#شبهه_1741
پاسخ کوبنده امام خمینی به مزدوران امریکا و انگلیس در ایران
پاسخ در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
👆👆👆
#سیاسی
✅◀️پاسخ #شبهه_1741: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
در اولین سالهای دهه شصت و درست زمانی که امام خمینی (ره) تمام هم و غمشان شکل دادن به ساختارهای انقلاب و بنا نمودن ارکان نظام جمهوری اسلامی بود، بودند عدهای که با وارد کردن تهمتهایی مانند «انگلیسی بودن» و «آمریکایی بودن» به بهترین یاران امام خمینی، تلاش فراوانی کردند تا روحانیت انقلابی را از چشم مردم بیاندازند و با تخریب شخصیت آنان مسیر خویش را برای دستیابی به قدرت فراهم آورند.
شهید مظلوم آیتالله بهشتی نمونه بارز این شخصیتها بود که در دهه شصت آماج تهمتها و افتراها از قبیل وابستگی به بیگانگان شد و تقریباً هیچ اتهامی نماند که به ایشان زده نشود. [1]
متن زیر بخشی از سخنرانی امام خمینی (ره) در تاریخ 20 مهر 1358 در سمینار دادگاه های انقلاب و حکام شرع سراسر کشور و با موضوع "تلاش دشمن در جهت حذف افراد لایق و تهمت وابستگی به روحانیت" است:
"الآن هر کس که در دولت باشد، هرکس که در شورا باشد، هر کس که در دادگاهها باشد، برایش میگویند. رایج شده است یک همچو مطلبی که بیخود برای اشخاص یک مطالبی میگویند. بیجا برای اشخاص یک چیزهایی میگویند، باید احتراز بکنند. من نمیدانم این مردم چه مردمی هستند. معالأسف در بین جوانهای ما هم اشخاصی هستند زودباور. به مجرد اینکه میگویند فلانی بله، امریکایی است، میبینیم که یک عده از جوانها هم باورشان میآید که امریکایی است! فلانی انگلیسی است.
برنامۀ خود امریکاییها و انگلیسیها این است که اشخاص صحیح را به اسم انگلیسی و به اسم امریکایی ضایعش کنند؛ چون میدانند خودشان ضایع هستند! میدانند ملت پیش آنها چه جور هست اسم انگلیسی.
یک مطلبی بود که از سیسال، چهل سال، پیش از این من یادم است که آخوندها را وقتی میخواستند، روحانیون را میخواستند طرد کنند، میگفتند اینها انگلیسیاند! خود آنها تزریق میکردند که بگویند انگلیسیاند برای ضایع کردن. الآن هم امریکایی بیشتر هست در کار. الآن هم اشخاص صحیح را خود آنها تزریق میکنند یا عمال آنها تزریق میکنند که بگویید این امریکایی است.
معالأسف بعض از اشخاص هم که حسن نیت دارند، سوءنیت ندارند، باورشان میآید و آنها هم میگویند این مطلب را، بدون اینکه بررسی بکنند..."[2]
پی نوشت ها:
1. روزنامه جمهوری اسلامی، 11 اسفند 94
2. صحیفه نور، ج 9، ص 289
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1742
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
چگونه ممکن است انسان مقدّرات و سرنوشت خود را به دست استخاره بسپارد و با تفّال به قرآن و یا دانه هاى تسبیح تکلیف خود را تعیین کند؟
#اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
❗️اولا: «استخاره» در لغت به معناى «طلب خیر از خداوند کردن» است .خداوندى که جهان آفرینش در قبضه قدرت اوست، آفریدگارى که سرنوشت تمام موجودات جهان از او سرچشمه مى گیرد و مى تواند بنده خود را با نیکیها رهبرى نماید.
🔷معناى این نوع استخاره این است:
❗️هنگامى که انسان مى خواهد کارى را انجام دهد لازم است با نهایت دقّت و توجّه، تمام مقدّمات کار را تا آن جا که ممکن است فراهم سازد و از آنچه موجب ضرر و زیان است بپرهیزد، سپس از صمیم قلب از خداوند بخواهد او را در این راه موفّق کند و نفع و خیر نصیب او سازد.
❗️خلاصه این که، وقتى انسان دست به یک کار بزرگ مى زند و سرانجام کار روشن نیست، پس از انجام کارهاى لازم که در پیشرفت او دخالت دارد، باید در این حال خدا را بخواند، و از او بطلبد که وى را در این کار از هر نظر پیروز گرداند و او را در رسیدن به مقصود رهنمون گردد.
🗯این همان استخاره به معناى «طلب خیر از خدا کردن» است که روایات صحیح و معتبرى دارد. این نوع استخاره نه احتیاج به قرآن دارد و نه تسبیح، بلکه یک توجّه باطنى است که انسان مى تواند هر روز دهها مرتبه آن را انجام دهد.
❗️در روایات مى خوانیم:«هیچ بنده باایمانى از خداوند طلب خیر نکرد، مگر این که خداوند خیر را براى او فراهم ساخت»
📚وسائل الشیعه،ج8 ص81
❗️نتیجه این گونه استخاره این نیست که انسان تردید خود را به وسیله استخاره رفع کند، بلکه غرض از آن این است که پس از انجام تدابیر صحیح، از خداوند خیر و نفع بخواهد و ناگفته پیداست هیچ موحّدى نمى تواند تأثیر خواست و کمک خداوند را در هیچ امرى انکار کند و در وسعت قدرت او شکّ و تردید نماید. این توجّه، به انسان باایمان نیرو و توان مى بخشد که در برابر مشکلات کارها ایستادگى کند و با تکیه کردن به نیروى لایزال الهى پیش رود.
❗️ثانیاً: درباره استخاره هایى که امروز مرسوم است هرگز مطلب آن طور نیست که در سؤال تصوّر شده است که انسان مقدّرات خود را به دست تسبیح بسپارد.
🗯 بلکه لازم است پیش از استخاره جهات زیر در نظر گرفته شود:
1⃣ استمداد از عقل و فکر:
❗️ خداوند بر بندگان منّت گذارده و آنها را با نیروى عقل مجهّز ساخته است. عقل مى تواند در بسیارى از موارد سرانجام کار را از نظر سود و زیان روشن سازد و تشخیص دهد کدام یک از انجام و ترک، مصلحت است. در این موارد هرگز استخاره به تسبیح و قرآن مورد ندارد.
2⃣مشورت با افراد مطّلع:
❗️اسلام بقدرى به مسأله مشورت اهمّیّت داده که آن را از علائم ایمان دانسته است. قرآن مجید مى فرماید «و کارهایشان به صورت مشورت در میان آنهاست. »
📓شوری38
❗️ و نیز خداوند به پیامبر خود دستور مى دهد که در کارهاى مهم با یاران خود مشورت کند: «با آنان مشورت کن»
📓ال عمران159
❗️در این صورت هرگاه نظر قاطعى از افراد با تجربه در کارى ابراز گردید، دیگر موردى براى استخاره باقى نمى ماند.
🗯امّا در صورتى که ابهام کار از طریق عقل خود انسان و از راه مشورت گشوده نشد و مطلب ابهام و پیچیدگى پیدا کرد، در این موقع انسان در حالت تحیّر و تردید فرو مى رود و یک حال بلاتکلیفى، توأم با ناراحتى براى او پدید مى آید.
❗️نخستین فایده استخاره با قرآن یا تسبیح در این موقع این است که آن حالت تحیّر را از بین مى برد و انسان را از تردید و دو دلى رنج دهنده اى راحت مى کند.
🔴دیگر این که، معناى استخاره در این هنگام این است که از خداوند مى خواهد خیر و صلاح او را از این راه نشان دهد. اکنون که بنده اش تمام درها را به روى خود بسته دیده است از صمیم قلب و با خلوص تمام از پروردگار خود مى خواهد او را از این راه به آنچه صلاح در آن است ـ اعم از فعل و ترک ـ راهنمایى بفرماید.
مسلّماً توجّه به خدا توأم با خلوص نیّت در این حالت مؤثر است. چه مانعى دارد که خداوند از این راه خیر و صلاح او را نشان دهد؟
⁉️فرض کنیم این شخص متحیّر استخاره نکند آیا مى تواند خود را از یکى از فعل و ترک باز دارد؟ بطور مسلّم نه، بالاخره در این موقع یا آن کار مورد نظر را انجام مى دهد، یا انجام نمى دهد. چه بهتر که در این حالت، در انتخاب یکى از دو طرف، توجّهى قلبى به خدا پیدا کند و از او بخواهد که آنچه مصلحت است براى او از طریق استخاره معیّن فرماید. مسلّماً به هنگام انتخاب آن از این راه با قاطعیّت و اطمینان بیشترى به راه خود ادامه مى دهد و آن نیز در پیروزى او مؤثر است.
🔷منابع:
📚وسائل الشیعه ج8 ص78 باب6
📚پاسخ به پرسش های مذهبی،ص651
@Rahnamye_Behesht
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1743
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
شنیده ام که نماز بدون ولایت قبول نیست آیا صحت دارد یا خیر.لطفا سند قرانی و حدیثی ان را اعلام بفرمایید.
