#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#الگوهای_موفق
@ThrillofPeace
✳️ شیوه های تبلیغی آیت الله موسوی لاری ره
🔹بخش اول
آیت الله سید مجتبی موسوی لاری یکی از چهره های ماندگار جامعه جهانی اسلام است. وی از پیشگامان عرصه تبلیغ جهانی است. از این رو می توان وی را در دهه سی و چهل خورشیدی، از نظریه پردازان جهانی سازی بر پایه پروژه عدالت جهانی بر بنیاد دین و عقل دانست. وی در زمانی به این اندیشه جامه عمل پوشاند که بزرگان علم و دانش، در محدوده جغرافیایی ایران نیز به تبلیغ نمی اندیشند و تنها می کوشیدند تا هسته علم و دین را در حوزه های علمیه حفظ و نگه دارند و از آسیب تهاجم مادیگری حفظ کنند. در همین زمان که مردانی مکتب اسلام را برای جامعه ایرانی و شیعه می نگاشتند تا این گونه دانه ای بپاشند و مومنانی متدین را گرد آورند، ایشان در اندیشه جهانی سازی اندیشه تشیع بود که بر محور عقل و تعبد است.
نوشته های ایشان با زبانی نگاشته شده که فرهنگ جهانی با همه تنوع و تعدد خود، بتواند آن را درک و فهم کند. این گونه است که خوانندگان وی از خاور دور تا باختر دور و شمال و جنوب، مطالب را درک کرده و با آن همراهی و همدلی می کنند هر چند که آن را به عنوان مجموعه باورهای دینی خویش نپذیرند ولی به عنوان بخشی از باورهای قابل تدبر و اندیشه پذیرفته و با آن کنار می آیند.
زبان نوشته هایش به گونه ای است که حتی در برخی از دانشگاه های جهان به عنوان متن آموزشی مورد توجه و تدریس قرار می گیرد که خود بیانگر سطح و زبان نوشته هایش است.[۱] وی در بیان برتری عقلانیت اسلامی و معنویت آن بر دیگر ادیان و مذاهب و شرایع وحیانی و انسانی، به گونه ای از جدال احسن بهره برد که می توان وی را به عنوان شاگرد راستین مکاتب آسمانی به ویژه قرآن و پیامبران و به ویژه رسول الله (ص) و امامان عصمت و طهارت(ع) دانست. این گونه است که به سادگی آثار ایشان بر جان می نشیند و آثار آن بزرگانی چون حامد الگار را می لرزاند و مباحث امامت وی چنان وی را دگرگون می کند که هدف خویش را فراموش می کند و به جای ترجمه زبانی، ترجمان جانش قرار می دهد و باورهایش را بدان شکل و معنایی جدید می بخشد.
@ThrillofPeace
شیوه تبلیغی که معظم له هم در آثار و هم در انتشار کتب برگزیده است، شیوه ای قابل تامل است. البته در دوره طاغوت، گروه های اسلامی تلاش کردند تا برای جلب مخاطبان در داخل کشور چنین شیوه ای را به کار برند و حتی موفق نیز بودند که از آن جمله می توان به موسسه در راه حق، نسل نو، انجمن اسلامی سیمان دورود و مانند آن اشاره کرد که مجموعه کتابچه ای را برای مخاطبان تهیه و ارسال می کردند؛ اما در سطح بین المللی و به شیوه ای فراگیر و با ادبیات جهانی، شاید بتوان معظم له و موسسه ایشان را بی نظیر و یا کم نظیر دست کم در جوامع اسلامی بر شمرد.
بررسی روش شناسی تبلیغ دینی که معظم له بر گزیده است می تواند برای بسیاری از مراکز مهم از جمله جامعه المصطفی العالمیه ، سازمان فرهنگ و ارتباطات و دیگر نهادهای بین المللی مفید باشد و به آنان درس ها و پندهای بسیاری ارایه دهد تا برای دست یابی به موفقیت از شخص و موسسه ایشان الگوبرداری نمایند. telegram.me/bayeganitabligh/892
نویسنده در همین راستا بر آن شد تا در این مدت اندک فراهم آمده، دست کم روش شناسی شیوه تبلیغ دینی را بر اساس برداشت دیگران از مخاطبان آثارشان به دست دهد. براین اساس، به سراغ نامه ها، گزارش ها و مصاحبه های موجود در آرشیو و بایگانی موسسه ایشان رفته و تحلیل دیگران را از این راه تبیین نموده است. آن چه پیش رو شماست، نگاهی گذرا و کوتاه به بخشی اندک از این دیدگاه های مخاطبان است.
استاد خلیل منصوری، مدرس و پژوهشگر حوزه
#ادامه_دارد
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ Prophet - Luis Farrakhan - part 1-2
❇️ اسلام، پیامبر (ص) و نژادپرستی- لوئیس فراخان - بخش 1-2
🔹پیامبر ص در روزهای پایان عمرش چه دید؟
🔸خداوند میخواهد این رویه را عوض کند.
انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست
#ادیان_فرق | #اسلام_در_آمریکا | #لوئیس_فراخان | #برده_داری | #غرب | #مسیحیت |
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#گفتگو
#آمریکا
@ThrillofPeace
✳️ نگاه به اسلام در غرب
🔹گفتوگو با فیلسوف جوان افغان مقیم آمریکا
💠 دکتر سید حسن حسینی (اخلاق)؛ متفکر و فیلسوف چهل ساله افغان که متولد استان بامیان و دانشآموخته حوزههای علمیه قم و مشهد و دانشگاه علامه طباطبایی تهران است، اکنون با داشتن سابقه تدریس در دانشگاههای امریکا، ایران و افغانسستان به عنوان یکی از مهمترین متفکرین افغان در دنیا مطرح است. این پژوهشگر دانشگاه جرج واشنگتن، اکنون عضو جامعه فیلسوفان مسلمان، انجمن فلسفی آمریکا و آکادمی دین آمریکاست و در زمانهای که حکمت متعالیه هنوز با منتقدان مختلف خود دست و پنجه نرم میکند، بازگشت به حکمت مشاء را در سر میپروراند. با وی در شهر هیوستون تگزاس درباره نگاه به اسلام در غرب به گفتوگو نشستم.
🔹شما اکنون مشغول تدریس و پژوهش در آمریکا هستید. نگاه به اسلام را در غرب چگونه میبینید؟ وضعیت مسلمانان و تعامل آنان با اکثریت غیرمسلمان چطور است؟
من وقتی وارد جامعه آمریکا شدم تصور میکردم که آشنایی کمی با اسلام دارند. ولی به تدریج دریافتم که اطلاعات قوی و عمیقی در باب اسلام در مجامع آکادمیک آمریکا وجود دارد. با تنوع و تکثر فهمها در جوامع اسلامی آشنا هستند.
