💠 اقبالِ دل
🔸 دعا كردن، برای انسان چه مشكل داشته باشد، چه مشكل نداشته باشد، نافع است. اگر مشكل نداشته باشد، دعا #دفع_مشكل می كند، نمی گذارد، حادثه تلخی رخ بدهد و اگر ـ خدای ناكرده ـ مشكلی داشت، رفعِ مشكل می كند، نمی گذارد، این مشكل بماند. وقتی انسان احساس وحدت امّت اسلامی كرد و در درون خود رقّت احساس كرد، برای همسایه های خود، كشور خود، ملّت خود و جامعه اسلامی و انسانی دعا می كند.
🔸 به ما گفتند: #مشروح_الصدر باشید، وقتی «مشروح الصدر» باشیم، برای همه می طلبیم. رفاه یك فرد در سایه رفاه دیگران است؛ اگر دیگران عقلانی تر بیندیشند و عاقل تر باشند، او راحت تر زندگی می كند.
🔸 یک بیان نورانی از وجود مبارك حضرت امیر هست كه فرمود: «إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالاً وَ إِدْبَاراً فَإِذَا أَقْبَلَتْ فَاحْمِلُوهَا عَلَی النَّوَافِلِ وَ إِذَا أَدْبَرَتْ فَاقْتَصِرُوا بِهَا عَلَی الْفَرَائِضِ»؛ فرمود این دل، مثل فصول چهارگانه, گاهی بهاری دارد گاهی پاییزی دارد, گاهی اقبالی دارد گاهی ادباری دارد. اگر دل در حالت بهار بود در حالت شكوفایی و اقبال بود، از نوافل نگذرید، سعی كنید نافله ها را ترك نكنید و اگر دل آن آمادگی را ندارد، شما بر دل تحمیل نكنید، فقط واجب ها را انجام دهید، نگویید حتماً #نماز_شب بخوانم، آن نماز شبی كه با ادبار دل همراه است، با كراهت آمیخته است و انسان كمتر توفیق پیدا می كند، فرمود دل خود را نرنجانید، با دل كنار بیایید.
خلد گر به پا خاری آسان بر آرم ٭٭٭ چه سازم به خاری كه در دل نشیند
مرنجان دلم را كه این مرغ وحشی ٭٭٭ ز بامی كه برخاست مشكل نشیند
🔸 #با_دل_باید_كنار_آمد، او رهبری ما را به عهده دارد؛ این بیان نورانی وجود مبارك امیرالمؤمنین بیان جامعی است، برای اینكه انسان در هیچ حال از عبادت زده نشود, خسته نشود, #با_شادابی_نماز_بخواند، با شادابی ركوع و سجود برود، با شادابی نماز شب بخواند. فرمود دل یك وقت بهار است یك وقت پاییز, وقتی پاییزِ دل شد، او را نرنجانید، به همان واجبات اكتفا كنید؛ ما اگر خواستیم ببینیم این دل اقبال دارد و با ما همكاری می كند یا ادبار دارد و با ما همكاری نمی كند، فراغتی می خواهد، ما باید از سطح شكم بالا بیاییم به #سطح_دل برسیم، وقتی به قلب رسیدیم، آن وقت می توانیم رصد كنیم که چه وقت دل با ما همراه است و چه وقت همراه نیست.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1393/09/06
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 298
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 مدیریت سفر گروهی
مدارا: امیرموٴمنان (علیه السلام) با مردی غیر مسلمان همسفر شد. وی پرسید: ای بنده خدا! كجا می روی؟ فرمود: به كوفه می روم. چون به دو راهی رسیدند و مسیر ذمی جدا شد امیرمؤمنان (علیه السلام) در پی او رفت. ذمی گفت: چرا با من می آیی؟ آن حضرت فرمود: این از آداب خوب همسفری است كه چون انسان از همسفر خود جدا می شود اندکی وی را مشایعت و بدرقه كند. پیامبر ما این گونه امر فرموده است. ذمی پرسید آیا همین گونه فرمود؟ حضرت علی (علیه السلام) فرمود: بلی. ذمی گفت: به راستی پیروان او به جهت رفتار كریمانه او از وی پیروی كردند، پس من تو را گواه می گیرم كه پیرو دین تو هستم، آنگاه ذمی با شناختن امیرموٴمنان (علیه السلام) اسلام آورد.[1]
[1] . (الكافى، ج2، ص670).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 203.
