💠 مفاتیح الحیات
#شماره 307
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 توصیههای لقمان درباره سفر
... هرگاه در راه سرگردان شدید فرود آیید. هرگاه در مقصد تردید كردید توقف كنید و همفكری و مشورت كنید. هرگاه یك شخص را دیدید درباره راه از او نپرسید و راهنمایی نخواهید، چرا كه یك شخص در بیابان گمراه كننده است و شاید جاسوس دزدان باشد یا همان شیطانی باشد كه شما را متحیر ساخته است. از دو شخص نیز بپرهیزید، مگر اینكه چیزی به دست آرید كه من نمی دانم، زیرا خردمند وقتی چیزی را خود ببیند حق را می شناسد و حاضر چیزی را می بیند كه غایب نمی بیند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 207
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 محرَمِ اُنس
🔹 یک بیان نورانی از پیغمبراکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) رسیده است که فرمود: «بَادِرُوا إِلَی رِیاضِ الْجَنَّةِ»؛ بروید به طرف #باغ_های_بهشت، عرض کردند که «وَ مَا رِیاضُ الْجَنَّةِ»؟ فرمود: «حَلَقُ الذِّكْر»؛ آنجا که بحث تفسیر و فقه و احکام و اخلاق و دین الهی است. بعضیها میروند #علم_حصولی نصیبشان میشود، بعضیها می روند این مطالب را #مشاهده می کنند، آن وقت در بهشت اند، خیلی خوشحال اند هرگز نمی نالند؛ اعتراضشان را می کنند امر به معروفشان را می کنند نهی از منکر را دارند، ولی خوشحال اند.
🔹 عرض کردند کجا #باغ_بهشت است؟ فرمود آنجا که نام خدا و پیغمبر و اهل بیت است بهشت است. «إِنَّ الْمَلَائِكَةَ لَتَضَعُ أَجْنِحَتَهَا لِطَالِبِ الْعِلْمِ»؛ اگر جایی سخن از خدا و پیغمبر و علوم الهی است قبل از اینکه گوینده بیاید یا شنونده بشنود ملائکه می آیند فرّاشی می کنند پرها را پهن می کنند تا آنها بیایند روی پر ملائکه بنشینند. این حرف ها ـ معاذالله ـ مجاز که نیست! اگر کسی #اهل_معنا باشد و این لطایف را حصولاً ادراک بکند و حضوراً بیابد، فرشته را درک می کند.
🔹 یک بیان نورانی مرحوم کلینی در کافی از وجود مبارک پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل کرد که اگر شما #درست_راه_بروید «لَصَافَحَتْكُمُ الْمَلَائِكَة»؛ با فرشتهها مصافحه می کنید حرف های آنها را می شنوید گفتگو دارید. اینکه می آید فرش پهن می کند این کم مقامی نیست!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه انسان جلسه 6
تاریخ: 1398/07/.09
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 308
#فصل_دهم
#مسافرت
#آداب_سفر
🔸 توصیههای لقمان درباره سفر
... پسرم! هرگاه وقت نماز فرارسید آن را به هیچ روی به تأخیر نینداز و آن را به جا آور و آسوده شو، زیرا نماز دَینی است بر عهده آدمی و آن را به جماعت بخوان، هرچند بر نوك نیزه باشد. بر روی چارپایت مخواب، چون زخم پشتش را سریع می گرداند و این كار حكیمان نیست، مگر اینكه در کجاوه باشی و امکان استراحت داشته باشی. هرگاه نزدیك منزلگاه شدی از مركب پیاده شو و پیش از خود غذای او را بده، چرا كه جان او جان توست. هرگاه در جایی منزل می كنی لازم است كه سرزمین سرسبز و خرم و خوش رنگ و دارای خاك نرم و علف بسیار باشد. هرگاه پیاده شدی پیش از نشستن دو ركعت نماز بگزار و هنگامی كه برای قضای حاجت می روی دور شو و پیش از حرکت نیز دو ركعت نماز بگزار. سپس از آن سرزمین وداع كن و بر آن و اهلش درود فرست، زیرا هر جایی ساكنانی از فرشتگان دارد. اگر توانستی پیش از غذا خوردن صدقه ای از آن بده. مادامی كه سواره ای قرآن بخوان و هنگام كار كردن تسبیح بگو و هنگام بیكاری دعا بخوان. از حركت پیوسته از اول شب تا پایان آن بپرهیز و صدایت را در راه بلند نكن.[1]
[1] . (مكارم الاخلاق، ص253ـ252).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 207
🆔 @a_javadiamoli_esra
چشیدن حلاوت ذکر خدا با اخلاق عملی حاصل می شود
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق: در دعاهاي ماه مبارك رمضان به خدا عرض مي كنيم خدايا آن مزه ياد خودت را به ما بچشان اين ديگر در حوزه و دانشگاه و در كتاب و درس و بحث و سخنراني نيست، اين #نتيجه_اخلاق است.
