فرق مادر شهید
با تمام مادران دیگر زمین
خلاصه میشود به این:
مادر شهید
پیش از آنکه مادر شهید میشود
«شهید» میشود...
۱۲بهمن واولین روز ماه شعبان مهمان سفر با کرامت شهدا بودیم.
ملتمس دعا
🆔@abhas313
سلام
ما نیست وعدم بودیم یا بهتر بگم اصلا نبودیم وهیچ حیات وهستی نداشتیم اما خدا با فضل ورحمت خود لباس هستی وحیات را بر ما پوشاند بنابراین اینکه ما افریده شدیم یکی از بزرگترین نعمت ها ومنت های خدا بر ماست واگر او لباس هستی وحیات را بر ما نمی پوشانید نیست بودیم .
از سویی خدا در هر لحظه ما را می افریند چون برخی از ما گمان می کنیم خدا یک آن ما را افرید ودیگر با ما کاری ندارد در حالی که لحظه به لحظه ما وابسته به افرینش اوست ولحظه ای بخواهد هستی را می تواند از ما بگیرد .
از سویی خدا به انسان بر خلاف فرشتگان قدرت اختیار وانتخاب سرنوشت داده است واتفاقا کمال انسان هم در پرتو همین قدرت اختیار انسان است یعنی انسان خود انتخاب می کند سعادتمند یا اهل شقاوت باشد .
اهل بیت ع به ما آموخته اند نه مجبوریم ونه کاملا مختار یعنی محل تولدمان وزمان مرگمان دست خودمان نیست واز طرفی اینچنین نیست که خدا ما را آفریده باشد ودیگر تحت قدرت واراده خدا نباشیم بلکه هر کاری می کنیم به سبب قدرت اوست واراده وانتخاب انسان نیز در طول اراده خداست وهمه تصمیمات ما به اذن واجازه وفیض خدا صورت می گیرد
ولی نکته مهمی که اشاره کردم این است که ما بدهکار خدا نیستیم ونمی توانیم باشیم زیرا ما اصلا چیزی نبودیم ودر عدم ونیستی بودیم واو لطف کرد وبه ما هستی داد ولحظه به لحظه مان را وابسته به او هستیم .از سویی با قدرت اراده وانتخابی که به انسان داد او را برای رسیدن به بالاترین کمالات مهیا ساخت.
این شعر خیلی زیباست که می گوید
رسد ادمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چد است مقام ادمیت
از سویی انسان در عین اینکه می تواند با انتخاب های درست وتصمیم های صحیح به بالاترین درجات کمال راه یابد ومانند خدا نامحدود ونامتناهی باشد می تواند تصمیم های نادرستی گرفته وان قدر سقوط کند که حتی از حیوانات نیز پایین تر وپست تر باشد .
بنابراین این قدرت انتخاب واراده انسان است که او را به بالاترین وپایین درجات هستی می کشاند .
خداوند متعال هستی بخش است ودر هر لحظه در حال فیض واعطای هستی است .وقتی حقیقت هستی بخش بودن مطلق خداوند را انسان بتواند درک کند وبه عمق آن دست یابد به هستی خود افتخار کرده ودر هر لحظه وهر جا به دنبال ارتقا هستی خود رفته وسعادت نهایی که همان رفتن به سوی ملکوت است را برای خود به دست می اورد
@abhas313
#قرآن 🌺
#دهه_فجر🇮🇷
مسابقات قرآن کریم🌷
به مناسبت دههی فجر🇮🇷
ویژه نونهالان و نوجوانان پایگاه 😊
📆 جمعه ۱۲ بهمن¹⁴⁰³
#پایگاه_حضرت_علی_اکبر_علیه_السلام
#حوزه_مقاومت_بسیج_دو_خندق
╔═══.🍃🌸🍃.════╗
🆔 @Basij_masjed_Aliakbar
╚════.🍃🌼🍃.═══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 خمینی خمینی خمینی...
❗️ هزار بار ارزش دیدن دارد
بفهمیم ما هیچ هستیم!...
✍اوج عرفان ومعنویت در همین جملات مرحوم امام رحمه الله علیه قرار گرفته که ترجمان آیه انتم الفقراء الی است.لحظه ای که خود را خالی از خود یافتیم به خدا دست یافتیم .
