعا کشوری که پیروز میدان جنگ باشه، بازار سهام خوبی خواهد داشت و کشور مغلوب بازنده.
بازارهای سهام نسبت به لحظات درگیری بیش از حد واکنش نشان می دهند. از این رو ناتان روچیلد گفته است: با صدای توپ بخر و با شنیدن صدای شیپور بفروش.
صندوقهای طلا هم از حمایت کوتاه مدتشون تا این لحظه برگشت زدند و می تونه سیگنال ورود مجدد بده به این دلیل که: 🔹شدت اخبار منفی در حال افزایش 🔹به پایان هفته نزدیک میشیم و بازار تعطیل میشه و بنابراین اون دو روز معلوم نیست که چه اتفاقی بیفته و تکلیف سهام چی میشه پس ترجیح میدن که در طلا باشند. اسرائیل هم دقیقا داره مثل ایران عمل می کنه و ایران را فعلا تو هوا نگه داشته تا بعد بزنه‌. بازی رسانه ای و روانی.
همراه اول درباره شایعه خرید سهام دیجی کالا توضیح داد به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت ارتباطات سیار، پیرو مذاکراتی برای سرمايه‌گذاري زیرمجموعه در ديجي کالا از عدم مشخص شدن نتيجه نهايي  خبر داد. 🔸بر اساس این گزارش، "همراه" پیرو شایعه منتشره در فضای مجازی مبنی بر خريد سهام گروه تجارت الکترونيک ديجي کالا، اعلام کرد: مذاکراتي در قالب سرمايه‌گذاري براي ورود يکي از شرکت هاي فرعي همراه اول (شرکت کسب و کارهاي نوپاي حرکت اول) به ديجي کالا در جريان و موضوع در حال مذاکره است که تاکنون نتيجه نهايي و قراردادي نيز منعقد نشده است. 🔸همچنین حمید محمدی رئیس هلدینگ دیجی‌کالا پیرو شایعه خرید سهام توسط شرکت همراه اول در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق)، اعلام کرد: در ماه های گذشته مذاکراتی با سرمایه‌گذاران برای جذب سرمایه در دیجی‌کالا صورت گرفته که یکی از این شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری همراه اول بود. 🔸هیچ یک از این مذاکرات به نتیجه قطعی نرسیده است. همانند همیشه اخبار جذب سرمایه به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.
🛍فول طلاترین و نقدترین صندوق‌های طلا ⚠️نکته مهم در این بررسی بخش طلا شامل مجموع گواهی شمش و سکه می‌باشد. ضمناً تنها ۵ صندوق با بیشترین وزن نقدینگی و بیشترین وزن طلا نمایش داده شده‌اند.