#مذهبی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
بله در این باره روایات متعددی در
در مجامع روایی ما آمده است که عبادت پرودگار بدون ولایت اهل بیت نقش بر آب است
📚وسایل الشیعه،ج1 ص70 باب 12
📚الفصول المهمه،ج1 ص665 باب 67
📚مستدرک الوسایل،ج1 ص109 باب 12
📚بحار الانوار،ج27 ص166 باب 7
❗️در روایتی امام صادق فرمود:
"اول چیزی که خداوند از بنده روز قیامت می پرسد از نماز وزکات وروزه وحج واجب واز ولایت ما اهل بیت است اگر به ولایت ما اقرار بکند وبمیرد خداوند از او نماز وزکات وحجش را قبول میکند والا هیچ عملی از اورا قبول نمیکند"
📚امالی صدوق،ص256
❗️حضرت علی فرمود:
"اگر بنده ای از شدت سجده گردنش از تنش جدا شود اما ولایت مارا نداشته باشد از او قبول نمیشود "
📚بحار الانوار،ج27 ص167
❗️امام صادق فرمود؛
"کسی که با اعتقاد شما (شیعیان) در پیشگاه خدا حاضر نشود خداوند از او هیچ حسنه ای را قبول نمیکند واز هیچ گناه او نمیگذرد"
📚الکافی،ج8 ص33
@Rahnamye_Behesht
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1744
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
اشتباه خداي محمد در قرآن
قرآن در سوره واقعه مردم را سه دسته فرض كرده در صورتي كه در سوره بلد دو دسته !!!
تناقض و اشتباه در قرآن
#دینی #قرآنی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1⃣ نويسنده شبهه به اين نكته توجه نداشته تقسيمات مختلف مي تواند به اعتبار مقسم متفاوت باشد. براي روشن شدن اين مسئله ابتدا مثالي مي زنيم و سپس به متن شبهه مي پردازيم. فرض كنيد بخواهند دانشجويان دانشگاهي را تقسيم بندي كنند. در يك حالت مي توان گفت: دانشجويان اين دانشگاه به گروه هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا تقسيم مي شوند.
و به اعتبار ديگري نيز مي توان چنین تقسیم بندی کرد: دانشجويان اين دانشگاه زن و مرد هستند.
🔶 اين موضوع به اين معنا نيست كه ما حواسمان به تقسيم قبلي نباشد!! تقسيم دوم ( زن و مرد) مورد قبلي را نيز در بر مي گيرد.
2⃣ شبهه فوق به آيات ٧ تا ١١ سوره واقعه و آيه ١٩ سوره بلد مربوط است.
در سوره واقعه خداوند مي فرمايد :
💎 «وَ كُنْتُمْ أَزْواجاً ثَلاثَةً (7) فَأَصْحابُ الْمَيْمَنَةِ ما أَصْحابُ الْمَيْمَنَةِ (8) وَ أَصْحابُ الْمَشْئَمَةِ ما أَصْحابُ الْمَشْئَمَةِ (9) وَ السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ (10) أُولئِكَ الْمُقَرَّبُونَ (11)»
ترجمه: و شما خلایق بر سه دسته مختلف شوید (7) گروهى سعادتمندان، اصحاب یمین باشند که چقدر حالشان (در بهشت ابد) نیکوست! (8) و گروهى شقاوتمندان، اصحاب شومى و شقاوتند که چقدر روزگارشان (در دوزخ) سخت است. (9) و (طایفه سوم) آنان که (مشتاقانه در ایمان) بر همه پیشى گرفتند و (در اطاعت خدا و رسول) مقام تقدم یافتند. (10) آنان به حقیقت مقربان درگاهند (11) 💎
💢 كلمه «ميمنه» از ماده «يمن» است كه در مقابل شوم و شومي به كار مي رود. و معنايي مخالف آن دارد پس اصحاب ميمنه افرادي با سعادت و يمن و بركت هستند و در مقابل اين افراد، اصحاب مشئمه يعني صاحبان شومي و شقاوت قرار مي گيرد.
⚜ دسته سوم كه «السابقون السابقون» مي باشند انسان هاي مومني هستند كه دائما در كار خير از ديگران پيشي مي گيرند و حقيقتا مقربان درگاه الهي اند.
البته بايد توجه داشت كه آنان نيز جزىي از اصحاب ميمنه هستند ولي با درجاتي والاتر از سايرين و با فضيلت تر.
3⃣ در آيه 18 و ١٩ سوره بلد خداوند مي فرمايد:
💠 «أُولئِكَ أَصْحابُ الْمَيْمَنَةِ (18) وَ الَّذينَ كَفَرُوا بِآياتِنا هُمْ أَصْحابُ الْمَشْأَمَةِ (19)»
ترجمه: که آنها اهل یمین و سعادتند (و نامه عمل به دست راست گیرند). (18) و آنان که به آیات ما (قرآن و دیگر کتب آسمانى) کافر شدند آنها اهل شومى و شقاوتند (نامه عمل به دست چپ دارند) (19) 💠
🔳 آيه صرفا به بيان دو گروه كلي پرداخته و فارغ از درجاتي كه افراد تحت اين گروه ها دارند آن ها را معرفي نموده است.
💥 در حقيقت همانند همان مثال دانشگاه كه در ابتدا بيان كرديم هيچ تناقض و اشتباهي در اين آيات نيست.
🔰 با توجه به مطالب بالا بدست می آید که «السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ» در سوره واقعه در واقع جزء دسته اصحاب ميمنه هستند و قسم سومی در مقابل (قسیم) آنها نیست.
⬅️ کافيست كه بدون غرض ورزي و عناد بنگريم و بيانديشيم.
@the14ir
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1745
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
اگه تو دنیا #حکومت #اسلامی وجود نداشته باشه چه ضربه ای به #اسلام وارد میشه ؟
#دینی #سیاسی
✅◀️ پاسخ : ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✳️بهتر است بگوییم : «چه ضربه ای به مسلمانان وارد میشود ؟» ، چون "اسلام" دین خداست و هیچ ضربه ای به آن وارد نمیشود ، خودش آن را حفظ میکند ، وگرنه تا کنون هیچ اسم و اثری از آن نمانده بود . در هر حال لازم است بیاندیشیم که:
✔️اسلام چیست؟
✔️حکومت یعنی چه ؟
✔️دین بدون حکومت (هر دینی ، چه حق و چه باطل) چقدر معنا دارد ؟
✔️چقدر امکان تحقق دارد و خیر و ضرر دنیوی و اخروی مسلمین در چیست؟
1⃣حکومت چنانچه از نامش پیداست "حاکمیت" است و حاکمیت به این معنا نیست که یک نفر به تاج و تختی برسد و یا یک حزب رأی بیاورد و منتخب آن وارد کاخی گردد ، بلکه حاکمیت بر تمامی شئون فردی و اجتماعی و سرنوشت مردم یک جامعه میباشد .حال این حاکمیت حق کیست و از آن کیست ❓ آیا جز اینست که از آنِ خالق حکیمِ عالَم و انسان میباشد ❓ آیا میشود که حاکم عالم هستی ، خالِق آن "الله جلّ جلاله" باشد ، حاکم نظام خلقت او باشد ، حاکم یوم الدّین (روز جزا و معاد) نیز او باشد ، اما حاکم بر انسانها و جوامع انسانی ، غیر او باشد ❓ حکومت حق و مال کسی است که حُکم و حکمت از او و مال اوست ؛ (القصص،70)
2⃣پس حکومت ، حقِ مالک است و مالک تنها اوست ، حکومت حق هدایت کننده است که هادی اوست ، حکومت حق قادر ما یشاء است که اوست ، حکومت حق کسی است که خلقت به اراده ی اوست و جان ها در ید قدرت اوست و بازگشت نیز به سوی اوست.
3⃣پذیرش حکومت الله جلّ جلاله ، یعنی پذیرش حُکم خدا که توسط نبی و رسولش (ص) ابلاغ شده است و از این رو اطاعت خود را در اطاعت آنان تجلی داده و بر شمرده است ؛ پس حکومت خود را در حکومت انسان کامل و خلیفة الله و مقام "ولایت" ، تکوین ، تشریع و ابلاغ نموده و فرموده است اگر به الله جلّ جلاله و معاد ایمان دارید ، حقیقت و عینت (تأویل) خیر (کمال) و سعادت دنیا و آخرت همین است ؛ (النساء،59)
4⃣بی تردید نه هیچ جامعه کوچک یا بزرگی بدون حکومت میماند و نه جهان . پس اگر حکومت الهی محقق نگردد ، حاکم الهی حکومت نکند ، حتماً غیر او و به طریق خلافِ امر او حاکمیت می یابد و یقیناً میشود حاکمیت "هوای نفس" و "حاکمیت ربّ النوع ها" ، که همان حاکمیت ظلم و جور است.
5⃣اساساً "دین یعنی حاکمیت" . پس از معارف که برای شناخت انسان از حقایق عالم هستی میباشد ، احکام شخصی ، از عبادات گرفته تا مطهرات و اخلاقیات ، همه برای "حاکمیت" انسان بر مملکت وجود خویش است و تمامی احکام اجتماعی ، برای تحقق "حاکمیت" الهی و حاکمیت "حق" بر جامعه بشری میباشد . پس روشن است که اگر حاکمیت اسلام نباشد ، چه میشود / حاکمیت طاغوت های درونی و برونی بر انسان و جامعه مسلط میگردد. و انسان (جامعه) به جای ولایت الله جلّ جلاله که در ولایت رسول الله و اهل عصمت صلوات الله علیه و آله و "ولایت فقه و احکام الهی" تسری یافته است ، ولایت ابلیس و شیطانهای زیر مجموعه از جنّ و انس را گردن مینهد و سلطنت شیطانی را خودش بر خودش مسلط میکند.