🆔@abhas313
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ کلیپ تصویری ♨️
🔸جشن دهۀ فجر را به زندگی بچه ها بیاورید🔸
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#جشن_خانگی
#دهه_فجر
@haerishirazi
✏️ یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔹️بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹️بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹️مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹️این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹️مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔹️خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
مهدی میرزائی
🔰نظام هندسی تحصیلی در سطح یک حوزه بر اساس انسان جامع وکامل حوزوی @abhas313
گاهی تلقی ها وذهنیت هایی اشتباهی در فکر طلاب شکل می گیرد وهمین تلقی های ناصواب می تواند زمینه های بی انگیزگی وبی میلی برای رسیدن به قله های علمی ومعنوی را برای طلاب به همراه آورد ؛مثلا یکی از تلقی های ناصواب دست نایافتنی بودن اجتهاد است .گاهی وقتی در میان طلاب می نشینیم وحرف از اجتهاد می زنیم تصویری رمانتیک وکاملا خیالی از آن در ذهن دارند وبا شنیدن واژه اجتهاد در رویای اجتهاد پرواز می کنند در حالیکه اجتهاد نیز امری اکتسابی است وبا تلاش روزانه ومضاعف ویک برنامه جدی کاملا دست یافتنی است واز سویی قله تمام تحصیل در حوزه به شمار نمی رود زیرا اساسا کار یک طلبه بعد از اجتهاد وتوانمندی استنباط شروع می شود ودر حقیقت اجتهاد یک مقدمه است تا طالب علم بتواند خدمات دقیق وبیش تری را به جامعه اسلامی ارائه دهد.
هم چنین یکی از تلقی های ناصواب که گاهی ممکن است در فضای طلاب شکل گیرد دست کم گرفتن دوره مقدمات وسطح یک حوزه است در حالی که اساسا کسانی در حوزه به موفقیت های چشمگیر دست یافتند وتاثیرات فراوانی را بر جامعه پیرامونی خود گذاشتند که دروس مقدمات خود از قبیل ادبیات عرب ،منطق واصول فقه را با ظرافت وعمق مطلوب مورد مطالعه ومباحثه قرار دادند .
در ادامه نظام واره ای هندسی از تحصیل در دوره مقدمات وسطح یک را به عنوان طرح پیشنهادی بر اساس الگوی انسان جامع وکامل تدوین کردیم وامیدواریم برای شما دوستان وعزیزان قابل استفاده بوده باشد .
در این نظام واره هندسی سعی بر این بوده که دوره مقدمات وسطح یک که شامل پنج سال تحصیلی است را بر اساس شش بعد علمی ،اخلاقی،بصیرتی ،مهارتی،جسمی ،روانی تقسیم کنیم ومهم ترین نکاتی که باید در هر پایه در ذیل هر بعد صورت گیرد را مشخص کنیم .با توجه به خلا هایی که دروس حوزه در دروس اصلی وتکمیلی دارد سعیمان بر پر کردن این خلا ها به واسطه طرح های پیشنهادی مطالعاتی با عنوان دروس تکمیلی بوده است .
این یک طرح پیشنهادی است که بر اساس نیازهای طلبه عصر انقلاب اسلامی طراحی شده است به صورتی که در آن بر مطالعات بصیرتی وتاریخی ومباحث اعتقادی وکلامی تاکید ویژه شده ومجموعه ای از مهارت ها به عنوان مهارت های موظفی هر پایه مشخص گردیده است .
✍ساختار محتوای فایل زیر خلاصه بیش از ۱۰۰درسگفتار آموزشی در داخل کانال است
👇👇👇👇
@abhas313
«بحرانها گاهی از درون یک مجموعه بروز میکند.
در درون حوزهٔ علمیه، هیچ چیزی که موجب بحران بشود، وجود ندارد. نه دعواهای مادی. هست...نه تعارض در مناصب هست؛
⚠️ اما تحمیل بحران بر حوزه، متصوّر است و کوشش میشود که این بحران تحمیل شود!
🔻چه بحرانی؟ #بحران_هویت!
این یک بحران عملی نیست؛ اما یک #بحران_روحی است که حوزه به آن دچار نیست؛ کسانی سعی میکنند به زور، حوزه را به این بحران دچار کنند.
❓بحران هویت یعنی چه؟
🔻یعنی یک مجموعه نداند که کیست و به چه درد میخورد!
کوشش میشود به حوزه تفهیم کنند که شما برای #نظام_زندگی مردم، لازم نیستید...»
🔰 منبع: کتاب حوزه و روحانیت رهبری حکیم انقلاب اسلامی (مدّظلّهالعالی) بیانات ۲۲ تیر ۱۳۷۶
#هویت_طلبگی