1_10566219109.mp3
36.78M
🔺 چکیده کتاب «الغارات»
▫️۰۰:۳۰ معرفی نویسنده
◾️۰۲:۴۳ معرفی کتاب
▫️۰۶:۵۰ خلاصهای از بعد رحلت رسول خدا تا پایان نیمه نخست حکومت امیرالمؤمنین
◾️۱۲:۳۹ فضای جامعه اسلامی بعد از نهروان
▫️۱۸:۴۶ بخش اول کتاب (تلاش برای تصرف بخشهایی از حکومت امام)
◾️۱۹:۳۰ بخش دوم (فسادها و فرارهای اصحاب حضرت به شام)
▫️۲۴:۱۷ بخش سوم (شورش گروههایی از خوارج)
◾️۲۴:۵۸ بخش چهارم (اقدامات معاویه برای تصاحب شئون امیرالمؤمنین)
▫️۳۰:۷ بخش پنجم (غارتها و شبیخونهای معاویه)
۲ فروردین
هدایت شده از مجتبی شیخی
✅در شرایط فعلی اقتصادی یک ایرانی وطن پرست و یک مومن انقلابی برای حفظ ارزش پول خود سکه و ارز بخرد؟
❓دکتر سعیدی کارشناس اقتصاد اسلامی به این سئوال پاسخ می دهد :
حدود یک سال و نیم پیش مبلغی به من ارث رسید و تصمیم گرفتم آن را در یک بخش مولد سرمایهگذاری کنم. پس از گذشت یک سال وقتی داشتیم میزان سود بهدستآمده را محاسبه میکردیم، تحت فضای افزایش قیمت طلا و ارز، ذهنم به این سمت رفت که اگر بهجای سرمایهگذاری در این پروژه، سال گذشته تمام پولم را طلا میخریدم و بعد از یکسال میفروختم، سود حاصل بیش از سه برابر میشد! عددی وسوسهانگیز بود و ذهنم درگیر تحلیل این مسئله بود. برخی از سرمایهگذاران دیگر در آن پروژه هم همین محاسبات را کرده بودند و بهسرعت پولشان را از آن بخش تولیدی بیرون کشیدند تا با آن طلا بخرند. جهش قیمت طلا تمامی محاسبات پروژه را به هم زده بود.
سر کلاس اقتصاد اسلامی داشتم حدیث #معایش_العباد را برای دانشجویان توضیح میدادم. حدیث بسیار خواندنی و عجیب است. از امام صادق علیهالسلام دربارۀ معیشت بندگان سؤال شده است و حضرت در پاسخ فرمودند که معیشت بندگان چهار وجه دارد که عبارتاند از #ولایت، تجارت، صناعات و اجارات و هرکدام از اینها دارای دو جهت #حلال و #حرام هستند. اینکه حضرت در معایش العباد اول از «ولایت» شروع میکنند نکات فراوانی دارد. وجه حلال از ولایت، پذیرش ولایت والی عادل و کارگزاران او است: «فالولاية له، و العمل معه، و معونته، و تقويته، حلال محلّل» یعنی هر فعالیت اقتصادی درجهت کمک و تقویت ولی عادل حلال و محلل است و عکس آن، حرام و محرم است.
در وجه حرام از تجارات هم حدیث تصریح میکند که هر کالایی که باعث تقویت کفر و شرک یا تضعیف و توهین #حق شود، خرید و فروش و نگهداری و تملک و هدیهدادن و عاریهگرفتن و هرگونه تصرف در آن حرام و محرم است! (و كذلك كلّ مبيعٍ ملهوٍّ به، و كلّ منهيٍّ عنه ممّا يتقرّب به لغير اللّه عزّ و جلّ، أو يقوى به الكفر و الشرك في جميع وجوه المعاصي، أو باب يوهن به الحقّ فهو حرام محرَّم بيعه و شراؤه و إمساكه و ملكه وهبته و عاريته و جميع التقلّب فيه، إلّا في حالٍ تدعو الضرورة فيه إلى ذلك.)