🔰چه زیبا و ژرف فرموده که شیاطن (از ابلیس گرفته تا سایر شیاطین) هیچ تسلط و سلطنتی بر مؤمن و متوکل ندارند و فقط بر کسانی تسلط دارند که خودشان ولایت آنها بپذیرند؛ (النّحل، 99 و 100)
6⃣پس اگر حکومت اسلامی بر مملکت وجود و بر جامعه انسانی حاکم نباشد ، اصلاً "اسلامیت" محقق نگردیده است و حتماً جایش را به حکومت طواغیت و مستکبران ظالم میدهد و همه گمراه میشوند و بالتبع در دنیا و آخرت به ضلالت و ذلت کشیده میشوند.
7⃣بی تردید هر حکومتی مستلزم به "دعوت" از سوی حاکمیت و "پذیرش" از سوی مردم است . پس اگر حکومت اسلامی نباشد ، حاکم همه را به سوی خود دعوت میکند ، چه با تبلیغ و فریب و چه با اکراه و تحمیل و چه با زور . و هر دعوتی جز به سوی خدا ، شرک است و هر حرکتی جز در "صراط مستقیم" انحراف و انحطاط است.
♦️سکولاریسم:
سکولاریسم یک اسم جدید است ، نه یک رسم جدید . از وقتی "دین" بوده ، دعوای "جدا کردن دین از حکومت و سیاست" هم بوده است . چرا که طواغیت و فراعنه و مستکبران و زورگویان ، حکومت بر مردم و به بندگی و بردگی کشیدن آنها را میخواهند و به اعتقادات نظری آنها کاری ندارند . اما دین حق نه اجازه حکومت به آنها را میدهد و نه اجازه تسلیم به بندگان خدا را میوهد ، لذا تمامی حکومت های غیر خدایی ، با دین مخالف هستند ، اما چون نمیتوانند مردم را از خدا و دین خدا جدا کنند ، میگویند : "دین یک سری باور ها و رفتار های شخصی است و نباید در حکومت وارد شود" در واقع میگویند : حکومت را به ما مستکبران بسپارید ، خودتان آن قدر عبادت کنید که جان از بدنتان خارج شود.
◀️شبهه #شماره_1746
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
آغاز پیدایش #اندیشه ی «جدایی دین از #سیاست» از چه زمانی بوده است ؟ و چرا میگویند : سیاست بد است و به ویژه به ما طلبه های جوان توصیه میکنند که وارد سیاست نشوید که آلوده میشوید؟!
#دین_و_سیاست
#حکومت_دینی
✅◀️ پاسخ : ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✳️تاریخچه ی غیر مدون اندیشه ی «جدایی دین از سیاست» از همان موقعی آغاز شد که جامعه و ضرورت اداره و تدبیر امور جامعه و تشکیل حکومت یا دولت (بزرگ یا کوچک) شکل گرفته است. چرا که از همان ابتدا دو گروه داعیه ی هدایت ، اداره و حکومت بر جامعه را داشتند.
🔸گروه اول : انبیای الهی میباشند که فقط احکام و اوامر الهی را موجب رشد و کمال فرد و جامعه اعلام نمودند.
🔸گروه دوم : سلاطین ، حاکمان ، زورمداران و گردنکشان هستند که ملت را ملزم به اطاعت از قوانین دلخواه خودشان میدانستند و میدانند.
✔️چنانچه در قرآن کریم میخوانیم ، وقتی خداوند متعال به موسی و هارون (ع) مأموریت داد که به سوی فرعون بروند ، در اولین دستور فرمود که به فرعون بگویید که دست از این قوم بردارند و هدایت آنها را به نبی مرسل بسپارند ؛ (طه ، 47) و آنان نیز چنین کردند . وقتی به نزد فرعون رفتند، نگفتند : آمده ایم تو را به یکتا پرستی دعوت کنیم ، [اگرچه در معنای رسول و دعوت آنها همین معنا نیز جاری است] ، بلکه ابتدا گفتند : آمده ایم تا فرزندان اسرائیل را با ما بفرستی ؛ (الشعراء ، 16، 17)
💥با پیروزی ادیان الهی و طرفداری گسترده ی مردم از انبیاء ، اوصیاء و اولیای الهی ، زورمداران که نمیتوانستند دین را از مردم بگیرند ، سعی کردند با ترفندهای دیگری وارد عمل شوند ، لذا این ساز را نواختند که «بسیار خوب ، شما میتوانید متدین باقی بمانید . اما دین یک مسئله ی شخصی است و نه اجتماعی و سیاسی ، پس دین از سیاست جداست . اهل دین ، امور دینی را اداره کنند و ما (قدرت طلبان) ، سیاست و حکومت را اداره میکنیم.
1⃣حتی در تاریخ اسلام شاهدیم که نه تنها بت پرستان حاکم بر شبه جزیره ی حجاز به پیامبر (ص) وعده ی ثروت و قدرت دادند تا از داعیهی خود دست بردارد ، بلکه در ادامه نیز چنین شد . چنانچه شاهدیم در ماجرای سقیفه و پس از آن چنین شایع کردند که در دینداری ، ایمان ، علم ، تقوا ، درایت و جانشینی حضرت علی (ع) بر اساس ماجرای غدیر خم و ... شکی نیست ، اما دین یک مسئله است و «سیاست و حکومت» مسئله ی دیگری است و اکنون که حضرت رسول اکرم (ص) رحلت نموده است ، مصلحت است که با توجه به مسائل متعددی ، چند صبایی ما حکومت را اداره کنیم.
2⃣پس از شهادت حضرت امیرالمؤمنین (ع) نیز ، معاویه جدایی دین از سیاست را اعلام نمود و پس از ماجرای کربلا و شهادت امام حسین (ع) ، یزید ملعون پایان دین را اعلام نمود . از آن پس نیز خلفا که نه شیعه بودند و نه سنی ، اما باید بر جامعه ی اسلامی حکومت میکردند ، از آن جهت که نمیتوانستند به دروغ ادعا کنند که ما شیعه هستیم ؛ چرا که در آن صورت باید حکومت را به امام عصرشان تسلیم میکردند ؛ ادعا کردند که ما سنی [پایبند به سنت شیخین] هستیم . و امامان یا علما باید به امور دینی بپردازند و ما به حکومت . لذا همه ی ائمه (ع) را به خاطر نقش آنها در سیاست و ترس از سقوط حکومت به شهادت رساندند و نه به خاطر بیان احکام وضو ، طهارت ، غسل و ...
3⃣جدایی دین از سیاست به صورت مدون نیز پس از رنسانس و سقوط حکومت جبار و خرافاتی کلیسا بر جهان غرب شکل گرفت و رفته رفته با ارائه ی نظریات متفاوت و تبلیغات گسترده تکمیل شد . اما برای روشن تر شدن موضوع توجه به نکات ذیل ضروری است:
🔰«دین» به معنای «آیین و روش زندگی» و نیز «سیاست» به معنای «تدبیر امور اداره ی جامعه» اموری نیستند که به یک گروه خاص اختصاص داشته باشند و یا جدا کردن آنها از یکدیگر معنا و مفهومی داشته و یا اصلاً ممکن باشد . لذا «جدایی دین از سیاست» ، دروغی بیش نیست.
🔰با توجه به معانی فوق معلوم میشود که همه ی انسانها «دین» دارند ، منتهی تفاوت یا حتی تضاد در نوع «دین» آنهاست و نه در دینداری و بی دینی . بت پرستی ، و ایسمهای متفاوت امروزی چون : هگلیسم ، مارکسیسم ، کمونیسم ، امپریالیسم ، فمینیسم و ... نیز دین هستند . چرا که تعریفی از اول و آخر و مسیر جهان (جهان بینی) و باید و نبایدهای (ایدئولوژی) منطبق با آن جهان بینی ارائه میدهند و مردم را به سوی آن دعوت میکنند . لذا آنانکه مخالف دین هستند ، در واقع میگویند : دین تو نه ! اما دین من آری!
🔰سیاست نیز امری نیست که کسی بخواهد مخالف آن باشد . همه چه بخواهند و چه نخواهند ، با سیاست (بمعنای عام یا خاص آن) زندگی میکنند .
♦️مثال:
در مسئله ی سیاست به معنای خاص حکومت ، دولت ، قدرت حاکمه و ... ، انسان هر موضعی که بگیرد ، خود نوعی سیاست است . اگر کسی موافق و مدافع سیاستی باشد ، خود سیاست است ؛ اگر مخالف و معارض سیاستی باشد ، خود سیاست است ؛ اگر حرف بزند (بر له یا علیه) ، نوعی سیاست
است ؛ و اگر سکوت کند و کنار بکشد نیز نوعی سیاست است . پس گریزی از سیاست نیست . لذا بیش از پیش مشهود است که شعار «جدایی دین از سیاست» ، دروغی بیش برای کنار گذاشتن مردم و تک تازی در حکومت و قدرت نیست.
🔰با توجه به نکات فوق معلوم میشود که پس هیچ دینی (اعم از ادیان الهی و یا مکاتب بشری) وجود ندارد که درباره ی حکومت ، سیاست ، دولت ، قدرت و ... ، نظر و باید و نبایدی نداشته باشد . حتی سکولاریسم ، نیز نوعی سیاست را دیکته میکند . و امر و دعوت به «جدا دانستن دین از سیاست» نیز خود دیکته ی نوعی سیاست است
🔰علت تبلیغ بر علیه ورود به مسائل یا امور سیاسی نیز ناشی از حیله ی قدرت طلبان مستکبر و حماقت برخی به اصطلاح متدین است . میگویند : وارد سیاست نشوید که کثیف و آلوده میشوید ! غافل از آنکه کنار کشیدن به هنگامی که انسان متدین باید در صحنه باشد ، خود سیاستی بسیار کثیف و آلوده است . در واقع سیاست تسلیم ، شرک ، پذیرش تحقیر ، استعمار ، استثمار و استحمار (خر کردن) است که توسط مستکبرین شیطان پرست ترویج میگردد.
