eitaa logo
از آگاهی تا خردمندی
141 دنبال‌کننده
428 عکس
67 ویدیو
25 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران‌زمین یا ایرانشهر محدوده جغرافیایی و حوزه تمدنی فلات ایران و جلگه‏های مجاور آن شامل ایران کنونی، بخش بزرگی از قفقاز، افغانستان و آسیای مرکزی است که در زبان‏های فرنگی از آن با عنوان پرشیای بزرگ یا پارس بزرگ یاد می‏کنند و کاربرد تاریخی ایران صرفاً محدود به بخش غربی آن که هم‌اکنون به این نام خوانده می‏شود نبوده و تمام مرزهای سیاسی کشوری که زیر تسلط ایرانیان بود، همچون میان رودان (عراق کنونی) و بیشتر ارمنستان و جنوب قفقاز را هم در بر می‌گیرد و مفهوم ایران بزرگ از جهات گوناگون ریشه در تاریخ چند هزار ساله آن دارد و به دوران نخستین امپراتوری ایرانی که توسط پارس‏‌ها بنیان گذاشته ‌شد باز می‏گردد.  در دوران نوین اما، ایران بسیاری از سرزمین‏های خود را در سال ۹۱۲ خ، ۱۱۹۲ خ، ۱۲۳۶ و ۱۲۸۴ خ (آخرین بار)از دست داده است. منبع: کتاب از ایراک تا اراک ص ۷۳ https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
آقایان شورا اگرچه bench mark حتی از شهر کوچک هم می‌تواند در تغییر رویکرد شما به مدیریت شهری موثر باشد ولی پیش از این(اردیبهشت ۱۳۹۹) برخی از اقدامات لازم برای بهبود چهره شهری اراک را پیشنهاد کردم که مجددا یادآور می‌شوم. ابوالفضل عباسی بانی- ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ ۱.بهسازی و بازسازی بافت فـرسـوده. ۲.جمع‌آوری سریع پل‌های خیبر و شریعتی. ۳.اجرای مصـوبه نقاط مرکـزی شـهر . ۴.تبدیل تقاطع سرهپکو و میدان انقلاب به (تونل) ۵.گسترش سیستم  در همه خیابان‌های اراک. ۶.جلوگیری از تردد خودروهای شخصی به خیابان‌های مرکزی شهر. ۷.جایگزین جداول کتابی کوچه‌ها با طرحی استاندارد و با عمر بالا. ۸.بازسازی، بهسازی، زیباسازی و کارکردبخشی به قره‌کهریز(بخش درون‌شهری) ۹.تجدید نظر جدی در ساخت تقاطع‌های غیرهم‌سطح و پل‌های درون شهری . ۱۰.تملک، بهسازی، بازسازی و مرمت باهدف ثبت جهانی. ۱۱.حمل‌ونقل رایگان  شهروندان توسط اتوبوسرانی با هدف کاهش . ۱۲.تدوین یک سند راهبردی حمل‌ونقل درون شهری و اعتباردهی به سیستم . ۱۳.تدوین یک سند راهبردی مدیریت پایدار شهریِ غیرقابل اعمال سلیقه فردی و خروج شهر از غیریکپارچگیِ فضای سبز. ۱۴.جایگزینی پیاده‌رو و کوچه‌ها به‌جای آسفالت گران‌قیمت و جلوگیری از چندباره کاری‌ها. ۱۵.عقب‌نشینی وتعریض اندک بخش‌های باقیمانده برخی معابر مانند خیابان عباس‌آباد، شریعتی و. ۱۶.زیرسازی استاندارد و بهبود کیفیت آسفالت خیابان‌های اراک با هدف جلوگیری از چندباره کاری‌های هزینه‌زا و خشم‌افزا. ۱۷.توجه جدی به مقوله در همه برنامه‌ها و پروژه‌های شهری به‌عنوان اصلی بسیار مهم و حیاتی . ۱۸.اتخاذ رویکرد در مدیریت شهری اراک و تدوین سند راهبردی همکاری با سازمان‌های مرتبط. ۱۹.