برخی دوستان حزباللهی منتقد انتصاب برخی مدافعان تحریم و فتنه در دولت هستند.
اما سؤال اساسی اینجاست که اساسا در میان اصلاحطلبان چند نفر با رودهٔ راست پیدا میشوند که نه در فتنهٔ ۸۸ مشارکت و تایید داشتهباشند و نه در فتنههای دیگر؟!
@Aagahaneh
تسخیر لانهٔ جاسوسی و اثر شگرفش بر وضعیت امروز جهان
🔻 با تسخیر لانهٔ جاسوسی و تعویق آزادی جاسوسان آمریکایی تا زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آن زمان، زمینه فراهم شد تا جیمی کارتر انتخابات را به رونالد ریگان ببازد. چهبسا اگر این ننگ برای کارتر رخ نمیداد، باز هم دموکراتها در آن دوران بر سر کار میآمدند.
🔆 اما ریگان که بود؟ ریگان کسی بود که نظام نئولیبرالیسم میلتون فریدمن را بر سر کار آورد؛ همان نظامی که ابتدا در خود ایالات متحده پیادهسازی شد و سپس به سایر کشورهای در حال توسعه و جهان سوم نیز بهعنوان یگانه نسخهٔ شفابخش، دیکته گردید. همان سیاستی که در همهٔ این کشورها، رابطهٔ دولت و ملت را به نحوی سامان داد که نارضایتیهای بسیاری برای مردمشان ایجاد نموده، و با بهادادن بسیار به سرمایهداری، زمینهٔ استثمار بیشتر ملتها را فراهم آورد؛ علاوه بر آن ضرورت تهاجم بیشتر آمریکا به کشورهای پاییندست را مهیا کرد؛ چهاینکه نفوذ و قدرت بیشتر سرمایهداران در دولت این کشور، دولت را به رویکرد تهاجمی بیشتر به سمت منابع کشورهای دیگر سوق میداد.
⚠️ همین مسئله نیز البته افول نظام غرب را سرعت بخشید و آنان را وادار به رفتارهایی رادیکالی کرد که خشم اکثر ملتهای جهان را برانگیخت؛ همچون لشگرکشیهای متعدد، تحریم تعداد قابل توجهی از کشورها، تلاش برای کودتا در کشورهای دارای ویژگیهای استراتژیک و ...
✔️ حال بنگرید که اگر نبود تسخیر لانهٔ جاسوسی، تا چهمدت دیگر طول میکشید تا این شیطان بزرگ به افول خود نزدیک شود؟!
@Aagahaneh
آگاهانه...
تسخیر لانهٔ جاسوسی و اثر شگرفش بر وضعیت امروز جهان 🔻 با تسخیر لانهٔ جاسوسی و تعویق آزادی جاسوسان آم
* بهتر است بگوییم آنان را وادار به «تشدید» رفتارهای رادیکالی کرد.
در طی تاریخ، مردم عادت داشتهاند که انتخابهای خود را همیشه عامل «پیشرفت» ببینند و گمان کنند که انتخابشان قرار است وضعیت را از قبل بهتر کند. اگر وضعیت فعلی خوبیهایی داشت، قرار است آن خوبیها برقرار بمانند و صرفا این کاستیها باشند که رفع میشوند. اگر هم وضعیت فعلی بدیاش میچربید، بدیها رفع شوند و خوبیها بازگردند.
شاید همین هم باعث شد که پس از شهید رئیسی، مردم به بیسوادی مثل پزشکیان رای بدهند! شاید با خود گفتند خوبیهای فعلی ثابت میماند و کسی که میآید، اوضاع را بهبود میدهد! ولی این یک اشتباه تاریخی بود که نتیجهاش شد انفعال نسبی جبههٔ مقاومت و شهادت سید حسن نصر الله و تاخیر نابودی اسرائیل. حتی گرانی بیشتر، و رسمیتبخشی به افزایش نرخ دلار!
و باز هم کسانی هستند که به امتداد اینها رای میدهند!!
@Aagahaneh
هدایت شده از دانش حیاتی
واقعا خندهتان نمیگیرد که ابتدا میگوئید کل نقدینگی کشور ۱۴۰ میلیارد دلار است، بعد اضافه میکنید که ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان میدهیم؟!
برایتان این سوال پیش نمیآید که اگر به ۹۰ میلیون ایرانی بخواهید سالانه ۹۰ میلیون تومان پرداخت کنید، این ۸۱۰۰ همت نقدینگی از کجا باید بیاید؟
@syjebraily
هدایت شده از اخبار سوریه
✴️«معارض مشروع» چه کسانی هستند؟
🔸بعد از صحبتها و اظهارنظر وزیر امور خارجه ایران و روسیه مبنی بر ضرورت گفتوگو میان دولت سوریه و «معارضان مشروع» دیدم که باز هم عدهای دوره افتاده و همین بخش از صحبتها مواضع عراقچی و لاوروف را برجسته کرده و اصلا متوجه نشدهاند که تهران و مسکو از یک طرف چه توپی را در زمین آنکارا انداختهاند و از طرف دیگر در بخش مهمتر و اصلیتر صحبتهای خود چه گفتهاند و چه موضوعی را در پیش گرفتهاند.
🔸آنچه ایران و روسیه در نشست دوحه گفتند گفتوگوی «معارضان مشروع» با دمشق است! اینکه تعریف معارضان مشروع چیست و کیست، به صورت مسلم مشخص کردن آن برای ترکیه بسیار سخت خواهد بود. در واقع، همین اظهارنظر و همین موضعگیری که وزیر امور خارجه ترکیه را ناچار به پذیرش آن در این نشست کرد، وضعیت را برای اردوغان بسیار سخت خواهد کرد. به باور من، یک هماهنگی کامل میان تهران، دمشق و مسکو در این زمینه وجود دارد.
