«طـلـبـه نـوشـت»
💢سیره حکومتداری امیرالمؤمنین 🔶برخورد امیرالمؤمنین با آقازادگان و نورچشمیها! 🔘 امام على «ع»: (ا
💢سیره حکومتداری امیرالمؤمنین
🔶 شفاف سازی برای مردم
امام على (ع)در عهد نامه خود با مالك اشتر
اگر مردم گمان بردند كه در موردى ستمى مرتكب شدهاى و مالی حیف شده است، دليل كارى را كه كردهاى برايشان توضيح ده و با توضيحات خود گمان آنان را از خود بازگردان.
اين كار هم مايه رياضت (پرورش) نفْس خودت مىباشد وهم نرمش با مردم است.
إن ظَنَّتِ الرَّعِيَّةُ بكَ حَيفا فَأصحِرْ لَهُم بعُذْرِكَ ، و اعدِلْ (و اعزِلْ) عنكَ ظُنُونَهُم بِإصحارِكَ ، فإنّ في ذلكَ رِياضَةً مِنكَ لنفسِكَ ، و رِفقا بِرَعِيَّتِكَ.
#سیره_حکومتداری_علوی
#سنتوسیاست
@Talabeh_nevesht110
«طـلـبـه نـوشـت»
💢سیره حکومتداری امیرالمؤمنین 🔶 شفاف سازی برای مردم امام على (ع)در عهد نامه خود با مالك اشتر اگ
💢 سیره حکومتداری امیرالمؤمنین
🔶 تواضع با مردم
امام على «ع»: ...[ای مالک] مجلسى عمومى داشته باش و در كنار مردم بنشين، و در اين مجلس چنان با تواضع باش كه در برابر خداوندى كه تو را خلق كرده است تواضع مىكنى. مأموران نظامى و انتظامى را هم در اين مجلس راه مده، تا هر كس (در هر مرتبه و مقام، و هر چه از نظر اجتماع، فرودست و پايين)، درد دل خود را بىدغدغه بگويد... و البته، درشتگويى و ناتوانى در بيان مقصود (و الفاظ نپرداخته) را از مردم كوچه و بازار تحمّل كن .
الامام على «ع»: ... وَ تَجلِسُ لهُم مجلساً عامّاً، فَتَتَواضَعُ فيه لِله الّذى خَلَقَك، و تُقعِدُ عنهُم جُندَكُ و أعوانَك... حتّى يكَلِّمَكَ متكلِّمُهم غيرَ مُتَتَعتِع... ثمَّ احتَمِلِ الخُرقَ مِنهم و العَىّ، و نَحِّ عنهُم الضِّيقَ و الأَنَف...
#سیره_حکومتداری_علوی
#سنتوسیاست
@Talabeh_nevesht110
هدایت شده از بُت شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کجا حضرت چنین فرمودند؟مستند آن را بیان بفرمایید.
#صادقی
@BotShenasi
هدایت شده از حسین مرادی | آنتی شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑میگه ولادت امیرالمومنین علیه السلام از دروغ های آخوندها و شیعیانه!!
✅نکنه علمای سنی هم که معترف به این مسئله هستند آخوند بودن؟!
پاسخ ساده به این شبهه😎
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔰حسین مرادی | آنتی شبهات
https://eitaa.com/joinchat/2832793798C05e7802b0b
«طـلـبـه نـوشـت»
🛑میگه ولادت امیرالمومنین علیه السلام از دروغ های آخوندها و شیعیانه!! ✅نکنه علمای سنی هم که معترف به
🤔خب آخوند سنی چیکار کند؟! وقتی آخوند های شیعه مثل صاحب المراجعات حاکم نیشابوری را از «ابطال الشیعة» معرفی می کند!!!
