🌷🍃🌷🍃🌷
💠سه چیز است که اجازه ترک آن را نداریم❗️
🌹حضرت آیت الله مجتهدی(ره):
✅سه چیز است که اجازه ترک آن
به احدی داده نشده است:
✍🔻«یکی وفای به عهده»؛ که اجازه نداری خلاف عهد کنی، چه طرفت خوب باشد چه بد باید به عهدت وفا کنی!
✍🔻«دوم ادای امانت»؛ اگر کسی چیزی پیش تو به امانت گذاشته، چه طرف خوب باشد و چه بد، باید امانت را بدهی!
✍🔻«سوم خوبی کردن به پدر و مادر»؛ چه پدر و مادر خوب و چه پدر و مادر بد باشند؛ باید به پدر و مادرت احسان کنی!
❣ @arefeen
🌷🍃🌷🍃🌷
💠☀️💠☀️💠☀️💠☀️💠
🔴از نظر اسلام، سیاه بودن رنگ لباس کراهت دارد؛ پس چرا پوشیدن چادر سیاه برای زنان مکروه نبوده و مورد پسند اسلام هست؟
✅جواب:
✍در جواب این سؤال باید بگوییم هر چند رنگ سياه در اسلام كراهت دارد ولي اين حكم به طور صددرصد نبوده و در چند مورد، استثنا شده و کراهتی ندارد. برخی از این موارد عبارتند از:
◀️پوشیدن لباس سیاه در مراسم عزاداري
🔰استفاده از رنگ مشكي در مراسم عزاداري كراهتي ندارد و اگر آن مراسم عزاداری، برای معصومینباشد ثواب هم دارد. محکم ترین دلیل این مطلب، اینست که خود ائمه به صورت عملی چنین کاری را تأیید کرده اند؛ مثلا امام حسن در سوگ اميرالمؤمنین على جامة سياه بر تن كرد و با همين جامه به ميان مردم آمد.
◀️استفاده از حجاب مشکی برای زنان
🔰از نظر اسلام، حجاب زن باید پوشانندة بدن او باشد و همچنین هنگام مواجهه با نامحرم جلب توجه ننماید. بدیهی است که رنگ مشكي در مقايسه با رنگهاي ديگر به نحو شایسته پوشش غليظتر و بهتری را برای زن تأمين ميكند.
استفاده از حجاب مشكي بر خلاف ادعاهاي به ظاهر علمي بعضي از افراد، نه تنها عارضة منفي ندارد، بلكه با فلسفة حجاب، يعني عدم تحريك و ايجاد آرامش رواني در جامعه نيز سازگار است. امروزه در روانشناسي رنگها، اين كه رنگ مشكي باعث تحريك و جلب توجّه نميشود، يك واقعيّت مسلّم است.
📌«ماکس لوشر» در كتاب روانشناسي رنگها دربارة رنگ سياه می گوید: «رنگ سياه نمايانگر مرز مطلق است.» خانمی که از حجاب مشكي استفاده ميكند با اين كار، مرز كاملي بين خود و افراد نامحرم ايجاد مينمايد. او ميخواهد نشان دهد كه نامحرم حقّ ندارد به اين حريم نزديك شود؛ زيرا اين حريم، حريم حيا و عفّت است، نه جاي بيحيايي و هوسبازي؛ همچنين در همين كتاب آمده است كه «سياه به معناي (نه) بوده و نقطة مقابل آن (بله) يعني رنگ سفيد است.» بنابراين، وقتي بانوان در مقابل نامحرم از حجاب مشكي استفاده ميكنند، در واقع ميخواهند به او (نه) بگويند؛ و در مقابل، آنهايي كه لباس سفيد و روشن ميپوشند، در واقع راه نگاهها را به سوي خود باز ميگذارند.
از نظر رواني نيز وقتي انسان پارچة مشكي را ميبيند، ديگر چندان رغبتي براي نگاه كردن ندارد و خودبهخود نظر را برميگرداند؛ و در مقابل، نگاه به رنگهاي روشن چشم را باز ميكند و براي ديدن و استمرار آن رغبت ايجاد ميكند.
