پ.ن: مثال گل رز زیبای وحشی تمثیل زیبایی از تفاوت ظاهر و باطن است
پ.ن: در فیلم خیر و شر هر دو از عنصر جادو استفاده میکنند درحالی که جادو از مصادیق باطل است و خیر هیچ گاه از باطل استفاده نمیکند
معرفی فیلم از خانم شالیزادگان
✅@nimavary
📣 فیلم «بیروت»،« Beirut»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: براد اندرسون
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2018
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
روایت فیلم «بیروت» از سال 1972 (زمان جنگهای داخلی لبنان) آغاز میشود؛ «میسن اسکایلز» دیپلمات آمریکایی در لبنان است که به همراه همسرش «نادیا» زندگی میکند و به تازگی سرپرستی پسر 13 ساله فلسطینی به نام «کریم» که خانوادهاش را از دست داده و در اردوگاه فلسطینیان در لبنان زندگی میکرده است را بر عهده گرفتهاند.
🔗https://yun.ir/irbb79
#بیروت
#Beirut
#براد_اندرسون
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکاتی در مورد اغتشاشات اخیر ایران:
1️⃣اغتشاشات اخیر در ایران، رهبر مشخصی ندارد و تفرقه در بین گروه هایی مخالف ایران وجود دارد.
2️⃣ظاهرا موضوع اغتشاشات اخیر ایران، فرهنگی است ولی اگر کمی عمیق تر شویم، درحال حاضر درگیر یک جنگ ترکیبی هستیم.
3️⃣برای روحیه دادن به اغتشاشگران از موزیک ویدیوها استفاده می کنند، خواننده این موزیک ویدیوها عموما خانمها هستند و از کلمات و شیوه های رسانه ای برای مظلوم نمایی و تحریک احساسات خانمها استفاده می کنند.
4️⃣اغتشاشگران از تمام امکانات و ظرفیت و تکنیک های رسانه ای برای رسیدن به اهدافشان استفاده می کنند.
5️⃣چند مورد از اقداماتی که در این چند ماه توسط اغتشاشگران اتفاق افتاده است: خشونت خیابانی، بی حجابی زنان، شعار دادن شبانه، اینها ترکیب چند نوع اقدام برای رسیدن به یک نتیجه واحد است.
6️⃣هدف این اغتشاشات، براندازی رژیم و تجزیه ایران است.
#اغتشاشات_ایران
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 انیمیشن «هیولای دریا»،« The Sea Beat»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کریس ویلیامز
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2022
ژانر: ماجراجویی
🔹 خلاصه ی داستان:
انیمیشن هیولای دریا، داستان یک شکارچی هیولاهای دریایی به نام «جیکوب هالند» که به عنوان بهترین شکارچی افسانهای در تمام دریا شناخته می شود و زمانی که دختر بچهای مخفیانه وارد کشتی می شود، زندگی او کاملا تغییر کرده و سفری حماسی را به سمت دریاهای ناشناخته آغاز کرده و ماجراهای شگفت انگیزی را رقم می زنند.
#هیولای_دریا
#The_Sea_Beast
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از سهیل سلیمی
📽من نبودم دستم بود، تقصیر پادشاه بود!
| تحلیل کوتاه انیمیشن "هیولای دریا" ساخته کریس ویلیامز | محصول نتفلیکس |
📚قصهی به ظاهر تکراری "هیولای دریا" داستانِ مبارزهی مردمی از تمدن غرب است که سالها از هیولاهای دریایی آسیب دیدهاند و هزاران دلاور و جنگجو در این راه از دست دادهاند و ناگهان از طریق شجاعت دخترک دورگهای میفهمند که هیولاها اصلا هم بد نیستند بلکه پادشاهان جهت منافع خودشان آنها را بد جلو دادهاند تا از این طریق ضمن کنترل جامعه، ثروتشان را هم افزایش دهند و به بهانه مبارزه با هیولاها سرزمینهایشان را گسترش دهند.
📎پیام نهایی هیولای دریا این است: ما "تمدن غرب" در حال نابودی هستیم و دیگر سر جنگ با شما را نداریم، لطفا! بعد از نابودی قدرت و هژمونی ما، به ما حمله نکنید! و ما را نکشید! و ما را نخورید! هرچه بوده تقصیر فرمانروایان بوده، ما فریب خورده ایم و پشیمان. قلب مهربان شما را پشت چهرهی هیولاییتان! ندیده بودیم، شرمنده!