«طـلـبـه نـوشـت»
🤔خب آخوند سنی چیکار کند؟! وقتی آخوند های شیعه مثل صاحب المراجعات حاکم نیشابوری را از «ابطال الشیعة»
📌تشیع حاکم نیشابوری در کلام صاحب المراجعات
🖋صاحب المراجعات، حاکم نیشابوری را در ضمن «محدثین و علمای شیعه ای که اهل سنت در وثاقت و صداقت به ایشان اطمینان دارند و احتجاج می کنند» آورده است:
٧٨ ـ محمد بن عبدالله ـ الضبي الطهاني النيسابوري ، هو ابو عبدالله الحاكم إمام الحفاظ والمحدثين ، وصاحب التصانيف التي لعلها تبلغ ألف جزء جاب البلاد في رحلته العلمية ، فسمع من نحوالفي شيخ ، وكان اعلام عصره كالصعلوكي ، والامام بن فورك ، وسائر الائمة يقدمونه على أنفسهم ، ويراعون حق فضله ، ويعرفون له الحرمة الاكيدة ، ولا يرتابون في إمامته ، وكل من تأخر عنه من محدثي السنة عيال عليه ، وهو من ابطال الشيعة وسدنة الشريعة ، تعرف ذلك كله بمراجعة ترجمته في كتاب تذكرة الحفاظ للذهبي ، وقد ترجمه في الميزان ايضا فقال : إمام صدوق ، ونص على انه شيعي مشهور ، ونقل عن ابن طاهر قال : سألت أبا اسماعيل عبدالله الانصاري عن الحاكم ابي عبدالله فقال : إمام في الحديث ، رافضي خبيث ، وعد له الذهبي شقاشق ، منها قوله ان المصطفى صلى الله عليه وآله ، ولد مسرورا مختونا ، ومنها أن عليا وصي ، قال الذهبي : فأما صدقه في نفسه ومعرفته بهذا الشأن فأمر مجمع عليه. ولد سنة احدى وعشرين وثلاثمئة في ربيع الاول ، ومات رحمه الله تعالى في صفر سنة خمس وأربعمئة (*).
📚نام کتاب : المراجعات نویسنده : شرف الدين الموسوي، السيد عبد الحسين جلد : 1 صفحه : 265
⬆️البته ما معتقدیم ادراج حاکم نیشابوری در ضمن محدثین شیعه اشتباهی از سوی جناب شرف الدین است و اساسا حاکم نیشابوری شیعه به آن معنای ما نیست و علت اینکه رجالیون اهل سنت حاکم نیشابوری را «رافضی و شیعی» نامیدند بنظر می رسد بخاطر این بوده که وی قائل به افضلیت امیرالمومنین علیه السلام بر خلفاء بوده و قائل به شأن خاصی برای حضرت امیر بوده، هر چند در کنار این عقیده به خلافت خلفای ثلاثه هم اعتقاد داشته است، اهل سنت نیز کسی را که در شأن امیرالمومنین فضائل خاص را نقل و اعتماد کند یا قائل به افضلیت حضرت شود غالی رافضی می نامند هر چند در باقی مسائل سُنی به تمام باشد.
@Talabeh_nevesht110
«طـلـبـه نـوشـت»
💢 سیره حکومتداری امیرالمؤمنین 🔶 تواضع با مردم امام على «ع»: ...[ای مالک] مجلسى عمومى داشته باش و د
💢 سیره حکومتداری امیرالمؤمنین
🔶 ابراز مخالفت از تملق و ستایش افراطی از زمامداران
🔘امیرالمؤمنین(ع):
🔹 از پست ترین حالات زمامداران در نزد صالحان این است که ایشان گمان برند حاکمان دوستدار ستایشاند، و کشور داری آنان بر کبر و خودپسندی استوار باشد و خوش ندارم در خاطر شما بگذرد که من ستایش را دوست دارم، و خواهان شنیدن آن می باشم.
🔹 گاهی مردم، ستودن افرادی را برای کار و تلاش روا میدانند اما من از شما میخواهم که مرا با سخنان زیبای خود نستایید، تا از عهده وظائفی که نسبت به خدا و شما دارم برآیم و حقوقی که مانده است بپردازم و واجباتی که بر عهده من است و باید انجام گیرد اداء کنم.
