🔰انقلاب هوش مصنوعی و ضرورت توجه بیشتر حوزه علمیه به این عرصه
🔹The Heart of Imam Hussain
He was a man of peace, and he lived his life that way.
He was a man of fairness, and he lived his life that way.
He was a man of justice, and he lived his life that way.
🔸But when the time came for him to stand up and fight, he did so without hesitation or fear.
Because Imam Hussain believed in standing up for what was right, even at the cost of his own life;
because Imam Hussain believed in protecting those who couldn't protect themselves;
because Imam Hussain believed in defending freedom from tyranny…
🔹And because Imam Hussain believed in fighting for justice for those who were oppressed…
He stood up to Yazid's army when they came to kill him and his family on Ashura.
💢 متن بالا، شعری زیبا درباره حماسه امام حسین علیه السلام و مصائب کربلا به زبان انگلیسی است که از ساختار متقنی نیز برخوردار است. نکته جالب در مورد شعر این است که شاعر آن، هوش مصنوعی است و انسان نیست. در واقع این شعر توسط سایت copy.ai و به درخواست بنده سروده شده است. تنها کاری که من انجام دادم این بود که از هوش مصنوعی سایت درخواست کردم شعری در مورد حماسه امام حسین بسراید!
🔹در مورد هوش مصنوعی و انقلابی که می تواند در عرصه تولید محتوا انجام دهد سخنان بسیاری گفته شده است. با اینحال این مساله چندان توجه مراکز تصمیم گیر در ایران را به خود جلب نکرده است. تصور اینکه شما بتوانید یک کتاب علمی و بدیع را در کسری از ثانیه ایجاد کنید، امر قابل ملاحظه ای است.
🔸در واقع بسیاری بر این باورند که عمر تحقیقات کنونی و تولید محتوا به سبک حاضر چندان به درازا نخواهد انجامید. در عصر هوش مصنوعی افرادی موفق تر از دیگر ظاهر می شوند که بهتر از ابزار هوش مصنوعی بهره برند. همین حالا نیز بسیاری از آژانس های تبلیغاتی در جهان از هوش مصنوعی برای تولید محتوای شبکه های اجتماعی خود استفاده می کنند. هوش مصنوعی حتی می تواند رمانی کامل برای شما بنویسد؛ برای نمونه سایت sudowrite.com از بهترین هوش مصنوعی برای خلق یک رمان جدید بهره می برد و می تواند رمانی چند صد صفحه ای را در کسری از ثانیه خلق کند!
🔹پیش بینی می شود که در آینده ای کوتاه، هوش مصنوعی قادر به نگارش پایان نامه ها و مقالات علمی به صورت کامل هم باشد. البته همین حالا نیز برخی از سرویس های هوش مصنوعی این امکان را فراهم کرده اند اما به نظر می رسد در آینده ای نزدیک، هوش مصنوعی می تواند سوالات فرعی و اصلی و همچنین متغیرهای یک پایان نامه را بر اساس فاکتورهای مشخص تنظیم کند.
🔸بهرروی آنچه روشن است سرعت بالای تحولات مربوط به هوش مصنوعی در جهان است که لازم است متخصصان ایرانی نیز توجه بیشتری نسبت به آن داشته باشند. مراکز علمی از قبیل حوزه علمیه نیز اگرچه در سالیان اخیر در این زمینه اقداماتی داشتهاند، با اینحال به نظر می رسد که راهی طولانی جهت بهره مندی هرچه بیشتر آن از ابزارها و فوائد هوش مصنوعی وجود داشته باشد.
✍️ حجت الاسلام دکتر محمدمهدی چگینی
#یادداشت
#هوش_مصنوعی
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
🔰حوزههای علمیه و تحول بنیادین فضای سایبر...
🌷با تو سخن میگویم. با تو که یادگار پیامبرانی. با تو که وجودت یادآور فداکاری رادمردان تاریخ است. با تو که خود را در امتداد خط نبوت و امامت میدانی. ای حوزههای علمیه! با تو سخن میگویم...