👇👇👇👇
پایگاه اطلاع رسانی اسراء، سرویس دین و اندیشه: آیت الله العظمی جوادی آملی در یکی از جلسات درس اخلاق خود با بیان اینکه #ماه_رمضان، فرصت مناسبی است تا انسان بتواند شیرینی و حلاوت ذکر خداوند متعال را درک کند و بچشد، اظهار می دارند:
🔸 بخشي از دعاهاي #ماه_مبارك_رمضان اين است در دعاي بعضي از روزهاي ماه مبارك رمضان به خدا عرض مي كنيم «اللهمّ أذقني حلاوة ذكرك» خدايا شيريني نام و يادت را به كام ما بچشان! شيريني مطلبي نيست كه انسان با درس حوزه و دانشگاه آن را ادراك بكند الآن كسي كه عسل را نچشيد شما هر چه بخواهيد معناي عسل، مزه عسل را به او بفهمانيد مقدورتان نيست براي اينكه يك سلسله الفاظ و يك سلسله مفاهيم را كنار هم ذكر مي كنيم او مي فهمد كه زنبوري هست و كندويي هست و گلي هست و مكيدني هست و تبديل كردن به يك مايه شيريني است اما مزه عسل چيست؟ آن با درس و بحث حل نمي شود، حتي كسي كه كندو مي سازد، زنبور مي پروراند، عسل توليد مي كند ، تا خودش مزه عسل را نچشيد درك نمي كند كه مزه عسل چيست، #نام_خدا و #ياد_خدا مثل چشيدن اين عسل است.
🔸 در دعاهاي ماه مبارك رمضان به خدا عرض ميكنيم خدايا آن مزه ياد خودت را به ما بچشان اين ديگر در حوزه و دانشگاه و در كتاب و درس و بحث و سخنراني نيست، اين #نتيجه_اخلاق است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1390/11/27
🆔 @a_javadiamoli_esra
#اطلاعیه
🔸 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء: دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی طی اطلاعیه ای، فردا یکشنبه چهاردهم فروردین را روز اول ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نور جان
🔸 خدا حفظ کند حضرت آقای حسن زاده (حفظه الله) را! این از اشعار ایشان است: «ماه رمضان آمد، #نور_دل_و_جان آمد»... .
👇👇👇👇
💠 نور جان
🔸 خدا حفظ کند حضرت آقای حسن زاده (حفظه الله) را! این از اشعار ایشان است: «ماه رمضان آمد، #نور_دل_و_جان آمد»؛ گفت عزیزم دارد می آید، دوستم دارد می آید! چرا اینها این طور هستند؟ اما بعضی ها وقتی می شنوند که #ماه_مبارک_رمضان دارد می آید، غصه می خورند!
🔸 این دعای اول صحیفه سجادیه را حتماً ببیند که حضرت می گوید آن که شکر نکند، #انسان نیست؛ یعنی فصل اخیر انسان، «ناطقٌ» نیست، «حمیدٌ» است. من می بینم خیلی ها دست پاچه می شوند که #ماه_مبارک_رمضان دارد می آید!
🔸 این آقای حسن زاده چقدر آن شعرش بلند است! مثل اینکه انسان برادری داشت که در زمان جنگ چندین سال اسیر بود، حالا به او بشارت دادند که این دارد می آید، چقدر خوشحال می شود! وقتی #ماه_مبارک_رمضان می آمد این طور خوشحال می شد، گرچه دو ماه #رجب و #شعبان را هم به ماه مبارک #رمضان وصل می کردند و روزه می گرفتند؛ «ماه رمضان آمد، نور دل و جان آمد».
آپارات:
https://aparat.com/v/Myfhr
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار مسئولین کنگره طب نبوی با حضرت استاد
تاریخ: 1396/08/04
🆔 @a_javadiamoli_esra
اعلام ساعات پاسخگویی به سؤالات دینی و شرعی در ماه مبارک رمضان
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء؛ همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، بخش پاسخگویی دفتر آیتالله العظمی جوادی آملی، ساعات پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی را اعلام نمود.
