14021123- درسگفتار «مبانی توسعه فاوا» محمدینیا.mp3
27.35M
🔶 صوت درسگفتار «مبانی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات»
🔸 جلسه سوم
🔹ارائهکننده: محمد محمدینیا
🔹حاضران: نخستین دوره سطح سه «مطالعات فضای مجازی» در حوزه علمیه
🔹 سطح مطالب: مقدماتی
🔹 قرائت کتاب «ترقی و توسعه»
🗓 23 بهمن 1402
⏰ دوشنبهها 18:30-20
🔸 با هماهنگی قبلی، شرکت حضوری در این درس برای آقایان (بهصورت آزاد) ممکن است.
نشانی: خ زنبیلآباد (شهید صدوقی)، خ فجر
—————————
💠 مبلغ هوشمند
@The_Age_of_Intelligent
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ دیروز دبیرکل حزب الله نسبت به استفاده از تلفن همراه به نیروهای حزب و مردم لبنان هشدار داد، اسرائیل از دسترسیهای ویژه ای که اپل و گوگل بهش دادن، ترورها و جنایتهاش رو انجام میده،
🔹همین امروز گروهی از مردم معترض جلوی ساختمان گوگل در لندن تجمع کردند تا به پروژه nimbus اعتراض کنند
این پروژه پیشرفته که گوگل برای اسرائیل انجام داده بهش در جمع آوری داده و شناسایی چهره و صدا با هوش مصنوعی کمک میکند.
🔹چند سال قبل با اعتراضات کارمندان گوگل ماجرای این پروژه لو رفت. برخی رسانه ها میگویند این پروژه نقش پررنگی در کشتار کودکان غزه داشته است.
—————————
💠 مبلغ هوشمند
@The_Age_of_Intelligent
1402-11-26 فقه هوش مصنوعی-16.mp3
24.81M
📝جلسه شانزدهم #فقه_هوش_مصنوعی
📆پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
—————————
💠 مبلغ هوشمند
@The_Age_of_Intelligent
1402-12-03 فقه هوش مصنوعی-17.mp3
28.48M
📝جلسه هفدهم #فقه_هوش_مصنوعی
📆پنجشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۲
عصبی شناسی شناختی دین.mp3
31.67M
عصبی شناسی شناختی دین
🎙ارائهدهنده:
👤 سرکار خانم دکتر زهرا یمینیپور
🎙دبیر علمی:
👤دکتر عیسی موسیزاده
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
نشست تخصصی برررسی و تحلیل گروه موسیقی BTS
با ارائه سرکار خانم استاد حیدری
24 اسفند 1402
نشست تخصصی بررسی و تحلیل انیمههای ژاپنی
با ارائه سرکار خانم استاد حیدری
25 اسفند 1402
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
موسسه بینالمللی هاتف شرق
🆔 @islam_4_all
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
جلسه اول و دوم از سلسله نشستهای تخصصی بررسی فرق، ادیان و جریانهای انحرافی
▫️بررسی و تحلیل گروه موسیقی BTS
▫️بررسی و تحلیل انیمههای ژاپنی
👤استاد: سرکار خانم حیدری
🌐لینک شرکت در نشست:
https://www.skyroom.online/ch/ammar136513681369/ramezan\
💡 موسسه بینالمللی هاتف شرق
🔆 @islam_4_all
🔴 آمریکایی ها، تیک تاک را رسما می خواهند بدزند
🔸این هم آزادی بیان آمریکایی، این هم بازار آزاد و رقابت سرمایه داری در آمریکا
🔹 لایحه ممنوعیت #تیکتاک در مجلس نمایندگان امریکا تصویب شد و به مجلس سنا ارسال شد.
🔸ایالات متحده رسما قصد دارد تیک تاک را بدزدد. شرط گذاشته یا بفروشند به یک شخص اهل ایالات متحده یا ممنوع میکنیم!