این سؤال برایم ایجاد شد که آیا خرید و فروش و نگهداری #طلای آبشده و سکه طلا و #دلار باعث #تقویت_نظام_اسلامی میشود یا باعث تضعیف آن؟ آیا باعث تقویت پول ملی میشود یا تضعیف آن؟ آیا به اقتصاد مسلمانان کمک میکند یا باعث تضعیف آن میشود؟ آیا درجهت اطاعت از امر ولی جامعه است؟ آیا به #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم کمک میکند یا آن را نابود میکند؟ کما اینکه در پروژه مورد نظر ما این کار را کرده بود و تمامی محاسبات و انگیزهها را به هم ریخته بود. به نظرم دربارۀ این حدیث و این سوالات باید بیشتر و عمیقتر فکر کنیم و به صرف اینکه #سود یک بازار بیشتر است، ورود به آن بازار موجه نمیشود. به قول شیخ، فتأمل!
✍دکتر علی سعیدی
۵ فروردین
هدایت شده از تحریم کالاهای صهیونیستی
🔴ممنوعیت فروش نستله و کوکاکولا در فروشگاههای شهروند و میادین میوه و ترهبار تهران
🔺طرح ممنوعیت فروش و تبلیغات محصولات وابسته به اسرائیل در فروشگاههای شهرداری تهران، در جلسه امروز شورای شهر با ۱۴ رأی موافق مصوب شد.
⭕️ درود بر اعضای شورای شهر انقلابی تهران، امیدواریم بقیه نهادهای انقلابی هم استفاده از این محصول را در مجموعه های ذیربط شان ممنوع کنند.
⭕️ ان شا الله روز قدس امسال محموعه های مردمی به این موضوع در سراسر کشور بپردازند.
💠 تا تحریم کامل محصولات صهیونیستی در ایران با ما همراه باشید؛
🌐 @norequds
۱۰ فروردین
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 تجمع در قانون و سخن رهبر
📚قانون اصلی درباره تجمعات
اصل ۲۷ ق. اساسی: «تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حمل سلاح، به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است»
ق. اساسی، برگزاری تجمعات را تنها به ۲ قید مشروط کرده و با وجود بحثهای خبرگان ق. اساسی برای تقیید آن، هیچ قیدی را نپذیرفت؛ یعنی برگزاری تجمعات مردمی نسبت به قیدهای دیگر، ناپذیرا (احراز عدم قید) بوده؛ نه دارای اطلاق و عدم احراز قید!
📚قانون منسوخ سال ۶۰
م. ۱ این قانون و نیز م. ۱ آییننامه اجرایی آن، اساساً تجمعات مردمی (اشخاص حقیقی) را موضوع این قانون ندانسته، احزاب و گروههای رسمی را موضوع قانون دانسته بود و اینان را نیز تنها برای تجمع در دو جا (ت. ۲ م. ۶ قانون و م. ۲۸ آییننامه) ملزم به مجوز میکرد؛ نه برای اصل تجمع در معابر و مکانهای عمومی دیگر.
📚قانون ناسخ، مصوب سال ۹۵
م. ۲۳ این قانون، اعلام نسخ قانون ۶۰ است. موضوع قانون ۹۵ (م. ۱) و آییننامه اجرایی آن (م.۱) احزاب است و هیچ شرطی را بر اصل ۲۷ برای برگزاری تجمعات مردمی نمیافزاید و تنها احزاب را ملزم به مجوز تجمع میکند که مجمع مشورتی فقهی ش. نگهبان، همین تقیید را با ۷هشتم آرا، خلاف آزادی تجمعات اصل ۲۷ ق. ا. دانست. نظر مجمع مشورتی حقوقی شورا هم اینسان بود. سرانجام هم ش. نگهبان مصوبه سال ۹۵ مجلس را رد کرد که در مجمع تشخص تأیید شد.
📚سخن تیر ۹۵ رهبر درباره قانونی بودن تجمعات، یعنی رعایت ۲ شرط قانون اساسی و قانون ۶۰؛ که این قانون، ۴ماه بعد، نسخ شد.
