هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ نقد و بررسی فیلم مورتال کامبت (١)
🎬 خلاصهی داستان
1️⃣ فیلم با حملهٔ «بی هان» به خانوادهٔ «هانزو هاساشی» شروع میشود، مادر خانواده دخترش را برای اینکه بهدست «بی هان» کشته نشود در سبدی میگذارد و او را پنهان میکند!
2️⃣ چندصد سال بعد #کول_یانگ از نسل این دختر بهدنیا میآید و #برگزیده میشود که در تورنمنت #مورتال_کامبت شرکت کند.
3️⃣ بنا بر قانون مسابقات، اگر جهانی ده بار در تورنمت شکست بخورد، دیگر جهانها میتوانند به آن حمله کنند و آن را تحت سیطرهٔ خود در بیاروند.
4️⃣ حال «کول» باید قدرت خاص خود را بهدست بیاورد و بهوسیلهی آن «شنگ سونگ» را شکست دهد.
5️⃣ «کول» پس از فراز و نشیبهای فراوان، قدرت خود را بهدست میآورد و موفق میشود که بی هان و شنگ سونگ را شکست دهد.
✍️ نویسنده: سید محمد عجمی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ نقد و بررسی فیلم مورتال کامبت (٢)
🎬 تحلیل برخی نکات فیلم
💥 «اسطورهٔ مادر» و «کودکی در سبد»
1️⃣ اولین نکته این است که #مادر در #یهودیت از جایگاه ویژهای برخوردار است و #نژاد_یهود از طریق مادر انتقال پیدا میکند.
2️⃣ و این دقیقاً چیزی است که در فیلم #مورتال_کامبت به نمایش درمیآید. «کول» شخصی است که نژاد و انتخاب شدنش در فیلم را از دختر خانوادهٔ هاساشی بهدست آورده است.
3️⃣ حضرت موسی (ع) مهمترین پیامبر #یهود است و به همین دلیل فیلمها و پویانماییهای فراوانی بر اساس زندگی این پیامبر الهی ساخته شده و یا از برخی فرازهای زندگی ایشان الهام گرفتهاند. یکی از این فیلمها، همین فیلم مورتال کامبت است.
4️⃣ در قرآن کریم میخوانیم که خداوند برای نجات حضرت موسی (ع) به مادرش وحی کرد که او را در صندوقی بگذارد و سپس او را در دریا رها کند و نگران جان فرزندش نباشد.
5️⃣ حال همین صحنه در فیلم به نمایش درمیآید و مادر خانوادهٔ هاسوشی، دختری را که قرار است #منجی از نسل او بهدنیا بیاید از ترس کشتهشدن در سبدی قرار میدهد و آن دختر نجات پیدا میکند.
✍️ نویسنده: سید محمد عجمی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ نقد و بررسی فیلم مورتال کامبت (٣)
🎬 تحلیل برخی نکات فیلم
💥 منجی و آخرالزمان
1️⃣ مسألهی #ظهور_منجی در #آخرالزمان، تقریباً در تمام ادیان پذیرفته شده است.
2️⃣ در #یهودیت نیز اعتقاد به وجود #منجی وجود دارد و در همین راستا، چندین دهه است که #هالیوود روی به ساخت فیلمهای آخرالزمانی آورده است.
3️⃣ در فیلم #مورتال_کامبت بنابر پیشگوییها وقتی که زمین ٩ بار در تورنمنت شکست میخورد و در آستانهٔ حمله از طرف دیگر قلمروها قرار میگیرد، گروهی جدید از قهرمانان با قیام یکی از نوادگان «هانزو هاسوشی» زمین را از تصرف توسط دیگر قلمروها نجات میدهند.
4️⃣ حال این نواده کیست؟ شخصی است به اسم «کول» که حتی خودش، خودش را بهعنوان #منجی قبول ندارد و پس از چندین شکست از تورنمنت کنارهگیری میکند.
5️⃣ اما نهایتاً «کول» بهطور تصادفی قدرت خاص خود را بهدست میآورد و پس از آن به تورنمنت بازمیگردد و در نهایت زمین را از حملهی دیگر قلمروها حفظ میکند.