🔹به یاد بیاورید وقتی که ایران، کشوری تحت حمله های متعدد تروریستی، از این شبکه خواست سرورش را به ایران بیاورد، ایرانی های هوچی گر و نادان چه بساطی به راه انداختند و با آزادی بیان و رقابت و شبکه های خارجی چه گل واژههای زیبایی گفتند.
#دروغی_به_نام_آزادی_بیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هوش مصنوعی چطور جوامع را تغییر میدهد؟
🔹 هوش مصنوعی درحال ایجاد تحولاتی است که تا به حال فکرش را نمیکردید.
🔹 اگر تا پیش از این فکر میکردند هوش مصنوعی تاثیرات بنیادین خود را در سال ۲۰۵۰ نشان میدهد، حالا محققان اعتراف می کنند، در سال ۲۰۲۵ تاثیرات بنیادین هوش مصنوعی در سه سطح زندگی شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
🔹 اول: فعالیتهای مالی در موسسات بانکی و سرمایهگذاری، دوم: سطح نابرابری میان افراد در جهان و سوم: مساله دموکراسی و توسعه در جوامع مختلف جهان.
🔹 در ایران هنوز هوش مصنوعی راه خود را در کسبوکارها و بازارهای مالی باز نکرده است و ظاهرا تنها مورد استفاده کلان آن، کنترل بیشتری اجتماعی است.
🌱🌺یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ 🌾🌸
🌱🌺یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ 🌾🌸
🌱🌺یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ 🌾🌸
🌱🌺حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ🌾🌸
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛
تقارن بهار بندگی و بهار طبیعت و تنفـّس توأمان روح و جان در زلال آیات قرآن کریم در سال نو برشما و خانواده محترمتان مبارک باشد🌻
💐 ان شالله امسال سال ظهور و سالی پر از خیر و برکت برای شما، خانواده محترم و برای کشور عزیز و عالم اسلام باشد. 🤲🏻
سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مبارک🌺🌺🌺
ارادتمند
منصوریخواه
🔺۱۰ بحران مهم دنیا در دو سال آینده
🔹۱- اطلاعات نادرست در فضای مجازی (Misinformation)
🔹۲- رخدادهای شدید آب و هوایی (Extreme Weather Events)
🔹۳- دوقطبیهای اجتماعی (Societal Polarization)،
🔹۴- ناامنی سایبری (Cyber Insecurity)
🔹۵- نزاعهای مسلحانه بین دولتها (Interstate Armed Conflict)
🔹۶- فقدان فرصتهای اقتصادی (Lack of Economic Opportunities)
🔹۷- تورم (Inflation)
🔹۸- مهاجرت غیرداوطلبانه (Involuntary Migration)
🔹۹- نزول اقتصادی (Economic Downturn)
🔹۱۰-آلودگی هوا (Pollution)
مبلغ هوشمند
@The_Age_of_Intelligent
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 بشنوید
🔶🔹 اتصال موجودات زیستی به اینترنت
به مناسبت مطرح شدن فرضیهی مکآدرس
💠 سخنران: محمد علی شکوهیانراد
- نویسنده و پژوهشگر مطالعات سایبرنتیک
- پژوهشگر ارشد آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
- مدرس دانشگاه تهران
💢 محورهای موضوعی
1⃣ اینترنت بدن (IoB) و محاسبات DNA؛
2⃣ مفهوم جامعهی افزوده؛
3⃣ طرحریزی پروژهی Human 2 از سالها قبل؛
4⃣ تکینگی تکنولوژی و تلاش برای کنترل انسان
‼️ راه دور نروید، روبیکا همین بغل است!
📌حضرات شورای عالی فضای مجازی تصمیم گرفتهاند برای دسترسی مردم به سکوهای پرطرفدار فضای مجازی، طرح ایجاد پوستههای حکمران پذیر (؟) را کلید بزنند تا هم مردم بدون فیلترشکن به این سکوها دسترسی داشته باشند و هم به وسیلهی پوسته، بتوانند مطالب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی را مدیریت نمایند! [و شاید علل خُرد دیگری هم داشته باشد]
📌خدمت این اساتید باید گفت چرا راه دور میروید؟ ابتدا روبیکا که حاکمیت و زیرساختهایش در خاک خودمان است را حکمرانپذیر کنید و فضای مبتذل آن را از لوث مطالب مغایر با قوانین کشور پاک نمایید، بعد بروید دنبال ایجاد پوسته و اعمال حکمرانی مضحکتان بر سکوهای خارجی!
