🌙 گاهِ شب 🌙
دوتا بخر، یکی ببر
۱ خرید + ۱ هدیه
♦️ فردی که گفتمان و نگرشش در زندگی دنیا «سرمایهسالاری» و «سودمحوری» باشد، همان زمانی هم که میخواهد به شما سلام کند یا هدیهای را به شما تقدیم! نماید، در پی آن است که از قِبَل عرض سلام یا اهدای هدیه، حداکثر سود ممکن را از شما دریافت کند.
براستی اگر منادیان شعار «دوتا بخر، یکی ببر» و امثال آن به دنبال اعطای هدیه به مردم هستند، چگونه است که شایستگان دریافت این هدیه را صرفا آن دسته از مردمی میدانند که به فروشگاه آنان مراجعه و اقدام به خریداری کالا کنند؟! هدیه دادن و انجام عمل خیر که این حرفها را ندارد!
چه چیز در این میان حائز اهمیت است و به عنوان خط جداسازی افراد مشمول دریافت هدیه و افراد غیرمشمول دریافت هدیه ایفای نقش میکند؟
آفرین!
آنچه در اینجا برای مدیر فروشگاه موضوعیت دارد، «خرید» شماست؛ همین و بس!
💥 غرض آنکه
تبلیغاتی که مبتنی بر نگاه سرمایهداری است، جملگی نه به دنبال برطرف کردن نیازهای واقعی ما، بلکه در پی تهییج و دامن زدن هرچه بیشتر به شهوتِ «مصرفِ مُسرفانه و مُترفانه» هستند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 برخی چنین میپندارند که اگر چنانچه رهبری دربارهی فلان موضوع یا مسئلهای که از نگاه آنان مهم تلقی میشود نظری را ابراز نکرده یا مطابق با برداشت و تحلیل این افراد، آن موضوع را تحلیل نفرمودند، لابد حضرت ایشان کانالیزه شده و از اوضاع کشور اطلاع بایسته و کافی ندارند!
🌻 کار پاکان را قیاس از خود مگیر ...
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
امامتِ میلی!
🗣 بعضا همان کسانی که دائما نق زده و رهبری انقلاب را به دخالت در فلان موردی که طبق قانون از وظایف و اختیارات او نیست امر میکنند و انتظار دارند که ایشان قانون اساسی و سازوکارهای آن را زیر پا بگذارند، دقیقا همان کسانی هستند که در مقام تعریض به رهبری و حاکمیت، اعتراض کرده و غر میزنند که مثلا چرا رهبری و حاکمیت در موضوعی مانند «حجاب» مستقیما ورود میکنند؟! حال آنکه اولی خلاف قانون و دومی نص قانون است.
💡 به بیان روشنتر، از نظر جماعتی، دخالت یا عدم دخالت رهبری و حاکمیت در یک موضوع باید به «میل» این افراد وابسته باشد که در غیر این صورت، ج.ا.ایران نظامی ضعیف یا دیکتاتور محسوب میشود! 😃
💢 هر جا و هر زمان که این جماعت میلشان اقتضا کند، رهبری باید قانون را هم که شده برای پاسخگویی به این افراد زیر پا بگذارد، و هر جا که امری خلاف میل آنان است، رهبری و حاکمیت نباید قانون را اجرا و به وظایف قانونی خود عمل کنند.
😂 مضحک است. نیست؟
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
⭕️ سؤال:
چرا اعلان برائت اصلاحطلبان از دولت فعلی صادقانه و قابل باور نیست و بلکه مزورانه به نظر میرسد؟
❇️ پاسخ:
زیرا جنس انتقادات اصلاحطلبان صرفا «نقطهای» و موردی است و هیچگونه انتقاد «اصولی»، اساسی و ریشهای از جانب آنان به دولت وارد نمیشود (بیشک چاقو هیچگاه دسته ی خود را نمیبُرد!)؛ یعنی همان عامل اصلی و گفتمانی که بزرگان دولت با پیاده نمودن آن، مشکلات فعلی را برای کشور به وجود آوردهاند (= بهبود تعامل با غرب//لیبرالیسم فرهنگی و اقتصادی).
