⛅️ پسیننگار ⛅️
حجاب مظلوم است
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⚠️ تا وقتی کرونا(= تهدید حیات مادی انسانها در این دنیای چندروزه) بود، من ندیدم که کسی در برابر این بیماری خطرناک از اولویت پرداختن به «اقتصاد» حرف بزند، اما همینکه از آسیبهای بیحجابی و حجابهای ناکامل(= تهدید ایمانی و اخلاقی مردم و به خطر افتادن آخرت آنان و تهدید اساس نظام خانواده) و لزوم رفع فوری این بلا سخن به میان میآید، اولویت پرداختن به «اقتصاد» بر سر برخی زبانها میافتد!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔘 قرار این نیست که اگر شخصی «منتخب مردم» شد، «پیشینه»ی او از یاد برود.
⬅️ پیوند(لینک) ۱
⬅️ پیوند ۲
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
این فرمایش «ولی امر» را تاکنون شنیده یا خواندهایم؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⚠️ «یک مسئله هم مسئلهی فرهنگ است؛ که آقایان هم حالا معلوم شد که نگرانی دارید، بنده هم نگرانم. مسئلهی فرهنگ، مسئلهی مهمی است. اساس این ایستادگی، این حرکت و در نهایت انشاءالله پیروزی، بر حفظ فرهنگ اسلامی و انقلابی است و تقویت جناح فرهنگی مؤمن، تقویت این نهالهایی که روییده است در عرصهی فرهنگ... بنده هم در این نگرانی با شما سهیم هستم و امیدوارم که مسئولین فرهنگی توجه داشته باشند که چه میکنند. ⬅️ با مسائل فرهنگی شوخی نمیشود کرد، بیملاحظگی نمیشود کرد؛ اگر چنانچه یک رخنهی فرهنگی بهوجود آمد، مثل رخنههای اقتصادی نیست که بشود [آن را] جمع کرد، پول جمع کرد یا سبد کالا داد یا یارانهی نقدی داد؛ اینجوری نیست، به این آسانی دیگر قابل ترمیم نخواهد بود ➡️ ...»
🌼 بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
ابَرشاگرد
ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️ پیامهای نگرانکنندهی آقای «پزشکیان» ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌷 ویرایش شد.
📝 صریحا(بند چهارم) ⬅️ تلویحا
🌤 چاشتنگار 🌤
🐏 گوسفند را هم که میخواهند قربانی کنند، مراقبند که مبادا «تشنه» باشد؛ دلشان میسوزد و آن حیوان را ابتدا «سیراب» نموده و سپس سر از بدنش جدا میکنند.
😔 اکنون «پسر جوانی» را در نظر بگیرید که از یک سو در کوچه و خیابان با انواعی از جلوهگری دختران و زنان مواجه شده و دمبهدم بر «تشنه»تر میشود، و از سویی دیگر والدینش و گزینهی مورد نظر و والدین او با استدلال «آماده نبودن شرایط مالی» حاضر به پذیرش ازدواج وی نیستند، در حالی که خداوند در آیهی ۳۲ سورهی نور به صراحت فرمود: ⬅️ إن یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله و الله واسع علیم.
😭 آن پسر جوان در این تنگنای شدید و با این داغ جانسوز چگونه سر میکند؟
😭 این بیرحمی را به «گوسفند» هم روا نمیدارند!
وای اگر دلشکستهای گاهی
کشد از دلشکستگی آهی
✍ ابَرشاگرد
🌤 چاشتنگار 🌤
ولیفقیه در ۱ مرداد ۹۳:
🟢 «اینکه خداى متعال میفرماید: إن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه(سورهی نور، آیهی ۳۲)، این یک وعدهى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیهى وعدههای الهی که به آن وعدهها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم. ⬅️ ازدواج و تشکیل خانواده، موجب نشده است و موجب نمیشود که وضع معیشتى افراد دچار تنگى و سختى بشود ➡️؛ یعنى از ناحیهى ازدواج کسى دچار سختى معیشت نمیشود؛ بلکه ازدواج ممکن است گشایش هم ایجاد کند.»
ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
🔴 برخی از ما مردم در سبک زندگی از نسخهی کسانی پیروی میکنیم که شدیدترین تحریمها را به ناحق علیه ما اِعمال کردند؛ تا جایی که حتّی بیماران ما را نیز عملا تحریم نموده و شایستهی ترحّم ندیدند!
⚠️ توجّه:
یک: منظورم از «سبک زندگی» در اینجا نگرشها، علایق و رفتارهاست.
دو: منظورم از «تقلید در سبک زندگی» شامل تقلید در همه چیز است یا تقلید در برخی چیزها.
✍ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
😂 «حجاب الزامی و اجباری» باعث شده است که شاهد بیحجابی و حجابهای ناکامل در کشور باشیم!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آیا مصرف بالای «سیگار» در کشور نیز به این علت است که «نکشیدن سیگار» در کوچه و خیابان الزامی و اجباری است؟!
خیر!
کشیدن و نکشیدن سیگار در کوچه و خیابان یک امر «اختیاری» است؛ با این حال شاهد مصرف بالا و اثر زیانبار آن در میان مردم هستیم.
🔻🔻🔻🔻🔻
فارس(۷ خرداد ۱۴۰۲):
⚠️ بیش از ۲۰ درصد مردان و ۴ درصد زنان بالای ۱۵ سال در کشور مصرف روزانهی سیگار دارند.
⚠️ سن شروع مصرف دخانیات در کشور به ۱۳ تا ۱۵ سالگی رسیده است.
✍ ابَرشاگرد
هدایت شده از ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
خطاب به مخالفان «فیلترینگ»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⚠️ مخالفان فیلترینگ(قطع دست دشمن از تجاوز) در فضای مجازی، در مواجهه با آیات ۹۴ تا ۹۷ سورهی مبارکهی کهف که به ماجرای «ساختن سدّ محکم در برابر مفسدان» توسط جناب ذوالقرنین اشاره دارد، چه نظری اختیار خواهند کرد؟
🔘 قالُوا يَا ذَا الْقَرْنَيْنِ إِنَّ يَأْجُوجَ وَ مَأْجُوجَ ⬅️مُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ➡️ فَهَلْ نَجْعَلُ لَكَ خَرْجًا عَلَىٰ أَنْ تَجْعَلَ بَيْنَنَا وَبَيْنَهُمْ ⬅️سدًّا➡️ (۹۴)
(آن گروه به او) گفتند: «ای ذو القرنین یأجوج و مأجوج در این سرزمین فساد میکنند؛ آیا ممکن است ما هزینهای برای تو قرار دهیم، که میان ما و آنها سدّی ایجاد کنی؟!»
🔘 قالَ مَا مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ فَأَعِينُونِي بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ ⬅️ردْمًا➡️ (۹۵)
(ذو القرنین) گفت: «آنچه پروردگارم در اختیار من گذارده، بهتر است (از آنچه شما پیشنهاد میکنید)! مرا با نیرویی یاری دهید، تا میان شما و آنها ⬅️سدّ محکمی➡️ قرار دهم!
🔘 آتُونِي زُبَرَ الْحَدِيدِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا سَاوَىٰ بَيْنَ الصَّدَفَيْنِ قَالَ انْفُخُوا ۖ حَتَّىٰ إِذَا جَعَلَهُ نَارًا قَالَ آتُونِي أُفْرِغْ عَلَيْهِ قِطْرًا (۹۶)
قطعات بزرگ آهن برایم بیاورید (و آنها را روی هم بچینید)!» تا وقتی که کاملاً میان دو کوه را پوشانید، گفت: «(در اطراف آن آتش بیفروزید، و) در آن بدمید!» (آنها دمیدند) تا قطعات آهن را سرخ و گداخته کرد، و گفت: «(اکنون) مس مذاب برایم بیاورید تا بر روی آن بریزم!»