شما در فضای عمومی اینجا با گرایشهای و فرقههای جدید اسلامی نیز آشنا میشوید. جمعیت مسلمان آمریکا با هر حسابی از جمعیت کشورهایی مانند لیبی، قطر و کویت بیشتر است. تنوع عظیم جوامع اسلامی در آمریکا تفاوت اساسی آن با اروپاست.
@ThrillofPeace
اسلام به اروپا بیشتر از طریق کارگران یدی وارد شده؛ ولی در امریکا این متخصصان مسلمان بودهاند که اسلام را وارد آمریکا کردهاند. همچنین در آمریکا قشر بومی مسلمان داریم که در اروپا این ویژگی دیده نمیشود. بردههای سیاهپوست در آمریکا سابقه طولانی در مسلمانی داشتهاند و مسیحیت را ناتوان از مقابله با بردهداری میدیدهاند.
پارسال در آکادمی دین آمریکا، جیمی کارتر ـ رییسجمهور اسبق آمریکا ـ بهعنوان استاد دین دعوت شد تا سخنرانی کند. او گفت که به یاد میآورد در کودکی که همراه مادرش به کلیسا میرفت، کشیش با استناد به آیات انجیل از برتری سفیدپوستان بر سیاهپوستان دفاع میکرد.
در جامعه آمریکا این تعارض میان سیاه و سفید بسیار جدی بوده و سیاهان، اسلام را راه رهایی از بردگی دیدهاند. حتی نهضت «ملت اسلام» در آمریکا نه بر اساس یک تلقی معرفتی، بلکه بر پایه نفرت از مسیحیت شکل گرفت. وجه واکنشی آن خیلی بیشتر از وجه کنشی آن بوده است.
همه اینها موجب شده که اسلام در آمریکا وضعیت خاص و متنوعی پیدا کند. بدون در نظر گرفتن این تنوع نمیشود از اسلام و مسلمانان در آمریکا سخن گفت. من یک بار جهت نگارش کتابی، برای جوانان مسلمان متولد آمریکا سؤالاتی طرح کردم؛ یک سؤال این بود که چه توقعی از اسلام در جامعه غربی دارند؟
@ThrillofPeace
یکی از این دانشآموزان که به تازگی میخواست وارد دانشگاه شود جواب داده بود که سؤال شما درست نیست؛ به من چه ربط دارد که مسلمان آلمانی یا بریتانیایی یا حتی کالیفرنیایی درباره اسلام به چه میاندیشد و از آن چه توقعی دارد. شما باید ببینید که یک جوان ویرجینیایی (جایی که از وی پرسیده بودم) از اسلام چه میخواهد. این یعنی اینکه بدون درک تنوع و تکثر نمیتوان قدمی در مفاهمه یا احیاناً ترویج معارف برداشت.
خلاصه آنکه در عین آگاهی نسبتاً خوب مجامع آکادمیک آمریکایی از اسلام، عموم نامسلمانان آمریکا تحت تأثیر رسانه، به مسلمانان مینگرند و خواهان موضعگیری علنی مسلمانان علیه افراطگراییاند.
در مقابل نیز مسلمانان به گروههای مختلفی از نظر واکنشی تقسیم میشوند؛ از کسانی که موضع دفاعی میگیرند، تا کسانی که موضع تهاجمی دارند؛ از کسانی که تلاش میکنند گلیم خویش را از دعوا به سلامتی بیرون کشند، تا جوانانی که به مسایل کاربردی و بومی آمریکا مثل زندانیان، بیسرپرستها، بیخانمانها، یتیمان و اسارتهای مدرن با توجه به آموزههای اسلامی میپردازند. telegram.me/bayeganitabligh/5347
یک نکته تا اندازهای مشترک بین نسل مسلمان تولدیافته در آمریکا این است که عموماً از تفرقه و نفرتافکنی فرقههای اسلامی علیه یکدیگر منزجرند و در مقابل از همکاریهای بین فرق و حتی ادیان استقبال میکنند.
منبع: تقریرات؛ اردیبهشت و تیر ۱۳۹۵
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#عکس_نوشت
@ThrillOfPeace
✳️ چرا اسلام مخالف نظام سرمایه سالاری است؟!
🔹اگر تنها 8 روز #هزینه_های_نظامی جهان متوقف گردد، میتوان با پولِ آن #تحصیل_رایگان و با کیفیت را به مدت 12 سال برای تمام #کودکان سیاره زمین تأمین کرد.
🔸دغدغه اسلام حرکت و دستیابی به صلحی پایدار برای جهانیان است و بدیهی است که با #صلح_جهانی و از بین رفتن ظلم و نابرابری و برقراری #عدالت، زمینه رشد و زندگی متعالی برابر برای تمامی بشریت فراهم میشود.
#جنگ | #صلح_جهانی | #اسلام | #دین_رحمت
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
#معرفی_مبلغین
#سالروز_شهادت
@ThrillofPeace
✳️ شهید مبلغ بین المللی اسلام، عبدالله دهدوه از بلژیک
دهدوه تحت تأثیر معارف اهل بیت(ع) شیعه شد و پس از تحصیل علوم حوزوی در حوزه علمیه قم و جامعة المصطفی العالمیة به بلژیک بازگشت و فعالیتهای تبلیغی خود را با راهاندازی مرکز اسلامی و مسجد امام رضا(ع) در شهر بروکسل آغاز نمود. فعالیتهای مهم وی در بلژیک، برگزاری مراسم عبادی و مذهبی، تألیف چندین جلد کتاب و تربیت بیش از دویست شاگرد است. عبدالله دهدوه در ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ شمسی توسط تروریستها به شهادت رسید. برای آشنایی بیشتر و معرفی شهید تبلیغ بین المللی اسلام عبدالله دهدوه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
عبدالله دهدوه در سال ۱۹۶۶ میلادی برابر با ۱۳۴۴ شمسی در کشور مغرب به دنیا آمد. وی که مغربیالاصل بود، تحت تأثیر معارف اهل بیت(ع) به مذهب تشیع گروید و به علت علاقه شدید به اسلام و فرهنگ اهل بیت(ع) در سال ۱۳۵۹ برای تحصیل علوم حوزوی وارد حوزه علمیه قم شد.