🔸 جهت دریافت پاسخ سؤالات شرعی یا مشاوره دینی مذهبی میتوانید به روش های ذیل اقدام فرمایید
مراجعه حضوری و مکاتبه: قم - خیابان صفائیه ـ کوچه ۱۹ـ پلاک ۷ ؛ دفتر معظم له
تماس تلفنی: (43-42-41) 37841840 -025
ساعات پاسخگویی
▫️ صبح : 9 الی 13
▫️ عصر : 14:30 الی 19
▫️ شب : 1 ساعت بعد از اذان مغرب
سامانه پیام کوتاه: 100007233
🔸 پاسخگویی خواهران:
همچنین بانوان محترم می توانند همه روزه، صبح ها ساعت 11 الی 13 و عصر ساعت 17 الی 19 از طریق شماره تماس 09334889220 سوالات شرعی خود را مطرح و پاسخ خود را دریافت نمایند.
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ماه آزادی
🔸 انسان، آزاد نیست که هر حرفی بزند و هر کاری بکند، انسان در گرو کار خودش است: ﴿كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهینَةٌ ﴾؛ ﴿كُلُّ امْرِئٍ بِما كَسَبَ رَهینٌ﴾؛ مرهون است در گرو است.
🔸 یک آدم بدهکار باید گرو بدهد؛ در دنیا یک آدم بدهکار وقتی گرو می دهد خانه خود یا زمین خود یا فرش خود و مانند اینها را گرو می دهد اما در رابطه با مسائل آخرت، انسان که گرو می دهد که نمی تواند به خدا، زمین و خانه گرو بدهد، خود انسان را گرو می گیرند. «رهین» بر وزن «فعیل» به معنی مفعول است؛ عین مرهونه در اختیار مرتهن است آزاد نیست، باید فکّ رهن کرد. رهنی که ذات اقدس الهی قبول می کند خود #جان_انسان است؛ هم فرمود: ﴿كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهینَةٌ﴾ هم فرمود: ﴿كُلُّ امْرِئٍ بِما كَسَبَ رَهینٌ﴾. یک آدم بدهکار گرو می دهد، حالا چرا ما بدهکار باشیم که ما را گرو بگیرند؟! باید آزاد باشیم #آزادی نعمت خوبی است. می بینید بعضی ها می گویند من نمی توانم ترک کنم، عادت کردم، این «عادت کردم» یا «نمی توانم ترک کنم» یعنی چه؟ یعنی من در رهن کار خودم هستم و هر چه آن کار دستور بدهد من انجام می دهم! این بد است، چون انسان باید آزاد باشد.
🔸 وجود مبارک پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در آن خطبه نورانی چه فرمود؟ فرمود: «إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُم»؛ فرمود شما آزاد نیستید شما بدهکار هستید و بدهکار را گرو می گیرند، #ماه_مبارک_رمضان ماه فکّ رهن است، بیایید خودتان را آزاد کنید. اینکه می بینید هیچ چیزی نمیتواند #مردان_الهی را به این طرف و آن طرف بگرداند، برای اینکه آزاد هستند و در رهن چیزی نیستند. حضرت فرمود آقایان! این ماه، ماه فکّ رهن است: «إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ» بیایید فکّ رهن کنید: «فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُم».
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه نازعات جلسه 7
تاریخ: 1398/09/05
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 دعای #روز_اول ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ صِيَامَ الصَّائِمِينَ، وَ قِيَامِي فِيهِ قِيَامَ الْقَائِمِينَ، وَ نَبِّهْنِي فِيهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغَافِلِينَ، وَ هَبْ لِي جُرْمِي فِيهِ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ، وَ اعْفُ عَنِّي يَا عَافِياً عَنِ الْمُجْرِمِينَ.
خدایا روزه ام را در این ماه روزه روزه داران قرار ده، و شب زنده داری ام را شب زنده داری شب زنده داران، و بیدارم کن در آن از خواب بی خبران، و ببخش گناهم را در آن ای معبود جهانیان، و از من درگذر، ای درگذرنده از گنهکاران.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ضیافت الهی 1
🔸 عظمت ماه رمضان به #نزول_قرآن است.