♦️ یک مثال: برخی اصلاحطلبان اگرچه از افزایش شدید و مدید نرخ ارز و تورم در دولت دوازدهم گلایه و انتقاد میکنند، اما همزمان حامی رویکرد و عملکرد دولت یازدهم نیز هستند! این در حالی است که بر هیچ اقتصاددان عالِم و منصفی پوشیده نیست که عامل و ریشهی وضع کنونی نرخ ارز و تورم، رویکردها و عملکردهای غلط و غیرحرفهای دولت و تیم اقتصادی آن در چهار سال نخست میباشد که به عنوان مثال به ۴ برابر شدن میزان نقدینگی (بدون اجرایی نمودن سازوکاری برای هدایت آن به سمت تولید) منجر شده است. در این شرایط و مضافا عدم نظارت صحیح و حرفه ای دولت، افزایش نرخ دلار به عدد ۲۴ هزار تومان کاملا هم طبیعی است.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🌻 ۱۵ خرداد و ۱۷ شهریور؛ یعنی برخلاف تصور آنانی که فاقد نگاه عمیق و استراتژیک (حیاتی) به موضوعات و مسائل هستند، با گوشت و پوست نیز میتوان در برابر تانک و مسلسل ایستاد و در نهایت امر بر طاغوت فائق آمد.
آری!
✅ «علامه» بودن ملاک نیست، «دانا» بودن ملاک است.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
این احتمال را به خاطر بسپارید
🔴 شیوهای که دولت آقای روحانی برای ادارهی اقتصاد کشور در پیش گرفته است، شدیدا مشکوک به نظر میرسد.
⚠️ یکی از احتمالاتی که به طور طبیعی به ذهن متبادر میشود آن است که جریان غربگرا به دنبال تبدیل عرصهی اقتصاد کشور به زمینی سوخته میباشد تا جریان انقلابی را به این سمتوسو سوق دهد که برای حفظ آبرو و ترس از نوشتن مشکلات به پای جریان حزبالله، از ورود جدی به انتخابات ۱۴۰۰ خودداری نماید تا بازهم شرایط برای تداوم صدارت غربگراها مهیا گردد.
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
💥 بالاخره اروپاییها حرف دلشان را به صراحت بر زبان جاری کردند.
🔴 هدف اصلیای که در ورای حمایت اروپا از برجام وجود دارد، تسری برجام به سایر حوزههایی است که غرب از آنها نگران است (موشکی - منطقهای - حقوقبشر).
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
۱۱ سپتامبر گرامی باد!
(بازنشر)
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز تسریع در روند سلطه و استیلای آمریکا بر دنیا و منابع آن باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ نه تنها بر سلطهی آمریکاییها افزوده نشد بلکه این روز، به روز آغاز تسریع در روند افول و زوال تمدن غرب مبدل گشت.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز ریختن آبروی اسلام در کل جهان به واسطهی خشن نشان دادن مسلمانان و آغاز روند جدید، شدید و مدیدی از اسلامهراسی باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ امروز برای اغلب ملتهای عالم محرز و مسجل گشته است که عروسکگردان و پشتپردهی تمامی گروههای تروریستی که به نام «اسلام» در پی ایجاد ناامنی در نقاط مختلف دنیا هستند، صهیونیسیم جهانی است. این دستاورد عظیم موجب فرتوت گشتن هر چه بیشتر قدرت نرم تمدن غرب به رهبری ایالات متحده شده است.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز دور جدیدی از تلاشها برای محاصره و شکستن کمر اسلام و مسلمانان به واسطهی افزایش شدید هجمهها و توطئهها باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ افزایش کمی و کیفی قدرت محور مقاومت و خارج شدن تاریخی و مفتضحانهی آمریکا از منطقه، آن هم با هزینه و هدررفت دستکم ۷ تریلیون دلار.
💥 حوادث تلخ و سهمگین را اینگونه ببینیم!
🌻 عسی أن تَکرهوا شیئا و هو خیرٌ لکم (سورهی بقره - آیهی شریفهی ۲۱۶)
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
🔴 «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از اقدام بحرین به عادی سازی روابط با اسرائیل، به عنوان گامی مثبت برای منطقه و در راستای استقرار صلح و امنیت یاد کرده است.
❇️ ملاحظه
از اروپا که جز این نیز انتظاری نیست.
اما وای بر آنانی که ادعای صلح طلبی اروپایی ها را صادقانه دانسته و به آسانی باور کرده و آنها را برای همکاری مورد اعتماد تصور می کنند؛ بی چشم و روهایی که از یک سو لزوم استقرار صلح و امنیت را هوار می زنند، و از سویی دیگر با نهایت وقاحت صلح با بزرگترین برهم زننده ی صلح در منطقه (= اسرائیل) را مورد تحسین قرار می دهند.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙 خداوند ملت ایران را چقدر دوست دارد؟ @abarshagerd ✍️
🌹 نظر یکی از مخاطبان محترم:
سلام عليكم
جملهی 🌙گاه شبتان هرچند که دو پهلوست، اما به نوعی جفا به کل ملت ایران است؛ مابقی رایدهندگان و همچنین رایندادگان را با چوبِ حامیان روحانی راندهاید.