برای مطالعه متن کامل روی👈🏻 ⏹⏯ کلیک کنید.
🎥 سهیل سلیمی @SOHEILSALIMI
🎬نویسنده و فیلمساز
🧩متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی
🧩مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
🎭کانال آپارات: (دانلود و تماشای فیلمها)
www.aparat.com/SOHEIL_SALIMI
🌐وبلاگ رسمی سهیل سلیمی:
www.soheilsalimi.blogsky.com
🔴 لینک کانال ایتا👇
https://eitaa.com/soheilsalimi
https://eitaa.com/soheilsalimi
📣 فیلم «هفت»،«seven»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: دیوید فینچر
محصول: آمریکا
سال انتشار: 1995
ژانر: تریلر
🔹 خلاصه ی داستان:
«دیوید میلز»، که به تازگی انتقالی گرفته و «ویلیام سامرست»، که به زودی بازنشسته میشود هر دو کارآگاههای جنایی هستند که عمیقاً درگیر پرونده یک قاتل سریالی دگرآزار میشوند. قاتلی که قتلهای خود را به دقت بر طبق هفت گناه کبیره طرحریزی کردهاست: شکمپرستی، طمع، تنبلی، خشم، غرور، شهوت و حسادت. ستوان کارآگاه ویلیام سامرست که به زودی بازنشسته میشود، با کارآگاه کمخلاق اما آرمانگرا دیوید میلز، که اخیراً به همراه همسرش «تریسی» به یک شهر بزرگ ناشناس نقل مکان کردهاند، شریک میشوند.
#هفت
#Seven
#دیوید_فینچر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از سهیل سلیمی
🎥 ما سر هر کوچه و خیابون یه گناهِ کبیره می بینیم، اما بهش بی تفاوتیم، بی تفاوتیم چون برامون عادی شده! 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
هدایت شده از سهیل سلیمی
🟥 ما سر هر کوچه و خیابون یه گناهِ کبیره می بینیم، اما بهش بی تفاوتیم، بی تفاوتیم چون برامون عادی شده!
📝تحلیلی بر فیلم سینمایی (هفت)
⏯ هرچند به ظاهر برای اکثر مردم، تعیینِ #هفت_گناه_کبیره (در آموزه های مسیحیت) و مجازات های سنگین و جهنمی برای آنها بسیار دلهرهآور است، اما همهی ما گاه از یک راننده تاکسیِ زیاده خواه، از یک #سیاست_مدار فاسد، از یک #پزشک مغرور، یک کارفرمای شکم باره، یک #روسپی بی حیا، یک دوست تنبلِ بدقولِ بی تفاوت، از خرید، وقتی پولی که با مشقت به دست آورده ایم به پای یک کالای بی کیفیت از دست می دهیم و حتی از وکیلی که قانون را به بالاترین پیشنهاد می فروشد، چنان زخم می خوریم و ناراحت می شویم که دوست داریم آن فرد را مجازات کنیم، مجازاتی سخت!
⭕️ اما همواره به جای مجازات، گوشه ای می نشینیم و عصبانیت مان را بر فرق سرِ خودمان می کوبیم و غصه می خوریم و گاه گریه آخرین پناهِ مان می شود. اما این بغض فروخورده در فیلم " #هفت " به بلندترین شکل ممکن فریاد می شود.
🎭اولین دیالوگِ مهم فیلم، اشاره به بی توجهی خودِ مخاطب دارد. روحیه ی وِلِش کن، یا به من چه! جان دوال می گوید؛ "گاهی برای اینکه مردم به حَرفِت گوش کنن، کافی نیست که فقط بزنی روی شونه شون، باید با پُتک بکوبی توی سرشون". اما آنچه که این دیالوگ را فراتر از معنای آن، بازهم مهمتر می کند، خاستگاه آن است. فیلم در آمریکا ساخته شده، در هالیوود، جایی که اوجِ تمدنِ #لیبرال_دموکراسی محسوب می شود.
