25.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صلح میخواهید؟ پس آماده جنگ باشید!
🎙 استاد حسن عباسی
🆔 @Tahlilgaah
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پایان استراتژی دفاعی و آغاز استراتژی دفاع تهاجمی
🎙 استاد حسن عباسی
🆔 @Tahlilgaah
🔰 نباید اجازه میدادیم که جنگندههای رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی حتی بتوانند از آشیانههای خود بیرون بیایند!
🔻 همانگونه که پیشتر عرض کردم، دست برتر رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی در جنگ با حماس، «جنگندههای» آنها است. ما همان ابتدای «عملیات طوفانالأقصی» میبایست توسط گروههای مقاومت، فرودگاههای [هم نظامی و هم غیر نظامی] رژیم سفاک صهیونیستی را نابود میکردیم و کار را [هم از لحاظ استفاده از جنگندههای نیروی هوایی ارتش رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی و هم از لحاظ ارسال کمکهای نظامی و غیر نظامی از سوی آمریکا و سایر کشورها] دچار مشکل جدی میکردیم. نباید اجازه میدادیم هواپیمایی [چه نظامی و چه غیر نظامی] بتواند [از آشیانهاش پرواز کند یا در آشیانهاش فرود بیاید]؛ حتی میبایست جنگندههایشان را هم که در آشیانههای خود در همان فرودگاهها آرمیدهاند، منهدم میکردیم! البته که هنوز برای انجام این کار، دیر نشده است و میبایست هر چه زودتر این کار را انجام دهیم.
🔻 ممکن است گفته شود که حتی اگر ما فرودگاهها [چه نظامی و چه غیر نظامی] و جنگندههای مستقر در فرودگاههای آنها را بزنیم، آنها دوباره فرودگاههای خود را تعمیر و قابل استفاده میکنند و جنگندههای جدید را با جنگندههای منهدم شده، جایگزین مینمایند. پس این کار چه فایدهای دارد؟! پاسخ این است که اگر آنها این کار را کردند، باز هم باید فرودگاهها و جنگندههای مستقر در فرودگاههای آنها را بزنیم و همانطور که عرض کردم، نباید اجازه دهیم که هواپیمایی [چه نظامی و چه غیر نظامی] بتواند [از آشیانهاش پرواز کند یا در آشیانهاش فرود بیاید].
🔻 بهراستی این چه مدل جنگیدنی است؟!!! در جنگی که عربستان با یمن آغاز کرد، آنها ابتدا فرودگاههای [چه نظامی و چه غیر نظامی] یمن را زدند و کار را [هم از لحاظ استفاده از جنگندههای نیروی هوایی ارتش یمن و هم از لحاظ ارسال کمکهای نظامی و غیر نظامی از سوی ایران و سایر کشورها] دچار مشکلهای جدی کردند. اینگونه باید جنگید! فکر میکنید اگر آنها جای ما بودند، اجازه میدادند جنگندههای فلسطین بتوانند از آشیانههایشان بلند شوند؟!!! اکنون شرایط بهگونهای است که هر گاه رژیم وحشی صهیونیستی دچار کمبود موارد مورد نیاز خود [هم از لحاظ نظامی و هم از لحاظ غیر نظامی] میشود، این موارد بهصورت بسیار آسان و شیک توسط آمریکا از طریق هواپیماهای غولپیکر آمریکایی وارد فرودگاههای رژیم غاصب صهیونیستی میشوند و نیازهای آنها را تأمین میکنند و هزاران مشکل برای ما ایجاد میکنند!!! هر وقت هم که اراده میکنند، با جنگندههایشان به هر نقطهای که میخواهند حمله میکنند و ما هم هیچ کاری نمیتوانیم در برابر آنها انجام دهیم!!!
🔻 اگر این کار را دقیق، درست و منظم و با حساسیت بسیار بالا انجام دهیم، خیالمان از بابت جنگندههای رژیم خبیث صهیونیستی راحت میشود و دیگر رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی، این دست برتر را نخواهد داشت و در این حوزه، «از بسط ید به قبض ید» تغییر وضعیت خواهد داد که این برای ما بسیار عالی و لازم و ضروری است و حتماً میبایست این کار هر چه زودتر انجام شود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۰۸/آبان/۱۴۰۳
🆔️ @Tahlilgaah
☕️ یادداشت روز:
📌 به بهانه انجام عملیات وعده صادق ۳ علیه رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی که انشاءالله به زودی محقق خواهد شد.
🔻 هر چند که در خصوص نحوه انجام «عملیات وعده صادق ۳» میبایست مسئولان مربوطه تصمیمگیری کنند؛ اما با توجه به دو مطلب پیشین (شامل: این مطلب و این مطلب) و ویدیوی شماره ۱۴۰۳۰۸۰۸-۰۱ که در پست بعد بارگذاری خواهد شد، پیشنهاد میکنم دو موردِ:
• ۱- محقق کردن آنچه که در ویدیوی شماره ۱۴۰۳۰۸۰۸-۰۱ وعده داده شده است.
• ۲- منهدم کردن کامل فرودگاههای [چه نظامی و چه غیر نظامی] رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی؛ بهگونهای که هیچ هواپیمایی [چه نظامی و چه غیر نظامی] نتواند [از آشیانهاش پرواز کند یا در آشیانهاش فرود بیاید]؛ حتی میبایست جنگندههایشان را هم که در آشیانههای خود در همان فرودگاهها آرمیدهاند، منهدم کنیم.
❗️توجه: در خصوص مورد شماره ۲ بهطور کامل در این مطلب توضیح دادهام.
را حتماً در راستای تحقق استراتژی فرسودهسازی مؤثری که در این مطلب عرض کردهام، در عملیات وعده صادق ۳ انجام دهیم. اگر چنانچه این دو مورد را در عملیات وعده صادق ۳ انجام دهیم؛ در تحقق استراتژی فرسودهسازی مؤثر یاد شده، پیشرفتهای مناسبی صورت میگیرد و رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی به پایان خود بسیار نزدیک خواهد شد.
🔻 همانگونه که در این مطلب عرض شد، مواردی چون عملیاتهای وعده صادق اگر در راستای استراتژی فرسودهسازی مؤثر یاد شده انجام شوند، راه میانبری هستند که میتوانند دولت و گروههای مقاومت را خیلی سریعتر به هدف خود که آزادسازی فلسطین از غاصبان جنایتکار صهیونیستی است برسانند.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۰۸/آبان/۱۴۰۳
🆔️ @Tahlilgaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ویدیوی شماره ۱۴۰۳۰۸۰۸-۰۱
🆔 @Tahlilgaah
⁉️ پرسش و پاسخ:
🔸 پرسش:
🔻 آیا در عملیات وعده صادق ۳ علیه رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی که انشاءالله بهزودی محقق خواهد شد، باید به پایگاههای آمریکا در غرب آسیا هم حمله کنیم؟
🔹 پاسخ:
🔻 برخیها میگویند حمله کنیم و برخیها میگویند حمله نکنیم. به نظر بنده بهتر است فعلاً تمرکز خود را بر روی پایان حضور رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی در فلسطین بگذاریم تا به آزادسازی فلسطین از غاصبان جنایتکار صهیونیستی منجر شود. ما بارها از طریق گروههای مقاومت در عراق، سوریه و یمن به پایگاههای آمریکا در غرب آسیا حمله کردهایم و آنها اگر پاسخ دادهاند، یا خودشان یا از طریق رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی به گروههای مقاومت در عراق، سوریه و یمن حمله کردهاند و بهطور مستقیم علیه ایران اسلامی اقدامی نکردهاند. لذا در حال حاضر اقدامهایی مثل اینکه فلان جا در آمریکا و سایر کشورهای حامی رژیم صهیونسیتی اتفاقهای هشداردهندهای، مانند: آتشسوزی و ... صورت بگیرد، کافی است.
🔻 باید توجه داشته باشیم که همانگونه که حمله به گروههای مقاومت، حمله به ایران اسلامی است؛ حمله به رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی هم، حمله به آمریکا است. البته اگر آمریکا هم پایش را بیش از این از گلیمش درازتر کرد، حتماً میبایست او را هم از نوازش خود بینصیب نگردانیم!
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: یکشنبه، ۱۳/آبان/۱۴۰۳
🆔️ @Tahlilgaah
🔰 میبایست هر چه زودتر موضوع «تغییر دکترین نظامی ایران اسلامی»؛ [هم در خصوص ساخت سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) و هم در خصوص افزایش برد موشکهایمان] را بهطور جدی دنبال کنیم و در این خصوص، هیچگونه محدودیتی را برای خود قائل نباشیم!
🔻 مدتی است که موضوع «تغییر دکترین نظامی ایران اسلامی»؛ [هم در خصوص ساخت سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) و هم در خصوص افزایش برد موشکهایمان] مجدداً بهطور جدی از سوی برخی از مسئولین و کارشناسان مرتبط با این حوزهها مطرح شده است که واقعاً رویداد مبارکی است. انجام نشدن این دو مورد تا اکنون، جزء دردهای ما است و شوربختانه باید گفت که در این خصوص حداقل بیست سال عقب هستیم! البته در این مطلب، بحث بنده بیشتر بر روی موضوع «ساخت سلاح هستهای» است؛ اما در خصوص موضوع «افزایش برد موشکهایمان» هم سخن خواهم گفت.
🔻 باید دانست که سلاح هستهای با موشک از لحاظ چگونگی عملکرد و نتیجه یا نتایج حاصل از بهکارگیری آن تفاوت دارد که این مسأله، مسألهای کاملاً روشن و آشکار است و سبب شده است که این دو سلاح با همدیگر تمایز زیادی داشته باشند. فرض کنید در شهری یک موشک با حجم تخریب بسیار بالا فرود بیاید و سپس فرض کنید در همان شهر یک بمب هستهای با حجم تخریب بسیار بالا فرود بیاید؛ به نظر شما چه تفاوتی میان چگونگی عملکرد و نتیجه یا نتایج حاصل از بهکارگیری این دو سلاح وجود دارد؟! پس همانگونه که عرض کردم؛ این مسأله، مسألهای کاملاً روشن و آشکار است و اصلاً سلاح هستهای در نسبت با موشک، یک سلاح دیگری است؛ لذا موشک نمیتواند جایگزین سلاح هستهای باشد و به هیچ وجه بازدارندگی سلاح هستهای را ندارد.