❇️ پاسخ:
علیکم السلام
عرض ادب
دقت شما قابل تحسین است، لیکن طبیعتا منظور اینجانب از «ملت ایران»، «قاطبه»ی رأیدهندگانِ به نامزدها است نه «همه»؛ یعنی همان تودهی تعیینکننده.
نکتهی دیگر اینکه، این اشتباه و سایر اشتباهات ملت ایران در این ۴۰ سال، در اصطلاح اشتباهات در سطح بوده و هستند، نه آنکه اشتباهات عمقی و خدای ناکرده ایمانی باشند.
مضافا آنکه، این امکان برای بخشهای قابل توجهی از رأیدهندگان به نامزدهای دیگر فراهم بود که حامیان و رأیدهندگان به نامزد پیروز در انتخابات ۹۲ و ۹۶ را از عواقب انتخابشان آگاه کنند، اما بسیاری از آنان به این امر مهم اقدام نکردند. اگر میزان حداقلی نیز نسبت به انجام این تکلیف همت میگماشتند، نتیجه قطعا چیزی دیگری میشد.
مؤید باشید!
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
💢 دولتمردان محترم طوری از کمبود منابع برای ادارهی مطلوب کشور مینالند و فریاد «أنا مفلس أنا مفلس» سر میدهند، که هر کس مطلع و واقف نباشد باور میکند که این دوستان اگر در شرایط فراوانیِ منابع باشند، مدیریتشان ایران را به گلستان مبدل خواهد کرد.
⬅️⬅️ میزان منابع دولت آقای روحانی فقط در ۳ از دولت یازدهم (۵۲۴ هزار میلیارد تومان) بیش از کل منابع دولت آقای احمدینژاد در مدت ۴ سالهی دولت دهم (۴۱۷ هزار میلیارد تومان) بوده است. این در حالی است که تنها در مدت ۴ سالهی دولت یازدهم، هزینههای جاری دولت آقای روحانی به طرز حیرتانگیزی به میزان ۲۰۰ درصد؛ یعنی ۳ برابر افزایش یافته است (از حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان به حدود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان).
💥 اکنون درمییابیم که منابع هست، اما تخصیص و هزینهکرد منابع است که خوب نیست که آن نیز به نحوهی مدیریت مدیران بازمیگردد.
اگر هم فرض کنیم که مدعای کمبود منابع واقعی باشد، طبیعی است که عاقبت کسی که منابعش را به طور صحیح استفاده نمیکند، چیزی نباشد جز «مفلسی». پس حضرات دولتمرد پیش و بیش از همه، خودشان را مسئول و مقصر بدانند.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
دوچرخه هم میتواند در سرازیری با سرعت ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت به پیش رود، اما در سربالایی چطور؟
همه در جکوزی احساس آرامش دارند، اما در دیگ جوشان چطور؟
بنابرین
همانطور که نمیتوان سرعت بالای یک دوچرخه را در سرازیری و آرامش یک نفر را در جکوزی با سرعت پایین یک دوچرخه در سربالایی و فریادهای یک نفر در دیگی جوشان مقایسه کرد، نشاط و آرامش یک فرد مرفه را نمیتوان با ضجههای فردی دیگر که مبتلا به مصیبت و دشواری است مقایسه کرد. باید دید آن فردی که در شرایط رفاه دارای آرامش است، در شرایط بلا و مصیبت نیز آرامش و نشاط دارد؟
🌻 نهجالبلاغه: فی تقلب الاحوال علم جواهر الرجال
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
«فیلترینگ» مسئولان!!
😡 برخی از مسئولان در مقولهی تولید و پراکندن شبهات، حقا شانه میزنند به شانهی فضای مسموم رسانهای حاکم بر کشور.
نخستین این شبهات، جعل عنوان «برد - برد» بر مذاکراتی بود که در آن هم دادهها و هم ستاندهها از آنِ ایران بود! اساسا نام این چنین مذاکرهای را میتوان «مذاکره» و «معامله» گذاشت؟!
آخرین حلقهی این سلسله نیز امروز رخ داد و در شرایطی که دولت از فرط بیدستاوردی در حال دستوپا زدن است، فعال نشدن مکانیسم ماشه از جانب آمریکا را به عنوان «روز پیروزی ملت ایران» معرفی نمودند!
😔 گاهی دلم میسوزد برای جوانانی که زیر تیغ این چنین شبهات ناجوانمردانهای قرار دارند، در حالی که جوانانمان از سپر و محافظ حداقلی نیز برخوردار نیستند: «مطالعهی کافی».
☺️ ظاهرا لزوم «فیلترینگ» صرفا مشمول توئیتر، تلگرام، اینستاگرام، واتسآپ و ... نیست!!!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
چند وقتی است که استفاده از ماسک، بنده را حسابی به زحمت و سختی انداخته است.
به گمانم اکنون میتوانم سختی و زحمتی را که بانوان برای رعایت حجاب شرعی و نیز حجاب برتر(چادر) متحمل میشوند، بهتر درک کنم.
البته طبیعی است که «چادر» بر سر کردن و «ماسک» زدن هردو سختی به همراه داشته باشند.
لزوم محفوظ ماندن از گزندهای روزگار، بهرهگیری از وسایل و اسباب حفاظتی را اجتنابناپذیر کرده است. هرچند به کارگیری هریک از این اسباب، زحمت و سختی خاص خود را به دنبال دارد، اما در نهایت، فواید و شیرینی آنهاست که بر جای میماند.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
رونالدینیو
💢 مدتهای مدیدی است که خو گرفتهایم با مسئولانی که در مواردی زاویهی سیاستهای اِعلامی و سیاستهای اِعمالیشان به ۱۸۰ درجه نیز میرسد.
کم ندیده و نشنیدهایم که مسئولان بیاعتقاد به منویات رهبری، در عرصههای مختلف طوری خود را پشت تعابیری نظیری «مقام معظم رهبری» و امثال آن پنهان میکنند که گویی از صفر تا صد اقداماتشان را لحظه به لحظه با شخص ایشان هماهنگی مینمایند.
یا طوری بانگ اقتصاد مقاومتی سر میدهند که انگارنهانگار شیر واردات را بیحساب و کتاب باز نگه داشته و سیاستهایشان موجب فشردن بیشتر گلوی تولید شده است.
یا طوری از لزوم عزت و تعامل سازنده سخن میرانند که کأنه برجام؛ یعنی سند و نماد تعامل بازنده و یکطرفه با غرب دستپخت آنان نیست.
این قبیل مسئولان، انسان را به یاد پاسهای حیرتانگیز «رونالدینیو» میاندازند؛ همان فوتبالیستی که در مواجهه با حریفان، به جهتی نگاه میکرد اما توپ را به جهت دیگری پاس میداد.
به گمانم رونالدینیو نیز با آن پاسهای مشهورش، اگر برخی از مسئولان ما را میشناخت، خیلی زودتر چهارگوشهی زمین را میبوسید و عرصه را به اهلش میسپرد!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
آیا هدف رهبری محقق شد؟
🔻 سؤال ۱:
هدف رهبری از صدور مجوز مذاکره با آمریکا در موضوع هستهای دقیقا چه بود؟
❇️ پاسخ:
افزایش و تقویت پشتوانهی تجربی ملت ایران و لاغیر.
⬅️ «... از مذاکراتی هم که امروز در جریان است، ما ضرری نخواهیم کرد. البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد ...» (بیانات رهبری در دیدار دانشآموزان و دانشجویان - ۱۲ آبان ۹۲)
🔻 سؤال ۲:
حال پس از گذشت ۷ سال از آغاز مذاکره با آمریکا (از ابتدای دولت یازدهم) و ۵ سال از حصول نتیجهی این مذاکرات در قالب توافقی موسوم به «برجام»، آیا هدف رهبری محقق شده است یا خیر؟
❇️ پاسخ:
در اثبات تحقق هدف یادشده همین بس که در حال حاضر بسیاری از حامیان دیروز – و حتی در موارد نه چندان کمی امروز – برجام که تا پیش از علنی شدن فضاحتهای این توافق، آن را به وسیلهای برای تسویه حساب سیاسی مبدل کرده بودند، امروز برای توجیه این خسارت محض، دربهدر به دنبال شریک و هم پیالهای میگردند که همه یا دستکم بخشی از خسارات مذاکره با آمریکا را به گردن او بیندازند و خود را تا سرحد ممکن مبرا نمایند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«لا اکراه فی الدین» دقیقا یعنی چه؟
❇️ امیرپردازی تفکیک «عقل» و «قلب» در روایات و قرآن و نقد نگاه مشهور در «لا اکراه فی الدین»
✍ استاد امامی میبدی
«قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ: نَدْعُو النَّاسَ إِلى هذَا الْأَمْرِ؟ فَقَالَ: «لَا، يَا فُضَيْلُ، إِنَّ اللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَيْراً، أَمَرَ مَلَكاً فَأَخَذَ بِعُنُقِهِ، فَأَدْخَلَهُ فِي هذَا الْأَمْرِ طَائِعاً أَوْ كَارِهاً». کلینی، کافی، ج ۱، ص ۴۰۵
به امام صادق (ع) عرض کردم که مردم (ناس در بسیاری از روایات یعنی اهل سنت) را به این امر (ولایت) فرابخوانم؟ پس فرمودند نه! ای فضیل، هان که خداوند هر گاه خیری را برای بندهای بخواهد، فرشتهای را میفرماند پس گردنش را میگیرد، آنگاه او را در این امر (ولایت اهلبیت ع) داخل میکند؛ با خوشی یا ناخوشی (طوعاً او کرهاً).
❌ برخلاف مشهور که میگویند «لا اکراه فی الدین» یعنی در «قبول» دین اکراه نیست نه در دین! به دلیل اصل 《عدم تقدیر در ظهورات》، در خود دین اکراه نیست؛ زیرا متناسب با فطرت است، نه این که در قبول دین؛ یعنی در «اسلام» اکراه نباشد. چون پذیرش دین یعنی مسلمان شدن، امر قلبی نیست؛ بلکه «دل دادن» به دین امر قلبی است. پس اسلامِ اکراهی، بر خلاف بیان مشهور، لزوماً امر نشدنی یا نامطلوبی نیست (تقاتلونهم او یُسلِمون؛ فتح: آیهی ۱۶).
🔶 برخی برای نفی اسلامِ اکراهی به آیات «ایمان» استناد کردهاند؛ از جمله علامه شهید مطهری. این مساله هم اشتباه در اشتباه است. زیرا اولا ایمان غیر از اسلام است و ثانیاً خود ایمان هم اکراهبردار است. دلیل آن هم آن است که خداوند به پیامبر می فرماید: «افانت تکره الناس حتی یکونوا مؤمنین»؟ اگر ایمان اکراهبردار نبود، پیامبر متهم به نادانی میشود. لکن پیامبر عاقل است، پس ایمان اکراهبردار است؛ چنانکه در این حدیث هم صراحتاً آمده است.
🌻مرجع ابرپردازی و فقه استراتژیک
@abarin
@abarshagerd
🌙 گاهِ شب 🌙
مردم دارند «امام» میشوند
🔻 از نگاه اسلام، هدف اصلی خلقت ما انسانها و تشکیل حکومت چیست؟
❇️ هدف اصلی این است که تکتک ما انسانها به مقام «امامت» برسیم؛ یعنی هرچه بیشتر رشد کنیم، برای مراتب پایینتر از خود «امام» میشویم.
⬅️ ونُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ 👈وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً👉 ونَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (قصص/۵)
دفاع جانانه و بیچون و چرای امامین انقلاب اسلامی از رأی مردم در انتخاباتهای مختلف نیز از همین باب میباشد؛ چراکه «رشد مردم» خط قرمز امام جامعهی اسلامی است.
البته این «امامت» قطعا با مقام «امامت جامعه» متفاوت است، اما در یک راستا میباشند.
🔻 چه کنیم که مردم «امام» شوند؟
❇️ یکی از مهمترین لوازم آن این است که باید مردم را در تصمیمگیریها دخالت داد و با آنان مشورت کرد.
⬅️ شاورهم، نه استشرهم (مشورت کن، نه مشورت بگیر).
♻️ دخالت دادن واقعیِ افراد غیرتراز و رشدنیافته (اینجا منظور «مردم» هستند) در تصمیمگیریها به طور طبیعی و منطقی منتج میشود به اینکه آنان اثرات و عواقب تصمیمات خود را مشاهده و لمس کنند. در این صورت است که میتوان گفت عرصه برای رشد و پخته شدن به شکل بایسته فراهم گردیده است. راز و رمز رشد دقیقا در چشیدن همین شیرینیها و تلخیها نهفته است.
🔘 اگر تصمیم خوبی گرفتیم و انتخاب درستی کردیم و کام ما در اثر آن شیرین شد، به فکر تداوم و بلکه بهبود آن تصمیم و انتخاب باشیم، و اگر تصمیم بدی گرفتیم و انتخاب نادرستی کردیم و کام ما در اثر آن تلخ شد، به فکر جبران و اصلاح آن تصمیم و انتخاب باشیم.