✍میلاد خورسندی
💢رسوایی جدید متا
جاسوسی از اسنپچت و یوتیوب با «پروژه شکارچیان روح»
🔹متا (فیسوک سابق) در سال ۲۰۱۶ پروژهای مخفیانه برای رهگیری و رمزگشایی ترافیک شبکهی بین سرورهای اسنپچت و کاربران این شبکهی اجتماعی راهاندازی کرد. هدف اصلی، شناسایی رفتار کاربران اسنپچت و کمک به متا برای رقابت جدیتر با این پلتفرم بود.
🔹بر اساس اسناد دادگاه، متا از پروژهی رهگیری فعالیتهای اسنپچت با نام «شکارچیان روح» یاد میکرد. اسنپچت لوگویی شبیهبه روح دارد و نام پروژه مشخصا در حال اشاره به اسنپچت است.
🔹اسناد منتشرشده توسط دادگاهی فدرال در کالیفرنیا نشان میدهند که متا چگونه تلاش کرده است ازطریق تجزیهوتحلیل ترافیک شبکه و نحوهی تعامل مردم با پلتفرمهایی نظیر اسنپچپ، آمازون و یوتیوب، رقابت سنگینتری با سایر شبکههای اجتماعی رقم بزند.
#جنگ_سایبری
#امنیت_سایبر
💢 پایان عصر شبکههای اجتماعی؟
یادداشت اکونومیست| ترجمه محمد رهبری
«شبکههای اجتماعی دیگر چندان اجتماعی نیستند»؛ این ایده یادداشت مهمی است که هفتهنامه اکونومیست مدتی قبل منتشر کرد. بر اساس این گزارش، فعالیت کاربران شبکههای اجتماعی، به گروههای خصوصی در پیامرسانها (مثل واتساپ و تلگرام) منتقل شده و محتوای درون شبکههای اجتماعی (مثل توئیتر و اینستاگرام) با محتوای افراطی جایگزین شده است. امری که مشکلاتی برای کاربران شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ایجاد خواهد کرد. خلاصه این یادداشت با کمی تغییر را در ادامه میتوانید بخوانید:
بیش از ۲۰ سال از زمانی که فیسبوک متولد شد و دنیای جدیدی را خلق کرد، گذشت؛ اما حالا پس از ۲۰ سال از فراگیر شدن شبکههای اجتماعی، آنها دستخوش دگرگونی عمیقی شدهاند که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جادوی عجیب شبکههای اجتماعی آنلاین ترکیب تعاملات شخصی با ارتباطات جمعی بود. اکنون این ترکیب، دوباره به دو قسمت تقسیم شده است.
حالا مشاهده آخرین وضعیت دوستان در شبکههای اجتماعی جای خود را به ویدیوهایی از افراد غریبه داده است که شبیه تلویزیون است. پستهای عمومی به طور فزایندهای به گروههای بسته در پیامرسانها منتقل میشود. شبکههای اجتماعی در حال تحول هستند و همین امر اکنون مشکلاتی را ایجاد کرده است.
این موضوع مهمی است، زیرا مردم اینترنت را از طریق شبکههای اجتماعی تجربه میکنند. استفاده از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی بیش از یک چهارم ساعت بیداری را شکل میدهد. شبکههای اجتماعی علاوه بر سرگرم کننده بودن، محل بحث آنلاین و کمپینهای سیاسی هستند.
