🔺مدرسه تابستانی «مسائل فقهی معاصر»
✔️موسسه عالی فقه و علوم اسلامی تحت اشراف مقام معظم رهبری «مدرسه تابستانه مسائل فقهی معاصر» را با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در شش گروه «فقه معاملات، فقه جزاء، فقه سیاسی، فقه اقتصاد، فقه خانواده، فقه تربیت» برگزار میکند.
👈 جزئیات + جدول نشستها و اساتید، همراه با اطلاعات تکمیلی: https://b2n.ir/x45240
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
🔰 امام خامنه ای (مدظله العالی):
🔹 تا آن حدی که من توفیق داشتم که بعضی از آثار از جمله کتاب نقد را تورق یا مطالعه کنم، الحمدالله آثار، آثار خوبی است. ما امروز نیازمند توغّل در این کار هستیم. شما کار خوبی را شروع کرده و مجموعه خوبی را به وجود آوردید، محصولات خوبی را هم تحویل بازار دادید، در این هیچ تردیدی نیست.
⭕️ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در فضای مجازی
❇️ ایتا / سروش / بله / آپارات:
▶️ @iictchannel
🌐 سایت:
▶️ www.iict.ac.ir
💢 اينستاگرام:
▶️ instagram.com/iict.ac.ir
💯 عضویت 💯
eitaa.com/joinchat/905248775C8cd586abfc
✅ نسخه دوم نرمافزار «مشكات»
📚متن ۱۰۰ جلد از آثار آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در موضوعات تفسیر و علوم قرآن، شرح روایات و سیره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، مدیریت، علوم سیاسی، حقوق و مسایل اجتماعی و فرهنگی همراه با امكانات پژوهشی.
🛒جهت دانلود نرم افزار به صورت رایگان:
http://mesbahyazdi.ir/meshkat.zip
◀️جهت اطلاعات بیشتر:
https://mesbahyazdi.ir/node/8083
💻 @mesbahyazdi_ir
تحلیل رهبر انقلاب از میراث معرفتی شهید مطهری
مطهریخوانی، چرا و چگونه؟
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=29570
❇️کاربردی ترین نکات در مطالعه اثار علامه شهید مطهری
🔴ضرورت مطالعه اثار شهید مطهری در نگاه امامین انقلاب
🔴سیرهای مطالعاتی موضوع محور وشخص محور وراهبردهای مطالعاتی ان
🔴نکات مطالعاتی
🔴مبانی مختلف در سیرهای مطالعاتی شهید مطهری
استاد مهدی میرزائی
✅ با اجتهاد، روش استنباط در #همه_معارف را می آموزید
🔹عالم دین میخواهد معارف اسلامی را به دست بیاورد؛ از کجا؟ از کتاب و سنّت و عقل ... خب باید بداند که #چه_جوری به دست بیاورد؛ این همان اجتهاد است. #اجتهاد یعنی #چگونگی استفاده از منابع؛ یعنی #متُد استفاده از منابع؛ این اجتهاد است.
🔹این اجتهاد را اگر بخواهد انسان دارا بشود، باید #تمرین کند، باید کار کند. این درس فقهی که شما می خوانید و لو طهارت باشد، به شما این #شیوه_استنباط را یاد می دهد ... شما باید بدانید چه جوری استنباط کنید.
🔹اگر این #طریقه_استنباط را یاد گرفتید، آن وقت [به جز احکام]، ارزشهای #اخلاق ی را هم درست از کتاب و سنت استنباط میکنید، برای فراگیری معارف اسلامی اجتهاد لازم است.
🔹طلبه روشنفکر امروزی حق ندارد بگوید که «آقا، ول کن این حرفها را، [این] درس ها را»؛ نه، باید درس خواند؛ بیمایه [فطیر است]. زمان مبارزات که ما مثلاً مکاسب میگفتیم، کفایه میگفتیم، بعضی از طلبههای پرشور میگفتند «آقا، این چیست؟»؛ من به آنها میگفتم اگر [این بحثها را] نکنید، بعد نمیتوانید به درد #نظام_اسلامی بخورید، نمیتوانید به #مردم چیزی یاد بدهید؛ درس #فقه را جدی بگیرید.
(۱۳۹۸/۲/۱۸)
با استعانت از خداوند متعال و در ظل عنایات حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) کتاب «فقه نظام بانکی» به قلم حضرت آیتالله اراکی (دامت برکاته) توسط انتشارات نشر ناب ماندگار به زیور طبع آراسته شد. «بانک» در نظام اقتصادی اسلام ماهیتی کاملاً متفاوت از بانک در نظام سرمایهداری دارد. بانک در نظام اقتصادی اسلام عبارت است از: «نهادی که وظیفه آن صیانت از داراییهای مردم و هدایت آن در جهت بهرهبرداری صحیح از آن و ارائه خدمات اقتصادی بهتر به عموم مردم است»؛ بنابر این تعریف، بانک در نظام اقتصادی اسلام، ماهیت «خدمت به مردم» دارد و نقش اصلی آن واسطهگری میان سرمایۀ صاحبان سرمایه و کار صاحبان کار است. نهاد «بانک» بهترین جایگاه و وسیله جهت به گردش درآوردن ثروت جامعه و بکارگیری آن در فعالیتهای اقتصادی است. در این نوشتار به انواع بانکها و تبیین وظایف ششگانه «بانک» پرداخته شده است که یکی از مهمترین وظایف «بانک» در نظام اسلامی، روانهسازی سرمایه به سمت عموم فعالان اقتصادی، بلکه عموم بهرهبرداران اقتصادی است.