🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
👌داستان کوتاه و پندآموز
💭بیهقی از عبدالحمید بن محمود نقل می کند که نزد ابن عباس بودیم که مردی آمد و گفت: به حج می آمدیم که در محلی به نام صفاح یکی از همراهان ما از دنیا رفت، برایش قبری کندیم، که دفنش کنیم، دیدیم مار سیاهی لحد را پر کرد، قبر دیگری که کندیم باز دیدیم مار آن قبر را پر کرده، قبر سوم کندیم باز مار در آن نمایان شد، جنازه ای را بی دفن گذاشته پیش تو برای چاره جویی آمدیم.
💭ابن عباس گفت: آن مار عمل اوست، بروید او را در یک طرف قبر بگذارید، اگر تمام زمین را بکنید مار در آن خواهد بود برگشته و او را در یکی از قبرها انداختیم، چون از سفر برگشتیم پیش همسرش رفته و خبر مرگ او را داده و از کارهای شخص مرده سوال کردیم.
💭زن می گفت: او آرد می فروخت، غذای خانواده خود را از خالص آن بر می داشت، سپس به مقداری که بر می داشت کاه و نی خرد کرده قاطی نموده، می فروخت!
📚قصه های اسلامی و تکه های تاریخی، ص47
🌷پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
✨لیس منا من خان مسلماً فی اهله و ماله✨
🔷آنکه به ناموس و مال مسلمانی خیانت کند،
از ما نیست.
📚بحارالانوار، ج75، ص172
❣ @arefeen
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#آثار_صله_رحم_با_خویشاوندان
#و_نیکی_به_پدر_و_مادر💕‼️
💠☀️حنان بن سدیر می گوید: در حضور امام صادق(ع) بودیم که میسر هم در میان ما بود، از رابطه خویشاوندی سخن به میان آمد، امام صادق(ع) فرمود:
♦️🔹ای میسر چند بار #اجل و مرگ تو #فرا_رسیده و هر بار #خداوند آن را به خاطر #صله_رحم با خویشاوندانت #تاخیر انداخته است، اگر می خواهی خداوند #عمر تو را #زیاد کند به #پدر_و_مادرت #نیکی کن.!
📚بحار الانوار، ج 74، ص 84
❣ @arefeen
☔️🍁☔️🍁☔️🍁☔️🍁☔️
💠چکار کنیم که بتوانیم یک نماز خوب و مقبول بخوانیم⁉️
🌺آیت الله جاودان(حفظه الله):
❇️یک چیزی که باعث می شود، به #نماز خوب و #مقبول برسید، #مواظبت از #چشم است. هر چند دیگر اعضای بدن را نیز شامل می شود اما مواظبت چشم #خیلی_مهم است. اگر مواظب چشمت بودید و آن را از گناه و #نامحرم پوشاندید، می توانید یک #نماز_خوب بخوانید.
⭕️حالا چه مقدار در #شبانه_روز مواظب چشم خود بودید، به همان مقدار هم نماز شما خوب و #مقبول خواهد شد و به همان مقدار هم در نماز #حواس شما جمع خواهد شد.
🔷نکته مهم این که مواظبت از چشم بدان معنا نیست که دیگر #اعضای_بدن را به حال خود رها کرد، مثلا #زبان را به حال خود گذاشت که هر چه خواست بگوید ولی چشم را کنترل کرد! این چنین نیست باید #همه اعضای بدن را از #گناه #کنترل کرد.
⚪️در #کنترل_زبان باید #خیلی_مراقب بود هر حرفی را نزد. بنده می خواستم در مجلسی یک #مطلبی را بفهمانم اما نیاز بود یک چیز دیگری بیان کنم که آن مطلب #قابل_فهم شود. چند روز داشتم روی آن #فکر می کردم که چه جور بگویم که در این مطلب #غیبت در نیاید، آخر هم نتوانستم و اصلا آن را نگفتم.