🔰البته باید توجه داشت که فرق است میان «سیاست» با «سیاسی کاری» به اصطلاح امروزی . سیاست یا شرکت در امور اداره ی جامعه ، یا همان حکومت و دولت ، امری الهی ، عقلی و فطری است و چنانچه بیان شد ، احدی را امکان گریز از آن نیست ، اما «سیاسی کاری» ، به معنای دغل بازی ، زد و بند ، باند بازی و ... ، نتیجه ی همان اندیشه های ماکیاولی است . لذا شاهدیم که حضرت امام خمینی (ره) خطاب به حکومت ظالمانه ی پهلوی که شایع مینمود سیاست کثیف است و علمای محترم و پاک و طاهر و مؤمن و ... ، نباید وارد آن شوند ، بدین مضمون فرمود که اگر منظورتان از سیاست ، همان «پدر سوخته بازی» است ، آن مال شما و ما دخالت نمیکنیم . اما سیاست به معنای اداره ی امور حکومتی مردم ، چیزی نیست که دین در آنجا سکوت کرده و بگوید : بیان احکام وضو ، طهارت ، غسل ، نماز ... و سایر عبادات شخصی با خدا ، و بیان احکام و اجرای مابقی امور اجتماعی و سیاسی مانند : حکومت ، دولت ، ولایت ، جنگ ، صلح، اقتصاد ، قوانین اجتماعی و ... ، با گردنکشان خودتان . نماز خواندن و تلاوت قرآن کریم (بدون عمل) ، دعا و توبه و ... ، با آحاد مردم ، اما اداره ی استعدادهای سیاسی ، حکومتی ، اقتصادی ، بهره وری از منابع و انرژی ها و ... با یک عده ی خاص که با قدرت و زور به حکومت رسیده اند ❗️ آخر این چه جور دینی است و یا اساساً چه گونه خدایی است ❓ لذا شاهدیم تمامی کسانی که شعار «جدایی دین از سیاست» سر میدهند ، اگر چه قیافه ای مقدس مأب به خود بگیرند ، خواسته یا ناخواسته در راستای سیاستها ، اهداف و منافع آمریکا و سایر شیاطین بزرگ و کوچک حرکت میکنند.
🔍 @Sho1bahat 👥
http://www.x-shobhe.com/print/577.html
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1747
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
«تفکر سکولار» چیست؟ آیا در تضاد با «تفکر مهدوی» است؟
#دینی #سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
شایع ترین تعریف در مفهوم سکولاریسم، جدایی دین از سیاست است. اما تعریف دقیق سکولاریسم را می توان این گونه بیان کرد: «نوعی طرز تفکر نسبت به حقایق هستی براساس یافته های «مادی دنیوی» بدون تکیه یا مبنا قراردادن راهکارهای دینی و معنوی.»[1] چند کلیدواژه در تفکر سکولاریسم وجود دارد، از آن جمله است؛ علم باوری، عقل بسندگی، شکاکیت معرفتی.
اساس سکولار بر این مبنا چیده شده است که در این عالم به عقل و علم بشر بسنده کن و ماوراء و فراماده را به فراموشی بسپار. چرا که قابل اثبات با ابزار تجربی نیستند و انسان را به مرحلۀ شکاکیت معرفتی می رسانند. از این رو در این عالم چیزی ارزش دارد که بتوانی آن را با ابزار تجربه درک و حس کنی و الّا وجود آن را نفی کن.
در مورد گزاره های دینی نیز با این ادعا که این گزاره ها دست نایافتنی و فراتر از عقل هستند، و عقل انسان توانایی اثبات امور متافیزیکی را ندارد، در صدد نفی و رد گزاره های وحیانی می باشند.
تکیه به علوم تجربی به عنوان ابزار معرفتی علی رغم این که آثاری در پیشرفت صنعت و تکنولوژی داشته است، ولی منحصر شدنِ به آن، سبب جدایی از نیازهای فرامادی و معنوی بشر گردیده است. این عملکرد چالش های عمیق نظری و عملی در نیمۀ دوم قرن بیستم به بعد را موجب شده است. تهدید جامعۀ بشری به وسیلۀ دو جنگ جهانی، افسارگسیختگی و ابتذال فرهنگی و جهت گیری به طرف حیوانیت مدرن با استفاده از تکنولوژیِ صرف، زنگ خطر نیاز به معنویت و تکیه بر نیازهای فرامادی را حتی در ذهن برخی دانشمندان غربی به صدا در آورده است.
در حالی که مکتب اسلام به عنوان غنی ترین و کامل ترین مکتب در جهان، تکیۀ مشخصی بر امور غیرمادی دارد. خداوند در سورۀ بقره صراحتاً از ایمان به غیب سخن می گوید: «الذین یومنون بالغیب...»[2] کلمۀ غیب بیش از 40 بار در قرآن بکار رفته است. از مهمترین مرزهای تفکیک ایمان و کفر، مسئلۀ غیب می باشد. تجربه گرایان برای خود در دنیا دیواری کشیده اند و خود را در چهارچوبِ آن محصور کرده اند و به زندگی حیوانی بسنده کرده اند. در حالی که مومنین حصار ماده را کنار زده اند و با ایمان به غیب و فراماده درصدد درنوردیدن آن به سمت نور و تعالی هستند.[3]
سکولار معتقد به فراماده نیست، و هر چیزی غیر از ماده را نفی می کند. دقیقاً نظر مقابل سکولار نظر اسلام است که معتقد به ماده و فراماده است. از مصادیق فراماده ایمان به غیب می باشد. ایمان به غیب موارد متعددی دارد. از مهمترین مصادیقِ آن، ایمان به امام غائب است. ایمان به امام غائب و ناظر دانستن ایشان بر اعمال و رفتار، وسیله ایست برای تعالی و رشد فرهنگی انسان. و این تفکر، متناقض تفکر سکولاریسم است که انسان را محصور به ماده کرده و نتیجۀ آن، به اذعان دانشمندان غربی به ابتذال فرهنگی و انحطاط بشریت تبدیل شده است.
متن کامل:
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=295307
منبع سایت تبیان
https://tlgrm.me/pasokhgoyan/583
http://shayeaat.blogfa.com/post/300
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1748
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
در عجبم، برهنگی زنان عریان را دیدیم و فریاد کشیدیم
اما
پاهای برهنه کودکان شهرمان را دیدیم و سکوت کردیم
شاید هنوز راه درازی در پیش داریم تا بفهمیم که گناه برهنگان را به پای خودشان خواهند نوشت
اما گناه پاهای برهنه را به پای ما
#دینی #سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
🔵🔵پاسخ اجمالی:
✳️برهنگی زنان و #برهنگی_کودکان فقیر دو مقوله ایست کاملا جدا.
که نویسنده با زیرکی کامل خواسته از #پاهای_برهنه ی کودکان برای سرپوش گذاشتن بر #برهنگی_زنان استفاده کنند.
✳️برهنگی زنان حاصل #فقر_فرهنگی ست و برهنگی کودکان حاصل #فقر_مادی
پاهای برهنه ی کودکان حاصل ظلم کسانی ست که یا #دین ندارند یا از دین استفاده #ابزاری میکنند.
✳️هر کجا فقری هست در پشت آن #ظلمی نهفته است که اگر باور بر خدا و آخرت وجود داشت #ریشه_ی_ظلم بر بشر خشکیده میشد.
✳️اسلام بدور از دین و #مذهب و #نژاد و #ملیت کمک به همه ی #مستضعفان دنیا را بر خود لازم میداند.
که این #شعار بزرگترین فریاد انساندوستی ست.
✳️اسلام برای حمایت از فقرا آموزه هایی دارد که برخیشان نه تنها مستحب بلکه واجبند.
#خمس و #زکات، صدقه، نذر و احسان و....
اینها همه نشان از آن دارد که مبارزه با فقر از برنامه های اصلی اسلام است.
✳️پس آنانکه دغدغه ی دین دارند قطعا فریاد مبارزه با فقرشان رساتر و بلندتر از بقیه ی فریادهاست.
اما؛
مقوله ی برهنگی زنان، تنها عملی شخصی نیست، بلکه #بازتاب_منفی آن در جامعه دامنگیر سایرین نیز میشود.
همچنانکه نتایج آن را در فرهنگ #غیر_اخلاقی غرب و دامنه های آن را در داخل کشور بوضوح میبینیم.
✳️فرهنگی که با برهنه کردن زنان زمینه ی انواع #انحرافات را در درون جامعه فراهم میکند.
✅اگر هر کسی بر وظیفه ی خود کوتاهی نکند، گناه کس دیگری را بر گردن او ننویسند.
خواه #سکوت در برابر انحرافات #اخلاقی باشد خواه در مقابل پاهای برهنه ی کودکان.