🔹 پس با من چنانکه با پادشاهان سرکش سخن میگویند، حرف نزنید، و چنانکه از آدمهای خشمگین کناره میگیرند دوری نجویید، و با ظاهر سازی با من رفتار نکنید.
#سیره_حکومتداری_علوی
#سنتوسیاست
📚نهج البلاغه، خطبه ۲۱۶
@Talabeh_nevesht110
🔰نام «علی» امیرالمومنین (علیه السلام) در قرآن
🔺در این کتاب جناب استاد سید مرتضی شیرازی اینگونه بیان کردند که برای اثبات وجود نام امیرالمومنین علیه السلام نیازی به قائل شدن به تحریف قرآن نیست بلکه از طریق همین اختلاف قرائات نیز میتوانیم به این نتیجه برسیم.
🔹به مناسبت روز ولادت امیرالمومنین علیه السلام (بر اساس نظر مشهور فعلی بین شیعه) دلایل ایشان را تقریر کنیم و به نکات دیگری نیز در ذیل شان متذکر خواهیم شد⬇️
@Talabeh_nevesht110
«طـلـبـه نـوشـت»
🔰نام «علی» امیرالمومنین (علیه السلام) در قرآن 🔺در این کتاب جناب استاد سید مرتضی شیرازی اینگونه بیان
📜تصریح به اسم مبارک امیرالمومنین علیه السلام در قرآن (قسمت اول)
1⃣اهل سنت نمی توانند بصورت یقینی «ورود نام امیرالمومنین علی علیه السلام» را در قرآن نفی و رد کنند چرا که خودشان روایت کردند آیات زیادی از قرآن بل سوره هایی طویل از قرآن ساقط شدند. برای مثال: ۱. عمر بن خطاب می گفته است آیه رجم از جمله قرآنی بود که خداوند بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل کرد. ۲. در روایات متعدده گفته شده است که سوره احزاب بالای دویست آیه بوده است بلکه با سوره بقره برابری می کرده است. ۳. طبق روایات متعدده دو سوره از قرآن بوده که با «اللهمّ إنا نستعينك و نستغفرك» و «اللهمّ إيّاك نعبد» شروع میشده و صحابه این سوره را در قنوت هایشان می خواندند و الان در قرآن وجود ندارد. ۴. طبق نقلی صحیح از عمر بن خطاب قرآن امروزی، یک سوم قرآنی است که بر پیامبر نازل شده بود. نیز طبق نقل صحیح دیگر ابن عمر گفت: نگویید به تمامی قرآن عمل کردم! چرا که از قرآن واقعی آیات زیادی از بین رفته است! لذا بگویید: به آنچه از قرآن که بما رسیده است عمل نمودم (اهل تحقیق برای مشاهده تفصیلی روایات به کتاب الاتقان سیوطی بحث نسخ تلاوت قرآن رجوع کنند). با وجود این نقل ها شیعه حق دارد بگوید چه بسا نام علی امیرالمومنین در همان آیات و سوره هایی از قرآن بوده که امروزه بدست ما نرسیده است و سنی حق ندارد امکان ورود نام امیرالمومنین را در قرآن نفی و رد کند.