🔻 باید متوجه باشیم که [هم دشمنان ما و هم دوستان ما (که بهخاطر منافع مشترکی که با همدیگر داریم، فعلاً با همدیگر دوست هستیم و هر لحظه ممکن است به دشمن همدیگر تبدیل شویم!)]، دارای تعداد زیادی سلاح هستهای هستند و در این زمینه، سالها کار کردهاند و دانش و تجربههای فراوانی دارند؛ اما ما انجام دادن این کار بسیار مهم و حیاتی را هنوز آغاز هم نکردهایم! لذا حتی اگر امروز هم ساخت سلاح هستهای را آغاز کنیم، دیر است! فرض کنید یکی از این کشورهایی که دارای سلاح هستهای هستند؛ حالا به هر دلیلی تصمیم گرفت از سلاح هستهای بر علیه ما استفاده کند، واقعاً در آن لحظه میخواهیم چکار کنیم؟! لابد تازه میخواهیم در دکترین نظامی خود در خصوص ساخت سلاح هستهای تجدید نظر کنیم! پس این سخنها که:
«ما دو هفته یا ده روز یا یک هفته با ساخت سلاح هستهای فاصله داریم و میتوانیم در صورت تهدید جدی از سوی دشمنانمان، خیلی سریع سلاح هستهای بسازیم.»
علیرغم اینکه صحت دارند، سخنهای مضحکی بیش نیستند و نباید بهعنوان مبنای عملکردی ما قرار بگیرند! لذا باید هر چه زودتر ساخت سلاح هستهای را آغاز نماییم.
🔻 در خصوص موضوع «افزایش برد موشکهایمان» هم باز ماجرا به همین منوال است! واقعاً چه دلیلی باید مانع از این باشد که نتوانیم از موشکهای خود علیه هر نقطهای [حتی در دورترین نقطه] که خواستیم در همان لحظه آن را بر حسب شرایط موجود مورد اصابت قرار دهیم، استفاده کنیم؟! آن هم با وجود این شرایط که [هم دشمنان ما و هم دوستان ما (که بهخاطر منافع مشترکی که با همدیگر داریم، فعلاً با همدیگر دوست هستیم و هر لحظه ممکن است به دشمن همدیگر تبدیل شویم!)]، تا دندان مسلح هستند و میتوانند هر لحظه که اراده کنند، تهدیدهای خود را [حتی از دورترین نقطه] علیه ما عملی سازند!
🔻 اخیراً آقای کمال خرازی گفتهاند:
«اگر تهدیدی وجودی بشود، ایران دکترین هستهای خود را تغییر خواهد داد. ما توانایی لازم برای ساخت سلاح را داریم و مشکلی از این بابت نداریم؛ تنها فتوای رهبری این موضوع را فعلاً ممنوع کرده است».
با توجه به مطالبی که عرض شد، واقعاً ما باید صبر کنیم تا یک تهدیدی؛ آن هم با این درجه از اهمیت، به یک تهدید وجودی تبدیل شود و سپس اقدامات مقتضی را انجام دهیم و دکترین نظامی خود را تغییر دهیم؟! آیا نباید این اقدامات از قبل انجام شوند تا چنین تهدیدهایی علیه ما اصلاً وجود داشته باشند؟! ایشان در ادامه میگویند:
«همه به قدرت موشکی ایران اذعان کردهاند؛ تنها مسئله بُرد موشکهاست که تا بهحال حساسیت غربیها و اروپاییها لحاظ میشد؛ اما وقتی آنها حساسیتهای ما را لحاظ نمیکنند، دیگر دلیلی ندارد که ما حساسیت آنها را در نظر بگیریم و لذا احتمال اینکه بُرد موشکی ایران بیشتر بشود، هست.»
پرسش اینجاست که این حساسیتها چه حساسیتهایی هستند که ما باید بهخاطر آنها امنیت خودمان را که با هیچ موردی قابل اندازهگیری نیست، دچار مخاطره کنیم؟! اصلاً غربیها کی حساسیتهای ما را لحاظ کردهاند که ما بخواهیم حساسیتهای آنها را در نظر بگیریم؟! همین
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
الآن بیش از دو سال است که آمریکا به دلیل نداشتن سفارتخانه در ایران اسلامی؛ از طریق فرانسه، ادامه پروژه آندلسیزاسیون ایران اسلامی را که از سالهای ابتدای انقلاب اسلامی آن را آغاز کرده است، دنبال میکند! همین رویکردهای اشتباه است که سبب میشوند نهتنها حکمرانی ما مبتنی بر حکمرانی مطلوب حضرت الله جلجلاله [هم در بخش ایجابی و هم در بخش سلبی] نباشد؛ بلکه مبتنی بر حکمرانی مطلوب ابلیس لعنت الله علیه [ هم در بخش ایجابی و هم در بخش سلبی] باشد و به ما [چه از لحاظ داخلی و چه از لحاظ خارجی] لطمههای سنگین وارد شود. بایسته به بیان است که سخنهایی از این دست که جریان سازشکار با دشمن [۱] هم تبحر خاصی در ادای آنها دارند؛ در ظاهر، درست و نافع هستند؛ اما در باطن، نادرست و مضر میباشند. نمونهاش هم همین دو سه ماه پیش اتفاق افتاد که آقایان فریفته کدخدا که کدخدا عقل آنها را زایل نموده است، مجدداً ما را وارد تله مذاکره کردند و سبب شدند با تأخیر در انجام عملیات وعده صادق ۲، تعداد زیادی از رهبران و فرماندهان گروههای مقاومت را از دست بدهیم! واقعاً ما تا کی میخواهیم از رویکرد سادهلوحانه و سطحینگرانه این جماعت آسیب ببینیم؟! ما در ایران اسلامی، سه جریان کلی داریم:
• ۱- جریان اسلامگرای ولایتمدار
• ۲- جریان اسلامگرای غیر ولایتمدار
• ۳- جریان غیر اسلامگرای غربگرا و شرقگرا
توصیه میکنم حتماً فیلم The Last American Virgin (1982) یا آخرین باکره آمریکایی (۱۹۸۲) را تماشا کنید. این فیلم به خوبی نسبتگذاری سه نقش اصلی این فیلم با این سه جریان را بهصورت زیر نشان میدهد:
• بازیگر نقش «Gary یا گَری» متناظر با «جریان اسلامگرای ولایتمدار» است.
• بازیگر نقش «Karen یا کارِن» متناظر با «جریان اسلامگرای غیر ولایتمدار و جریان غیر اسلامگرای غربگرا و شرقگرا» است.
• بازیگر نقش «Rick یا ریک» متناظر با «دشمنان جریان اسلامگرای ولایتمدار» است.
در واقع در ایران اسلامی، جریان اسلامگرای ولایتمدار همواره [در همه حوزههای علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، نظامی، انتظامی و ...] به جریان اسلامگرای غیر ولایتمدار و جریان غیر اسلامگرای غربگرا و شرقگرا توجه و محبت بسیار زیاد و کاملی میکند؛ اما این دو جریان نهتنها هیچگونه توجه و محبتی به جریان اسلامگرای ولایتمدار ندارند؛ بلکه رفتار خشن و بیعاطفه و بیرحمی هم نسبت به این جریان دارند و تمام توجه و محبت آنها متوجه دشمنان جریان اسلامگرای ولایتمدار است و همواره در آغوش آنها هستند! لذا همواره جریان اسلامگرای ولایتمدار از این دو جریان لطمههای سنگینی خورده است و اگر این رویکرد کاملاً اشتباه کنار گذاشته نشود؛ وارد شدن این لطمههای سنگین ادامه خواهد یافت. پس بهتر است هر چه زودتر این رویکرد کاملاً اشتباه را کنار بگذاریم! با تماشای این فیلم، متوجه سخن بنده خواهید شد... .
🔻 با توجه به اینکه در گذشته هم موضوع «تغییر دکترین نظامی ایران اسلامی»؛ [هم در خصوص ساخت سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) و هم در خصوص افزایش برد موشکهایمان] بهطور جدی از سوی برخی از مسئولین و کارشناسان مرتبط با این حوزهها مطرح شده است؛ به احتمال قریب به یقین، استدلالهای سادهلوحانه و سطحینگرانه جریان سازشکار با دشمن سبب شده است ایران اسلامی تا اکنون سلاح هستهای نسازد و برد موشکهای خود را افزایش ندهد! چون جنس رویکرد و به دنبال آن، عملکرد امام خامنهای حفظه الله همواره اینگونه است که ایران اسلامی در آینده [چه نزدیک و چه دور] دچار مشکل نمیشود؛ اما جنس رویکرد و به دنبال آن، عملکرد جریان سازشکار با دشمن اینگونه است که ایران اسلامی در آینده [چه نزدیک و چه دور] دچار مشکل میشود!
🔻 با توجه به مطالبی که عرض شد، میبایست هر چه زودتر موضوع «تغییر دکترین نظامی ایران اسلامی»؛ [هم در خصوص ساخت سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) و هم در خصوص افزایش برد موشکهایمان] را بهطور جدی دنبال کنیم و در این خصوص، هیچگونه محدودیتی را برای خود قائل نباشیم تا انشاءالله مشکلاتی که در اثر عمل کردن بر پایه رویکرد سادهلوحانه و سطحینگرانه جریان سازشکار با دشمن در خصوص این دو مورد بسیار مهم و حیاتی برای ما ایجاد شده است و امنیت ما را دچار مخاطره جدی و اساسی کرده است، برطرف شوند.
🔻 به یاد داشته باشیم که این بازیهایی که دشمنان ما با بهانه ساخت سلاح هستهای علیه صنعت هستهای ایران اسلامی ایجاد کردند را برای هند هم ایجاد کرده بودند؛ اما هند بهجای اینکه مانند ما از خود ضعف نشان دهد و در خصوص حق مسلمش که دارا بودن صنعت هستهای بود، مذاکره کند؛ در موضع اقتدار قرار گرفت و ابتدا بمب هستهای ساخت و سپس پای میز مذاکره رفت! ما هم بهجای اینکه بر پایه استدلالهای
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
سادهلوحانه و سطحینگرانه جریان سازشکار با دشمن عمل کنیم، میبایست از تجربه هند استفاده کنیم و بیش از این برای دیگران درس عبرت نشویم! بدیهی است که با تغییر دکترین نظامی عرض شده، انشاءالله این مشکلات هم حل خواهند شد.
----------------------------------------
[۱] منظور بنده این نیست که آقای کمال خرازی جزء جریان سازشکار با دشمن هستند یا نیستند و واقعاً در این خصوص هنوز به نتیجهای نرسیدهام؛ اما چنین رویکردهایی قطعاً به سازشکاری با دشمن میانجامند که به فرموده امام خامنهای حفظه الله چنین رویکردهایی عقبنشینی غیر تاکتیکی میباشند که غضب الهی را در پی خواهند داشت؛ لذا با عملکرد ناشی از چنین رویکردهایی باید منتظر وارد آمدن لطمههای سنگین از سوی دشمن بود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: چهارشنبه، ۲۳/آبان/۱۴۰۳
🆔️ @Tahlilgaah
نکته آخر شبی!