✍️ نویسنده: سید محمد عجمی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ «نقد و بررسی فیلم مورتال کامبت» توسط یکی از اعضای کانال اندیشکده نوشته شده است. برای حمایت از ما و این دوست عزیز، متن کامل این نقد سینمایی مصور را در آدرس زیر تماشا و مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/14646
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📣انیمیشن «جنگهای تابستان»، «summer wars»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: مامورو هوسودا
محصول: ژاپن
سال انتشار: 2009
ژانر: علمی، تخیلی
🔹 خلاصهی داستان:
داستان این انیمیشن دربارهی یک دانشآموز کلاس یازدهم و نابغه ریاضی به نام «کنجی کویسو» میباشد که قبول میکند در تابستان کمکدست همکلاسیاش «ناتسوکی» باشد ، خیلی زود کنجی در محل زندگی ناتسوکی متوجه میشود که برای نود سالگی بزرگ خانواده قصد گرفتن جشن دارند و کنجی باید نقش نامزد ناتسوکی را بازی کند ، اما…
#جنگ_های_تابستان
#summer_wars
#مامورو_هوسودا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
جنگهای پاییزی هشتگها
اوایل اغتشاشات وقتی اینستاگرام را باز کردم و اخبار رگباری درگیریها را در این پلتفرم دیدم ناخودآگاه اولین کاری که کردم پرده را کنار زدم تا اوضاع بحرانی و احیانا درگیریهای گستردهای که در سراسر ایران حاکم بود را ببینم!؛ خب پرده را کنار زدم و با کمال تعجب چیزی ندیدم! راستش را بخواهید باور نکردم و چندی بعد دوباره خیابان را چک کردم؛ اینبار هم چیزی ندیدم!...
یادم رفته بود که دنیای موازی رسانه و زندگی فضای مجازی از دنیای حقیقی جداست! آنجا (اینستاگرام) جنگ بود و اینجا فقط در برخی خیابانهای مشخص شلوغ شده بود؛ به گفته رسانههای غربی آنجا جنگهای پاییزی هشتگهای میلیونی بود و اینجا جمعیت کف خیابان خیلی کمتر از آن چیزی بود که رسانههایشان نشان میدادند...
از این شرایط عجیب یاد انیمهی «جنگهای تابستانی» افتادم؛ روایت جنگ ژاپنیها با آمریکا در متاورس! جنگ آواتارها و جنگ دزدیده شدن حسابهای کاربری؛ جنگی که هر چند در دنیای صفر و یکها رقم میخورد اما بر دنیای حقیقی تأثیر میگذاشت؛ جنگی که در فضای سایبری و درست در یک پلتفرم مشخص شروع شد و همانجا هم تمام شد.
داستانی که یک طرف آن ژاپن زخمخورده بود و طرف دیگر آن پنتاگون و ارتش آمریکا؛ جنگی که در آن آمریکا قصد نابودی نیروگاههای اتمی ژاپن را داشت و با متصل شدن به سیستمهایی مثل راهنمایی و رانندگی خرابکاریهای بسیاری را رقم زند.
این روایت «هوسودا» (کارگردان انیمه) در سال دوهزار و نه است؛ زمانی که هنوز اینترنت و پلتفرمهای اینترنتی بسیار محدودتر از امروز بودند و شاید کمتر کسی نسبت به آیندهی آنها آگاه بود.
هر چند باید بین «جنگ و درگیری سایبری» که در انیمه هم به آن اشاره شده و «جنگ رسانهای و بمباران خبری» (مثل اتفاقات این روزهای پلتفرمها و خبرگزاریها) فرق قائل شد اما نقطهی اشتراک آنها مجازی بودن و تأثیرگذاریشان (گسترده و محدود) بر دنیای حقیقی است.
درسهای زیادی در این انیمهی نسبتا کهنه وجود دارد که دیدنش در این روزهای جنگهای هشتگی خالی از لطف نیست.
اولاً: این انیمه نسبت به تغییر ماهیت جنگهای نوین هشدار میدهد و با توجه به امکانات آن سالها توانسته تا حدودی نسبت به این امر و اهمیت آن هشدار دهد.