🔸 از امام صادق (سلام الله علیه) نقل شده كه، اگر كسی در روز گرمی روزه بگیرد و تشنه شود، خدای سبحان هزار فرشته را موكّل می كند تا چهره او را مسح كنند و تا هنگام افطار به او #بشارت دهند و هنگام افطار خداوند (عزّ وجلّ) می فرماید: «ما أطیب ریحُك وروْحك! یا ملائكتى أشهِدوا أنّى غفرت له» عجب معطری و چه بوی خوبی داری! فرشتگان من شاهد باشید كه من او را آمرزیدم.
🔸 #باطن_روزه انسان را به مقامی می رساند که مخاطب خداوند قرار می گیرد؛ چنان که اگر تاکنون در روز می گفت: «ای خدا»، خدای سبحان هنگام افطار به او می گوید: «ای بنده من».
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 حکمت عبادات، ص142
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژه برنامه #سلوک_الهی
🔸 درآمدی بر عرفان عملی
🔸 فصل اول جلسه 1
🔹 مهم ترین وظیفه انسان, #سلوك_الهی است; یعنی راه را به خوبی تشخیص می دهد، آسیب های راه را ارزیابی كند، همراهان و معاونان و معینان راه را بشناسد، راهزنان را بشناسد، ره توشه را بشناسد و فراهم كند و آنگاه سعی بلیغ را دریغ ندارد و به طرف ذات اقدس الهی سفر كند
و بداند #مهم_ترین_سفر از یك سو همین سلوك الهی است و #بهترین_رفیق در این راه، خودِ خدای سبحان است كه «اللَّهُمَّ أنتَ الصَّاحِبُ فی السَّفَرِ» خود خداست... .
📚 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان
سال تولید: 1392
آپارات:
https://aparat.com/v/Z4Lpc
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 دعای #روز_دوم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ قَرِّبْنِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ، وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ سَخَطِكَ وَ نَقِمَاتِكَ، وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِقِرَاءَةِ آيَاتِكَ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
خدایا مرا در این ماه به خشنودی ات نزدیک کن، و از خشم و انتقامت برکنار دار، و به قرائت آیاتت موفق کن، ای مهربان ترین مهربانان.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 تفاوت حکیمانه
🔸 «#اختلاف از بهترین بركات حُسنِ نظام عالَم است؛ یعنی اگر گرایش همه مردم در یك حد بود و یك چیز بود مثلاً همه استعداد مهندسی می داشتند و این گرایش را می داشتند خب همه می شدند مهندس! اوّلین نقص جامعه این است كه همه یك رشته داشته باشند. اگر همه می شدند روحانی, همه می شدند طبیب, همه می شدند كشاورز, همه در یك حد باشند نقص یك نظام است. جامعه همه مشاغل را می خواهد و مشاغل را نمی شود بر مردم #تحمیل كرد كه شما حتماً باید این كار را داشته باشید، كارها را افراد مطابق ذوق و گرایش خود آزادانه انتخاب می كنند؛ فرمود: «كلٌّ مُیسَّرٌ لِما خُلقَ له».
🔸 این #از_بهترین_بركات_الهی است و هیچ كدام از اینها هم باعث فخر نیست، ذات اقدس الهی این نظام را با این وضع متنوّع آفرید تا نظام, نظام أحسن باشد. حالا چه كسی سواره به مقصد می رسد چه كسی پیاده، در دنیا روشن نیست؛
🔸 یكی از بیانات نورانی حضرت امیر (سلام الله علیه) كه در نهج البلاغه آمده است این است كه «الْغِنَى وَ الْفَقْرُ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَى اللَّهِ»؛ چه كسی سواره است چه كسی پیاده است چه كسی موفق است چه كسی كمتوفیق است این در ﴿یوْمَ الْحِساب﴾ معلوم می شود. ممكن است كسی در حوزه شهرتی داشته باشد ولی در آخرت پیاده بیاید اما یك روحانی زحمتكش که در روستایی به بیان احكام شرعی و اداره امور مردم آن منطقه می پردازد در قیامت سواره بیاید! اینها در دنیا روشن نیست «الْغِنَى وَ الْفَقْرُ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَى اللَّهِ».
🔸 بنابراین اختلاف, ضروری است؛ اگر همه ذوق فقهی داشته باشند ذوق اصولی داشته باشند همه ذوق طبّی داشته باشند و مانند اینها، این اولین نقص جامعه است، بالأخره جامعه همه این رشته ها را می خواهد. هر كسی هم به آن اندازه ای كه خدا به او داد #مسئول است؛ هرگز كسی كه دارای درجه ده استعداد است خدا از او توقّع ندارد كه چرا كار درجه یازده یا دوازده را نكردی! #تكلیف_هر_كسی مطابق با آنچه است که خدای سبحان به او داده است, خب چه نظامی از این بهتر؟! نظامی از این زیباتر و أحسن ممكن نیست.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه شعرا جلسه 5
تاریخ: 1390/12/23
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ضیافت الهی 2
🔸 شهر رمضان در حقیقت #شهر_الله است.
