هدایت شده از مجتبی شیخی
📚 معرفی شاخص ترکیبی و کلان دانشبنیانی به مناسبت شعار سال
🔹 با مهر و عنایت خدای دانا و توانا و با همفکری اساتید گرانقدر، شاخص ترکیبی و کلان دانشبنیانی که از سه بخش (ورودی، واسطه مدیریتی و خروجی) تشکیل یافته است را به گونهای ابتکاری تولید نمودهایم.
برای آگاهی بیشتر از این شاخص به متن پیدیاف مقاله «معیارها و شاخصهای تولید در اقتصاد مقاومتی» مراجعه نمایید.
👈 کانال حجت الاسلام دکتر شیخی
هدایت شده از رسانا نگار شهید باغبانی
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب و الابصار❤️🦋🦋🦋❤️
سلام علیکم
سال تولید دانش بنیان، اشتغال آفرین بر شما بزرگوار فرخنده باد🌹🦋
1.آقا تو بگو محال، می گویم چشم
یک جمله شعار سال، می گویم چشم
شد امر تو، تولیدی دانش بنیان؟
افزایش اشتغال؟ می گویم چشم
2.فرمود پیمبر که به اعلی برسد
این قوم به دانشِ ثریا برسد
تولید کن و شغل فراهم کن، تا
آوازه ات امسال به آقا برسد
3.رمز عملیات :شعار هرسال
آن هم کف میدان و نه در خواب و خیال
تولید کنید خوب و دانش بنیان
برنامه اشتغالزا نیست محال
4.در قرن جدید، می درخشد ایران
با قدرت مردمی و نور ایمان
هنگامه اشتغال زایی، ما و
تولید همیشگی دانش بنیان
5. تولید که بر اساس دانش باشد
بیکاری مان که رو به کاهش باشد
آن وقت تمام قرن خورشیدی بعد
ایران جوان منشأ تابش باشد
حلال کنین بدی های گذشته مرا رفقا.
#سید_جواد
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥رهبری و هجو سنگین برخی خواص + هشدار نفوذ محاسباتی!
🌘رهبر در دولت روحانی: «یکی از محورهای مهم و اصلی این جنگ، #نفوذ و تأثیرگذاری بر #نظام_محاسباتی مسئولان و تغییر باورهای مردم است.» ۹۷/۱/۲۹
📹 چرا رهبری اینبار همان هشدار کارگزاران #دولت_عبرت را در نشست #خبرگان_رهبری و در دولت آقای رئیسی، بازگو کردند!؟ آن هم با چه واژگان سنگین، شگرف، پربسامد و هجوناکی!
◻️ آری این سخن، نیاز خواص کنونی است. نمونه این لغزش را میتوان در آن همایش کذایی و تلاش فیروزآبادی (شامهره دولت عبرت) برای نفوذ محاسباتی در برخی حوزویان را بررسی کرد!
❌ مبادا حوزه بجای اینکه، پرچمدار گفتمان انقلابی در برابر بانیان قتلگاه مجازی بشود، #ضربهگیرشان شود!
✅ رهبر در ۱۴۰۰/۱۲/۱۹؛ در نشست خبرگان: «هدف این است که تودههای مردم مورد اغوا قرار بگیرند امّا وسیله اغوای تودههای مردم، #اغوای_خواص است. امروز یکی از کارهای مهم، #اغوای_خواصّ جامعه است؛ کسانی که #عنوانی دارند و #امکانی دارند و احیاناً #سوادی دارند و مانند اینها. چون وقتی #خواص_اغوا شدند، اگر به این #خواصّ_اغواشده فرصت داده بشود و #امکان داده بشود، راحت توده مردم را اغوا خواهند کرد. ... دارند دائم با #مزدورپروری، با #حرامخوارسازی، با لطایفالحیل افرادی را #حرامخوار میکنند؛ وقتی #حرامخوار شد، مثل #حیوان_جَلّال، [نجاستخوار] دیگر خیلی مشکل میشود او را از #حرامخواری دور کرد. و #مزدورپروری میکنند»
جلّالان جَلادان قتلگاه مجازی! شرمتان!
❌ خطخطی خط و زبان فارسی در رسانههای رسمی!
🔺نگرانی رهبری از خط و زبان فارسی: «اسم #فارسی را با #خط_لاتین مینویسند! خب چرا؟! چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آنکه زبانش فارسی است یا آنکه زبانش خارجی است؟» ۱۹ آذر ۹۲
📘 اصل ۱۵ قانون اساسی: «زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد و مکاتبات و #متون_رسمی و کتب درسی باید با این زبان و #خط باشد»
🌑 رسانههای فارسی #خط_گلوبالی را، آن هم بهرایگان، گسترش ندهند!
🌏 فزا: فارسی زبان انقلاب
📚 بررسی فقهی تاخت برخی به مؤمنیننسبها
در پی همنوایی برخی برادران ناآگاه به فقه و زاویهدار با مواضع رهبری در چالش فضای مجازی و تاخت به استاد مؤمننسب، آموزههایی از نگاه «فقه رسانه» و «فقه امنیت» در پی میآید که امیدواریم دستگیر دوستان مان باشد.
1️⃣ فضای مجازی در نگاه رهبری؛ آرایش جنگی
رهبری فرمودند که«فضای مجازی کشور در دست دشمن» و به سخن ایشان، «صهیونیزم جهانی» است و «دشمن آرایش جنگی» گرفته است؛ ما نیز باید آرامش جنگی بگیریم.