عبدالله دهدوه جوان پس از طی یک مرحله تحصیل و کسب نخستین مبانی و معارف اسلامی، جهت تبلیغ مسائل اسلامی به بلژیک رفت و در کنار فعالیتهای خود مدرک کارشناسی علوم طبیعی را نیز از دانشگاههای بلژیک دریافت کرد.
دهدوه پس از چند سال، مجدداً برای ادامه تحصیل به ایران و شهر قم مراجعت نمود. وی بعد از تکمیل دوره فقه و معارف اسلامی در جامعة المصطفی العالمیة به بلژیک برگشت و فعالیتهای تبلیغی خود را با راهاندازی "مرکز و مسجد امام رضا(ع)" در شهر بروکسل آغاز نمود.
@ThrillofPeace
عبدالله دهدوه در طول فعالیت خود، اقدامات مؤثری در نشر فرهنگ اهل بیت(ع) انجام داد؛ از جمله برگزاری مراسم عبادی و مذهبی، تألیف چندین جلد کتاب (مانند کتاب «الحریة من وجهه النظر الاسلام و الغرب») و آموزش بیش از دویست شاگرد. وی همچنین دست اندرکار انتشار نشریهای تأثیرگذار به زبان فرانسوی به نام «شعاع الحکمة» در خصوص موضوعات فقهی و عقایدی بود که بین مسلمانان اروپا طرفدار دارد. وی که عضو مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) هم بود، برای سخنرانی و نشر مکتب اهل بیت(ع) به بسیاری از کشورهای اروپایی مسافرت کرده و در کنفرانسهای بینالمللی نیز شرکت فعال داشت.
عبدالله دهدوه در طول فعالیت خود در بلژیک صدها نفر از اهالی این کشور و کشور مراکش را با مکتب اهل بیت آشنا کرد و شاگردان وی، در دانشگاههای بلژیک و دیگر کشورهای اروپائی در حال تدریس میکنند. دهدوه در پنجمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت(ع) که شهریور سال ۱۳۹۰ شمسی در تهران برگزار شد، حضور داشت و در سفر به مشهد به زیارت حرم امام رضا(ع) رفت و نیز با رهبر جمهوری اسلامی ایران، آیت الله خامنهای دیدار کرد. آخرین سفر دهدوه به کربلا و عتبات عالیات برای زیارت حرم امام حسین(ع) بود.
عبدالله دهدوه در ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ شمسی در حالی که برای نماز مغرب آماده میشد، توسط تروریستها به شهادت رسید. بنا بر گزارشها، چند نفر به مسجد امام رضا، حمله کردند و آنجا را آتش زدند که در این آتشسوزی عبدالله دهدوه به شهادت رسید. متهم اصلی در جلسات دادگاه گفته بود که وی میخواسته انتقام سوریهایی را بگیرد که به دست شیعیان کشته میشوند. جنازه دهدوه به زادگاهش در طنجه مغرب منتقل شد و در آنجا دفن شد. دادگاه بلژیک هم متهم اصلی را به ۲۷ سال حبس محکوم کرد. telegram.me/bayeganitabligh/5445
مستندی با عنوان «ققنوس» در سال ۱۳۹۴ شمسی از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران پخش شد که به زندگی عبدالله دهدوه و همچنین شیعیان بلژیک میپرداخت. این فیلم تاکنون جایزه شبکه مستند سیما از جشنواره سینماحقیقت، لوح افتخار و جایزه نخست بخش مستند بیداری اسلامی و جهانی جشنواره مردمی فیلم عمار و... را به خود اختصاص داده است و همچنین در نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش تندیس جشنواره را از آن خود کرد.
برگرفته شده از thrillofpeace.net
🔹جهت دانلود مستند به لینک زیر مراجعه فرمائید 👇👇👇
telegram.me/InternationalDocs/7
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️سوالات دانشجویان #اسرائیل در رابطه با #حوزه علمیه قم!!! (قسمت1از2)
❇️از فلسفه ارسطو تا ملاصدرا، از شهریه تا خدمت سربازی طلبهها!
✅رابرت گلیو پاسخ میدهد!
✳️ پروفسور رابرت گلیو (Robert Gleave) دارای مدرک پروفسوری مطالعات عربی از دانشگاه اکستر
🔹وی محقق اسلامی و فقه شیعه 12 امامی است که مهمان بسیاری از نشستهای تخصصی دینی در ایران است!!!
🔸*مشاهده این سخنرانی برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
#یادداشت_تخصصی
#ویژه_مبلغان_بین_الملل
@ThrillofPeace
✳️ تنوع مسائل شرعی در جوامع مسلمان
✳️ Diversities of Sharia’s Problems in Muslim Societies
🔹These articles aim the problems and issues that currently exist in the present communities of Muslims.
🔸Introduction
Muslims are approximately 25 percent of world’s population. Beside South Asia and North Africa regions that were the primary Muslim societies, Islam is followed by a wide range of people in various and numerous present-time countries, who consider themselves attached to a great family called “Umma”, as a Quranic term. Muslims consist the majority in some countries, even rarely they have obtained the authority and governed them; Although, they have formed a society alongside other religions adherents societies to have the efficient role within several countries or have tried to live as a minority in rest cases. Additionally, Muslims are the ...
🔹ادامه مطلب در 👈👈👈
https://plink.ir/ycOPG
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ Nyc Terror Attack Sparks Heated Debate About Iran And Islam
❇️ آیا از نظر شما ایران کشور خوبی است و دولتمردان خوبی دارد؟
🔹مصاحبهی ویدئویی محمدعلی الهی، روحانی تابع و ساکن امریکا، با فاکس نیوز که در ابتدا در مورد حمله ی تروریستی ۳۱ اکتبر 2017 در نیویورک بود اما مجری فاکس بحث را به سمت ایرانهراسی و اسلامهراسی سوق داد.
🔸بشنوید بحث داغ میان حجت الاسلام الهی و سباستین گورکا، مشاور سابق رئیس جمهور امریکا در کاخ سفید.
🔺محمدعلی الهی روحانی شیعه ایرانی_آمریکایی، امام و مؤسس دارالحکمه اسلامی آمریکا در دیربورن میشیگان است. الهی همچنین عضو مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام و در دیترویت به امام الهی مشهور است.
انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست
#فاکس_نیوز #اسلام_در_امریکا #محمد_علی_الهی #مبلغ_اسلامی #اسلام_هراسی #ایران_هراسی #قدرت_رسانه
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
@thrillofpeace-شیعه در آمریکای شمالی.pdf
1.6M
#معرفی_کتاب
@ThrillofPeace
❇️ #معرفی_کتاب "شیعه در آمریکای شمالی" نوشته پروفسور #لیاقت_تکیم و دکتر علی عسگری یزدی
🔹یکی از منابع اصلی و البته محدودی است که در زمینه مطالعه وضعیت شیعیان در #آمریکای_شمالی به چاپ رسیده است. به گفته مؤلف، کل پروژه در حدود ده سال زمان برده است و تلاش بر این بوده که تمام مصاحبهها، گزارشات و آمارها بهصورت شخصی یا نقل مستقیم انجام گیرد.
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#تبلیغ_جهادی
#بین_الملل
@ThrillofPeace
✳️ ضرورت تبلیغ جهادی در عرصه بین الملل
🔹حجت الاسلام ملک زاده؛ استاد حوزه و دانشگاه و مبلغ بین الملل:
🔸اگر سفر عالمان دینی به کشورهای دیگر حالت رسمی و تشریفاتی و دیپلماتیک داشته باشد اثر مطلوب و مورد انتظار را دربر نخواهد داشت.
🔸اگر ما سخن از تشیع و گسترش شیعه یا لااقل حفظ تشیع در دنیا میکنیم، تنها الگویی که بنده برای آن سراغ دارم تبلیغ جهادی در عرصه بین الملل است. یعنی فقط این الگو جواب میدهد.
🔸سالها ما بحث تبلیغ جهادی در عرصه بین الملل را در جاهای مختلف مطرح کردیم، برای آنها توضیح میدادیم معنای تبلیغ جهادی در عرصه بین الملل چیست؟
🔸اینکه شما یک دیپلمات نیستید و قرار نیست بروید در یک هتل چند ستاره اقامت داشته باشید و در ماشین ضد گلوله بنشینید. شما قرار است میان مردم باشید، با آنها زندگی کنید، سختیهای آنها را از نزدیک ببینید و شرایط آنها را از نزدیک درک کنید.
🔺ادامه مطلب در 👈👈👈
https://plink.ir/q1beh
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️از کارتن خوابی و فرار از خانه تا دانشگاه و #پذیرش_اسلام!
✅برخلاف #مسیحیت که میگوید انسان ذاتا گنهکار بدنیا آمده، در #اسلام اما، انسان جایگاه رفیع و عزتمندی دارد.
✳️خانم مریم بلک ایگل(Maryam Blackeagle) بانوی #آمریکایی ماجرای مسلمان شدنش را روایت میکند. #رهیافتگان
⚠️نسخه با کیفیت بالا: https://t.me/HQTOP/16
🔸ترجمه و تدوین توسط «انجمن ترنم صلح» 👇🏻👇🏻
@ThrillofPeace
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#عرض_تبریک
@Allah4all
💠 میلاد با سعادت حضرت #ابا_عبد_الله_الحسین علیه السلام تبریک و تهنیت. 🌺🌺
💠 Congratulations On The Birthday anniversary of #Imam_Al_Husayn (a.s) 🌺🌺
❇️ پیامبر اسلام (ص): حسین (ع) منّی و أنا من حسین (ع).
🔹حسین (ع) از من است و من از حسین (ع) هستم.
🔸مسند أحمد بن حنبل، ج4، ص172
❇️ Holy Prophet: "Husayn is from me and I am from Husayn."
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 جدیدترین مدل اعتراف به گناه در پی شیوع کرونا در کلیساهای امریکا
🔹پس از اعلام تعطیلی کلیساها در آمریکا و ممنوعیت ورود مردم به این اماکن در پی شیوع کرونا، یک کشیش مسیحی جلوی پارکینگ کلیسا مینشیند و مراجعه کنندگان از داخل خودرو خود به گناهانی که مرتکب شدهاند اعتراف میکنند تا کشیش برای آنها دعا کند!
#مسیحیت | #ادیان_فرق | #دین_در_آمریکا
@Thrillofpeace
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ سوالات دانشجویان #اسرائیل در رابطه با #حوزه علمیه قم!!! (قسمت2از2)
❇️ از چاه جمکران و کمک ده میلیون دلاری احمدینژاد به جمکران تا دعوای علما بر سر فلسفه!
✅ رابرت گلیو پاسخ میدهد!
✳️ پروفسور #رابرت_گلیو (Robert Gleave) دارای مدرک پروفسوری مطالعات عربی از دانشگاه اکستر
🔹وی محقق اسلامی و فقه شیعه 12 امامی است که مهمان بسیاری از نشستهای تخصصی دینی در ایران است!!!
🔸*مشاهده این سخنرانی برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
🔺لینک قسمت اول 👈👈👈
https://eitaa.com/ThrillOfPeace/27
📽 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#خاطرات_بین_المللی
#آمریکا
✳️ دیدار با پروفسور حامد الگار در دانشگاه برکلی
@ThrillofPeace
🔹حجت الاسلام علی اکبر بدیعی، مدیریت مرکز اسلامی هوستون
🔸دهم ژانويه 2014، رستوران جوليز كافي، برکلی
سخنان حامد الگار که خود ابتدا به اسلام و سپس به تشیع مشرف شده است واجد نکات نغز و تامل برانگیز و حامل پیام های روشنی برای مسلمانان به ویژه شیعیان است به ویژه آنجا که می گوید “مسلمانان را به اسلام دعوت کنید” . میزان ایمان و اعتقاد و شور و شعور الگار به خوبی نشان می دهد که به رغم تبلیغات زهرآگین علیه حقانیت اسلام و تشیع، نورانیت و حقانیت مکتب اهل بیت علیهم السلام دلهای پاک در اقصی نقاط عالم با بالاترین درجه از علم و تحصیلات را در نوردیده و به فروغ بی بدیل خود مجذوب ساخته است.
