✨اهمیت بزرگان به تربیت نسل آینده بویژه نوجوانان
🔺ذهبی از علمای اهل سنت در مورد شیخ مفید از بزرگترین علمای شیعه چنین نقل می کند.
✍ يَدُورُ عَلَى المكَاتبِ وَحوَانيتِ الحَاكَةِ» هر زمان فرصت داشت همهی بازارها جستجو میکرد و «فَيَتَلَمَّحُ الصَّبيَّ الفَطِنَ» به دنبال بچههای باهوش بود، «فَيستَأْجِرُهُ مِنْ أَبَويه»…
به پدر بچه میگفت این بچه که کار میکند هر روز چقدر دستمز میگیرد؟ پول کارکرد او را میداد و میگفت اجازه بده او بیاید و درس بخواند.
📚 ذهبی، سير اعلام النبلا، قاهره، دارالحدیث، ۱۴۲۷ق، ج 17
🆔@abhas313
مهدی میرزائی
#پاسخ_به_پرسش_مخاطبین
۱.سوال از وجود اهل بیت ع مثل سوال از وجود شخصیت هایی مانند امام خمینی ره ،ناپلئون بناپارت،جرج واشینگتن اولین رئیس جمهور امریکا و...است .آیا ما این دسته از شخصیت ها را در حین حیاتشون درک کردیم ؟قطعا پاسخ منفی است ولی از کجا یقین داریم که چنین شخصیت هایی در تاریخ بوده اند واقدامات وکارهایی را انجام داده اند ؟در پاسخ می گوییم آن قدر افراد متعددی این افراد واقدامات آن ها را نقل کرده اند که مطمئن می شویم در اخبار آن ها تعمدی بر دروغ گفتن نبوده واین شخصیت ها در تاریخ وجود داشته اند .
۲.یکی از مهم ترین اصول انسانی عدم توجه به رنگ وزبان ونژاد خاص ودست گذاشتن بر محوریت حقانیت وکرامت انسانی است؛یعنی اگر یک عرب زبان یک کلام حقی گفت ولو اینکه عرب است باید بپذیریم واگر یک ایرانی کلام باطل وناحقب گفت با وجود اینکه هم میهن وهم زبان ماست نباید کلام او را مورد پذیرش قرار دهیم .اتفاقا قران کریم همین اصل را مورد توجه قرار می دهد وملاک برتری انسان ها را عرب وعجم بودن وترک وفارس بودن وسیاه وسفید پوست بودن معرفی نمی کند بلکه تقوا وانسانیت را معیار برتری قرار می دهد .همه انسان ها در ابتدا از یک پدر ومادر بوده اند ولی با توجه به مهاجرت آن ها به مناطق مختلف دنیا وشرایط آب وهوایی وموقعیت جغرافیایی وشرایط فرهنگی مختلف به دسته ها وگروه های مختلفی تقسیم شدند که از یکدیگر متمایز گشتند ولی این تمایز ها معیاری برای ترجیح دادن نیست بلکه تبعیت از اصول انسانی است که عامل ترجیح انسان ها بر یکدیگر است .
۳.اهل بیت ع برای هدایت انسان ها اصول ثابتی را گفته اند که اگر یک میلیون سال دیگر از عمر انسان بگذرد به این دسته از اصول ثابت نیازمندند.بنابراین اینکه آن ها ۱۴۰۰سال پیش می زیستند دلیل بر کهنه بودن وقدیمی بودن کلمات آن ها نیست چه بسا حرف هایی که گذشتگان ما می زدند که امروز اگر به آن ها عمل می کردیم خیلی در زندگی مان جلو بودیم .
🆔@abhas313
مهدی میرزائی
☘گفت وگویی رفاقتی با یک نوجوان۱
CamScanner ۲۰۲۴-۱۱-۱۶ ۲۱.۳۳.pdf
399.5K
☘گفت وگویی رفاقتی با یک نوجوان۲
20.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عادی میشه، مثل ترکیه
🔹بابا چرا انقدر سخت میگیرین، مگه فقط ایران یه کشور اسلامیه. یه کم از ترکیه یاد بگیرید، با حجاب و بیحجاب، مسلمون و غیر مسلمون کنارهم خوش خرم زندگی میکنن. هیچ مشکلی هم ندارن و همه چیز براشون عادی شده
🔹بریم گوشهای از عادی شدن رو ببینیم...