👈 آ.جنتی، تجمعات [بویژه تجمعات مردمی امربهمعروف] مجوز نمیخواهد. الزامی جز رعایت ۲شرط اصل ۲۷ ق. ا. نیست
📚نوشته مکمل
۱۳ فروردین
در بررسی طرح حمایت از آمرین به معروف در دیِ ۹۳ در ش. نگهبان، به یک ماده مرتبط به تجمع اشکال میشود.
آ. جنتی: راهپیمایی و تجمع بر طبق اصل ۲۷ قانون اساسی مجوز نمیخواهد. طبعاً آ.جنتی در فهم ق. ا. از همه خبرهتر است.
آ. اسماعیلی: راهپیمایی مجوز میخواهد. او برای ادعایش، به جای ارجاع به قانون اساسی، به قانون عادی ارجاع میدهد که کار نادرستی است.
آ. جنتی: کار ما بررسی مادهها با ق. اساسی است؛ نه با قانون عادی، اگر باشد.
📚درنگ
آ. اسماعیلی درباره قانون عادی هم ۱۰۰٪ لغزیده:
ماده ۱ قانون سال ۶۰ و نیز م. ۱ آییننامه اجرایی آن، اساساً تجمعات مردمی (اشخاص حقیقی) را موضوع این قانون ندانسته، صراحتاً تنها احزاب و گروههای رسمی را موضوع قانون دانسته بود و اینان را نیز تنها برای تجمع در دو جا (ت. ۲ م. ۶ قانون و م. ۲۸ آییننامه) ملزم به مجوز میکرد؛ نه برای اصل تجمع در معابر و مکانهای عمومی دیگر.
قانون سال ۶۰ بر طبق م. ۲۳ قانون سال ۹۵ نسخ شد. بر طبق ماده ۱ قانون ۹۵ و نیز م. ۱ آییننامه اجرایی آن، موضوع قانون تنها «احزاب» است و بس! پس تجمعات مردمی مجوز نمیخواهد.
🔺ادبیات آ. اسماعیلی درباره «ستاد امر بهمعروف: «چه کاره هستند که میخواهند این کار را بکنند؟»
🔺آ. ابراهیمی: «همین ماده [پیشنهادی در طرح ستاد امر بهمعروف] که میگوید راهپیمایی مجوز میخواهد، خلاف قانون اساسی است.» آ. اسماعیلی: «بله». خب این که تناقض است!
🔺آ. اسماعیلی در ادامه گفته که البته تفسیر وی این است که طبق قانون اساسی نیاز به مجوز هست». این هم تناقضی دیگر.
آ. یزدی در ادامه: طبق اصل ۲۷ تجمع مجوز نمیخواهد.
📚نوشته همسو
۱۴ فروردین
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 فروگذاری «اوجب واجبات» به نام مصلحت + افتخار به تجمع قانونی حجاب
◾️معنای حفظ نظام
رهبر: حفظ نظام، (از) اوجب واجبات است؛ ولی نظام، تنها به معنای ساختار سیاسی نیست! به معنای محتوای ارزشی و اسلامی آن هم است.
این سخن رهبر پاسخ به محافظهکارانی است که ارزشها را با نام حفظ نظام و به کام حفظ مقام خود، فرو میگذارند.
◾️تصمیمات آمریکاپسند
آقا به این بسنده نکرده، میفرماید که تصمیمگیران در مسأله حجاب و ... نباید ملاحظه خواسته آمریکا و صهیون بکنند! و باید منافع جمهوری اسلامی را پی بگیرند!
آری مسئولان سزاوار چنین هشداری بودهاند.
◾️واکنش مسئولان
آیا پس از هشدار امام خامنهای، آن مسئولان، روش خود درباره حجاب را تغییر دادهاند؟
◾️غیر المغضوب علیهم
چرا امام خامنهای گفت که عقبنشینی غیرتاکتیکی در برابر دشمن، چه در جنگ نظامی و چه در رویارویی فرهنگی، غضب الهی را در پی دارد؟ یعنی ای مسئولان! مغضوب علیهم نباشید!