🔺بخش اول
روز خوبي براي من است؛ قرار بر این است که بنا بر هماهنگي قبلي، با دكتر رخشنده رو از استادان دانشگاه به ديدار پروفسور حامد الگار در دانشگاه بركلي برویم. دانشگاهي كه شهيد چمران دکترای الکترونیکش را در آنجا گذرانده بود. پروفسور الگار را خیلیها ميشناسند؛ دانش آموختة كمبريج است و پايان نامه خود را در زمینه «نقش سياسي علما در زمان قاجاريه» نوشته است. دکتر الگار سالهاست که عضو هيئت علميِ مطالعات اسلامی و ایرانیِ دانشگاه پرآوازه بركلي ايالت كاليفرنيا واقع در منطقه سانفرانسيسكو است. وي در این دانشگاه به تدريس در فرهنگ اسلامی، فلسفه، دین، ادبیات فارسی و مطالعات خاور نزدیک مشغول بوده است و هرچند هماكنون در ایام بازنشستگی به سر میبرد، اما همچنان مشغول پژوهش است. telegram.me/bayeganitabligh/794
از سالها قبل به ایشان ارادت داشتم. دو سال قبل نیز وی را جهت سخنرانی در یک گردهمایی علمی به انگلیس دعوت کرده بودم، که نپذیرفتند. امروز که توانستم ایشان را از نزدیک ببینم علتش را جویا شدم. کسالت و کهولت سن را مانع از سفر اعلام کردند و كمي تا قسمتي عذر خواهي کردند. اکنون که فرصتی دست داده بود تا ايشان را از نزديك ببينم، تلاش کردم تا ضمن آشنایی بیشتر، سوالاتي را هم در حوزه كاري خودم بپرسم. مثل همیشه و عادت ما ایرانیها جلسه با سلام و احوالپرسي و تعارفها به سبک ایرانی آغاز شد.
@ThrillofPeace
🔹چگونه شیعه شدم؟
دکتر الگار سالها قبل به دین اسلام مشرف شده بودند اما از همان ابتدا شیعه نبودند و بعداً وارد مذهب تشيع شده اند. از ایشان خواهش کردم داستان شيعه شدنشان را برایمان بازگو کنند. وی داستانش را در سه مرحله و اینگونه شرح داد:
🔹سنّی امامی
در آكسفورد مسلمان شده بودم. هر هفته، جمعه ها جهت اقامه نماز جمعه به مسجد ميرفتم ولي باید اعتراف کنم که از همان ابتدا هم سنّي به معناي عرفي آن نبودم بلكه یک سنّي امامي! بودم. داستان شیعه شدنم باز میگردد به چندین سال قبل از وقوع انقلاب اسلامی ایران. آن سالها در برکلی بودم و از طریق شهید چمران و سایر دانشجویان ایرانی این دانشگاه با مبارزات اسلامی و ايران آشنا شده بودم و در من نسبت به آن علاقه ایجاد شده بود. در ایام انقلاب هم به ايران رفتم و انقلاب را با چشمان خودم ديدم. شور عجيبي بود، مردم در عمل انقلابي بودند. هيچگاه چنين صحنه هايي را نديده بودم. نميتوانم توصيف كنم فقط مي توانم بگويم نه تنها در اداره كشور انقلاب شده بود كه در اخلاق و روحيات مردم هم انقلاب شده بود. سخت تحت تأثير انقلاب و شخصيت امام خميني (رحمت الله علیه)، به عنوان يك روحاني بزرگ شيعه، قرار گرفتم.
🔹تو از مایی!
شبي امام را در خواب ديدم. ایشان به من گفتند «تو از مایي!» تعجب کردم و گفتم «ولی من سنّي ام و شما شيعه!» اما امام دوباره فرمودند «تو از مایي».
🔹کتاب امامت
اين قضيه گذشت تا اينكه مرحوم آيت الله سید مجتبی موسوي لاري، که قبلا با هم آشنا شده بودیم؛ از من خواستند كتاب چهار جلدی ایشان را با نام «مبانی اعتقادات در اسلام» به انگلیسی ترجمه كنم. من هم جلدهای توحيد و عدالت، نبوت، و معاد ایشان را ترجمه كردم اما در مورد جلد امامت و مطالبي كه در آن گفته شده بود چندان موافق نبودم و نقد داشتم . به همین دلیل سؤالاتم را در چندین نوبت برايشان ارسال كردم . ايشان پاسخ آن سوالات را به خوبی دادند و من نیز قانع شدم . پس از آن مشغول ترجمه كتاب امامت شدم . پس از ترجمه نیز چندین بار مطالب كتاب را خواندم و سرانجام تغيير مذهب دادم و به تشيع روی آوردم. #شفقنا
🔻ادامه دارد ...
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ Sami Yusuf - Call My Name (Official Music Video)
❇️ ترانه جدید سامی یوسف با عنوان «نام مرا صدا بزن»
🔹«نام مرا صدا بزن» ترانهای ملهَم از ابن عربی است. این ترانه از زبان خداوند خطاب به بندهاش سروده شده است و پر از اشارات متافیزیک است و اتحاد انسان با خدا در بهشت و قبل از سقوط را یادآور میشود. اما این اتحاد به جدایی کشیده شده است. معشوق دور است و قلب عاشق فریادکنان به دنبال بازگشت به آن وحدت گمگشته میگردد. «نام مرا صدا بزن» منعکسکنندهی اشتیاقی است که جوهرهی هر عشقی محسوب میشود.
🔸سیامک رادمنش، معروف به سامی یوسف، از خوانندگان ایرانیالاصلِ مقیم بریتانیا است. وی به زبانهای بسیاری از جمله عربی، فارسی، ترکی، هندی، مالزیایی، انگلیسی، و با همکاری مسلمانانی از همین کشورها از جمله پدرش، ترانههایی را سروده و موسیقی های بسیاری تولید کرده است.
🔺انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست
#عرفان_شرقی #اسلام #سامی_یوسف #موسیقی_اسلامی #ابن_عربی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ They Will Stop You From Saying Ya Ali - Sheikh Mohammad Al Hilli
✳️ آیا فقط باید بگوییم «یا الله» و نگوییم «یا علی»؟! - شیخ محمد علی الحلّی
#IslamicTeachings #Imam_Ali #Shia_Muslims
#اسلام_ناب #اسلام_شیعی #امیرالمؤمنین
🎦ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#خاطرات_بین_المللی
#آمریکا
✳️ دیدار با پروفسور حامد الگار در دانشگاه برکلی
@ThrillofPeace
🔹حجت الاسلام علی اکبر بدیعی، مدیر مرکز اسلامی هوستون
سخنان حامد الگار که خود ابتدا به اسلام و سپس به تشیع مشرف شده است واجد نکات نغز و تامل برانگیز و حامل پیام های روشنی برای مسلمانان به ویژه شیعیان است به ویژه آنجا که می گوید “مسلمانان را به اسلام دعوت کنید” . میزان ایمان و اعتقاد و شور و شعور الگار به خوبی نشان می دهد که به رغم تبلیغات زهرآگین علیه حقانیت اسلام و تشیع، نورانیت و حقانیت مکتب اهل بیت علیهم السلام دلهای پاک در اقصی نقاط عالم با بالاترین درجه از علم و تحصیلات را در نوردیده و به فروغ بی بدیل خود مجذوب ساخته است.