ساماندهی کالبد ظاهری شهر ( تابلوها ،نماهاو..) با تاکید بر بهره‌مندی از یک مدل اجرایی زیبا در زمینه سردرِ مغازه‌ها. ۲۰.مدیریت پایدار درون شهری و استفاده بهینه از جریان آب این قنوات در سطح شهر باهدف زیبایی و تلطیف هوا. ۲۱.انجام تمامی امور مرتبط با مدیریت شهری توسط کارکنان بلاواسطه سازمان بعنوان فرهنگی اجتماعی شهرداری . ۲۲.تغییر نگرش به ساخت‌وساز درون شهری با رعایت سطح استاندارد تراکم و تشویق بهسازی و مقاوم‌سازی بافت فرسوده. ۲۳.اتخاذ رویکرد در مدیریت شهری و تبیین اصل بودن مناسبات انسانی، بر تسهیل تردد خودرو در معابر شهری. ۲۴.بهره گیری هوشمندانه از اهالی در قالب در زمینه‌های مختلف مدیریت شهری به‌معنی اعم کلمه. ۲۵.بازآفرینی دروازه‌های قدیمی اراک درقالب  –  و با الهام از معماری و باهدف تجاری گردشگری. ۲۶. و بویژه منطقه نمونه گردشگری کرهرود موهبتی است الهی برای مردم اراک که در کنار سه‌گانه ارزشمندی است که بهتر است بدون تنگ‌نظریه‌نظری‌های معمول اراک از طریق سه سرمایه‌گذار متخصص مورد بهره‌برداری واقع گردد. https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
تکمیل پیاده‌راه مرکزی اراک ابوالفضل عباسی‌بانی- ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ از آذرماه ۱۳۹۴ بالغ بر ۳۰ مطلب با موضوع منتشر نمودم و در شورای پنجم هم پیش از اجرا نظرسنجی‌ کردیم که مورد استقبال شهروندان قرار گرفت و در نخستین قدم به‌عنوان بخشی از یک طرح جامع به‌مورد اجرا درآمد که در عمل هم درستی نظرسنجی تایید شد و امروز به‌عنوان یک محل ویژه، پذیرای شهروندان ارجمند اراکی است و بسیاری از آیین‌های محلی و ملي در اینجا برگزار می‌گردد و محوری شده بر انسجام و همگرایی شهروندان. و اما این مکان تنها بخشی از یک طرح جامع شهری است که خوشبختانه توسط مدیریت شهری فعلی بویژه اخیرا توسط سرپرست محترم شهرداری جناب مهندس قاسمی با جدیت پیگیری می‌شود که قابل تحسین است و بر ماست تا در اجرای طرح پیاده‌راهِ بافت مرکزی اراک همراه این شهردار کاربلد باشیم . ناگفته پیداست چهره نازیبای شهریِ اراک با اجرای درست این بخش از طرح جامع شهری رو بسوی آراستگی خواهد آورد و همان‌گونه که به‌عنوان یک فعال مدنی از اجرای درست این طرح دفاع کرده و خواهم کرد حق نقد و انتقاد از اجرای نادرست این طرح یا سایر طرح‌های شهری را برای خود محفوظ خواهم داشت. https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
در پی اشکالات پیاپی که در بلوار کرهرود ایجاد می‌شد دوستان ما در سازمان آب این مطلب را ارسال فرمودند که عینا منتشر می‌گردد: اتصال خط چاه شماره ۲۱ کرهرود به خط انتقال مخزن الغدیر با کمک همکاران بهره‌برداری منطقه دو اراک و اداره فنی و اجرایی شهرستان اراک و این گام مهمی‌است در جهت ارتقاء کیفی آب مردم ارجمند کرهرود و شهدای صفری https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
‍ 🔴 تغییرات مدیریتی در استان مرکزی در راه است/ این تغییرات هم شامل مدیرانی که از دولت قبل مورد تایید بودند و در این دولت با‌ آنها همراه شدیم، می‌شود و هم مدیرانی که در دولت جدید منصوب شده‌اند/ حساب‌های بانکی بعضی از شرکت‌های بزرگ بومی وارد استان شده است/ از چند هفته آینده روند ساخت مسکن شتاب می‌گیرد/ موافق خروج خوشه طلایی از استان نیستیم 👤مخلص‌الائمه استاندار مرکزی: 🔸انتقال دفاتر خیلی اولویت ندارد، آنچه مهم است انتقال حساب‌های بانکی، انتقال قراردادهای بیمه و واریز مالیات فعالیت‌هایی که در استان انجام می‌شود. در بحث انتقال حساب‌های مالی، مدلی طراحی شده و نماینده‌ای به منظور مذاکرات موفقی را با شرکت‌ها انجام داده و تعداد زیادی از حساب‌های بانکی بعضی از شرکت‌های بزرگ وارد استان شده است. 🔹به شرکت‌ها اعلام کردیم چنانچه حساب‌های مالی خود را به استان انتقال دهند، حمایت خوبی از آنها خواهیم کرد، ضمن اینکه حضور مدیران بومی در شرکت‌های بزرگ استان نیز یکی از سیاست‌هایی بوده که دنبال شده و در شرکت‌های بزرگ شاهد حضور مدیران و هیات‌مدیره‌های بومی هستیم. 🔸بدون اینکه بخواهیم ضربه‌ای به ثبات مدیریتی وارد کنیم، مدیران کارآمدی که لازم را ندارند، به زودی جای خود را به مدیران کارآمد و جوان خواهند داد، چه مدیرانی که از دولت قبل مورد تایید بودند و در این دولت با‌ آنها همراه شدیم، و چه مدیرانی که در دولت جدید منصوب شده‌اند، در ارزیابی‌های مشترک بین استان و تهران عملکرد آنها بررسی و تغییراتی در راه است. 🔹برای دستگاه‌های دولتی در قیاس با حوزه‌های کلیدی که نیاز داریم، در حوزه عمرانی، اقتصادی، فرهنگی  نیاز به تقویت نیروی انسانی داریم که مجوزها اخذ شده و در قالب طرح شهید زین‌الدین به زودی فراخوان خواهیم زد و هم از نخبگان و از نیروهای شرایط عادی  می‌توانند در آزمون شرکت کنند، در صدد رفع کمبود نیرو هستیم، اما این تصور که نیروی گسترده وارد کنیم، به لحاظ قانونی اجازه نداریم. 🔸 از هفته آینده چند پیمانکار جدید در پروژه اصلی استان مستقر خواهد شد و روند ساخت مسکن شتاب می‌گیرد، در تلاش هستیم زمین‌هایی را به مسکن در اراک اضافه کنیم. 🔹ما موافق انتقال تیم‌های استان به سایر استان‌ها نیستم، اما تیم ساوه مشکلات پیچیده خیلی کهنه و قدیمی دارد که سال گذشته تلاش کردیم بخشی از مشکلات را برطرف کنیم تا حداقل رفتن را به تاخیر بی‌اندازیم، که امیدواریم این اتفاق هم رخ ندهد، اما همکاران ما در فرمانداری ساوه و معاونت سیاسی و اجتماعی در تلاش هستند مشکلات را برطرف کنیم، خود مسئولان باشگاه هم باید در مدل طراحی مالی تجدید نظر انجام دهد. https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
مشروح گفتگوی مدیرعامل بنیاداراکشناسی درباره پیاده راه اراک را در روزنامه عطریاس شماره ۶۴۸ به نشانی زیر مطالعه فرمایید: @atreyasemarkazi https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
تغییرچهره سلطان‌آباد ابوالفضل‌عباسی بانی-۲۵ مرداد ۱۴۰۲ پیاده‌راه‌ها بخشی از فضاهای شهری هستند که در گسترش پیوندها و ارتباطات اجتماعی- فرهنگی و ساخت فضای انسانی مناسب در عرصه همگانی مورد توجه بسیاری از مدیران شهری قرار گرفته‌اند. در کلان‌شهر اراک و در شورای پنجم،طرح پیاده‌راه مورد توجه واقع شد و پیاده‌راه امیرکبیر به‌عنوان نخستین پروژه‌ی اجرایی از این طرح جامع، ساخته و مورد استقبال شهروندان و کنشگران اجتماعی واقع شد. پیاده‌راه امیرکبیر به‌عنوان بخش کوچکی از یک طرح جامع در شورای ششم هم مورد توجه قرار گرفت و هرچند به‌کندی ولی ساخت بخش دیگری از این طرح در خیابان محسنی ادامه یافت. با استیضاح شهردار سابق و انتخاب مدیریت شهری جدید، اجرای این طرح در نقاط مختلف کلان شهر اراک، سرعت گرفته، و سرپرست جدید که سوابق مدیریت مناطق مختلف شهرداری را در کارنامه دارد؛ توجه به موضوعات فرهنگی و نیز تحقق مطالبات اجتماعی شهروندان به‌ویژه ادامه‌ی طرح پیاده‌راه سازی را در اولویت قرار داده و با عزم جدی، حدفاصل خیابان محسنی تا کوچه سعدی به‌عنوان پازل مکمل پیاده‌راه امیرکبیر در دستور کار قرار گرفته و انتظار می‌رود با همراهی شرکت توزیع برق در حذف تیرهای برق، آلودگی‌های دیداری این محدوده به‌یک مسیر زیبای نوستالژیک تبدیل شود و بدون تردید اگر این طرح با جدیت و سرعت ادامه یابد، به‌‌زودی شاهد تغییرات فرهنگی در مبلمان شهری اراک و اصلاح بافت‌ تاریخی شهر و تغییر چهره‌ سلطان‌آباد(بافت مرکزی اراک) خواهیم بود. عزم مدیریت شهری برای پیاده‌راه سازی محدود به نقاط مرکزی شهر نیست و در قالب یڪ طرح جامع مطرح است که انتظار می‌رود با جذب پیمانکار به‌مورد اجرا درآید و این طرح، در همه نقاط شهر عملیاتے شود. در صورت فراگیر شدن این طرح، ضمن رعایت حرمت و حقوق شهروندی، رفتارهای صحیح مدنی نیز به‌خصوص در بخش تردد خودرویی شکل می‌گیرد. در این طرح، معابر پیاده با اندڪ ارتفاع استاندارد، مسیر دوچرخه و توجه به دسترسے‌هاے محلے به مسیر اصلی، نیاز به آرام‌سازی، مناسب‌سازے و ایمن سازے مسیرهاے تردد عرضے عابرین و.‌‌..پیش‌بینے و نقشه‌ی عملیاتی آن به‌‌عنوان خیابانی کامل نیازمند اتخاذ تصمیم شوراے ترافیڪ است. نظر به‌اینکه پیاده‌روی بر روی آسفالت توصیه نمی‌شود و رنگ‌آمیزی محل‌های عابر پیاده هم موجب خوردگی آسفالت شده و احتمال لغزش پا، زمین‌خوردن و... وجود دارد و از دیگر سو، هنوز فرهنگ رانندگی آن‌گونه که لازم است در ما نهادینه نشده، لذا شایسته است به‌جای سرعت‌گیرهای پرهزینه و توهین‌آمیز، چه به‌لحاظ مصالح و چه به‌لحاظ تبعات خطرناک، همه محل‌های عبور عابر درون شهری را با مصالحی زیبا و باکیفیت و البته بصورت سه‌بعدی و با ارتفاعی معقول