یه نکتهای رو عرض کنم. ما هم باید فهرست ترور خودمون رو داشته باشیم! فکر نکنید که این ترورهایی که رژیم صهیونسیتی انجام میده، فقط مربوط به این رژیمه منحوسه؛ بلکه اینها لیست ترور مربوط به کل صهیونیسم جهانی، شامل: آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، عربستان، امارات، اردن و ... هست که منتظر فرصت هستن تا دشمناشون رو با ترور حذف کنن. حالا برخی مواقع این فرصتها بهصورت طبیعی پیش میاد؛ مثل همین شرایط پس از عملیات طوفانالأقصی و برخی مواقع این فرصتها رو بهصورت مصنوعی خودشون ایجاد میکنن؛ مثل جام جهانیها، المپیکها، لیگها و ... که حواس کل دنیا به این موارد هست و تا حواس کل دنیا به این موارد هست، حذف کردنهای خودشون رو انجام میدن. لذا ما هم باید لیست ترور خودمون رو داشته باشیم. لیست ترورمون هم نباید فقط منحصر به رژیم صهیونسیتی باشه؛ بلکه باید شامل دوستان و همجبههایهای اینها هم باید باشه؛ همونطور که گفتم منظورم کل صهیونیسم جهانیه.
بنده فهرست ترور زیر رو پیشنهاد میکنم:
- رئیسجمهور رژیم صهیونسیتی
- نتانیاهو
- اعضای کابینه نتانیاهو
- فرماندهان رژیم صهیونسیتی
- افراد برجسته رژیم صهیونسیتی
- ملک سلمان پادشاه عربستان
- عبدالله دوم پادشاه اردن
- سیسی رئیسجمهور مصر
- افراد برجسته مرتبط با اینها در دنیا
- و خلاصه افرادی از این قبیل.
❗️من بیشتر خواستم طرح موضوع کنم و دیگه بقیه پازل رو خودتون تکمیلش کنید!
خلاصه اینکه رفقا؛ ما هم باید ترورهامون رو شروع کنیم! هم خیلی از این رذلهای دنیا رو کم میکنیم و هم اینکه که دیگه این ترورها و تهدید به ترورها که از سوی دشمن انجام میشه، تموم میشه و خیلی آثار خوب و فوقالعاده دیگه!
🙏🏻🌸 عذر میخوام اینطوری نوشتم دوستان؛ لازم بود بگم. خسته بودم و چارهای نبود؛ لذا به همین شکل نوشتم.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
✨ هو الحکیم
🔻 قصد دارم از اکنون به بعد، بیشتر وقت خود را بر روی موضوعات فرهنگی و اجتماعی، مثل: عفاف و حجاب و ... بگذارم. البته اگر نیاز باشد، در خصوص موضوع جریان مقاومت اسلامی هم فعالیت خواهم کرد.
🔻 بخش دوم نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» هم در حال تکمیل است. البته همانگونه که پیشتر عرض کردم، قصد داشتم در مطلبی هر آنچه که از بخش دوم نقد لایحه لازم است بیان شود را در این مطلب بیان کنم؛ اما حین کار کردن متوجه شدم که حدود ۹۰ درصد مطالب این مطلب، همان مطالبی است که قصد دارم در بخش دوم نقد لایحه به بیان آنها بپردازم! لذا تصمیم گرفتم بر روی همان بخش دوم نقد لایحه کار کنم و آن را تکمیل نمایم. انشاءالله طی دو سه هفته آینده [حالا کمی زودتر یا کمی دیرتر] آن را منتشر خواهم کرد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
❗️توجه:
🔻 این مطلب رو باید جدی بگیریم. فکر نکنید چون آخر شب گفتمش، از اهمیت بالایی برخوردار نیست؛ اتفاقاً برعکسه و بهشدت هم مهمه!
🔻 فقط همینقدر بگم که اگه کار دست بنده بود، تا الآن ۷۰ تا ۸۰ درصد افراد مربوط به فهرست بالا؛ بهویژه موارد مربوط به رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی، شامل:
• رئیسجمهور
• نخستوزیر
• وزرای برجسته دولت [بهویژه تندروها]
• فرماندهان رده بالا
• افراد برجسته
+ برخی از افراد برجستهای که جزء دوستان و همجبههایهای اینها محسوب میشن و در نقاط دیگر دنیا [چه نزدیک به اینها و چه دور از اینها] حضور دارن.
حتماً تا الآن کشته شده بودن و واقعاً نمیدونم اینا چرا تا الآن زندهان؟! اونا مرتب دارن افراد برجسته ما رو میزنن و ما خوابیم و هیچ کاری در این زمینه انجام نمیدیم! این خیلی بده و جزء همون عقبنشینی غیر تاکتیکی که امام خامنهای حفظه الله فرمودن هست که اصلاً آثار خوبی نداره و با چنین عملکردی باید منتظر وارد آمدن لطمههای سنگینی از سوی دشمن باشیم.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: دوشنبه، ۲۸/آبان/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
🔰 اگر ما سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) داشتیم، دشمنان ما جرأت نمیکردند به این آسانیها ما را تهدید به حمله نظامی کنند!
🔻 ابتدا ویدیوی شماره ۰۱-۱۴۰۳۰۹۰۶ و سپس ویدیوی شماره ۰۲-۱۴۰۳۰۹۰۶ را که در دو پست بعد بارگزاری خواهد شد، مشاهده نمایید. پس از تماشای این دو ویدیو، این موضوع برای انسان روشن میگردد که اگر ما سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) داشتیم، دشمنان ما جرأت نمیکردند به این آسانیها ما را تهدید به حمله نظامی کنند! این در حالی است که روسیه یکی از پیشرفتهترین کشورها در حوزه موشکی است و در انتهای تکنولوژی موجود در دنیا در این حوزه قرار دارد؛ اما راب بائر؛ رئیس کمیته نظامی ناتو، دارا بودن سلاح هستهای توسط روسیه را دلیل عدم ورود ناتو بهمنظور حمایت از اوکراین در جنگ میان روسیه و اوکراین بیان میکند!
🔻 آنچه که در این دو ویدیو آمده است، مؤیدی است بر آنچه که پیشتر در این مطلب عرض کردم. لذا در خصوص ساخت سلاح هستهای (شامل: بمب هستهای، موشک هستهای و ...) نباید ذرهای تردید داشته باشیم و نباید لحظهای درنگ کنیم.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۰۶/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ویدیوی شماره ۰۱-۱۴۰۳۰۹۰۶
🔖 پیرامون ویدیو:
مایک والتز؛ مشاور امنیت ملی دولت کنونی ترامپ، در این ویدیو میگوید:
«تنها راه توقف بلندپروازی هستهای ایران اسلامی، حمله نظامی است و دولت جدید آمریکا بر خلاف دولت بایدن میبایست همه آنچه را که رژیم غاصب جنایتکار صهیونسیتی خواسته است در اختیار آنها قرار دهد تا بتوانند این کار را انجام دهند!»
🆔 @Tahlilgaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ویدیوی شماره ۰۲-۱۴۰۳۰۹۰۶
🔖 پیرامون ویدیو:
راب بائر؛ رئیس کمیته نظامی ناتو، در این ویدیو میگوید:
«من به شما قول میدهم که اگر روسیه بمب هستهای نداشت، ما قطعاً تا اکنون وارد اوکراین شده بودیم و آنها را بیرون میکردیم!»
🆔 @Tahlilgaah
🔰 فرصت خوبی است تا سوریه را از وجود نحس بیگانگان بهطور کامل پاکسازی نماییم!
🔻 شرایط جدید پیش آمده برای سوریه، فرصت خوبی است تا این کشور را از وجود نحس گروههای تروریستی بهطور کامل پاکسازی نماییم. بدیهی است پس از پاکسازی کامل سوریه از این موجودات کثیف، آمریکا و ترکیه که به بهانه مبارزه با تروریسم یا هر بهانه خودساخته دیگری در سوریه ماندهاند هم دیگر اینگونه بهانهها را نخواهند داشت و باید از سوریه بروند. اگر هم با زبان خوش نرفتند، به زور باید آنها را از سوریه بیرون کنیم!
هنگامی که سوریه را از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا و ترکیه پاکسازی کردیم، راه برای بازپسگیری جولان اشغالی هموارتر خواهد شد و میتوانیم انشاءالله این منطقه را نیز که بخشی از سوریه است و به لحاظ استراتژیک دارای اهمیت بسیار بالایی میباشد، از وجود نحس رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی که در ضعیفترین حالت خود از ابتدای تأسیس نامشروعش قرار دارد، پاکسازی نماییم. بدیهی است که بازپسگیری جولان اشغالی از غاصبان جنایتکار صهیونیستی به آزادسازی فلسطین از وجود نحس آنها کمک زیادی خواهد کرد.
🔻 با توجه به این مطلب و مطالبی که پیشتر عرض شد، اکنون دولت و گروههای مقاومت دو هدف عمده دارند:
• ۱- آزادسازی فلسطین از وجود نحس غاصبان جنایتکار صهیونیستی
• ۲- پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی
بایسته به بیان است که میبایست بهصورت همزمان برای تحقق این دو هدف، تلاش و کوشش کرد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۱۳/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
➕ تکمله:
📌 تکملهای بر این مطلب!
🔻 بهمنظور تحقق دو هدفِ:
• ۱- آزادسازی فلسطین از وجود نحس غاصبان جنایتکار صهیونیستی
• ۲- پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی
آرایش گروههای مقاومت که نقش شمشیر داموکلس برای دولت مقاومت را دارند، میبایست بهصورت زیر باشد:
1️⃣ در خصوص هدف «آزادسازی فلسطین از وجود نحس غاصبان جنایتکار صهیونیستی»:
• حزبالله لبنان و گروههای مقاومت فلسطین:
› نقش محوری را دارند.
• انصارالله یمن و حشد الشعبی عراق:
› نقش کمککننده مؤثر به حزبالله لبنان و گروههای مقاومت فلسطین را دارند.
📣 توجه: حضور انصارالله یمن [چه از لحاظ پرتاب موشک، پهپاد و غیره که حتماً میبایست برقرار باشد و چه از لحاظ حضور زمینی که در صورت نیاز میبایست برقرار باشد] میبایست پر رنگتر از حشد الشعبی عراق باشد. البته در صورت نیاز میبایست حضور حشد الشعبی عراق هم مانند حضور انصارالله یمن باشد.