🔺بخش دوم
🔹از بسيجيان كه گفت گلويش بغض گرفت.
از آقاي الگار سوال کردم: شنيده ام در زمان جنگ عراق با ایران، سري هم به جبهه ها زده ايد؟
گفتند: بله .
دوباره پرسیدم: آيا خاطره اي داريد؟
ديدم ناگهان بغض گلويش گرفت! «یکی از شب های حمله پشت جبهه بودم. جواناني كه براي جنگ آماده مي شدند را با چشمانم ديدم [با گلوي بغض گرفته] شور و عشق عجيبي به شهادت داشتند. مشغول دعا و مناجات بودند و از همه دنيا چشم بسته بودند هيچ وقت چنين صحنه اي را از ياد نميبرم. هيچ كجا چنين شور و اخلاصي را نديده ام. انقلاب اسلامی ایران به جاي ديگري متصل است، اينها [دشمنان] نميتوانند كاري بكنند».
🔹«مسلمانان» را به اسلام دعوت كنيد!
@ThrillofPeace
دیدارم به لحظات پایان نزدیک میشد. برای آخرین بار از ایشان پرسیدم: شما سالها در اين كشور -آمريكا- زندگي كرده ايد. اگر از شما بپرسم بهترين كار براي ترويج اسلام در آمريكا چيست چه توصيه اي ميكنيد؟
مكثي كرد و با لبخندي تلخ گفتند: به نظرم ضروري ترين كار اين است كه مسلمانان را به اسلام دعوت كنيد!
با تعجب گفتم: يعني …؟!
http://telegram.me/bayeganitabligh/794
با تأیید برداشتم اینگونه ادامه دادند: بله امروز كارهايي كه به نام اسلام توسط بعضی مسلمانان انجام مي شود با اسلام و تعليمات اسلامی خيلي فاصله دارد. اوضاع سوريه را ببينيد. به اسم اسلام چه كارهايی که صورت نميگيرد. همچنین در عراق و بقيه كشورها هم وضع به همین بدی است. با اين اوضاع و اين همه آدمكشي چگونه مي توانيم يك نفر را كه در جامعة امریکا زندگي می کند، به اسلام ترغیب کنیم؟!
سخن تلخی گفتند، اما متاسفانه حقیقت دارد. مسلمانانِ افراطي يا سلفي هاي خشك مغز، به نام دفاع از اسلام، پنجه بر صورت اسلام انداخته اند. با قتل عام بيرحمانه مسلمانان بيگناه عراق و پاكستان و سوريه، و انفجارهاي روزانه در معابر عمومي و محل اجتماع مردم، چهرهاي زشت و خشن از اسلام را به نمايش گذاشته اند. پخش تصاوير ذبح علويون سوريه دل هر بينندهاي را به درد مي آورد و از خود مي پرسند كه آيا اسلام یعنی این؟! اينها حكايت تلخي است كه بايد بپذيريم. خدا رحمت كند مرحوم علامه طباطبايي را كه فرموده بودند «اول مظلوم، خود اسلام است».
به اميد اعتلاي كلمه توحيد و برافراشته شدن پرچم اسلام ناب محمدي در سراسر هستي و رفع غربت و مظلوميت اسلام.
🔺لینک بخش اول 👈👈👈 https://telegram.me/ThrillOfPeace/444
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#زبان_های_بین_المللی
@ThrillofPeace
❇️ برای فعالیت در عرصه #تبلیغ_بین_الملل چه زبانی بیاموزیم؟
🔹 پر مخاطب ترین زبانهای جهان عبارتند از: انگلیسی، چینی، اسپانیولی، عربی، فرانسه و روسی.
🔸 #پی_نوشت:
- تا زمانی که سیاستگذاری مناسبی برای تربیت مبلغ متخصص، تولید محتوا و ... در حوزه بین الملل وجود نداشته باشد، فعالیت های بین المللی ثمرات معتنابهی نخواهد داشت.
- اکنون باید پرسید که سیاستگذار یا سیاستگذاران این عرصه چه کسانی هستند و در حال چه فعالیت هایی ...؟!!!
- شما چه راهکار و پیشنهادی را ارائه می دهید؟
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ Understanding Of Islam In Primary Schools In Leeds
❇️ آموزش تعلیمات دینی در مدارس لیدز
🔹الزام وجود درس تعلیمات دینی در سرفصل دروس به منظور افزایش تعاملات میان ادیانی
🔸گزارش کانال یوتیوبی Emaan TV در مورد فعالیت تعدادی از زنان مسلمان در مسجد مکه در لیدز انگلستان برای از بین بردن کجفهمیها در مورد اسلام و برگزاری کلاسهای شناخت اسلام برای معلمان تعلیمات دینی انگلستان جهت انتقال اطلاعات و شناخت صحیح از اسلام و مسلمانان به دانشآموزان دورهی ابتدایی.
🔺انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست.
#اسلام_در_انگلستان #اسلام_هراسی #مبلغ_اسلامی #اسلام_شناسی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
#الگوهای_موفق
@ThrillofPeace
✳️ شیوه های تبلیغی آیت الله موسوی لاری ره
🔹بخش اول
آیت الله سید مجتبی موسوی لاری یکی از چهره های ماندگار جامعه جهانی اسلام است. وی از پیشگامان عرصه تبلیغ جهانی است. از این رو می توان وی را در دهه سی و چهل خورشیدی، از نظریه پردازان جهانی سازی بر پایه پروژه عدالت جهانی بر بنیاد دین و عقل دانست. وی در زمانی به این اندیشه جامه عمل پوشاند که بزرگان علم و دانش، در محدوده جغرافیایی ایران نیز به تبلیغ نمی اندیشند و تنها می کوشیدند تا هسته علم و دین را در حوزه های علمیه حفظ و نگه دارند و از آسیب تهاجم مادیگری حفظ کنند. در همین زمان که مردانی مکتب اسلام را برای جامعه ایرانی و شیعه می نگاشتند تا این گونه دانه ای بپاشند و مومنانی متدین را گرد آورند، ایشان در اندیشه جهانی سازی اندیشه تشیع بود که بر محور عقل و تعبد است.
نوشته های ایشان با زبانی نگاشته شده که فرهنگ جهانی با همه تنوع و تعدد خود، بتواند آن را درک و فهم کند. این گونه است که خوانندگان وی از خاور دور تا باختر دور و شمال و جنوب، مطالب را درک کرده و با آن همراهی و همدلی می کنند هر چند که آن را به عنوان مجموعه باورهای دینی خویش نپذیرند ولی به عنوان بخشی از باورهای قابل تدبر و اندیشه پذیرفته و با آن کنار می آیند.