2⃣مسأله دوم بحث تعدد یا اختلاف قرائات است که مورد قبول اهل سنت است و این مورد نیز چیزی نیست که بگوییم در معنای آیه تاثیری ندارد و آن را تغییر نمی دهد، بلکه نمونه های زیادی از اختلاف قرائات است که معنا نیز بکلی تغییر می یابد. برای نمونه: ۱. قرائت «وَ طَلْحٍ مَنْضُودٍ» به طلع منضود ۲. قرائت «نُنْشِزُها» به ننشرها ۳. قرائت «فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ» به فما استمتعتم به منهن الی اجل مسمی ۴. قرائت «مِن قَبْلِ أَن تَمَسُّوهُنَّ» به من قبل ان تجامعوهن ۵. قرائت «فَلَا جُنَاحَ عَلَیْهِ أَن یَطَّوَّفَ بِهِمَا» به فلا جناح علیه ان لا یطوف بهما ۶. قرائت «وَشَاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» به شاورهم فی بعض الامر ۷. قرائت «وَمَا أَرْسَلْنَا مِن قَبْلِکَ مِن رَّسُولٍ وَلَا نَبِیٍّ» به وما ارسلنا من قبلک من رسول و لا نبی و لا محدث ۸. قرائت «وَالرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ یَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ» به و یقول الراسخون آمنا به ۹. قرائت «فَاسْعَوْا إِلَی ذِکْرِ اللَّهِ» به فامضوا الی ذکر الله. نمونه های دیگر که همه در کتب اهل سنت مسطور است. بر همین اساس می گوییم اگر شیعه بر اساس روایات صادره از اهل بیت (علیهم السلام) آیه ای را بوجهی قرائت کند که در آن حرف یا فعل تبدیل به اسم شود و معنای دیگر پیدا کند احدی از آنان حق اعتراض ندارند. نیز نمیتوانند بگویند حجیت قرائات اشخاص تنها به چند قرائت معدود منحصر است چرا که شیعه قرائت خود را از طریق ثقات روات از اهل بیت رسول خدا صلی الله علیه و آله دریافت می کند که آنان به حکم حدیث ثقلین حجت اند و تمسک به ایشان عصمت از گمراهی بوده و داناترین مردم به قرآن اند و از قرآن جدا نمی شوند و قرآن نیز از آنان جدا نمی شود. نیز احدی نمی تواند به شیعه در قرائاتی که از طریق ظنّی (مثلا خبر واحد) به ایشان رسیده اعتراض کند چرا که قرائات قراء سبعه نیز اساسا ظنیّ اند چه از جهت نسبت این قرائات به صاحب شریعت (صلی الله علیه و آله) و چه از جهت نسبت این قرائات به شخص این قاریان.
@Talabeh_nevesht110
«طـلـبـه نـوشـت»
📜تصریح به اسم مبارک امیرالمومنین علیه السلام در قرآن (قسمت اول) 1⃣اهل سنت نمی توانند بصورت یقینی «
📜تصریح به اسم مبارک امیرالمومنین علیه السلام در قرآن (قسمت دوم)
3⃣به نمونه هایی از قرائاتی که از طریق روایات منسوب به اهل بیت (علیهم السلام) بدست مان رسیده است اشاره می شود:
🔖قرائت «قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلَیَّ مُسْتَقِیمٌ حجر ۴۱»
🔸اول) «قال هذا صراطٌ علیٌّ مستقیم» که در این قرائت صراط خبر باشد و علی خبر بعد از خبر برای مبتدای محذوف (هذا) باشد و در نتیجه معنا باشد: هذا صراط هذا علی علیه السلام مستقیم. یا نیز «هذا علیٌ» بدل از صراط باشد (نکته ای که حائز اهمیت است اهل سنت نیز در بعضی قرائات شان «علی» را به رفع قرائت کردند، البته اسم شخص خاصی نگرفتند بلکه صفت به معنای «مرتفع و عالی» برای صراط گرفتند).
🔸دوم) «قال هذا صراطُ علیٍّ مستقیم» که مجرور به اضافه و معنا باشد: این است صراط علی علیه السلام که مستقیم است (کما در روایات متعدده از طرق امامیه این قرائت وارد شده است).