2️⃣ در خصوص هدف «پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی»:
• حشد الشعبی عراق:
› نقش محوری را دارد.
• انصارالله یمن و حزبالله لبنان:
› نقش کمککننده مؤثر به حشد الشعبی را دارند.
📣 توجه: حضور انصارالله یمن [چه از لحاظ پرتاب موشک، پهپاد و غیره که در صورت نیاز میبایست برقرار باشد و چه از لحاظ حضور زمینی که حتماً میبایست برقرار باشد] میبایست پر رنگتر از حزبالله لبنان باشد. البته در صورت نیاز میبایست حضور حزبالله لبنان هم مانند حضور انصارالله یمن باشد.
✳️ نکته یک: محتوای هر کدام از «دو توجه» آمده در مطلب جاری با هم تفاوتهایی دارند؛ لذا هر دو را با دقت بخوانید.
✳️ نکته دو: دلیل نام آوردن از گروههای مقاومت موجود در مطلب جاری این است که این گروهها نقش شمشیر داموکلس را برای دولت مقاومت دارند. لذا بنابر صلاحدید میتوان از گروههای مقاومت دیگر، مانند: فاطمیون و ... هم در راستای تحقق دو هدف بیان شده در مطلب جاری استفاده کرد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۱۷/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
☕ یادداشت روز:
📌 به بهانه شرایط جدیدی که برای منطقه ایجاد شده است.
🔻 همانطور که در این مطلب عرض شد؛ با توجه به شرایط جدیدی که برای منطقه ایجاد شده است، اکنون دولت و گروههای مقاومت دو هدف عمده دارند:
• ۱- آزادسازی فلسطین از وجود نحس غاصبان جنایتکار صهیونیستی
• ۲- پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی
🔻 بهمنظور تحقق این دو هدف میبایست بندهای زیر را انجام دهیم:
• ۱- سوریه را از وجود نحس بیگانگان بهطور کامل پاکسازی نماییم. بایسته به بیان است که انجام دادن این کار میبایست هر چه زودتر به پایان برسد؛ زیرا انجام دادن این کار هر چه بیشتر طول بکشد، بهنفع دشمنان ما خواهد بود.
📣 توجه: انجام دادن این بند و بند ۲ میبایست بهصورت همزمان آغاز شوند.
⟩ این بند را در مطالب زیر توضیح دادهام:
› این مطلب
› این مطلب {📣 توجه: قسمت مربوط به هدف «آزادسازی فلسطین از وجود نحس غاصبان جنایتکار صهیونیستی» که در این مطلب آمده، جزء این بند نمیباشد.}
• ۲- سلاح هستهای را بسازیم. بایسته به بیان است که انجام دادن این کار میبایست هر چه زودتر به پایان برسد؛ زیرا انجام دادن این کار هر چه بیشتر طول بکشد، بهنفع دشمنان ما خواهد بود.
⟩ این بند را در مطالب زیر توضیح دادهام:
› این مطلب
› این مطلب
📣 توجه: انجام دادن این بند و بند ۱ میبایست بهصورت همزمان آغاز شوند.
• ۳- مبتنی بر استراتژی فرسودهسازی مؤثر عمل کنیم.
⟩ این بند را در مطالب زیر توضیح دادهام:
› این مطلب
› این مطلب
› این مطلب {📣 توجه: قسمت مربوط به هدف «پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی» که در این مطلب آمده، جزء این بند نمیباشد.}
📣 توجه: انجام دادن این بند را میبایست پس از ساخت سلاح هستهای انجام دهیم. البته در صورت نیاز میبایست با عمل کردن به این بند، دشمنان را سر جایشان بنشانیم!
• ۴- عملیات وعده صادق ۳ را در راستای استراتژی فرسودهسازی مؤثر انجام دهیم.
⟩ این بند را در مطالب زیر توضیح دادهام:
› این مطلب
› این مطلب
📣 توجه: انجام دادن این بند را میبایست پس از ساخت سلاح هستهای انجام دهیم. البته در صورت نیاز میبایست با عمل کردن به این بند، دشمنان را سر جایشان بنشانیم!
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۱۷/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
✳️ نکته:
🔻 در این مطلب منظورم این نبود که از ظرفیتهای ایران، سوریه و روسیه در تحقق دو هدف مورد بحث؛ بهویژه هدف «پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی» استفاده نکنیم؛ اتفاقاً بهنظر بنده میبایست نهایت استفاده رو از ظرفیتهای این سه کشور (که کشور ما هم جزء اونها هست) ببریم. تازه نظر بنده اینه که اگه لازم شد، چین و کره شمالی رو هم وارد ماجرا کنیم! بحث بنده درباره «چگونگی آرایش گروههای مقاومت که نقش شمشیر داموکلس برای دولت مقاومت را دارند، بهمنظور تحقق دو هدف مورد بحث» بود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۱۷/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
✨ هو الحکیم
🔻 همانطور که پیشتر عرض کردم، بیش از سه هفته است که در حال کار کردن بر روی بخش دوم نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» هستم و انشاءالله تا سه الی چهار روز آینده این مطلب را منتشر خواهم کرد.
🔻 از آنجا که قسمتهای «مقدمه» و «بخش یکم» نقد این لایحه نیز دچار تغییراتی هر چند اندک شده است، مجدداً این دو قسمت را نیز منتشر خواهم کرد. لذا سعی کنید حتماً هر سه بخش را از ابتدا تا انتها مطالعه بفرمایید.
🔻 هر چند که قانون عفاف و حجاب قبلی قابل اجراء است؛ اما واقعاً به [یک آپگرید یا بهسازی و یک آپدیت یا بهروزرسانی] نیاز داشت که این دو کار در این لایحه انجام شده است؛ اما بهدلیل وجود اشکالهای اساسی که در آن وجود دارد، لایحهای شاداب نیست! لذا مشکلات زیادی را ایجاد میکند. بنده مواردی را که مورد نقد هست را در قسمتهای:
• مقدمه
• بخش یکم
• بخش دوم (بهویژه این بخش)
نقد این لایحه بیان کردهام که انشاءالله راهگشا خواهد بود.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
🔔 تلنگر!
🔻 اکنون که همه بهدنبال برقرار کردن نظم موردنظرشان در سوریه هستند، ما هم میبایست بهدنبال برقرار کردن نظم موردنظرمان در سوریه باشیم؛ نظمی بسیار همسوتر و بسیار هماهنگتر از دوران حکومت بشار اسد با دولت و گروههای مقاومت و ساختاری شبیه به انصارالله یمن در کل سوریه. اینگونه میتوانیم هدف «پاکسازی سوریه از وجود نحس گروههای تروریستی، آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی» را بسیار بهتر از دوران حکومت بشار اسد، محقق نماییم.
#قوات_الدفاع_الوطنی
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: یکشنبه، ۲۵/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
💬 | #توییت
مراقب باشیم در خصوص موضوعات گوناگونی که وجود دارند یا ممکن است پیش بیایند، باز هم در دام «تله مذاکره» نیفتیم و بهیاد داشته باشیم که:
«بهترین دفاع، حمله است».
➖➖➖➖➖➖➖➖
📥 | لینک توییت
📥 | لینک ویراست
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: سهشنبه، ۲۷/آذر/۱۴۰۳
🆔 @Tahlilgaah
🔰 نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
💠 مقدمه:
🔻 [بند یکم] آخرین نسخه لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» را مطالعه کردم. هر چند که ما بههیچوجه قوای سهگانه مونتسکیو که یک نظریه غیر توحیدی است و متأسفانه قوای سهگانه ما بر مبنای آن شکل گرفته است را قبول نداریم و حتماً مابهازای آن را انشاءالله تولید خواهیم کرد؛ اما به کمیسیون قضایی و حقوقی قوه مقننه و همه دستاندرکارانی که این لایحه را نگاشتهاند؛ بابت اینکه «قانون را در موضوع عفاف و حجاب بهطور مشخص شدهای بیان کردهاند»، تبریک و خدا قوت میگوییم. بدون شک این سبک، سبک درستی است و میبایست همواره مورد استفاده قرار گیرد.
🔻 [بند دوم] هدف از نگاشتن این لایحه و رویکردی که در نگاشتن آن باید دنبال شود میبایست این باشد که حجاب بانوان در کشور ما بهطور کامل «اسلامی شود» و همواره «اسلامی بماند». در این راستا، الگوی درست حجاب برای یک بانوی ایرانی؛ [چه مسلمان باشد و چه مسلمان نباشد]، نباید از دو حالت زیر خارج باشد:
• ۱- بانوی چادری مسلمان
• ۲- بانوی مانتویی مسلمان
و آوردن قید «مسلمان» در دو حالت یاد شده بهمعنای این است که حجاب بانوان ایرانی با پوشش چادر یا مانتو میبایست بهگونهای باشد که بتوانیم بگوییم حجاب بانوان در کشور ما «واقعاً» اسلامی است؛ یعنی منطبق با «شرع مقدس اسلام» میباشد. بایسته به بیان است که بانوان غیر ایرانی که [چه بهصورت دائمی و چه بهصورت موقت و چه بهعنوان مهمان خارجی دیپلمات و چه بهعنوان مهمان خارجی غیر دیپلمات و به هر شکل دیگری] در کشور ما حضور دارند یا حضور پیدا میکنند نیز میبایست در این چارچوب عمل کنند.
🔻 [بند سوم] هر چند که قانون عفاف و حجاب قبلی، قابل اجراء است؛ اما واقعاً به [یک آپگرید یا بهسازی و یک آپدیت یا بهروزرسانی] نیاز داشت که این دو کار در این لایحه انجام شده است؛ اما بهدلیل اشکالهای اساسی که در آن وجود دارد، لایحهای شاداب و توانمند نیست. به همین خاطر مشکلات زیادی را ایجاد میکند. لایحه کنونی دو اشکال اساسی کلی دارد که مانع از تحقق بهطور کامل اسلامی شدن و اسلامی ماندن حجاب بانوان در کشور ما میشود. این دو اشکال اساسی کلی در زیر آمده است:
• ۱- بازدارندگی کافی و مناسبی ندارد.
• ۲- ضمانت اجرایی کافی و مناسبی ندارد.
🔻 [بند چهارم] این لایحه دارای دو بخش است:
• ۱- بخش ایجابی
• ۲- بخش سلبی
انشاءالله در روزهای آتی به نقد آخرین نسخه لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» خواهم پرداخت و روشن خواهم کرد که چگونه دو اشکال یاد شده؛ [هم در بخش ایجابی و هم در بخش سلبی]، مانع از تحقق بهطور کامل اسلامی شدن و اسلامی ماندن حجاب بانوان در کشور ما میشود و راهکارهای مناسبی نیز ارائه خواهم داد.
