✡️ راز خانقاه صهیون در آثار هالیوود (١)
🎬 نگاهی دیگر به فیلم «رمز داوینچی»
1️⃣ داستان فیلم #رمز_داوینچی اساساً دربارهٔ یک فرقهٔ مخفی #یهودی بهنام «انجمن اخوت خانقاه صهیون» است که گویا در اوایل هزارهٔ دوم میلادی توسط یکی از پادشاهان فرانسه بهنام «گادفری بویلونی» پس از تصرف اورشلیم، برای حفظ رازی مهم تأسیس شد.
2️⃣ آن #راز (که البته موضوع تازهای نیست و قبلاً هم در برخی کتب گفته و نوشته و ادعا شده) وجود فرزندان عیسی مسیح (ع) پس از اوست که از نسل #مریم_مجدلیه بهوجود آمدهاند.
3️⃣ براساس همین ادعا گویا این #انجمن_مخفی_یهودی در طول تاریخ از عقبهٔ عیسی مسیح (ع) در مقابل مسیحیان و کلیسا دفاع و حمایت کرده است! زیرا همواره کلیسا سعی داشته سندها و یا آن فرزندان را بهدست آورده و نابود گرداند!
4️⃣ وظیفهٔ نابودی هم بر عهدهٔ فرقهای از کلیسا بهنام #اپوس_دئی است که فرقهای افراطی تصویر میشود. گرچه از این فرقه تنها دو نفر (یک کشیش مردّد و یک راهب) در فیلم نشان داده میشوند و دیگر هیچ!
5️⃣ و داستان از اینجا وارد حیطهٔ #هالیوود میشود. گفته شده که داستان هم در اصل برای ساخته شدن فیلم از سوی هالیوود سفارش داده شد تا پاسخی در مقابل فیلم ضدیهودی #مصائب_مسیح از «مل گیبسن» باشد!
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ راز خانقاه صهیون در آثار هالیوود (٢)
🎬 نگاهی دیگر به فیلم «رمز داوینچی»
1️⃣ متأسفانه فیلمنامهنویسِ #رمز_داوینچی بالتبع قصهٔ اصلی کتاب، از برقراری تعادل قابل قبولی مابین بخشهای معمایی و قسمتهای حادثهای ناتوان میماند و نمیتواند از بخشهای نسبتاً طولانیِ بیان ایدئولوژیِ پشت داستان بگریزد.
2️⃣ حفرهٔ اصلی فیلمنامه هم از همین ایدئولوژی میآید و اساس ساختار روایتی قصه و فیلمنامهٔ «رمز داوینچی» را به هم میریزد.
3️⃣ #یهودیان که (براساس روایات تاریخی و مذهبی) عامل اصلی انکار حضرت عیسی و مصلوب شدن وی بودهاند، چگونه باعث نجات #مریم_مجدلیه (که براساس ادعای فوق همسر عیسی مسیح بوده) و شجرهٔ وی میشوند و با تشکیل انجمنی مخفی، وظیفهٔ حمایت و حفاظت از فرزندان مسیح را برعهده میگیرند؟!!!
4️⃣ اساس این تفکر از همان #فرقههای_مخفی یهودی میآید که اتفاقاً این روزها خیلی هم علنی کار میکنند! فرقهٔ مخفی یهودی فیلم «رمز داوینچی» که «انجمن اخوت خانقاه صهیون» نامیده میشود، براساس شواهد تاریخی مخلوطی از #کابالا و #فرانکیسم (از لحاظ نمایش مناسک جنسی و تفکرات فمینیستی) است.
5️⃣ و از همین لحاظ آشکارا آنچه در سراسر «رمز داوینچی» سعی بر اثباتش وجود دارد، نه نمایش یک فرقهٔ مثلاً خشونتگرای واتیکانی بهنام #اپوس_دئی، بلکه ادعای حضور بلاتردید یهودیت جدید یعنی #صهیونیسم در تعیین #سرنوشت آتی جهان است.