💢ای حوزه ! امروز دشمن به حرم و حریم کشور هجوم آورده. او بهخوبی میداند تا رنگ تدیّن، خداباوری و غیرت در این کشور وجود داشته باشد، به اهداف خویش در غارت منابع انسانی و مالی و بسط سیطره تمدنی خود نمیرسد.
🔹فضای سایبر و جریان اطلاعات برآمده از آن، خط مقدم نفوذ و دشمنی شیطان است. بپاخیز ! نسیم قیام لله وزیدن گرفته است. تکلیف سنگینی بر دوش داری.
🔹رسالت امروزت که تمام حیثیت تو منوط به آن است، نفی سلطه سایبری استکبار جهانی از حیات بشری است. چرا که نفی طاغوت مقدم بر ایمان به خدا است. فضای سایبر، دارای اقتضای فرامرزی است. تا در اندیشه نابودی هیمنه شیطان در جامعه جهانی نباشی نمیتوانی سلطه او را به طور ماندگار از کشور خویش نفی کنی. بقاء حیات ایمانی جامعه جهانی، امروز وابسته به قیام توست.
🔹🔸ساده اندیشی است که انسداد ناقص شبکههای اجتماعی دشمن را پایان کار بدانی بلکه این تنها آغاز کار است. راستی بدان اگر کماکان به سکوت خود ادامه دهی، هیچ تضمینی برای استمرار همین آغاز کار هم وجود ندارد. فضای سایبر نیازمند انقلاب و تحول بنیادین است. داخلیسازی شبکههای اجتماعی یکی از ابعاد آغازین این انقلاب است که باید باقی مراحل کار هم طی شود.
✍️ محمد صادق رستمی
📃اصل مقاله در خبرگزاری حوزه:
🌐 https://hawzahnews.com/xc5mz
هدایت شده از آموزش دفاع شخصی
تو این کانال میخوام بهتون دفاع شخصی یاد بدم تا بتونید از خودتون، خانوادهتون و عزیزانتون حمایت کنید و بادیگارد خودتون باشید
دفاع شخصیای که ما تو این کانال آموزش میدیم بر اساس ضربه و کنترل بر نقاط مرگبار بدن هست که بهش دیم مایک گفته میشه
دیم ماک، دانشی نهانی و محرمانه است که طی آن، هنرجو نقاط حساس و کلیدی بدن را میشناسد (نقاطی که در طب چینی بدان، «نقطه فشار» یا «مِریدین» گفته میشود) و با ضربهٔ نهچندان شدید به آنها، موجب مرگ فوری یا نیمهفوری حریف میشود.
کانال آموزش دفاع شخصی استاد منصوریخواه در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3286040737C55effef3c1
تجربه آینده: به هوش مصنوعی chatGPT گفته شده برنامه پیشنهادی برای نوجوانان واس دهه فجر پیشنهاد بدهد
پیشنهاد برنامه ای برای نوجوانان برای دهه فجر انقلاب اسلامی
ربات OpenAI GPT-3:
1. برنامه رهبری جوانان: این برنامه بر آموزش اهمیت رهبری و مشارکت مدنی به نوجوانان تمرکز دارد. نوجوانان از طریق فعالیتهای تعاملی، کارگاهها و بحثها با تاریخ انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر جامعه ایران آشنا میشوند. آنها همچنین بررسی خواهند کرد که چگونه می توانند از مهارت ها و استعدادهای خود برای ایجاد تفاوت مثبت در جوامع خود استفاده کنند.
2. برنامه هنر و فرهنگ: این برنامه فرصتی را برای نوجوانان فراهم می کند تا فرهنگ ایرانی را از طریق موسیقی، هنر، ادبیات و فیلم کشف کنند. نوجوانان تشویق خواهند شد تا آثار هنری خود را که ارزش های انقلاب اسلامی را منعکس می کند خلق کنند و آنها را با همسالان خود به اشتراک بگذارند.
3. برنامه خدمات اجتماعی: این برنامه به نوجوانان فرصتی می دهد تا با داوطلب شدن در سازمان های محلی یا شرکت در پروژه های خدماتی که به نفع نیازمندان است، به جوامع خود کمک کنند. نوجوانان در مورد اهمیت کمک به دیگران و درک بهتری از اینکه چگونه می توانند در زندگی خود و اطرافیانشان تغییر ایجاد کنند، یاد می گیرند.