◾️وارونگی نقدها
این هشدارهای رهبر، نقد عملکرد مردمی در دفاع از حجاب است یا نقد عملکرد تصمیمگیران (قالیباف، اژهای و پزشکیان)؟ ولی ریشخند برخی رسانهها، بر گلوی تجمع مردمی حامی حجاب است!!!
◾️گله از برخی مومنان
برخی مؤمنان، بیآنکه آگاه باشند که طبق قانون اساسی و نیز قانون عادی و نیز آییننامه اجرایی قانون، تجمع مردمی (غیرحزبی) نیازی به مجوز ندارد، با زبانی تند به شیرزنان قانونگرای آمر به معروف تاختهاند.
◾️الشام الشام الشام
تیغ زبان برخی، از تیغ آمریکا و اسرائیل بدتر است؛ چنانکه برای حضرت زینب س، ریشخند شامیان و تهمت خارج شدن از دین، بدتر از خنجر شمر و تیر حرمله در کربلا بود.
۱۶ فروردین
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺گفتگوی نفسگیر جبرئیل و یعقوب
بارها به این گفتگوی بشکوه جبرئیل با یعقوب بنگرید. یعقوب در استدلال بر جبرئیل چیره میشود؛ آنگاه جبرئیل به جای استدلال، یک گام با او همراهی میکند تا او نرم شود و آنگاه با «هشدار» با وی سخن میگوید و اینجاست که یعقوب بیدار میشود!
اندوه فراق یوسف سالها حضرت یعقوب را در آستانه دقمرگی نهاد که در جای خود ستودنی است، ولی در تراز فرد مقربی چون زینب نبود؛ آنگاه که در فراق یوسف فاطمه فرمود: «ما رَأیتُ الّا جَمیلاً». اینسان بود که ایشان را «زینِ أب» نامیدند؛ علی (ع) با همه شکوهش با چنین دختری زیبا میشود!
▪️گفت اگر من برده بودم، قیمت نداشتم! او را برده کردند و با قیمتی ناچیز فروختند!
▪️پدر، به یوسف دل بست و برادران او را به چاه نهادند!
▪️زلیخا به یوسف زیبا دل بست و یوسف زندانی شد!
📚یکی از آموزههای این سوره، یادآوری مهر خدا در «زیبا و خوشایند نیافریدن» خیلی چیزها است؛ چنانکه امیرالمؤمنین در خطبه «قاصعه» میفرماید که خدا کعبه را در بیابانی داغ نهاد؛ نه در تراوت باغ.
▪️این که مهمانی خدا با گرسنگی است؛ نه با بخوربخور! این که فرنگ و فرنگیان، ترگل برگل و خوش آب و رنگ، (و اذا رأیتَهم تُعجِبُک اجسامُهم) دل ما را نبرَد!
▪️و بدانیم که سهراب خطا کرد که گفت: «حجرالاسود من روشنی باغچه است»
▪️نه! خدا آن آفریده گرامی را «سنگ سیاه» آفرید؛ نه روشنی باغچه!
▪️باید یاد بگیریم که نازیباییهای آفرینش، به زیبایی زیباییهای آن است؛ «گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد؟ چشمها را باید شست؛ جور دیگر باید دید»
۱۹ فروردین
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بیعت با دست علی ع یا پای حَجّاج + فیلم ترامپ
روشن است که پافشاری نادرست برخی، میتواند سبب گونهای پذیرش برخی کارها از سوی ولیّ امر بشود؛ چنانکه در روزگار آغاز اسلام نیز برای امیرالمؤمنین رخ داد.
ناراضی بودن از تحمیل مذاکره بر امیرالمؤمنین، نشانه خوارجی بودن نیست؛ تحمیل کردن مذاکره به امیرالمؤمنین، کار خوارج بود! بعد هم همین تحمیلگران گفتند که مسئول مذاکراه «خسارت محض» امیرالمؤمنین (ع) است و باید توبه کند پس معیار خوارجی شدن روشن باشد؛ هر چند که ما کسی را متهم به جوارجی بودن نمیکنیم.