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مدار حرکت
🔸 معنای #فروردین و سال نو آن است كه این زمین هر شبانه روز كه یك مرتبه به دور خود می گردد و شبانه روز تولید می كند در طی سال هم یك دور به دور آفتاب می گردد و سال تازه می شود.
ما كه ساكن زمینیم ناظر سیر زمین دور آفتاب هستیم. اگر ما هم یك شمس حقیقتی داشتیم و به دور این #شمس_حقیقت یك مرتبه میگشتیم سال ما نو می شد.
👇👇👇👇
💠 مدار حرکت
🔸 معنای #فروردین و سال نو آن است كه این زمین هر شبانه روز كه یك مرتبه به دور خود می گردد و شبانه روز تولید می كند در طی سال هم یك دور به دور آفتاب می گردد و سال تازه می شود.
ما كه ساكن زمینیم ناظر سیر زمین دور آفتاب هستیم، اگر ما هم یك شمس حقیقتی داشتیم و به دور این #شمس_حقیقت یك مرتبه میگشتیم سال ما نو می شد.
🔸 آنها كه سنّشان پنجاه سال هست معنا می كنند یعنی پنجاه مرتبه زمین به دور آفتاب گشت؛ زمین پنجاه مرتبه حركت كرد، شما كه پنجاه قدم برنداشتی! همان كودك پنجاه ساله ای! بنابراین ما باید خودمان حركت بكنیم تا عمرمان زیاد بشود، اگر زمین حركت كرد عمر زمین زیاد می شود، ما اگر حركت كردیم عمر ما زیاد می شود.
🔸 در انتخاب #مدار_حركت قرآن كریم فرمود افراد سه گروه اند: یك گروه كسانی اند كه دور هوا می گردند، یك گروه هم كه دور نفس می گردند، یك گروه اند كه دور #قلب_و_عقل می گردند فرمود: ﴿فَمِنْهُمْ ظَالِمٌ لِّنَفْسِهِ وَ مِنْهُم مُّقْتَصِدٌ وَ مِنْهُمْ سَابِقٌ بِالْخَیرَاتِ﴾؛ سه گروه اند كه در سه مدار حركت می كنند، #انتخاب_مدار به عهده خود ماست #كیفیت_حركت در این مدار هم به انتخاب خود ماست.
🔸 اگر ما یك حقیقت به نام #قرآن_و_عترت انتخاب كردیم و به دور آنها گشتیم عمر ما طولانی می شود، عمر ما می شود پُر بركت و عمری می شود كه مایه الگوی عمرهای دیگر است.
آپارات:
https://aparat.com/v/sNmpY
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1389/12/26
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 رایحه غفران
🔹 او غفّار است و راه برای توبه باز است؛ این چنین نیست که اگر کسی ـ خدای ناکرده ـ چهار روزی لغزید بگوید که من برای همیشه محروم هستم، این طور نیست. در این عالَم، بدترین موجود به بهترین موجود تبدیل می شود، همین کودها هستند که به صورت یاس در می آیند؛ انسان های تبهکار هم می توانند این طور باشند، این طور نیست که اگر کسی چند روز بیراهه رفته، بعد نتواند معطّر و #روح_و_ریحان شود. اگر کودهای بدبو، یاس و یاسمن می شوند، انسان تبه کار هم می تواند روح و ریحان شود، راه باز است.
🔹 هم عزّت و اقتدار الهی در ربوبیت و خالقیت او ظهور تام دارد و هم غفاریت او در پرورش ما.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه زمر جلسه 7
تاریخ: 1393/07/14
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 299
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 مدیریت سفر گروهی
خدمت: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: در سفر، بزرگ قوم، خادم آنان است.[1]
امام صادق (علیه السلام) می فرماید: امام سجاد (علیه السلام) با كسانی سفر می كرد كه او را نمی شناختند و شرط میكرد كه از خدمتگزارانشان باشد.[2]
[1] . سَیدُ الْقَوْمِ خَادِمُهُمْ فِى السَّفَرِ (مكارم الاخلاق، ص251؛ بحار الانوار، ج73، ص273).
[2] . كَانَ عَلِىُّ بْنُ الْحُسَینِص لا یسَافِرُ إِلاَّ مَعَ رِفْقَةٍ لا یعْرِفُونَهُ وَ یشْتَرِطُ عَلَیهِمْ أَنْ یكُونَ مِنْ خَدَمِ الرِّفْقَةِ... (عیون اخبار الرضاع، ج2، ص145).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 204.