ویژگی بارز شبکههای اجتماعی جدید این است که دیگر چندان اجتماعی نیستند. با الهام از TikTok، برنامههایی مانند فیسبوک به طور فزایندهای ترکیبی از کلیپهایی را ارائه میکنند که توسط هوش مصنوعی انتخاب شده است؛ آن هم بر اساس رفتار تماشای کاربر و نه ارتباطات اجتماعی آنها. در ضمن مردم کمتر از گذشته پست می گذارند. از سال ۲۰۲۰، سهم آمریکاییهایی که میگویند از انتشار مطالب مربوط به زندگی روزانهشان به صورت آنلاین لذت می برند از ۴۰ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.
چراغهای «میدان شهر دیجیتال» در حال خاموش شدن است. البته برخی از نتایج این اتفاق خوشایند است. فعالان سیاسی می گویند که برای جلب نظر گروههای خصوصی در پلتفرمهایی نظیر واتساپ یا تلگرام، باید پیامهای خود را ملایمتر کنند. یک پست تحریکآمیز که ممکن است در توئیتر بهخوبی لایک بگیرد، ممکن است در گروه واتساپی والدین مدرسه دافعه ایجاد کند.
اکنون بهنظر میرسد که گروههای تلگرامی یا واتساپی، برای سلامت روان نوجوانان مناسبتر باشد چرا که زندگیشان در فضای عمومی مورد تجزیه و تحلیل دیگران قرار نمیگیرد. علاوه بر این، پیامرسانهایی نظیر واتساپ و تلگرام از این جهت مفیدتر هستند که پستها را بر اساس ترتیب زمانی نشان میدهند نه بر اساس الگوریتمی که ایجاد هیجان کند و این نیز برای سلامت روان بهتر است.
در دنیای جدید شبکههای اجتماعی، کاربران، بیشتر به گروههای کوچک در پیامرسانها متمایل شدهاند. اما این دنیای جدید مشکلات خود را به همراه دارد. اگرچه گفتوگوهای رمزگذاریشده در گروههای کوچک در تلگرام یا واتساپ، به حفظ جان انسان در نظامهای اقتدارگرا کمک میکند، اما این گروهها محیط مناسبی برای پخش دروغها هستند. سیاستمداران در هند از واتساپ برای پخش دروغها استفاده کردهاند در حالی که این دروغها در شبکههای باز مانند فیسبوک، حذف میشدند.
در سمت دیگر، به نظر میرسد الگوریتمهای شبکه باز (مثل توئیتر و اینستاگرام) که توسط رفتار کاربران هدایت میشوند، افراطیترین ویدیوها را پخش میکنند تا واکنش مخاطب را بگیرند. در گذشته، برای اینکه چیزی در یک شبکه اجتماعی وایرال شود، مردم مجبور بودند آن را به اشتراک بگذارند. اما اکنون آنها آن را صرفاً با تماشا کردن یک ویدئو، به وایرال شدن آن کمک میکنند، زیرا الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به محتوایی که بیشترین تعامل را جذب میکند، پاداش می دهد. این شرایط جدید به کسانی مانند ترامپ یا تاجران اطلاعات نادرست، سود خواهد رساند چرا که آنها بهتر از هر کس میتوانند از مخاطب واکنش بگیرند؛ در این وضعیت جدید، محتوایی که با deep fake تولید شده باشد بهراحتی وایرال میشود.
آنچه از ظهور اخبار جعلی مهمتر است، کمبود اخبار واقعی در شبکههای اجتماعی است. از زمان تغییر جهت شبکه به سمت سرگرمی ، اخبار تنها ۳ درصد از آنچه مردم در آن می بینند را تشکیل می دهد. در سراسر شبکههای اجتماعی، تنها ۱۹ درصد از بزرگسالان داستانهای خبررا به اشتراک می گذارند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش ۲۶ درصدی داشته است.
✅مبلغ هوشمند :
▶️ @The_Age_of_Intelligenteats
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
📚 فهرست پروندههای ویژه
1️⃣ نظم جدید جهان
📙 انقلاب اسلامی ایران
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1446
📙 ماجرا خیلی واضح است ...