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
مهدی میرزائی
🎥عادی میشه، مثل ترکیه 🔹بابا چرا انقدر سخت میگیرین، مگه فقط ایران یه کشور اسلامیه. یه کم از ترکیه یا
🔰ایکسونامی رسانه تخصصی زیست غیر عفیفانه در کشورهای غربی
یکی از کانال هایی که در زمینه آمار وحشتناک تزلزل بنیاد خانواده در کشورهای غربی به صورت جدی فعالیت می کنه کانالی است که معرفی کردیم .
عزیزانی که در جهاد تبیین فعال هستند از مطالب این کانال وآمارها ومستندات آن می توانند استفاده مفیدی داشته باشند .
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
🆔@abhas313
📌خداحافظیِ شرافتمندانهٔ مهندس ایرانی با گوگل
🔹علیرضا ذاکری، مهندس ایرانی شاغل در گوگل بهعلت همکاری گستردهٔ این شرکت آمریکایی با رژیم صهیونیستی، همکاری با آن را متوقف کرد و نوشت: خوشحالم که اعلام کنم گوگل را ترک کردهام؛ زیرا این تصمیم نشاندهندهٔ ارزشهای من است.
🔹ذاکری در این مورد نوشته: پساز اطلاع از مشارکت گوگل در پروژهٔ «نیمباس» نگرانیهای خود را برای چندین ماه بیان کردم. متأسفانه باوجود تلاش بسیاری از کارکنان، مدیریت این شرکت تصمیم گرفت موضع خود را حفظ کند و نگرانیهای جمعیِ ما را نادیده بگیرد. زندگی بهگونهای که با ارزشهای اصلی شما در تضاد باشد، فوقالعاده چالشبرانگیز است. انتخاب گزینهٔ خروج از گوگل آسان نبود، اما لازم بود.
کلان پروژه مهاجرت نخبگان
@abhas313
🔰ابتذال در هالیوود هم مشتری ندارد
🔹درحالیکه هالیوود برای دههها از عناصر جنسی بهعنوان ابزار داستانسرایی و جلب مخاطب استفاده کرده، یافتههای جدید نشان میدهد نسل جوان دیگر چنین محتوایی را نمیپذیرد و خواهان داستانهایی عمیق و ملموستر است. این روند بازتابی از تغییرات گسترده در الگوهای فرهنگی و اجتماعیِ جهان مدرن بهشمار میرود.
🔹براساس نتایج پژوهشی که توسط دانشگاه کالیفرنیا انجام شده ۶۳.۵ درصد از نوجوانان ترجیح میدهند آثار سینمایی و تلویزیونی بر روابط دوستانهٔ افلاطونی تمرکز داشته باشد. همچنین ۶۲.۴ درصد از این گروه معتقدند که وجود محتوای جنسی بهعنوان ابزار داستانسرایی ضروری نیست.
🔹همچنین مطالعات نشان داده که نوجوانان و جوانان بهدلیل «اپیدمی تنهایی» که پساز همهگیریِ کرونا تشدید شد، تمایل بیشتری به تماشای داستانهایی دارند که بازتاب روابط واقعیِ انسانی باشد.
🔹این تغییر رویکرد تماشاگران برای هالیوود، صنعتی که دههها بر استفاده از جذابیتهای جنسی بهعنوان ابزاری برای جذب مخاطب و افزایش فروش تکیه داشت، چالشی جدی محسوب میشود. بااینحال بهنظر میرسد استودیوهای بزرگ در حال درک این واقعیت هستند که محتوای مبتذل دیگر تضمینی برای موفقیت نیست.
@abhas313
نتایج رأیگیری سه روز قبل سازمان ملل در مورد «حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین»:
آمریکا، اسرائیل، آرژانتین، پاراگوئه، میکرونزی، نائورو، رأی مخالف دادند.
@abhas313
موسسه انقلاب اسلامی - دفتر قم؛ با همکاری مراکز و موسسات فقهی برگزار میکند:
🔴 گردهمایی علمی جهاد مالی از وجوب شرعی تا مشارکت مردمی
🔸️ سخنرانان:
آیت الله مدرسی طباطبایی
آیت الله اعرافی
آیت الله اراکی
آیت الله واعظی
آیت الله قائنی
حجت الاسلام و المسلمین پارسانیا
سردار حسن پلارک
🗓زمان: ۱ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۷:۴۵
📍مکان: قم، میدان معلم، مرکز فقهی ائمه اطهار (علیهمالسلام)
@qom_khamenei_ir