eitaa logo
أبوحیدر (حدیث و فرهنگ اسلامی)
308 دنبال‌کننده
725 عکس
141 ویدیو
12 فایل
ارتباط با بنده @abdearbab از طریق لینک زیر میتونی برای بنده پیام ناشناس ارسال کنی 👇🏽 https://daigo.ir/secret/8730079105
مشاهده در ایتا
دانلود
بارها شاهدِ تحریفِ فتوای آیت الله سیستانی راجع به موسیقی هستیم کانّ مافیایی در کار است که با فتوای ایشان مردم را به موسیقیِ حرام سوق دهند.
4_5954034049147215670.mp3
3.74M
موسیقی که حرام است چند بخش دارد رساله جامع آیت الله سیستانی👇🏽 مسأله ۴۰۲. به طور کلی برای آنکه گوش دادن به صدایی جایز باشد - همان طور که از مسائل قبل استفاده شد - رعایت چند نکته لازم است: الف. آواز خوانده شده، غنایی نباشد. ب. موسیقی و آهنگ آن، مناسب با مجالس لهونباشد. ج. محتوای خواندن خواننده، مطالب منفی و خلاف شرع، مثل دعوت به کفر و بی دینی، فحشاء وابتذال نباشد. د. برای مردان، آوازخوانی زن که با نازک و لطيف کردن صدا همراه است نباشد.
رساله جامع آیت الله سیستانی👇🏽 مسأله ۳۹۶. «غنا» حرام می‌باشد و آن عبارت است از سخنان لهوى - چه شعر، چه نثر- که با سبک‌ها و لحن‌ها و آوازهای مرسوم و معمول نزد اهل لهو خوانده می‌شود و فرقی بین غنای شاد و غنای غم انگیز و محزون نمی باشد و همین طور فرقی بین آواز غنایی زن و مرد، بین تک خوانی و جمع خوانی، خواندن با استفاده از دستگاه صوت و غیر آن نیست.
رساله جامع آیت الله سیستانی ❎موسیقی از نظر حکم شرعی، دو نوع است: الف. موسیقی حلال؛ آن است که مناسب مجالس لهونباشد؛ مثل موسیقی ارتش (مارش نظامی و طبل و سنج عزاداری که در عرف، مناسب با مجالس لهو محسوب نمی شود. ب. موسیقی حرام؛ آن است که مناسب مجالس لهو باشد؛ یعنی شنونده موسیقی (خصوصا زمانی که از این امور، مطلع باشد) تشخیص می‌دهد که این آهنگ در مجالس لهو به کار می‌رود.
4_5954034049147216010.mp3
6.38M
منظور از مجلس لهو و مناسبت با مجالسِ لهو چیست؟؟؟(رساله جامع آیت الله سیستانی) مسأله ۴۰۱. منظور از مجلس لهو، مجلسی است که برای هوسرانی، عیاشی و خوشگذرانی تشکیل شده است، هرچند خوشگذرانی آن با ارتکاب امور حرام مثل شرب خمر، اختلاط نامشروع زن و مرد همراه نباشد. بنابراین، نواختن و گوش دادن به موسیقی مناسب با این نوع مجالس، حرام است، هرچند در مجلس عادی نواخته شده یا به صورت فردی گوش داده شود.
4_5954034049147216189.mp3
1.35M
آیا اینکه میگویند این موسیقی در من حالت خاصی ایجاد نمیکند دلیل بر حرام یا حلال بودن است؟؟؟(پاسخ از رساله جامع آیت الله سیستانی) مسأله ۰۵ ۴. معیار حرام بودن موسیقی، همان طور که در مسائل قبل ذکرشد، تناسب آن با مجالس لهو می‌باشد. بنابراین، اگر کسی بگوید: «این نوع موسیقی حالت خاصی را در من ایجاد نمی کند» یا آنکه بگوید: «در من اثر ندارد»، این حرف او معیار حرام یا حلال بودن موسیقی نیست؛ البته گاه، ایجاد حالتی خاص در شخص، نشان میدهد که موسیقی با مجلس لهوتناسب دارد؛ ولی همیشه این طور نیست.