@Forqanecybery
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1749
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
میگویند که اگر #سوء_استفاده از #زن بد و مذموم است ، چرا خدا وعده ی #حوریان را برای #دعوت و #تبلیغ داده است؟
#دینی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✳️حالا مگر «لذت جنسی» ، چه در دنیا و چه در بهشت بد و مذموم است که «نعوذ بالله» میگویید !؟ بیش از یک سال است که این شبهه قدیمی را با جمله بندی های متفاوت در فضای مجازی مطرح میکنند ، هر کدام را هم پاسخ دهید ، با جمله بندی جدیدی همان حرف خود را میزنند
1⃣در غالب مکرها و ترفندهای ضد تبلیغی ، از حربه ی تغییر کلمات از مواضع خود (شیوه یهود) ؛ تغییر معنا و مفهوم و مصداق و نیز خلط مبحث در ذهن مخاطب ، بهره گرفته میشود . در طرح این شبهه نیز همین ترفند به کار رفته است ؛ بسیار فرق است بین «استفاده یا سوء استفاده» ، با «وعده و وعید» . حال خواه در امور دنیوی باشد یا اخروی.
2⃣استفاده یا سوءاستفاده از کشش ها و میل های معنوی و مادی انسان [چه در راه حق و چه باطل] این است که "در حال" از آن عامل استفاده شود.
♦️مثال :
اگر برای کودکی ، یک بازی فکری تهیه کنید و در اختیارش بگذارید تا با میل و رغبت به آن ، حروف الفبا یا اعداد را یاد بگیرد ؛ خیلی فرق دارد تا اینکه به او وعده دهید که اگر تحصیل کنی ، برایت جایزه میخرم ؛ یا تهدید به تنبیه کنید که اگر درست را نخوانی ، از تفریح خبری نیست ؛ یا بشارت دهید که اگر تحصیل کنی خوشبخت میشوی ؛ یا انذار دهید که اگر تحصیل نکنی ، در آینده بدبخت میشوی.
♦️سوء استفاده از زن :
سوء استفاده از کشش و میل جنسی در زن و مرد ، به ویژه در تبلیغات [که غالباً با نمایش زیباییها یا جاذبه های جنسی زنانه انجام میپذیرد] این است که صورت یا بدن زیبا را کنار یک شکلات یا هر محصول و کالای دیگری میگذارند ، تا بدین بهانه ، توجه به آن کالا یا محصول جلب شود . در واقع "دو شکلات" از دو بِرند متفاوت ، هیچ تفاوتی با هم ندارند ، اما اگر هر کدام در تبلیغ از جاذبه جنسی زیباتری سوء استفاده کرد ، مشهور تر و محبوب تر میگردد . یک فیلم جنگی ، یا سیاسی ، یا کمدی میسازند ، اما در کنارش یک یا چند سکس نشان میدهند که رغبت به دیدن آن فیلم زیاد شود.
♦️وعده ی پاسخ به نیازها :
اما اگر پدر و مادری به فرزند خود گفتند : تحصیلات خود را سریعتر به انجام برسان ، تا برایت دختر یا پسر زیبا و مقبولی را به همسری بگیریم ، دیگر نامش «وعده» است ، نه سوء استفاده از جنسیت زن یا مرد یا نیازها و تمایلات جنسی آنها . یا اگر در مقابل این بشارت ، انذار دادند که اگر تحصیل ، شغل ، ادب و شخصیت نداشته باشی ، اگر فکر و برنامه ریزی نداشته باشی ، اگر اخلاق نداشته باشی ... ، کسی حاضر نمیشود با تو ازدواج کند ، نامش "وعید و انذار" است ، نه سوء استفاده از جنسیت در تبلیغ و دعوت.
♦️لذات روحانی و جسمانی :
بشر در این دنیا متشکل از «روح و جسم» است ، پس همه نیاز و لذت روحانی دارد و هم نیاز و لذت جسمانی . جسم انسان ، از لذات روحانی او هیچ لذتی نمیبرند و چه بسا رسیدن روح به لذت ، موجب زحمت بدن نیز باشد . مگر نماز ، روزه یا جهاد برای بدن لذت دارد ؟! لذات بدن نیز سبب لذت روح نمیشوند . مگر روح از خوردن ، خوابیدن و جماع ، لذت میبرد ؟! آخرت هم همینطور است ، بشر در آنجا روح و جسم دارد و هر کدام لذتها و اَلَم های خود را دارند. مقام محمود ، مقام قرب ، لقاء الله و ... لذت روح است ؛ درد فراق ، پشیمانی و حسرت هم روح است . حور و قصور و چشمه ها و ... در بهشت ، لذت بدن بهشتی است ، آتش و زقوم و قل و زنجیر هم درد بدن جهنمی است.
♦️جهان بینی سکس مداری :
جهان بینی ها متفاوت است ؛ توحیدی ، اسلامی ، مادی با زیر شاخه هایش ، مثل اقتصادی و ...، برخی نیز پیرو «جهان بینی سکس مداری» هستند ، همه چیز را از دریچه سکس میبینند ، به جز غریزه ی جنسی ، هیچ غریزه حیوانی یا استعداد انسانی دیگری در آنها رشد نیافته و شکوفا نگردیده است . اینان چون از دنیا نیز جز درد و لذت جسمی چیزی نفهمیدند ، راجع به بهشت و جهنم نیز چیزی جز درد و لذت جسمی نمیفهمند . هر گاه بگویی جهنم ، تکذیبش میکنند و هرگاه بگویی بهشت ، به یاد سکس و لذت جنسی با حوریان می افتند ! پس نه خدا را شناخته اند ، نه قرآن را ، نه خودشان را و نه بهشت و جهنم را . به جز لذایذ جنسی (سکس) ، نه چیزی میدانند ، نه میبینند ، نه میفهمند و نه میخواهند ، با این حال راجع به قرآن و معاد نیز خود را صاحب نظر و نقّاد میدانند!
♦️کدام دعوت :
اما حُقه ی بعدی طراحان جنگ نرم در این میدان ، همین دعوت به «زن» است که ادعا میکنند ! حال کدام پیامبری مردمان را به «زن ، مرد و لذایذ جسمانی» یا حور و قصور دعوت کرده است ؟! این ادعا و افترا ، دلیل بر آن است که در عمرشان حتی یک دقیقه به دعوت انبیای الهی توجه نکرده و در آن تأمل ننموده اند . اتفاقاً این دعوت "شیاطین انس و جنّ" است که هر گاه بخواهند دعوت کنند ،به سکس و شراب و رباب و قمار دعوت میکنند و هر گاه بخواهند تهدید و عذاب کنند ، به قول خودشان "تحریم اقتصادی" میکنند.
🔰انبیا ، رسولان و اولیای الهی ، هیچگاه کسی را به حوریان بهشت دعوت نکردند ، بلکه به «توحید و معاد» دعوت کرده اند . بدیهی است که اگر دعوت آنان ، به حور و قصور بود ، نه کسی با آنها مخالفت داشت ، نه جنگ افروزی میشد ، نه ترور میشدند و نه در همیشه زمان و به ویژه امروز ، اسلام هراسی میشد . منتهی دعوت به پرستش و بندگی «الله جلّ جلاله» ؛ همشیه توأم با رد ، تکفیر و تکذیب خدایان دورغین و ربّ النوع های کاذب است و همین منافع آنها را به خطر می اندازد و مقابله میکنند . وگرنه این که در بهشت به کسی حوری میدهند یا نمیدهند ، برای آنها فرقی ندارد.
♦️خبر :
آنچه که در مورد نعمات معنوی و مادی بهشت و یا عذابهای معنوی و مادی جهنم بیان شده است ، «خبر» است ، نه دعوت . و آنچه در قالب "بشارت و انذار" طرح میشود ، "وعده به اجر و وعید به کیفر" است ، نه استفاده یا سوء استفاده ، اگر چه انسان بر اساس خبر و آگاهی ، هدف و جهت خود را انتخاب و یا اصلاح مینماید.
♦️مثال :
خبر میدهد که این ابلیس و سایر شیاطین از انس و جن ّ، دشمن شما هستند و نه تنها خیر شما را نمیخواهند ، بلکه با حسادت و بغض تمام ، خسران و هلاکت شما را هدف گرفته اند ؛ خب انسان عاقل ، پس از کسب این خبر ، با ابلیس و شیاطین دوستی نمیکند و آنها را به ولایت و سرپرستی خود بر نمیگزییند . خبر دادند که در این بهشت چه خبر است . شوق و لقای محبوب است ؛ رفع نقص و دفع و بلاهاست ؛ خوف و حزنی در آن نیست ؛ همه رشد و صعود است ؛ همه سلام و سلامتی است ؛ همه لذت جسم و روح است ... ، خب انسان عاقل ، به آن مشتاق میشود و از آن چه مانع رسیدنش گردد ، دوری (برائت) میجوید ، اما توجه به این وعده ها و وعیدها و مطلع شدن از این اخبار ، تابع و پیرو اصل ایمان به معاد است که موضوع دعوت انبیا بوده است . پس "دعوت" ، همیشه دعوت به "توحید و معاد" و بر اساس بیّنه ، برهان و دلایل عقلی و حقایق فطری میباشد و مابقی همه "بشارت و انذار" ، "ابلاغ وعده و وعید" و نیز اطلاع رسانی و اخبار از عالم دیگر میباشد.
🔸آیا نام این را میگذارند "سوء استفاده از زن" ؟! واقعاً این قدر نمیدانند و غافلند ، یا خودشان نیز میدانند و خوب هم میدانند ، منتهی برای ایجاد انحراف در اذهان مردم ، به این شیوه های ناپسند ، متوسل میگردند ؟!