🔸باتوجه به اینکه لیدر و فرماندهی حمله به ارتش سوریه و اشغال شهرهای مختلف این کشور را جبهه النصره؛ شاخه سوری القاعده بر عهده داشته و این گروهک رسما یک سازمان تروریستی در سطح بینالمللی است، مشخص کردن «معارضان شرعی» برای ترکیه بسیار سخت خواهد بود. حتی دولتی که به اسم «دولت نجات» در مناطق آلوده شمال سوریه در طول چند سال گذشته با حمایت ترکیه شکل گرفته بود هم وابسته به القاعده بود و همین حالا هم خبر میرسد که الجولانی حاضر نیست در مناطق اشغالی دیگر گروهکهای تروریستی وابسته به ترکیه را به عنوان شریک به رسمیت بشناسد.
🔸اشتباه بزرگی که اردوغان و سیستم اطلاعاتی و نظامیاش در طول این سالها کرد، سرمایهگذاری روی تروریستهای مسلح بود تا اینکه بخواهد یک گروه سیاسی مشروع را به عنوان نماینده عناصر وابسته به خودش پرورش دهد؛ دلیل این مساله تفاوت نگاه اردوغان به مساله سوریه است، او دنبال برکشیدن معارضان سیاسی سوری و کسانی که به قول معروف میخواهند حکومت تشکیل دهند نیست، بلکه او نگاه «اشغالگرانه» به خاک سوریه دارد، به همین دلیل نیز دهها هزار تروریست ترکتبار را جذب کرد، آموزش داد و با فرماندهی القاعده، روانه جنگ با ارتش سوریه کرد.
🔸در طول چند روز گذشته و پس از اقدامات تروریستها در بخشهایی از شمال و مرکز سوریه، ترکیه متوجه شده که در این اقدام به شدت تنها و منزوی است، اینکه هاکان فیدان به سرعت راهی دوحه شد تا در یک نشست با وزرای خارجه ایران و روسیه دیدار کند، ناشی از همین انزوا و تلاش برای خارج شدن از آن بود. با این همه، آنچه که از نشست دوحه صادر شد، با آنچه در رسانههای رسمی و شبهرسمی منتشر شده، بسیار متفاوت است. همه این جماعت از خارج شدن موضوع «حمایت نظامی» از سوریه و ضرورت مذاکره گفتند، در حالی که این چنین نیست.
🔸هم عراقچی و هم لاوروف در کنفرانس خبری خود به صراحت و شفافیت بر مبارزه با گروههای تروریستی تاکید کردند. به عبارت دیگر، با اعلام مبارزه با گروهکهای تروریستی که منظور همین جبهه النصره/ القاعده به عنوان متحد و شریک ترکیه در اشغال بخشهایی از سوریه است، به آنکارا این پیام را به شکل مستقیم و در برابر دوربینها دادند که با این شریک بدسابقه که در لیست تروریسم سازمان ملل است، نمیتواند برای مذاکره با دولت سوریه پیشقدم شود. حالا ترکیه باید انتخاب کند، یا به سمت معرفی «معارضان مشروع» برود، با گزینه «ادامه جنگ» را انتخاب کند.
🔸در واقع، و برخلاف همه تحلیلها و برداشتها، تهران و مسکو نه تنها دست از حاکمیت سوریه نکشیدهاند بلکه میخواهند با ایجاد مشروعیت برای این حکومت و تاکید بر «نامشروع» بودن گروهکهای تروریستی وابسته و متحد با ترکیه این پیام مهم را به جهان ابلاغ و اعلام کنند که مداخله دوباره آنها در سوریه، برای «جنگ با تروریسم» و «گروهکهای نامشروع» است. شاید پیام این نشستها را جولانی زودتر از اردوغان دریافت کرده و متوجه شده که حتی اگر به نام او دمشق اشغال شود، در آینده سوریه جایی نخواهد داشت.
🔸گسترش تروریستها در عمق خاک سوریه، در حالی که بیش از 85 درصد از آنها عناصر غیرسوری و ترکتبار هستند، وضعیت را بدون شک در آینده برای ترکیه و اردوغان سختتر و پیچیدهتر خواهد کرد. موضوع سوریه آنگونه که برخیها تحلیل و تفسیر میکنند نیست، وضعیت همانگونه که گفته شد بسیار پیچیده و بغرنج است؛ ایران و روسیه در کنار دولت سوریه تکلفشان مشخص است اما تکلیف اردوغان از یک طرف و جبهه النصره از طرف دیگر مشخص نیست. این مساله مشخص و مبرهن است که در آینده سوریه متحد، تروریستهای ترکتبار جایی ندارند...
@SyrianKhabar
آگاهانه...
✴️«معارض مشروع» چه کسانی هستند؟ 🔸بعد از صحبتها و اظهارنظر وزیر امور خارجه ایران و روسیه مبنی بر ض
تحلیلهایی که زوایای جدیدتری از مطلب را روشن میکنند، خیلی مغتنم هستند.
@Aagahaneh
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
14030918 سوریه.mp3
10.68M
و اما #سوریه...
⭕️خیلی فوری⭕️
سخنان حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی دربارۀ تحولات اخیر سوریه
حتما گوش کنید و منتشر کنید.
@abbasivaladi