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملیپیام شهداء ، پیام وحدت است/فرهنگ و جلوه شهادت، ارتقاء آگاهی و متعالی ساختن جامعه است
💠 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: مراسم چهلمین سالگرد شهید محسن صالحی کلاکسر آمل در محل مسجد این روستا با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی برگزار گردید.
👇👇👇👇
هدایت شده از استاد مرتضی جوادی آملی
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملیپیام شهداء ، پیام وحدت است/فرهنگ و جلوه شهادت، ارتقاء آگاهی و متعالی ساختن جامعه است
💠 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: مراسم چهلمین سالگرد شهید محسن صالحی کلاکسر آمل در محل مسجد این روستا با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی برگزار گردید.
🔸 در این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان استانی شهرستان و همچنین نماینده شهرستان آمل برگزار گردید،
حجت الاسلام و السلمین مرتضی جوادی آملی ضمن قدردانی از مقام شهید والا مقام محسن صالحی و تجلیل از پدر و مادر آن شهید بیان داشت: وظیفه همه ما تجلیل از مقام شامخ شهداء و تجلیل از فرهنگ شهادت است .
🔸 ایشان اظهار داشت: #فرهنگ_شهادت همیشه تازه است و هیچ وقت کهنه نمی شود، از یک طرف می بینیم که خداوند در قرآن بیان می دارد که شهدا زنده اند و در پیش خداوند مرزوق اند و روزی می خورند و از سوی دیگر نگاه شهید به جامعه هست که نگران جامعه بوده و از خداوند می پرسند که خدایا مردمی که من از آنجا آمدم، چه می کنند؟!
🔸 حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی با بیان اینکه #فرهنگ _و_جلوه_شهادت، ارتقاء آگاهی و شناخت جامعه است، بیان داشت: شهادت فقط در راه خدا کشته شدن نیست، جلوه شهادت، فرهنگ شهادت #ارتقاء_آگاهی و شناخت جامعه است، شهید می رود تا یک امتی را آگاه کند، جامعه را متعالی کند، آنچه که شهید را به این مقام رسانده است، آگاهی بخشی و دانش افزایی در جامعه توسط شهداء است.
🔸 ایشان با بیان اینکه #پیام_شهداء، پیام #وحدت است، اظهار داشت: اختلاف غیر از مخالفت هست، اختلاف سلیقه ها خوب است اما این اختلاف ها نباید به مخالفت ها تبدیل شود؛ آنچه می تواند بین آحاد جامعه اتحاد و وحدت ایجاد کند، این است که همه بر محور شهداء و آرمان های آنان جمع باشیم و قدم بر داریم.
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠
قائم به عقل🔸 در چنین دنیایی انسان با علم نمی تواند نجات پیدا كند، علم اندیشه است، علم نردبان خوبی است. این قرآن بوسیدنی است كه ﴿تِلْكَ الأمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ وَمَا یعْقِلُهَا إِلاّ الْعَالِمُونَ﴾... . #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 👇👇👇👇 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
قائم به عقل🔸 در چنین دنیایی انسان با علم نمی تواند نجات پیدا كند، علم اندیشه است، علم نردبان خوبی است. این قرآن بوسیدنی است فرمود: ﴿تِلْكَ الأمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ وَمَا یعْقِلُهَا إِلاّ الْعَالِمُونَ﴾؛ یعنی اگر عالِم شدی، بالا برو #عاقل_بشو، نردبان در دست توست، #عاقل_بشو تا مشكل حلّ شود. در بخش های دیگر هم فرمود که در حالات عادی، عاقل مشكلش حلّ می شود؛ اما در حالات خطر، عاقل هم كار را از پیش نمی برد! پس چه کسی لازم است؟ 🔸 مستحضرید حوادث عالم كه یكسان نیست كارهای جهان هم در یك اندازه نیست، بخشی از كارهاست كه مطابق آیه سوره مباركه «نحل» حلّ می شود كه ﴿إِنَّ اللَّهَ یأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ﴾؛ مثل یك پیشنماز، برای پیشنمازی همین عدل خوب است؛ اما در برخی از كارها از عادل كاری ساخته نیست. شخصی که عادل است برای پیشنمازی خوب است ولی وقتی پرونده های قضایی در دست اوست، این آیه سوره «نحل» مشكل را حل نمی كند، این آیه سوره مباركه «حدید» را می خواهد که ﴿لِیقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ﴾؛ باید قائم به قِسط باشد (این برای دو گروه). 