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: چهارشنبه، ۰۵/دی/۱۴۰۳
#⃣ هشتکها:
#عفاف
#حجاب
#عفاف_و_حجاب
#قانون_عفاف_و_حجاب
#لایحه_عفاف_و_حجاب
#اسلام
#خانواده
#جمعیت
#دختران_و_زنان
#پسران_و_مردان
#زندگی
#سبک_زندگی
#حیات_طیبه
#چادر
#حیاء
#عفت
#نقد_لایحه_عفاف_و_حجاب
#مقدمه
#رسانه_تحلیلگاه
🆔 @Tahlilgaah
🔰 نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
💠 بخش یکم: بهجای «ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن»؛ میبایست «وزارت خانواده و زندگی» را تشکیل داد.
🔻 [بند یکم] همانطور که در مقدمه این نوشتار عرض کردم، این لایحه دارای دو بخش است:
• ۱- بخش ایجابی
• ۲- بخش سلبی
در بخش یک این نوشتار قصد دارم به «بخش ایجابی» این لایحه بپردازم.
🔻 [بند دوم] مسأله اصلی بشر و مهمترین پدیده فرهنگی عالم امروز و فردا، «سبک زندگی» یا «Life Style» است. اگر ما بخواهیم بر روی حیات و سبک حیات؛ طیبه یا خبیثه و زندگی و سبک زندگی یا Life Style کار کنیم، برای تحقق حیات طیبه موردنظر قرآن و دور شدن از حیات خبیثه که همان The American Way of Life یا راه و روش زندگی آمریکایی بهعنوان مدل زندگی غالب بشری است؛ حتماً میبایست بهطور «سیستممند» عمل کنیم.
🔸🔹 بدون شک، مسأله اول و آخر ایران اسلامی این است که میبایست سبک زندگی متفاوت ارائه کند و غرب دقیقاً به سبک زندگی ما هجوم آورده است. غرب در برابر همه چیز کرنش میکند و آنجایی که کوتاه نمیآید، در مورد سبک زندگیاش است. آنجایی که غرب دارد ایران اسلامی را به چالش میکشد، در مورد سبک زندگیاش است و آنجایی که ایران اسلامی دارد غرب را به چالش میکشد، در مورد سبک زندگیاش است.
🔸🔹 مهمترین مسأله بقاء ایران اسلامی، مسأله سبک زندگی است و ما سه مؤلفه داریم که محور بقاء هستند. این سه مؤلفه عبارتاند از:
• ۱- زنان
• ۲- خانواده
• ۳- زندگی
لذا بقاء جامعهای مثل ایران اسلامی منوط به این است که بتواند در سه حوزه «زنان، خانواده و زندگی» در جامعه و ساختار نظام، ظرفیتسازی کند.
🔻 [بند سوم] «سیستم»، مجموعهای از اجزاء متعدد است که با دارا بودن ارتباط معنادار میان خود، یک کل واحد را تشکیل میدهند و نقش معینی را ایفاء میکنند.
🔸🔹 اگر برای تحقق یک هدف، استراتژی ارائه کردید؛ پیادهسازی استراتژی شما به یک ظرفیت نیاز دارد؛ آن ظرفیت را شما میبایست در قالب سیستم تعریف کنید. بایسته به بیان است که ظرفیت پیادهسازی استراتژی شما، سیستم خاص خود را میخواهد. یکی از دلایلی که بسیاری از برنامههای کلان در کشور ما ضمانت اجراء پیدا نمیکنند این است که سیستم مناسب برای آن برنامهها بهوجود نمیآید. شما نمیتوانید توقع پیادهسازی یک مقولهای را داشته باشید؛ اما در مواجهه با این توقعتان، سیستم مناسب را برایش به وجود نیاورید. لذا این یک پیششرط اساسی است.
🔸🔹 هنگامی که یک استراتژیست به ارائه استراتژی میپردازد، در نسبت با ظرفیتسازی برای تحقق استراتژی موردنظر در قالب سیستم، دو حالت وجود دارد:
• ۱- برای تحقق استراتژی، سیستم وجود ندارد.
> در این حالت، فرد استراتژیست میبایست سیستم مناسب را برای تحقق آن استراتژی ایجاد نماید.
• ۲- برای تحقق استراتژی، سیستم وجود دارد.
> این حالت ممکن است دارای یکی از دو حالت زیر باشد:
•• ۲-۱: سیستم موجود، مناسب و کارآمد است.
>> در این حالت، «ضرورت ندارد» فرد استراتژیست برای تحقق استراتژی خود به تغییر سیستم بپردازد.
•• ۲-۲: سیستم موجود، نامناسب و ناکارآمد است.
>> در این حالت، «ضرورت دارد» فرد استراتژیست برای تحقق استراتژی خود به تغییر سیستم بپردازد.
با نیازی که امروز وجود دارد، ارزیابی ما این است که برای تحقق استراتژیها در کشور [یا سیستم وجود ندارد یا سیستمهای موجود، نامناسب و ناکارآمد هستند].
🔻 [بند چهارم] به نظر میرسد برای ایجاد سیستم مناسب و کارآمد موردنظر در کشور ما؛ میبایست به پرسشهای زیر، پاسخ درست داد:
• تعریف ما از کار چیست؟
• تعریف ما از انسان؛ این انسانی که زندگیاش میبایست بهینه شود، چیست؟
فرض کنید یک شرکت راهسازی دارید که دارای تعدادی خودروی پژو، پراید و پیکان میباشد؛ در حالیکه این شرکت میبایست دارای چند خودروی لودر، بولدوزر، گریدر، کمپرسی و غیره باشد! در واقع تعریفی که از کار ارائه میکنید، نیازمند امکانات مرتبط با خود میباشد؛ اما شما بهجای امکانات مرتبط با کار، تعدادی خودروی پژو، پراید و پیکان دارید! با اینها که نمیتوانید آن کار را انجام دهید! لذا چون این تعریفها وجود ندارد، ساختار موجود در کشور دارای سازمانها و نهادهایی است که اشکالهای زیر را دارند:
• ۱- هر کدام در جای خودشان ضعیف هستند.
• ۲- چون ارتباط معنادار میان آنها وجود ندارد، سیستم نمیباشند. این بهمعنای آن است که به عنوان اجزاء؛ ربط و ارتباط سیستمی با هم ندارند که اگر این ربط و ارتباط پدید آمد، کارکردش کارکرد سیستم باشد.
• ۳- وحدت رویه در ساختارنویسی اینها وجود ندارد و دچار عدم یکدستی و یکنواختی هستند. این بهمعنای آن است که در تاپچارتهای اینها انواع سلیقههای مختلف، از جمله: تاپچارتهای دارای شکلهای
[ ادامه در پست بعد 🔽 ]
عجیب و غریب، گُلگُلی و غیره بهکار رفته است.
• ۴- موازیکاری و اجزاء موازی در اینها بسیار زیاد است؛ این به معنای آن است که اگر قرار است ساختار موجود در کشور کوچکتر و سبکتر شود، هر چند تا از این سازمانها و نهادها را میشود جمع کرد و به یک وزارتخانه سبک عملیاتی با نیازهای آینده تبدیل کرد که در این صورت، هم سیستم وجود دارد و هم با نیازهای امروز و فردا تعریف شده است.
• ۵- در ساختار اینها اساساً صف و ستاد در هم مخلوط است و این در حالی است که ساختار هر سازمان و نهادی میبایست دارای دو بخش صف و ستاد مجزا باشد. دو تاپچارت، دو سازمان و دو نهاد را نمیتوان یافت که یک ذره شبیه همدیگر باشند؛ نه از لحاظ شکل و قیافه و باکس و خط ربط آنها؛ بلکه از لحاظ تفکیک و تدقیق صف و ستاد.
🔻 [بند پنجم] با توجه به مطالبی که عرض شد، با مجموعههای موجود نمیشود ساختار کشور را برای متعالی کردن نسلهای آینده آماده کرد. برای انسان ۲۵ سال آینده میبایست همین امروز برنامهریزی کرد و او را متعالی دید؛ پیش از اینکه اصلاً وارد دوره جنینی شود. لذا از امروز میبایست ما ظرفیتهای ساختاری مناسب و کارآمد را در کشور ایجاد کنیم؛ چرا که مجموعههای موجود این ظرفیت را ندارند.
🔸🔹 اگر قرار است که مسئله زنان، مسئله مردان و مسئله زندگی انسانها کیفیت بهینه پیدا کند، بهجای آه و ناله کردن از:
• آسیب دیدن کودکان، نوجوانان و جوانان از سوی تهاجم فرهنگی غرب و شرق
• آسیب دیدن بنیان خانواده ایرانی از سوی تهاجم فرهنگی غرب و شرق
• پیشگیری و جلوگیری از روابط جنسی خارج از چارچوب ازدواج
• پیشگیری و جلوگیری از وجود و رواج انحرافهای جنسی، مثل: رابطه جنسی با همجنس، رابطه جنسی با محارم، رابطه جنسی با حیوانها و غیره که در برخی از کشورها قانونی اعلام شدهاند؛ آن هم با اقدامی متوهمانه، عجیب و شرمآور در قالب ازدواج!
• بدحجابی و بیحجابی برخی از دختران و زنان جامعه
• افزایش آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج
• بالا رفتن سن ازدواج
• کاهش نرخ رشد جمعیت
و اینگونه شد آنگونه شد گفتنها؛ میبایست به این موضوع بپردازیم که ساختار موجود، ناکارآمد است و نیاز به تحول دارد.
🔻 [بند ششم] برای انجام یک کار عظیم اینچنینی، نمیشود آنرا تکهتکه کرد و به سازمانها و نهادهای نامناسب ناکارآمد فرسوده ناقص موجود سپرد؛ سازمانها و نهادهایی، مثل:
• مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
• وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
• وزارت ورزش و جوانان
• ️سازمان تأمین اجتماعی
• ️سازمان بهزیستی
• کمیته امداد امام خمینی (ره)
و مجموعههایی از این دست که هر چند از لحاظ فرهنگی، تربیتی، امدادی، بهزیستی، توانبخشی و غیره متولی زندگی مردم هستند؛ اما اشکالهای پنجگانهای که پیشتر مطرح کردیم را دارا میباشند.
