✅موضوعات و اولویت های مورد حمایت معاونت پژوهش حوزه های علمیه ناظر به حوادث اخیر در جامعه.
@hdabirkhane
#دبیرخانه_حمایت_حوزه
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
رهبر انقلاب: مراد از وحدت اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است
🔹باید برویم به سمت عملیشدن هفته وحدت. حالا وحدت یعنی چه؟ مراد از وحدت قطعاً وحدت مذهبی نیست؛ یعنی اینکه این به مذهب آن دربیاید، آن به مذهب این دربیاید؛ نه، این قطعاً مراد نیست.
🔹وحدت جغرافیایی هم نیست. مثل آن چیزی که در دهههای شصت میلادی و هفتاد میلادی، بعضی کشورهای عربی با هم اتّحاد پیدا کردند و اعلام کردند که یکی هستند، که نشد و نمیشود و امکان هم ندارد.
🔹مراد از وحدت، وحدت در حفظِ منافعِ امّتِ اسلامی است. اوّل تشخیص بدهیم منافع امّت اسلامی کجاست و در چیست؛ بعد در این زمینه ملّتها با هم توافق کنند، ببینند امّت اسلامی امروز به چه احتیاج دارد، با که باید دشمنی کرد، با که باید دوستی کرد و چه جوری دوستی کرد، این جهتگیریها را در ضمن گفتگوها و مذاکرات، به توافق برسند، در این جهت حرکت کنند. مراد این است: اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار.
امروزه خدمات و فعالیتهای فرهنگی جایگاه مهمی را در منظومه بایستگی های کشور دارا بوده و حجم زیادی از رهنمودها و تبلیغات رسانهای به این مهم اختصاص داده شده است.
اما در این میان، سوالی نیز همواره مطرح است:
“چرا با این همه کنش و واکنش فرهنگی، وضعیت خوبی از فرهنگ جامعه مان احساس نمی شود؟”
به نظر میرسد اگر در یک جامعه، ظاهر و “جسم” کار فرهنگی دارای اهمیت باشد که به حق نیز چنین است؛ لازم است محتوا و “روح” کار فرهنگی اهمیتی دو چندان داشته باشد و اگر به هر بهانه ای (همچون افزایش روزافزونِ مشکلات تهیه مقدمات شکلی کار و …) این مهم اتفاق نیافتد ما با یک اختلال فرهنگی روبه رو هستیم و آن:
“عرضه های فرهنگی با قالبها و جسمهای چشم نواز اما کم محتوا و کم جان و حتی بی جان”.
و بدیهی است که اولین چیزی که از امور کم جان نیز نباید انتظار داشت؛ تاثیر است.
این سامانه با “تجمیع و دسته بندی محتواهای فرهنگی، تبلیغی و …” که به همت تشکل فراگیر گروههای تبلیغی طلاب ایجاد شده پاسخی است برای رفع این “اختلال” و قدمی است برای ارتباط مناسب تر بین “ظاهر و محتوا” و یا به عبارتی “جسم و جان” فعالیتهای فرهنگی.
این سامانه در کنار وجه “مخزن محتوایی” اش پذیرای آثار محتوایی همه مراجعین محترم خود است که پس از اخذ آن از قسمت سخن و محتوای مخاطبان سامانه و بازبینی در معرض همگان قرار می دهد.
https://bastefarhangi.ir/
گروه طلبه سافت در نظر دارد برای بهتر خواندن و فهمیدن دروس حوزه ، نرم افزارهایی کاربردی در قالب بهترین شیوه آموزش به دوستان طلبه ارائه دهد. این اولین اپلیکیشن ، با همکاری گروه طلبه سافت می باشد. ما برای دوستان طلبه که در نظر دارند کلمات کاربردی فقهی و اصولی را به بهترین نحو یاد بگیرند و از هیچ امتحان کتبی و شفاهی استرسی نداشته باشند، این برنامه را توصیه می کنیم.
http://sarfaslha.ir/
📌تحلیل صدوری ودلالی حدیث موسوم به رفع قلم در کتاب بحارالانوار مرحوم مجلسی
🔸استاد مهدی میرزائی
#مشاوره
👇👇👇👇👇👇