🔸گروه سوم: اگر پرونده، پرونده میلیاردی بود اختلاسی بود، دیگر آن نه از پیشنماز مسجد ساخته است نه از قاضی عادل، از قاضی #قائم_به_قسط ساخته نیست، ﴿كُونُوا قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ﴾ را قرآن برای همین كارها ارائه فرموده، فرمود اگر پرونده میلیاردی بود اختلاسی بود، خطر بود، عده زیادی پشت آن بودند، آن عدلی كه برای پیشنمازی كافی است، اینجا كافی نیست، آن قیام به قِسطی كه برای پرونده های قضایی عادی كافی است، اینجا كافی نیست، بلکه ﴿كُونُوا قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ﴾؛ اصلا این را برای همین جا ارائه کردند. 🔸 عقل هم همین طور است؛ یك عقل است برای رفع نیازهای عادی که این كاملاً مشكل افراد عادی را حلّ می كند؛ اما یك وقت اگر كار مهم شد از عاقل كاری ساخته نیست. در آن بخش ها قرآن فرمود: ﴿لَعَلَّهُمْ یتَفَكَّرُونَ﴾؛ اما در این بخش می فرماید: ﴿لِقَوْمٍ یعْقِلُونَ﴾. 🔸ما در دنیا قومی به نام #قوم_عاقل نداریم؛ مثل قوم عاد و ثمود و عرب و عجم و لُر و ترك و اینها؛ این قوم از «قیام» است؛ یعنی آنها كه قائم بالعقل اند _ نه تنها عاقل اند، بلکه قائم بالعقل اند _ در هنگام خطر نجات پیدا می كنند. وجود مبارك حضرت (سلام الله علیه) هم كه آمد جهان را اصلاح می كند، چون #قائم_بالعدل است اصلاح می كند، نه چون عادل است؛ این چند میلیارد را قائمِ بالعقل اداره می كند، قائمِ بالعدل اداره می كند. ↙️ آپارات: https://aparat.com/v/4igHM #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #کلیپ #باز_نشر 📚 درس اخلاق تاریخ: 1396/02/14 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ادب انتظار
🔹 بهترین وظیفه انتظار همان #ادب است. ما هر وقتی که حضرت ظهور بکند باید آماده باشیم؛ چطور آماده باشیم؟ اگر بدانیم واقعاً که #حضرت_می_بیند! اینکه دیگر گذشته از روایات فراوان، در آیه سوره مبارکه «توبه» هم روشن است: ﴿قُلِ اعْمَلُوا فَسَیرَی اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ﴾؛ خدا می بیند پیغمبر می بیند. ما الآن در برابر حضرت مسئول هستیم، او امام ماست و در کنار سفره او هم نشستیم: «بِیمْنِهِ رُزِقَ الْوَرَی». #باور_بکنیم که امام دارد ما را می بیند; این #بهترین_عامل_تزکیه است!
🔹 در نخستین آیاتی که نازل شد سخن از بگیر و ببند نبود, سخن از جهنم نبود؛ همین سوره مبارکه «علق» که طبق مشهور اوّلین سوره ای است که بر حضرت نازل شد، ما را به حیا دعوت کرده است: ﴿أَ لَمْ یعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یری﴾؛ انسان نمی داند که خدا او را می بیند؟! خب چه نعمتی بالاتر از #حیا؟! ما این را باید باور کنیم، در کنار سفره او نشستیم، بالاخره حیایی, شَرمی! ما تماماً، در کنار سفره او هستیم, او هم که دارد می بیند. این #بهترین_وظیفه برای منتظران است! ما اگر باورمان بشود که ﴿قُلِ اعْمَلُوا فَسَیرَی اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ﴾، خیلی منزّه می شویم; چه حوزه های ما چه دانشگاه های ما و چه نظام ما؛ إنشاءالله!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه ق جلسه 7
تاریخ: 1395/09/20
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 300
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 بخشندگی: امیرمؤمنان (علیه السلام) می فرماید: جوانمردی در سفر، بخشیدن توشه، مخالفت كمتر با همسفران و بسیار یاد خدا كردن در هر فراز و فرود و نزول و قیام و قعود است[1]؛ نیز می فرماید: [در مسافرت] به روی همسفران بسیار تبسم كن و نسبت به توشهات بخشنده باش[2] و می فرماید: سكوت طولانی، بسیار نماز گزاردن و سخاوتمندی با همسفران از آداب سفر است.[3]
[1] . وَ أَمَّا مُرُوءَةُ السَّفَرِ فَبَذْلُ الزَّادِ وَ قِلَّةُ الْخِلافِ عَلَی مَنْ صَحِبَكَ وَ كَثْرَةُ ذِكْرِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِى كُلِّ مَصْعَدٍ وَ مَهْبَطٍ وَ نُزُولٍ وَ قِیامٍ وَ قُعُودٍ (كتاب الخصال، ص54).