🔸🔹 لذا نیاز به یک «وزارت خانواده و زندگی» مشخص، با حذف سازمانها و نهادهای یاد شده و سپس ادغام آنها با همدیگر و ایجاد یک سازمان سبک، شاداب و توانمند برای نیازهای امروز و فردا مشهود است. این وزارتخانه نهتنها رسالتهای خود؛ بلکه رسالتهای آن سازمانها و نهادها را نیز انجام میدهد؛ چون یک سیستم است؛ یعنی میان اجزاء متعدد آن، ارتباط معنادار وجود دارد. در این وزارتخانه همه دورههای زندگی انسان، که شامل:
• ۱- جنین
• ۲- کودک
• ۳- نوجوان
• ۴- جوان
• ۵- میانسال
• ۶- پیر
• ۷- کهنسال
• ۸- مرگ
میباشد، به همراه دو موضوع مهم «ازدواج» و «ثبت احوال» بهصورت قوارهمند و یکپارچه دیده شده است؛ پیش از دوره جنین تا پس از دوره مرگ. این سازمان، هم یک سیستم میباشد و هم با نیازهای امروز و فردا تعریف شده است.
🔸🔹 با لمس لینکهای زیر میتوانید پلتهای وزارت خانواده و زندگی را با دو روش ستاد عمومی و ستاد تخصصی مشاهده نمایید.
📥 | روش یک. پلتهای وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد عمومی
▪️ ۱- پلت ساختار وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد عمومی
▫️ ۲- پلت معاونت جنین
▪️ ۳- پلت معاونت کودک
▫️ ۴- پلت معاونت نوجوانان
▪️ ۵- پلت معاونت جوانان
▫️ ۶- پلت معاونت میانسالان
▪️ ۷- پلت معاونت پیران
▫️ ۸- پلت معاونت کهنسالان
▪️ ۹- پلت معاونت اموات
▫️ ۱۰- پلت معاونت ازدواج
▪️ ۱۱- پلت نمونه ساختار سازمان خانواده استانی با روش ستاد عمومی
➖➖➖➖➖➖➖➖
📥 | روش دو. پلتهای وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد تخصصی
▪️ ۱- پلت ساختار وزارت خانواده و زندگی با روش ستاد تخصصی
▫️ ۲- پلت ساختار سازمان زنان
▪️ ۳- پلت ساختار سازمان مردان
▫️ ۴- پلت ساختار سازمان خانواده
▪️ ۵- پلت ساختار سازمان پردیس ایرانیان
▫️ ۶- پلت ساختار سازمان حقوق بشر
▪️ ۷- پلت نمونه ساختار سازمان خانواده استانی با روش ستاد تخصصی
🔻 [بند هفتم] در حال حاضر سازمانها و نهادهایی، مثل:
• مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
[ ادامه در پست بعد ⬇️ ]
• وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
• وزارت ورزش و جوانان
• ️سازمان تأمین اجتماعی
• ️سازمان بهزیستی
• کمیته امداد امام خمینی (ره)
و مجموعههایی از این دست؛ هر کدام از این اجزاء در گوشهای بهصورت پراکنده که دارای یکدستی هم نیستند، وجود دارند؛ اما همانگونه که روشن است، در وزارت خانواده و زندگی هنگامی که همین اجزاء را - با ساختاری که برای این وزارتخانه تعریف شده است - در کنار هم میبینید، کاملاً روان بودن سیستم را میتوان مشاهده کرد. اکنون اگر برای این سیستم استراتژی تهیه کنید، این سازمان میتواند خیلی زود آنرا پیادهسازی کند.
🔻 [بند هشتم] در کنار سازمانها و نهادهای یاد شده، بخشهایی مثل:
• معاونت امور پارلمانی و مجلس
• معاونت نیروی انسانی
• معاونت پشتیبانی
• معاونت مالی
• معاونت بازرسی
• معاونت عمرانی
• معاونت مهندسی
• معاونت روابط بینالملل
و غیره وجود دارند که اجزاء عمومی ساختارنویسی هستند. در حال حاضر هر یک از سازمانها و نهادهای یاد شده بهصورت جداگانه دارای بخشهای بیان شده میباشند؛ اما با حذف این سازمانها و نهادها و ادغام آنها با همدیگر و ایجاد وزارت خانواده و زندگی، از هر بخش فقط یک مورد وجود خواهد داشت. لذا:
• دیگر همه، معاونت امور پارلمانی و مجلس نمیخواهند؛ بلکه یک معاونت امور پارلمانی و مجلس وجود خواهد داشت و برای ارتباط با مجلس، دیگر همه نمیخواهند به مجلس بروند.
• دیگر همه، معاونت نیروی انسانی نمیخواهند؛ بلکه یک معاونت نیروی انسانی وجود خواهد داشت.
• دیگر همه، معاونتهای: پشتیبانی، مالی، بازرسی، عمرانی، مهندسی، روابط بینالملل و غیره نمیخواهند؛ بلکه از هر کدام، یک معاونت وجود خواهد داشت.
متأسفانه در حال حاضر، سیستمهای موازی زیادی در ساختار موجود در کشور وجود دارند که اینها ساختار را سنگین و لَش میکنند و ساختار، دیگر نمیتواند به حرکت دربیاید. پس ساختار موجود در کشور میبایست سبک و چابک باشد و در عین حال که سبک و چابک است، کارآمد باشد.
🔻 [بند نهم] هنگامی که بحثهای تئوریک میخواهند عینیت پیدا کنند، با جامعهای مواجه خواهیم بود که با مسائل بدیهی تلقی شدهای همراه است؛ یعنی وجود داشتنِ:
• وزارت آموزش و پرورش
• وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
• وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
و غیره در ساختار کشور ما از نظر جامعه، بدیهی است و هیچگاه کسی به فکرش هم خطور نمیکند که این وزارتخانهها میبایست تغییر کنند. اگر قرار است که ما به بازطراحی جامع ساختار نامناسب و ناکارآمد موجود در کشور بپردازیم و بخواهیم اهدافی را که به ارائه استراتژی برای تحقق آنها پرداختهایم، محقق کنیم؛ خروجی مبانی برای طرحریزی استراتژیک این میباشد که حتماً میبایست ساختار سازمانها و نهادهای موجود را کاملاً زیر و رو کنیم.
🔸🔹 اساساً با خودباوری میبایست به قرآن برگردیم و جامعه را متفاوت از غربیها طراحی کنیم. وزارت خانواده و زندگی، از حق و حقوق جنین تا حق و حقوق اموات را میبیند؛ کرامت انسان. حضرت الله جلجلاله در قرآن میفرمایند: {وَ لَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ (سوره اسراء - آیه ۷۰) = من فرزندان آدم (ع) را با کرامت خلق کردم}. برای هر مرحله زمانی زندگی انسان - پیش از دوره جنین تا پس از دوره مرگ - آن فضایی که در حد کرامت این انسان و خاص این انسان است، دارای این ساز و کارها میباشد.
🔸🔹 اگر نسلهای آینده را سالم میخواهیم، میبایست مجموعههایی اینچنینی وجود داشته باشند که به تفکیک جنسیت و به تفکیک سنوات سنی - ریزبهریز و دقیق - برای مسائل همه دورههای زندگی انسان ایرانی، به:
• مطالعه
• برنامهریزی
• طرحریزی استراتژیک
• سیاستگذاری
• نظارت بر اجراء
بپردازند. باید توجه داشت که این یک نیاز و ضرورت برای امروز و فردای جامعه ما است و انجام این کار هر روزی هم که عقب بیفتد، دیر میشود و ما را متحمل آسیبها و زیانهای ریشهای و اساسی بسیار زیادی میکند. ما میبایست این کار را ۱۵ سال پیش؛ هنگامی که موضوع وزارت خانواده و زندگی توسط استاد حسن عباسی ایراد گردید، انجام میدادیم و اکنون ۱۵ سال عقب هستیم! پس بهتر است تا بیش از این دیر نشده، همین امروز این کار را انجام دهیم تا در آینده باز نگوییم ای کاش این کار را ۱۵ سال پیش انجام میدادیم!
🔻 [بند دهم] با توجه به مطالبی که عرض شد، نظر ما این است که به جای «ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن»؛ میبایست «وزارت خانواده و زندگی» را تشکیل داد. وظایف مطرح شده در بخش ایجابی لایحه برای این ستاد نیز کاملاً جزء (کوچکی از) رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است و وظایف مطرح شده برای دستگاههای اجرایی مرتبط با این ستاد، یا جزء (کوچکی از) رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است یا میبایست «در صورت لزوم» از
[ ادامه در پست بعد ⬇️ ]
سوی این وزارتخانه به دستگاههای اجرایی یاد شده، «ابلاغ» شوند. لذا میبایست تمام وظایف مطرح شده در بخش ایجابی لایحه که جزء رسالتهای وزارت خانواده و زندگی است، به این وزارتخانه سپرده شوند و «در صورت لزوم» وظایفی که مربوط به دستگاههای اجرایی مرتبط با این وزارتخانه میباشند، از سوی وزارت خانواده و زندگی به دستگاههای اجرایی مربوطه، «ابلاغ» شوند.
🔻 [بند یازدهم] با توجه به اینکه طرح وزارت خانواده و زندگی، اختصاصیِ «اندیشکده یقین» است؛ حتماً میبایست ایجاد این ساختار مناسب و کارآمد، توسط اندیشکده یقین انجام شود و پس از تشکیل این سازمان، میبایست همواره یک یا چند نفر از اعضای این اندیشکده به عنوان نیروی مستشاری در این سازمان حضور داشته باشند تا پرداختن به رسالتهای این سازمان بهدرستی صورت گیرد و اهدافی که این سازمان برای تحقق آنها ایجاد شده است، محقق شوند. همچنین نیروی انسانی این سازمان را میبایست افرادی شایسته و توانمند از جریان انقلاب اسلامی تشکیل دهند تا بتوانند آنگونه که شایسته و بایسته است از عهده انجام این کار بربیایند؛ چرا که نیروی انسانی مناسب برای این سازمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و نقش تعیینکنندهای دارد.