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ آنچه خواندید تنها خلاصهای بود از نقد استراتژیک فیلم مهم #رمز_داوینچی. متن کامل این نقد را در آدرس زیر بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/13125
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ راز خانقاه صهیون در آثار هالیوود (٣)
🎬 نگاهی دیگر به فیلم «رمز داوینچی»
1️⃣ نویسندگان #رمز_داوینچی ادعا میکنند که هم عیسی مسیح و هم مریم مجدلیه هر دو از خون #پادشاهان_یهود بودهاند و یهودیان فرانسه از مریم مجدلیهٔ راندهشده و بچهٔ در شکمش، محافظت و مراقبت کردند و بعداً هم نسلش را مراقبت نمودند و انجمن حامیان این نسل را #خانقاه_صهیون نامیدند که علامت آنها، #ستاره_داوود است که بهمعنای تقدس زن و مرد تعریف میشود!!
2️⃣ و جالب اینکه کل زبان رمزی معماهای «رمز داوینچی»، از زبان رمزی و الفبای مخفی #کابالا گرفته شده، از جمله وقتی در صحنهٔ حضور بر بالای جنازهٔ «سونیه» در موز لوور، پروفسور لنگدن با توجه به بههمریختگی #اعداد_فیبوناچی، متوجه حروف عبارات «شیطان قوی و قدیس ضعیف» شده و براساس رمز الفبای «کابالا»، آن را به #لئوناردو_داوینچی و #مونالیزا ترجمه میکند و یا وقتی در هواپیمای عازم لندن، آن حروف برعکس را از زیر لایهی پنهان جعبه #کریپتکس میخواند، به همین حروف نظر دارد!
3️⃣ در طول فیلم، تأکید زیادی برروی اجزای علامت #صهیونیسم و تعبیر و تفسیر آن میشود و به کرّات سعی میشود علائم شیطانی و شرک آمیز، نشانههای #موعود تعبیر شوند!! و عدد 666 که در برخی کتب و اغلب فیلمهای سینمای هراس هالیوود علامت #شیطان معنی شده، در رمز داوینچی علناً این تعبیر برعکس میشود!
4️⃣ همچنین نمایش هرمهای متقابل و مثلثهای ایستاده و برعکس که مکرر در طول فیلم دیده شده و سمبل باروری و زنانگی و مردانگی و تقدس تفسیر میشوند تا حدی که تماشاگر آنها را از بَر میشود اما برعکس مجبور است افسانهی طولانی #جام_مقدس و #مریم_مجدلیه و خانقاه صهیون را سَرسَری بشنود تا خیلی از جزئیات آن را متوجه نشده و در مقابل تناقضات و پارادوکسهای این افسانه، گرفتار پرسشهای بیپایان نگردد.
✍️ نویسنده: سعید مستغاثی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📣فیلم «مرد آزاد»، «Free Guy»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: شاون لوی
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2021
ژانر: علمی، تخیلی
🔹 خلاصهی داستان:
یک کارمند معمولی بانک که به روزمرگی دچار شدهاست متوجه میشود که در واقع یک NPC (شخصیت غیرقابل بازی) در یک بازی ویدیویی اکشن و جهانباز است. او عاشق دختری به اسم «مولوتوف» میشود که دختر رویاهای اوست. حال او باید با این واقعیت کنار بیاید که او تنها کسی است که میتواند جهان را نجات دهد.
#مرد_آزاد
#Free_Guy
#شان_لوی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
🛑 فیلم سینمایی مرد آزاد
🔺 پخش شده از صدا و سیما در ایام نوروز سال 1401
📽 لینک تماشا
@cafe_fekr
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
🛑 فیلم سینمایی مرد آزاد...
🔺 فیلم دارای چندین لایه است که برای طیف های مختلف مخاطبین طرح ریزی شده است، که اهم آن شامل مخاطب خاص و عام است...