📗کتاب پاسخ به شبهات دینی، حسین جمالی، ص65
🆔 @arefeen
💠☀️💠☀️💠☀️💠☀️💠
#چقدر_عمر_و_فرصت_داریم_که
#آنطور_باید_به_فکر_ابد_نیستم❗️
🌺استاد حیدر علی ایوبی:
🍃فکر میکنی چقدر تو این #دنیا میمونی؟ وقتی به اندازه مقدر از #عمرت استفاده کردی... تمومه... #فرصت به #پایان میرسه...
✍به گفتهی حضرت امیر(ع) در آخرین خطبه خودشان: اگر قرار بود این عمر به کسی #وفا کند باید به #سلیمان_ابن_داوود وفا میکرد... همه چیز در #اختیارش بود!
🔷حکومت جن و انس و #تسخیر باد و کوه و ... اما وقتی فرصت تموم شد، تیرهای مرگ اون رو دریافتن!
حتی اون هم نماند.!
👈تو به چه امیدواری بمانی؟!
❣ @arefeen
🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃
🔴جسدی که بعد ۹۰۰ سال سالم پیدا شد❗️
🍃باغ مستوفی در اطراف شهرری، یكی از باغاتی بود كه در آنجا زراعت میكردند. اتفاقا سیل عظیمی آمد و تمامی اراضی مزروعی را آب فراگرفت و بسیاری از مكانها را تخریب نمود.
بر اثر آب باران، حفره و شكافی عمیق، در باغ مستوفی نیز پدید آمد. هنگامی كه به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد كه آب قسمتی از آن را تخریب كرده بود.
وقتی كه برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده كردند كه تمام اعضأ بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیكو آرمیده بود! و هنوز اثر خضاب كردن بر ناخنهایش مشهود بود! و ناخنهای یك دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود و محاسن شریفش روی سینهاش ریخته بود و بدن چنان سالم و تازه بود كه چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمده است و فقط رشتههای نخ پوسیده كفن كه از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاك ریخته بود!
این خبر در شهرری و تهران، به سرعت دهان به دهان گشت؛ و مردم فورا به سلطان وقت اطلاع دادند. به دستور سلطان، سریعا گروهی از علمأ و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، كه در بین ایشان مرحوم حاج آقا محمد آل آقا كرمانشاهی و مرحوم میرزا ابوالحسن جلوه، حكیم گرانمایه آن روزگار و مرحوم آیة الله ملا محمد رستم آبادی و مرحوم علامه سید محمود مرعشی نجفی حضور داشتند؛ انتخاب و برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا كردند و وارد سرداب شدند و پس از تایید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به تفحص و جستجو نمودند.
با تفحص و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند كه بر روی آن چنین نوشته شده است:
هذا المرقد العالم الكامل المحدث، ثقة الامحدثین، صدوق الطایفه، ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.
پس از بررسیهای كامل و پیدا شدن این سنگ نبشته و تایید علمأ و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد مطهر شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند؛ و لذا دستور دادند، سرداب را بازسازی كنند و در آن را بستند و حفره پدید آمده را نیز مرمت كردند و بنایی مناسب بر آن ساختند و به بهترین وجه تزیین و آیینه كاری نمودند.
مرحوم آیة الله مرعشی نجفی كلامی را نیز در ادامه بیان میدارند كه:
مرحوم پدرم، علامه سید محمد مرعشی نجفی میفرمودند:
من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم كه تقریبا پس از نهصد سال كه از مرگ و دفن شیخ صدوق میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
آری این چنین است سرانجام عاشقان و دلدادگان کوی حضرت دوست که مس وجود خود را با کیمیای محبت او به طلا مبدل ساختند.
