eitaa logo
مجموعه فرهنگی-تربیتی ذکرالشهدا🇵🇸
495 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
2.7هزار ویدیو
295 فایل
ارتباط با ادمین: @Madar123454321
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6028407944817676872.mp3
10.11M
📝 حُبُّ المهدی، حُبُّ اللّه عشق به حضرت مهدی عشقِ به خداست ♥️ +از حاج قاسم عزیز صوت قرائت قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور سرعت مناسب برای قرائت روزانه 🔸مجموعه فرهنگی-تربیتی(ذکرالشهدا)🔸 @Zekroshohadaa
1_1144329602.mp3
12.98M
🌾قرائت 🎙با نوای حاج 🔸مجموعه فرهنگی-تربیتی(ذکرالشهدا)🔸 @Zekroshohadaa
357124_855.pdf
275K
💥متن 👈همراه با ترجمه عربی و فارسی 📥 فایل PDF 🔸مجموعه فرهنگی-تربیتی(ذکرالشهدا)🔸 @Zekroshohadaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکته آیه: * در این آیه هم توحید، «إِلهٌ واحِدٌ» هم نبوّت، «یُوحی إِلَیَّ» و هم معاد، «لِقاءَ رَبِّهِ» هم امید به رحمت الهی، «یَرْجُوا» هم تلاش در رسیدن به آن، «فَلْیَعْمَلْ» و هم اخلاص در عمل «لا یُشْرِکْ» آمده است.از این جهت پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:اگر تنها آیه ی آخر سوره ی کهف بر امّت من نازل می شد،برای آنان کافی بود * در روایات بسیاری در ذیل این آیه،از اهمیّت اخلاص و خطر ریا و شرک خفیّ،سخن به میان آمده است. * در حدیث آمده است:هر کس هنگام خوابیدن این آیه را بخواند،هر ساعتی که بخواهد از خواب بیدار می شود.
پیام آیه: 1-نباید خود را بیش از آنچه هستیم معرّفی کنیم،پیامبران خود را بشر می دانستند. «أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ» 2-شرط نبوّت،انسان بودن است تا پیامبر در عمل نیز الگوی دیگر انسان ها باشد. «أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ» 3-رهبران الهی باید جلو غُلوّ و مبالغه ها را بگیرند. «أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ» 4-برای کار خدایی کردن،حتّی امید به پاداش الهی کافی است گرچه یقین نباشد. فَمَنْ کانَ یَرْجُوا ... فَلْیَعْمَلْ 5-امید در انسان باید به صورت یک حالت دائمی و پیوسته باشد،نه لحظه ای. «فَمَنْ کانَ یَرْجُوا» 6-امید بدون عمل،کارساز نیست. «یَرْجُوا فَلْیَعْمَلْ» 7-مرگ برای همه حتمی است،امّا ارزشمندتر آن است که انسان آرزوی ملاقات با خدا را داشته باشد. «یَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ» 8-شرک،به هر نحوی باشد ممنوع است. «لا یُشْرِکْ بِعِبادَهِ رَبِّهِ أَحَداً» 9-ارزش کارها در سه جهت است:اصل کار،انجام دهنده ی کار ونیّت و هدف آن.در این آیه هر سه جهت آمده است. «عَمَلاً صالِحاً فَمَنْ کانَ یَرْجُوا وَ لا یُشْرِکْ بِعِبادَهِ رَبِّهِ» 10-این آیه،هم توحید در الوهیّت را بیان می کند، «إِلهُکُمْ إِلهٌ واحِدٌ» هم توحید در ربوبیّت و عبادت را. «لا یُشْرِکْ بِعِبادَهِ رَبِّهِ أَحَداً»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غصه میخورم چرا یه عده اسم دختراشون رو‌ فاطمه و زهرا نمیذارن؟! 🔸مجموعه فرهنگی-تربیتی(ذکرالشهدا)🔸 @Zekroshohadaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا