8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_خدا
هنگامی که قرآن میخوانی ما بین تو و آنهایی که آخرت را باور ندارند پردهای ضخیم میکشیم...!
___________________________
#نهج_البلاغه
▫️جاءهم بتصديق الذى بين يديه و النور المقتدى به ذلك القرآن.
🟠پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله به سوى مردم آمد با تصديق و اعتراف آن چه در دست داشت و با نورى معنوى كه بايد از آن پيروى كنند و آن قرآن است.
📘#خطبه_158
امیرالمومنین علیهالسلام خطاب به مالک اشتر در گزینش مسؤولان و کارگزاران
#نهج_البلاغه
▫️و اجْعَلْ لِرَأْسِ کُلِّ أَمْرٍ مِنْ أُمُورِکَ رَأْساً مِنْهُمْ لَا یَقْهَرُهُ کَبِیرُهَا وَ لَا یَتَشَتَّتُ عَلَیْهِ کَثِیرُهَا
💠ای مالک! برای هر یک از کارهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی خود، مدیر و رییسی را تعیین کن، مدیری که دارای دو ویژگی باشد: بزرگی و عظمت کار، او را ناتوان و مغلوب نسازد و زیادی و تراکم کار، رنجورش نکند.
✍اشاره به اينکه تقسيم کار بايد به صورتى انجام گيرد که مسئوليت هر يک از آنان روشن شود; مثلاً بخشى از نامه ها مربوط به پيمان هاى صلح، قراردادها اعم از قراردادهاى مربوط به خارج و قراردادهاى داخلى درباره زمين هاى کشاورزى و مانند آن است که بايد مسئول معينى داشته باشد. بخش ديگرى نامه هاى محرمانه است که احتياج به مديريت خاصى دارد و بخشى مربوط به نامه هاى فرمانداران و استانداران و امثال آنها و قسمتى مربوط به تظلم هاى مردم مظلوم و ستمديده است. هر يک از اينها بايد مسئول خاصى داشته باشد; مسئولانى که داراى اين دو صفت باشند; نه از کارهاى بزرگ بهراسند و نه کثرت کار آنها را پريشان و درمانده کند.
📘#نامه_53
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فرزند اسماعیل هنیه: پدرم از واتساپ زیاد استفاده میکرد، حتی گروه خانوادگی هم داشتیم و به همین خاطر رهگیری او کار دشواری نبود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رونمایی از نحوه پاسخ ایران به اسرائیل به خاطر شهادت اسماعیل هنیه
💥توییت جالب رانیا العسال روزنامه نگار مصری:
💥مهم نیست از چه مذهبی است و عمامه اش چه رنگی دارد؛ همین که آمریکا زیر پاهایش درحال نابود شدن است و کرامت اسلام زنده شده است، کفایت میکند.
26.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥سفره دلت رو هر جایی باز نکن؛ حتی در سفر اربعین
💥همسر یک دانشمند ایرانی در حوزه نانو چگونه در سفر اربعین در دام سرویس امنیتی انگلیس افتاد
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥رسایی: آیا واقعا درباره رای به کابینه یا وزیر خاصی از طرف رهبر انقلاب، توصیهای شده است؟
💥معاون پارلمانی رییس جمهور ادعا کردند کابینه با مشورت و تایید رهبری انتخاب شده است.
💥این ادعا که وزرا با تایید رهبری معرفی می شوند در دوره های قبل هم مطرح شده است که دفتر رهبر انقلاب آن را تکذیب کرده است.
#کابینه #رای_اعتماد #قالیباف #رسایی
┏━━━ 🍃🌷🍃 ━━━┓
@abbass_kardani
┗━━━ 🌷🍃🌷 ━━━┛
شهیدمدافع حرم عباس کردانی 👆👆
1_13008044874.mp3
8.81M
کنار قدم های جابر
سوی نینوا رهسپاریم
1_10759227438.mp3
5.43M
صل الله و علیک
یه سلام که میدم رو به حرم
به حرم میرسه پای دلم
Seyed Javad Zaker - Hame Raftan Karbala (320).mp3
20.6M
🌷مداحی زیبا مخصوص
🌷کربلا نرفته ها
🌷مرحوم سید جواد ذاکر
🌷یه سؤال دارم ،
🌷مگه ما دل نداریم ای خدا
🌷اللهمَّ عجل لولیک الفرج
🌷التماس دعا