زبان نوشته هایش به گونه ای است که حتی در برخی از دانشگاه های جهان به عنوان متن آموزشی مورد توجه و تدریس قرار می گیرد که خود بیانگر سطح و زبان نوشته هایش است.[۱] وی در بیان برتری عقلانیت اسلامی و معنویت آن بر دیگر ادیان و مذاهب و شرایع وحیانی و انسانی، به گونه ای از جدال احسن بهره برد که می توان وی را به عنوان شاگرد راستین مکاتب آسمانی به ویژه قرآن و پیامبران و به ویژه رسول الله (ص) و امامان عصمت و طهارت(ع) دانست. این گونه است که به سادگی آثار ایشان بر جان می نشیند و آثار آن بزرگانی چون حامد الگار را می لرزاند و مباحث امامت وی چنان وی را دگرگون می کند که هدف خویش را فراموش می کند و به جای ترجمه زبانی، ترجمان جانش قرار می دهد و باورهایش را بدان شکل و معنایی جدید می بخشد.
@ThrillofPeace
شیوه تبلیغی که معظم له هم در آثار و هم در انتشار کتب برگزیده است، شیوه ای قابل تامل است. البته در دوره طاغوت، گروه های اسلامی تلاش کردند تا برای جلب مخاطبان در داخل کشور چنین شیوه ای را به کار برند و حتی موفق نیز بودند که از آن جمله می توان به موسسه در راه حق، نسل نو، انجمن اسلامی سیمان دورود و مانند آن اشاره کرد که مجموعه کتابچه ای را برای مخاطبان تهیه و ارسال می کردند؛ اما در سطح بین المللی و به شیوه ای فراگیر و با ادبیات جهانی، شاید بتوان معظم له و موسسه ایشان را بی نظیر و یا کم نظیر دست کم در جوامع اسلامی بر شمرد.
بررسی روش شناسی تبلیغ دینی که معظم له بر گزیده است می تواند برای بسیاری از مراکز مهم از جمله جامعه المصطفی العالمیه ، سازمان فرهنگ و ارتباطات و دیگر نهادهای بین المللی مفید باشد و به آنان درس ها و پندهای بسیاری ارایه دهد تا برای دست یابی به موفقیت از شخص و موسسه ایشان الگوبرداری نمایند. telegram.me/bayeganitabligh/892
نویسنده در همین راستا بر آن شد تا در این مدت اندک فراهم آمده، دست کم روش شناسی شیوه تبلیغ دینی را بر اساس برداشت دیگران از مخاطبان آثارشان به دست دهد. براین اساس، به سراغ نامه ها، گزارش ها و مصاحبه های موجود در آرشیو و بایگانی موسسه ایشان رفته و تحلیل دیگران را از این راه تبیین نموده است. آن چه پیش رو شماست، نگاهی گذرا و کوتاه به بخشی اندک از این دیدگاه های مخاطبان است.
استاد خلیل منصوری، مدرس و پژوهشگر حوزه
#ادامه_دارد
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#معرفی_کانال
#International_channels
✳️ معرفی کانال های فعال بین المللی
🔹انجمن بین المللی ترنم صلح
- تبلیغ بین المللی اسلام ناب
- علوم انسانی اسلامی
- مطالعات اسلامی
- مطالعات ادیان
🔺لینک عضویت 👈👈👈
@ThrillofPeace
🔹تبلیغ بین المللی اسلام
- معرفی فرصت های اعزام خارج کشور
- معرفی منابع تخصصی تبلیغی (کتاب، مقاله و ...)
- معرفی محتواهای هنری (کلیپ، عکس نوشت و ...)
🔺لینک عضویت 👈👈👈
@Allah4all
🔹مطالعات اسلامی و شیعی در غرب
- معرفی پژوهش های آکادمیک و به روز
- معرفی منابع تخصصی مطالعات اسلامی
- معرفی فرصت های مطالعاتی بین المللی
🔺لینک عضویت 👈👈👈
@studiesofshia
🔹کتابخانه تخصصی ترنم صلح
- معرفی کتب مطالعات اسلامی (انگلیسی)
🔺لینک عضویت 👈👈👈
@DiLibrary
#رسانه_باشید
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ Believer with Reza Aslan
❇️ تیزر مستند #Believer ساخته شده توسط رضا اصلان، محقق ایرانی - آمریکایی در رابطه با #هندوئیسم.
🔹به زودی قسمتهایی از این مستند توسط انجمن ترنم صلح منتشر خواهد شد.
🔸*مشاهده این مستند به همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
💯 انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#یادداشت_تخصصی
#الگوهای_تبلیغی_موفق
@ThrillofPeace
✳️ گزارشی از فعالیّت های تبلیغی فتح الله گولن / بخش 1 از 3
🔹اشاره:
آنچه در پیش رو دارید، گزارشی مختصر پیرامون فعالیّت های گسترده آموزشی ـ تربیتی مجموعه ی فتح الله گولن در کشورهای مختلف جهان است. این گزارش از مصاحبه وی با یک روزنامه انگلیسی استخراج شده و تقدیم خوانندگان عزیز می گردد.
مطالعه ی این مختصر می تواند در جهت آگاهی خوانندگان گرامی، دلسوزان نظام و مبلّغان ارجمند نسبت به فعالیّت بعضی از مؤسسات تبلیغی مؤثر باشد. امید آن که ما را برای تلاش گسترده و دردمندانه آماده سازد.
🔹فتح الله گولن کیست؟
فتح الله گولن یکی از شخصیّت های شناخته شده و مطرح در جامعه ی اسلامی معاصر ترکیه است. وی فارغ التحصیل مدارس امام خطیب و دانشکده الهیات در این کشور است. او نخست به عنوان کارمند (مبلّغ) به استخدام سازمان امور دیانت جمهوری ترکیه در آمد و در شرق ترکیه امر تبلیغ مذهب حنفی و اشاعه اندیشه های بدیع الزمان سعید نوری را بر عهده داشت و مراکز و بنیادهای اقتصادی، آموزشی و فرهنگی مختلفی تأسیس کرد.