ثانیاً: ضریب نفوذ پلتفرمهای خارج از کنترل به چه میزان میتواند موجب دخالت در امور سیاسی و خسارتتراشی برای جامعه و تشویش اذهان عمومی شود؟ آیا نقش اینترنت ملی با سازوکارهای مشخص و بستر مناسب میتواند راهگشا باشد؟
ادامه در کامنت👇
ثالثاً: اتفاقات و ناملایمات فضای مجازی به چه میزان میتواند بر دنیای حقیقی تاثیرگذار باشد؟؛ آیا جنگهای مجازی و یا سایبری قابلیت ایجاد تحولات گسترده در کشورها را دارند؟
ثالثاً: ورود بی محابا سیستمهای دولتی به این فضاها و ایجاد و ساخت پایگاهها و یا شعبه زدن در چنین فضاهای خارج از کنترل چه میزان میتواند خطر نفوذ، هک، کنترل و... را در اختیار دشمن قرار دهد؟
پ.ن: بخشهایی از این انیمه (مثل هک کردن سیستمهای کنترل ترافیک راهنمایی و رانندگی) با مستند «روزهای صفر» منطبق است.
پ.ن: این انیمه بسیار خانوادهمحور است و این خانواده بزرگ نمادی از کل کشور ژاپن است.
و.ن: «عمو وابیسکه» نمادی از انسان غربزده است که با ساخت هوش مصنوعی «ماشین عشق» و فروش آن به ارتش آمریکا خانواده را خشمگین کرد.
✅@nimavary
📣فیلم «دختران آفتاب»، «Girls of the Sun»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: ایو هیوسون
محصول: فرانسه
سال انتشار: 2018
ژانر: جنگی
🔹 خلاصهی داستان:
این فیلم دربارهٔ مادر جوانی به نام «بهار» است که در بازگشت به روستای محل زندگی خود در کردستان همراه با پسرش و صدها زن دیگر توسط نیروهای داعش ربوده میشوند. بهار سرانجام فرار میکند و به عنوان فرمانده یک گردان ویژه از زنان مسلح کرد به نام «دختران خورشید» انتخاب میشود. تمامی اعضای گروه زن هستند و نقش مهمی در مبارزه علیه داعش و آزادسازی مناطق اشغالی دارند او مدتها در شرایطی غیرانسانی زندانی میشود و مورد اذیت و آزار جنسی قرار میگیرد. شعار «زن،زندگی،آزادی» شعاری است که بارها در این فیلم تولید شده در 2018 مورد استفاده قرار می گیرد.
#دختران_آفتاب
#Girls_of_the_Sun
#ایو_هیوسون
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🎥فیلم نشست «منجی شرقی، روایتی سینمایی از دختران تجزیه طلب کرد» با حضور دکتر حفیظه مهدیان، در صفحه آپارات بارگذاری شد.
🌐 aparat.com/v/bMJ5v
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🆔 t.me/Faraj_Nejad
📣کلید جملات جلسهی بیست و دوم دورهی تغییر انفسی:
♦️مشخصات جلسه:
موضوع: تغییر انفسی
تاریخ برگزاری: 10 /6/ 1401
🔹دنیا، آینه ی درون ماست.
♦️ تزکیه: جایگاه شکرگزاری و اثرات اولیهی آن:
در شکرگزاری با حسهای مثبت کار داریم.
🔹موارد شکرگزاری:
1- حس مثبت
2-کم شدن حس منفی
3-فهمیدن حس منفی و اعلام به خدا باعث ایجاد حس مثبت می شود.
♦️مراحل شکرگزاری:
1-تصور کنیم که چیزهایی که داریم نور خداست و مستقیم از جانب خدا آمده.
2-اعلام کردن این مساله به خدا که: خدایا تو اینها را به من عطا کردی. این کار حس مثبت مضاعف ابجاد می کند.
شکرگزاری حس مثبت را زیاد می کند.
🔹با حس مثبت بهتر می توانیم شکرگزاری کنیم.
♦️فعلا تمام واسطه ها را کنار می گذاریم.
🔹گستره شکر گزاری بسیار وسیع است.
♦️تعلیم: حالات مختلف سمع فطری:
🔹سمعیت: وقتی فواد و سمع به سمت حق متمایل می شود.
♦️اصم: وقتی فواد و سمع به سمت باطل متمایل می شود.
🔹سمع تابع فواد است.
#دوره_تغییر_انفسی
#جلسه_بیست_و_دوم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir