انتقاد آری تخریب نه!
1️⃣ امام خامنه ای در ۹۹/۴/۷: b2n.ir/108693
✅👈«من البتّه اینجا این را هم عرض بکنم که در این برهه اخیر، در همین دادگاه اخیری که در قوّه قضائیّه مطرح است، به بعضی از بزرگانِ پاکدستِ قبلی قوّه قضائیّه اهانت شد و به آنها ظلم شد؛ یعنی واقعاً جفا شد به آنها که نبایستی این کار میشد و نباید بشود. البتّه خطاب من به افراد مؤمن، جوانهای مؤمن است، وَ الّا آن کسی که معاند است با او نمیشود کاری کرد. بعضیها هستند که فرض کنید انتقام مواضع محکم انقلابی فلان شخصیّت را وقتی که در آن مقام نیست میخواهند از او بگیرند؛ با آنها من کاری ندارم، خطاب من به مردم مؤمن و مردم متدیّن و جوانهای خوبی است که میخواهند بر طبق حق رفتار بکنند؛ مراقب باشند تعدّی نکنند، جفا نکنند، ظلم نکنند. همین حرکت مبارزه با فساد که الان بحمدالله به این خوبی در قوّه قضائیّه خودش را دارد نشان میدهد خب در زمان جناب آقای آملی شروع شد؛ یعنی ایشان شروعکننده این حرکت بودند؛ هم در داخل قوّه قضائیّه و هم در بیرون قوّه قضائیّه؛ اینها نبایستی از نظر دور باشد.»
2️⃣ به نظر می رسد که فرمایش امام خامنه ای خیلی دقیق است و جوانان حزب اللهی حق تعدی و جفا و ظلم ندارند. لکن بعید است که امام خامنه ای، نافی نقد منصفانه و عالمانه و غیر مخرب، به عملکرد آملی در وقت ریاست قوه یا نقد به برخی مواضع پسین منتسب به وی باشند؛
3️⃣ از جمله این نامه دفتر ایشان که حاوی برخی نکات تأمل برانگیز بود:
🚨👈 «... اتهاماتی به معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه [طبری] زده شده که کذب بودن آن بر همگان آشکار است ... مدعیان اگر مدعی وجود اتهاماتی دیگر هستند چرا در طول ده سال آنها را با رئیس قوه قضاییه در میان نگذاشته اند؟ به نظر می رسد طرح این اتهامات ابزاری است برای پروژه ای بزرگتر در تخریب رئیس پیشین قوه قضاییه.» b2n.ir/714205
4️⃣ واقعا از چه زاویه ای باید به این مطالب دفتر آقای آملی نگاه کرد تا منصفانه و دقیق بودن آن را پذیرفت؟ آیا این گونه دفاع از یک متهم و انگیزه خوانی از منتقدین، کار را برای پیگیری پرونده وی سخت نمی کند؟ آیا این قبیل مسائل، یک موضعگیری حکیمانه و شایسته است؟ پس آقای لاریجانی خوب است پاسخگوی این قبیل مطالبی باشد که به نحوی منتسب به وی است و اگر طبری جرائم بزرگی مرتکب شده باشد، اسباب تأسف برای رئیس پیشین قوه قضائیه است؛ آن هم پس از چنین دفاعیه های غیر حرفه ای از طبری.
👈 آقای لاریجانی پبشتر نامه نامناسبی نیز به آیت الله یزدی نوشتند که اسباب تاسف بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼 اشک ریختن و حالات عجیب یک نوجوان در هنگام اجرای یک سرود عرفانی و سیاسی.
✅ ببین! حال دل اربعینی ات خوب میشه
@abarin
هدایت شده از ابَرشاگرد
☀️ ظهرنوشت ☀️
فلافلِ غربی!
💢 صاحب یک مغازهی فلافلی نیز حاضر نمیشود که فناوری ساخت محصولش را در اختیار سایرین قرار دهد؛ زیرا تنها مزیت نسبی او بر دیگران، همان «فناوریِ» در اختیار اوست.