🚨عبدالله بن عمر، با دست علی (ع) بیعت نکرد ولی بعداً با پای حجاج بیعت کرد! و اینک ترامپ، کشتهمردگان مذاکره با آمریکا را، بوسهزنندگان به ...ـون خود نام داد!
👈 این است هشدار «ولیّ خدا» درباره «عاقلانه نبودن، هوشمندانه نبودن و شرافتمندانه نبودن» مذاکره با این دولت آمریکا!
۲۰ فروردین
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هشدار کوچ پرچم از ایران به یمن؛ به سبب محافظهکاری
رهبر فرمود محافظهکاری قتلگاه انقلاب است و هیچ انقلابی برتر از ظهور حضرت حجت نیست. محافظهکاران بدانند که چه میکنند.
برخی محافظهکاران انقلابیها را به «خوارجی» و «نوخوارجی» تَنابُز میکنند! ناآگاه از این که خوارج کسانی نبودند که از مذاکره با دشمن علی (ع) ناراضی بودند، بلکه کسانی بودند که علی (ع) را به مذاکره با دشمن واداشتند.
مالک اشترها ناراضی بودند، ولی مطیع علی (ع) بودند، هم پیشی از مذاکره و هم پس از مذاکره. ولی همانها که مذاکره را به علی تحمیل کردند، بعد از مذاکره هم گفتند مسئول اصلی این مذاکره تو بودهای و باید توبه کنی! یادمان نرفته که میگفتند برجام کار نظام و رهبر بوده است!
آری خدا نیز به نماز فرمان داد و سپس فرمود «پس وای بر نمازگزاران» (فویلٌ لِلمُصلّین ...). نمازِ «بیرکن» بسان برجام بیخطوط قرمز است، هیچکدام، دستور الهی نیست؛ بلکه خسارت محض است!
📚فرستههای همسو
🔺مواضع ولایی درباره مذاکره با آمریکا
▪️فروگذاری «اوجب واجبات» به نام مصلحت
🔺تجمع در قانون و سخن رهبر
۲۱ فروردین
هدایت شده از شرح آتش دل
🔻به خط بزنیم
شیشۀ چشم من پر از اشک است، دل این شیشه سنگ میخواهد
باز پایم به راه افتاده، باز دستم تفنگ میخواهد
از غم غزه داغدار شدیم، ولی این اشک و آه کافی نیست
حاجقاسم بیا به خط بزنیم، غزه مردان جنگ میخواهد
✍️#محمدتقی_عارفیان، ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
ساعت به وقت #حاجقاسم
۰۱:۲۰ 💔
هدیه به روح ملکوتی و بلندپرواز حاجقاسم سلیمانی صلوات
#ألّلهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدٍوآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
@SharheAtasheDel
۲۲ فروردین
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
امامی؛ نخستین همایش ملی سایبری.mp3
9.17M
🔺گزارش مقاله علمی «بنیاد و چارچوب نظام سایبری اسلام» در نخستین همایش ملی سایبری
◼️ امام خامنهای در ۴ اسفند ۹۹: «حکومت اسلامی را به عنوان سختافزار در نظر بگیرید، اگر نرمافزار مناسب خودش را نداشته باشد، به هیچ کار نمیخورد. این، آن چیزی است که از فضلای صاحبنظر و متفکّر به جِد باید مطالبه بشود!»
📚 کتاب زبرتفقه نظام اسلام، پاسخ به این فرمایش رهبرمان👇
👈قیمت با ۴۰٪ بهاکاه، ۳۰هزار تومان
📚 گروه ابرفقه با پاسخگویی امامی
◼️کانال ابرفقه
◻️۱۲ نماهنگ ابرفقهی: «یک» _ «دو» _ «سه» _ «چهار» _ «پنج» _ «شش» _ «هفت» _ «هشت» _ «نه» _ «ده» _ «یازده» _ «دوازده»
🔺نماهنگهای توفنده درباره خطر ملاحظهکاری!
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
۲۲ فروردین