🔖«وَجَعَلْنَا لَهُمْ لِسَانَ صِدْقٍ عَلِیًّا مریم ۵٠»
🔸آیه طبق قرائت مشهور به این معناست که برای آنان یادی نیک و عالی مرتبه قرار دادیم! (که در این قرائت «علیّا» صفت قرار داده شده است در حالی که طبق قرائتی که از اهل بیت علیهم السلام به روایات متعدده رسیده است علیّا صفت نیست بلکه اسم علم است برای شخص امیرالمومنین علیه السلام. کما اگر می گفت:«وجعلنا لهم لسان صدق محمداً» هم احتمال می رفت که محمدا صفت به معنای محمود باشد و هم احتمال می رفت محمد اسم شخص خاصی باشد).
🔸یکی از قرائنی که برای علمیت «علیّا» ذکر شده است اینکه اساسا «لسان صدق» در قرآن خالی از صفت علیّا ذکر شده است (مانند آیه وَاجْعَل لِّی لِسَانَ صِدْقٍ فِی الْآخِرِینَ). ذکر این نکته مهم است که این قرائت در روایات متعددی به اسناد صحیحه وارد شده است.
🔖«وَإِنَّهُ فِي أُمِّ الْكِتَابِ لَدَيْنَا لَعَلِيٌّ حَكِيمٌ زخرف ۴»
🔸در مورد این آیه نیز روایات متعددی به اسناد صحیحه وارد شده است که بیان کردند مراد به «علی حکیم» امیرالمومنین صلوات الله علیه است. اینکه اشکال شود ضمیر «و انه...» طبق سیاق راجع به قرآن است و اساسا ذکری از شخص امیرالمومنین نیست! چنین اشکالی مردود است چرا که در مرجع ضمیر آیات قرآنی کثیرا چنین مثال هایی (ابتداء به ضمیر بدون لفظ سابق مذکور) مشاهده شده است(به اذعان شیعه و سنی مانند آیه شریفه «وَلِأَبَوَیْهِ لِکُلِّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا السُّدُسُ» یا آیه «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ» ) و از طرف دیگر میتوان این را از نکات بلاغی قرآن (از باب استخدام ضمیر یا التفات و...) دانست.
4⃣چه بسا برای کسی سوال شود که مگر در روایات صحیحه از امامین صادقین علیهما السلام نداریم که به اسم امیرالمومنین علی علیه السلام در قرآن تصریحی نشده است و بصورت کلی از مسأله ولایت تصریحا سخن آمده و جزئیات مسأله به بیان رسول خدا صلی الله علیه و آله سپرده شده است (روایاتی در کافی در باب مَا نَصَّ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ وَ رَسُولُهُ عَلَی الْأَئِمَّةِ (علیه السلام) وَاحِداً فَوَاحِداً وارد شده است). در جواب می گوییم: از متن این چند روایت اینطور فهمیده می شود که امام از باب جدال و الزام اهل سنت چنین بیان کردند، چرا که ابوبصیر به امام صادق علیه السلام شکایت می کند که اهل سنت به ما می گویند چرا خبری از اسم علی علیه السلام در قرآن نیست؟ مگر علی ولایت ندارد؟! امام صلوات الله علیه به ابوبصیر یاد می دهد که به آنان بگوید: ولایت بصورت کلی در قرآن وارد شده است کما صلاة و صوم و حج و زکات و... بصورت کلی در قرآن ذکر شدند لکن بیان جزئیات آن به رسول خدا محول شده است لذا کما اینکه جزئیات نماز در قرآن نیست به اصل نماز اشکالی نمی رساند به ولایت نیز اشکالی نمی رساند اینکه جزئیات آن در قرآن نباشد.
@Talabeh_nevesht110
هدایت شده از علی قربانی
جناب آقای شیخ حسین مظفری به عنوان امام جمعه استان قزوین انتخاب شده است، ایشان دانشآموخته موسسه آقای مصباح است که مشرب فلسفی و عرفانی دارند.
جالب اینکه موضوع پایاننامه سطح سه ایشان نقد تفکیک و پایاننامه سطح چهار وی در موضوع تاویل عرفانی است که هر دو به صورت کتاب انتشار یافته است.