🔺 پیام خاص:
محتوای که برای مخاطب خاص این اثر در نظر دارد آن را به نمایش بگذارد (و نیز در ضمیرناخودآگاه مخاطب عام اثر بگذارد) نظریه نهیلیسم است؛ اینکه با یک نگاه صرف ماتریالیستی هیچ معادی در کار نیست و آنچه زندگی را برای مردم _ که اکثرا همچون «بازیکنان پس زمینه» هستند _ را بنا به نظریات شوپنهاور، دعوت به «درک لحظه» می کند؛ زیرا هیچ عاقبتی را نمی توان برای شخصیت های یک بازی رایانهای که مصداق یک جامعه واقعی است، در نظر گرفت.
و با «خرده بازیکنان مستقل که تابع شرایط بازی هستند و خارج از روال بازی حرکت دیگری را نمی توانند انجام دهند» نیز وقتی دست از تخریب و کشتارهای متداول بازی های رایانهای دست می کشند و به نظاره کردن و اهمیت دادن به شخصیت های پس زمینه می رسند و همراه نوابغ جامعه (که هوش مصنوعی را پدیدآورده اند) از یوغ سرمایه داران که هیچ چیز به جز منفعت خود برایشان مهم نیست همراه این جامعه می شوند مدینه فاضله یا بهشت موعود گویی در همینجا محقق می شود...
🔺 پیام عام:
اینکه فارغ از دغدغه های روزمره زندگی لحظه های در کنار هم بودن را دریابیم و با تلاش و کوشش به قدری که توان داریم سعی کنیم زندگی خوبی را برای خود رقم بزنیم....
🔺 وقتی دو لایه از این اثر را در کنار هم می گذاریم گویی به نتیجه عجیبی می رسیم؛ به نظر زندگی لیبرال و داشتن نگاه ماتریالیستی به زندگی آنچنان هم بد نیست و چه بسا با درک لحظات خوب زندگی از هزاران معمای لاینحل ابدی و ازلی و ایدئولوژیک خود را براهانیم...
🔺 اگر خورشید روزی از مغرب طلوع کرد و در مشرق غروب، و اگر انتهای داستان «قلعه حیوانات» روزی به خوشی و خرمی ختم شد، لیبرالیسم _ که این بار دست به دامن نهلیسم شده هم _ حرفش در این فیلم درست از آب درمی آید و می توان از آن توقع تحقق بهشت موعود را روی همین زمین داشت!!!
🔺 ولی آنچه از رد نظریات لیبرالیسم به سبک نهلیسم در این اثر مهمتر است اینست که چطور قواعد خلاف آفرینش و خلاف ذات بشری اینچنین در پرده نقره ای به تصویر کشیده می شود و به جذب مخاطب فائق میشود ولی نظریات برخواست از وحی الهی و منش انسانی اینطور مهجور و مغفول مانده است.
نکته دوم اینکه شاید رد این نظر بنیادی نهلیسم و لیبرالیسم درست باشد ولی بی اغراق باید قبول کرد که در مقام تکنیکهای روانشناسی امر صحیح و پسندیده ایست و این دست از آثار می تواند به عنوان یک تکنیک رواندرمانی برای درک لحظات خوب زندگی بسیار موثر و مفید واقع باشد
و نکته سوم اینکه این دست از آثار و علیالخصوص این فیلم دارای زوایا و لایه مختلفی است؛ جالب اینکه این طرز القای چندین مطلب در قالب یک اثر نیز از ابتکارات حکما و هنرمندان ایرانی و اسلامی است؛ از مثنوی مولانا تا عقل سرخ سهروردی ، همگی داستان های رازآلوده ای هستند که از عامی و خاص همگی می توانند به قدر ظرفیت خویش از آن بهره ببرند.
سید ابوالفضل موسوی
#سینما
@cafe_fekr
📣فیلم «جنگ جهانی زد»، «World war z»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: مارک فوستر
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2013
ژانر: اکشن
🔹 خلاصهی داستان:
«براد پیت » در این فیلم در نقش یک مامور سازمان ملل به نام «جری لین » بازی میکند که سفری بینالمللی را علیه زمان شروع میکند تا مانع از شیوع نسل زامبیها شود. او در کنار تلاش برای نجات جان مردم عادی، باید از خانواده خود نیز در برابر حمله زامبیها محافظت کند.