❌ آنوقت جماعتی با افکار عقبمانده و پوسیده، سالیان سال در این خیال و آرزو به سر بردهاند و میبرند که با دادن امتیازات پهلویمسلکانه و قاجارگونه به غرب و کنار گذاشتن آرمانها، اهداف و منافع حقیقی کشور، آمریکاییها و اروپاییها نیز در عوض با کمال اشتیاق و دلسوزی و با هدف رشد و تعالی ایرانیان، «فناوری»هایی را که صرفا ابزاری است برای انحصار و وابسته نمودن ملتها و چاپیدن ثروتهای آنان، دودستی در اختیار کشورمان قرار دهند!
☑️ بنابرین اساسا هیچ راهی نیست جز تکیه بر توان درونی. البته بیشک تکیه بر توان داخلی به معنای بیاعتنایی به تجارب سایر کشورها نیست.
@abarshagerd ✍
45.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️فناوری یوفو و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
✅این گفتگو محشره!!!
@abarin
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ #ابر_ایدز: مهندسی معکوس ویروس HIV در شبکه ارتباطی
#ابرفقه، نظام را دارای ۵لایه میداند؛ لایه چهارم آن، «حس»؛ یعنی شبکه عصبی و ارتباطی است. اگر سامانه عصبی قطع شود، عضو فلج میشود؛ اما #خطر این است که دچار نفوذ شود و تحت فرمان ویروس ایدز عمل کند.
◼️ واژه HIV کوتاهه «ویروس نقص ایمنی» است. این ویروس با نفوذ در سلولهای امنیتی (CD4) بدن، مدیریت آن را به دست میگیرند؛ مثلا در ظاهر یک نفر مسؤول امنیتی یک کشور است؛ اما چون آلوده به HIV امنیتی است؛ ناخواسته حامی تلگرام، اینستا یا واتساپ موساد است؛ در واقع او مترسکی است که درونش را رئیس موساد پر کرده است. لذا موساد، مسوول امنیتی نظام را، به مهره اصلی حمله به سیستم امنیتی همان نظام تبدیل میکند!
👁 ترزا می، نخست وزیر وقت انگلیس، کنایه «لانه تبهکاران و تروریستها» را به تلگرام زد تا ثابت کند که اجازه نمیدهد صهیونیزم، «ویروسهای ضدامنیتی» و #ابرHIVهای_ارتباطی را به انگلیس تزریق کند.
🔥هر آتشسوزی، هر حمله تروریستی، هر اختلاس، هر اغتشاش و هر خرابکاری در بازارهای مختلف، باید روی یک بستر ارتباطی مخفی از چشم سلولهای ایمنی کشور (CD4) انجام شود. ریلگذاری این شبکههای تبهکار ارتباطی بر عهده جریان نفوذ است و اساساً ایدز یعنی نفوذ تبهکار در سامانه ضدتبهکاری.
📖 قرآن میفرماید: لاتَتَّخِذوا بطانَةً مِن دونکم؛ یعنی بیگانه را در درون خویش راه ندهید. اگر دولتی آغشته به نفوذی بشود، یعنی کشور دچار ایدز شده است.
❗️مسوولین امنیتی، ارتباطاتی و فضای مجازی چه اقدامی در برابر مهندسی معکوس ویروس HIV و راه اندازی و جااندازی آن کردهاند.
🇮🇷 @abarin
هدایت شده از ابَرشاگرد
🌙 شبنوشت 🌙
با «بیحجاب» مبارزه کنیم یا با «بیحجابی»؟
(بازنشر)
🔻 یکی از بندگان خدا نوشته بود: «چرا با بیحجابها مبارزه نمیکنید؟ چرا علیه آنان جهاد نمیکنید؟ و ...)
▪️ از ایشان پرسیدم: با «بیحجاب»ها یا با «بیحجابی»؟
🔻 پاسخ داد: با «بیحجاب»ها.
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
غرض آنکه
این بندهی خدا و امثال ایشان اگر - خدایی ناکرده - طبیب میبودند و مریضی به آنان مراجعه میکرد، بعید نبود که به جای مبارزه با «بیماری»، با خودِ «بیمار» مبارزه و علیه او مجدّانه جهاد میکردند!
💥 بنابر مبانی انسانشناسی استراتژیک (مؤلف: أمیرالمؤمنین علیه الصلاة و السلام)، اساسا در کشور ما قاطبهی خانمها و آقایان بدحجاب، مبتلا به بیماری هستند، نه آنکه خودِ این افراد انسانهای بد و پلیدی باشند (لزوم تفکیک عمق افراد از سطح آنان). خیر! به هیچ روی اینگونه نیست. مشکل بدحجابی در کشور ما اساسا مشکلی عمیق محسوب نمیشود. این را همه بدانند.
مبارزهی با این «بیماری» نیز همانند عمل جراحی دارای ظرافتهای مخصوصی است. نهی از منکر هم واجب است و لازم. نعوذبالله سخن معارضی نداریم، اما روشهای نهی از منکرِ مذکور قابل و شایستهی بحث است. بگذریم.
🔲 این بیماری و مشکل در کشور ما، بسیار بیش از آنکه معلول مسائل و شبهات «فکری» باشد، معلول مسائل «قلبی» و انگیزشی است. پس اشتباه است اگر تصور کنیم با نوشتن مقاله در اثبات لزوم حجاب و رفع شبهات آن میتوان افراد بیحجاب را باحجاب کرد. خیر! در اکثریت قریب به اتفاق موارد اینگونه نیست. حال انواع روشهای قلبی و انگیزشی برای درمان این بیماری چیست، خود موضوع یادداشت دیگری است، اما فیالحال میتوان با قاطعیت گفت که «دلسوزی»، «ملایمت» و «خیرخواهیِ» واقعی مبنای مهمی است برای تولید انگیزه در یک فرد بدحجاب/بیحجاب. باز هم بگذریم.
⭕️ لیبرالها البته خوشحال نشوند! گاهی راه مبارزه با یک بیماری، «تنبیه نمودن» فرد بیمار است؛ یعنی گاهی تنبیه بیمار، خود خدمتی است در راستای معالجهی بیمار؛ همانند آن شخصی که ماری را بلعیده بود و فردی به وسیلهی چوب شدیدا او را کتک میزد تا مار را قی کند و پس دهد.
💬 کوتاه سخن آنکه
چه بسا انسانی خوب باشد (عمق) اما اعمال وی پلید باشد (سطح)، و چه بسا انسانی پلید باشد (عمق) اما اعمال او خوب باشد (سطح).
🌻 نهج البلاغه: إن الله یحب العبد و یبغض عمله و یحب العمل و یبغض بدنه
@abarshagerd ✍️
📚 کرسی «بررسی استیضاح رئیس جمهور» از منظر فقه سیاسی
🖌 با ارائه ابوالفضل امامی میبدی، طلبه حوزه علمیه و کارشناسی فقه سیاسی
🕸 روش ارائه: به صورت مجازی: نموداری، صوتی و نوشتاری.
🖌 تبیین برخی محورهای «کرسی فقه سیاسی استیضاح رئیس جمهور»
✅ مطالب این کرسی را در نشانی زیر بیابید
https://eitaa.com/korsihaye_azad/421
👈شنبه ۲۸ تیر، از ۲۱:۴۰ تا ساعت ۲۲
🇮🇷 @abarin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️ نکات مهم آیت الله اعرافی در جلسه با رئیس جمهور درباره عزاداری در محرم
🇮🇷 @abarin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 انقلابیگری با زبان نیست، باعمل است/ کمک مومنانه به هم نوعان از مصادیق انقلابیگری است
🔻قرآن به ما میگوید در کار خیر و کمکهای مؤمنانه مسابقه بگذارید؛ یعنی سعی کنید شما جلوتر از دیگران حرکت کنید و بروید. و این کار به نظر من مهم است. حتّی این اِطعامهای محرّم را هم ــ که حالا در ایّام محرّم بعضی از هیئات و بعضی از مردم که تواناییهایی دارند نذری و اِطعام درست میکنند ــ میشود به این شکل کمک مؤمنانه به خانوادهها به شکل کاملاً پاکیزه و دور از مشکل سرایت و این حرفها انجام داد. انقلابیگری به معنای واقعی کلمه اینها است. انقلابیگری با زبان نیست، باعمل است؛ عمل جلوتر از زبان بایستی انسان را راه ببرد. و واقعاً کسانی که در این زمینهها فعّالیّت کنند، کار انقلابی انجام میدهند؛ اینها انقلابیگری است.۹۹/۵/۱۰