🔘 فمَا اسْطَاعُوا أَنْ يَظْهَرُوهُ وَ مَا اسْتَطَاعُوا لَهُ ⬅️نقْبًا➡️ (۹۷)
(سرانجام چنان سدّ نیرومندی ساخت) که آنها [= طایفه یأجوج و مأجوج] قادر نبودند از آن بالا روند؛ و نمیتوانستند نقبی(= سوراخ و رخنه) در آن ایجاد کنند.
📝 ترجمهی آیتالله مکارم شیرازی
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ پسیننگار ⛅️
چرا رهبری به «دولت» تشر نمیزنند؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر گرامی انقلاب اسلامی:
🟢 «حالا به بنده گاهی میگویند شما چرا به دولت تشر نمیزنید؛ مرادشان لابد تشر در معرض عام است، وَالّا از جلسات خصوصی ما که خبر ندارند! بنده اقلّاً ده برابر آن مقداری که در رسانهها بعضی جلسات ما منعکس میشود، جلسات دیگر داریم با مسئولین مختلف -نظامی، غیرنظامی، دولتی، قضائی و غیره- خب از آنها که مطّلع نیستند، دلشان میخواهد که بنده در معرض عام تشر بزنم. خب فایدهی این تشر چیست؟ فایدهی این تشر این است که دلِ شما خنک میشود، همین! یعنی بیش از این فایدهای ندارد؛ امّا ضررهای بزرگی دارد؛ این ضررها را باید بسنجید. دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم راه اصلاح نیست.»
🗯 بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۱۵ شهریور ۹۷
✍ ابَرشاگرد
🌙 شبنگار 🌙
🔴 «میرحسین موسوی» در دوران نخستوزیریاش، علاوه بر استعفای رسمی و معروف خود در شهریور ۶۷، پیشتر چند بار دیگر استعفای خود را از سِمَت نخستوزیری اعلام کرد که البته رسانهای نشد.
🔻 یک استعفای موسوی در سال ۶۲ و صرفا به خاطر «عدم توافق روی وزیر مسكن»!! به وقوع پیوست.
هاشمی رفسنجانی در بخشی از خاطرات ۹ بهمن ۶۲ مینویسد:
⬅️ «آقای رئیسجمهور گفتند مهندس موسوی [نخستوزیر] آمده و به خاطر 👈عدم توافق روی وزیر مسكن👉، پیشنهاد استعفا داده كه آیتالله خامنهای مخالفت كرده و گفتهاند كه وجود اختلاف به هر حال هست و با این مقدار اختلاف نباید كنار رفت و قابل حل است. نظر من هم همین است. نمیشود به روزی رسید كه اختلاف نباشد.»
🔻 استعفای دیگر میرحسین موسوی به سال ۶۳ برمیگردد که به خاطر «عدم هماهنگی با رئیسجمهور» و «كمی بودجه» از سوی وی مطرح شد و البته نخستوزیر این بار به جای رئیسجمهور، استعفایش را به هاشمی رفسنجانی(رئیس مجلس)!! اعلام میکند.
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی ۱۲ اردیبهشت ۶۳ مینویسد:
⬅️ «با مهندس موسوی نخستوزیر ملاقات داشتيم؛ به خاطر 👈عدم هماهنگی با رئیسجمهور و كمی بودجه👉 استعفا و تعویض كابینه را مطرح كرد؛ مخالفت كردم و گفتم باید تفاهم ایجاد كرد. ولی اگر مجلس آینده با ایشان خوب نباشد، استعفا را منطقی دانستم؛ البته ظاهرا چنین نخواهد شد. قرار شد برای تكمیل كابینه و ايجاد تفاهم، اقدام كنیم.»
✍️ ابَرشاگرد