2️⃣ چارچوب مسأله؛ جنگ با دشمن یا گفتگوی با خودی؟
خب در فقه اسلام قواعد مبارزه با دشمن روشن است که به گستردگی می توانید در بخش فقه «کتابُ الجهاد» بنگرید. خب وقتی که برخی دستگاهها مختل باشند، جریان آتشبهاختیار باید وارد کارزار شود و با دشمن صهیونیستی دارای آرایش جنگی، نبرد کند.
3️⃣ قواعد فقهی نبرد با دشمن: «الحَربُ خُدعَةٌ» نبرد و نیرنگ!
برخی که نه «فقه رسانه» میشناسند، نه «فقه امنیت» میشناسند نه قواعد فقهی را میشناسند و نه در چالش فضای مجازی، پیگیر فرمایشهای «مُکرّر، مؤکد و مصرّح» رهبری هستند، چشمبسته و دهانگشاده، به همنوایی با زاکربرگ و پادویی جهرمی و فیروزآبادی پرداخته، به جای نقد عالمانه، به لجنمالی نیروهای خردمند و هماهنگ با علما و مبانی فقه رویارویی با دشمن، میتازند! سوراخ دعا را گم کردهاند!
4️⃣ جایگاه خدعه با دشمن در قرآن و از سوی خود خدا
اسلام نه تنها «دانستن را حق مردم، بلکه «وظیفه مردم» می داند و فقها نیز در رساله عملی خود می آورند که: مسائلی که انسان به آن احتیاج دارد، واجب است بداند! یعنی حتی اگر کسانی اقدام به سانسور «دانستنی های مورد نیاز» کرد، مردم باید به جستجو برآیند و با جهاد و کوشش به آن برسند. اما آیا همه چیز را باید آنگونه که هست، بازتاب داد؟
✅ در جنگ «بدر» گروهی از مسلمانان هنوز به ایمان کامل نرسیده بودند. نقص ایمان آنان شبیه بدنی ضعیف و آسیب پذیر بود. در این هنگام بستر نبرد با مشرکین فراهم شد. بیگمان اگر در جایی شناختِ مطابق با واقع، مطلوبترین حالت را داشته باشد، برآورد درست از افراد و توان دشمن است؛ اما خداوند هنجار دیگری را به ما میشناساند:
ای پیامبر، در آن هنگام که خدا شمار آنها را در خواب به تو کم نشان داد و اگر فراوان نشان میداد، همانا سست مشدید و درباره آغاز جنگ با آنها اختلاف میکردید، ولی خدا شما را از آسیب آن زینهار داد؛ خدا به درون سینهها، داناست. انفال، ۴۳.
«إِذْ یُرِیکهُمُ اللَّهُ فی مَنَامِک قَلِیلًا وَ لَوْ أَرَاکهُمْ کثِیرًا لَّفَشِلْتُمْ وَ لَتَنَازَعْتُمْ فی الْأَمْرِ وَ لَاکِنَّ اللَّهَ سَلَّمَ إِنَّهُ عَلِیمُ بِذَاتِ الصُّدُور».
خدا فراتر از این، در آیه ۴۴ انفال میفرماید: و در آن هنگام که در میدان نبرد، با هم روبرو شدید، آنها را به چشم شما کم نشان میداد و شما را نیز به چشم آنها کم مینمود تا خدا آنچه را که میبایست، انجام دهد و همه کارها به خدا باز میگردد:
👈 «وَ إِذْ یُریکُمُوهُمْ إِذِ الْتَقَیْتُمْ فی أَعْیُنِکُمْ قَلیلاً وَ یُقَلِّلُکُمْ فی أَعْیُنِهِمْ لِیَقْضِیَ اللَّهُ أَمْراً کانَ مَفْعُولاً وَ إِلَی اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ» انفال، ۴۴.
براستی که برای شما نشانهای است در دوگروه که با هم روبرو شدهاند؛ گروهی در راه خداوند میجنگند و دیگری کافر است؛ آنان ایشان را دو برابرشان میبینند در دیدن چشمی و خدا هر کس را بخواهد با یاری خود تأیید میکند همانا در این مساله عبرتی است برای بینایان:
👈«قَدْ کانَ لَکمْ آیهٌ فی فِئَتَینِ الْتَقَتا فِئَهٌ تُقاتِلُ فی سَبیلِ اللَّهِ وَ أُخْری کافِرَهٌ یرَوْنَهُمْ مِثْلَیهِمْ رَأْی الْعَینِ وَ اللَّهُ یؤَیدُ بِنَصْرِهِ مَنْ یشاءُ إِنَّ فی ذلِک لَعِبْرَهً لِأُولِی الْأَبْصارِ». آل عمران، ۱۳.
5️⃣ عبرت بگیرید!
شیوه رویارویی خدا با دشمن، آموزنده است. اما اگر کسی از آگاهان نپرسد و خدای ناکرده از سر عقده، قواعد رویارویی با #دشمن را با قواعد رویارویی با #مردم درآمیزد، از قرآن بهره نمیبرد و اسرائیلشاد کن میشود.
📚 نجات در فقه است
امام علی: «یا مَعشَر التُّجّارِ! الفِقْهَ ثُمَّ المَتْجَرَ» ای گروه بازرگانان! فقه را و آنگاه بازرگانی را!
🖌 دکتر ابوالفضل امامی متخصص فقه سیاسی و کاشف ابرفقه