📚منبع: مقدمه كتاب من لا یحضره الفقیه و کتاب روضات الجنات خوانساری
↶💟☆《 به ما بپیوندید 》☆💟↷
🌺🍃✨کانال معرفتی #عارفین✨🍃🌺
http://eitaa.com/joinchat/57344004C7961b6a51a
🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃✨🌹🍃
#سیّد_برای_ولایت_مولا_کاری_کن❗️
💠♦️حالش بسیار بد شد و به کما رفت، اما ناگهان به هوش آمد، انگار #معجزه شده بود. آن شب حضرت زهرا(س) را در #مکاشفه میبیند که به او میگوید سیدمرتضی برای #ولایت مولا کاری کن و او شبانه روز کتاب "معالم المدرستین" را نوشت و دقیقاً بعد از اتمامش از دنیا رفت...🍃
✍علامه سید مرتضی عسکری(ره)
❣ @arefeen
🌷🍃✨🌷🍃✨🌷🍃✨🌷🍃
#نماز_و_ذکر_گشایش_بخت
💠دستورالعمل آیت الله وحید خراسانی گشایش بخت و ازدواج❗️
🌾آیت الله وحید خراسانی در پاسخ به یک سوال درباره گشایش بخت و #ازدواج توصیه و دستور ویژه ای دادهاند که می خوانید:
🔻سؤال:
برای حل مشکل ازدواج و گشایش در آن چه دستوری را توصیه می فرمایید؟
✅جواب:
دو رکعت نماز بخواند مانند نماز صبح
بعد از نماز
تسبیحات حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند
و بهتر است سر به سجده بگذارد
و 14 مرتبه صلوات بفرستد
و بعد از آن 100مرتبه بگوید:
«اللهم خِرلِی و اختَرلِی»
و بعد از آن دوباره 14مرتبه صلوات بفرستد.✅
انشاءالله تعالی
این نماز را و دعای بعد آن را
در روزهای مختلف تکرار نماید
تا خداوند در امر ازدواج گشایش نماید.💝
🔰همچنین نماز #استغاثه به حضرت زهراء علیهاالسلام خوانده شود
و کیفیّت آن چنانکه در مفاتیح آمده
چنین است که:
دو رکعت نماز خوانده و بعدِ سلامِ نماز
3 مرتبه تکبیر گفته
و تسبیح حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند
و بعد سجده رفته
و صد مرتبه بگوید
«یا مولاتی یا #فاطمة اغیثینی»
و بعد طرف راست را روی زمین بگذارد
و دوباره صد مرتبه بگوید:
«یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی»
و بعد سجده نموده و آن را صد مرتبه
در سجده بگوید
و بعد طرف چپ صورت را بر زمین گذارده
و آن را صد مرتبه بگوید
و بعد مجدداً سجده نموده
و صد و ده بار آن را در سجده بگوید
و حاجت خود را یاد کند...✨
🔖برگرفته از سایت آیت الله وحیدخراسانی
❣ @arefeen
🌷🍃✨🌷🍃✨🌷🍃✨🌷🍃
#استغفار_در_وقت_سحر_را
#غنیمت_و_فرصت_بشماریم❗️
🌹آیت الله جوادی آملی:
✍بهترین زمان #استغفار سحر است و بهترین سحـر، #شب_جمعه است. اگـر انسان یک وقـت، یک جـا نشسته ناگهان #خلاف و گناه بیست سـال قبـل یا سی سال قبلش یادش آید، این فرد باید خدا را #شکر کند که به یادش انداخته تا استغفار کند.
🍃برای #توبه کردن نه رو به قبله بودن لازم است، نه غسل لازم است، بلکه فـرد میتواند همان جا بگـوید: خدایا بـد کـردم، #اشتباه کردم، مرا ببخش!
❣ @arefeen
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
💠ملاقات پیرمرد بازاری و امام زمان(عج)❗️
🔰یکی از دانشمندان، آرزوی زیارت حضرت بقیة اللّه ارواحنا فداه را داشت و از عدم موفقیت خود، رنج می برد. مدتها ریاضت کشید و آنچنان که در میان طلاب حوزه نجف مشهور است، شبهای چهارشنبه به «مسجد سهله» می رفت و به عبادت می پرداخت، تا شاید توفیق دیدار آن محبوب عاشقان نصیبش گردد..
مدتها کوشید ولی به نتیجه نرسید.. سپس به علوم غریبه و اسرار حروف و اعداد متوسل شد، چله ها نشست و ریاضتها کشید، اما باز هم نتیجه ای نگرفت. ولی شب بیداریهای فراوان و مناجاتهای سحرگاهان، صفای باطنی در او ایجاد کرده بود، گاهی نوری بر دلش می تابید و حقایقی را می دید و دقایقی را می شنید.
روزی در یکی از این حالات معنوی به او گفته شد: «دیدن امام زمان(ع) برای تو ممکن نیست، مگر آنکه به فلان شهر سفر کنی». به عشق دیدار، رنج این مسافرت طاقت فرسا را بر خود هموار کرد و پس از چند روز به آن شهر رسید. در آنجا نیز چله گرفت و به ریاضت مشغول شد. روز سی و هفتم و یا سی و هشتم به او گفتند: «الان حضرت بقیة اللّه ارواحنافداه، در بازار آهنگران، در مغازه پیرمرد قفل سازی نشسته اند؛ هم اکنون برخیز و به خدمت حضرت شرفیاب شو!»