🌾انسان #عاقل همیشه روی حرفها، نگاهها، نوشتهها، رفاقتها و حتی غذاخوردن خود #دقت و #فکر دارد و این طور نیست که هر جا سفره ای پهن بود او بنشیند و غذا بخورد یا هر حرفی را بدون فکر کردن بزند.
❣ @arefeen
☔️🍁☔️🍁☔️🍁☔️🍁☔️
💠☀️💠☀️💠☀️💠☀️💠
🔴اعجاز عددی در قرآن کریم❗️
✅در قرآن کریم وجوه متعدّدی از اعجاز وجود دارد:
✍از جمله اعجاز در بلاغت و موضوعات آن، آگاهی دادن از غیب، بیان قضایای علمی و همچنین اعجاز عددی که عبارت از نظم در تعداد کلمات و حروفی است که برای مفهومی مشخّص بیان شده است.
🔻به عنوان مثال در قرآن کریم؛
🌐لفظ «ساعت» 24 بار به تعداد ساعات روز؛ لفظ «شهر = ماه» 12 بار به تعداد ماه های سال؛ لفظ «روز» 365 بار به تعداد روزهای سال شمسی؛ لفظ «عزم» 5 بار به تعداد پیامبران اولوالعزم؛ لفظ نماز 5 بار به تعداد نمازهای روزانه، لفظ «طواف» 7 بار به تعداد طواف واجب به دور کعبه؛
🔰از جمله تطابق ها، تطابق بین عدد کلماتی که به لحاظ مفهومی موافق یا معکوس یکدیگرند؛ مثلاً:
کلمه «حیات» 145 بار، در مقابل «موت» 145 بار؛
کلمه «دنیا» 115 بار، در مقابل «آخرت» 115 بار؛
کلمه «ملائکه» 84 بار، در مقابل «شیاطین» 84 بار؛
کلمه «حَرّ = گرما» 4 بار، در مقابل «برد = سرما» 4 بار؛ کلمه «ایمان» 11 بار در مقابل «کفر» 11 بار، به کار رفته است.
📌این اعجاز به واسطه وجود سرّی است که خداوند متعال آن را در حروف و اعداد قرار داده است. وضع نخستین حروف، ابداع خداوندی است که آن را قالب و ظرف حقایق نورانی و کتاب های آسمانی قرار داده و از باب اهمّیت موضوع به آنها سوگند یاد نموده و فرموده است: «الم، الر، المص، ن، ق. ..» و آیات دیگری از این گونه که در آغاز سوره ها وجود دارد.
❣ @arefeen
💠☀️💠☀️💠☀️💠☀️💠
💠سوال: در روایتی آمده که در کربلا طائفه ای از جن برای نصرت امام حسین (علیه السلام) آمدند چرا امام (علیه السلام) از آن ها کمک نگرفتند؟
🌹حضرت آیت الله بهجت(ره):
✍قبل از وقوع جنگ، طائفه ای از #جن برای #نصرت حضرت #سیدالشهدا (علیه السلام) به خدمت آن حضرت آمدند و عرض کردند، اگر #اجازه دهید، ما می توانیم این #لشگر را از شما #دفع کنیم!
🍃حضرت فرمود: "و اذ اقمت بمکانی فبماذا یبتلی هذا الخلق المتعوس، و بماذا یختربون؟!...نحن و اللَّه اقدر علیهم منکم"؛ اگر من در جای خود بمانم، پس این خلق نابود نشده با چه چیز #آزموده و مورد ابتلا واقع شوند؟!... به خدا سوگند ما #بهتر از شما می توانیم آن ها را #نابود کنیم.
📚تاریخ مدینه دمشق ج 3، ص 159، از منابع عامه
❣ @arefeen
🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃
🔴محبت قلبی نسبت به امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام) یا حب دنیا❓
🌷حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمّدهادی امینی (فرزند علامه امینی) می گوید:
🔰عشق و محبت بی کرانه و سرشار امیرالمؤمنین علی(ع) چنان وجود و قلب علامه امینی را مسخّر و منقاد و مطیع خود ساخته بود که جز وجود امیرالمؤمنین(ع)، در نظر او دنیا و مردم، مفهومی نداشت.