@sh_alaviuon_1
http://www.x-shobhe.com/shobhe/6886.html
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1750
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
این جمله"زنازاده امکان نداره بره بهشت"درسته؟
#دینی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
فردي كه از راه زنا و حرام متولد مي شود، گناهي ندارد. پيامبر(ص) فرمود: "ليس علي ولد الزّنا من وزر أبويه شيء؛[1] گناه پدر و مادر بر گردن فرزند نيست". او نيز مانند ديگران ملكف به وظايف شرعي و عقلي است و مي تواند به پاكي و تقوا روي آورد، همان طور كه مي تواند به فساد و گناه كشيده شود. چه بسا افراد حلال زاده اي هستند كه از شمر بدترند و چه افراد زنا زاده اي كه خود را از گناه و آلودگي نگاه داشته و اهل بهشت شده اند.
افرادي كه از مادر متولد مي شوند، داراي سرشت متفاوتي هستند. بعضي ميلشان به خوبي ها بيشتر است؛ بعضي ميلشان به بدي بيشتر است. ممكن است افرادي كه وَلَد حيض يا ولد زنا بوده اند، بيشتر ميلشان به بدي ها باشد، همان طور كه برخي از حلال زاده ها ممكن است طينتشان شرور باشد، امّا خُبث باطني علّت براي فاسد شدن نيست، بلكه زمينة آلودگي در آنان بيشتر است. در عين حال مي توانند خود را از آلودگي حفظ كنند، گرچه شايد بر ايشان سخت باشد و محتاج به رياضت و مجاهدت بيشتر با هواهاي نفساني داشته باشند.
اين گونه افراد اگر با سختي و مجاهدت جلوي شرارت باطني خود را بگيرند، ثواب بيشتري دارند.
اگر فرض كنيم كسي كه داراي طينت پاك و خوبي است، يعني 70% مايل به خوبي ها است، در نتيجه راحت تر به خوبي ها روي مي آورد و فرد ديگري كه باطن او خبيث باشد،70% ميل به بدي ها داشته باشد، در نتيجه اگر بخواهد خوبي ها را انجام دهد، با سختي بيشتري همراه است، ثواب او بيشتر از آدم اوّلي است، چون "افضل الاعمال أحمزها؛ برترين اعمال، مشكل ترين آن ها است".
در برخي روايات، اشخاصي كه دچار قساوت و خبث باطني شديد بوده و دست به جنايات عظيمي زده اند، زنازاده معرفي شده اند، ولي شرارت باطني، علت انحراف آنان نيست، بلكه در حدّ مقتضي است.
رواياتي در اين زمينه در بحارالانوار، جلد 67، ص 77 به بعد آمده است.
امام صادق(ع) فرمود: "ولد الزنا بغض و كينة ما اهل بيت را در دل دارد و ميل به زنا و حرام دارد"؛[2] يعني زمينة گناه در آنان بيشتر است.
[1] محمدي ري شهري، ميزان الحكه، عنوان 1604 به نقل از كنزالعمال خبر 13091.
[2] همان، عنون 1605، به نقل از بحار، ج 75، ص 279.
http://www.askquran.ir/showthread.php?t=6967
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1751
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
من رقص دختران هندي را بيشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم.
چون آنها از روي عشق و علاقه مي رقصند ولي پدر و مادرم از روي عادت نماز مي خوانند .
#اعتقادی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
نویسنده گستاخانه یک امر حرام را جایگزین دستور خدا نموده و علاوه بر تهمت به پدر و مادر خود، باز هم با ممزوج کردن یک صفت ظاهرا بد عمل کننده به عبادت واجب الهی، آن را با یک فعل حرام همراه با عشق !! مقایسه نموده و عمل شیطان را تبلیغ مینماید.
نظایر این نوع استراتژی شیطانی را در متون مختلفی که در دنیای مجازی برای شما می آید را میتوانید مشاهده کنید:
تقابل عبادات واجب با مستحبات عوام فریب:
حج با ←کمک مالی به مستمندان
روزه با← سیر نمودن گرسنگان
نماز با ←تفکر و تشکر زبانی از خدا
و ...
حتی مستحبات با مستحبات دیگر:
نذری و مجالس امام حسین علیه السلام با ← جهزیه برای نوعروسان
زکات فطره و خمس و کمک برای احداث مساجد و ضریح ائمه علیهم السلام و ..
تذکر:
هیچ کس منکر خوبی اعمال مستحبی نیست و اتفاقا همین کسانی که به انجام واجبات اهمیت میدهند عمدتا موفقتر به انجام مستحبات هستند..
ولی استراتژی شیطان گمراهی بندگان و جابجایی اعمال است حتی در مواقعی تلاش میکند بین خوب و خوبتر گزینه ما «خوب» باشه و همین کار، ابلیس را کافیست که آهسته آهسته انسان را از دایره فرامین الهی خارج نماید.
کلیدواژه این استراتژی این است:
«بجای اینکه...»!!
حق جو و حق طلب باشیم...
دین را از احادیث و قرآن بیاموزیم ...
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
@wiki_shobhe
لینک سوپر گروه آنتی شبهه در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2097479691C3d56138263
❌ شایعه
فریب پیامکهای جعلی ثبتنام یارانه را نخورید
پیامکهایی که مشترکین را به یک سایت جعلی وارد میکند و با درخواست کارمزد، حساب بانکی آنها را هک میکند.
دولت برای ثبتنام یارانه هیچ مبلغی دریافت نمیکند
ـــــــ ــــــــــــ
@wiki_shobhe
پیامک ثبتنام در «طرح حمایت معیشتی دولت» کلاهبرداری است
رئیس پلیس فتای پایتخت:
🔹پیامکهایی که در بستر تلفن همراه مبنی بر ثبت نام در طرح حمایت6 معیشتی دولت برای افراد ارسال میشود، کلاهبرداری است؛ هموطنان هوشیار باشند کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات حساب بانکی افراد هستند.
🔹تا این لحظه هیچ کدام از سازمانهای دولتی خبری مبنی بر ارسال پیامک برای ثبت نام دریافت طرح حمایت معیشتی را اعلام نکردهاند.
fna.ir/dd8oo3
@wiki_shobhe
#شبهه_1752
تجمع اعتراضی مقابل کنسولگری ایران در استانبول
پاسخ در👇👇👇
🇮🇷 کانال ویکی شبهه
@wiki_shobhe
◀️شبهه #شماره_1752
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
تجمع اعتراضی مقابل کنسولگری ایران در استانبول
#سیاسی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
تجمع اعتراضی مقابل کنسولگری ایران در استانبول
شناسه خبر: 1269555
سرویس: بین الملل
۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴
به دنبال تحولات حلب تعدادی از معترضین نسبت به آنچه نقش ایران و روسیه در اتفاقات اخیر خواندهاند مقابل کنسولگری ایران در استانبول تجمع کردند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به دنبال آزادسازی حلب از لوث وجود تروریستها و به دنبال فضاسازی گسترده رسانهای علیه ایران و روسیه با ادعاهای واهی جنگ علیه مردم بیگناه، تعدادی از معترضان مقابل کنسولگری ایران در استانبول تجمع کردند.
این تجمع که کمتر از 500 نفر را در بر میگرفت صبح امروز انجام شد.
پیش از این نیز معترضان مقابل کنسولگری روسیه در استانبول تجمع کرده بودند.
بهدنبال آزادی حلب شاهد اقدامات رسانهای و دیپلماتیک برخی کشورها هستیم که از نقش فعال ایران و روسیه در سوریه خشمگین شدهاند به طوری که روز گذشته سفرای ایران و روسیه از سوی وزیر خارجه انگلیس احضار شدند.
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
#مطلب_1753
گوته مندرجات کتاب قرآن مارا مجذوب میکند...
@Antishobheh
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@wiki_shobhe
◀️شبهه #شماره_1754
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
گزارش تلوزیون راشا تودی از حضور خامنه ای در روسیه
#شایعات
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
شایعه تحصیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه پتریک لمومبا شوروی
در دهه اول قرن ۲۱ و پیش از آن بارها در منابع خبری و کتابخانهای مختلف به ادعای تحصیلات (امام) خامنهای در روسیه یا دوستی دیرین او با ولادیمیر پوتین پرداخته یا اشاره شد که از جمله میتوان به گزارش تصویری سال ۲۰۱۰ شبکه رسمی و دولتی روسیه امروز از پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه دوستی خلق روسیه (با نام سابق دانشگاه پتریک لمومبا) و نقل قول شبکه بیبیسی روسی از وبگاه کمرسانت دربارهٔ این دانشگاه در سال ۲۰۰۳ اشاره کرد که البته شبکه روسیه امروز چندی بعد نام (امام) خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی که در متن خبر بر خلاف ویدئوی آن به اشتباه خمینی نوشته شده بود را حذف نمود و سپس کل این گزارش را از وبگاه این شبکه حذف نمود.
در سال ۲۰۱۵ پیرو کمپین انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ایالات متحده بن کارسون مدعی شد که محمود عباس، ولادیمیر پوتین و علی خامنهای از سال ۱۹۶۸ یکدیگر را بواسطه تحصیل در دانشگاه دوستی خلق روسیه میشناسند و پیرو این ادعا پروژه پالیتیفکت که توسط تمپا بی تایمز (سن پترزبورگ تایمز سابق) راهاندازی شده است به بررسی این ادعا یا به عبارتی شایعه پرداخت.