وی نقد ناقدان عرفان و فلسفه را بطوری جدی دنبال میکند و این عمل در فضای علمی، کار بدی محسوب نمیشود، بلکه اقتضای فضای علمی چنین است.
اما با توجه به روحیه ایشان و امکان تاثیر دادن مشرب علمیاش در کارهای اجرایی، به یقین انتصاب وی دوستان تفکیکی و ناقدان عرفان و فلسفه را در آن استان نگران مینماید؛ چرا که معمولا چنین اشخاصی طلاب منتقد را برنمیتابند و موجباب اذیت آنان را فراهم مینمایند، چنانکه در سراسر کشور ایران چنین بوده است.
به عنوان نمونه جناب استاد حجت الاسلام والمسلمین سید محسن طیبنیا، عالم پرکار و مولف متبحر در شهر شیراز به جرم نوشتن کتاب (ابنعربی از نگاه دیگران) علاوه بر محرومیت از حقوق طلبگی، مسجد و منبر و محراب ایشان نیز از وی گرفته شد. همین نوع رفتار در استان قزوین و زنجان نیز با عدهای از اعزهای که منتقد علمی بودند، مسبوق به سابقه است.
و الی الله المشتکی...
#یاداشتهای_علی_قربانی
#فلسفه #عرفان #مکتب_تفکیک
#نقد_فلسفه #نقد_عرفان #قزوین
#امام_جمعه #حسین_مظفری
┏━━✨💐💐✨━━┓
@ALIG09149246694
┗━━✨💐💐✨━━┛
💠به درک واصل شد...
إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ يَوْمٍ وَ لاَ لَيْلَةٍ إِلاَّ وَ جَمِيعُ اَلْجِنِّ وَ اَلشَّيَاطِينِ تَزُورُ أَئِمَّةَ اَلضَّلاَلَةِ وَ يَزُورُ إِمَامَ اَلْهُدَى عَدَدُهُمْ مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ حَتَّى إِذَا أَتَتْ لَيْلَةُ اَلْقَدْرِ فَيَهْبِطُ فِيهَا مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ إِلَى وَلِيِّ اَلْأَمْرِ خَلَقَ اَللَّهُ أَوْ قَالَ قَيَّضَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنَ اَلشَّيَاطِينِ بِعَدَدِهِمْ ثُمَّ زَارُوا وَلِيَّ اَلضَّلاَلَةِ فَأَتَوْهُ بِالْإِفْكِ وَ اَلْكَذِبِ حَتَّى لَعَلَّهُ يُصْبِحُ فَيَقُولُ رَأَيْتُ كَذَا وَ كَذَا فَلَوْ سَأَلَ وَلِيَّ اَلْأَمْرِ عَنْ ذَلِكَ لَقَالَ رَأَيْتَ شَيْطَاناً أَخْبَرَكَ بِكَذَا وَ كَذَا حَتَّى يُفَسِّرَ لَهُ تَفْسِيراً وَ يُعْلِمَهُ اَلضَّلاَلَةَ اَلَّتِي هُوَ عَلَيْهَا.
در هر روز و هر شب تمام جن و شياطين، پيشوايان گمراهى را زيارت ميكنند و بشماره ايشان فرشتگان هم پيشواى هدايت را زيارت مىكنند، تا آنكه شب قدر فرا رسد و فرشتگان در آن شب بسوى ولى امر (امام زمان) فرود آيند، خداى عز و جل - بشماره آنها از شياطين خلق كند - يا فرمود: آماده كند - سپس ايشان رئيس گمراهى را زيارت كنند و برايش دروغ پردازى كنند، تا چون صبح شود، او هم بگويد چنين و چنان ديدم، اگر او از صاحب الامر در اين باره بپرسد، باو ميفرمايد كه: شيطانى را ديدى كه بتو چنين و چنان خبر داد تا آنجا كه آن موضوع را بخوبى برايش شرح دهد و او را از گمراهيش آگاه سازد.
📚الکافي ج ۱، ص ۲۵۲
@Talabeh_nevesht110