4. برنامه مربیگری: این برنامه نوجوانان را با مربیانی که انقلاب اسلامی را از نزدیک تجربه کرده اند، جفت می کند. از طریق گفتگو با این مربیان، نوجوانان بینش ارزشمندی در مورد چگونگی زندگی در این رویداد تاریخی به دست میآورند و یاد میگیرند که چگونه میتوانند درسهای آن را در زندگی امروزی خود به کار ببرند.
👣 ما را دنبال کنید در
@The_Age_of_Intelligent
🔒آن علامت قفل روی ویرایش ِ این صفحات در ویکی پدیا ، یعنی خوانندهیِ این صفحات باید آن روایت و اطلاعاتی را در مورد این شخصیت ها بخواند که ویکی پدیا می خواهد و صلاح میداند و جایی برای عرض اندام و اظهار نظرِ مخالفینِ این روایتها نیست!😏
📣 ۳ نتیجه میتوان گرفت:
1⃣دشمنی ویکی پدیا با نظام جمهوری اسلامی به واسطهی اطلاعات فاسدی که در اختیار مخاطبین قرار میدهد ، کاملا مشهود است.
2⃣#فیلترینگ در غرب امری مقبول و کارآمد و این نمونه ، یکی از نمونههای دم دستیِ آن است.
3⃣#جریان_آزاد_اطلاعات در خود غرب رعایت نمیشود و عدم الترام به آن توسط مافیای رسانهای در غرب ، به وضوح قابل مشاهده است ، در حالی که ما را ملزم به رعایت آن میکنند!
«دانشگاه تییِنجین، پیشرو در فعالیتهای فناوری پیشرفته»
دانشگاه تیینجین در سالهای اخیر، نقش پررنگی را در توسعهی فناوریهای پیشرفتهی حوزهی توانبخشی و رواندرمانی، از جمله فناوری واسط رایانهای مغزی (BCI) غیرتهاجمی داشته و اخیراً موفق به ایجاد بستر باز نرمافزاری و انتشار بینالمللی دستاوردهای مربوطه در زمینهی نسل جدید تعامل انسان-رایانه و یکپارچهسازی انسان-ماشین شدهاست. این فناوری توانسته بیماران دارای ضایعات عصبی را قادر به حرکت کرده و در تشخیص و درمان افسردگی نقش موثری داشته باشد. از دیگر فعالیتهای این دانشگاه میتوان به ساخت سازههای رباتیک کمکحرکتی برای افراد کمتوان جسمی، انگشت رباتیک با قابلیت دریافت فرمان از مغز برای نوشتن کلمات، و همچنین تولید اولین تراشهی اختصاصی جهان برای جمعآوری و کدگشایی سیگنالهای الکتریکی اعصاب مغز اشاره کرد. ارزش بازار جهانی فناوری واسطهای رایانهای مغز در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱/۲ میلیارد دلار بوده و پیشبینی میشود این ارزش در سال ۲۰۲۷ به ۳/۷ میلیارد دلار (بیش از سه برابر) برسد.
@The_Age_of_Intelligent
♨️ چین دوربین های نظارت بر احساسات را به نمرات (( #اعتبار_اجتماعی ))اضافه کرد
🔰گام بعدی در نظارت و جمع آوری وضعیت احساسی شما در هر نقطه است،آیا عصبانی شاد،افسرده،راضی هستید
🔰تکنوکرات های چینی این امر را در سیستم امتیازدهی اعتباری اجتماعی خود ادغام کردند
🔰چین فناوری امتیازدهی اعتباری اجتماعی خود را به هر کشوری که آن را بپذیرد صادر می کند.
#بردگی_مدرن
#نقض_حریم_خصوصی
#سامانه_اعتبار_اجتماعی
#شهر_هوشمند
#کنترل_هوشمند
#نظم_نوین_شیطانی
#سند2030
#بارکدگذاری_مردم
📚منبع؛
https://www.technocracy.news/china-adds-emotion-monitor-cameras-to-social-credit-scores/