در چنین دورهای (طی ۱۹۶۰ تا ۱۹۶۸) ولادیمیر پوتین در نوجوانی و زیر ۱۹ سال بوده است و در مدرسه ابتدایی شماره ۱۶۸ در لنینگراد تحصیل کرده و پس از آن وارد دبیرستان نمونه مردمی شماره ۲۸۱ با گرایش شیمی تحت حمایت یک مؤسسه فناوری میشود و تحصیلاتش را در سال ۱۹۷۰ تکمیل میکند.
(امام)خامنهای در ۱۹۶۸ در سن ۲۹ سالگی بوده است و تنها دوره پنهان و مبهم زندگی وی بین مارس ۱۹۶۶ تا مارس ۱۹۶۷ در تهران است که توسط پلیس دستگیر و زندانی شده بود. این دوره مبهم به تقویت و گسترش این شایعه کمک کرد.
این ادعا اولین بار در ۱۲ ژوئن سال ۱۹۸۹ در ستون خبری روزنامه کوچک آبزرور ریپورتر در پنسیلوانیای غربی توسط اسمیت همپستون ژورنالیست، نویسنده و سفیر ایالات متحده در کنیا منتشر شد.
برخی منابع غیر وابسته و ناسودبر همچون اکورسی این مدیا مطرح شدن مجدد این ادعا توسط منابع رسمی رسانهای روسیه در سال ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰ را وابسته به حساسیت روسیه نسبت به منافع کلان خود در برنامه اتمی ایران و مذاکرات هستهای و تیره شدن روابط کشورهای غربی با ایران دانستهاند.
نقل قول از: ویکی پدیا
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
◀️شبهه #شماره_1755
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
دوستی میگفت #غسل جمعه ، چون اعراب تمیز نبودند به واسطه آن که مجبور به #حمام شوند ، #مستحب شد ؛ الان #اسراف است
#دینی
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
✳️آیا به دوست شما وحی جدیدی رسیده است ؟! آیا به قرآن ، سنت و احادیث نوینی دست یافته است ؟! آیا این دوست شما اصلاً مسلمان هست ؟! اگر اسلام را قبول ندارد ، دیگر با غسل جمعه اش چه کار دارد ؟!
🔸اگر قبول دارد ، در کجای اسلام آمده ، که این استحباب جهت تمیزی اعراب در شب جمعه است ؟!
1⃣دوست شما ، احکام را نمیداند ،
ولی وارد فلسفه احکام شده است .
2⃣دوست شما ، فرق تمیزی و پاکی را نیز نمیداند ؛
3⃣آب روان در جوی ، اگر بو و طعمش تغییر نیافته باشد ، پاک است ، اما تمیز نیست ؛
4⃣الکل ، تمیز کننده و میکروب کُش است ، اما پاک نیست ؛
5⃣شستن دست و صورت با آب گرم و لیف و صابون ، تمیز میکند ، اما وضو نیست؛
6⃣غسل ، پاک میکند ، اما الزاماً تمیز نمیکند ؛
7⃣تیمم با خاک ، بدل از وضو و غسل میباشد ، پاک کننده است ؛ اما خاک تمیز نیست ؛
8⃣مشکل این است که ناباورها و نیز تنبل ها ، سریعاً خود را در مقام اجتهاد دیده ؛ و مرتب احکام و فلسفه احکام را صادر و بیان میکنند ! البته برخی نیز از این مستحبات شروع میکنند تا به واجبات برسند . چرا که اگر غسل مستحب به خاطر کثیفی اعراب بوده باشد ، فلسفه غسل واجب نیز همین میشود.
9⃣و نتیجه مطلوب آنها ، کنار گذاردن وضو و غسل ، و جایگزینی شستشو با آب و صابون و...میباشد .مثل تمامی غیر مسلمان ها.
🔟به دوست خود بگویید که شما ابتدا به واجبات و محرمات توجه کن ؛ غسل جمعه مستحب است ، اما واجب است که از خودت دین سازی نکنی ؛ احکام و فلسفه ی احکام نبافی ، که شدیداً حرام است . بفرمایید از مصادیق بارز اسراف تلف کردن عمر خود و دیگران ، و سخن گفتن در مورد چیزی است که به آن علم نداری.
☑️شیطان کارش را خوب بلد است.
"هوشیار" و "بصیر" باشیم؛
www.x-shobhe.com
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_790
💡کلمات کلیدی : #پاپ، #رهبر_کاتولیک_ها، #منکر_جهنم
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
پاپ منکر جهنم شد!
رهبر کاتولیکهای جهان اعلام کرد: کلیسا دیگر به جهنمی که انسانها در آن زجر بکشند اعتقادی ندارد!
پاپ فرانسیس- در خطبهای که در آن تعجب همگان را برانگیخت . اعلام کرد: کلیسای کاتولیک دیگر به جهنم معتقد نیست، زیرا این موضوع با عشق خداوندی تعارض دارد و آدم و حوا.و طوفان نوح.و یا طبقات هفتگانه اسمان و .... که در انجیل قران تورات وبسیاری از کتب مقدس ادیان دیگر امده داستانی بیش نیستند که علم امروزه بشر و تمام دانشمندان بزرگ دنیا با هزاران دلایل صددرصد علمی آنها را قاطعانه مردود و دروغ میدانند
(خلاصه شده توسط ویکی شبهه)
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
1⃣ سخنرانی منتسب به پاپ در سایت رسمی واتیکان یا هیچ منبع معتبر دیگری درج نشده و صحت ندارد!
http://yon.ir/vatican
2⃣ این مطلب اولین بار در دسامبر ۲۰۱۳ در یک وبلاگ تفریحی شخصی منتشر شد و سپس در فضای مجازی بازنشری گسترده یافت!
http://yon.ir/rumor
3⃣ ادعای سخنرانی پاپ در سومین شورای واتیکان در حالیست که چنین مراسمی هرگز برگزار نشده است!
4⃣ این شایعه در همان زمان انتشار توسط برخی سایتهای مرتبط با کلیسا و سایتهای پژوهشگر تکذیب شد؛ اگر چه برخی منابع داخلی به اشتباه این مطلب را بعنوان یک خبر درج کردند!
http://yon.ir/rumor2
http://yon.ir/snopes1
5⃣ همچنین با جستجو در سایت "رادیو واتیکان"، در می یابیم پاپ فرانسیس دوم طی سالهای اخیر بارها در سخنانش از جهنم یاد کرده است!
http://yon.ir/hell5
@SHAYEAAT
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
https://telegram.me/Wiki_Shobhe
◀️شبهه #شماره_1756
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
گفته می شود اگه ایمان و پرهیزکاری موجب نزول برکات خداوند است پس چرا ملل فاقد ایمان زندگی مرفه ای دارند وغرق ناز و نعمتند برخلاف برخی ملل مسلمان
#اعتقادی
✅◀️ پاسخ: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
🔷در تفسیر نمونه چنین امده است:
❗️پاسخ این سؤال با توجه به دو نکته روشن می گردد:
1⃣اینکه تصور می شود ملتهای فاقد ایمان و پرهیزگاری غرق در ناز و نعمتند، اشتباه بزرگی است که از اشتباه دیگری یعنی ثروت را دلیل بر خوشبختی گرفتن سرچشمه می گیرد.
🗯معمولا مردم این طور فکر می کنند که هر ملتی صنایعش پیشرفته تر و ثروتش بیشتر باشد خوشبختر است در حالی که اگر به درون این جوامع نفوذ کنیم و دردهای جانکاهی که روح و جسم آنها را درهم می کوبد از نزدیک ببینیم قبول خواهیم کرد که بسیاری از آنها از بیچاره ترین مردم روی زمین هستند، بگذریم از اینکه همان پیشرفت نسبی، نتیجه بکار بستن اصولی همانند کوشش و تلاش و نظم و حس مسئولیت است که در متن تعلیمات انبیا قرار دارد.
🗯در همین ایام که این قسمت از تفسیر را می نویسیم، این خبر در جرائد منتشر شد که در نیویورک یعنی یکی از ثروتمندترین و پیشرفته ترین نقاط دنیای مادی، بر اثر خاموشی ناگهانی برق صحنه عجیبی به وجود آمد، یعنی بسیاری از مردم به مغازه ها حمله بردند و هستی آنها را غارت کردند، تا آنجا که سه هزار نفر از غارتگران بوسیله پلیس بازداشت شدند.
🗯مسلما تعداد غارتگران واقعی چندین برابر این عدد بوده و تنها این عده بودند که نتوانستند به موقع فرار کنند، و نیز مسلم است که آنها غارتگران حرفهای نبوده اند که نفرات خود را برای چنان حمله عمومی از قبل آماده کرده باشند، زیرا حادثه یک حادثه ناگهانی بود.
🗯بنابراین چنین نتیجه می گیریم که با یک خاموشی برق، ده ها هزار نفر از مردم یک شهر ثروتمند و به اصطلاح پیشرفته تبدیل به غارتگر شدند، این نه تنها دلیل بر انحطاط اخلاقی یک ملت است بلکه دلیل بر ناامنی شدید اجتماعی نیز می باشد.