🔹عملکرد تبلیغی فتح الله گولن
@ThrillofPeace
🔸آغاز فعالیت
فتح الله گولن سی سال قبل با همکاری دوستانش در «ازمیر» تصمیم به فعالیّت در زمینه تعلیم و تربیت نسل جوان در داخل و خارج از کشور ترکیه گرفت و نهاد عظیم آموزشی اش را پایه گذاری کرد. هدف او از فعالیّت های تبلیغی به گفته خودش در موارد زیر خلاصه می شود:
1 ـ تأسیس مکان در خارج از کشور جهت تعلیم و تربیت قبل از این که کشورهای دیگری چون ایران این خلاء را پر کنند.
2 ـ پرورش نسل برتری که پس از 10 ـ 15 سال این کشور را اداره خواهند کرد که از هم اکنون نشانه های آن به چشم می خورد.
3 ـ پرورش مبلّغ برای تبلیغ از ترکیه:
او می گوید، ما نتوانستیم ظرف 3 ـ 4 سال در آسیا از مرز 200 مدرسه تجاوز کنیم ولی همه ساله بر تعداد دویست میلیون انسانی که به زبان ترکی سخن می گویند، چهل هزار نفر افزوده می شود. این نسل جدید چهل هزار نفری به عنوان میسیونرهای داوطلب به تبلیغ ترکیه در چهارگوشه جهان دست می زنند.
@ThrillofPeace
4 ـ ایجاد همبستگی بین ملّت ها و ایجاد زمینه، برای همکاری های اقتصادی.
به عقیده گولن معلّمانی که از ترکیه برای تعلیم به اطراف جهان گسیل می شوند، می توانند مثل دیپلمات انجام وظیفه کرده، پلی میان ترکیه و کشور محل مأموریت خود باشند و ضمن تأمین همبستگی میان ملّت ها، زمینه لازم برای همکاری های اقتصادی را نیز فراهم آورند.
🔹سیر صعودی فعالیّت ها
سیر صعودی افتتاح و گسترش مدارس فتح الله گولن با تأسیس کالج (یا مانلار) ازمیر آغاز گردید تا آن جا که امروزه این مدارس در خارج از محدوده جغرافیایی ترکیه، در سطح 52 کشور جهان از سیبری تا مغولستان، از آلبانی تا رومانی، از انگلستان تا آفریقای جنوبی و از قزاقستان تا پاکستان گسترش یافته است.
فتح الله گولن امروز با غرور فعالیّت نهاد عظیم آموزشی اش را که شامل 500 مدرسه، کالج، دانشگاه و خوابگاه در داخل و خارج از ترکیه است رهبری می کند. telegram.me/bayeganitabligh/6020
او توانست طی 25 سال پرچم ترکیه را در 52 کشور جهان به اهتزاز در آورده و سرود ملی این کشور را به گوش جهانیان برساند.
لازم به ذکر است که اکثر فرزندان مسؤولین و مقام های ارشد کشورهای منطقه و به ویژه فرزندان سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی مقیم منطقه نیز در این مدارس به تحصیل مشغولند.
#ادامه_دارد
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍This rising sun is my Mahdi (pbuh) and your Jesus (pbuh).
#ThePromisedSaviour
@Thrillofpeace
The Final Hope, no.1, April 2020.pdf
3.05M
💠The Final Hope, no.1, April 2020
✳️ مجله مهدوی انگلیسی، کاری از مرکز تخصصی مهدویت حوزه.
💯انجمن ترنم صلح
@Thrillofpeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#سخنرانی جول اوستین در رابطه با اعتماد به خداوند
🔹کلیسای #لیک_وود بزرگترین کلیسای #پروتستان در شهر هیوستن ایالت #تگزاس آمریکاست و جول اسکات #کشیش ارشد این کلیسا میباشد.
✅برنامههای تلویزیونی این مبلغ فعال اوانجلیکال، بیش از 20 میلیون مخاطب از 100 کشور دارد. #روش_تبلیغ #مبلغ_مسیحی
🎦ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
#تبلیغ_بین_الملل
#آسیب_شناسی
@Thrillofpeace
✳️ از دارالفکر تا دارالتعامل؛ رویکردی آسیبشناسانه به تبلیغ اسلام در غرب
🔹حجت الاسلام نقوی نیا؛ مبلغ، امام جمعه و جماعت شیعیان واشنگتن، محصل و مدرس دانشگاه جرج تاون
🔸تا زمانی که مسلمانان نتوانند با رفتار خود نماینده شایسته ای برای اسلام باشند، نباید انتظار داشت اسلام در غرب به خوبی معرفی گردد.
🔸ما مظاهر مسلمان بودن را بیشتر در مناسکی مانند نماز، روزه، حجاب و نظایر آن خلاصه کرده ایم و به اخلاق اهمیت کمی داده ایم یعنی مسلمانان ما بیشتر رسالهای شده اند و بیشتر درگیر ظواهر احکام هستند تا اخلاق و احترام به دیگران و رعایت حقوق آن ها.
🔸ما در نحوه ارتباط خود با دیگران همواره حریم گذاشته ایم زیرا نشستن دور یک میز، به معنای پذیرش افکار دیگران تلقی شده است لذا پیشرو نبودن مسلمانان در برقراری ارتباط نیز همواره مانع تبلیغ درست اسلام در غرب شده است. telegram.me/bayeganitabligh/6113
🔸اسلام آمریکا تاکنون در دست عربستان سعودی بوده که البته رفته رفته ترکیه نیز به میدان آمده و احتمال این که ترک ها بتوانند این گوی را از سایرین بربایند بسیار زیاد است یرا صوفی مذهبی که ترکیه در اسلام آمریکا تبلیغ می کند بسیار جذاب است.
@Thrillofpeace
🔸مادامی که دارالتبلیغ به دارالتعامل تبدیل نشود، مسلمانان نخواهند توانست نماینده خوبی برای اسلام باشند. امروز مرزهای ایدئولوژیک اسلام و غرب، تحت تأثیر پدیده مهاجرت به هم ریخته است.
🔸تقسیم بندی دارالکفر و دار الاسلام به دار الاسلام و دار التبلیغ تغییر یافته است یعنی یک مرحله پیش رفته ایم و دارالکفر به فرصتی برای تبلیغ اسلام تبدیل شده است.
🔸این تصور که مراکز اسلامی و ایرانیانی که در این مراکز فعال هستند قادرند حافظ منافع ایران باشند از اساس غلط است. این مراکز و مساجد وظیفه و کارکرد دیگری دارند، آنها لابیگری بلد نیستند.
💠 دانلود فایل سخنرانی با عنوان اسلام، ایمان و تبلیغ در قلب آمریکا 👈👈👈
t.me/Allah4all/3114
💯انجمن بین المللی ترنم صلح
@Thrillofpeace