آیا چون در رادیو و تلوزیونِ کشور اسلامی پخش شده یا مجوز در کشور اسلامی گرفته یا فلان مداح با آن مداحی کرده یا .... نشانه ی حلال بودنِ موسیقی است؟؟؟(پاسخ از رساله جامع آیت الله سیستانی) مسأله ۴۱۰. پخش آهنگ و موسیقی از رادیوها و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی، نشانه شرعی بر حلال بودن آن نیست و معیار، تشخیص فرد مکلف است. بنابراین، اگر فرد موسیقی پخش شده را عرفا مناسب با مجالس لهومی داند، گوش دادن به آن جایز نیست. همچنین، کسب مجوز از نهادهای قانونی موجب حلال شدن موسیقی حرام نمی شود.
4_5954034049147216507.mp3
2.9M
نواختن با آلتِ لهوی و غیرِ آلت لهوی (از رساله جامع آیت الله سیستانی) مسأله ۴۱۳. دایره (دف) از آلات لهواست و دایره زدن - چه زنگ دار، چه بی زنگ - در مجالس عروسی و غیر آن جایز نیست؛ اما زدن به وسایلی از قبیل سینی، قابلمه، تشت و... که از آلات لهونیستند در مجالس عروسی و غیر آن، اگر به طور معمولی باشد به خودی خود جایز است؛ ولی اگر کیفیت زدن به نحو خاصی (ریتم دار) باشد که مناسب مجالس لهواست، اشکال دارد و احتیاط واجب در ترک آن است.
بحث موسیقی رو ادامه بدیم؟؟؟
بحث موسیقی رو ادامه میدم بعدا پیام ناشناس ها رو پاسخ میدم ولی احتمال زیاد امروز فرصت برای هیچکدوم نباشه و فردا ان شا الله
ولادت علی الاکبر.mp3
21.19M
❎ولادت حضرت علی اکبر سلام الله علیه ، جلسه متوسلین به امام هادی علیه السلام ⏱۲۲دقیقه 🗓سه شنبه 1402/12/01
آیا می دانید نارِئُ القُری به چه معناست و لقب کدامیک از بنی هاشم است ؟ در بین فرزندان بنی هاشم تنها به حضرت‌ علی‌اکبر (علیه السلام) لقب (نَارِئُ القُرَی) داده اند. و این لقب به کسی گفته می شد که بر بام خانه خود، شعله آتشی را بر می افروخت تا اگر مستمندی یا بیچاره ای و یا مهمانی که پناه ندارد، به سمت شعله های کرامت بیاید و پای سفره اطعام و مهمان نوازی اش بنشیند. و این شخص، به قدری هیزم میهمان نوازی اش را زیاد می کرد که هر فقیر و درمانده ای از دورترین نقطه آن را می دید و نظرش را جلب می کرد. 📚 مجمع البحرین، طریحی، ج۱، ص۳۵ نقل است که؛ وَ لَم تُذکر هَذِهِ المُکرَّمَةُ مِن نَارِ القُرَی لِوَاحِدِِ مِن أَبنَاءِ الأَئِمَّةِ إِلَّا لِشَبِیهِ رَسَوُلِ اللهِ(صلی الله علیه و اله) عَلِی الأَکبَرِ(علیه السلام) این لقب با کرامت نارئ القری به هیچ یک از فرزندان ائمه اطهار(علیه السلام) نسبت داده نشده است، مگر به حضرت علی اکبر (علیه السلام) که شبیه حضرت رسول اکرم (صلوات الله و سلامه علیه وآله) بود. 📗 فرسان الهیجاء ، محلاتی، ج۱، ص۴۱۶ حضرت علی اکبر (علیه السلام) در بالای پشت بام منزل خود، آتشی می افروختند که در میان عرب، آن آتش به معنای این است که؛ در آن محل میهمانی است و هر فقیر و مسکین و غریبی در آن، راه دارد. واین نشان از سخاوت زیاد حضرت علی اکبر(علیه السلام) دارد. آن حضرت در دامان عمویش حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام)، کریم اهل بیت (علیهم السلام) پرورش یافته بود، و حضرت (علیه السلام) مربی و معلم حضرت علی اکبر (علیه السلام) بوده است. تا جایی که در زیارت نامه علی اکبر(علیه السلام) می خوانیم؛ 📚 کامل الزیارات ، ابن قولویه قمی، ص۲۰۰