🔻 [بند دوازدهم] با توجه به مطالبی که در خصوص لزوم تشکیل وزارت خانواده و زندگی عرض شد و با توجه به «شرایط نابههنجاری» که بهدلیل «اجراء نکردن» قانون عفاف حجاب، هماکنون کشور ما از لحاظ حوزه عفاف و حجاب در آن قرار دارد، اجراء کردن «بخش ایجابی لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» تا زمانی که به «شرایط بههنجاری» که بهدلیل «اجراء کردن» قانون عفاف حجاب در کشور ما از لحاظ حوزه عفاف و حجاب در آن قرار میگیرد، برسیم؛ میبایست توسط ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن ادامه داشته باشد. پس از آنکه به شرایط بههنجاری که عرض شد، رسیدیم؛ کمکم میبایست وزارت خانواده را بهصورتی که عرض شد، تشکیل دهیم و اختیارات ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن را در موضوع عفاف و حجاب و سایر موضوعاتی که بهدلیل اینکه بهعنوان مأموریتهای وزارت خانواده و زندگی تعریف شدهاند و دیگر جزء اختیارات ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن نمیباشند، بهطور کامل به وزارت خانواده و زندگی منتقل کنیم. بیشک با این روند، شرایط برای انتقال اختیارات ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب و دستگاههای اجرایی مرتبط با آن در موضوعاتی که عرض شد به وزارت خانواده و زندگی، بسیار مناسب خواهد بود و کار برای وزارت خانواده و زندگی هم بسیار روان و راحت خواهد شد.
🔻 [بند سیزدهم] پیشنهاد میکنم جهت آشنایی بیشتر با موضوع وزارت خانواده و زندگی، جلسه ۹۴ کلبه کرامت (موضوع: طرحریزی استراتژیک - سرفصل: کلبهسازی - عنوان: وزارت خانواده) را که توسط استاد حسن عباسی ایراد شده است، مطالعه نمایید و پس از مطالعه این جلسه، همه جلسههای سرفصل کلبهسازی (موضوع: طرحریزی استراتژیک - سرفصل: کلبهسازی) را نیز مطالعه نمایید تا انشاءالله موضوع برای شما روشن شود و فهم و درک مناسبی از آن حاصل گردد. در ذیل، لینک جلسه ۹۴ کلبه کرامت و لینک سرفصل کلبهسازی که همه جلسههای این سرفصل در آن موجود است؛ به همراه لینک کانال کلبه کرامت در رسانههای اجتماعی آپارات و یوتیوب را قرار میدهم.
📥 | لینک جلسه ۹۴ کلبه کرامت
📥 | لینک سرفصل کلبهسازی
🌐 | لینک کانال کلبه کرامت در آپارات
🌐 | لینک کانال کلبه کرامت در یوتیوب
✍ نویسنده: مدیر رسانه تحلیلگاه
🗓 تاریخ انتشار: شنبه، ۲۰/آبان/۱۴۰۲
🆔️ @Tahlilgaah
🔰 نقد لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»
💠 بخش دوم: باید فنری که به مرور زمان؛ طی سالهای گذشته و در نهایت؛ تقریباً بهطور کامل در ماجرای فتنه سال ۱۴۰۱ با عنوان «پورنوتوپیای فرانسوی» باز شده است را کاملاً ببندیم و همواره آن را بستهی بسته نگه داریم!
🔻 [بند یکم] همانطور که در قسمت مقدمه این نوشتار عرض کردم، این لایحه دارای دو بخش است:
• ۱- بخش ایجابی
• ۲- بخش سلبی
در بخش دوم این نوشتار قصد دارم به «بخش سلبی» این لایحه بپردازم.
🔻 [بند دوم] در این نوشتار قصد ندارم بهصورت موردی به نقد مواد موجود در بخش سلبی لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» بپردازم. نقدهای بسیار خوبی توسط دیگران انجام شده است و بهنظر بنده، نقدهایشان وارد است. لذا نقدهای خودم و نقدهای دیگران را که بهصورت «نقد موردیِ مواد موجود در بخش سلبی لایحه» میباشد، در مطلب بعدی ارسال خواهم کرد.
🔻 [بند سوم] همانطور که در قسمت «مقدمه» این نوشتار عرض کردم، لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» بهدلیل اشکالهای اساسی که در آن وجود دارد، لایحهای شاداب و توانمند نیست. به همین خاطر، مشکلات زیادی را ایجاد میکند. یکی از مهمترین اشکالهای اساسی که سبب شده است این لایحه، لایحهای شاداب و توانمند نباشد این است که بر پایه «حضور میدانی پلیس که ضابط قضایی قانون عفاف و حجاب» میباشد، تنظیم نشده است. لذا حتماً میبایست این اصلاح در لایحه صورت بگیرد تا به لایحهای شاداب و توانمند تبدیل شود.
🔻 [بند چهارم] حذف کردن حضور میدانی پلیس که ضابط قضایی قانون عفاف و حجاب میباشد از بخش سلبی لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، یک موضوع ریشهای است که دو پرسش اساسی را مطرح میکند:
• پرسش یکم: چرا در جریان واقع شدن «دکترین شوک و بُهت [۱]» وارد شده به جامعه آمریکا و جوامع کشورهای اروپایی پس از ماجرای سال ۲۰۲۴ در آمریکا و کشورهای اروپایی که از ۱۷/آوریل/۲۰۲۴ با موضوع «قطع کردن حمایت غیر قابل قبول آمریکا و کشورهای اروپایی از رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی» در اعتراض به «حمایت غیر قابل قبول آمریکا و کشورهای اروپایی از رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی که در فلسطین در حال نسلکشی است» رخ داد؛ نظام حاکم بر آمریکا و نظامهای حاکم بر کشورهای اروپایی تحت تأثیر بُهت حاصل از شوک پیش آمده، واقع «نگردیدند» و در اقدامی «بسیار درست» با چند برابر کردن حضور میدانی پلیس، نهایتاً ظرف مدت دو هفته توانستند این قائله را در راستای حفظ نظام آمریکا و نظامهای کشورهای اروپایی تمام کنند؟ این در حالی است که «سخن معترضین در آمریکا و کشورهای اروپایی، سخنی بر مدار حق بود؛ نه سخنی بر مدار باطل»! بایسته به بیان است که هر گاه در هر موضوعی؛ دکترین شوک و بُهت در آمریکا و کشورهای اروپایی واقع میگردد، آنها اینگونه عمل میکنند؛ لذا در راستای حفظ نظام خود، عملکرد «بسیار خوب، درست و با سرعت بالایی» دارند و نظامهایشان از لحاظهای گوناگون آسیب نمیبینند.
• پرسش دوم: چرا در جریان واقع شدن «دکترین شوک و بُهت» وارد شده به جامعه ایران پس از ماجرای سال ۱۴۰۱ در ایران که از ۲۵/شهریور/۱۴۰۱ با موضوع «فتنه پورنوتوپیای فرانسوی» در اعتراض به «مرگ مهسا امینی» رخ داد؛ نظام حاکم بر ایران تحت تأثیر بُهت حاصل از شوک پیش آمده، واقع «گردید» و در اقدامی «بسیار نادرست» با حذف کردن حضور میدانی پلیس، پس از مدت بیش از دو سال هنوز هم نتوانسته است این قائله را در راستای حفظ نظام ایران تمام کند؟ این در حالی است که «سخن معترضین در ایران، سخنی بر مدار باطل است؛ نه سخنی بر مدار حق»! بایسته به بیان است که هر گاه در هر موضوعی؛ دکترین شوک و بُهت در ایران واقع میگردد، ما اینگونه عمل میکنیم؛ لذا در راستای حفظ نظام خود، عملکرد «بسیار بد، نادرست و با سرعت پایینی» داریم و نظاممان از لحاظهای گوناگون، آسیب میبیند.
🔻 [بند پنجم] بهمنظور پاسخ به این دو پرسش میبایست «ماجرای دریفوس» را مطالعه نماییم. برای این منظور:
• ۱- با لمس لینکهای زیر میتوانید تصاویر صفحههای ۱۶۵ تا ۱۶۸ از «کتاب فرانمای روندهای پیشرفت ملی در افق طرحریزی استراتژیک ۱۴۱۴ - ویراست سوم - مجلد دوم - کاری از: اندیشکده یقین» را که مربوط به ماجرای دریفوس است، مشاهده نمایید.
📥 | ۱- صفحه ۱۶۵
📥 | ۲- صفحه ۱۶۶
📥 | ۳- صفحه ۱۶۷
📥 | ۴- صفحه ۱۶۸
• ۲- با لمس لینک زیر میتوانید «مستند من متهم میکنم - کاری از: جواد ملکی» را که مربوط به ماجرای دریفوس است، مشاهده نمایید. این مستند، جزء ابزار آموزشی جلسه ۱۰۶۷ کلبه کرامت (موضوع: طرحریزی استراتژیک - سرفصل: مهندسی سیاسی - عنوان: یک جامعه با وجدان) میباشد که جلسه مزبور توسط استاد حسن عباسی ایراد شده است و از
[ ادامه در پست بعد ⬇️ ]
محدوده زمانی ۰۱:۱۸:۵۵ تا محدوده زمانی ۰۲:۴۶:۳۹ این جلسه را در بر میگیرد. البته توصیه بنده این است که کل جلسه ۱۰۶۷ کلبه کرامت را مشاهده نمایید.
📥 | جلسه ۱۰۶۷ کلبه کرامت
• ۳- بهمنظور کسب اطلاعات بیشتر درباره ماجرای دریفوس میتوانید «کتاب نقش پنهان - کاری از: محمد طیب» را مطالعه نمایید.
🔸🔹 پس از مطالعه ماجرای دریفوس متوجه میشویم که دلیل اینکه آمریکا و کشورهای اروپایی هنگام واقع شدن دکترین شوک و بُهت وارد شده به جامعه خود، عملکرد بسیار خوب و درستی دارند این است که از تجربههایی مثل ماجرای دریفوس این درس را گرفتهاند که:
«اگر شرایطی مانند شرایط بهوجود آمده در جامعه فرانسه که متأثر از ماجرای دریفوس بود، در جامعهای واقع گردید؛ بهجای برآورده کردن خواستههای ایجادکنندگان و افرادی که در راستای تحقق هدف یا اهداف تعیین شده برای اینگونه وقایع فعالیت میکنند، میبایست مبتنی بر «دکترین زمین سفت» [۲] عمل نمود و از آنجا که هر مقدار از موضع یا مواضع خود عقبنشینی شود، پیشروی طرف مقابل بیشتر خواهد شد؛ بههیچوجه نباید از موضع یا مواضع خود عقبنشینی کرد و کوتاه آمد.»
🔻 [بند ششم] چون آمریکا و کشورهای اروپایی به این قاعده «عمل میکنند»؛ هنگام واقع شدن دکترین شوک و بُهت وارد شده به جامعه خود، تحت تأثیر بُهت حاصل از شوک پیش آمده، قرار «نمیگیرند»؛ لذا عملکرد «بسیار خوب، درست و با سرعت بالایی» دارند و در راستای تحقق هدف «حفظ نظام خود»، دچار مشکل و آسیب «نمیشوند» و چون ایران به این قاعده «عمل نمیکند»؛ هنگام واقع شدن دکترین شوک و بُهت وارد شده به جامعه خود، تحت تأثیر بُهت حاصل از شوک پیش آمده، قرار «میگیرد»؛ لذا عملکرد «بسیار بد، نادرست و با سرعت پایینی» دارد و در راستای تحقق هدف «حفظ نظام خود»، دچار مشکل و آسیب «میشود».