🔸 در روایتی فرموده اند: نگویید رمضان آمد، رمضان رفت، بگویید: ماه رمضان آمد و ماه رمضان رفت؛ زیرا رمضان اسمی از اسمای مبارك خدای سبحان است. شهر رمضان در حقیقت «شهر الله» است. اگر انسان در شهر الله، به لقاء الله نرسد، به باطن روزه نرسیده، بلكه روزه ای در سطح طبیعت گرفته است، پاداشی هم كه به او می رسد در همان سطح خواهد بود.
فرمود: ماه خدا همراه با بركت، رحمت و مغفرت به شما روی كرده است: «بالبرَكَة والرّحْمة والمغْفرة» مواظب باشید به استقبالش بروید و آماده باشید تا آن را درست درك كنید.
#بركت خیر مستدام و ماندنی است... .
🔸 این ماه همراه با #بركت و #رحمت و #مغفرت است. رحمت و مغفرت تنها آمرزش از گناهان نیست؛ آن درجات عالیه را هم خدای سبحان رحمت می نامد. البته رحمت خاصه مخصوص مؤمنان است: (إنّ رحمت الله قریب من المحسنین). تحصیل این نوع رحمت، در ماه مبارك رمضان آسان است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 حکمت عبادات، ص144
🆔 @a_javadiamoli_esra
احکام روزه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: احکام و فتاوای حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی درباره روزه، از سوی دفترمعظم له در اختیار مومنین قرار گرفت.
این احکام شامل دو بخش احکام روزه و زکات فطره می باشد که دارای 253 مسئله می باشد.
برای مشاهده احکام روزه معظم له اینجا را کلیک نمایید.
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژه برنامه #سلوک_الهی
🔸 درآمدی بر عرفان عملی
🔸 فصل اول جلسه 2
🔹 كسی می تواند #سالك_الهی گردد كه خلیفه خدا باشد; زیرا راه یابی, مهندسی راه, معماری راه, آگاهی از راهزنان این راه, تهیه دوستان همراه این راه, تحصیل ره توشه این راه, همه و همه مرهون #معرفت_خلافت_الهی است كه از ذات اقدس الهی رهنمود می گیرد.
🔹 دو قوس در جهان آفرینش هست: یك قوس نزول است كه از خدا تا خَلق و عالَم طبیعت تجلّی كرده است؛ طبق بیان نورانی امیر بیان علی بن ابی طالب (علیه أفضل صلوات المصلّین) كه در خطبه نهج البلاغه فرمود: «اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الْمُتَجَلِّی لِخَلْقِهِ بِخَلْقِهِ» خدای سبحان در قوس نزول ـ از صادر اول تا پایان نظام هستی ـ یك #حقیقت_گسترده است در جام اشیا افتاد، خدا این قوس نزول را خلق كرده است. در قوس صعود از خاك و از فرش تا عرش رفتن را به نام قوس صعود دستور داد و در سوره انشقاق فرمود: ﴿یا أَیهَا الْإِنسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَی رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلاَقِیهِ﴾ اما این كار را خدا نكرد; یعنی قوس صعود را ترسیم عملی نكرد, فقط راهنمایی كرد، راه آن را نشان داد و به انسان گفت: شما باید این راه را طی كنید؛ این راه نو است، رهنورد نو, رهپوی نو, راهنمای نو می خواهد كه این راه را طی كند... .
📚 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان
سال تولید: 1392
آپارات:
https://aparat.com/v/CHm4J
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 دعای #روز_سوم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ الذِّهْنَ وَ التَّنْبِيهَ، وَ بَاعِدْنِي فِيهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَ التَّمْوِيهِ، وَ اجْعَلْ لِي نَصِيبا مِنْ كُلِّ خَيْرٍ تُنْزِلُ فِيهِ، بِجُودِكَ يَا أَجْوَدَ الْأَجْوَدِينَ .
خدایا در این ماه به من تیزهوشی و بیداری عنایت فرما، و از بی خردی و اشتباه دورم ساز، و از هر خیری که در این ماه نازل می کنی، برایم بهره ای قرار ده، و به حق جودت ای جودمندترین جودمندان.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra