فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«وعده صادق»، شکست «وعید کاذب»
ارزیابی همهجانبه رزم «وعده صادق»، تنها در توان ولیّ فقیه است: «و إذا جاءَهم أَمرٌ مِن الأمنِ أو الخوف أذاعوا به و لو رَدّوه إلی الرسولِ و إلى أُولِی الأمر منهم لَعَلِمَهُ الذين يَستَنبِطونَهُ منهم»
ولی از نگاه فقه فطری، گمان بر این است که این رزم، در سنجش با خواستههای بر زمینمانده رهبرمان، پس از توفان اقصی (بیتابی مهارناپذیر گروههای مقاومت) کاری خوب و گامی رو به جلو است.
امیدواریم تلفات افسران بلندپایه اسرائیل نیز گزارش شود؛ هرچند که بزرگانشان هم کوچکتر از قوزک پای شهید زاهدی هستند
◼️در پی دریافت نشدن ستایش رهبر از رزم سپاه در موشکباران اربیل و یورش به تبهکاران در خاک پاکستان، امیدواریم رهبرمان این رزم سپاه را بسزا دانسته، بسیار بستایند و گامهای بزرگتری برداشته شود.
◼️یکی از دستاوردهای این رزم که به برکت پافشاری رهبرمان بر پاسخ پشیمان کننده انجام شد، شکست پندار امثال حداد عادل بود؛ اینکه اسرائیل میخواهد ایران را به رویارویی بکشاند! یعنی ملاحظه بکنید!
💐 سلام بر خداترسی انصارالله یمن که از آمریکا نمیترسد و وای از ملاحظهکارانی که با ترس از غیر خدا، فهم فطری و محاسباتشان نیز میلغزد!
🔺سپاسگزار رزمآوران سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی
✍🏼 ابوالفضل امامی، طلبه و دکترای فقه سیاسی و روابط بینالملل
هدایت شده از مجتبی شیخی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جای حاج قاسم خالی❤️🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نتانیاهو: هیچ موشکی به ما نخورده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نقد فقهی ادعای آیةالله اعرافی
رهبر در ۱۴ فروردین برای «مجازات پشیمانکننده اسرائیل» پیام داد. اعرافی پس از ١٠ روز، بجای بیتابی برانگیزی برای فریاد انتقام میگوید ایران در برابر اسرائیل عجله ندارد ...! انگار که بگوییم ما برای ظهور، عجله نداریم!
◾️شتاب در «امر الهی»
«امر کردن به چیزی»، یعنی وجود مصلحت در انجام آن؛ برای نمونه «امر به نماز» یعنی بودن مصحلتی در نماز. آیا عجله برای کسب این مصلحت، خوب نیست؟ بیگمان، بدست آوردن هر چه زودتر این مصلحت، بهتر است؛ ازینرو میگوییم «سارعوا»، «فاستبقوا» یا «عجل فرجه»
◾️شتاب مؤکد در «امر ولایی»
فرق دستور به نماز که یک واجب الهی (فتوایی) است و دستور به «مجازات اسرائیل» که یک واجب ولایی (حکم حکومتی) است، در این است که واجب ولایی یادشده، قضیه خارجیه، آنهم در مساله جنگی است. پس مجازات در این زمان، مصلحت بایستهای دارد که اگر زمان آن بگذرد، برخی مصالح آن از دست میرود و یا دیرتر به آنها میرسیم؛ پس برای انجام این دستور و هرگونه زمینهسازی برای انجام آن، شتاب (عجله) میکنیم
◾️لغزش اعرافی
گفته اعرافی، بجای پافشاری بر انجام هر چه زودتر دستور رهبر، با ادعای «عجله نداریم» و ساختن «دوگانه کاذب» میان «عجله و سنجیدگی»، به پسزدنِ مطلوبیت شتاب در مجازات اسرائیل و ناسازگاری با مبانی فقهی دچار میشود! مانند اینکه بگوید «تعجیلی در فرج نیست؛ چون فرج باید سنجیده باشد»
🚨کمینه اینکه، این ادبیاتِ ناهمسان با ادبیات بیتابیبرانگیز رهبر، دستاویز کاستیها شود؛ مانند کاستی در:
👈تجربه کمیتههای انقلاب
👈حجاب
👈قتلگاه رایاسپهر
👈بیتابی مهارناپذیر گروههای مقاومت
📚ابرفقه
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مانور تماشایی موشک ایرانی قبل از برخورد به هدف
🔹منابع خبری در تحلیلهایی از فیلم اصابت موشک ایران به هدف خود در اسرائیل نوشتند، این فیلم شاهکار مهندسی کلاهک موشک بالستیک فراصوت ایران را به نمایش میگذارد که چند ثانیه قبل از برخورد یک مانور دقیق انجام میدهد.
🔹این قابلیت، کنترل آیرودینامیکی و فناوری هدایت پیشرفته را نشان میدهد و به کلاهک اجازه میدهد مسیر خود را با دقت و سرعت خیرهکننده تنظیم کند.
🔹مشاهدۀ چنین حرکت اروباتیک با سرعت بالا نه تنها فناوری موشکی پیشرفته ایران را برجسته میکند، بلکه نشان دهنده جهش قابل توجه در مهندسی هوافضای نظامی نوین است.
🔹موشکهای خیبرشکن ایران با موفقیت به پایگاه هوایی «نواتیم» اسرائیل که در آن جنگندههای «اف-۳۵» آمریکایی بود، اصابت کردند.
@Farsna
هدایت شده از ابرفقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دازش و پردازش تعقل پیشرفته اسلامی
◼️ آیةالله جوادی: ««پیام حوزه را به عنوان راه حل به جامعه ارائه دهید! امور مدیریتی، راه حل میخواهد؛ نه نصیحت!» ۳۰ آبان ۴۰۱
◼️ امام خامنهای، ۴ اسفند ۹۹: «حکومت اسلامی را به عنوان سختافزار در نظر بگیرید، اگر نرمافزار مناسب خودش را نداشته باشد، به هیچ کار نمیخورد. این، آن چیزی است که از فضلای صاحبنظر و متفکّر به جِد باید مطالبه بشود!»
📚 «عقل، نور است» و «نخستین آفریده خدا عقل است». در فرمایش دیگری، «نخستین آفریده خدا نور پیغمبر است»؛ پس عقل یعنی نور پیغمبر و تطهیر خاندان پیغمبر همان تعقیل خدا و تعقل آنان است و هر جا تعقل نباشد، رِجس و تاریکی است: «... و یَجعلُ الرجسَ علَی الذین لا یَعقِون» یونس، ۱۰۰
👈 عقل، غیر از قوه درک مفاهیم کلی و قوه استدلال است؛ اینها، کار «فکر» است و فلسفه دانش فکری است؛ نه عقلی!
📚 میان «لعلکم تعقلون» با «لعلکم تتفکرون» از امام تا مأموم، راه است: «العقول ائمة الافکار ...» کراجکی، کنز، ۱: ۲۰۰
📚کتاب ابرفقه با ۴۰٪ بهاکاه، ۳۰هزار تومان
📚گروه ابرفقه با پاسخگویی امامی (کاشف ابرفقه)
◼️کانال ابرفقه
◻️۱۲ نماهنگ ابرفقهی: «یک» _ «دو» _ «سه» _ «چهار» _ «پنج» _ «شش» _ «هفت» _ «هشت» _ «نه» _ «ده» _ «یازده» _ «دوازده»
هدایت شده از بیداری ملت
قدردانی فرمانده کل قوا از عملکرد همراه با تدبیر نیروهای مسلح در حوادث اخیر
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹بهلطف خداوند نیروهای مسلح چهره خوبی از تواناییها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللی را به اثبات رساندند.
🔹دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است.
🔹موضوع تعداد موشکهای شلیک شده و یا موشکهای به هدف اصابت کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.
🔹حوادث گوناگون با هزینه و دستاورد همراه هستند و مهم آن است که با تدبیر، از هزینهها کاسته و بر دستاوردها افزوده شود و این کاری است که نیروهای مسلح در حوادث اخیر به خوبی انجام دادند.
🔹یک لحظه هم نباید متوقف شد زیرا توقف به معنای عقب گرد است، بنابراین باید نوآوری در تسلیحات و شیوهها و همچنین شناخت روشهای دشمن همواره در دستور کار باشد.
🔹حیثیت ملت ایران باید در چشم دنیا برجسته باشد. ضمن شناسایی استعدادها و نیروهای توانمند و خلاق، به خداوند متعال حُسن ظن داشته باشید و به او توکل کنید و بدانید که وعده خداوند در دفاع از مومنین حتمی و تخلف ناپذیر است.
🔹بار اصلی زحمات بردوش همسران و فرزندان نیروهای مسلح است که سختیها را تحمل میکنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأثیر معماری بر فرهنگ افراد و جامعه
⏪ رهبر انقلاب:
🔸 خانههای قدیمی ما (با حیاط مرکزی) یک جور خانواده درست میکند، آپارتمان یک جور دیگر خانواده درست میکند.
🔸 حتی شکل در و پنجره هم بر ذهنیات و خلقیات تأثیر خاصی میگذارد.
⏪کو گوش شنوا و ذهن اهل تأمل
#معماری_حیات
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تسلیت و دلارامی شهادت امام صادق، درودش باد
سهل بن حسن خراسانی آمده است تا از امام صادق بخواهد که قیام کند و امام صادق این چنین پاسخش میدهد!
👈 محافظهکاری، قتلگاه انقلاب
«یقُولُون إِمامٌ! أَما واللَّهِ ما أَنا بِإِمامٍ إِلّا لِمَن أَطاعَنی؛ فَأَمّا مَن عَصانی فَلَستُ له بِإمامٍ! لِمَ یتَعَلَّقون بِاسمی؟» کافی، ۱۵: ۸۲۰
میگویند: امام! ولی بخدا سوگند من تنها امام آنم که از من اطاعت کند؛ ولی آن که از من سر بپیچد, من امامش نیستم. اینان چرا به نام من می آویزند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صدور زبان فارسی به اروپا
یکی از دستاوردهای بشکوه «وعده صادق»
مردم شهر تورین ایتالیا و شهر بارسلون اسپانیا، ژاپن و ... با زبان فارسی، بانگ «مرگ بر اسرائیل» سر میدهند. هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان به گمانشان هم نمیرسید که زبان فارسی تا دل اروپا و آن هم برای برافراشتن خواست راهبردی رهبر مستضعفان جهان (امام خمینی) برود!
برفراز باد جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
زنده باد خامنهای🇮🇷
آزاد باد فلسطین🇵🇸
✍🏼ابرفقه
🔺فقه ورزشگاه رفتن بانوان
ورزشگاه رفتن بانوان سه زاویه فقهی دارد:
آ. فقهِ پاهای نمایان مردان برای زنان
ب. فقه فضای اختلاطی، هیجانی و آسیب زننده عفت عمومی
ج. فقه برآیند مصالح و مفاسد گوناگون کشور، منطقه و جهان
◾️فقه الهی
دو زاویه نخست، درباره فقه الهی (فتوایی) است که مرجع تقلید باید برای آن فتوا بدهد و چون رهبر فرمود که احمدی نژاد نباید با دیدگاه مراجع در این مساله، ابراز مخالفت کند؛ این سخن رهبر، یعنی تأیید فتوای مراجع و تأیید جایگاه فقه الهی (فتوایی) در این جا.
◾️فقه ولایی
در زاویه سوم؛ یعنی برآیند مصالح و مفاسد داخلی و خارجی، تنها فقه ولایی (حکومتی) باید میانداری کند که ابراز نارضایتی پیشین ایشان، نشانگر حکم فقه ولایی در اینجا است.
ولی نبود موضع گیری آشکار و دوباره رهبر، جای بررسی بیشتر دارد. به هر روی این دولت از نظر ترک اولویت فرهنگی حقیقتا جای دفاع ندارد؛ تا جایی که رهبر آشکارا به هیئت دولت رئیسی فرمود: «ما مکرر گفتهایم که اولویّت اصلی کشور عبارت است از اقتصاد و فرهنگ؛ این دو اولویّتهای اصلیاند» ٨ شهریور ۴٠٢
شوربختانه دولت و شخص رییسی در انجام دستورهای حیاتی رهبر نیز کوتاهی کردهاند؛ مانند فضای مجازی، که بر پایه سخن رهبر، ارزش حیاتی و همسنگ اهمیت انقلاب دارد و رهبر در فرمانی مشخص و علنی، شخص رییس جمهور را با نام خطاب میکند (رهبر: فضای مجازی مشکلاتی دارد که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند و هرچه زودتر باید این مشکلات برطرف بشود) و رییس جمهور، پاسخی ابراز نمیکند، تکلیف دیگر چیزها روشن است! آیا دولت در جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با حجاب که بسیار سنگین تر از بحث ورزشگاه است، کارنامه ولایی و انقلابی دارد؟
◾️برآیند
درباره ورزشگاه, هم حکم فقه الهی (فتوایی) داریم و هم حکم فقه ولایی (حکومتی)؛ تا دولت، چه اندازه بر پایه هنجارهای فقهی کار کند.
ابرفقه
🔺ولیّامر: بههیچ وجه، نگذارید سپاه پیر و محافظهکار بشود! نوشته های همسو: ◽️تبیین هشدار پیری و مح
🔺تبیین هشدار رهبر درباره محافظهکاری سپاه
امام خامنهای در سخنرانی ۱۰ مهر ۹۸ میفرماید «بههیچوجه نگذارید سپاه، پیر و محافظهکار بشود». ایشان در آغاز همین سخنرانی میفرماید:
«شما فرزندانِ عزیزِ این حقیر هستید؛ اگر کسی از بنده سؤال بکند که حالا شما از این بچّهها، از این فرزندان راضی هستید، خواهم گفت که صددرصد راضیام امّا قانع نیستم»
⬛️ پندار نادرست
برخی میپندارند که چون رهبر، از فرزندان سپاهیش کاملا راضی است، پس از عملکرد سپاه نیز ۱۰۰٪ راضی است و از سپاه انتقاد نکرده است.
⬛️ پاسخ ابرفقهی
امام خامنهای در آغاز از خوشنودی کامل از سپاه سخن میگویند تا کسی به سپاه بدبین نشود و بتوان انتقادها را نیز بازگو کرد. ولی بر پایه ابرفقه، میان هر کس با کار وی باید داوری جداگانه داشت؛ چنانکه خدا نیز چنین میکند: «إنّ اللهَ یُحِبُّ العبدَ و یُبغِضُ عَمَلَه». گاهی خدا از کسی خوشنود است ولی بر کارش میخَشمد. پس خوشنودی پدرفرزندی از «خودِ» سپاهیان، به معنای نقد نداشتن فرمانده کل قوا به «عملکردِ» سپاهیان نیست!
⬛️ پاسخ فقه ولایی
به یاد میآورم که نزدیک سال ۹۸ بود که از برخی برجستگان شنیدم که بهترین نهاد کشور سپاه است؛ ولی سپاه نیز تنها ۹٪ از مطالبات رهبر را به سرانجام میرساند.
این سخن بر من گران آمد؛ زیرا گمانم بر آن بود که سپاه ۹۰٪ و کمینه، ۷۰٪ از دستورهای رهبر را انجام میدهد. ازینرو کوشیدم تا این ادعا را با سخن امام خامنهای ارزیابی کنم؛ که به فرمایش مهر ۹۸ آقا رسیدم:
«معتقدم خدای متعال، استعدادی داده که شما ۱۰ برابر این [مواردی] که گفتیم، حالا احتیاط کردم گفتم ده برابر، امّا ۱۰۰ برابر این- میتوانید پیش بروید؛ به چه دلیل؟ به دلیل اینکه شما الان [در جایگاه] صد برابرِ آن روزِ اوّل قرار دارید ... خدای متعال استعداد و توانایی و امکان را داده؛ وقتی امکان داد، تکلیف هم میآید: لا یُکَـلِّفُ اللهُ نَفسًا اِلّا وُسعَها؛ هر چه وُسع شما بیشتر باشد، تکلیفتان هم بیشتر است. خلاصه حرف ما این است [که] چون وُسعتان زیاد است، تواناییتان زیاد است، تکلیفتان هم زیاد است. حالا چون تکلیف سنگین است، توصیههای ما بر این اساس است».
🚨تبیین کاستی سپاه در سخن رهبر
پس رهبرمان در ارزیابی عملکرد سپاه، آشکارا میگوید که سپاه کمابیش ۱٪ و بیشینه ۱۰٪ از توانش را به کار میبرد. این سخن رهبر، تأیید آن گفته است که سپاه، ۹٪ از دستورهای رهبر را (در بهترین نگاه) به سرانجام میرساند.
◽️دستور ضد محافظهکاری
رهبر برای بر زمین نماندن این تکالیف حقیقی و سنگین، آشکارا بر ضد محافظهکاری (بسندگی به وضع کنونی) سفارش میکند:
«بههیچوجه نگذارید سپاه، پیر و محافظهکار بشود ... بنابراین اوّلین توصیه این حقیر همین است که نگذارید سپاه، پیر بشود، محافظهکار بشود، به وضع موجود [بازدهی ۱۰ درصدی] قانع بشود؛ نه! روزبهروز باید جلو بروید! بهتر بشوید! در جهت انقلابی شدن، در جهت دینی شدن، در جهت کارآمد شدن»
◽️سفارش آمادهبهکاری
رهبر: «آمادهبهکاریِ خودتان را در مواجهه با حوادث بزرگ حفظ کنید؛ این یکی از خصوصیّات سپاه بوده».
🚨کاستی سپاه در آمادهبهکاری
بیسرانجامی دستور رهبر در آذر ۹۸ به بسیج، برای بهره از تجربه کمیته انقلاب اسلامی و غافلگیر نشدن در صحنهها و سپس رُخداد چندین اغتشاش، بسیار تلخ بوده است.
◽️سفارش گستره سرزمینی مقاومت
رهبر: «این نگاه وسیعِ جغرافیای مقاومت را از دست ندهید ... این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی، گاهی اوقات از واجبترین واجبات کشور هم لازمتر است! ... این نگاه به این منطقهی وسیع جغرافیایی که جزو وظایف و جزو مسئولیّتهای سپاه است، نگذارید در داخل سپاه، تضعیف بشود.»
◽️سفارش دشمننترسی
رهبر: «ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید! [ولی] هُشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید!»
◽️سفارش کار جهادی
رهبر: «کار جهادی و روحیّه جهادی را در همه عرصههای گوناگون سرلوحه قرار بدهید. بنده گاهی تذکّر میدهم که فلان مطلبی را که ما ۶ ماه قبل گفتیم، هیچ حرکتی انجام نگرفته! به خاطر اینکه کار را جهادی دنبال نمیکنند»
🚨 کاستی سپاه در کار جهادی
بر زمین ماندن دستور رهبر به سپاه برای کاربست تجربه کمیتههای انقلاب در آذر ۹۸ نشانگر کاستی در کار جهادی است.
⬛️ دیگر کاستیهای سپاه
◽️عملکرد برخی گروههای وابسته به سپاه درباره فضای مجازیای که رهبر فرمود به اندازه «انقلاب اسلامی اهمیت» دارد و اگر من رهبر نبودم مسئول فضای مجازی میشدم و گفتند که این فضا اینک قتلگاه جوانان و نوجوانان است.
◽️کارکرد کمرنگ سپاه و بسیج در جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با «حجاب»
◽️نشکُفاندن بیتابی گلوگیر مردم ایران در سوگ غزه و بر زمین ماندنِ نسبیِ «راهبرد بیتابی» گروههای مقاومت»
🔺لغزش فتوای منسوب به آیةالله جوادی درباره تعطیلی شنبه
✍🏼 امامی؛ آگاه فقه سیاسی و کاشف ابرفقه
◽️گونههای فقه: فقه الهی و فقه ولایی
مراجع تقلید، متخصص فقه الهی (فتوایی) هستند؛ ولی در فقه ولایی (حکم حکومتی)، تنها یک فقیه داریم که «ولیّ فقیه» نام دارد و تنها او میتواند در این حوزه حکم براند؛ نه مراجع تقلید!
◽️تبیین فقه الهی و ولایی
فقه الهی یعنی «اطیعوا الله» و فقه ولایی یعنی «اطیعوا الرسول و اولی الامر». فقه الهی طبعاً قضیه حقیقیه قاعده کلی و برای موضوعات ثابت (احکام عبادی و ...) است و فقه ولایی طبعا قضیه خارجیه و ناظر به مساله خارجی و برای تحقق امور واقعی و جاری است. یعنی در فقه ولایی پیامبر خدا (ص) گزارشگر و رساننده حکم خدا (مانند حج رفتن) نیست؛ بلکه خودش حکم را کشف و بیان میکند و اگر این حکم، تزاحمی با حکم الهی داشت، بر آن مقدم میشود؛ مانند این که ولیّ امر بگوید که امسال حج نگزارید.
◽️مرجع تقلید کیست؟
مرجع تقلید یعنی کسی که فقه الهی را تفقه کرده است و آن را به گونه «فتوا» بیان میکند. اما هیچ مرجع تقلیدی از آن رو که مرجع تقلید است، توان موضعگیری در حکم «ولایی» را ندارد. پس اگر آیةالله جوادی به عنوان مرجع تقلید بخواهند در امور «ولایی» حکم بدهند، بیرون از چارچوب علمی است؛ مگر اینکه تنها به پیروی از ولیّ فقیه سخنی بگویند.
◽️تعطیلی شنبه؛ مساله فقه ولایی
اینکه شنبه تعطیل بشود یا نشود، موضوعی درآمیخته با دهها مساله راهبردی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی، اقتصادی، اجتماعی در کوتاهمدت، میانمدت، بلندمدت و در ایران، منطقه و جهان است و فقیهان فقه الهی (فتوا) صلاحیت چنین سخنی ندارند!
📚 هشدار رهبر: تضعیف نقش آفرینی سپاه در غزه
«این نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقه خودمان: ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا! این حدیث از معصوم (علیه السّلام) است که آن کسانی که در خانه نشستند تا به آنها حمله بشود دچار ذلّت شدند. این جوری نباشد که یک چهاردیواری را انتخاب کنیم و دیگر کارمان به این نباشد که پشت این دیوار چه کسی است، چه تهدیدی وجود دارد. این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجبترین واجبات کشور هم لازمتر است که مورد توجّه قرار بگیرد که خیلیها متوجّه به این نیستند، خیلیها توجّه به این ندارند. حالا بعضیها هم توجّه دارند و به نفع دشمن حرف میزنند -[مثلاً میگویند] «نه غزّه، نه لبنان»- امّا خیلیها هم توجّه ندارند؛ واقعیّت این است. این نگاه به این منطقهی وسیع جغرافیایی که جزو وظایف و جزو مسئولیّتهای سپاه است، نگذارید در داخل سپاه، تضعیف بشود. در برابر دشمن با نگاه دقیق، ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید. هُشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید؛ هر چه هم دشمن قوی باشد، بزرگ باشد، نترسید. چون آن قدرت ایمانی را که شما دارید، دشمنتان ندارد، … در مقابلش هُشیاری داشته باشید. عرض کردم، این هشیاری را با ترس اشتباه نگیرید؛ مطلقاً نترسید! امّا بشناسید که با چه کسی طرفید» ۱۰ مهر ۹۸
🔺 پی نوشت: این راهبرد ولایی را با نگاه برخی برادران درباره خط قرمز بودن مرزها و منافع ملی بسنجید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نجوای ماندگار و زیبای سید ابراهیم رئیسی با شهید سلیمانی
⬛️ انا لله و انا الیه راجعون
پیام تسلیت امام خامنهای
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
🔺پاپ، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان، درگذشت شهادتگون رئیسی را به «رهبر معظم انقلاب» تسلیت میگوید ولی [دفتریهای] آیتالله وحید خراسانی این درگذشت شهادتگون را به «محمد مخبر» تسلیت میگوید؛ نه «رهبر»!
در سفر امام خامنهای به قم که آ. وحید خراسانی به دیدن ولیّ خدا نیامد، آیتالله انصاری شیرازی فرمود: «بنده خیلی در این روزها در تشویش هستم که چرا آقای وحید به دیدن آقای خامنهای نیامده؟ و این واقعاً یک نقیصهای شده است برای بیت ایشان!»
◽️در بیت برخی علما چه میگذرد؟
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 مگر میشود این همه زیبایی را ندید؟!
🖋 هادی محمدپور
🔸 معجزه قرن اخیر همه چیزش اعجابآور است. انقلاب خمینی (قدس سره) حقیقتا تحول بود و عالم را متحول کرد. افق تازهای را بر روی انسانها و حکومتها گشود.
سبک مبارزاتی و پیروزیاش، شعار انقلابش، تحول مردم، الگوی حکمرانیاش و... همه از معجزات این انقلاب است.
💠 اما حیات این انقلاب و همیشه تر و تازه بودنش هم بینظیر است.
چهل و پنج سال گذشت؛ اما همچنان با همان طراوت طی طریق میکند.
🔺 هنوز مقام دوم کشور مثل رجاییِ اول انقلاب زیست و مدیریت میکند؛
🔺 هنوز به چالش میکشد تمام محاسبات مزخرف لیبرالیسم را؛
🔺 نه اسیر قدرت میشود نه بروکراسی؛
🔺 نه منیت دارد و نه حاشیه.
✅ همان دهه شصتی ِمخلص مانده است.
♨️ سرت را بالا بگیر آقای جمهوری اسلامی! به تعداد طعنهایی که با این لقب نثارت کردند. سرت را بالا بگیر که نه سردار نظامیات مانند دیگر ژنرالهاست که از دور فرماندهی کند و نه رئیس جمهورت که مانند دیگر رؤسای جمهور از پشت میز مدیریت کند.
❓راستی این همه نجابت را چگونه به دلباختگانت عطا میکنی؟! رئیس جمهور باشی، یکسره غرق در خدمت باشی، در عین حال بر طعن و ناسپاسیها چشم بسته و لب فرو ببندی!
🇮🇷 آقای جمهوری اسلامی ممنونیم که برای ما افتخار آفریدی. حقاً شعار «جمهوریت» لقلقه زبانت نبود وگرنه رئیس جمهورت اینگونه وسط معرکه خدمت، جان نمیداد.
نشان دادی که از جمهوری اسلامی تا لیبرال دموکراسی فاصله از زمین تا آسمان است. اینجا مسئولین به حکم اسلام فدای جمهور میشوند؛ نه اینکه زالوصفتانه ملت را به بیگاری بکشانند.
🔆 و جهان مشاهده کرد که جمهوریت چگونه در سوگ تربیتیافتگان تو نشسته است.
مگر میشود این همه زیبایی را ندید؟! والله مارأینا الا جمیلا.
🇮🇷 آقای جمهوری اسلامی سرت سلامت! داغدار شدهای، رئیسی عزیز هم رفت ولی سر خُم مِی سلامت که تا تو هستی دلمان قرص است هیچ خللی در امور پیش نمیآید و همچنان سلیمانیها و رئیسیها میرویند.
#شهید_جمهور
📲 نگرشها و دغدغههای حوزه و روحانیت👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3159949328Ce4657829f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مواضع عجیب قالیباف و مشاور راهبردیش در فتنه مهسا کومله
👈 قالیبافشناسی۲
قالیباف (رئیس مجلس)، نیروی انتظامی را در فشار ناروا میگذارد تا از یک جریان تبهکار، پوزش بخواهد و تبهکاران گستاختر میشوند.
📚رهبر در ۵ آبان ۴۰۱: از «اقدام قاطع و خردمندانه» و وظیفه «دستگاههای حافظ امنیت، قوه قضائیه، و ... در برابر رخدادهای اخیر (فتنه مهسا کومله) سخن گفتند
اینک با نگاه به تصاویر بالا، ببینید که مهدی محمدی، مشاور راهبردی قالیباف چه گفته
۱. آیا از سخنان محمدی، اقدام قاطع و خردمندانه در می آید؟
۲. آیا اعلام اینکه بناست دفاعی عمل کنیم، یعنی قاطعیت؟ یعنی خردمندی؟
۳. اینکه بگوییم ما فقط از ظرفیت انتظامی و برای پراکندن اغتشاشگران بهره میبریم و ظرفیت امنیتی را کلافه گذاشتهایم، این یعنی بکارگیری دستگاههای حافظ امنیت که رهبری فرمودند؟
۴. آیا فروکاست اغتشاش به آشوب و سپس اعلام اینکه ما در مرحله استمرار اجباری آشوب هستیم و ما باید شهید بدهیم اما کسی از اغتشاشگران کشته نشود، این یعنی معیارهای رهبر؟
۵. آیا ادبیات رهبر (اقدام قاطع) را همانند دشمن، «سرکوب» مینامید؟ این یعنی صورت مشترک با رهبر یا مخرج مشترک با دشمن؟
۶. آیا «اعلام استمرار اجباری اغتشاشات» چراغ سبز به تداوم تبهکاریها نیست؟ آخر اینهمه نسنجیدگی!
۷. اعتراض رهبر به روشنفکرمآبی امنیتی برخی: «اینکه حالا کسی بگوید که آقا فضا را امنیتی نکنید! بله، ما هم موافقیم. تا آنجایی که ممکن است، فضای کشور نباید امنیّتی بشود؛ امّا کار فرهنگی در جای خودش، کار قضائی و "امنیّتی" هم در جای خودش» ۲۰ مهر ۴۰۱
نوشته همسو: «قالیبافشناسی ۱»