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1450
📙 دکترین چرچیل، نقطه اتکای نظم نوین جهانی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1456
📙 شهید سردار حاج قاسم سلیمانی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1459
📙 قرن انقلاب اسلامی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/52
📙 گریت ریست (بازتنظیم بزرگ)
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/261
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/277
📙 دانشگاه، صف نخست تبیین نظم جدید جهانی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1437
📙 تبیین و وضعیتشناسی سند توسعۀ پایدار ۲۰۳۰
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1628
2️⃣ بررسی توان سایبری رژیم صهیونیستی
📽 مقدمه
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1865
📽 کلاسهبندی جنگهای سایبرنتیکی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1895
📽 جایگاهشناسی توان آفند و پدافند سایبری رژیم
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1933
📽 کلان راهبردهای سایبری رژیم
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2174
3️⃣ ساییرنتیک/ AI و ...
📕 کدام راه اشتباه...؟!
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/8
📕 نگاه فنسالارانه به فضای سایبر، منشأ تهدید
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/26
📕 سایبرنتیک؛ بستر نوین طرحریزی حاکمیت
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/38
📕 تغییر باورهای مردم، سطح کلان تهدیدات سایبرنتیکی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/68
📕 دولت سیزدهم و حاکمیت سایبرنتیکی جمهوری اسلامی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/87
📕 قانونگذاری فضای سایبر
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/96
📕 راهبردهای سایبرنتیک غرب علیه زنان
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/126
📕 تبیین مفهوم رسانه در عصر شناخت
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/130
📕 اهداف و گسترۀ جنگ شناختی علیه ایران اسلامی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/137
📕 گسترش حکمرانی انقلاب، نیازمند رسانه شناختی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/165
📕 سایبرنتیک و کنترل انسان (دو بخش)
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/229
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/258
📕 هوش مصنوعی و آیندهی جهان
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/309
📕 درآمدی بر اکانو سایبرنتیک
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/467
📕 ساینتوسایبرنتیک: آمریکا، مافیای جعل دانش
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/491
📕 متاورس، غایت کنترلهای هوشمند
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/747
📕 تبیین انقلاب صنعتی چهارم
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1147
📕 اینترنت ماهوارهای و پروژهٔ استارلینک
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1499
📕 جایگاه فضای سایبر در حاکمیت
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1707
📕 ج. ا. ایران و جنگ شناختی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1708
📕 سایبر اسپیس
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1934
📕 نقش فضای سایبر در ارتقاء شفافیت
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2046
📕 کنعانِ یهود، فلسطینِ انقلاب اسلامی، از گذشته تا آینده
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2313
4️⃣ سانحۀ هواپیمای اوکراینی
📒 بیانیههای شماره ۱ و ۲ آ.پ فضای سایبر
🌐 https://www.ana.press/news/397918
🌐 https://www.ana.press/news/467311
📒 نشست خبری نقش عوامل سایبرنتیک در سانحه هواپیمای اوکراینی
🌐 https://www.aparat.com/v/5dO0t/
📒 نگاهی متفاوت و مستند به سانحه
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2527
5️⃣ کرونا و بایوسایبرنتیک
📘بررسی تهدید بایوسایبرنتیکی کووید-۱۹
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/17
📘 ابعاد پنهان کرونا
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/95
📘 بررسی تطبیقی پروژههای کاهش جمعیت و کرونا
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/120
📘 ماهیتشناسی کرونا و پروتکلهای جهانی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/132
📘 علت آمار بالای مرگ و میر کرونا در ایران
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/140
📘 کرونا: جنگ بیولوژیک
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/141
📘 کرونا و تدابیر امام خامنهای
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/157
📘 جایگاه پروژۀ کرونا در منطق دشمن
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/235
📘 غایت و هدف کرونا
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/300
📘 راهی که طی شد
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/308
📘 کوواکس: بازخوانی اسناد، الزامات و تعهدات
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/323
📘 کرونا، کودتای سایبرنتیک برای نظم نوین جهانی
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/516
📘 برنامهریزی دشمن برای نقض سیستماتیک قاعدهی نفی سبیل
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/650
📘 مجموعه مستند جنایت نامرئی (صدا و سیما)
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/1501
6️⃣ مجلس دوازدهم
📗 سرآغاز
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2513
📗 مجلس تمدنساز
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2526
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
🔰کانون اشراق دانشگاه قم با همکاری موسسه بین المللی هاتف شرق برگزار میکند:
✳️دوره تخصصی
نگاهی جدید به رسانههای شرقی
(گروههای موسیقی، صنعت سینمای کره و انیمههای ژاپن)
✅با تدریس:
استاد مهدی منصوری خواه
👈مدیر موسسه بین المللی هاتف شرق▫️رییس مرکز تربیت مبلغ بین الملل▫️رییس مدرسه اسلامی آموزش زبان و فرهنگ کره▫️مدیر مسئول فصلنامه راهبردی کره جنوبی
و...