🔸🔹 بایسته به بیان است که در صورتی که به این قاعده عمل شود؛ فعالیتهای ایجادکنندگان و افرادی که در راستای تحقق هدف یا اهداف تعیین شده برای اینگونه وقایع فعالیت میکنند، توقف پیدا میکند. لذا برای نظامی که به این قاعده عمل میکند (مانند آمریکا و کشورهای اروپایی)، تهدید از ناحیه این افراد وجود نخواهد داشت و از ناحیه این افراد، دچار آسیب نخواهد شد و در صورتی که به این قاعده عمل نشود؛ فعالیتهای ایجادکنندگان و افرادی که در راستای تحقق هدف یا اهداف تعیین شده برای اینگونه وقایع فعالیت میکنند، ادامه پیدا میکند. لذا برای نظامی که به این قاعده عمل نمیکند (مانند ایران)، تهدید از ناحیه این افراد وجود خواهد داشت و از ناحیه این افراد، دچار آسیب خواهد شد.
🔸🔹 این در حالی است که آمریکا و کشورهای اروپایی در موضع باطل قرار دارند؛ نه در موضع حق و ایران در موضع حق قرار دارد؛ نه در موضع باطل! در واقع آنها در موضع باطلشان، اُستوار هستند و با هنجارشکنان، برخوردهای مناسبی میکنند و ما در موضع حقمان، نااُستوار هستیم و با هنجارشکنان، برخوردهای مناسبی نمیکنیم.
🔸🔹 بایسته به بیان است که وقوع دکترین شوک و بُهت، معمولاً توسط سازمانهای اطلاعاتی امنیتی خارجی بهمنظور تحقق اهداف تعیین شده از سوی این سازمانها در کشور مورد هدف انجام میگیرد که این موضوع اهمیت عمل کردن به این قاعده را صد چندان میکند. هر چند که بعید است وقوع دکترین شوک و بُهت بدون دخالت سازمانهای اطلاعاتی امنیتی خارجی صورت بگیرد؛ اما حتی اگر این اتفاق هم بیفتد، باز هم باید به این قاعده در راستای حفظ نظام خود، عمل شود. البته این بهمعنای انجام ندادن فعالیتهای ایجابی نیست؛ بلکه میبایست هم به این قاعده عمل کرد و هم به انجام فعالیتهای ایجابی در راستای حفظ نظام خود پرداخت.
🔻 [بند هفتم] این قاعده، یکی از قواعد حکمرانی میباشد و بستگی دارد که در چه نوع حکومتی استفاده گردد. هنگامی که در یک نظامی مثل ایران استفاده شود، در اکثر قریب به اتفاقِ مواقع در راستای تحقق اهداف موجود در صراط حق بهکار گرفته خواهد شد و هنگامی که در یک نظامهایی مثل آمریکا و کشورهای اروپایی استفاده شود، در اکثر قریب به اتفاقِ مواقع در راستای تحقق اهداف موجود در صراط باطل بهکار گرفته خواهد شد.
🔻 [بند هشتم] در جریان واقع شدن دکترین شوک و بُهت وارد شده به جامعه ایران پس از ماجرای سال ۱۴۰۱ در ایران که از ۲۵/شهریور/۱۴۰۱ با موضوع «فتنه پورنوتوپیای فرانسوی» در اعتراض به «مرگ مهسا امینی» رخ داد، سازمانهای اطلاعاتی امنیتی داخلی فکر میکردند که دشمن از طریق پانکردهای داخل و خارج ایران، میخواهد کشور را دچار آشوب و هرج و مرج کند؛ اما قضیه اصلاً این نبود! قضیه، پیشبرد تحقق هدف «آندلسیزاسیون ایران اسلامی» بود که از همان سالهای ابتدای انقلاب اسلامی ایران از سوی سازمانهای اطلاعاتی امنیتی خارجی آغاز شده است. هنگامی که اغتشاشگران در حال انجام اعمال نابههنجارگرایانه در جامعه
[ ادامه در پست بعد ⬇️ ]
بودند، حواسها به اغتشاشهای داخل خیابانها بود؛ غافل از اینکه فواحش و دخترها و زنهای هنجارشکن، در حال کشف حجاب کردن و لخت شدن در خیابانها بودند!
🔸🔹 مبتنی بر قاعدهای که عرض کردم؛ در این شرایط بهجای متوقف کردن اجراء قانون عفاف و حجاب که منجر به جلوگیری از حضور میدانی پلیس که ضابط قضایی قانون عفاف و حجاب میباشد، شد که واقعاً خطای بسیار بزرگی بود؛ میبایست اجراء قانون عفاف و حجاب را ادامه میدادیم و پلیس امنیت اجتماعی یا همان گشت ارشاد را چند برابر میکردیم و با هر کس در هر جایگاهی (سیاسی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، ورزشی و ...) که در حال همراهی کردن با این فضا بود و بنزین روی آتش میریخت، برخورد سخت و پشیمانکننده میکردیم. کاری که نهتنها آنموقع؛ بلکه همیشه باید آن را انجام داد. عقل حکم میکرد که اجالتاً همان قانون، اجراء شود و پلیس امنیت اجتماعی هم بماند تا زمانی که قانون شادابی نوشته و تصویب و ابلاغ و جایگزین شود که نشد و واقعاً خبط بزرگی در مدیریت استراتژیک بر یک بحران سیاسی اجتماعی امنیتی همچون فتنه سال ۱۴۰۱ بود؛ زیرا یک عقبنشینی غیر تاکتیکی محسوب میشود.
🔸🔹 در موضوعهای اینچنینی، هیچگاه نباید از موضع یا مواضع خود عقبنشینی کرد و کوتاه آمد. عقبنشینی و کوتاه آمدن در این موضوعها موجب میشود «جرأت تکرار کردن» برای طرف مقابل پدید آید و پیشروی طرف مقابل بیشتر خواهد شد که در نهایت نتیجهاش این میشود که جامعه از هر لحاظ، رها و بیقید و بند میگردد. اگر امروز از حضور میدانی پلیس که ضابط قضایی قانون عفاف و حجاب میباشد، عقبنشینی کنیم و کوتاه بیاییم، بهزودی باید از سایر موضوعات دیگر هم که مشکلات آسیبزای بسیار زیادی را در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و اخلاقی برای ایران اسلامی ایجاد میکنند، عقبنشینی کنیم و کوتاه بیاییم و این روند آنقدر ادامه پیدا میکند که یکموقع به خودمان میآییم و میبینیم که همه چیز از دست رفته است و دشمن در پیادهسازی برنامههای خود که در راستای تحقق هدف آندلسیزاسیون ایران اسلامی است، موفق شده است و از اسلام، چیزی جز پوسته آن در کشور ما باقی نمانده است. در همه جای دنیا هم، نظامها و حکومتها بههیچوجه در این موضوعها عقبنشینی نمیکنند و دلیل موفقیت در حفظ نظامهایشان نیز همین است.
🔸🔹 هدف اصلی ما در ایران اسلامی، تحقق تمدنسازی اسلامی است که شامل بخشهای:
• ۱- انقلاب اسلامی
• ۲- نظام اسلامی
• ۳- دولت اسلامی
• ۴- جامعه اسلامی
• ۵- تمدن اسلامی
میباشد. اگر بخواهیم [چه در بخش ایجابی و چه در بخش سلبی] اینقدر عملکرد «بسیار بد، نادرست و با سرعت پایینی» داشته باشیم؛ نهتنها هیچگاه به این هدف مقدس نخواهیم رسید؛ بلکه در مدتی کوتاه به یک کشور بهشدت سکیولار تبدیل خواهیم شد و گوی سبقت را از سایر کشورهای سکیولار خواهیم ربود. بهیاد داشته باشیم که بهفرموده پیامبر اسلام (ص):
{اَلْحَيَاءُ وَ اَلْإِيمَانُ كُلُّهُ فِي قَرَنٍ وَاحِدٍ فَإِذَا سُلِبَ أَحَدُهُمَا اِتَّبَعَهُ اَلْآخَرُ.
حیاء و ايمان، هر دو در يک سوى قرار دارند؛ هر گاه يكى از آن دو از فردى ربوده شود، ديگرى هم به دنبالش میرود.} [۳]
در واقع، حیاء که از جامعهای برود؛ همه چیز را از آن جامعه با خود خواهد برد و مشکلات آسیبزای بسیار زیادی را در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و اخلاقی ایجاد خواهد کرد که در نهایت منجر به تحقق هدف آندلسیزاسیون ایران اسلامی که از سوی سازمانهای اطلاعاتی امنیتی خارجی دنبال میشود، خواهد شد.
🔻 [بند نهم] بنده واقعاً متوجه نمیشوم که چرا باید حضور میدانی پلیس بهعنوان ضابط قضایی قانون عفاف و حجاب، در بخش سلبی لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» وجود نداشته باشد؟! برخیها میگویند حضور میدانی پلیس سبب میشود که عدهای این موضوع را بهانهای برای ایجاد آشوب و هرج و مرج در کشور کنند که واقعاً استدلال عجیبی است! خب، اگر حضور میدانی پلیس سبب میشود که عدهای این موضوع را بهانهای برای ایجاد آشوب و هرج و مرج در کشور کنند، جریمههای نقدی را هم میتوانند بهانهای برای ایجاد آشوب و هرج و مرج در کشور نمایند. مثلاً یک دختر وقتی در حال راه رفتن در شهر بود، نگاهش به دوربین موجود در کنار خیابان افتاد و دچار تپش قلب شدید شد و همان جا دچار سکته قلبی شد. چند روزی هم در بیمارستان بستری بود؛ اما از شدت فشاری که به قلبش وارد شده بود، نتوانست تحمل کند و از دنیا رفت! یا وقتی که پیامک جریمه بهدلیل رعایت نکردن قانون عفاف و حجاب برای یک دختر آمد، آن دختر، دچار استرس شدید شد و سکته مغزی کرد! و غیره. لذا اینگونه استدلالها بههیچوجه قابل استناد نیستند و نمیتوانند بهعنوان مبنای عملکرد قرار بگیرند.
🔸🔹 در موضوعات دیگر هم، مثل:
• خوانندگی دختران و زنان
[ ادامه در پست بعد ⬇️ ]