🍃یک روز هشت تن از علمای بزرگ اهل تسنن بغداد خدمت آقا آمدند. هوا خیلی گرم بود. آن زمان مرحوم علامه به خاطرگرمی هوا در زیرزمین می نشست. بعد از تعارف ها، صحبت های زیادی شد. هنگام رفتن گفتند: شما یازده جلد درباره امام علی بن ابی طالب(ع) نوشتی؛ قدردانی و تجلیل شیعه از شما این است که در منزل کهنه ای زندگی می کنی.
🍃اگر یک جلد از این یازده جلد را درباره یکی از خلفا می نوشتی، کاخی از طلا برای شما می ساختیم، ولی ما هر چه نگاه می کنیم، می بینیم وضع شما به جای بهتر شدن، بدتر می شود. شما الان یخچال ندارید، کولر ندارید، فرش ندارید، مبل ندارید، خلاصه وسایل راحتی تابستان و زمستان هیچ ندارید، چطور زندگی می کنید؟ ایشان تأملی کرد و بعد گفت: این اشکالاتی که بر من وارد می کنید، درست است.
🍃این اشکالات را شما وقتی به من وارد می کنید، من به قلبم رجوع می کنم، قلبم به من می گوید: عوض یخچال، علی(ع) را دارم و علی مافوق تمامی این مواهب است. من علی دارم؛ چه غم دارم و از زندگانی خودم اصلاً ناراحت نیستم و شاکرم.!
📚منبع: الغدیر و وحدت اسلامی؛ افتخارزاده،
ص43 و 44
↶💟☆《 به ما بپیوندید 》☆💟↷
🌺🍃✨کانال معرفتی #عارفین✨🍃🌺
http://eitaa.com/joinchat/57344004C7961b6a51a
🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃
#عظمتروحی_شهید_عباس_بابایی❗️
💠☀️عباس یه روز اومد خونه و گفت: خانوم! باید #خونهمون رو #عوض کنیم، میخوام خونهمون رو بدیم به یکی از پرسنلِ نیروی هوایی که با #هشت_تا #بچه توی یه خونۀ دو اتاقه زندگی میکنن، این خونه برای ما بزرگه، میدیم به اونا و خودمون میریم اونجا..!
♦️اون بنده خدا وقتی فهمید #فرماندهاش میخواد اینکار رو کنه قبول نکرد. اما با #اصرارِ عباس بالاخره پذیرفت و خونه مون رو باهاشون عوض کردیم.!
📚منبع: کتاب خدمت از ماست 82، صفحه181
❣ @arefeen
⚫️اَلسَّلامُ عَلَیکَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِي اَيُّهَا التَّقِىُّ الْجَواد⚫️
🍁خواهر نداشتم که پرستاری ام کند
🍁مادر نداشتم که مرا یاری ام کند
🍁این بي كسي خلاصه به بی مادری نشد
🍁بابا نبود رفع گرفتاری ام کند
🔳شب شهادت آقا امام جواد الائمه؛ برای روای حاجات و رفع مشکلات و سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(ع) 10صلوات بفرستید.
🏴 @arefeen
#داداش_جون_سعی_کنیم_زبانمان_را
#با_ذکر_استغفار_عادت_دهیم_تا_از
#فضائل_این_ذکر_بهرهمند_شویم❗️
🌺آیت الله مجتهدی تهرانے(ره):
✍اگر در #گرفتاری هستید، اگر #مشکل ازدواج دارید، اگر منزل میخواهید، استغفار کنید، خدا #گره از کارهاتان #باز میکند، اما باید شرایط استغفار را هم مراعات کرد.
💠از جایی که گمان نداری #استغفار کنی، میآید، همسفر خوب پیدا میکنی، یه #زن_خوب گیرت میآید، برای #نمازشب اگر استغفار کردی یک زن نماز شبخون گیرت میآید و اگر استغفار نکنی یک زن بینماز گیرت میآید.