✅استاد زهرا حیدری
👈سردبیر فصلنامه مطالعات راهبردی کره جنوبی▫️مسئول بخش خواهران مدرسه زبان و فرهنگ کره▫️مسئول بخش خواهران موسسه بین المللی هاتف▫️مسئول بخش خواهران مرکزمطالعات راهبردی کره جنوبی▫️معاونتخواهران مرکزتربیت مبلغ بین الملل▫️مسئول بخشکرهایموسسه منتظران منجی
🔸زمان: ۲۶ تا ۲۹ فروردین،ساعت ۱۷ تا ۲٠
🔻ثبت نام از طریق:
🆔@Biodabesh
📌نکته: ثبت نام دوره برای عموم خواهران علاقهمند به موضوع، آزاد است
💳هزینه دوره با ۸٠ درصد تخفیف: ۱٠٠ هزار تومان
✅صدور گواهی در صورت اتمام پژوهش پایانی
موسسه بینالمللی هاتف شرق
@islam_4_all
نگرانی گوترش برایاستفاده از هوشمصنوعی علیه غزه
دبیر کل سازمان ملل:
🔹از گزارشها درباره استفاده ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای مشخص کردن اهداف نظامی که باعث مرگ بیشتر غیرنظامیان میشود «عمیقاً نگران» هستم.
🔹هوش مصنوعی بایستی به عنوان «نیرویی در جهت خیر» و منافع دنیا مورد استفاده قرار بگیرد و نباید به «جنگافروزی در سطح صنعتی و کتمان مسئولیتپذیری» کمک کند.
🔸مجله انگلیسیزبان «+۹۷۲» فاش کرده بود ارتش اسرائیل با بهرهگیری از هوش مصنوعی بانک اهداف غیرنظامی را افزایش میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ شیوههای ارتش اسرائیل در استفاده از هوش مصنوعی برای جمعآوری اطلاعات، شناسایی و به شهادت رساندن فلسطینیان
⭕️ با فعالیتهای یگان ویژه 8200 صهیونیستها آشنا شوید
👈 به نظر شما، در چنین شرایطی در دنیا، آیا میتوان نسبت به حوزه هوش مصنوعی بیتفاوت بود❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘آزار و اذیت در فضای مجازی یک از مسایل عصر دیجیتال است.
▪️همه کودکان و نوجوانان باید آگاه باشند که هر محتوایی(عکس یا ویدیو) در شبکههای اجتماعی، میتواند به راحتی توسط گیرنده یا هکرها دستکاری شود و مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
▪️فضای مجازی؛ حیات خلوت نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سرویس پرداخت Alipay، بزرگترین پلتفرم پرداخت دیجیتال چین، یک ردیاب CO2 شخصی راهاندازی کرده است که رفتار و خرید کاربران را برای «تغییر رفتار روزمرهی مردم به سمت یک سبک زندگی کمکربن» ردیابی میکند.