#جنگ_جهانی_زد
#World_war_z
#مارک_فوستر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوالحکیم
زامبیساز را نابود کن! 🧟♂💀
🔻عوامل اصلی خشونت سازی و زامبی سازی را دریابید و نابود کنید!
ارائه: محمد جواد خواجهوند
@mj_khajevand
📥 یوتیوب | آپارات
#زامبیزاسیون
#الیناسیون
🔰 به کانال تحلیلی محمد جواد خواجهوند در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2936995897C2c2b7d1c05
📣 سریال «تهران»،«tehran»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان:دنی سرکین
محصول:آمریکا
سال انتشار:2020
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
یک جاسوس اسرائیلی برای هک کردن سیستم پدافندی ایران فرستاده میشود اما پس از ناکامی در این ماموریت، درگیر اغتشاشات داخل کشور شده و در این میان عاشق یکی از آشوبگران فتنه میشود.
#تهران
#Tehran
#دنی_سرکین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| نقد سریال اسرائیلی تهران
👤دکتر علیرضا سلطانشاهی
🎞فیلم کامل این نشست در صفحه آپارات:
🌐 aparat.com/v/otyLx
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_N
🎥فیلم کامل نشست «جنگ جهانی چهارم با نگاهی به سریال تهران» در صفحه آپارات مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرج نژاد بارگذاری شد. این نشست با حضور استاد امیر ایوب در تاریخ 24 آبان 1401 برگزار شد.
🌐 aparat.com/v/ezgb1
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
📣 فیلم «مدرسه خیر و شر»،« The School for Good and Evil»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: پائول فیگ
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2022
ژانر: اکشن
🔹 خلاصه ی داستان:
در مورد دو دوست صمیمی به نامهای «سوفی» و «آگاتا» است که ربوده شده و به مدرسهای به نام خیر و شر منتقل میشوند. حال آنها تلاش میکنند تا راهی برای بازگشت به خانه پیدا کنند اما در این مسیر دوستی آنها مورد آزمایش قرار میگیرد و…
#مدرسه_خیر_و_شر
#The_School_for_Good_and_Evil
#پائول_فیک
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
روزی که شر پیراهن خیر را به تن کرد!
فیلم سینمایی «مدرسه خدا و شیطان» ساخته سال دو هزار و بیست و دو نتفلیکس است که باز هم سراغ داستان ثنویتهای خیر و شر رفته و این بار به جای مفهوم خیر از «خدا» و به جای مفهوم شر از «شیطان یا دویل» استفاده کرده است؛ (دو مفهوم خدا و شیطان بر خلاف دوگانهی خیر و شر نمیتوانند بعنوان ثنویت کنار هم قرار گیرند)
این اثر روایت دو برادر قدرتمند خیر و شر هستند که جهت توازن دنیا با یکدیگر همدست شده و دو مدرسه خدا و شیطان را تأسیس کردند. (خیر و شر هیچگاه برادر هم نمیشوند چرا که «برادر» ریشه یکسانی دارد اما ریشه و سرشت خیر از منشأ با شر که عموما بیریشه است به یکجا نمیرسد و از طرفی خیر و شر ثنویتهای توحیدی هستند که با توجه به مصداق «...جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ...» هیچ گاه برای تعادل با یکدیگر همکاری نمیکنند و بودن حق به منزله نابودی باطل است).