اگر عمیق بنگریم خواهیم یافت که:
🌻 مردم در این تلخیها و شیرینیها، دارند به مقام «امامت» میرسند. پس همهی تلخیها نیز شیرین است.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
اکنون میتوانیم حکمت عدم برخورد قوهی قضائیه را با آقای احمدینژاد بابت جفایش به این قوه و سیاهنماییاش بهتر درک کنیم.
اگر قوهی قضائیه آن روز نامبرده را به پای محاکمه میکشید، امروز شاید بسیاری تصور میکردند که مشکل احمدینژاد صرفا یک یا چند مقام مسئول در این قوه است و برخورد آنان با وی نیز یک تسویه حساب شخصی بیش نیست.
تصمیم بر صبر در برابر ظلم آقای احمدینژاد از جانب هر کس اتخاذ شده باشد، تصمیم حکیمانهای بوده است.
این صبر، جوهر و باطن او را بیش از پیش عیان ساخت.
#بن_سلمان
#رادیو_فردا
#احمدی_نژاد
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
💢 دیشب جناب ظریف بازهم ادعا کردند که برجام موجب انزوای آمریکا شده است.
❇️ ملاحظه
آقایان هنوز که هنوز است نمیدانند که چه گفتههایی را باید گفت و چه گفتههایی را نباید گفت.
فرض کنیم گفتهی ایشان صحیح باشد.
آیا این گفته باید گفته شود؛ آنهم با این جرم و حجم؟
آیا جناب ظریف و همکارانشان و نیز مریدانشان لحظهای تامل نمیکنند که بیان این گفته به صورت علنی و با این ضریب رسانهای، موجب ایجاد این تصور در غربیها میشود که لابد ایران از وضعیت فعلی برجام آنچنان ناراضی هم نیست؟!
لحظهای خودتان را جای غربیها بگذارید!
غربیها با شنیدن این قبیل جملات از مقامات ایران، واقعا چرا باید نسبت به انجام تعهداتشان بکوشند؟
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی؟!
گمون کنم وقت گل نِی میگی!
🔘 دلسوزانهای خطاب به غربگرایانِ فارسیزبان
♦️ اگر تمامی خوشخدمتیها، خیانتها، جا خالی دادنها، استفاده از امکانات نظام برای زدن زیرآب نظام و ... را با جان و دل انجام میدهید به خیال آنکه این نظام ساقط شود و غربیها نیز با نثار یک غمزه و کرشمه، دل از شما بربایند و شما را در این کشور به نان و نوایی برسانند، باید عرض کنیم که سخت سرکار هستید و شدیدا هم خیالاتی!
🐴 بر فرض محال که این نظام سرنگون شود، بویی که از آن به مشام شما خواهد رسید هرگز بوی کباب نیست. اشتباه نکنید! بوی داغ کردن حمار هم نیست! بلکه بوی داغ نمودن همان شتری است که در خوابِ خوش پنبهدانه میدید! 🐫
اگر آمریکاییها بر این کشور مسلط شوند، حتم بدانید که اگر در ردیف نخست زندانیان و اعدامیها نباشید، قطعا در ردیف دوم حضور پررنگی خواهید داشت! شک دارید؟ راه برطرف کردن این شک چندان دشوار نیست. اگر آیندهتان برایتان مهم است، وقت صرف نمایید و سرگذشت «نوریگا» را در پاناما و «مرسی» را در مصر با دقت مطالعه کنید. شاید با یکدیگر همنظر شدیم!
بروید شکرگزار نظامی باشید که انواع و اقسام خیانتها و جنگولکبازیها را به راحتی در آن انجام میدهید و با این حال هنوز هم سرتان بر تنتان میچرخد!
🎯 غرض آنکه اگر روزی روزگاری مشاهده کردید که نِی نیز گل و شکوفه داد، آن وقت غرب نیز امثال شما را آدم حساب خواهد کرد!
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
❇️ خواستم عرض کرده باشم که جملهی امام خامنهای راجعبه 👈مدبرانه و عاقلانه👉 بودن پذیرش قطعنامهی منحوس ۵۹۸ و نوشیدن جام زهر از جانب امام خمینی، خودش به تنهایی موضوع یک کلاس درس عمیق خارج «فقه امنیت» بود که البته بر اهلش پوشیده نبود. حواسمان بود؟
@abarshagerd ✍