🍃رزق همهاش پول نیست، در احادیث که آمده اگر این کار را بکنی #رزقت #زیاد میشود، رزق معنوی رزق است، رفیق خوب رزق است، همسفر خوب هم رزق است، هر وقت میخواهید #مسافرت بروید، چند بار استغفار کنید تا یک #همسفر_خوب داشته باشید.
❣ @arefeen
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
💠ماجرای سرانجام حسادت قاضی❗️
💭داستان ابولیلای قاضی در زمان حضرت جواد (علیه السلام) شنیدنی است، قاضی ابو لیلا در زمان متوکل عباسی قاضی القضات و در راس دستگاه قضایی خلافت به اصطلاح اسلامی آن روز بوده است، مغازه دار نزدیک منزل قاضی، زرقا نامی بود و قاضی با زرقا رفیق بود، روزی به زرقا رسید در حالی که قاضی سخت پریشان بود زرقا پرسید جناب قاضی چرا امروز این قدر ناراحت هستی؟
💭گفت اگر بدانی در محضر خلیفه چه مصیبتی بر من وارد آمد؟ دزدی را آوردند که سرقتش ثابت شده بود، در اجرای حد از من پرسید چه مقدار از دستش را باید قطع کرد، من گفتم در قرآن مجید خداوند می فرماید: دست دزد را باید قطع کرد و دست را در آیه وضو تا مرفق یعنی آرنج باید شست، لذا دستش را از مرفق باید قطع کرد.
💭خلیفه از قضات دیگر که در مجلس حاضر بودند، پرسید و آنان گفتند از بند دست باید قطع کرد، چون خداوند دست را در دو آیه تیمم از مچ شمرده است. خلیفه رو به امام شیعه ها حضرت جواد (علیه السلام) کرد، و از او سؤال کرد. حضرت فرمود: دیگران پاسخ را گفتند، خلیفه گفت شما هم بفرمایید.
💭حضرت مجددا فرمود: دیگران گفتند، خلیفه اصرار کرد و به ناچار حضرت فرمود: باید انگشتان او را قطع کرد؛ چون خداوند می فرماید: مساجد برای خداست و مساجد جمع مسجد، جاهایی است که در حال سجده به زمین گذاشته می شود، این دزد وقتی می خواهد نماز بخواند در سجده باید هفت عضوش بر زمین برسد: دو کف دستش را که باید به زمین بگذارد نباید قطع شود بلکه باید تنها انگشتانش را قطع کرد تا این را فرمود، خلیفه گفت: احسنت! مرحبا! و فورا دستور داد مطابق فرموده امام جواد (علیه السلام) عمل کنند و دست دزد را از انگشتانش قطع کردند.
💭در این وقت مثل اینکه عالم را بر سر من خراب کردند. که چگونه جوان 25 ساله را بر من مقدم داشت، پریشان شدم و با خود گفتم که تا او را نکشم رها نمی کنم، با اینکه می دانم هر کسی این جوان را به قتل برساند به آتش می رود ولی بر تصمیم خود اصرار می کردم.
💭زرقا گوید او را نصیحت کردم اما او نپذیرفت؛ روز بعد قاضی نزد خلیفه می رود و به طور خصوصی می گوید آیا فهمیدی دیروز چه کردی؟ کسی که قسمت اعظمی از مسلمانان او را امام می دانند خلیفه بحق پیغمبر می دانند و تو را باطل می شمارند به جای اینکه او را محو کنی، جلوه دادی و تقویت نمودی! آنانی که می گفتند او بر حق است اکنون می گویند دیدید خود خلیفه هم فهمید و گفته او را بر دیگران مقدم داشت این چه اشتباه بزرگی بود که کردی؟
💭این قدر در گوش خلیفه خواند تا او را راضی به قتل حضرت جواد (علیه السلام) کرد و متوکل عباسی لعنت الله علیه دستور داد تا حضرت را به شهادت برسانند و بالاخره در روز آخر ذیقعده از سال 220 هجری قمری حضرت را مسموم کردند.
📚اخلاق اسلامی، ص 125
❣ @arefeen
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