در روستایی دور دست دو دوست به نام «آگاتا» و «سوفی» که یکی زشت رو و خوشطینت و دیگری زیبارو و جاهطلب بود پا به مدرسه خدا و شیطان گذاشته و برخلاف تصورشان آگاتای زشت رو به مدرسه خدا فرستاده شد و سوفی زیبارو به مدرسه شیطان انداخته شد. آگاتا از رفتار منافقانه خیر به شک افتاد و فهمید برخلاف ظاهر زیبای پریان، رفتارهای پسندیدهی و آداب معاشرت حساب شده، خیر، موجودیت ظالمانه داشته و با دانشآموزان مشروط رفتاری ستمگرانه دارد. او به راز گلهای زیبای وحشی رز پی برد و فهمید لزوما ظاهر خیر باطن خیر را در پی ندارد و در مواقعی شر با پوشیدن لباس خیر اهداف خود را پیش میبرد؛ چنانچه سالها پیش برادر شر، برادر خیر را کشته و با ظاهری زیبا و تمییز بر دو منصب خیر و شر حکومت میکند و حالا این خیر است که بعد از مرگ حاکمش احمق و ابله شده! (این پیام دقیقا در انیمیشنها و فیلمهای دیگری مثل پاندای کونگفوکار و شانس هم گفته میشود)
حالا سوفی که معشوقهی برادر شر شده سعی در نابودی کامل خیر دارد اما آگاتا به او میگوید که هیچ انسانی خیر یا شر مطلق نیست و انسانها ترکیبی از این دو هستند. آگاتا در میدان جنگ اهالی خیر را از حمله برحذر میدارد و میگوید که خیر تنها دفاع میکند و این شر است که حمله میکند! (آگاتا برخلاف نگاه التقاطی که به شخصیت افراد دارد، در این نگاه عجیب اصالت را بهجای حق بودن یا باطل بودن عمل به حمله کردن یا دفاع کردن میدهد. این درحالی است که حق گاهی در حمله و گاهی در دفاع کردن است. از طرفی عمل باطل یا حق مطلقا یا باطل است و یا حق نه اینکه بین حق و باطل و یا ترکیبی از هر دو باشد)
ادامه در کامنت👇
این اثر ابعاد بسیار زیادی دارد که ذکر تمام آن در این متن نمیگنجد
پ.ن: مثال گل رز زیبای وحشی تمثیل زیبایی از تفاوت ظاهر و باطن است
پ.ن: در فیلم خیر و شر هر دو از عنصر جادو استفاده میکنند درحالی که جادو از مصادیق باطل است و خیر هیچ گاه از باطل استفاده نمیکند
معرفی فیلم از خانم شالیزادگان
✅@nimavary
📣 فیلم «بیروت»،« Beirut»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: براد اندرسون
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2018
ژانر:جاسوسی
🔹 خلاصه ی داستان:
روایت فیلم «بیروت» از سال 1972 (زمان جنگهای داخلی لبنان) آغاز میشود؛ «میسن اسکایلز» دیپلمات آمریکایی در لبنان است که به همراه همسرش «نادیا» زندگی میکند و به تازگی سرپرستی پسر 13 ساله فلسطینی به نام «کریم» که خانوادهاش را از دست داده و در اردوگاه فلسطینیان در لبنان زندگی میکرده است را بر عهده گرفتهاند.
🔗https://yun.ir/irbb79
#بیروت
#Beirut
#براد_اندرسون
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
♦️نکاتی در مورد اغتشاشات اخیر ایران:
1️⃣اغتشاشات اخیر در ایران، رهبر مشخصی ندارد و تفرقه در بین گروه هایی مخالف ایران وجود دارد.
2️⃣ظاهرا موضوع اغتشاشات اخیر ایران، فرهنگی است ولی اگر کمی عمیق تر شویم، درحال حاضر درگیر یک جنگ ترکیبی هستیم.
3️⃣برای روحیه دادن به اغتشاشگران از موزیک ویدیوها استفاده می کنند، خواننده این موزیک ویدیوها عموما خانمها هستند و از کلمات و شیوه های رسانه ای برای مظلوم نمایی و تحریک احساسات خانمها استفاده می کنند.
4️⃣اغتشاشگران از تمام امکانات و ظرفیت و تکنیک های رسانه ای برای رسیدن به اهدافشان استفاده می کنند.
5️⃣چند مورد از اقداماتی که در این چند ماه توسط اغتشاشگران اتفاق افتاده است: خشونت خیابانی، بی حجابی زنان، شعار دادن شبانه، اینها ترکیب چند نوع اقدام برای رسیدن به یک نتیجه واحد است.