[2] . أَكْثِرِ التَّبَسُّمَ فِى وُجُوهِهِمْ وَ كُنْ كَرِیماً عَلَی زَادِكَ (الكافى، ج8، ص348).
[3] . ... وَ اغْلِبْهُمْ بِثَلاثٍ: بِطُولِ الصَّمْتِ وَ كَثْرَةِ الصَّلاةِ وَ سَخَاءِ النَّفْسِ بِمَا مَعَكَ مِنْ دَابَّةٍ أَوْ مَالٍ أَوْ زَادٍ (الكافى، ج8، ص348).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 204.
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 منشأ اعمال
🔹 سیئه و حسنه كه وصف فعل اند، وجود خارجی ندارند بلکه از انطباق و عدم انطباق این فعل به قانون شرع انتزاع می شوند؛ منشأ پیدایش چنین كاری هم خصوصیت های گوناگون نفس است و این #نفس هم كاملاً #قابل_تغییر و تبدیل است.
🔹 مادامی كه انسان در محدوده دنیا زندگی میكند قابل تغییر و تبدیل است؛ بد خوب می شود خوب بد می شود، گاهی بدبو خوش بو می شود گاهی خوش بو بدبو می شود. این #دنیا_جای_تغییر و تبدیل است؛ اگر یك كود بدبو شده میوه شیرین یا یاس معطّر، یك انسان بدنیت و بد اراده هم با #توبه, طیب و طاهر میشود یا ـ معاذ الله ـ انسان بدعاقبت مثل میوه ای است كه می پوسد و متعفّن می شود.
🔹 اگر كسی خود را به #باغبان_خوب بسپارد که هو الله، بر اساس ﴿وَاللَّهُ أَنبَتَكُم مِنَ الْأَرْضِ نَبَاتاً﴾، او خبیث را طیب می كند و همین طور نگه می دارد اما اگر خود را به خبیث بسپارد به نام شیطان که ﴿وَالَّذِینَ كَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ﴾ اولیایشان شیطان است ﴿یخْرِجُونَهُم مِنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ﴾، این یك میوه معطّر و شیرین را به صورتی بدبو در می آورد.
🔹 نفس, قابل تغییر است، این #نفس و این #اراده كه تغییرپذیر شد منشأ تبدّل و گوناگونی افعال است وگرنه این طور نیست که ما در خارج، فعلی داشته باشیم به نام سیئه یا فعلی داشته باشیم به نام حسنه! این كسی كه دارد غذای حلال می خورد آن كسی كه دارد غذای حرام می خورد، كارهای طبیعی و وجود خارجی هر دو یكی است منتها یك كار #موافق_با_شریعت است كه از آن حسنه انتزاع می شود یك كار مخالف شریعت است كه از آن سیئه انتزاع می شود، منشأ این وفاق و خلاف هم آن #اراده خوب و بد است و منشأ اراده خوب و بد، آن خصوصیت نفسانی است كه یا طیب است یا خبیث. آن اگر اصلاح بشود اراده ها اصلاح می شود و ارادهها كه اصلاح شد افعال اصلاح می شود.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه فرقان جلسه 27
تاریخ: 1390/12/13
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 301
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 مراعات بیماران و ناتوانان: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: هرگاه در مسافرت یكی از همراهانتان بیمار شد سه روز برای او درنگ کنید[1]؛ نیز می فرماید: در مسافرت (پیمودن راه) حال ناتوانترینتان را مراعات كنید.[2]
[1] . إِذَا كُنْتُمْ فِى سَفَرٍ فَمَرِضَ أَحَدُكُمْ فَأَقِیمُوا عَلَیهِ ثَلاثَةَ أَیامٍ (قرب الاسناد، ص64؛ وسائل الشیعة، ج11، ص458).
[2] . سِیرُوا سَیرَ أَضْعَفِكُمْ (عوالی اللئالی، ج1، ص284).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 205.
🆔 @a_javadiamoli_esra