از سطح خیابان سنگ‌فرش کنیم تا ضمن حذف چندباره‌کاری‌های ترافیکی(رنگ آمیزی و.. )، اصطلاح روانی را هم از اذهان بزداییم و به‌عنوان رانندگانی بدون اعتراض، وجود پیاده‌راه‌های متعدد درون‌شهری استاندارد را به‌رسمیت بشناسیم. یقینا این نوع(مسیرهای پیاده‌راه میان‌خیابانی)، در نوع خود جدید است و مورد اقبال و پذیرش شهرهای دیگر هم قرار خواهد گرفت و افتخاری برای اراک، چونان خواهد بود. صمنا قرار نیست ساکنان مرکز شهر، زندانی شوند و قطعا تسهیلاتی برای این شهروندان پیش‌بینی خواهد شد؛ از سال ۹۴ با ایجاد گروه تلگرامی ، مطالبه‌ی جمع‌آوری پل خیبر و پل‌های هوایی عابر پیاده و اجرای پیاده‌راه سازی و... را داشته‌ام و هم‌چنان براین مطالبه جامعه مدنی و شهروندان پافشاری دارم و براین باورم که باید شهر خود را از خودروها پس بگیریم. این گزارش را در صفحات من و نیز روزنامه عطریاس شماره ۶۴۸ به نشانی زیر مطالعه فرمایید: @atreyasemarkazi https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
قنات بان ابوالفضل عباسی‌بانی-۲۷ مرداد ۱۴۰۲ قنات(فناوری استخراج آب)، در اوایل هزاره نخست پیش از میلاد در ایران گسترش نخستین و طولانی‌ترین قنات دنیا در ایران است که بهدست مقنی‌های ایرانی ساخته شد و این دست‌آورد مهم ایرانیان در روستاها و مناطق مسکونی، کشاورزی و دامداری معمول و متداول است و حتی رکن اصلی کشت‌و زرع در نواحی خشک به‌شمار می‌رود. یونسکو تعداد ۱۱ قنات در خراسان، یزد، کرمان، اصفهان و اراک را در فهرست آثار جهانی ثبت کرده که عمر این قنات‌ها از ۲۰۰ تا ۲۵۰۰ سال است. قنات گناباد، با ۳۵۰ متر عمقِ مادرچاه و قنات باغ زارچ یزد با بیش از ۷۱ کیلومتر و ۲۱۱۵ حلقه چاه طولانی ترین قنات جهان است. قنات ابراهیم‌آباد اراک هم در سال ۱۳۹۳ با شماره ۳۱۱۵۰ در فهرست آثار ملی ایران و نخستین اثر تاریخی استان مرکزی در فهرست یونسکو جای گرفته است. برکت دوقنات روستای تاریخی هم که به‌استناد قلعه ثبت ملی شده‌ی این روستا، چهره زیبایی به بان داده و بر ماست تا ضمن لایروبی و احیای این دو رشته زنده‌ی زندگی‌بخش، مقدمات ثبت ملی و سپس جهانی آن‌را فراهم آوریم. https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹  ساعت ۶ و نیم عصر مستند رونمایی از  کتاب نوشته استاد و خوشنویسی استاد از شبکه آفتاب پخش می‌شود. عبدلی آشتیانی متولد ۱۳۴۶ خ، پس از دیپلم به سندپژوهی، متن‌پژوهی و بویژه حساب سیاق پرداخت. او بیش از ۱۲ مقاله علمی در نشریات علمی منتشر کرده و چندین عنوان کتاب از جمله آشتیان به‌روایت تصویر، اسناد سیاوشان، اسناد اراک در مجلس شورای ملی، اسناد تجاری اراک، نخستین بودجه مجلس ملی، تاریخ و فرهنگ آشتیان به‌تازگی هم خودآموز حساب سیاق را روانه بازار نشر کرده و یکی از مفاخر برجسته استان است. https://zil.ink/abolfazlabbasibani ، سرآغاز خردمندی است.