6️⃣هدف این اغتشاشات، براندازی رژیم و تجزیه ایران است.
#اغتشاشات_ایران
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 انیمیشن «هیولای دریا»،« The Sea Beat»
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کریس ویلیامز
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2022
ژانر: ماجراجویی
🔹 خلاصه ی داستان:
انیمیشن هیولای دریا، داستان یک شکارچی هیولاهای دریایی به نام «جیکوب هالند» که به عنوان بهترین شکارچی افسانهای در تمام دریا شناخته می شود و زمانی که دختر بچهای مخفیانه وارد کشتی می شود، زندگی او کاملا تغییر کرده و سفری حماسی را به سمت دریاهای ناشناخته آغاز کرده و ماجراهای شگفت انگیزی را رقم می زنند.
#هیولای_دریا
#The_Sea_Beast
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از سهیل سلیمی
📽من نبودم دستم بود، تقصیر پادشاه بود!
| تحلیل کوتاه انیمیشن "هیولای دریا" ساخته کریس ویلیامز | محصول نتفلیکس |
📚قصهی به ظاهر تکراری "هیولای دریا" داستانِ مبارزهی مردمی از تمدن غرب است که سالها از هیولاهای دریایی آسیب دیدهاند و هزاران دلاور و جنگجو در این راه از دست دادهاند و ناگهان از طریق شجاعت دخترک دورگهای میفهمند که هیولاها اصلا هم بد نیستند بلکه پادشاهان جهت منافع خودشان آنها را بد جلو دادهاند تا از این طریق ضمن کنترل جامعه، ثروتشان را هم افزایش دهند و به بهانه مبارزه با هیولاها سرزمینهایشان را گسترش دهند.
📎پیام نهایی هیولای دریا این است: ما "تمدن غرب" در حال نابودی هستیم و دیگر سر جنگ با شما را نداریم، لطفا! بعد از نابودی قدرت و هژمونی ما، به ما حمله نکنید! و ما را نکشید! و ما را نخورید! هرچه بوده تقصیر فرمانروایان بوده، ما فریب خورده ایم و پشیمان. قلب مهربان شما را پشت چهرهی هیولاییتان! ندیده بودیم، شرمنده!
برای مطالعه متن کامل روی👈🏻 ⏹⏯ کلیک کنید.
🎥 سهیل سلیمی @SOHEILSALIMI
🎬نویسنده و فیلمساز
🧩متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی
🧩مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
🎭کانال آپارات: (دانلود و تماشای فیلمها)
www.aparat.com/SOHEIL_SALIMI
🌐وبلاگ رسمی سهیل سلیمی:
www.soheilsalimi.blogsky.com
🔴 لینک کانال ایتا👇
https://eitaa.com/soheilsalimi
https://eitaa.com/soheilsalimi
📣 فیلم «هفت»،«seven»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: دیوید فینچر
محصول: آمریکا
سال انتشار: 1995
ژانر: تریلر
🔹 خلاصه ی داستان:
«دیوید میلز»، که به تازگی انتقالی گرفته و «ویلیام سامرست»، که به زودی بازنشسته میشود هر دو کارآگاههای جنایی هستند که عمیقاً درگیر پرونده یک قاتل سریالی دگرآزار میشوند. قاتلی که قتلهای خود را به دقت بر طبق هفت گناه کبیره طرحریزی کردهاست: شکمپرستی، طمع، تنبلی، خشم، غرور، شهوت و حسادت. ستوان کارآگاه ویلیام سامرست که به زودی بازنشسته میشود، با کارآگاه کمخلاق اما آرمانگرا دیوید میلز، که اخیراً به همراه همسرش «تریسی» به یک شهر بزرگ ناشناس نقل مکان کردهاند، شریک میشوند.
#هفت
#Seven
#دیوید_فینچر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هدایت شده از سهیل سلیمی
🎥 ما سر هر کوچه و خیابون یه گناهِ کبیره می بینیم، اما بهش بی تفاوتیم، بی تفاوتیم چون برامون عادی شده! 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