با اشتیاق ازجا برخاست. به دکان پیرمرد رفت. وقتی رسید دید حضرت ولی عصر(ع) آنجا نشسته اند و با پیرمرد گرم گرفته اند و سخنان محبت آمیز می گویند. همین که سلام کرد، حضرت پاسخ فرمودند و اشاره به سکوت کردند.
در این حال، دید پیرزنی ناتوان و قد خمیده، عصا زنان آمد و با دست لرزان قفلی را نشان داد و گفت: اگر ممکن است برای رضای خدا این قفل را به مبلغ سه شاهی بخرید که من به سه شاهی پول نیاز دارم. پیرمرد قفل را گرفت و نگاه کرد و دید بی عیب و سالم است، گفت: خواهرم! این قفل دو عباسی(هشت شاهی) ارزش دارد؛ زیرا پول کلید آن، بیش از ده دینار نیست، شما اگر ده دینار(دو شاهی) به من بدهید، من کلید این قفل را می سازم و ده شاهی، قیمت آن خواهد بود!
پیرزن گفت: نه، به آن نیازی ندارم، شما این قفل را سه شاهی از من بخرید، شما را دعا می کنم.
پیرمرد با کمال سادگی گفت: خواهرم! تو مسلمانی، من هم که مسلمانم، چرا مال مسلمان را ارزان بخرم و حق کسی را ضایع کنم؟ این قفل اکنون هشت شاهی ارزش دارد، من اگر بخواهم منفعت ببرم، به هفت شاهی می خرم..زیرا در معامله دو عباسی، بیش از یک شاهی منفعت بردن، بی انصافی است. اگر می خواهی بفروشی، من هفت شاهی می خرم و باز تکرار می کنم: قیمت واقعی آن دو عباسی است، چون من کاسب هستم و باید نفعی ببرم، یک شاهی ارزانتر می خرم!
شاید پیرزن باور نمی کرد که این مرد درست می گوید، ناراحت شده بود و با خود می گفت: من خودم می گویم هیچ کس به این مبلغ راضی نشده است، التماس کردم که سه شاهی خریداری کنند، قبول نکردند؛ زیرا مقصود من با ده دینار(دو شاهی) انجام نمی گیرد و سه شاهی پول مورد احتیاج من است.
پیرمرد هفت شاهی به آن پیرزن داد و قفل را خرید.
🍃همین که پیرزن رفت امام زمان(ع) به من فرمودند: «آقای عزیز، دیدی و این منظره را تماشا کردی؟ اینطور شوید تا ما به سراغ شما بیاییم. چله نشینی لازم نیست، به جفر متوسل شدن سودی ندارد. عمل سالم داشته باشید و مسلمان باشید تا من بتوانم با شما همکاری کنم! از همه این شهر، من این پیرمرد را انتخاب کرده ام، زیرا این مرد، دیندار است و خدا را می شناسد، این هم امتحانی که داد. از اول بازار، این پیرزن عرض حاجت کرد و چون او را محتاج و نیازمند دیدند، همه در مقام آن بودند که ارزان بخرند و هیچ کس حتی سه شاهی نیز خریداری نکرد و این پیرمرد به هفت شاهی خرید. هفته ای بر او نمی گذرد، مگر آنکه من به سراغ او می آیم و از او دلجوئی و احوالپرسی می کنم.»(1)
📚منابع:
🔖برگرفته از: محمدرضا باقی اصفهانی، عنایات حضرت مهدی(ع) به علما و طلاب، ص204-202، به نقل از:سرمایه سخن، ج1
🔖ملاقات با امام عصر، ص268
❣ @arefeen
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#به_فکر_امام_زمان_باشیم
#تا_زندگیمان_پر_برکت_شود❗️
🌺استاد شیخ جعفر ناصری:
✍توجّه دادن مردم به امام زمان(علیه السلام) #آثار_وضعی در #زندگی دارد؛ یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، #خیر میبینی و عمر و زندگی برکت پیدا میکند!
❇️یعنی همین که #توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را یا خودت را خدمت حضرت(بقیة الله صلوات الله علیه)، آثار وضعی خوبی دارد و زندگی را #پر_برکت میکند.
❣ @arefeen