🧩 #لیبرالیسمی که اساس آن "لِسِفِر" است. مفهومی که وقتی معنای آن را بدانید حیرتانگیز بودنِ "هفت" و این دیالوگ را بیشتر درک می کنید. لِسفر، یعنی وِلِش کن! یعنی تمدنی که ماهیتش بی خیالی و رهاسازی بوده، کارش به جایی رسیده که نسخه درمان را در مجازات سخت می بیند، در توجه همه ی افراد جامعه به افعال یکدیگر، اما نه با امر به معروف و نهی از منکر، بلکه با گلولهی یک تفنگ اتوماتیک یا تکه تکه کردن هرزه ها و فاحشه ها با چاقوهای تیز قصابی!.
🎥 کارگاه سامرست " #مورگان_فریمن " در جایی میگوید: "توی #آمریکا راحتره که توی #اعتیاد غرق بشی تا اینکه بخوای زحمت بکشی، راحتره چیزی رو که میخوایی بدزدی!
🎯 فیلم اساسا بسیار بصری و هنرمندانه ساخته شده، اما #دیالوگ ها چنان پُرمحتوا و کوبنده است که شاید بارها و بارها برای درک دقیق آنها "هفت" را باید به تماشا نشست. در جای دیگری "جان دوال" کاراکتری که میخواهد عدالتی خونین را علیه گناهکاران اجرا کند، می گوید؛ "ما سر هر کوچه و خیابون یه #گناه_کبیره می بینیم، اما بهش بی تفاوتیم، بی تفاوتیم چون برامون عادی شده."
در این دیالوگِ شاهکار و بی بدیل، دو نکته بسیار مهم و استراتژیک در حوزه جامعه سازی نهفته شده است.
🧩اول اینکه؛ هیچ کس زحمتِ تذکر و ارشادِ کس دیگری را به خودش نمی دهد. در یک مثال مع الفارغ، اگر ببینیم کسی در حال افتادن به چاهی هست که اتفاقا ما از همان چاه آب برای نوشیدن بالا می کشیم، تنها لَبی میگَزیم و لب برای هشدار باز نمی کنیم. یعنی از رویکردِ دینیِ #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر روی گردان هستیم، حتی وقتی که آسیبِ این روی گردانی مستقیم به خود ما باز می گردد.
🗽دوم آنکه؛ گناه و متعاقب آن جرم و جنایت، عادی سازی می شود. یعنی نه تنها با فسادهای مختلفِ درون جامعه مقابله و مواجهه صورت نمی دهیم، بلکه آن را بَدیهی و طبیعی و حتی گاه لازمه ی جامعه می دانیم.
⏯ فیلم سینمایی "هفت" جامعه را منفعل و بی خاصیت نمی خواهد و از باورهای احمقانه ی دنیای مدرن و لیبرالیسم عبور می کند.
🎲 "هفت" نوعی انسان آرمانیِ عدالت خواه دارد که در شکلی اغراق شده و نمادین، با توسل به احکام مجازات در دینِ مسیحیت، سعی در اصلاح جامعه و حتی خودش "جان دوال" دارد، و داستان را جوری جلو میبرد که در نهایت خودش هم به دلیل #گناه #حسادت کشته می شود. اما نکته ای نباید از آن غافل شد این است که فیلم مستقیم می گوید؛ #تمدن_غرب به چنان لجنزاری از فساد تبدیل شده که جز کشتن بی واسطه و مستقیم گناهکارن راه دیگری باقی نمانده است.
🎥 فیلم سینمایی "هفت" اثری هنرمندانه است که حتی خالقان آن یعنی " #اَندرو_کیوین_واکر " در مقام نویسنده و " #دیوید_فینچر " در مقام کارگردان، و حتی " #داریوش_خُنجی " در مقام فیلمبردار دیگر هرگز به ساخت چنین اثرِ شاهکاری دست نیازیدند.
🔴 سهیل سلیمی
*نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون
*متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی
*مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
⭕️ @SOHEILSALIMI
⭕️ @SOHEILSALIMI
⭕️ @SOHEILSALIMI
⭕️ @SOHEILSALIMI
🎭کانال آپارات: (دانلود و تماشای فیلمها)
www.aparat.com/SOHEIL_SALIMI
🌐وبلاگ رسمی سهیل سلیمی:
www.soheilsalimi.blogsky.com
🔴 لینک کانال ایتا👇
https://eitaa.com/soheilsalimi
https://eitaa.com/soheilsalimi