❗️خبر دیگری که در جرائد بود این خبر را تکمیل کرد و آن اینکه یکی از شخصیتهای معروف که در همین ایام در نیویورک در یکی از هتلهای مشهور چندین ده طبقهای نیویورک سکونت داشت می گوید: «قطع برق، سبب شد که راه رفتن در راهروهای هتل به صورت کار خطرناکی درآید، به طوری که متصدیان هتل اجازه نمی دادند کسی تنها از راهروها بگذرد و به اطاق خود برسد مبادا گرفتار غارتگران گردد، لذا مسافران را در اکیپهای ده نفری یا بیشتر، با مامورین مسلح به اطاقهای خود می فرستادند شخص مزبور اضافه می کند که تا گرسنگی شدید به او فشار نمی آورده جرئت نداشته است از اطاق خویش خارج گردد»
❗️اما همین خاموشی برق در کشورهای عقب مانده شرقی هرگز چنین مشکلاتی را به وجود نمی آورده و این نشان می دهد که آنها در عین ثروت و پیشرفت صنایع کمترین امنیت در محیط خودشان ندارند،
❗️ از این گذشته ناظران عینی می گویند آدمکشی در آن محیطها همانند نوشیدن یک جرعه آب است، به همین آسانی.
❗️و می دانیم اگر تمام دنیا را به کسی بدهند و در چنین شرائطی زندگی کند، از بیچاره ترین مردم جهان خواهد بود، تازه مشکل امنیت تنها یکی از مشکلات آنها است، نابسامانیهای فراوان اجتماعی دیگری دارند که آنها نیز به نوبه خود بسیار دردناکند، با توجه به این حقایق ثروت را نباید با خوشبختی اشتباه کرد.
2⃣ اما اینکه گفته می شود چرا جوامعی که دارای ایمان و پرهیزگاری هستند عقب مانده اند⁉️
🔷 اگر منظور از ایمان و پرهیزگاری تنها ادعای اسلام و ادعای پایبند بودن به اصول تعلیمات انبیاء بوده باشد، قبول داریم چنین افرادی عقب مانده اند، ولی می دانیم حقیقت ایمان و پرهیزگاری چیزی جز نفوذ آن در تمام اعمال و همه شئون زندگی نیست، و این امری است که با ادعا تامین نمی گردد.
❗️با نهایت تاسف امروز اصول تعلیمات اسلام و پیامبران خدا در بسیاری از جوامع اسلامی متروک یا نیمه متروک مانده است و چهره این جوامع چهره مسلمانان راستین نیست.
🔷اسلام دعوت به پاکی و درستکاری و امانت و تلاش و کوشش می کند کو آن امانت و تلاش؟ اسلام دعوت به علم و دانش و آگاهی و بیداری می کند کو آن علم و آگاهی سرشار؟ اسلام دعوت به اتحاد و فشردگی صفوف و فداکاری می کند، آیا براستی این اصل به طور کامل در جوامع اسلامی امروز حکمفرما است و با این حال عقب مانده اند؟
👌بنابراین باید اعتراف کرد اسلام چیزی است و ما مسلمانان چیز دیگر.
📚تفسیر نمونه ج6 ص268
@Rahnamye_Behesht
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg
🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷
@Wiki_Shobhe
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
◀️شبهه #شماره_148
💡کلمات کلیدی : #حمله_اعراب #طبق_نظر_پیامبر, #کنیز, #اسلام_آوردن_ایرانیان
⛔️متن شبهه⛔️
"میخوام برگردیم به ۱۴۰۰ سال پیش؛
تو خونت،کنار خانوادت هستی که خبر میرسه که به کشورت حمله شده،و طبق نظر پیامبر و کتاب مقدسشون، اگه بتونن یه شهر و اشغال کنن،خواهرت و مادرت وهمسرت رو میدزدن و تا آخر عمرشان باید به عنوان کنیز به آنها خدمت کنن و برادر و پدرت را اگر بدن و دندان سالمی داشته باشد به غلامی وبردگی میبرند.
و هرکه مخالفت کند سر از تنش جدا میشود البته به دستور خدا.چیزی شبیه داعش فکر کن به مردم آذربایجان که مرد هایشان را دسته دسته در زنجیر میکنند و در جلوی چشمان آن ها به همسر و دخترشان تجاوز میکنند و بعد از ارضا شدن، آن مرد هایی که حاظر به غلامی و بردگی نشدند رو گردن میزنند( تاریخ ایران ج ۳ ص ۳۵۹ ش۱۹۰)
به مهربانو های ۱۵ ساله ی خراسانی فکر کن که به فاحشه خانه های شام بردنشان،تا قبل از هر حمله لشکریان خدا برای جهاد،به آن دخترک ها تجاوز کنند برای گرفتن روحیه( تاریخ طبری ، ج ۴ ، ش ۲۴ ص ۱۴)
(بغضم گرفت) فکر کن اگر شهر را بگیرند و اسیر شوی، اربابت مشغول....
و مادرت در حال شستن پاهای اوست و تو باید به اندازه ده گاو کار کنی،بار بیاوری و ببری وگرنه شلاق میخوری و صد البته آن دنیا به جهنم میروی چون طبق قرآن کنیز و غلام باید مطیع اربابشان باشند،و وقتی شهوت اربابت بالا زد ، خواهران هموطنت را میبرن که با او نکاح کند
و خبر هایی میشنوی از اینکه هم وطنت یعنی بابک خرمدین و هفتاد یارش را مسلمین در راه خدا زنده زنده سوزاندند
یا میشنوی سفید رود را که به خاطر قطع گردن هزاران هم وطنت به رنگ قرمز درامده (تاریخ ۶۳۰۰ ساله ایران ؛ رابرتن.ون ص ۲۵۰ /// تاریخ طبری ج۴ ص ۳۱۰ )
حال ۲ سوالم را میپرسم ،
یک :اگر ۱۴۰۰ سال پیش وجود داشتی ، به جنگ این وحشی ها میرفتی یا ترجیح میدادی صدای ناله های خواهرانت را بشنوی؟
دو : اگر تو از شهیدان یا اسیران در راه دفاع از #وطن در مقابل حمله #مسلمانان بودی ؛ آیا باور میکردی ۱۴۰۰ سال بعد یک عده بگویند ، ایرانیان با آغوش باز #اسلام را پذیرفتند؟؟ "
✅پاسخ دوم شبهه✅
🔵 آنچه باید درباره فتح ایران توسط مسلمانان بدانیم 🔵
🔶 آیا میدانید نقطه شروع جنگ اعراب و ایران،⚔ توسط خود حکومت #ساسانی بود؟ ایرانیان مسلمان شده شهرهای مرزی، مورد آزار و اذیت حکومت قرار گرفتند و سرکوب خونین قیام آنها، توسط ساسانیان باعث گسترده شدن نزاع شد و حکومت ساسانی، لشکری عظیم برای جنگ مسلمانان تدارک دید.
✍ (Homa Katouzian, The Persians: Ancient, Mediaeval and Modern Iran, p.۶۵-۶۶,)
🔶 آیا میدانید در اولین و معروفترین نبرد بین #ساسانیان و #مسلمانان، یعنی جنگ #قادسیه، پس از 4 روز جنگ و با کشته شدن 4 سردار بزرگ (پهلوان) ساسانی و بر اثر طوفان،پایتخت زمستانی ساسانی یعنی تیسفون (مدائن) فتح شد و یزدگرد سوم، شاه ایران، به جای مقاومت، فرار کرد.🏃
✍( آناهیتا، پنجاه گفتار پورداود،۱۳۴۳: 377)
🔶 آیا میدانید در نبرد قادسیّه، چهارهزار ایرانی به سپاه عرب پیوستند. آنها با سخنرانی سلمان فارسی، شیفته برابری طلبی اسلام شدند و دست از جنگ کشیدند و در مدائن، با نان و خرما از سپاهیان مسلمان، پذیرایی کردند.
✍(جعفریان, تاریخ تشیع در ایران: 113)
🔶 آیا میدانید ایرانیان که خسته از ظلم و ستم ساسانیان بودند، خودشان با کمک اعراب فرمانروایان ظالم و ناتوان خود را به زیر کشیدند؛ و حتی سران نظامی و شهری یزدگرد هم او را تنها گذاشتند. برخی شهرهای ایران همچون اصفهان و قزوین، بدون هیچ مقاومتی، سپاهیان مسلمان را پذیرفتند و تنها در برخی شهرها، از سوی اشراف و موبدان، مقاومتهایی صورت گرفت.
✍(Homa Katouzian, Iranian History and Politics: p. 25)
🔶 آیا میدانید ضعف و ناتوانی ساسانیان بحدی رسیده بود که در ظرف ۴سال از قتل خسرو پرویز تا پادشاهی یزدگردسوم، ۱۲پادشاه 👑به روی کار آمدند و با قتل یکدیگر کنار می رفتند.
✍(آژند، ایران باستان، 1385: 175)
🔶 آیا میدانید حکومت ساسانی مردم ایران را به 4طبقه تبعیض آمیز، تقسیم کرده بود، که هیچ کس حق نداشت از طبقه خود بالاتر رود. زمینهای کشاورزی، باغ ها و.. در انحصار اشراف و اعیان بود. و بجز طبقه ممتاز، مردان، زنان و دختران، حتی حقّ خواندن و با سواد شدن را نداشتند.😞
✍(کریستن سن،ایران در زمان ساسانیان،1367: 118)
🔶 آیا میدانید یزدگرد سوم،نه بدست اعراب و مسلمانان و.. بلکه بدست آسیابانی ایرانی😮 که از ستمهای او به ستوه آمده بود،کشته شد .🗡
🔶 آیا میدانید بیشتر #اغراق ها و #بزرگنمایی های دروغ درباره جنایات اعراب در ایران، و حتی حضور حسنین(ع) به نقل از تاریخ طبری📙 و امثال آنست، که از دروغگوترین مورخان تاریخ است و بیشتر روایان کتابش، اصلا وجود خارجی نداشته اند.😉