🔶🔹 کمکم دارید میبینید وقتی صحبت از انقلاب صنعتی پنجم میکردیم و میگفتیم هوشمندسازیهای انقلاب صنعتی چهارم، بستر کنترل کربن در انقلاب صنعتی پنجم است، یعنی چه؟
⭕️ عمیقترین بخش کنترل اجتماعی در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ ...!
ویدئوی کلیه وبینارهای ارائه شده در سال 1402 به صورت یکجا جهت بهره برداری خدمت عزیزان ارائه می شود.
با کلیک روی عنوان هر سخنرانی، می توانید ویدئوی آن را در آپارات مشاهده فرمایید.
🔸نشست فروردین ماه: مقدمه ای بر تهدیدات شناختی
🎤خانم دکتر مریم سعیدی (مدرس گروه مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شاهرود)
🔸 نشست اردیبهشت ماه: ابعاد وجودی انسان از نگاه تهدیدات شناختی
🎤 آقای دکتر محمدعلی خلیل زاده (عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام)
🔸نشست خردادماه: پدیدههای موثر بر دستکاری افکار عمومی در شبکههای اجتماعی
🎤 آقای مهندس هانی ربیعی (دانشجوی دکتری رایانش امن دانشگاه اصفهان)
🔸نشست تیرماه: دستکاری روانشناختی (مهندسی افکار) در شبکههای اجتماعی
🎤 خانم مهندس زهرا باقری نسب (دانشجوی دکتری نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست مردادماه: راهبردها و راهکارهای هویت ساز در مدیریت تهدیدات شناختی
🎤 آقای امیرحسین شاددل (دانشجوی دکتری خطمشیگذاری عمومی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام)
🔸نشست شهریورماه: سواد غوطهوری چندحسی چندرسانهای در جهان ابر متصل
🎤 آقای دکتر هومن قاپچی ( پژوهشگر پسادکتری رسانه و علوم شناختی دانشگاه تهران)
🔸نشست مهر ماه: مقدمه ای بر فناوری ایمنی شناختی
🎤آقای دکتر امین محمدیان (استادیار پژوهشی پژوهشگاه توسعه فناوریهای پیشرفته خواجه نصیر)
🔸نشست آبان ماه: تعریف و ضرورت ایجاد سامانه مرکز عملیات امنیت نرم
🎤خانم دکتر منصوره اژه ای ( استادیار گروه مهندسی نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست آذر ماه: تشخیص خودکار شایعه در شبکههای اجتماعی: راهکارها و چالشها
🎤خانم دکتر زهرا زجاجی (استادیار گروه مهندسی نرم افزار دانشگاه اصفهان)
🔸نشست دی ماه: نقش مدلهای زبانی در ایجاد تهدیدات شناختی در شبکههای اجتماعی
🎤آقای دکتر امیر جلالی بیدگلی (دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم)
🔸نشست بهمن ماه: بیشینهسازی نفوذ در شبکههای اجتماعی جهت مقابله با شایعات
🎤 خانم دکتر مریم حسینی (استادیار گروه مهندسی کامپیوتر پردیس شهرضا دانشگاه اصفهان)
💠 بایگانی ویدئوی کلیه سخنرانی های گروه پژوهشی را می توانید در [اینجا] مشاهده فرمایید
—═✾ گروه پژوهشی تهدیدات شناختی و امنیت نرم (دانشگاه اصفهان - انجمن رمز ایران) ✾═—
8401395h0869.pdf
1.17M
#دریافت_فایل
عنوان:
🌐 اینترنت اشیا (IoT): کاربردها، فناوری ها و چالش های مورد بحث
نویسندگان:
👤حمیدرضا یزدان پناه
👤محمدرضا حسنی آهنگر
همزمان با شروع حمله سپاه به اسراییل..
به حول و قوه الهی ختم جدید رو به امید پیروزی کامل جبهه حق و نیروهای امام زمان و نابودی اسرائیل و رهایی مردم فلسطین شروع می کنیم
ختم ۱۰ هزار امن یجیب
https://eitaa.com/joinchat/3004891701C39fb024cb4